Apple Pencil Bedenk het, noteer het.

Apple Pencil maakte meteen al duidelijk hoe tekenen of schrijven hoort aan te voelen: je werkt er volkomen vanzelf uiterst nauw­keurig mee. Apple Pencil van de tweede generatie doet daar nog een schepje bovenop. Je kunt hem nu draadloos koppelen en opladen. En met twee keer tikken wissel je van tool, bijvoorbeeld van potlood naar gom. Dus pak hem op en maak je punt.

Doe nog meer, nog makkelijker.

Je bevestigt Apple Pencil van de tweede generatie magnetisch, met een geruststellend klikje, aan de zijkant van je iPad Pro. Hij wordt dan automatisch gekoppeld met je device en meteen opgeladen, zodat hij altijd klaar is voor gebruik. Bovendien zit er een extra bedienings­functie op: tik twee keer om heel eenvoudig en zonder onderbreking van tool te wisselen.

2x tikken om van tool te wisselen
Matte afwerking
Naadloos design

Doordacht design. Het design van Apple Pencil van de tweede generatie maakt hem nog prettiger in het gebruik. Zo heeft hij geen connector of bewegende delen meer, en opbergen is een kwestie van vast­klikken. En als je een inscriptie op je Apple Pencil laat zetten, weet iedereen dat hij van jou is.

Magnetisch pairen. Draadloos opladen.
Apple Pencil van de tweede generatie laadt op wanneer je hem met de platte kant op de rechter­zijkant van je iPad Pro plaatst. Hij pairt dan ook automatisch met je device. En je kunt je iPad Pro en Apple Pencil nu tegelijk opladen. Het heeft iets magisch. Maar het zijn gewoon magneten.

Tik voor extra functies. Met Apple Pencil van de tweede generatie wissel je van tool door twee keer te tikken op de plek waar je vinger zit. Bovendien kun je instellen wat er dan gebeurt, zodat je de tools waar je graag mee werkt altijd bij de hand hebt.

Technologie dient de kunst.

Apple Pencil komt goed van pas als je een ingeving hebt of inspiratie hebt opgedaan. Je kunt er snel iets mee noteren, maar bijvoorbeeld ook een aquarel of een complete bouw­tekening mee maken. In de App Store vind je allerlei apps die extra mogelijk­heden bieden. Wat je er ook mee doet, Apple Pencil is zo handig dat je ’m maar moeilijk los kunt laten.

Maak notities. Maak er iets moois van. In de Notities-app kun je al je ideeën noteren en uitwerken zoals je dat op papier zou doen. In de App Store vind je ook andere notitie-apps waarmee je ideeën goed uit de verf komen.

Annoteer e‑mails, screenshots en meer. Je kunt schrijven en schetsen op e‑mails, en in apps als Keynote kun je iets tekenen. Neem een screenshot en maak er direct notities op.

De ideale tool voor kunstenaars uit alle disciplines. Met Apple Pencil kun je al je creatieve invallen meteen uitwerken. Of je nu een aquarel maakt, een interieur ontwerpt of verschillende lagen in een foto retoucheert, met Apple Pencil komt ieder idee tot leven.

Alles vloeit vlekkeloos.

Dankzij alle technologie in Apple Pencil is hij volledig intuïtief in het gebruik. Je kunt er tot op de pixel nauwkeurig mee werken, zonder merkbare vertraging. En daardoor voelt hij hetzelfde aan als het schrijf‑ of tekengerei waar je hiervoor mee werkte.

Snel reagerend en uitermate precies. Apple Pencil is de ideale tool voor als je tot op de pixel nauw­keurig wilt werken. Perfect als je een technische tekening of een kunstzinnig portret maakt en dus uiterst gedetailleerd moet kunnen werken. Druk harder voor dikke lijnen en zachter voor dunne. Creëer een schaduw­effect door je Apple Pencil schuin te houden. Allemaal vrijwel zonder vertraging tussen wat je tekent en wat je ziet.

Alles werkt even gemakkelijk. Zodra je met Apple Pencil op het display van je iPad Pro tikt, komt je device uit de sluimerstand en wordt de Notities-app geopend. Je kunt bovendien je hand op het display laten rusten, want iPad Pro negeert die input. Het is dus net alsof je op een notitieblok schrijft.

Tik om uit sluimerstand te halen
Laat je hand op het display rusten

Zoek de juiste Apple Pencil voor je iPad.

Apple Pencil (2e generatie) voor
12,9‑inch iPad Pro (3e generatie)
en 11‑inch iPad Pro

  • Automatisch pairen, draadloos opladen en magnetisch opbergen
  • Twee keer tikken om van tool te wisselen
  • Tikken om uit de sluimerstand te halen
  • Gratis inscriptie
Koop

Apple Pencil voor

iPad Air (3e generatie),
iPad mini (5e generatie),
iPad (6e en 7e generatie),
12,9‑inch iPad Pro (1e en 2e generatie),
10,5‑inch iPad Pro,
en 9,7‑inch iPad Pro

  • Pairen en opladen via Lightning-connector
Koop

iPad Pro

Eén en al power. Eén en al vernieuwing.

Meer informatie

Smart Keyboard Folio

Volledig toetsen­bord.
Bescherming van voor tot achter.

Meer informatie