iCloud
Veilig bewaren. Makkelijk delen.

iCloud bewaart al je foto’s, video’s, documenten, apps en andere gegevens veilig en houdt ze op al je devices up‑to‑date. Zo heb je altijd toegang tot wat je wilt. Waar je maar wilt.

iCloud-fotobibliotheek

Wanneer je iCloud-fotobibliotheek inschakelt, worden alle foto’s en video’s die je met iPhone of iPad maakt automatisch geüpload. Zo zijn ze toegankelijk vanaf je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc en via iCloud.com. Door al je foto’s en video’s veilig in iCloud te bewaren, heb je op je iPhone alle ruimte om nog meer mooie beelden te schieten. En met iCloud-fotodelen kun je heel eenvoudig zelf bepalen welke foto’s en video’s je aan wie wilt laten zien.

iCloud Drive en de Bestanden-app

Met iCloud Drive kun je veilig al je bestanden opslaan in iCloud. Je kunt ze openen met iPhone of iPad in de nieuwe Bestanden-app, op je Mac of pc en op iCloud.com. En je kunt gemakkelijk anderen uitnodigen om een bestand te bekijken, te downloaden of er samen met jou aan te werken. Waar je ook maar wilt. Je hoeft geen kopieën te maken of versies te beheren, en e‑mail­bijlagen zijn ook niet meer nodig.

Reservekopie en herstel met iCloud

Als je iOS-devices ’s nachts zijn verbonden met stroom en een wifinetwerk, maakt iCloud automatisch een reserve­kopie. Zo kun je makkelijk al je gegevens terug­zetten.1 En als je een nieuw device aanschaft, importeer je al je gegevens gewoon uit iCloud.

iCloud-opslag

Begin met 5 GB gratis. En breid uit of deel een abonnement met je gezin.

Je krijgt 5 GB gratis iCloud-opslag waar je meteen mee aan de slag kan. Als je daar niet genoeg aan hebt voor al je foto’s, video’s en documenten, of als je back‑ups wilt maken vanaf meerdere devices, kun je je opslag­ruimte heel makkelijk uitbreiden tot maximaal 2 TB. En je kunt een iCloud-opslag­abonnement van 200 GB of 2 TB nu delen met het hele gezin, zodat niet iedereen een eigen abonnement hoeft aan te schaffen.

5 GB
Meegeleverd
50 GB
€ 0,99/maand
200 GB
Kun je delen met gezin
2 TB
Kun je delen met gezin

Delen met gezin

Tot wel zes gezinsleden kunnen een Apple Music-gezins­abonnement, een iCloud-opslag­abonnement, en elkaars aankopen in iTunes, iBooks en de App Store delen. Dankzij Delen met gezin is het heel makkelijk om precies te regelen en te delen wat iedereen nodig heeft. Je gezin krijgt ook een gedeeld fotoalbum waarin je de foto’s kunt delen die je wilt, en een gezinsagenda. Ook kun je elkaar helpen een zoekgeraakt device terug te vinden.2

Nog meer iCloud-features.

Zoek mijn iPhone.

Met iCloud heb je je kwijt­geraakte iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple Watch of AirPods zo weer terug­gevonden. Met de Zoek mijn iPhone-app kun je de locatie van je device opzoeken, en je gegevens en persoonlijke informatie veiligstellen.3

Mail, Agenda, Contacten, Herinner­ingen, Safari.

iCloud zorgt dat je apps van Apple en andere fabrikanten op al je devices up‑to‑date blijven. Als je een mail verwijdert, een afspraak in je agenda zet, contact­­gegevens bijwerkt of een actiepunt afvinkt, voert iCloud die wijzigingen direct overal door. Je begint te internetten op je iPhone en je kunt vervolgens gewoon verdergaan op je Mac of iPad. Of andersom.

iCloud.com.

Wanneer je geen toegang hebt tot je Apple devices, kun je toch bij je gegevens op iCloud.com. Je kunt al je foto’s bekijken in de iCloud-foto­bibliotheek, en je in iCloud Drive opgeslagen documenten lezen en delen. Zelfs documenten die op je Mac op het bureaublad of in de Documenten-map staan. Je hebt ook toegang tot voorzieningen als Zoek mijn iPhone, Notities, Mail, Agenda, Contacten, iWork voor iCloud en nog veel meer.

Privacy en beveiliging.

Bij Apple nemen we gegevens­beveiliging en de privacy van jouw persoonlijke gegevens zeer serieus. De voorzieningen van iCloud zijn dan ook ontwikkeld met jouw privacy in gedachten. Al je iCloud-materiaal, zoals je foto’s, documenten en contact­personen, wordt versleuteld tijdens verzending via het internet en in de meeste gevallen ook tijdens opslag op onze servers. Als we gebruikmaken van externe dienstverleners voor het bewaren van je gegevens, worden alle gegevens versleuteld. De versleutelings­­codes worden onder geen enkel beding met deze leveranciers gedeeld. En met verbeteringen op het gebied van beveiliging, zoals tweestapsverificatie, is de belangrijke informatie in je account alleen toegankelijk voor jou, en alleen met jouw devices.