Afbeelding van AirPods Max.

AirPods Max

Nieuw: AirPods Max. De perfecte combinatie van high‑fidelity audio en het moeiteloze gemak van AirPods. Jouw meest persoonlijke luisterervaring ooit.

Bekijk Journey into Sound

  • High-fidelity audio.

  • Actieve ruis­onderdrukking met Transparantie-modus.

  • Ruimtelijke audio.
    Surround sound zoals in de bioscoop.

  • Prachtig design.
    Perfecte pasvorm.

    Bekijk de productfilm

Design

Een radicaal nieuwe compositie.

We hebben de over-ear-koptelefoon opnieuw uitgevonden. Van de superzachte oorkussens tot de zwevende hoofdband: AirPods Max is zo ontworpen dat hij perfect aansluit op ieder hoofd. Zo ga je helemaal op in elk geluid.

De zwevende hoofdband is gemaakt van ventilerende mesh en verdeelt het gewicht gelijkmatig over je hoofd, zodat je minder druk voelt.

Het frame van roestvrij staal is bedekt met een zacht materiaal voor een bijzondere combinatie van duurzaamheid, flexibiliteit en draagcomfort.

De telescopische armen zijn soepel verstelbaar en blijven zitten hoe jij ze instelt. Zo ben je verzekerd van een consistente pasvorm en afsluiting.

De prachtige oorschelpen van geanodiseerd aluminium zijn voorzien van een baanbrekend mechanisme waardoor ze los van elkaar kunnen draaien, voor een evenwichtige drukverdeling.

Afbeelding van detail van netstof in roze

Een speciaal ontwikkelde netstof bedekt de oorkussens, zodat ze fluweelzacht om je oren sluiten terwijl jij van je muziek geniet.

Afbeelding van Digital Crown en knop voor geluidsonderdrukking op rechteroorschelp in roze.

De oorkussens zijn gemaakt van akoestisch traagschuim dat speciaal ontwikkeld is om geluid te isoleren. Ze voelen licht en zacht aan, terwijl ze je oren volledig afsluiten – de basis voor ongelofelijk goed geluid.

Met de Digital Crown pas je het volume heel precies aan, ga je naar het volgende of vorige nummer, beantwoord je telefoon­gesprekken en activeer je Siri.

Afbeelding van detail van Digital Crown in hemelsblauw Afbeelding van detail van Digital Crown in hemelsblauw

Audiokwaliteit

Je oren weten niet wat ze horen.

AirPods Max combineert high-fidelity audio met de beste actieve ruis­onderdrukking ooit. Elk onderdeel van de speciaal ontwikkelde speakerdriver draagt bij aan het produceren van een verfijnd geluid. En de vervorming wordt in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Dus elke noot, van diepe, donkere bassen tot volle midden­tonen en kraakheldere hoge tonen, hoor je nu duidelijker dan ooit.

Geluid waar je in opgaat

Om geluid van buitenaf weg te nemen heeft AirPods Max maar liefst zes microfoons aan de buitenkant die het omgevings­geluid registreren. En twee microfoons aan de binnenkant die meten wat jij hoort. Straalvormende microfoons helpen je stem te isoleren tijdens telefoon­gesprekken, zodat je altijd duidelijk verstaanbaar bent. Ook als het waait.

Hoor elk detail

De dynamische speakerdriver van Apple zorgt voor een breed frequentie­bereik waardoor je van elke klank alle details hoort. Zo krijgen je favoriete songs meer diepte en karakter dan ooit tevoren.

Geluid dat niet vervormt

De dubbele ringmagneet van neodymium in de speaker­driver is geïnspireerd op de magneten in hoogwaardige staande speakers. Hierdoor wordt vervorming in alles wat je hoort teruggebracht tot het absolute minimum. Het resultaat: altijd kristalhelder geluid, ook op maximaal volume.

Computational audio. Toonaangevende prestaties.

Dankzij de twee krachtige H1‑chips van Apple, ons speciaal ontwikkelde akoestische design, geavanceerde software en computational audio geniet je met AirPods Max van weergaloos geluid. Met tien audiocores per stuk maken de H1‑chips computational audio mogelijk die omgevingsgeluid buitensluit. Je muziek wordt afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. En films klinken alsof je er middenin zit.

Met Adaptieve EQ wordt het geluid automatisch afgestemd op de manier waarop de oorkussens op je hoofd aansluiten. De twee microfoons aan de binnenkant meten wat jij hoort en passen de frequenties van je muziek daarop aan. Zo hoor je altijd een vol en rijk geluid en wordt elke toon goed weergegeven.

Afbeelding van knop voor geluidsonderdrukking.

Toonaangevende actieve ruisonderdrukking heft geluid van buitenaf op door middel van antigeluid. Dus waar je ook naar luistert, je wordt er volledig in ondergedompeld.

Druk op de knop voor ruis­onderdrukking om te switchen naar de Transparantie-modus. Die laat omgevingsgeluid door, zodat je weer contact maakt met de wereld om je heen.

Dankzij ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking hoor je films en series in surround sound, net alsof je in de bioscoop zit.1 Met ingebouwde gyroscopen en versnellings­meters meten AirPods Max en je iPhone, iPad, Mac of Apple TV de subtiele bewegingen van je hoofd en passen het geluid daarop aan.

En ook de muziek van Apple Music krijgt een compleet nieuwe dimensie, met geluid dat van alle kanten komt.

Betoverende ervaring

Knap
eenvoudig.

Met AirPods Max geniet je van het draadloze gemak dat je kent van de rest van de AirPods-serie. Van snel instellen tot het activeren van Siri: met AirPods Max voelt het alsof alles vanzelf gaat. Waar je ook naar luistert, op welk device dan ook.

Afbeelding van instellen met één tikje.
Afbeelding van melding voor automatisch wisselen op het scherm van iPhone. Afbeelding van ‘Audio delen’ op het scherm.

Instellen met één tikje

AirPods Max maakt meteen verbinding met je iPhone of iPad. Hou je AirPods Max gewoon in de buurt van je device en verbind ’m met één tikje op je scherm.2

Afbeelding van melding voor automatisch wisselen op het scherm van iPhone.

Soepel switchen

Wisselen tussen je iPhone, iPad, Mac en Apple TV gaat moeiteloos.2 Ben je muziek aan het luisteren op je Mac en word je gebeld op je iPhone? AirPods Max schakelt dan automatisch over.

Afbeelding van ‘Audio delen’ op het scherm.

Audio delen

Deel eenvoudig een audiostream tussen verschillende AirPods met je iPhone, iPad, iPod touch of Apple TV. Hou de AirPods of AirPods Max gewoon in de buurt van het device waar je naar luistert en maak met één tikje verbinding.3

Er speelt nog meer moois.

Draagdetectie

AirPods Max pauzeert je muziek als je ’m afzet en gaat verder zodra je ’m weer opzet. Zo hoef je geen noot te missen.

Aangekondigde meldingen

Met ‘Kondig meldingen aan’ kan Siri automatisch belangrijke meldingen voorlezen, bijvoorbeeld van Herinner­ingen, Berichten, Telefoon en Agenda.4 En met de hulp van Siri kun je zelfs met je stem antwoorden.

Siri staat altijd aan

Krijg routeaanwijzingen, check het weer, plan een meeting en nog veel meer. Je hoeft alleen maar “Hé, Siri” te zeggen.

Een case met
uithoudings­vermogen.

Zodra je AirPods Max opbergt in de zachte, strak vormgegeven Smart Case, schakelt hij over naar een ultra-energiezuinige stand die de batterij spaart.

Afbeelding van AirPods Max in Smart Case.

Een batterij die het langer uitzingt.

20 uur luisteren, films kijken of bellen, ook als je actieve ruisonderdrukking en ruimtelijke audio aan hebt staan.5 Je laadt hem gewoon op met de Lightning-connector. Na slechts 5 minuten opladen kun je alweer 1,5 uur door.6

Zeg het zoals
alleen jij dat kan.

Ontdek de nieuwe inscriptie-opties voor AirPods.
Combineer emoji, tekst en cijfers.

Koop AirPods Max
Afbeelding van inscriptie van initialen op oorschelp van AirPods Max.

Koop AirPods Max en krijg 6 maanden gratis Apple Music.*

Meer informatie

7 8 9

Welke AirPods passen
het best bij jou?

AirPods (2e generatie)

Ruimtelijke audio niet beschikbaar

Actieve ruisonderdrukking en Transparantie-modus niet beschikbaar

Niet zweet- en waterbestendig

Opladen met Lightning‑connector

5 uur

Tot wel 5 uur luisteren na één keer opladen716151117814912

AirPods (3e generatie)

Ruimtelijke audio met
dynamische hoofdtracking41312111111

Actieve ruisonderdrukking en Transparantie-modus niet beschikbaar

Zweet- en
waterbestendig514132222710

Opladen met MagSafe, Lightning en draadloos615141016713811

6 uur

Tot wel 6 uur luisteren na één keer opladen716151117814912

Ruimtelijke audio met
dynamische hoofdtracking41312111111

Actieve

ruisonderdrukking en
Transparantie-modus

Zweet- en
waterbestendig514132222710

Opladen met MagSafe, Lightning en draadloos615141016713811

4,5 uur

Tot wel 4,5 uur luisteren na één keer opladen716151117814912

Ruimtelijke audio met
dynamische hoofdtracking41312111111

Actieve

ruisonderdrukking en
Transparantie-modus

Niet zweet- en waterbestendig

Opladen met Lightning‑connector

20 uur

Tot wel 20 uur luisteren na één keer opladen716151117814912

Vergelijk alle AirPods-modellen