Legal

iCLOUD EHDOT JA MÄÄRÄYKSET

iCLOUD EHDOT JA MÄÄRÄYKSET

Tervetuloa iCloudiin

TÄTÄ SOPIMUSTA SINUN JA APPLEN VÄLILLÄ SOVELLETAAN iCLOUD-TUOTTEEN, -OHJELMISTON, -PALVELUIDEN JA -VERKKOSIVUJEN (YHDESSÄ ”PALVELU”) KÄYTTÖÖSI. ON TÄRKEÄÄ ETTÄ LUET JA YMMÄRRÄT SEURAAVAT EHDOT. KLIKKAAMALLA ”HYVÄKSYN”, HYVÄKSYT, ETTÄ NÄITÄ EHTOJA SOVELLETAAN JOS PÄÄTÄT AVATA ICLOUD-PALVELUN TAI KÄYTTÄÄ SITÄ.

Apple toimittaa Palvelun, joka antaa sinulle mahdollisuuden käyttää tiettyjä Internet-palveluja, mukaan lukien henkilökohtaisen sisällön tallentaminen (kuten kontaktit, kalenterit, valokuvat, muistiinpanot, muistutukset, dokumentit, sovellusdata ja iCloud-sähköpostit) ja sen yhteensopivilta laitteiltasi ja tietokoneiltasi käytettäväksi saattaminen, ja tietyt sijaintiin perustuvat palvelut, vain tässä Sopimuksessa asetetuin ehdoin ja määräyksin. Välittömästi kun otat iCloudin käyttöösi, sisältösi lähetetään ja tallennetaan automaattisesti Applelle, jolloin voit myöhemmin päästä käsiksi tähän sisältöön tai saada sisältöä siirretyksi langattomasti muihin laitteisiin tai tietokoneisiin, joissa iCloud on käytössä. ”Apple” tarkoittaa tässä yhteydessä käytettynä:

• Apple Inc., osoitteessa 1 Infinite Loop, Cupertino, California, Pohjois-, Keski- ja Etelä-Amerikassa sijaitseville käyttäjille (pois lukien Kanada) sekä Yhdysvaltain, Ranskan tai Ison-Britannian hallitsemilla alueilla Pohjois- ja Etelä-Amerikassa ja Karibian alueella sijaitseville käyttäjille;

• Apple Canada, osoitteessa 7495 Birchmount Road, Markham, ON L3R 5G2, Kanadassa ja sen hallitsemilla alueilla sijaitseville käyttäjille;

• iTunes K.K., osoitteessa Roppongi Hills, 6-10-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo 106-6140, Tokyo, Japanissa sijaitseville käyttäjille;

• Apple Pty Limited, osoitteessa Level 13, Capital Centre, 255 Pitt Street, Sydney NSW 2000, Australia, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa (mukaan lukien niiden hallitsemat saaret, muut alueet ja niiden alaiset lainkäyttöalueet) sijaitseville käyttäjille; ja

• iTunes Sarl, osoitteessa 31-33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg, kaikille muille käyttäjille.

VAATIMUKSET PALVELUN KÄYTTÄMISELLE

Palvelu on vain 13-vuotiaiden tai vanhempien henkilöiden käytettävissä sekä sellaisten alle 13-vuotiaiden henkilöiden käytettävissä, joiden Apple ID on myönnetty hyväksytyn oppilaitoksen pyynnöstä. Jos olet 13 tai vanhempi, mutta alle täysi-ikäinen asuinmaassasi, sinun tulee käydä tämä Sopimus läpi vanhempasi tai huoltajasi kanssa sen varmistamiseksi että sinä ja vanhempasi tai huoltajasi ymmärrätte sen. Vanhempien ja huoltajien tulisi myös muistuttaa alaikäisiä siitä, että keskustelu Internetissä vieraiden kanssa voi olla vaarallista ja ryhtyä asianmukaisiin varotoimenpiteisiin lasten suojelemiseksi, mukaan lukien heidän Palvelun käyttönsä seuraaminen.

Jotta voit käyttää Palvelua et voi olla henkilö, jolta on kielletty Palvelun vastaanottaminen Yhdysvaltain tai muun soveltuvan lainkäyttöalueen lain mukaan, mukaan lukien maa, jossa asut tai josta käsin käytät Palvelua, lain perusteella. Hyväksymällä tämän Sopimuksen vakuutat että ymmärrät ja hyväksyt edellä olevan.

Palvelun käyttö edellyttää yhteensopivia laitteita, internet-yhteyttä ja tiettyjä ohjelmistoja (mahdollisesti maksullisia), se voi edellyttää ajoittaisia päivityksiä ja siihen voi vaikuttaa näiden osatekijöiden suorituskyky. Apple varaa oikeuden rajoittaa Tilien määrää, jotka voidaan luoda laitteelta ja laitteiden määrää , jotka voidaan yhdistää Tiliin. Nopea internet-yhteys käyttöä varten on hyvin suositeltava. Tarvittavan ohjelmiston viimeisintä versiota suositellaan Palveluun pääsemiseksi ja tietyt toimet ja toiminnot voivat edellyttää sitä. Hyväksyt sen, että näiden vaatimusten, jotka voivat ajoittain muuttua, täyttäminen on sinun vastuullasi.

Sijaintiin perustuvien Palvelujen käyttö

Apple ja sen yhteistyökumppanit ja lisenssinantajat voivat tarjota Palvelun kautta tiettyjä laite-pohjaiseen sijainti-informaatioon perustuvia ominaisuuksia tai palveluja (esim. Find My iPhone, Find My Friends), jotka käyttävät GPS:ää (kun saatavilla), sekä crowdsourcing-pohjaisia Wi-Fi hotspot- ja kännykkämastosijainteja. Tarjotakseen tällaisia ominaisuuksia tai palveluja, milloin saatavilla, Applen, sen yhteistyökumppaneiden ja lisenssinantajien täytyy kerätä, käyttää, lähettää, käsitellä ja ylläpitää sijaintietojasi, mukaan lukien, mutta ei niihin rajoittuen, laitteesi maantieteellinen sijainti ja iCloud-tiliisi (”Tili”) ja kaikkiin sen yhteyteen rekisteröityihin laitteisiin liittyvät tiedot, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen Apple ID, laitteen ID ja sen nimi ja laitetyyppi. Täten hyväksyt ja annat suostumuksesi Applelle ja sen yhteistyökumppaneille ja lisenssinantajille kerätä, käyttää, lähettää, käsitellä ja ylläpitää tällaisia sijainti- ja tilitietoja tällaisten ominaisuuksien ja palvelujen tarjoamiseksi ja parantamiseksi.

Voit peruuttaa tämän suostumuksesi milloin tahansa olemalla käyttämättä sijaintitietoihin perustuvia ominaisuuksia ja kytkemällä Find My iPhone, Find My Friends ja Location Services-asetukset (mikä kulloinkin soveltuu) pois päältä laitteellasi ja tietokoneellasi. Kun käytät kolmannen osapuolen palveluja, jotka käyttävät tai tarjoavat sijaintitietoja osana Palvelua, sinuun sovelletaan tämän kolmannen osapuolen ehtoja ja yksityisyydensuojaperiaatteita sijaintitietojen käyttöä tällaisessa kolmannen osapuolen palvelussa koskien ja sinun tulisi käydä ne läpi. Mitään Palvelun tarjoamaa sijaintitietoa ei ole tarkoitettu tilanteisiin, joissa tarkkaa sijaintitietoa tarvitaan tai jossa virheellinen, epätarkka, viivästynyt tai epätäydellinen sijaintitieto voi johtaa kuolemaan, henkilövahinkoon tai omaisuus- tai ympäristövahinkoon. Apple käyttää kohtuullista taitoa ja huolellisuutta Palvelun tarjoamisessa, mutta Apple tai mitkään sen sisällön toimittajat eivät takaa sijaintitiedon tai minkään muun Palvelussa näytetyn tiedon käytettävissä oloa, tarkkuutta, täydellisyyttä, luotettavuutta tai oikea-aikaisuutta.

Find My iPhone

Find My iPhone ja Find My Mac-ominaisuudet on tarkoitettu vain henkilökohtaiseen käyttöön. Kun ominaisuudet on aktivoitu iOS-laitteellasi tai Macillasi, niitä voidaan käyttää laitteen tai Macin paikallistamiseen, äänen soittamiseen laitteessa, iOS- tai Mac-laitteen tietojen poistamiseen etäyhteydellä tai Lost Mode -tilan käyttöönottoon iOS-laitteessa. Jos olet mielestäsi kadottanut iOS-laitteen, ota siinä välittömästi käyttöön Lost Mode -tila. Tämä estää laitteen ja sen tietojen käyttämisen tai laitteen myymisen. Olet itse vastuussa siitä, että suojaat iOS-laitteen pääsykoodilla, että otat Lost Mode -tilan käyttöön kadonneessa laitteessa ja että vastaat kaikkiin kadonneeseen iOS-laitteeseen liittyviin viesteihin. Jos et toimi näin, saatat menettää tietosi ja ne saattavat joutua jonkun ulkopuolisen tahon käsiin. Lisäksi tämä saattaa aiheuttaa sen, että kadonnutta tai varastettua iOS-laitetta ei löydetä tai sitä ei voida palauttaa, tai sen, että kyseisen laitteen käyttöä tai jälleenmyyntiä ei voida estää. Apple ei ole millään tavalla vastuussa siitä, jos et suojaa iOS-laitetta pääsykoodilla, ota siinä käyttöön Lost Modea tai vastaanota siihen liittyviä viestejä tai reagoi niihin. Apple ei tässä tapauksessa myöskään ole vastuussa iOS-laitteen palauttamisesta sinulle tai mistään iOS-laitteen kadonneista tiedoista.

Kun Find My iPhone on käytössä iOS-laitteissa, joissa on iOS 7 tai tätä uudempi käyttöjärjestelmä, iOS-laitteesi liitetään automaattisesti Apple ID:hesi. Tässä tapauksessa Find My iPhone -toiminnon käytöstä poistaminen, iCloudista uloskirjautuminen iOS-laitteessa, iOS-laitteen oletusasetusten palauttaminen ja iOS-laitteen aktivointi (esimerkiksi tietojen poistamisen, SIM-kortin poistamisen, laiteohjelmistopäivityksen tai ohjelmistojen palautuksen jälkeen) edellyttävät aina Apple ID -salasanan antamista. Apple ja sen valtuutetut edustajat eivät tarjota laitteelle laitteisto- tai ohjelmistopalveluita (mukaan lukien Applen rajoitetun takuun piiriin kuuluvat palvelut), jos et poista Find My iPhone -toimintoa käytöstä ennen laitteen huoltoon toimittamista.

iOS-laitteiden tulee olla päällä ja yhdistettynä internetiin (tietoverkon, kuten 3G tai rekisteröidyn Wi-Fi-verkon kautta), jotta ne voidaan paikallistaa. Macien tulee olla päällä eikä nukkumassa, yhdistettynä internetiin, Wi-Fi päällä ja rekisteröidyn Wi-Fi verkon kantaman sisällä, jotta ne voidaan paikallistaa. Jos iOS-laitteesi Lost Mode on laitettu päälle, se voi seurata sen sellaisia viimeaikaisia sijainteja, joissa se on laitettu päälle ja yhdistetty Internetiin ja näyttää tällaisten sijaintien historian viimeisen 24 tunnin ajalta, kun paikallistat iOS-laitteen käyttämällä Find My iPhonea. Jos iOS-laitteesi tai Macisi tiedot on poistettu etäyhteydellä, et voi paikallistaa sitä, soittaa sillä ääntä, peruuttaa kyseisen iOS-laitteen tai Macin tietojen etäyhteyspoistamista tai laittaa päälle iOS-laitteen Lost Modea. Sijaintia koskevat pyynnöt vaikuttavat paikallistetun iOS-laitteen tai Macin akun kestoon. Jos uskot, että iOS-laitteesi tai Macisi on varastettu, sinun tulee kääntyä paikallisen lainvalvontaviranomaisen puoleen ja käyttää Find My iPhonen ominaisuuksia kuten iOS-laitteen Lost Mode -tila tai Macin lukitustoiminto tai tietojen etäpoistamistoiminto suojellaksesi tietojasi. Kun olet pyytänyt iOS-laitteesi tai Macisi sijaintitiedon ja iOS-laite tai Mac on paikallistettu kartalla, voit nähdä iOS-laitteesi tai Macisi viimeisen sijainnin 24 tunnin ajan tästä pyynnöstäsi. Apple tuhoaa tämän tiedon 24 tunnin kuluessa pyynnöstäsi. TÄMÄN OMINAISUUDEN SIJAINTITIETOIHIN PERUSTUVIA PALVELUJA EI OLE TARKOITETTU PAIKALLISTAMISEEN HÄTÄTAPAUKSISSA EIVÄTKÄ NE OLE NIIHIN SOPIVIA.

Find My Friends

Find My Friends-sovellus, joka on ladattavissa App Storesta (yhteensopiva laitteisto ja ohjelmisto edellytetään), mahdollistaa sijaintisi jakamisen laitteidesi kautta rajoitetulle määrälle toisia käyttäjiä hyväksyttyäsi näiden käyttäjien pyynnöt. Voit myös nähdä rajoitetun määrän käyttäjiä, jotka ovat hyväksyneet sitä koskevan pyyntösi, sijainnin heidän laitteidensa kautta. Voit asettaa laitteesi ilmoittamaan automaattisesti toisille käyttäjille kun lähdet jostain sijainnista tai saavut sinne ja kun olet luonut ystävyyssuhteita, voit asettaa laitteesi ilmoittamaan sinulle, kun nämä käyttäjät lähtevät jostain sijainnista tai saapuvat sinne. Voit myös tilapäisesti jakaa sijaintisi rajoitetun määrän ryhmiä, jotka sinä tai joku toinen käyttäjä on määritellyt, kanssa ja nähdä näiden ryhmien kaikkien jäsenten sijainnin. Voit tilapäisesti piilottaa laitteesi sijainnin kaikilta muilta käyttäjiltä. Voit peruuttaa toiselle käyttäjälle antamasi hyväksynnän nähdä sijaintisi. Voit laittaa ominaisuuden pois päältä kirjautumalla ulos Find My Friends-sovelluksesta tai poistamalla sen laitteeltasi. Voit myös käyttää rajoituksia iOS-asetuksissa estääksesi luvattomat muutokset valitsemiisi asetuksiin, mukaan lukien seuraamista koskevien pyyntöjen hyväksymiset tai sijainnin piilottaminen. Sijaintia koskevat pyynnöt vaikuttavat paikallistetun laitteen akun kestoon. TÄMÄN OMINAISUUDEN SIJAINTITIETOIHIN PERUSTUVIA PALVELUJA EI OLE TARKOITETTU PAIKALLISTAMISEEN HÄTÄTAPAUKSISSA EIVÄTKÄ NE OLE NIIHIN SOPIVIA.

Varmuuskopiointi

iOS-Laitteiden automaattinen varmuuskopiointi on käytettävissä ja se tapahtuu tietyin väliajoin, kun laitteen näyttö on lukittuna, kytkettynä virtalähteeseen ja yhdistettynä internetiin Wi-Fi-verkon kautta. iCloud tallentaa kolme viimeisintä varmuuskopiotasi, kuitenkin jos laitetta ei ole varmuuskopioitu iCloudiin sadankahdeksankymmenen (180) päivän ajanjakson aikana, Apple varaa oikeuden tuhota tähän laitteeseen liittyvät varmuuskopiot. Varmuuskopiointi on rajoitettu laiteasetuksiin, laitteen tunnuslukuihin, kuviin ja videoihin, viesteihin (iMessage, tekstiviesti ja multimediaviesti) soittoääniin, sovellusdataan, sijaintitietoihin (kuten sijaintiin perustuviin muistutuksiin, jotka olet asettanut) ja Home-ruutuun ja sovellusten järjestelyyn. iTunes Storesta, App Storesta tai iBookstoresta ostettua Sisältöä ei varmuuskopioida, mutta se voi olla ladattavissa näistä palveluista, riippuen tiliä koskevista vaatimuksista, saatavuudesta ja soveltuvista ehdoista ja määräyksistä. Tietokoneesta synkronoitua mediasisältöä ei varmuuskopioida. iCloud sähköpostisi, kontaktisi, kalenterisi, kirjanmerkkisi ja asiakirjasi ovat tallennettuna ja käytettävissä iCloudissa. Apple käyttää kohtuullista taitoa ja huolellisuutta tarjotessaan Palvelua, mutta SOVELTUVAN LAIN SUOMAAN LAAJIMPAAN LAAJUUTEEN ASTI, APPLE EI TAKAA TAI ANNA TAKUITA SIITÄ ETTÄ MIKÄÄN SISÄLTÖ, JONKA TALLENNAT TAI JOTA KÄYTÄT PALVELUN KAUTTA EI OLE TAHATTOMAN VAHINGON, TURMELTUMISEN, MENETYKSEN TAI TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJEN MUKAISEN POISTAMISEN KOHTEENA JA APPLE EI OLE VASTUUSSA JOS TÄLLAINEN VAHINKO, TURMELTUMINEN, MENETYS TAI POISTAMINEN TAPAHTUU. Sinun vastuullasi on ylläpitää asianmukaisia vaihtoehtoisia varmuuskopioita tiedoistasi ja datastasi.

Kun iCloud Backup on aktivoitu, laitteesi ei tee automaattisesti varmuuskopiota iTunesiin synkronoinnin aikana, mutta voit käynnistää manuaalisesti varmuuskopioinnin iTunesiin.

My Photo Stream

Kun My Photo Stream on aktivoitu laitteellasi tai tietokoneellasi, uudet laitteellasi otetut tai tietokoneellesi siirretyt valokuvat siirretään iCloudiin ja sen jälkeen ladataan automaattisesti sellaisiin laitteisiisi ja tietokoneisiisi, joissa My Photo Stream on myös aktivoitu.

Valokuvien resoluutio voi vaihdella riippuen laitteesta, jolle ne ladataan. Wi-Fi-yhteys on edellytyksenä My Photo Streamin käytölle laitteissa. Apple varaa oikeuden asettaa rajoituksia määrättynä ajanjaksona siirrettävien kuvien määrän ja/tai koon suhteen rajoittaakseen palvelun tarkoituksenvastaista ja kohtuutonta käyttöä.

My Photo Streamissä ladatut valokuvat poistetaan automaattisesti soveltuvien aika- ja määrärajoitusten mukaisesti. Laitteet säilyttävät rajoitetun määrän viimeisimpiä kuvia My Photo Stream-albumissa tai –näkymässä, voimassaolevan määrällisen rajoituksen ylittyessä vanhimmat valokuvat poistetaan automaattisesti kun uusia valokuvastream-valokuvia ladataan.

Valokuvien jakaminen iCloudissa

Kun valokuvien jakaminen iCloudissa on käytössä, voit jakaa valittuja valokuvia ja yhteensopivia videoita muiden yhteensopivien laitteiden kanssa tai julkisesti Internetissä luomalla jaetun valokuvavirran. Käyttäjät, joiden kanssa jaat sisältöä, voivat kommentoida valokuvia sekä jakaa omia valokuviaan ja videoitaan. Nämä kommentit, valokuvat ja videot jaetaan kaikille niille käyttäjille, joille jaat valokuvavirran. Valokuvavirran omistaja voi poistaa mitä tahansa kommentteja, valokuvia ja videoita, mutta muut käyttäjät voivat poistaa vain omia valokuviaan, videoitaan ja kommenttejaan sekä omien valokuviensa ja videoidensa kommentteja sinä aikana, kun valokuvavirran omistaja edelleen jakaa sisällön kyseisten käyttäjien kanssa.

Valokuvavirran valokuvia ja videoita sekä niiden kokoja ja vastaanottajamääriä saatetaan rajoittaa tietyillä rajoituksilla. Ladatut valokuvat voidaan tallentaa manuaalisesti. Jaettua valokuvavirtaa voi käyttää matkapuhelinyhteydellä, jos Wi-Fi-yhteyttä ei ole käytettävissä.

Palvelun muuttaminen

Apple varaa oikeuden muuttaa Palvelua tai lopettaa sen (tai minkä tahansa sen osan), joko tilapäisesti tai pysyvästi. Apple voi ilmoittaa verkkosivullamme ja/tai tulee lähettämään sähköpostin Tiliisi ensisijaisesti yhdistettyyn osoitteeseen tiedottaakseen olennaisista muutoksista Palveluun. Sinun vastuullasi on tarkistaa iCloud-sähköpostiosoitteesi ja/tai Applelle rekisteröimäsi ensisijainen sähköpostiosoitteesi tällaisten tiedotteiden varalta. Hyväksyt sen, että Apple ei ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle taholle mistään Palvelun muutoksesta tai sen lopettamisesta. Jos olet maksanut Palvelun käytöstä ja lopetamme sen tai olennaisesti heikennämme sen toiminnallisuutta, tarjoamme sinulle suhteessa jaotellun (pro rata) hyvityksen kaikista ennakkomaksuista.

Käytön rajoitukset

Sitoudut käyttämään Palvelua vain tarkoituksiin, jotka tämä Sopimus ja mikä tahansa soveltuva laki, säännös tai yleisesti hyväksytty käytäntö sallivat soveltuvalla lainkäyttöalueella. Tilillesi on kohdennettu 5GB tallennustilaa, kuten iCloudin ominaisuus-sivulla on kuvattu. Lisätilaa on mahdollista ostaa, kuten alla kerrotaan. Minkä tahansa soveltuvan ja kohtuullisen tietoliikennekaistaa tai tallennustilaa (esimerkiksi varmuuskopiointi- tai sähköpostitila) koskevan rajoituksen ylittäminen on kiellettyä ja voi estää sinua tekemästä varmuuskopioita iCloudiin, lisäämästä asiakirjoja tai vastaanottamasta uusia iCloud-sähköpostiosoitteeseen lähetettyjä sähköposteja. Jos Palvelun käyttösi tai muu käyttäytymisesi tarkoituksellisesti tai tahattomasti uhkaa Applen kykyä tarjota Palvelua tai muita järjestelmiä, Applella on oikeus turvautua kaikkiin kohtuullisiin toimiin suojellakseen Palvelua ja Applen järjestelmiä, mikä voi sisältää Palveluun pääsysi keskeyttämisen. Toistuvat rajoitusten rikkomiset voivat johtaa Tilisi poistamiseen.

Palvelun Saatavuus

Palvelu, tai mikä tahansa sen ominaisuus tai osa, ei välttämättä ole saatavilla kaikilla kielillä tai kaikissa maissa ja Apple ei anna mitään takuita siitä, että Palvelu tai mikä tahansa sen ominaisuus tai osa, on sopiva tai saatavilla käytettäväksi jossain tietyssä paikassa. Siinä laajuudessa kun avaat Palvelun ja käytät sitä, teet sen omasta aloitteestasi ja olet vastuussa kaikkien soveltuvien lakien noudattamisesta, mukaan lukien mutta ei niihin rajoittuen, mitkä tahansa soveltuvat paikalliset lait.

Public Beta

Ajoittain Apple voi tarjota uusia ja/tai päivitettyjä Palvelun ominaisuuksia (”Beta-Ominaisuudet”) osana Public Beta-Ohjelmaa (”Ohjelma”) Beta-Ominaisuuksien laatua ja käytettävyyttä koskevan palautteen saamiseksi Applelle. Ymmärrät ja hyväksyt että osallistumisesi Ohjelmaan on vapaaehtoista ja se ei luo juridista yhteistyö-, agentti- tai työsuhdetta sinun ja Applen välille ja että Applella ei ole mitään velvollisuutta tarjota sinulle mitään Beta-Ominaisuuksia. Apple voi tarjota tällaisia Beta-Ominaisuuksia Ohjelmaan osallistuville verkossa tapahtuvan rekisteröinnin tai Palvelun kautta tapahtuva ilmoittautumisen kautta. Ymmärrät ja hyväksyt, että Apple voi kerätä ja käyttää tiettyjä Tiliisi, laitteisiisi ja lisälaitteisiisi liittyviä tietoja ottaakseen sinut mukaan Ohjelmaan ja/tai määritelläkseen osallistumiskelpoisuutesi. Ymmärrät, että kun olet ilmoittautunut Ohjelmaan, on mahdollista ettet voi palata takaisin Beta-Ominaisuuden aiempaan ei-beta-versioon. Mikäli tällainen paluu on mahdollinen, et mahdollisesti pysty siirtämään Beta-Ominaisuuden avulla luotua dataa aiempaan ei-beta-versioon. Beta-Ominaisuuksien käyttöösi ja Ohjelmaan osallistumiseesi soveltuu tämä Sopimus ja mitkä tahansa täydentävät lisenssiehdot, jotka voivat erikseen liittyä Beta-Ominaisuuksiin. Beta-Ominaisuudet toimitetaan ”SELLAISENA KUIN NE OVAT” tai ”KUTEN SAATAVILLA”-periaatteilla ja ne voivat sisältää virheitä tai epätarkkuuksia, jotka voivat aiheuttaa toimintahäiriöitä, datan ja/tai tietojen turmeltumista tai katoamista laitteeltasi ja lisälaitteiltasi (mukaan lukien, rajoituksetta, palvelimet ja tietokoneet), jotka on liitetty siihen. Apple kehottaa painokkaasti ottamaan varmuuskopion kaikesta datasta ja tiedoista laitteeltasi ja kaikilta lisälaitteiltasi ennen mihinkään Ohjelmaan osallistumista. Käsität ja hyväksyt nimenomaisesti, että kaikki Beta-Ominaisuuksien käyttö tapahtuu omalla vastuullasi. OTAT VASTUUN KAIKISTA MIHIN TAHANSA OHJELMAAN OSALLISTUMISEEN LIITTYVISTÄ RISKEISTÄ JA KUSTANNUKSISTA MUKAAN LUKIEN, MUTTA RAJOITTUMATTA, MITKÄ TAHANSA INTERNET-YHTEYSMAKSUT, VARMUUSKOPIOKUSTANNUKSET, LAITTEESI JA LISÄLAITTEIDESI KÄYTÖSTÄ AIHEUTUVAT KUSTANNUKSET JA KAIKISTA LAITTEILLE, OHJELMISTOILLE, TIEDOILLE TAI DATALLE AIHEUTUNEISTA VAHINGOISTA. Apple voi tarjota tai olla tarjoamatta teknistä ja/tai muuta tukea Beta-Ominaisuuksille. Jos tukea tarjotaan, se täydentää normaalia Palvelua koskevaa tukeasi ja on saatavilla vain Ohjelman kautta. Sitoudut noudattamaan mitä tahansa tukien sääntöjä tai periaatteita, jotka Apple toimittaa sinulle saadaksesi tällaista tukea. Apple varaa oikeuden muokata Ohjelman ehtoja, määräyksiä ja periaatteita (mukaan lukien Ohjelman lopettaminen) milloin tahansa ilmoittamalla asiasta ennakkoon tai ilman ilmoitusta, ja voi peruuttaa osallistumisesi Ohjelmaan koska tahansa. Hyväksyt, että Applella ei ole velvollisuutta tarjota kaupallista versiota Beta-Ominaisuuksista ja että mikäli tällainen kaupallinen versio tulee saataville, se voi sisältää erilaisia ominaisuuksia tai toiminnallisuuksia kuin ne, jotka olivat Beta-Ominaisuudessa. Osana Ohjelmaa Apple tarjoaa mahdollisuuden toimittaa kommentteja, ehdotuksia tai muuta palautetta Beta-Ominaisuuksien käyttöön liittyen. Hyväksyt, että Apple saa käyttää mitä tahansa lähettämääsi palautetta mihin tahansa tarkoitukseen ilman erillistä kirjallista sopimusta, jossa todettaisiin toisin.

Tilattava lisätallennustila

Lisätilaa on ostettavissa ennakkotilausperiaatteella.

Maksut

Palveluun käyvät maksuvälineeksi luottokortit ja tietyt maksutilit (milloin saatavilla), tekee veloituksen automaattisesti Apple ID:eesi yhdistetyn maksutavan mukaisesti (esim. maksutapa, jota käytät ostoksiin iTunes Storessa, App Storessa tai iBookstoressa, jos saatavilla). Apple voi tehdä summaa koskevan etukäteisvarauksen, jonka määrä voi olla enintään oston määrä. Lisätallennustilaa koskevat maksut veloitetaan vuosittain ennakkoon ennen palvelun toimittamista. Laskutus tapahtuu ostohetkellä tai pian sen jälkeen. Sitoudut maksamaan lisätilan, jonka ostat Palvelun kautta ja että Apple voi veloittaa luottokorttiasi tai maksutiliäsi kaikesta ostetusta lisätilasta ja muista lisäsummista (mukaan lukien kaikki soveltuvat verot ja viivästysmaksut), jotka voivat olla kertyneet Tiliisi liittyen ja että Apple voi jatkaa kaikkien maksujen ja veloitusten veloittamista luottokortiltasi tai maksutililtäsi tilaukseesi liittyen kunnes muutat tilausta tai perut sen. Tämä tarkoittaa sitä, että ellet muuta tai peru tilaustasi ennen seuraavaa vuosittaista laskutuspäivää, veloitamme luottokortiltasi tai maksutililtäsi voimassaolevat maksut seuraavana vuosittaisena laskutuspäivänä.

Noin kolmekymmentä (30) päivää ennen seuraavaa vuosittaista laskutuspäivää, ilmoitamme sähköpostitse Apple ID:hen liittyvään sähköpostiosoitteeseen, että Tiliäsi tullaan laskuttamaan ja muistutamme, että luottokortiltasi tai maksutililtäsi veloitetaan ilmoitetut summat vuosittaisena laskutuspäivänä. Voit muuttaa tilaustasi lisäämällä tai vähentämällä tallennustilaasi laitteesi Settingsien iCloud-osiossa tai Macisi System Preferencesien iCloud-ikkunassa tai tietokoneesi iCloud Control Panelissa. Soveltuva tallennustilamaksu lisätallennustilasta tulee voimaan heti, tallennustilan vähennykset tulevat voimaan seuraavana vuosittaisena laskutuspäivänä. OLET VASTUUSSA KAIKKIEN MAKSUJEN AJALLAAN TAPAHTUVASTA MAKSUSTA JA VOIMASSAOLEVIEN LUOTTOKORTTI- TAI MAKSUTILITIETOJEN TOIMITTAMISESTA APPLELLE KAIKKIEN MAKSUJEN MAKSAMISTA VARTEN. Kaikki maksut laskutetaan siltä luottokortilta tai maksutililtä, jonka nimeät rekisteröintiprosessin aikana. Jos Apple ei pysty onnistuneesti veloittamaan erääntyviä maksuja luottokortiltasi tai maksutililtäsi, Apple varaa oikeuden estää tai rajoittaa pääsyäsi tallennettuun Sisältöösi, tuhota tallennetun Sisältösi tai poistaa Tilisi. Jos haluat nimetä toisen luottokortin tai maksutilin tai jos luottokorttisi tai maksutilisi tilanne muuttuu, sinun tulee muuttaa tietoja verkossa iCloudin Account Information-valikossa, mikä voi tilapäisesti aiheuttaa häiriöitä Palveluun pääsyysi sinä aikana kun Apple tarkista uudet maksutietosi.

Kokonaishintasi sisältää lisätilan hinnan ja mahdolliset soveltuvat luottokorttimaksut, mahdolliset myynti-, käyttö-, tavara- tai palvelu-, arvonlisä- (ALV), tai muut vastaavat soveltuvan lainsäädännön alaiset verot perustuen lisätilan ostohetkellä voimassaolevaan veroasteeseen. Veloitamme verot, kun Palveluun soveltuvat verotusta koskevat säännöt niin edellyttävät.

Tilitiedot ja laskutustiedustelut

Voit katsoa laitteesi Tilinhallintasivua saadaksesi tietoja Tilisi tiedoista mukaan lukien maksutavasta ja laskutusvaluutasta. Apple lähettää elektronisen laskun sähköpostiosoitteeseen, joka on liitetty Apple ID:eesi aina kun Palveluun liittyviä maksuja veloitetaan Tililtäsi. Jos sinua on mielestäsi laskutettu väärin Palvelusta, ole hyvä ja ilmoita meille siitä 45 päivän kuluessa laskutuspäivästä ottamalla yhteyttä iCloud-Tukeen osoitteessa www.apple.com/support/icloud.

Peruutukset ja hyvitykset

Mitkään maksamasi Palveluun liittyvät maksut ja veloitukset eivät ole palautettavissa, paitsi lain niin edellyttäessä tai jos toisin näissä ehdoissa todetaan. Voit ottaa yhteyttä Appleen täyden palautuksen saamiseksi 15 päivän kuluessa alkuperäisestä lisätilan ostosta tai 45 päivän kuluessa sitä seuraavasta vuosittaisesta maksusta. Pyytääksesi tässä tarkoitettua palautusta mene osoitteeseen www.apple.com/support/icloud saadaksesi lisätietoja. Soveltuvat paikalliset lait voivat aiheuttaa muutoksia tähän periaatteeseen. Ole hyvä ja ota yhteyttä iCloud-tukeen saadaksesi lisätietoja.

Voit peruuttaa tilauksesi vähentämällä tallennustilaasi Storage Planin mukaiseen ilmaiseen 5GB:iin valitsemalla iCloud Account Information laitteellasi, iCloud Account-näkymästä System Preferences-valikossa Macillä, tai iCloud Account-näkymästä iCloud Control Panel for Windowsissa PC:lläsi. Maksullinen tilauksesi päättyy seuraavana vuosittaisena laskutuspäivänä. Osittaiset maksujen palautukset ovat saatavilla siellä, missä laki niin edellyttää.

Muutokset hintoihin

Apple voi milloin tahansa käyttämällä soveltuvan lainsäädännön ilmoitustapaa, muuttaa lisätallennustilojen tai niiden osien hintaa tai perustaa uusia veloituksia tai maksuja. Tilaustasi koskevan laskutusvuoden aikana tehdyt hintojen muutokset tai uusien maksujen perustamiset tulevat voimaan tätä seuraavina tilausta koskevina laskutusvuosina ja kaikille uusille tilaajille muutoksen voimaantulopäivän jälkeen. Jos et hyväksy tällaisia hintamuutoksia, sinun tulee peruuttaa lisätallennustilan tilaus ja lopettaa sen käyttö.

Palvelun käyttösi

Tilisi

Palvelun rekisteröityneenä käyttäjänä voit avata Tilin. Älä paljasta Tilitietojasi kenellekään muulle. Olet yksin vastuussa Tilisi luottamuksellisuuden ja turvallisuuden säilyttämisestä ja kaikista toimista, jotka tapahtuvat Tililläsi tai sen kautta, ja sitoudut ilmoittamaan Applelle välittömästi mistä tahansa Tiliisi liittyvästä turvallisuusrikkomuksesta. Ymmärrät ja hyväksyt myös sen, että Palvelu on suunniteltu ja tarkoitettu henkilökohtaiseen käyttöön yksilötasolla ja sinun ei tule jakaa Tiliä ja/tai salasanaa koskevia yksityiskohtia toisen henkilön kanssa. Edellyttäen että olemme toimineet kohtuullisella taidolla ja huolellisuudella, Apple ei ole vastuussa mistään menetyksistä Tilisi luvattomaan käyttöön liittyen sen seurauksena, että et ole noudattanut näitä sääntöjä.

Voidaksesi käyttää Palvelua, sinun tulee syöttää Apple ID:si ja salasanasi vahvistaaksesi Tilisi. Sitoudut toimittamaan tarkat ja täydelliset tiedot kun rekisteröidyt ja kun käytät Palvelua (”Palvelun Rekisteröintitiedot”) ja sitoudut päivittämään Palvelun Rekisteröintitietoja pitääksesi ne tarkkoina ja täydellisinä. Tarkkojen, ajantasaisten ja täydellisten tietojen toimittamisen laiminlyönti voi johtaa Tilisi toiminnan keskeyttämiseen ja/tai lopettamiseen. Hyväksyt sen, että Apple voi tallentaa ja käyttää toimittamiasi Palvelun Rekisteröintitietoja Tilisi ylläpitoon ja siihen liittyvien maksujen laskuttamiseen.

Täydentävät velvoitteet tai käyttösäännöt

Tietyt Applen ja/tai sen lisenssinantajien tarjoamat Palvelun komponentit tai ominaisuudet, mukaan lukien mutta ei rajoittuen mahdollisuus ladata aiempia ostoksia ja iTunes Match (lisämaksullinen), edellyttävät erillisiä ohjelmisto- tai lisenssisopimuksia tai käyttösääntöjä. Kyseisten tiettyjen Palvelun komponenttien tai ominaisuuksien käytön ehtona on, että luet, hyväksyt ja sitoudut kaikkiin tällaisiin erillisiin sopimuksiin.

Ei oikeuksien luovutusta

Minkään tässä Sopimuksessa ei voida katsoa siirtävän sinulle mitään osuutta, omistusoikeutta tai lisenssiä Apple ID:hen, sähköpostiosoitteeseen, domain-nimeen, iChat ID:hen tai vastaavaan resurssiin, jota käytät Palveluun liittyen.

Ei siirto- tai perimisoikeutta

Hyväksyt sen, että Tilisi ei ole siirrettävissä toiselle ja että kaikki oikeudet Apple ID:si tai Sisältöön Tililläsi poistetaan kuoltuasi. Kuolintodistuksen vastaanottamisen jälkeen Tilisi voidaan poistaa ja kaikki Sisältö Tililläsi tuhota. Ota yhteyttä iCloud-tukeen osoitteessa www.apple.com/support/icloud saadaksesi lisätietoja.

Ei Palvelun jälleenmyyntiä

Sitoudut siihen, että et toisinna, kopioi, jäljennä, myy, jälleenmyy, vuokraa tai vaihda Palvelua (tai mitään sen osaa) mihinkään tarkoitukseen.

Applen Yksityisyydensuojakäytäntö

Ymmärrät, että käyttämällä Palvelua, annat suostumuksesi ja hyväksyt tiettyjen sinua ja Palvelun käyttöäsi koskevien tietojen keräämisen ja käytön Applen Yksityisyydensuojakäytännön mukaisella tavalla. Annat myös suostumuksesi ja hyväksyt, että Apple voi kerätä, käyttää, lähettää, käsitellä ja säilyttää Tiliisi ja mihin tahansa sen yhteyteen rekisteröityihin laitteisiin ja tietokoneisiin liittyviä tietoja tarjotakseen Palvelua ja kaikkia sen ominaisuuksia sinulle. Applen Palvelun käytöstäsi keräämä tieto voi sisältää myös teknisiä tietoja, tilastotietoja tai diagnostiikkatietoja käyttöösi liittyen tai sen seurauksena. Apple voi käyttää näitä tietoja tukeakseen, parantaakseen ja tehostaakseen Applen tuotteita ja palveluita. Saadaksesi lisätietoja, ole hyvä ja lue koko yksityisyydensuojakäytäntö osoitteessa http://www.apple.com/privacy/. Ymmärrät ja hyväksyt myös että nämä tiedot voidaan siirtää Yhdysvaltoihin ja/tai muihin maihin Applen, sen konserniyhtiöiden ja/tai niiden palveluntarjoajien toimesta tapahtuvaa tallentamista, käsittelyä ja käyttöä varten. Ole hyvä ja huomioi, että yksittäisiä Euroopan talousalueen (ETA) jäsenvaltiossa asuvia henkilöitä koskevien henkilötietojen rekisterinpitäjät on Apple Distribution International Corkissa, Irlannissa.

Sisältö ja käytöksesi

Sisältö

"Sisältö" tarkoittaa tietoja, joita Palvelun käytön johdosta luodaan tai tulee vastaan, kuten datatiedostoja, päätelaitteen luonteenpiirteitä, kirjoitettu tekstiä, ohjelmistoja, musiikkia, grafiikkaa, valokuvia, kuvia, ääniä, videoita, viestejä ja kaikki muita vastaavia materiaaleja. Ymmärrät, että kaikki Palvelussa julkaistu ja yksityisesti välitetty Sisältö on vain sen henkilön vastuulla, jolta Sisältö on peräisin. Tämä tarkoittaa sitä, että sinä, ei Apple, olet yksin vastuussa mistä tahansa Sisällöstä jonka siirrät Palveluun, lataat Palvelusta, julkaiset, lähetät sähköpostitse, välität, tallennat tai muutoin teet saataville Palvelun käyttösi kautta. Ymmärrät, että käyttämällä Palvelua saatat joutua alttiiksi loukkaavaksi, sopimattomaksi tai pahennusta herättäväksi katsottavalla Sisällölle, ja että voit saattaa muita alttiiksi Sisällölle, jota he voivat pitää pahennusta herättävänä. Applella ei ole määräysvaltaa Palvelun kautta julkaistuun Sisältöön, eikä Apple takaa tällaisen Sisällön oikeellisuutta, eheyttä tai laatua. Ymmärrät ja sitoudut siihen, että käytät Palvelua ja Sisältöä täysin omalla riskilläsi.

Käytöksesi

Sitoudut siihen, että ET käytä Palvelua:

a. siirtääksesi, ladataksesi, julkaistaksesi, lähettääksesi sähköpostilla, välittääksesi, tallentaaksesi tai muutoin saattaaksesi saataville Sisältöä, joka on laitonta, häiritsevää, uhkaavaa, vahingollista, rikkomuksellista, herjaavaa, kunniaa loukkaavaa, haukkuvaa, väkivaltaista, siveetöntä, vulgaaria, toisen yksityisyyttä loukkaavaa, vihantäyteistä, rodullisesti tai etnisesti loukkaavaa, tai muutoin paheksuttavaa;

b. vaaniaksesi, ahdistellaksesi, uhataksesi tai vahingoittaaksesi toista;

c. jos olet aikuinen, pyytääksesi henkilö- tai muita tietoja sellaiselta alaikäiseltä (kuka tahansa alle 18-vuotias tai muu sen ikäinen, minkä paikallinen laki määrittää alaikäiseksi), jota et henkilökohtaisesti tunne, mitkä tiedot sisältävät, mutteivät rajoitu seuraaviin: koko nimi tai sukunimi, kotiosoite, postinumero, puhelinnumero, kuva, tai alaikäisen koulun, kirkon, urheilujoukkueen tai ystävien nimet;

d. teeskennelläksesi olevasi kuka tahansa muu, tai yhteisö, kuka tai joka et ole – et saa esiintyä tai väittää olevasi toinen henkilö (mukaan lukien julkisuuden henkilöt), yhteisö, toinen iCloud -käyttäjä, Applen työntekijä, tai kunnan tai hallituksen johtaja, tai muutoin esittää liityntääsi henkilöön tai yhteisöön väärässä valossa (Apple varaa oikeuden hylätä tai estää minkä tahansa Apple ID:n tai sähköpostiosoitteen, jota voitaisiin pitää identiteettisi imitoimisena tai vääristelemisenä tai toisen henkilön nimen tai identiteetin hyväksikäyttönä);

e. loukataksesi tekijänoikeutta tai muuta immateriaalioikeutta (mukaan lukien siirtääksesi Palveluun sellaista sisältöä, johon sinulla ei ole oikeutta siirtää), tai paljastaaksesi liikesalaisuuksia tai luottamuksellista tietoa rikkoen luottamuksellisuus-, työ- tai salassapitosopimusta;

f. julkaistaksesi, lähettääksesi, siirtääksesi tai muutoin saattaaksesi saataville pyytämättömiä tai luvattomia sähköpostiviestejä, mainoksia, promootiomateriaaleja, roskapostia, spammia tai ketjukirjeitä, mukaan lukien mutta rajoittumatta massamainontaa ja tiedotteita;

g. väärentääksesi yhtään TCP-IP -paketin ylätunnistetta tai mitään sähköpostin tai uutisryhmän viestin ylätunnisteen tietoa tai muutoin liittääksesi ylätunnisteeseen tietoa, joka on tarkoitettu johtamaan vastaanottajaa harhaan Palvelun kautta välitetyn Sisällön alkuperästä (”spoofaus” - "spoofing");

h. siirtääksesi Palveluun, julkaistaksesi, lähettääksesi sähköpostilla, tallentaaksesi tai muutoin saattaaksesi saataville materiaalia, joka sisältää viruksia tai muita ohjelmakoodeja, tiedostoja tai ohjelmia, jotka on suunniteltu haittaamaan, häiritsemään tai rajoittamaan Palvelun (tai minkään sen osan) tai minkään muun tietokoneohjelmiston tai -laitteiston toimintaa;

i. häiritäksesi Palvelua (mukaan lukien käyttääksesi Palvelua millä tahansa automatisoidulla tavalla, kuten komentosarjoilla tai hakuroboteilla) tai mitä tahansa palvelinta tai tietoverkkoa joka on liitetty Palveluun, tai mitä tahansa Palveluun liittyvän tietoverkon käytäntöä, edellytystä tai sääntöä (mukaan lukien oikeudettoman pääsyn saaminen tietoverkon dataan tai liikenteen tai näiden oikeudeton käyttö tai valvonta);

j. suunnitellaksesi tai ryhtyäksesi laittomaan toimintaan, ja/tai

k. kerätäksesi ja tallentaaksesi toisen Palvelun käyttäjän henkilötietoja käytettäväksi yhdessäkään sanotuista kielletyistä toimista.

Sisällön poistaminen

Hyväksyt, että Apple ei ole vastaa eikä ole vastuussa millään tavalla toisten toimittamasta Sisällöstä eikä Applella ole velvollisuutta seuloa tällaista Sisältöä. Apple kuitenkin varaa oikeuden milloin tahansa määrittää Sisällön asian- ja tämän Sopimuksen mukaisuuden, ja Apple voi seuloa, siirtää, kieltäytyä, muuttaa ja/tai poistaa Sisältöä milloin tahansa, ilman ennakkoilmoitusta ja oman harkintansa mukaan, mikäli kyseisen Sisällön todetaan rikkovan tätä Sopimusta tai olevan muutoin pahennusta herättävää.

Varmuuskopioi Sisältösi

Olet vastuussa kaikkien sellaisten dokumenttien, kuvien ja muun Palveluun tallentamasi tai sen kautta saataville saamasi Sisällön varmuuskopioinnista omalle tietokoneellesi tai muulle päätelaitteelle. Apple tarjoaa Palvelua kohtuullisella huolellisuudella ja taidolla, mutta Apple ei takaa sitä, ettei Palveluun tallentamasi tai Palvelun kautta saataville saamasi Sisältö tahattomasti vahingoittuisi, korruptoituisi tai häviäisi.

Pääsy Tiliisi ja Sisältöösi

Apple varaa oikeuden ryhtyä toimenpiteisiin, jotka Apple kohtuudella katsoo tarpeellisiksi tai tarkoituksenmukaisiksi pannakseen täytäntöön ja/tai varmistaakseen minkä tahansa tämän Sopimuksen kohdan noudattamisen. Hyväksyt sen, että Apple voi, ilman vastuuta sinulle, päästä käsiksi, käyttää, säilyttää ja/tai ilmaista Tilitietosi ja Sisällön lainvalvontaviranomaisille, valtion virkamiehille ja/tai kolmannelle osapuolelle, mikäli Apple uskoo sen kohtuudella olevan tarpeellista tai tarkoituksenmukaista, mikäli Apple on lain nojalla velvoitettu tekemään niin tai mikäli vilpittömästi uskomme että sellainen pääsy, käyttö, ilmaiseminen tai säilyttäminen on kohtuudella tarpeellista (a) oikeudellisen prosessin tai vaatimuksen noudattamiseksi; (b) tämän Sopimuksen täytäntöön panemiseksi, mukaan lukien mahdollisten Sopimuksen loukkausten tutkiminen; (c) turvallisuus-, petos- tai teknisten ongelmien tunnistamiseksi, estämiseksi tai käsittelemiseksi muilla tavoin; tai (d) Applen, sen käyttäjien, kolmannen osapuolen tai yleisön oikeuksien, omaisuuden tai turvallisuuden suojelemiseksi siten kuin laki edellyttää tai sallii.

Tekijänoikeudellinen huomautus - DMCA

Mikäli uskot jonkun Palvelun käyttäjän loukkaavan sinun tekijänoikeudella suojattua Sisältöäsi, ole hyvä ja ota yhteyttä Applen Tekijänoikeusagenttiin osoitteessa http://www.apple.com/legal/trademark/claimsofcopyright.html sijaitsevassa Tekijänoikeuskäytännössä kuvatun mukaisesti. Apple voi oman harkintansa mukaan keskeyttää ja/tai päättää sellaisten käyttäjien Tilit, joiden havaitaan olevan toistuvasti tekijänoikeutta loukkaavia käyttäjiä.

Tämän Sopimuksen rikkomukset

Mikäli Palvelua käyttäessäsi havaitset mielestäsi sopimatonta tai muutoin tämän Sopimuksen vastaista Sisältöä, voit ilmoittaa sen lähettämällä sähköpostin osoitteeseen abuse@iCloud.com.

Sisältö, jonka lähetät Palveluun tai jonka saatat saataville Palvelussa

Lisenssi sinulta

Muutoin kuin meidän sinulle lisensoimamme materiaalin osalta, Apple ei omista sitä materiaalia ja/tai Sisältöä, jonka lähetät Palveluun tai jonka saatat saataville Palvelussa. Kuitenkin lähettämällä tai julkaisemalla tällaista Sisältöä Palvelun niissä osissa, joihin yleisölle tai muilla sellaisilla käyttäjille, joiden kanssa olet suostunut jakamaan tällaista Sisältöä, on pääsy, myönnät Applelle maailmanlaajuisen, korvauksettoman, ei-yksinomaisen lisenssin käyttää, jaella, kopioida, muuttaa, mukauttaa, julkaista, kääntää, esittää julkisesti ja näyttää julkisesti kyseistä Sisältöä Palvelussa vain sitä tarkoitusta varten, jota varten Sisältö oli lähetetty tai saatettu saataville, ilman korvausvelvollisuutta tai muuta velvoitetta sinua kohtaan. Sitoudut siihen, että olet yksin vastuussa kaikesta Palveluun lähettämästäsi ja Palvelussa julkaisemastasi Sisällöstä, eikä se saa loukata tai rikkoa kenenkään toisen osapuolen oikeuksia tai lakia, myötävaikuttaa tai rohkaista loukkaavaan tai muutoin lainvastaiseen käyttäytymiseen tai muutoin olla siveetöntä, paheksuntaa herättävää tai huonon maun mukaista. Lähettämällä tällaista Sisältöä tai julkaisemalla sitä Palvelun niissä osissa, joihin toisilla käyttäjillä tai yleisöllä on pääsy, vakuutat, että omistat kyseisen materiaalin ja/tai sinulla on kaikki tarpeelliset oikeudet, lisenssit ja valtuutukset jaella sitä.

Muutokset Sisältöön

Ymmärrät, että tarjotakseen Palvelua ja saattaakseen Sisältösi saataville Palvelussa Apple voi siirtää Sisältöä eri julkisissa viestintäverkoissa, eri medioissa, ja muokata tai muuttaa Sisältöäsi saattaakseen sen yhteensopivaksi liitettyjen viestintäverkkojen, päätelaitteiden tai tietokoneiden teknisten vaatimusten kanssa. Hyväksyt sen, että Apple voi tehdä mainitut toimenpiteet tässä myönnetyn lisenssin nojalla.

Tietoa tavamerkeistä

Apple, Applen logo, iCloud, iCloud -logo muut Applen tavaramerkit, palvelumerkit, grafiikat ja logot ovat Apple Inc. -yhtiön tavaramerkkejä tai rekisteröityjä tavaramerkkejä Yhdysvalloissa ja/tai muissa maissa. Lista Applen tavaramerkeistä on löydettävissä täältä - http://www.apple.com/legal/trademark/appletmlist.html. Muut Palvelun yhteydessä käytetyt tavaramerkit, palvelumerkit, graafiset esitykset ja logot voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä. Sinulle ei myönnetä mitään oikeuksia tai lisenssiä yllämainittuihin tavaramerkkeihin tai niiden käyttöön, ja sitoudut siihen, ettet poista, peitä tai muuta mitään Palveluun mahdollisesti liitettyä tai sisällytettyjä oikeuksia koskevia ilmoituksia (mukaan lukien tavaramerkki- ja tekijänoikeusilmoitukset).

Ohjelmisto

Applen omistusoikeus

Myönnät ja hyväksyt sen, että Applella ja/tai sen lisenssinantajilla on omistusoikeus ja muut oikeudet ja osuudet Palveluun, mukaan lukien rajoituksetta sen grafiikkaan, käyttöliittymään, komentosarjoihin ja ohjelmistoon, jolla Palvelu on toteutettu, ja mihin tahansa ohjelmistoon, joka on toimitettu sinulle osana Palvelua ja/tai sen yhteydessä (”Ohjelmisto”), mukaan lukien kaikki niihin kohdistuvat rekisteröidyt ja rekisteröimättömät immateriaalioikeudet missä päin maailmaa tahansa. Sitoudut myös siihen, että Palvelu (mukaan lukien Ohjelmisto tai sen mikä tahansa osa) sisältää liikesalaisuuksia ja luottamuksellisia tietoja, jotka ovat soveltuvien immateriaalioikeudellisten ja muiden lakien suojelemaa, mukaan lukien rajoituksetta tekijänoikeuslaki. Sitoudut olemaan käyttämättä tällaisia liikesalaisuuksia tai materiaalia millään tavalla paitsi Palvelun käyttämiseksi tämän Sopimuksen mukaisesti. Mitään Palvelun osaa ei saa kopioida tai jäljentää missään muodossa tai millään keinoin, ellei sitä ole nimenomaisesti sallittu näissä ehdoissa.

Lisenssi Applelta

Apple myöntää sinulle henkilökohtaisen, ei-yksinomaisen, siirtokelvottoman, rajoitetun lisenssin käyttää Ohjelmistoa siten kuin Apple sen osana Palvelua tarjoaa sinulle tämän Sopimuksen mukaisesti sillä edellytyksellä, että et (etkä salli kenenkään muun) kopioi, muuta, vuokraa, lainaa, jakele, luo johdannaisteoksia, käänteismallinna, takaisinkäännä, tai muutoin yritä selvittää lähdekoodia (ellei laki sitä nimenomaisesti salli tai edellytä), myy, liisaa, alilisensoi, luovuta, käytä vakuutena tai muutoin siirrä mitään oikeuksia Ohjelmistoon, etkä käytä Palvelua hyväksi millään oikeudettomalla tavalla, mukaan lukien, mutta niihin rajoittumatta, tunkeutumalla tai kuormittamalla viestintäverkon kapasiteettia. OHJELMISTON TAI PALVELUN JONKIN OSAN KÄYTTÖ MUUTOIN KUIN TÄSSÄ SOPIMUKSESSA SALLITUIN TAVOIN ON ANKARASTI KIELLETTYÄ JA LOUKKAA TOISTEN IMMATERIAALIOIKEUKSIA JA VOI JOHTAA SINUUN KOHDISTUVIIN YKSITYIS- JA RIKOSOIKEUDELLIIN SEURAAMUKSIIN, KUTEN MAHDOLLISIIN RAHALLISIIN KORVAUKSIIN, TEKIJÄNOIKEUDEN LOUKKAUKSESTA.

Vientivalvonta

Palvelun ja Ohjelmiston käyttöön, mukaan lukien datan, ohjelmistojen tai muun Sisällön lähettämiseen Palveluun tai siirtämiseen tai julkaisemiseen Palvelun kautta, voi soveltua Yhdysvaltain ja muiden maiden vientiä ja tuontia säätelevät lait. Sitoudut noudattamaan kaikkia soveltuvia vientiä ja tuontia sääteleviä lakeja ja määräyksiä. Erityisesti, mutta ei rajoittuen, Ohjelmistoa ei voida viedä tai jälleenviedä (a) mihinkään maahan, joka on Yhdysvaltain vientikiellossa tai (b) kenellekään U.S. Treasury Departmentin Specially Designated Nationals luettelossa olevalle tai U.S. Department of Commercen Denied Person’s List- tai Entity List luetteloissa mainituille. Ohjelmistoa tai Palvelua käyttämällä vakuutat, ettet ole missään tällaisessa maassa tai luettelossa. Sitoudut myös siihen, ettet käytä Ohjelmistoa tai Palvelua mihinkään sellaiseen tarkoitukseen, joka on kielletty Yhdysvaltain lainsäädännössä, mukaan lukien rajoituksetta ohjusten taikka kemiallisten, biologisten tai ydinaseiden kehitys, suunnittelu, valmistus tai tuotanto. Sitoudut myös siihen, ettet siirrä Tilillesi mitään dataa tai ohjelmistoja, joita ei voida viedä maasta ilman valtion etukäteen antamaa kirjallista vientilupaa, mukaan lukien rajoituksetta tietyntyyppiset salausohjelmistot, ilman tällaisen luvan hankkimista ensin. Tämä vakuutus ja sitoumus pysyy voimassa Sopimuksen päättymisen jälkeenkin.

Päivitykset

Osana Palvelua voit ajoittain vastaanottaa Applelta Ohjelmistoon päivityksiä, jotka voidaan automaattisesti ladata ja asentaa päätelaitteellesi tai tietokoneellesi. Tällaiset päivitykset voivat korjata virheitä, lisätä tai parantaa toiminnallisuuksia tai ne voivat olla kokonaan uusia versioita Ohjelmistosta. Sitoudut siihen, että Apple voi toimittaa tällaiset päivitykset sinulle osana Palvelua ja että sinä vastaanotat ja asennat ne vaatimusten mukaan.

Päättäminen

Päättäminen sinun toimestasi

Voit päättää Tilisi ja/tai lopettaa Palvelun käytön koska tahansa. Mikäli haluat lopettaa iCloudin käytön päätelaitteellasi, voit poistaa iCloud -tilisi päätelaitteeltasi avaamalla päätelaitteesi Asetukset, näpäyttämällä iCloud, ja näpäyttämällä Poista Tili -painiketta. Päättääksesi Tilisi ota yhteyttä iCloud -tukeen osoitteessa www.apple.com/support/icloud. Ennen Tilisi päättämistä maksamasi maksut eivät ole palautettavissa (muutoin kuin tässä Sopimuksessa nimenomaisesti toisin ilmoitetaan), mukaan lukien laskutusvuodeksi etukäteen maksetut maksut sen laskutusvuoden ajalta, jolloin päätät Tilisi. Tilisi päättäminen ei vapauta sinua velvollisuudesta maksaa kertyneitä maksuja tai veloituksia.

Päättäminen Applen toimesta

Apple voi tiettyjen olosuhteiden vallitessa ja ilman ennakkoilmoitusta milloin tahansa sulkea Tilisi tai sen osan ja/tai estää pääsysi Palveluun kokonaan tai osittain. Peruste tällaiselle päättämiselle voi muiden perusteiden ohella olla: (a) tämän Sopimuksen tai minkä tahansa tässä viitatun ja/tai Palvelussa julkaistun käytännön tai ohjeistuksen rikkominen; (b) pyyntösi perua tai päättää Tilisi, (c) lainvalvontaviranomaisen, tuomioistuimen tai muun viranomaisen pyyntö ja/tai määräys; (d) se, että Palvelun tarjoaminen sinulle on laitonta tai voi tulla laittomaksi; (e) odottamaton tekninen tai turvallisuuteen liittyvä ongelma tai muu seikka; (f) osallistumisesi vilpilliseen tai lainvastaiseen toimintaan; tai (g) se, että laiminlyöt maksaa Palveluun liittyvän maksusi. Apple tekee tällaisen päättämisen tai keskeyttämisen oman harkintansa mukaan ja Apple ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään vahingoista, joita voi johtua tai syntyä tällaisesta Tilisi sulkemisesta tai keskeytyksestä ja/tai Palveluun pääsysi estämisestä tai keskeytyksestä. Tämän lisäksi Apple voi päättää Tilisi siihen liittyvään sähköpostiosoitteeseen lähetetyllä etukäteisellä sähköposti-ilmoituksella mikäli (a) Tilisi on ollut käyttämättä yhden (1) vuoden ajan; tai (b) mikäli Palvelu tai sen mikä tahansa osa yleisesti lakkautetaan tai niitä olennaisesti muutetaan. Apple tekee tällaisen päättämisen tai keskeyttämisen oman harkintansa mukaan ja Apple ei ole vastuussa sinulle tai kolmannelle osapuolelle mistään vahingoista, joita voi johtua tai syntyä tällaisesta Tilisi sulkemisesta tai keskeytyksestä ja/tai Palveluun pääsysi estämisestä tai keskeytyksestä, joskin Apple hyvittää etukäteen maksamasi maksut tai muut summat pro rata -periaatteen mukaisesti.

Päättämisen vaikutukset

Tilisi päättämisen myötä menetät pääsysi Palveluun ja sen kaikkiin osiin, mukaan lukien rajoituksetta Tiliisi, Apple ID:seesi, sähköpostitilillesi, ja Sisältöön. Tämän lisäksi, tietyn ajan kuluttua, Apple poistaa Til(e)illesi tai sen (niiden) osaan (osiin) tallennetut tiedot ja datan. Myös kaikki sellaiset yksittäiset Palvelun komponentit, joita olet voinut mahdollisesti käyttää erillisten ohjelmistolisenssisopimusten nojalla päättyvät kyseisten lisenssisopimusten mukaisesti.

Linkit kolmansien osapuolten materiaaliin

Linkit

Tietyt Palvelun Sisällöt, komponentit tai toiminnallisuudet voivat sisältää kolmansien osapuolien materiaalia ja/tai hyperlinkkejä muille verkkosivustoille, resursseihin tai Sisältöön. Koska kyseiset kolmansien osapuolten verkkosivustot ja/tai materiaalit eivät välttämättä ole Applen määräysvallassa, ymmärrät ja hyväksyt sen, että Apple ei ole vastuussa tällaisten sivustojen tai resurssien saatavuudesta, Apple ei suosittele kyseisiä sivustoja tai resursseja eikä takaa niiden oikeellisuutta, eikä Apple ole millään tavalla vastuussa mistään Sisällöstä, mainonnasta, tuotteista tai materiaalista joita on tai on saatavilla kyseisiltä sivustoilta tai resursseista. Hyväksyt ja sitoudut myös siihen, että Apple ei ole millään tavalla vastuussa vahingoista, joita sinulle aiheutuu tai joiden väität aiheutuneen suoraan tai epäsuoraan sen johdosta, että olet käyttänyt tällaisia Sisältöjä, mainontaa, tuotteita tai materiaaleja, joita on tai on saatavilla kyseisiltä sivustoista tai resursseista, tai että olet luottanut tällaisiin Sisältöihin, mainontaan tai tuotteisiin.

Google Maps

Seuraavat lisäehdot soveltuvat Google Mapsin käyttöön: Google Mapsin Käyttöehdot Osoitteessa http://maps.google.com/help/terms_maps.html ja Google Maps Legal Notices osoitteessa http://maps.google.com/help/legalnotices_maps.html.

Vastuuvapaus

JOTKIN SOVELTUVAT LAIT EIVÄT HYVÄKSY TIETTYJEN TAKUIDEN POIS SULKEMISTA JA TÄMÄN JOHDOSTA SIINÄ MÄÄRIN KUIN SOVELTUVA LAKI NIMENOMAAN KIELTÄÄ TÄLLAISTEN TAKUIDEN POISSULKEMISEN JOTKIN ALLA TODETUISTA VASTUUVAPAUSLAUSEKKEISTA EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ SOVELLU SINUUN.

APPLE TARJOAA PALVELUA KOHTUULLISELLA HUOLELLISUUDELLA JA TAIDOLLA. SEURAAVAT VASTUUVAPAUSLAUSEKKEET OVAT ALISTEISIA TÄLLE NIMENOMAISELLE TAKUULLE.

APPLE EI TAKAA, ETTÄ PALVELUN KÄYTTÖSI OLISI KESKEYTYKSETÖNTÄ TAI ETTÄ SIINÄ EI ESIINTYISI VIRHEITÄ JA HYVÄKSYT SEN, ETTÄ APPLE VOI KESKEYTTÄÄ PALVELUN TOISTAISEKSI, TAI LOPETTAA PALVELUN TÄMÄN SOPIMUKSEN EHTOJEN MUKAISESTI.

YMMÄRRÄT JA SITOUDUT NIMENOMAISESTI SIIHEN, ETTÄ PALVELU TARJOTAAN ”SELLAISENA KUIN SE ON” JA ”KUTEN SAATAVILLA” PERUSTEISESTI. APPLE JA SEN KONSERNIYHTIÖT, TYTÄRYHTIÖT, JOHTAJAT, HALLITUKSEN JÄSENET, TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT, YHTEISTYÖKUMPPANIT JA LISENSSINANTAJAT NIMENOMAISESTI SULKEVAT KAIKKI NIMENOMAISET JA HILJAISET TAKUUT POIS, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA SOVELTUVUUTTA KAUPANKÄYNTIIN, SOPIVUUTTA TIETTYYN KÄYTTÖTARKOITUKSEEN JA LOUKKAAMATTOMUUTTA KOSKEVAT TAKUUT. ERITYISESTI APPLE JA SEN KONSERNIYHTIÖT, TYTÄRYHTIÖT, JOHTAJAT, HALLITUKSEN JÄSENET, TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT, YHTEISTYÖKUMPPANIT JA LISENSSINANTAJAT EIVÄT TAKAA, ETTÄ (I) PALVELU VASTAISI VAATIMUKSIASI; (II) PALVELUN KÄYTTÖSI OLISI OIKEA-AIKAISTA, KESKEYTYKSETÖNTÄ, TURVALLISTA TAI VIRHEETÖNTÄ; (III) MIKÄÄN SINUN PALVELUN JOHDOSTA SAAMASI TIETO OLISI OIKEELLISTA TAI LUOTETTAVAA; TAIKKA (IV) MITÄÄN PUUTTEITA TAI VIKOJA SINULLE PALVELUN OSANA TARJOTTAVASSA OHJELMISTOSSA KORJATTAISIIN.

APPLE EI TAKAA ETTÄ PALVELUSSA EI ESIINTYISI MENETYKSIÄ, KORRUPTOITUMISTA, HYÖKKÄYKSIÄ, VIRUKSIA, HÄIRITSEMISTÄ, HAKKEROINTIA TAI MUITA TIETOTURVAAN KOHDISTUVIA TUNKEUTUMISIA, JA APPLE SULKEE POIS KAIKEN NIIHIN LIITTYVÄN VASTUUNSA.

KÄYTÄT KAIKKEA PALVELUSTA LADATTUA JA PALVELUN KÄYTTÄMISEN MYÖTÄ MUUTOIN SAATUA MATERIAALIA OMAN HARKINTASI MUKAAN JA OMALLA VASTUULLASI, JA OLET YKSIN VASTUUSSA KAIKESTA PÄÄTELAITTEELLESI TAI TIETOKONEELLESI AIHEUTUVASTA VAHINGOSTA TAI DATAN MENETYKSESTÄ, JOKA JOHTUU TÄLLAISEN MATERIAALIN LATAAMISESTA. HYVÄKSYT MYÖS SEN, ETTÄ PALVELU EI OLE TARKOITETTU KÄYTETTÄVÄKSI TILANTEISSA TAI YMPÄRISTÖISSÄ, JOISSA VIRHE TAI VIIVE, TAI VIRHE TAI EPÄTARKKUUS PALVELUN TARJOAMASSA SISÄLLÖSSÄ, DATASSA TAI TIEDOSSA VOISI JOHTAA KUOLEMAAN, HENKILÖVAHINKOON TAI VAKAVAAN AINEELLISEEN TAI YMPÄRISTÖVAHINKOON.

Vastuunrajoitus

JOTKIN SOVELTUVAT LAIT EIVÄT HYVÄKSY PALVELUNTARJOAJIEN VASTUUN POIS SULKEMISTA TAI RAJOITTAMISTA. SIINÄ MÄÄRIN KUIN SOVELTUVA LAKI NIMENOMAAN KIELTÄÄ TÄLLAISET POISSULKEMISET TAI RAJOITUKSET, JOTKIN ALLA MAINITUISTA POISSULKEMISISTA TAI RAJOITUKSISTA EIVÄT VÄLTTÄMÄTTÄ SOVELLU SINUUN.

APPLE TARJOAA PALVELUA KOHTUULLISELLA HUOLELLISUUDELLA JA TAIDOLLA. SEURAAVAT RAJOITUKSET EIVÄT SOVELLU MENETYKSEEN, JOKA JOHTUU (A) SIITÄ, ETTÄ APPLE EI OLE ONNISTUNUT KÄYTTÄMÄÄN KOHTUULLISTA HUOLELLISUUTTA JA TAITOA; (B) APPLEN TÖRKEÄSTÄ TUOTTAMUKSESTA, TAHALLISESTA RIKKOMUKSESTA TAI PETOKSESTA; TAI (C) KUOLEMASTA TAI HENKILÖVAHINGOSTA.

YMMÄRRÄT JA SUOSTUT SIIHEN, ETTÄ APPLE JA SEN KONSERNIYHTIÖT, TYTÄRYHTIÖT, JOHTAJAT, HALLITUKSEN JÄSENET, TYÖNTEKIJÄT, EDUSTAJAT, YHTEISTYÖKUMPPANIT JA LISENSSINANTAJAT EIVÄT OLE VASTUUSSA SINULLE MISTÄÄN VÄLITTÖMÄSTÄ, VÄLILLISESTÄ, SATUNNAISESTA, ERITYISESTÄ, SEURANNAIS- TAI RANGAISTUKSENLUONTOISESTA VAHINGOSTA, MUKAAN LUKIEN RAJOITUKSETTA VOITTOJEN, GOODWILL-ARVON, KÄYTÖN TAI DATAN MENETYKSESTÄ, KORVAAVIEN TUOTTEIDEN TAI PALVELUIDEN HANKINTAMENOSTA, TAI MUISTA AINEETTOMISTA MENETYKSISTÄ (VAIKKA APPLELLE OLISI KERROTTU SELLAISEN VAHINGON MAHDOLLISUUDESTA), SIKÄLI KUIN SE JOHTUU: (I) PALVELUN KÄYTÖSTÄ TAI SIITÄ, ETTÄ PALVELU EI OLE KÄYTETTÄVISSÄ, (II) PALVELUUN TEHTÄVISTÄ MUUTOKSISTA TAI PALVELUN TAI SEN OSAN VÄLIAIKAISESTA TAI PYSYVÄSTÄ LAKKAUTTAMISESTA; (III) OIKEUDETTOMASTA PÄÄSYSTÄ TAI MUUTOKSESTA LÄHETYKSEESI TAI DATAASI; (IV) LÄHETYKSESI TAI DATASI POISTAMISESTA, SEN KORRUPTOITUMISESTA TAI SEN TALLENTAMATTA JA/TAI LÄHETTÄMÄTTÄ TAI VASTAANOTTAMATTA JÄTTÄMISESTÄ PALVELUSSA TAI SEN VÄLITYKSELLÄ; (V) KOLMANNEN OSAPUOLEN LAUSUMISTA TAI KÄYTÖKSESTÄ PALVELUSSA; TAI (VI) MISTÄ TAHANSA MUUSTA PALVELUUN LIITTYVÄSTÄ ASIASTA.

Vahingonkorvaus

Sitoudut puolustamaan Applea, sen konserniyhtiöitä, tytäryhtiöitä, johtajia, työntekijöitä, edustajia, sopimuskumppaneita, ja lisenssinantajia kenen tahansa kolmannen osapuolen väitteitä ja kanteita vastaan, sekä vapauttamaan Applen näihin liittyvistä vastuista ja kuluista, mukaan lukien kohtuulliset asianajajien palkkiot, silloin kun ne liittyvät tai johtuvat (a) lähettämästäsi, julkaisemastasi, välittämästäsi tai muutoin Palvelun kautta saataville saattamastasi Sisällöstä; (b) Palvelun käytöstäsi; (c) tämän Sopimuksen rikkomuksestasi; (d) Applen käynnistämästä oikeustoimesta osana tätä Sopimusta koskevan epäillyn rikkomuksen tutkintaa taikka Applen havaitsemasta tai toteamasta tämän Sopimuksen rikkomuksesta, tai (e) siitä, että olet loukannut toisen oikeuksia. Tämä tarkoittaa, että et voi nostaa syytettä Applea, sen konserniyhtiöitä, tytäryhtiöitä, yhteistyökumppaneita, sopimuskumppaneita tai lisenssinantajia vastaan sen perusteella, että Apple päättää poistaa jonkin tiedon tai Sisällön taikka kieltäytyy käsittelemästä joitain tietoja tai Sisältöjä, varoittaa sinua, keskeyttää tai sulkee pääsysi Palveluun tai ryhtyy johonkin muuhun toimenpiteeseen epäillyn rikkomuksen tutkinnan aikana, taikka seurauksena siitä, että Apple on päätynyt siihen toteamukseen, että tätä Sopimusta koskeva rikkomus on tapahtunut. Tämä oikeudesta luopumista ja korvausvastuuta koskeva sopimusehto koskee kaikkia tässä Sopimuksessa kuvattuja tai käsiteltyjä rikkomuksia. Tämä velvollisuus säilyy voimassa Sopimuksen tai Palvelun käyttösi päättymisen jälkeenkin. Hyväksyt sen, että olet vastuussa kaikesta Tililläsi tapahtuvasta Palvelun käytöstä ja että tämä Sopimus soveltuu kaikkeen Tilisi käyttöön. Sitoudut noudattamaan tätä Sopimusta ja puolustamaan Applea kaikkea vaateita ja väitteitä vastaan, sekä vapauttamaan Applen vastuista ja korvaamaan kulut, sikäli kuin ne johtuvat Tilisi käytöstä riippumatta siitä, onko käyttö ollut nimenomaisesti sinun valtuuttamaasi vai ei.

Ilmoitukset

Apple voi antaa sinulle Palveluun liittyviä ilmoituksia, mukaan lukien tämän Sopimuksen muutoksia, sähköpostitse sinun iCloud sähköpostiosoitteeseesi (ja/tai vaihtoehtoiseen Tiliisi liitettyyn sähköpostiosoitteeseen mikäli olet sellaisen antanut), postitse tai verkkosivustollamme tai Palvelussa tehtävin ilmoituksin.

Soveltuva laki

Sikäli kuin seuraavassa kappaleessa ei ole nimenomaisesti toisin todettu, tähän Sopimukseen ja sinun ja Applen väliseen suhteeseen Kalifornian osavaltion lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasääntöjä. Sinä ja Apple sitoudutte siihen, että Kalifornian osavaltiossa sijaitsevan Santa Claran piirikunnan tuomioistuimilla on teidän henkilöönne kohdistuva yksinomainen toimivalta ratkaista mikä tahansa tästä Sopimuksesta johtuva erimielisyys tai vaade. Mikäli (a) et ole Yhdysvaltain kansalainen; (b) et asu Yhdysvalloissa; (c) et käytä Palvelua Yhdysvalloista; ja (d) olet yhden alla mainitun maan kansalainen, sitoudut täten siihen, että tästä Sopimuksesta johtuviin erimielisyyksiin ja vaateisiin sovelletaan alla mainittua lakia, lukuun ottamatta sen lainvalintasääntöjä, ja täten peruuttamattomasti sitoudut siihen, että alla mainitussa siinä osavaltiossa, provinssissa tai maassa, jonka laki soveltuu sijaitsevilla tuomioistuimilla on asiassa ei-yksinomainen toimivalta:

Jos olet tämän maan kansalainen:

Mikä tahansa Euroopan Unionin maa tai Sveitsi, Norja tai Islanti;

Soveltuva laki ja riidanratkaisupaikka:

Normaalin asuinpaikkasi tuomioistuimet ja laki.

Tähän Sopimukseen ei sovelleta lakia, joka tunnetaan nimellä Yhdistyneiden Kansakuntien kansainvälistä tavarakauppaa koskeva yleissopimus (CISG).

Muuta

Tämä Sopimus muodostaa sinun ja Applen välisen koko sopimuksen ja sääntelee Palvelun käyttöäsi syrjäyttäen kokonaan kaikki mahdolliset aiemmat sinun ja Applen väliset sopimukset Palveluun liittyen. Sinuun voidaan myös soveltaa lisäehtoja ja -määräyksiä, jotka koskevat liitännäispalveluita, kolmansien sisältöä tai kolmansien osapuolten ohjelmistoja. Jos jokin tämän Sopimuksen osa katsotaan mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, kyseinen osa muutetaan soveltuvan lain mukaiseksi niin, että se heijastaa mahdollisimman pitkälti osapuolten alkuperäisiä tarkoituksia, ja muut osat säilyvät voimassa kokonaisuudessaan. Jos Apple ei käytä jotain tämän Sopimuksen mukaista oikeutta, se ei johda luopumiseen kyseisestä oikeudesta. Hyväksyt sen, että kolmannet osapuolet eivät ole Sopimuksen edunsaajina muutoin kuin tässä Sopimuksessa on nimenomaisesti toisin ilmoitettu.

Muutokset

Apple varaa oikeuden muuttaa tätä Sopimusta milloin tahansa ja asettaa uusia tai lisäehtoja Palvelun käytölle. Mikäli et suostu niihin, sinun täytyy lopettaa Palvelun käyttö ja ottaa yhteyttä iCloud-tukeen saadaksesi Sisältösi takaisin. Sitä, että jatkat Palvelun käyttöä, pidetään sinun hyväksyntänäsi tällaisille sopimuksen muutoksille ja lisäehdoille.

Sähköiset Sopimukset

Palvelun käyttämisesi sisältää mahdollisuuden solmia sopimuksia ja/tai tehdä ostotoimia sähköisesti. OLET TIETOINEN SIITÄ, ETTÄ SÄHKÖISET LÄHETYKSESI MUODOSTAVAT SUOSTUMUKSESI JA TAHDONILMAISUN SITOUTUA NÄIN SYNTYVÄÄN SOPIMUKSEEN SEKÄ MAKSAA SOPIMUKSISTA JA OSTOKSISTA. SUOSTUMUKSESI JA TAHDONILMAISUSI SÄHKÖISTEN LÄHETYSTEN AIKAANSAAMAAN SITOUMUKSEEN SOVELTUU KAIKKIIN TIETOIHIN, JOTKA LIITTYVÄT SINUN TÄSSÄ PALVELUSSA TEKEMIISI OSTOTAPAHTUMIIN, MUKAAN LUKIEN PERUUTUKSIA, MENETTELYTAPOJA, SOPIMUKSIA JA SOVELLUKSIA KOSKEVIIN ILMOITUKSIIN. Pääsy sähköisiin tietoihin ja niiden säilyttäminen saattaa edellyttää tiettyä laitteistoa ja ohjelmistoa, jotka ovat yksin asiakkaan vastuulla.

Muokattu viimeksi 18. syyskuuta 2013.