Legal

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ iCLOUD

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ iCLOUD

Καλώς ήρθατε στο iCloud

H ΠΑΡΟΥΣΑ ΝΟΜΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΥΜΩΝ ΚΑΙ THS APPLE ΔΙΕΠΕΙ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ iCLOUD, ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ, ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ (ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ ΩΣ Η "ΥΠΗΡΕΣΙΑ"). ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΟΡΟΥΣ. ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΛΙΚ ΣΤΟ "ΣΥΜΦΩΝΩ", ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΟΡΟΙ ΘΑ ΙΣΧΥΟΥΝ ΑΝ ΕΠΙΛΕΞΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ICLOUD.

Η Apple είναι ο πάροχος της Υπηρεσίας, η οποία σας επιτρέπει να χρησιμοποιήσετε ορισμένες υπηρεσίες Διαδικτύου, συμπεριλαμβανομένης της αποθήκευσης του προσωπικού σας περιεχομένου (όπως επαφές, ημερολόγια, φωτογραφίες, σημειώσεις, υπενθυμίσεις, κείμενα, δεδομένα εφαρμογών, και ηλεκτρονικό ταχυδρομείο iCloud) η δε πρόσβαση στην Υπηρεσία παρέχεται στις συμβατές συσκευές και στους υπολογιστές σας, καθώς και σε ορισμένες υπηρεσίες που εξαρτώνται από τη γεωγραφική θέση του χρήστη (location based services), μόνον υπό τους όρους και τις προϋποθέσεις που ορίζονται στην παρούσα Σύμβαση. Μόλις ενεργοποιήσετε το iCloud, το περιεχόμενό σας θα αποσταλεί αυτόματα και θα αποθηκευτεί από την Apple, ώστε να μπορείτε να έχετε πρόσβαση αργότερα σε αυτό το περιεχόμενο ή να προωθείτε περιεχόμενο ασύρματα σε άλλες συσκευές ή υπολογιστές σας που υποστηρίζουν το iCloud. Ο όρος "Apple", όπως χρησιμοποιείται στο παρόν, σημαίνει:

• την Apple Inc, που εδρεύει στη διεύθυνση 1 Infinite Loop, Cupertino, California, για τους χρήστες στη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική (με εξαίρεση τον Καναδά), καθώς και στα εδάφη και τις κτήσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, στις Γαλλικές και Βρετανικές κτήσεις στη Βόρεια Αμερική, τη Νότια Αμερική και την Καραϊβική,

• την Apple Canada, που εδρεύει στη διεύθυνση 7495 Birchmount Road, Markham, ON L3R 5G2 για τους χρήστες στον Καναδά ή στα εδάφη και τις κτήσεις του,

• την iTunes Κ.Κ., που εδρεύει στη διεύθυνση Roppongi Hills, 6-10-1 Roppongi, Minato-ku, Τόκιο 106-6140, για τους χρήστες στην Ιαπωνία,

• την Apple Pty Limited, που εδρεύει στη διεύθυνση Level 13, Capital Centre, 255 Pitt Street, Sydney NSW 2000, Australia, για τους χρήστες στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλαμβανομένων νησιών, εδαφών και υπαγόμενων δικαιοδοσιών, και

• την iTunes Sarl, που εδρεύει στη διεύθυνση 31-33, rue Sainte Zithe, L-2763 Λουξεμβούργο, για όλους τους άλλους χρήστες.

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ

Η παρούσα Υπηρεσία διατίθεται μόνο για άτομα ηλικίας τουλάχιστον 13 ετών, εκτός αν είστε κάτω των 13 ετών και σας δόθηκε Apple Ταυτότητα μέσω αίτησης που κατέθεσε ένα εγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Αν είστε τουλάχιστον 13, όχι όμως και πάνω από την ηλικία ενηλικίωσης που ισχύει στη χώρα σας, πρέπει να διαβάσετε προσεκτικά την παρούσα Σύμβαση με το γονέα ή τον κηδεμόνα σας, για να βεβαιωθείτε ότι εσείς και ο γονέας ή ο κηδεμόνας σας την κατανοείτε. Οι γονείς ή οι κηδεμόνες θα πρέπει να υπενθυμίσουν, επίσης, σε τυχόν ανηλίκους, ότι η συνομιλία με αγνώστους στο Διαδίκτυο μπορεί να είναι επικίνδυνη και να λαμβάνουν τα κατάλληλα μέτρα για την προστασία των παιδιών, συμπεριλαμβανομένης της παρακολούθησης της χρήσης της Υπηρεσίας από αυτά.

Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, δεν μπορείτε να είστε ένα πρόσωπο στο οποίο δεν επιτρέπεται η λήψη της Υπηρεσίας σύμφωνα με τους νόμους των Ηνωμένων Πολιτειών ή άλλων αρμόδιων δικαιοδοσιών, συμπεριλαμβανομένης της χώρας στην οποία διαμένετε ή από την οποία χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία. Με την αποδοχή αυτής της Σύμβασης, δηλώνετε ότι έχετε κατανοήσει και συμφωνείτε με τα ανωτέρω.

Η χρήση της Υπηρεσίας προϋποθέτει τη χρήση συμβατών συσκευών, πρόσβαση στο Διαδίκτυο, και συγκεκριμένο λογισμικό (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Είναι δυνατό να απαιτεί περιοδικές ενημερώσεις και μπορεί να επηρεαστεί από τις επιδόσεις αυτών των παραγόντων. Η Apple διατηρεί το δικαίωμα να περιορίσει τον αριθμό των λογαριασμών που μπορούν να δημιουργούνται από μία συσκευή και τον αριθμό των λογαριασμών που σχετίζονται με έναν Λογαριασμό. Για τη χρήση συνιστάται ιδίως η πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης υψηλής ταχύτητας. Η τελευταία έκδοση του απαιτούμενου λογισμικού συνιστάται για πρόσβαση στην Υπηρεσία και είναι δυνατό να απαιτείται για κάποιες συναλλαγές ή χαρακτηριστικά. Συμφωνείτε ότι η ικανοποίηση αυτών των απαιτήσεων, οι οποίες είναι δυνατό να τροποποιούνται κατά καιρούς, είναι δική σας ευθύνη.

Χρήση των Υπηρεσιών που Εξαρτώνται από τη Γεωγραφική Θέση του Χρήστη (Location-based Services)

Η Apple και οι συνεργάτες και οι δικαιοπάροχοί της μπορούν να παρέχουν ορισμένες λειτουργίες ή υπηρεσίες μέσω της Υπηρεσίας (π.χ. Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone), Εύρεση Φίλων (Find My Friends)), οι οποίες βασίζονται σε πληροφορίες θέσης βάσει συσκευής, οι οποίες χρησιμοποιούν GPS (όπου είναι διαθέσιμο), μαζί με τοποθεσίες παροχής ασύρματων δικτύων (Wi-fi hotspots) και πύργων κινητής τηλεφωνίας, κατόπιν συλλογής μεγάλου όγκου ανώνυμων δεδομένων χρήσης. Για να παρέχει αυτές τις υπηρεσίες ή τα προγράμματα, όπου αυτά είναι διαθέσιμα, η Apple και οι συνεργάτες και οι δικαιοπάροχοί της πρέπει να συγκεντρώνουν, να χρησιμοποιούν, να μεταδίδουν, να επεξεργάζονται και να διατηρούν τα δεδομένα θέσης σας, συμπεριλαμβανομένης ενδεικτικά της γεωγραφικής θέσης της συσκευής σας και πληροφοριών που σχετίζονται με τον λογαριασμό σας iCloud («Λογαριασμός») και κάθε συσκευή που καταχωρημένη σε αυτόν, συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά την Αpple Ταυτότητά σας (Apple ID), το αναγνωριστικό και την ονομασία της συσκευής, και τον τύπο της συσκευής. Με το παρόν συμφωνείτε και παρέχετε τη συγκατάθεσή σας για τη συλλογή, τη χρήση, τη διαβίβαση, την επεξεργασία και τη διατήρηση των εν λόγω δεδομένων θέσης και λογαριασμού από την Apple, τους συνεργάτες και τους δικαιοπαρόχους της, με στόχο την παροχή και την βελτίωση των εν λόγω χαρακτηριστικών ή υπηρεσιών. Μπορείτε να ανακαλέσετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή μη χρησιμοποιώντας τις λειτουργίες που εξαρτώνται από τη γεωγραφική θέση του χρήστη και απενεργοποιώντας τις ρυθμίσεις Εύρεσης του iPhone μου (Find My iPhone), Εύρεσης Φίλων (Find My Friends) ή Υπηρεσιών Θέσης (αν ισχύουν) στη συσκευή και τον υπολογιστή σας. Όταν χρησιμοποιείτε υπηρεσίες τρίτων που χρησιμοποιούν ή παρέχουν δεδομένα θέσης, στο πλαίσιο της Υπηρεσίας, υπόκεισθε σε και θα πρέπει να εξετάσετε τους όρους και την πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων του εν λόγω τρίτου σχετικά με τη χρήση των δεδομένων θέσης από τις υπηρεσίες του εν λόγω τρίτου. Τυχόν δεδομένα θέσης που θα παρασχεθούν από την Υπηρεσία δεν προορίζονται για χρήση σε καταστάσεις, όπου είναι απαραίτητες πληροφορίες ακριβούς θέσης ή όπου λανθασμένα, ανακριβή, καθυστερημένα ή ελλιπή δεδομένα θέσης ενδέχεται να οδηγήσουν σε θάνατο, προσωπικό τραυματισμό ή ζημιές στην ιδιοκτησία ή το περιβάλλον. Η Apple παρέχει την Υπηρεσία με εύλογη επιμέλεια και προσοχή, αλλά ούτε η Apple ούτε οποιοσδήποτε από τους παρόχους περιεχομένου σε αυτή δεν μπορεί να εγγυηθεί για τη διαθεσιμότητα, την ακρίβεια, την πληρότητα, την αξιοπιστία ή τον έγκαιρο χαρακτήρα των δεδομένων θέσης, ή οποιωνδήποτε άλλων δεδομένων που εμφανίζονται από την Υπηρεσία.

Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone)

Οι λειτουργίες Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone) και Εύρεση του υπολογιστή Mac (Find My Mac) μου προορίζονται για δική σας προσωπική χρήση και μόνο. Όταν είναι ενεργοποιημένες στη συσκευή iOS ή τον υπολογιστή Mac σας, αυτές οι λειτουργίες μπορεί να χρησιμοποιηθούν για να σας βοηθήσουν να εντοπίσετε, να αναπαράγετε έναν ήχο ή να διαγράψετε από απόσταση τη συσκευή iOS ή τον υπολογιστή Mac σας ή να ενεργοποιήσετε από απόσταση τη Λειτουργία Απώλειας (Lost Mode) στη συσκευή iOS σας. Αν πιστεύετε ότι έχετε χάσει τη συσκευή iOS σας, πρέπει να ενεργοποιήσετε αμέσως της Λειτουργία Απώλειας, ώστε να σας βοηθήσει να αποτρέψετε τον οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει ή να πουλήσει τη συσκευή iOS σας ή να αποκτήσει πρόσβαση στα δεδομένα σας. Έχετε την ευθύνη να προστατεύετε τη συσκευή iOS σας με κωδικό πρόσβασης, να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Απώλειας σε μια απολεσθείσα συσκευή iOS και να απαντάτε σε όλες τις ειδοποιήσεις και τις επικοινωνίες σχετικά με τη συσκευή iOS σας. Η μη τήρηση των προηγουμένων μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα την απώλεια δεδομένων ή την πρόσβαση στα δεδομένα σας από τρίτο μέρος, τη μη δυνατότητα εντοπισμού ή ανάκτησης μιας απολεσθείσας ή κλεμμένης συσκευής iOS ή τη μη δυνατότητα να αποτραπεί η πώληση ή η χρήση μιας απολεσθείσας ή κλεμμένης συσκευής iOS. Η Apple δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που έχετε αποτύχει να προστατέψετε τη συσκευή iOS σας με κωδικό πρόσβασης, να ενεργοποιήσετε τη Λειτουργία Απώλειας ή/και να απαντάτε σε όλες τις ειδοποιήσεις και τις επικοινωνίες, ή να σας επιστρέψει τη συσκευή iOS σας ή τυχόν χαμένα δεδομένα από τη συσκευή iOS σας.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone) σε συσκευές iOS που λειτουργούν με iOS7 ή μεταγενέστερη έκδοση, η συσκευή iOS σας θα συνδέεται αυτόματα με την Apple Ταυτότητά σας και θα ζητείται ο κωδικός πρόσβασης της Apple Ταυτότητας πριν ο οποιοσδήποτε (ακόμα κι εσείς) επιχειρήσει να απενεργοποιήσει τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου, να πραγματοποιήσει έξοδο από το iCloud στη συσκευή iOS, να διαγράψει τη συσκευή iOS για να επαναφέρει τις εργοστασιακές ρυθμίσεις ή να ενεργοποιήσει τη συσκευή iOS, όπως αν είχε πραγματοποιηθεί διαγραφή της συσκευής iOS, αφαίρεση της κάρτας SIM ή ενημέρωση του υλικολογισμικού της συσκευής ή αποκατάσταση του λογισμικού της. Η Apple και οι εξουσιοδοτημένοι εκπρόσωποί της μπορεί να μην πραγματοποιήσουν εργασίες υποστήριξης υλικού εξοπλισμού ή λογισμικού, συμπεριλαμβανομένων εργασιών που προβλέπει η περιορισμένη εγγύηση της Apple, εκτός αν απενεργοποιήσετε τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου, πριν από τις εργασίες.

Οι συσκευές iOS πρέπει να είναι σε λειτουργία και να είναι συνδεδεμένες με το Διαδίκτυο (μέσω ενός δικτύου δεδομένων όπως το 3G ή ένα καταχωρημένο δίκτυο Wi-Fi), προκειμένου να εντοπιστούν. Οι υπολογιστές Mac πρέπει να είναι σε λειτουργία και όχι σε κατάσταση αναμονής, συνδεδεμένοι με το Διαδίκτυο, με ενεργοποιημένο το Wi-Fi και εντός της εμβέλειας ενός καταχωρημένου δικτύου Wi-Fi, προκειμένου να εντοπιστούν. Αν η απολεσθείσα συσκευή iOS σας έχει ενεργοποιημένη την Λειτουργία Απώλειας (Lost Mode), μπορεί να παρακολουθεί τις πρόσφατες τοποθεσίες της όπου ενεργοποιήθηκε και συνδέθηκε στο Διαδίκτυο, και να σας προβάλει το ιστορικό αυτών των τοποθεσιών για τις τελευταίες 24 ώρες, όταν εντοπίσετε την συσκευή iOS χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone). Αν η συσκευή iOS σας ή ο υπολογιστής σας Mac έχει διαγραφεί από απόσταση, δεν μπορείτε να εντοπίσετε, να αναπαράγετε έναν ήχο, ή να ακυρώσετε την απομακρυσμένη διαγραφή της εν λόγω συσκευής iOS ή υπολογιστή Mac, ή να ενεργοποιήσετε την Λειτουργία Απώλειας (Lost Mode) της εν λόγω συσκευής iOS. Τα αιτήματα εντοπισμού θέσης θα επηρεάσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας της εντοπιζόμενης συσκευής iOS ή του υπολογιστή Mac. Αν πιστεύετε ότι η συσκευή iOS ή ο υπολογιστής Mac σας έχει κλαπεί, θα πρέπει να ζητήσετε βοήθεια από τις τοπικές αρχές επιβολής του νόμου και να χρησιμοποιήσετε τα χαρακτηριστικά της λειτουργίας Εύρεση του iPhone μου (Find My iPhone) όπως για παράδειγμα η Λειτουργία Απώλειας (Lost Mode) για τη συσκευή iOS σας, το κλείδωμα ή τη διαγραφή της συσκευής iOS σας ή του υπολογιστή σας Mac για την προστασία των δεδομένων σας. Μόλις ζητήσετε τον εντοπισμό της συσκευής iOS σας ή του υπολογιστή σας Mac, και η συσκευή iOS ή ο υπολογιστής Mac εντοπιστεί σε ένα χάρτη, μπορείτε να δείτε την τελευταία θέση της συσκευής iOS σας ή του υπολογιστή σας Mac μετά το αρχικό αίτημά σας για χρονικό διάστημα έως και 24 ωρών. Η Apple στη συνέχεια διαγράφει τα στοιχεία αυτά εντός 24 ωρών από το αρχικό αίτημά σας. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Εύρεση Φίλων (Find My Friends)

Η εφαρμογή Εύρεσης Φίλων (Find My Friends), η οποία διατίθεται για μεταφόρτωση (download) από το App Store (Κατάστημα Εφαρμογών) (απαιτείται συμβατός εξοπλισμός - hardware και λογισμικό), σας επιτρέπει να μοιράζεστε τη θέση σας με έναν περιορισμένο αριθμό άλλων χρηστών μέσω των συσκευών σας, κατόπιν αποδοχής των αιτήσεων από τους χρήστες αυτούς. Μπορείτε επίσης να δείτε τη θέση περιορισμένου αριθμού άλλων χρηστών που έχουν αποδεχθεί τα σχετικά αιτήματά σας, μέσω συσκευών τους. Μπορείτε να ρυθμίσετε τη συσκευή σας να ενημερώνει αυτόματα τους άλλους χρήστες όταν φεύγετε ή φτάνετε σε μια τοποθεσία, και, αφού έχετε δημιουργήσει μια σχέση φιλίας, να ρυθμίσετε τη συσκευή σας ώστε να σας ειδοποιεί όταν οι εν λόγω χρήστες φεύγουν ή φτάνουν σε μια τοποθεσία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να μοιραστείτε προσωρινά τη θέση σας με έναν περιορισμένο αριθμό ομάδων που έχουν δημιουργηθεί από εσάς ή κάποιον άλλο χρήστη, και να δείτε τις θέσεις όλων των μελών αυτών των ομάδων. Μπορείτε να αποκρύψετε προσωρινά τη θέση της συσκευής σας από όλους τους άλλους χρήστες. Μπορείτε να ανακαλέσετε την αποδοχή της άδειας προς έναν άλλο χρήστη να βλέπει τη θέση σας. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη λειτουργία, με έξοδο από ή απεγκατάσταση της εφαρμογής Εύρεση Φίλων (Find My Friends) από τη συσκευή σας. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε περιορισμούς στις ρυθμίσεις του iOS, για να μην επιτρέπετε μη εξουσιοδοτημένες αλλαγές στις ρυθμίσεις που πραγματοποιήσατε, συμπεριλαμβανομένης της αποδοχής αιτημάτων παρακολούθησης ή της απόκρυψης της θέσης. Τα αιτήματα θέσης θα επηρεάσουν τη διάρκεια της μπαταρίας της εντοπιζόμενης συσκευής. ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙΚΗ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΕΣ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΩΣ ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ.

Αντίγραφα ασφαλείας

Η αυτόματη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας είναι διαθέσιμη για Συσκευές iOS και συμβαίνει περιοδικά, όταν η οθόνη της συσκευής είναι κλειδωμένη, η συσκευή είναι συνδεδεμένη σε πηγή ενέργειας και συνδεδεμένη με το Διαδίκτυο μέσω δικτύου Wi-Fi. To iCloud θα αποθηκεύσει τα τελευταία τρία αντίγραφα ασφαλείας σας; Παρά ταύτα, αν μια συσκευή δεν έχει δημιουργήσει αντίγραφα ασφαλείας στο iCloud για μια περίοδο εκατόν ογδόντα (180) ημερών, η Apple επιφυλάσσεται του δικαιώματος να διαγράψει τα αντίγραφα ασφαλείας που συνδέονται με αυτή τη συσκευή. Η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας περιορίζεται στις ρυθμίσεις της συσκευής, τα χαρακτηριστικά της συσκευής, τις φωτογραφίες και τα βίντεο, τα μηνύματα (iMessage, SMS και MMS), τους ήχους κλήσης, τα δεδομένα εφαρμογών, τις ρυθμίσεις θέσης (όπως υπενθυμίσεις που εξαρτώνται από τη γεωγραφική θέση/θέσεις που έχετε δημιουργήσει), και στην αρχική οθόνη και την οργάνωση των εφαρμογών. Το περιεχόμενο που αγοράζεται από το iTunes Store, το App Store (Κατάστημα Εφαρμογών), ή το iBookstore δεν τηρείται σε αντίγραφο ασφαλείας, αλλά ενδέχεται να είναι επιλέξιμο για λήψη (download) από τις υπηρεσίες αυτές, σύμφωνα με τις απαιτήσεις του λογαριασμού, της διαθεσιμότητας και των ισχυόντων όρων και προϋποθέσεων. Τα μέσα που συγχρονίζονται από τον υπολογιστή σας δεν τηρούνται σε αντίγραφο ασφαλείας. Το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο του iCloud, οι επαφές, τα ημερολόγια, οι σελιδοδείκτες και τα έγγραφά σας αποθηκεύονται και μπορούν να είναι προσβάσιμα μέσω του iCloud. Η Apple παρέχει την Υπηρεσία με εύλογη επιμέλεια και προσοχή, αλλά ΣΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΧΥΟΥΣΑ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ, Η APPLE ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΘΗΚΕΥΕΤΕ Ή ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΠΟΚΤΑΤΕ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΕΙΤΑΙ ΣΕ ΜΗ ΗΘΕΛΗΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ, ΦΘΟΡΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΚΑΙ Η APPLE ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΖΗΜΙΑ, ΦΘΟΡΑ, ΑΠΩΛΕΙΑ Ή ΑΦΑΙΡΕΣΗ. Είναι δική σας ευθύνη να διατηρείτε κατάλληλα εναλλακτικά αντίγραφα ασφαλείας των πληροφοριών και των δεδομένων σας.

Όταν είναι ενεργοποιημένη η δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας μέσω iCloud, η συσκευή σας δεν θα δημιουργεί αυτόματα αντίγραφα ασφαλείας στο iTunes κατά τη διάρκεια συγχρονισμού, αλλά μπορείτε να επιλέξετε να εκκινήσετε με δική σας πρωτοβουλία μία δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας στο iTunes.

Το Photo Stream μου

Όταν το My Photo Stream είναι ενεργοποιημένο στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας, οι νέες φωτογραφίες που ελήφθησαν στη συσκευή σας ή που εισήχθησαν στον υπολογιστή σας θα φορτωθούν (upload) στο iCloud, και στη συνέχεια θα μεταφορτωθούν (download) αυτόματα στις άλλες συσκευές ή υπολογιστές σας, στις οποίες έχετε επίσης ενεργοποιήσει το My Photo Stream. Οι φωτογραφίες που μεταφορτώσατε (download) θα εμφανιστούν σε προβολή My Photo Stream ή σε ένα φάκελο στη συσκευή.

Η ανάλυση των φωτογραφιών μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με τη συσκευή στην οποία μεταφορτώνονται. Απαιτείται μία σύνδεση Wi-Fi για χρήση του My Photo Stream σε συσκευές. Η Apple διατηρεί το δικαίωμα να θέσει όρια στον αριθμό και/ή το μέγεθος των φωτογραφιών που μπορούν να φορτωθούν (upload) κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης χρονικής περιόδου προκειμένου να περιορίσει την ακούσια ή υπερβολική χρήση της υπηρεσίας.

Οι φωτογραφίες που φορτώνονται (upload) στη Ροή Φωτογραφιών για χρήση στο My Photo Stream διαγράφονται αυτόματα, ανάλογα με τον ισχύον χρόνο και τα αριθμητικά όρια. Οι συσκευές αποθηκεύουν περιορισμένο αριθμό από τις πιο πρόσφατες φωτογραφίες στο άλμπουμ ή προβολή My Photo Stream· οι παλαιότερες φωτογραφίες που υπερβαίνουν τον ισχύοντα περιορισμό θα διαγράφονται αυτόματα καθώς γίνεται λήψη (download) νέων φωτογραφιών ροής φωτογραφιών.

Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud (iCloud Photo Sharing)

Όταν είναι ενεργοποιημένη η λειτουργία Κοινή χρήση φωτογραφιών iCloud μπορείτε να μοιράζεστε επιλεγμένες φωτογραφίες και συμβατά βίντεο με άλλους που διαθέτουν συμβατά συστήματα, ή δημοσίως μέσω του διαδικτύου, δημιουργώντας μια κοινοποιημένη ροή φωτογραφιών. Οι χρήστες με τους οποίους μοιράζεστε μπορούν να γράψουν σχόλια για τις φωτογραφίες ή να μοιραστούν τις δικές τους φωτογραφίες και βίντεο, ενώ αυτά τα σχόλια, οι φωτογραφίες και τα βίντεο θα είναι για κοινή χρήση με άλλους χρήστες με τους οποίους μοιράζεστε τη ροή φωτογραφιών. Ο ιδιοκτήτης μιας ροής φωτογραφιών μπορεί να διαγράψει οποιοδήποτε σχόλιο, φωτογραφία ή βίντεο από τη ροή. Ωστόσο, ένας συμβάλλων μπορεί να διαγράψει μόνο τις φωτογραφίες ή τα βίντεο που έχει συμβάλλει, ή τα σχόλια σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες ή τα βίντεο, όταν ο ιδιοκτήτης μοιράζεται τη ροή φωτογραφιών με τον εν λόγω συμβάλλων.

Το μέγεθος της όποιας κοινοποιημένης ροής φωτογραφιών μπορεί να εξαρτάται από τον αριθμό φωτογραφιών, βίντεο ή αποδεκτών ή/και από περιορισμούς στο μέγεθος. Οι κατεβασμένες φωτογραφίες μπορούν να αποθηκευτούν χειροκίνητα. Οι κοινοποιημένες ροές φωτογραφιών θα χρησιμοποιούν κυψελωτή σύνδεση, αν δεν υπάρχει διαθέσιμο Wi-Fi.

Αλλαγή της Υπηρεσίας

Η Apple διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει ή να τερματίσει την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος της), είτε προσωρινά είτε μόνιμα. Η Apple μπορεί να δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα μας ή/ και να στείλει ένα email στην κύρια διεύθυνση που σχετίζεται με το Λογαριασμό σας για να σας ειδοποιήσει για τυχόν σημαντικές αλλαγές της Υπηρεσίας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου του iCloud σας ή/ και την κύρια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας που έχετε καταχωρίσει στην Apple για τέτοιου είδους ειδοποιήσεις. Συμφωνείτε ότι η Apple δεν φέρει καμία ευθύνη προς εσάς ή οποιοδήποτε τρίτο για τυχόν τροποποίηση ή διακοπή της Υπηρεσίας. Εάν έχετε πληρώσει για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία και εμείς την τερματίσουμε ή υποβαθμίσουμε ουσιωδώς τη λειτουργικότητά της, θα σας παράσχουμε μία αναλογική επιστροφή τυχόν προκαταβολής.

Περιορισμοί χρήσης

Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία μόνο για σκοπούς που επιτρέπονται από την παρούσα Σύμβαση και οποιονδήποτε εφαρμοστέο νόμο, κανονισμό ή γενικώς αποδεκτή πρακτική στην ισχύουσα δικαιοδοσία. Στο λογαριασμό σας έχουν παραχωρηθεί 5GB αποθηκευτικής ικανότητας, όπως περιγράφεται στις σελίδες με τις λειτουργίες του iCloud. Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον αποθηκευτική ικανότητα, όπως περιγράφεται παρακάτω. Η υπέρβαση κάθε ισχύοντος ή εύλογου περιορισμού εύρους ζώνης (bandwidth), ή χωρητικότητας αποθήκευσης (για παράδειγμα, δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας ή χωρητικότητα λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) απαγορεύεται και μπορεί να σας εμποδίσει να δημιουργήσετε αντιγράφα ασφαλείας στο iCloud, να προσθέσετε έγγραφα ή να λάβετε νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τα οποία αποστέλλονται στην iCloud διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αν η χρήση της Υπηρεσίας από εσάς ή άλλη συμπεριφορά σας ηθελημένα ή αθέλητα απειλεί την ικανότητα της Apple για παροχή της Υπηρεσίας ή άλλων συστημάτων, η Apple έχει το δικαίωμα να λάβει κάθε εύλογο μέτρο για την προστασία της Υπηρεσίας και των συστημάτων της, συμπεριλαμβανομένης, ενδεχομένως, της αναστολής της πρόσβασής σας στην Υπηρεσία. Επανειλημμένες παραβάσεις των περιορισμών μπορεί να οδηγήσουν σε τερματισμό του Λογαριασμού σας.

Διαθεσιμότητα της Υπηρεσίας

Η Υπηρεσία, ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ή μέρος της, μπορεί να μην είναι διαθέσιμη σε όλες τις γλώσσες ή σε όλες τις χώρες και η Apple δεν εγγυάται ότι η Υπηρεσία ή οποιοδήποτε χαρακτηριστικό ή μέρος της είναι κατάλληλο ή διαθέσιμο για χρήση από οποιαδήποτε τοποθεσία. Στον βαθμό που επιλέγετε να έχετε πρόσβαση και να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, αυτό συμβαίνει με δική σας πρωτοβουλία και είστε υπεύθυνοι για τη συμμόρφωση με τους ισχύοντες νόμους, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, τυχόν ισχυόντων εγχώριων νόμων.

Public Beta

Περιστασιακά, η Apple μπορεί να επιλέξει να προσφέρει νέες ή/ και επικαιροποιημένες λειτουργίες της Υπηρεσίας ("Λειτουργίες Beta") στο πλαίσιο ενός Προγράμματος Public Beta (το "Πρόγραμμα"), με σκοπό την παροχή σχολίων/παρατηρήσεων στην Apple σχετικά με την ποιότητα και τη χρηστικότητα των Λειτουργιών Beta. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα είναι εθελοντική και δεν δημιουργεί καμία νομική συνεργασία, εκπροσώπηση ή εργασιακή σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Apple, και ότι η Apple δεν είναι υποχρεωμένη να σας παρέχει οποιεσδήποτε Λειτουργίες Beta. Η Apple μπορεί να θέσει τις παραπάνω Λειτουργίες Beta στη διάθεση των συμμετεχόντων στο Πρόγραμμα μέσω online εγγραφής ή εγγραφής μέσω της Υπηρεσίας. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η Apple δύναται να συλλέγει και να χρησιμοποιήσει κάποιες πληροφορίες από το Λογαριασμό, τις συσκευές και τα περιφερειακά σας, προκειμένου να σας εγγράψει σε ένα Πρόγραμμα ή/ και να καθορίσει την καταλληλότητά σας για να συμμετάσχετε. Κατανοείτε ότι άπαξ και εγγραφείτε σε ένα Πρόγραμμα, ενδέχεται να μην είναι δυνατό να επανέλθετε στην προηγούμενη μη-beta έκδοση μίας δεδομένης Λειτουργίας Beta. Σε περίπτωση που η εν λόγω επιστροφή είναι δυνατή, ενδέχεται να μην είναι δυνατό να μεταφέρετε στοιχεία που δημιουργήθηκαν από τη Λειτουργία Beta στη μη-beta έκδοση. Η χρήση των Λειτουργιών Beta και η συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα διέπονται από την παρούσα Σύμβαση και τυχόν πρόσθετους όρους παροχής αδείας που συνοδεύουν ξεχωριστά τις Λειτουργίες Beta. Οι Λειτουργίες Beta παρέχονται "ΩΣ ΕΧΟΥΝ" και "ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑΣ” και είναι δυνατό να περιέχουν σφάλματα ή ανακρίβειες που μπορούν να προκαλέσουν βλάβες, φθορά ή απώλεια δεδομένων ή/ και πληροφοριών από τη συσκευή και τα περιφερειακά σας (συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, διακομιστών και ηλεκτρονικών υπολογιστών) που συνδέονται με αυτήν. Η Apple σας συνιστά έντονα να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας από όλα τα δεδομένα και πληροφορίες της συσκευής σας και οποιωνδήποτε περιφερειακών πριν από την συμμετοχή σας σε οποιοδήποτε Πρόγραμμα. Αναγνωρίζετε ρητά και συμφωνείτε ότι χρησιμοποιείτε όλες τις Λειτουργίες Beta με αποκλειστική σας ευθύνη. ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΕΛΩΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗΣ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ, ΤΩΝ ΔΑΠΑΝΩΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΤΟΥ ΚΟΣΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΣΥΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΩΝ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΠΟΙΑΣΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑΣ ΣΕ ΤΥΧΟΝ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ, ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ, ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΑ. Η Apple μπορεί να σας παράσχει ή να μην σας παράσχει τεχνική ή/και άλλη υποστήριξη για τις Λειτουργίες Beta. Εάν σας παρασχεθεί η υποστήριξη, αυτή θα γίνει επιπροσθέτως της κανονικής κάλυψης υποστήριξής σας για την Υπηρεσία και διατίθεται μόνο μέσω του Προγράμματος. Συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με οποιουσδήποτε κανόνες υποστήριξης ή πολιτικές που σας παρέχει η Apple, προκειμένου να λάβετε οποιαδήποτε υποστήριξη τέτοιου είδους. Η Apple διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί τους όρους, τις προϋποθέσεις ή τις πολιτικές του Προγράμματος (συμπεριλαμβανομένης της διακοπής του Προγράμματος), ανά πάσα στιγμή, με ή χωρίς προειδοποίηση, και μπορεί να ανακαλέσει τη συμμετοχή σας στο Πρόγραμμα ανά πάσα στιγμή. Αποδέχεστε ότι η Apple δεν έχει καμία υποχρέωση να παρέχει μια εμπορική έκδοση των Λειτουργιών Beta, και ότι, σε περίπτωση που διατεθεί μια τέτοια εμπορική έκδοση, μπορεί να έχει χαρακτηριστικά ή λειτουργικότητα διαφορετική από εκείνη που περιέχεται στις Λειτουργίες Beta. Στο πλαίσιο του Προγράμματος, η Apple θα σας δώσει την ευκαιρία να υποβάλετε σχόλια, υποδείξεις, ή άλλου είδους παρατηρήσεις σχετικά με τη χρήση των Λειτουργιών Beta. Συμφωνείτε ότι σε περίπτωση απουσίας ξεχωριστής γραπτής συμφωνίας για το αντίθετο, η Apple θα είναι ελεύθερη να χρησιμοποιήσει οποιαδήποτε σχόλια/παρατηρήσεις που παρέχετε για οποιονδήποτε σκοπό.

Αναβαθμίσεις Συνδρομής Αποθηκευτικού Χώρου

Μπορείτε να αγοράσετε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο, επί τη βάσει συνδρομής.

Χρεώσεις

Η Υπηρεσία δέχεται πιστωτικές κάρτες και ορισμένους λογαριασμούς πληρωμών (αν είναι διαθέσιμοι) για πληρωμή και θα χρεώνει αυτόματα με την μέθοδο πληρωμής που συνδέεται με την Apple Tαυτότητά σας (Apple ID) (π.χ. τη μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιείτε για να πραγματοποιείτε αγορές στο iTunes Store (Κατάστημα iTunes), στο App Store (Κατάστημα Εφαρμογών), ή στο iBookstore, αν είναι διαθέσιμα). Η Apple μπορεί να λάβει προέγκριση για ποσό μέχρι του ποσού της συναλλαγής. Οι χρεώσεις για την αναβάθμιση της αποθηκευτικής ικανότητας πραγματοποιούνται σε ετήσια βάση, πριν από την παροχή της υπηρεσίας. Η τιμολόγηση πραγματοποιείται κατά τη συναλλαγή σας ή λίγο μετά από αυτήν. Συμφωνείτε ότι θα πληρώσετε για τις αναβαθμίσεις που αγοράζετε μέσω της Υπηρεσίας, και ότι η Apple μπορεί να χρεώσει την πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό πληρωμών σας για όποιες αναβαθμίσεις αγοράζετε καθώς και για οποιαδήποτε πρόσθετα ποσά (συμπεριλαμβανομένων των φόρων και των χρεώσεων καθυστέρησης, αν υπάρχουν) που ενδέχεται να προκύψουν από ή σε σχέση με το Λογαριασμό σας, καθώς και ότι η Apple μπορεί να συνεχίσει να χρεώνει την πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό πληρωμών σας για όλες τις χρεώσεις ή τις δαπάνες που σχετίζονται με τη συνδρομή σας σε ετήσια βάση, μέχρι να αλλάξετε ή να ακυρώσετε τη συνδρομή. Αυτό σημαίνει ότι αν δεν αλλάξετε ή δεν ακυρώσετε τη συνδρομή σας πριν από την επόμενη ημερομηνία της ετήσιας χρέωσης, εμείς θα χρεώσουμε την πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό πληρωμών σας για τις τότε τρέχουσες αμοιβές κατά την ημερομηνία εκείνη της επόμενης ετήσιας χρέωσης.

Περίπου τριάντα (30) ημέρες πριν από την ημερομηνία της ετήσιας χρέωσης, θα σας ειδοποιήσουμε μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με την Apple Tαυτότητά σας (Apple ID) ότι ο Λογαριασμός σας πρόκειται να χρεωθεί και θα σας υπενθυμίσουμε ότι στην πιστωτική σας κάρτα ή στο λογαριασμό πληρωμών σας θα πραγματοποιηθεί η υποδεικνυόμενη χρέωση, κατά την ημερομηνία της ετήσιας χρέωσης. Μπορείτε να αλλάξετε τη συνδρομή σας αναβαθμίζοντας ή υποβαθμίζοντας την αποθηκευτική σας ικανότητα στην ενότητα των Ρυθμίσεων (Settings) του iCloud στη συσκευή σας, ή στην επιλογή iCloud των Ρυθμίσεων Συστήματος (System Preferences) στον υπολογιστή σας Mac ή στο Πίνακα Ελέγχου iCloud (iCloud Control Panel) στον υπολογιστή σας. Η ισχύουσα χρέωση αποθήκευσης για ένα αναβαθμισμένο πρόγραμμα αποθήκευσης θα τεθεί σε ισχύ άμεσα· οι υποβαθμίσεις του προγράμματος αποθήκευσης σας θα αρχίσουν να ισχύουν από την επόμενη ημερομηνία της ετήσιας χρέωσης. ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΣΤΗΝ APPLE ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΕΓΚΥΡΗΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ Ή ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΧΡΕΩΣΕΩΝ. Όλες οι χρεώσεις θα χρεωθούν στην πιστωτική ή το λογαριασμό πληρωμών που ορίζετε κατά τη διαδικασία εγγραφής. Αν η Apple δεν είναι σε θέση να χρεώσει με επιτυχία την πιστωτική σας κάρτα ή το λογαριασμό πληρωμών σας για οφειλόμενες χρεώσεις, η Apple διατηρεί το δικαίωμα να ανακαλέσει ή να περιορίσει την πρόσβαση στο αποθηκευμένο Περιεχόμενο σας, να διαγράψει το αποθηκευμένο Περιεχόμενό σας ή να τερματίσει το Λογαριασμό σας. Αν θέλετε να ορίσετε διαφορετική πιστωτική κάρτα ή λογαριασμό πληρωμών ή αν υπάρχει αλλαγή στην κατάσταση της πιστωτικής σας κάρτας ή του λογαριασμού πληρωμών σας, πρέπει να αλλάξετε τις πληροφορίες σας μέσω του διαδικτύου από την ενότητα Πληροφορίες Λογαριασμού του iCloud. Αυτό μπορεί να διακόψει προσωρινά την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες, ενώ η Apple ελέγχει τα νέα σας στοιχεία πληρωμής.

Η συνολική τιμή σας θα περιλαμβάνει την τιμή της αναβάθμισης συν τυχόν εφαρμοστέες χρεώσεις πιστωτικής κάρτας και κάθε φόρο πωλήσεων, χρήσης, αγαθών και υπηρεσιών (GST), προστιθέμενης αξίας (ΦΠΑ), ή άλλους παρόμοιους φόρους, βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας και βάσει του φορολογικού συντελεστή που ισχύει κατά το χρόνο που αγοράζετε την αναβάθμιση. Θα χρεώνουμε φόρο όταν απαιτείται να το πράξουμε, σύμφωνα με τους φορολογικούς κανόνες που ισχύουν για την Υπηρεσία.

Πληροφορίες Λογαριασμού και Έρευνες Χρέωσης

Μπορείτε να συμβουλευτείτε τη σελίδα διαχείρισης του Λογαριασμού σας από τη συσκευή σας για λεπτομέρειες σχετικά με τα στοιχεία του Λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένης της μεθόδου πληρωμής και του νομίσματος χρέωσης. Η Apple θα στείλει ένα ηλεκτρονικό τιμολόγιο στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που συνδέεται με την Apple Ταυτότητά σας (Apple ID) σας κάθε φορά που πραγματοποιούνται στο λογαριασμό σας τυχόν χρεώσεις Υπηρεσιών. Αν πιστεύετε ότι έχετε χρεωθεί κατά λάθος για την Υπηρεσία, προσπαθήστε να μας ενημερώσετε εντός 45 ημερών από την ημερομηνία χρέωσης, επικοινωνώντας με την Υποστήριξη iCloud στη διεύθυνση www.apple.com/support/icloud.

Ακυρώσεις και επιστροφές

Όλες οι χρεώσεις και οι επιβαρύνσεις που καταβάλλονται από εσάς σε σχέση με την Υπηρεσία δεν επιστρέφονται, εκτός αν απαιτείται από το νόμο ή άλλως αναφέρεται στην παρούσα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Apple για πλήρη επιστροφή χρημάτων εντός 15 ημερών από την αρχική αγορά αναβάθμισης ή εντός 45 ημερών από μια επόμενη ετήσια πληρωμή. Για να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων, όπως περιγράφεται στην παρούσα, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.apple.com/support/icloud για περισσότερες λεπτομέρειες. Η ισχύουσα τοπική νομοθεσία ενδέχεται να τροποποιεί αυτή την πολιτική. Παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα Υποστήριξης iCloud για λεπτομέρειες.

Μπορείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή σας υποβαθμίζοντας την αποθήκευσή σας στο δωρεάν πρόγραμμα των 5GB στην ενότητα Προγράμμα Αποθήκευσης, που βρίσκεται στις Πληροφορίες Λογαριασμού του iCloud σας στη συσκευή σας, από την προβολή Λογαριασμού iCloud στις προτιμήσεις του Συστήματος στον υπολογιστή Mac σας ή από την προβολή Λογαριασμού iCloud στον Πίνακα Ελέγχου του iCloud για Windows στο PC σας. Η καταβληθείσα συνδρομή σας θα ακυρωθεί την επόμενη ημερομηνία ετήσιας χρέωσης. Διατίθενται μερικές επιστροφές χρημάτων σε περιπτώσεις που απαιτείται από το νόμο.

Μεταβολές τιμής

Η Apple δύναται, ανά πάσα στιγμή, κατόπιν ειδοποίησης, όπως απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, να μεταβάλει την τιμή των αναβαθμίσεων αποθηκευτικής ικανότητας ή μέρους τους ή να θεσπίσει νέες τιμές ή χρεώσεις. Οι μεταβολές τιμής και η θέσπιση νέων χρεώσεων που τίθενται σε εφαρμογή κατά το έτος χρέωσης της συνδρομής σας θα ισχύουν για τα επόμενα έτη χρέωσης της συνδρομής σας και για όλους τους νέους συνδρομητές μετά την ημερομηνία έναρξης ισχύος της μεταβολής. Αν δεν συμφωνείτε με οποιεσδήποτε από αυτές τις αλλαγές τιμών, τότε θα πρέπει να ακυρώσετε και να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την αναβάθμιση αποθηκευτικής ικανότητας.

Τρόπος Χρήσης της Υπηρεσίας

Ο Λογαριασμός σας

Ως εγγεγραμμένος χρήστης της Υπηρεσίας, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα Λογαριασμό. Μην αποκαλύψετε τα στοιχεία του Λογαριασμού σας σε κανέναν άλλο. Είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για τη διατήρηση του εμπιστευτικού χαρακτήρα και της ασφάλειας του Λογαριασμού σας και για όλες τις δραστηριότητες που πραγματοποιούνται στο Λογαριασμό σας ή μέσω αυτού και συμφωνείτε να ενημερώσετε άμεσα την Apple σχετικά με οποιαδήποτε παραβίαση της ασφάλειας του Λογαριασμού σας. Επιπλέον, αναγνωρίζετε ότι έχετε λάβει γνώση και συμφωνείτε ότι η Υπηρεσία έχει σχεδιαστεί και προορίζεται για προσωπική χρήση σε ατομική βάση και ότι δεν πρέπει να μοιράζεστε το Λογαριασμό σας ή/και τα στοιχεία κωδικού πρόσβασης με κάποιο άλλο άτομο. Υπό την προϋπόθεση ότι δρα με εύλογη επιμέλεια και προσοχή, η Apple δεν είναι υπεύθυνη για τυχόν ζημίες που προκύπτουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του Λογαριασμού σας, επειδή εσείς δεν ακολουθήσατε αυτούς τους κανόνες.

Για να χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία, πρέπει να πληκτρολογήσετε την Apple Ταυτότητά σας (Apple ID) και τον κωδικό πρόσβασής σας για τον έλεγχο ταυτότητας του Λογαριασμού σας. Συμφωνείτε να παράσχετε ακριβείς και πλήρεις πληροφορίες όταν πραγματοποιείτε εγγραφή στην Υπηρεσία και κατά τη χρήση της ("Στοιχεία Εγγραφής στην Υπηρεσία"), και συμφωνείτε να ενημερώνετε τα Στοιχεία Εγγραφής στην Υπηρεσία για να τα διατηρείτε ακριβή και πλήρη. Η αποτυχία να παράσχετε ακριβή, ενημερωμένα και ολοκληρωμένα Στοιχεία Εγγραφής στην Υπηρεσία μπορεί να οδηγήσει στην αναστολή ή/και στη διαγραφή του Λογαριασμού σας. Συμφωνείτε ότι η Apple δύναται να αποθηκεύει και να χρησιμοποιεί τα Στοιχεία Εγγραφής στην Υπηρεσία που της παρέχετε για χρήση ως προς τη συντήρηση και τη χρέωση του Λογαριασμού σας.

Επιπλέον Υποχρεώσεις ή Όροι Χρήσης

Ιδιαίτερα στοιχεία ή λειτουργίες της Υπηρεσίας που παρέχεται από την Apple ή / και τους δικαιοπαρόχους της, συμπεριλαμβανομένης, μεταξύ άλλων, τις δυνατότητας να κατεβάσετε προηγούμενες αγορές και το iTunes Match (ισχύουν επιπλέον χρεώσεις), απαιτούν ξεχωριστό λογισμικό ή άλλες συμβάσεις άδειας χρήσης ή όρους χρήσης. Πρέπει να διαβάσετε, να αποδεχθείτε και να συμφωνήσετε να δεσμευτείτε από μια τέτοια ξεχωριστή σύμβαση ως προϋπόθεση για τη χρήση αυτών των συγκεκριμένων στοιχείων ή λειτουργιών της Υπηρεσίας.

Μη εκχωρησιμότητα

Καμία διάταξη της παρούσας Σύμβασης δεν θεωρείται ότι σας εκχωρεί οποιοδήποτε συμφέρον, τίτλο ή άδεια σε μία Apple Ταυτότητα (Apple ID), διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, όνομα τομέα, Ταυτότητα iChat (iChat ID), ή παρόμοιο υλικό που χρησιμοποιούνται από εσάς σε σχέση με την Υπηρεσία.

Απαγόρευση Μεταβίβασης Δικαιωμάτων σε Επιζώντα Πρόσωπα

Συμφωνείτε ότι ο Λογαριασμός σας δεν μεταβιβάζεται και ότι οποιαδήποτε δικαιώματα στην Apple Ταυτότητά σας (Apple ID) ή στο Περιεχομένο του Λογαριασμού σας παύουν να ισχύουν μετά το θάνατό σας. Κατά την παραλαβή αντιγράφου πιστοποιητικού θανάτου, ο Λογαριασμός σας μπορεί να τερματιστεί και όλο το Περιεχόμενο του Λογαριασμού σας να διαγραφεί. Επικοινωνήστε με το τμήμα Υποστήριξης iCloud στο www.apple.com/support/icloud για περαιτέρω βοήθεια.

Μη μεταπώληση της Υπηρεσίας

Συμφωνείτε ότι δεν πρόκειται να αναπαράγετε, αντιγράψετε, δημιουργήσετε αντίγραφο, πωλήσετε, μεταπωλήσετε, ενοικιάσετε ή διαθέσετε στην αγορά την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος αυτής) για οποιονδήποτε σκοπό.

Πολιτική απορρήτου της Apple

Κατανοείτε ότι με τη χρήση της Υπηρεσίας, αποδέχεστε και συμφωνείτε με τη συλλογή και τη χρήση ορισμένων πληροφοριών σχετικά με εσάς και τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, σύμφωνα με την Πολιτική Απορρήτου της Apple. Επιπλέον, δίνετε τη συγκατάθεσή σας και συμφωνείτε ότι η Apple μπορεί να συλλέγει, να χρησιμοποιεί, να διαβιβάζει, να επεξεργάζεται και να διατηρεί πληροφορίες που σχετίζονται με το Λογαριασμό σας, και οποιεσδήποτε εγγεγραμμένες σε αυτόν συσκευές ή υπολογιστές, για τους σκοπούς της παροχής της Υπηρεσίας, καθώς και οποιασδήποτε λειτουργίας αυτής, σε εσάς. Οι πληροφορίες που συλλέγονται από την Apple όταν χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία είναι επίσης δυνατό να περιλαμβάνουν τεχνικές, στατιστικές ή διαγνωστικές πληροφορίες που σχετίζονται με ή προκύπτουν από τη χρήση σας, οι οποίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν από την Apple για την υποστήριξη, τη βελτίωση και την ενίσχυση των προϊόντων και των υπηρεσιών της Apple. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε διαβάστε την πλήρη πολιτική απορρήτου μας στο http://www.apple.com/privacy/. Επιπλέον, κατανοείτε και συμφωνείτε ότι οι πληροφορίες αυτές μπορούν να μεταφερθούν στις Ηνωμένες Πολιτείες ή/ και σε άλλες χώρες για αποθήκευση, επεξεργασία και χρήση από την Apple, τις θυγατρικές της, ή/ και τους φορείς παροχής υπηρεσιών της. Ας σημειωθεί ότι υπεύθυνες εταιρείες για την επεξεργασία των προσωπικών στοιχείων αναφορικά με τα άτομα που διαμένουν σε ένα κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) είναι η Apple Distribution International στο Cork της Ιρλανδίας.

Περιεχόμενο και η Συμπεριφορά σας

Περιεχόμενο

Ως «Περιεχόμενο» νοείται κάθε πληροφορία που μπορεί να παραχθεί ή απαντηθεί μέσω της χρήσης της Υπηρεσίας, όπως αρχεία δεδομένων, χαρακτηριστικά συσκευής, γραπτό κείμενο, λογισμικό, μουσική, γραφικά, φωτογραφίες, εικόνες, ήχοι, βίντεο, μηνύματα και άλλα ανάλογα υλικά. Κατανοείτε ότι όλο το Περιεχόμενο, είτε δημοσιεύεται δημόσια είτε μεταφέρεται ιδιωτικά μέσω της Υπηρεσίας αποτελεί αποκλειστική ευθύνη του προσώπου από το οποίο το Περιεχόμενο αυτό προήλθε. Αυτό σημαίνει ότι εσείς, και όχι η Apple, είστε αποκλειστικά υπεύθυνοι για οποιοδήποτε Περιεχόμενο που ανεβάζετε (upload), λαμβάνετε (download), δημοσιεύετε, αποστέλλετε, μεταδίδετε, αποθηκεύετε ή με άλλον τρόπο καθιστάτε διαθέσιμο μέσω της χρήσης της Υπηρεσίας από εσάς. Κατανοείτε ότι χρησιμοποιώντας την Υπηρεσία είναι δυνατό να συναντήσετε Περιεχόμενο το οποίο ενδέχεται να θεωρήσετε προσβλητικό, άσεμνο ή αμφισβητούμενο και ότι είναι δυνατό να εκθέσετε άλλους σε Περιεχόμενο το οποίο εκείνοι να θεωρήσουν αμφισβητούμενο. Η Apple δεν ελέγχει το Περιεχόμενο που δημοσιεύεται μέσω της Υπηρεσίας, ούτε εγγυάται την ακρίβεια, την ακεραιότητα ή την ποιότητα του εν λόγω Περιεχομένου. Κατανοείτε και συμφωνείτε ότι η χρήση της Υπηρεσίας και οποιουδήποτε Περιεχομένου είναι αποκλειστικά δική σας ευθύνη.

Η Συμπεριφορά σας

Συμφωνείτε ότι ΔΕΝ θα χρησιμοποιήσετε την Υπηρεσία για:

α. τη φόρτωση (upload), τη λήψη (download), τη δημοσίευση, την αποστολή, τη μετάδοση, την αποθήκευση ή τη διάθεση με άλλον τρόπο οποιουδήποτε Περιεχομένου το οποίο είναι παράνομο, παρενοχλητικό, απειλητικό, επιβλαβές, επιζήμιο, δυσφημιστικό, συκοφαντικό, υβριστικό, βίαιο, άσεμνο, χυδαίο, παραβιάζει την προσωπικότητα του άλλου, είναι ρατσιστικό ή εθνικά προσβλητικό, ή με άλλον τρόπο αμβισβητούμενο,

β. την παρακολούθηση, την παρενόχληση, την απειλή ή τη βλάβη του άλλου,

γ. αν είστε ενήλικας, για να ζητήσετε προσωπικές ή άλλες πληροφορίες από έναν ανήλικο (κάθε πρόσωπο κάτω των 18 ετών ή σε οποιαδήποτε άλλη ηλικία, που ορίζει η τοπική νομοθεσία ως ανήλικο), ο οποίος δεν είναι προσωπικά γνωστός σε εσάς, στις οποίες συμπεριλαμβάνονται, μεταξύ άλλων, οποιεσδήποτε από τις εξής: το πλήρες όνομα ή το επώνυμο, η διεύθυνση κατοικίας, ο ταχυδρομικός κώδικας, ο αριθμός τηλεφώνου, η φωτογραφία, ή το όνομα του σχολείου του ανηλίκου, η εκκλησία, η αθλητική ομάδα ή οι φίλοι του,

δ. να προσποιηθείτε ότι είστε κάποιο φυσικό ή νομικό πρόσωπο που δεν είστε - δεν πιτρέπεται να υποδυθείτε ή να παριστάνετε ένα άλλο πρόσωπο (συμπεριλαμβανομένων διασημοτήτων), ένα νομικό πρόσωπο, ένας άλλος χρήστης του iCloud, ένας υπάλληλος της Apple, ή ένας πολίτικός ηγέτης ή ηγέτης κυβέρνησης, ή να διαστρεβλώσετε με άλλον τρόπο τη σχέση σας με ένα φυσικό ή νομικό πρόσωπο (η Apple διατηρεί το δικαίωμα να απορρίψει ή να αποκλείσει κάθε Ταυτότητα Apple (Apple ID) ή διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου η οποία θα μπορούσε να θεωρηθεί ως πλαστοπροσωπία ή διαστρέβλωση της ταυτότητάς σας, ή υπεξαίρεση του ονόματος ή της ταυτότητας άλλου ατόμου),

ε. να προβείτε σε οποιαδήποτε παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων ή άλλες παραβιάσεις πνευματικών δικαιωμάτων (συμπεριλαμβανομένης και της φόρτωσης (uploading) οποιουδήποτε περιεχομένου το οποίο δεν έχετε το δικαίωμα φορτώσετε), ή να αποκαλύψετε οποιαδήποτε εμπορικά μυστικά ή εμπιστευτικές πληροφορίες κατά παράβαση σύμβασης απορρήτου, απασχόλησης, ή μη αποκάλυψης,

στ. να δημοσιεύσετε, να αποστείλετε, να μεταφέρετε ή να διαθέσετε τυχόν αζήτητα ή μη εξουσιοδοτημένα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διαφημίσεις, προωθητικό υλικό, ανεπιθύμητα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (junk mail, spam) ή αλυσιδωτές επιστολές (chain letters), μπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των μαζικών διαφημιστικών και ενημερωτικών ανακοινώσεων,

ζ. να παραποιήσετε οποιαδήποτε επικεφαλίδα (header) πακέτου TCP-IP ή οποιουδήποτε μέρους των πληροφοριών της επικεφαλίδας σε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή σε μια δημοσίευση ομάδας ειδήσεων (newsgroup) ή βάζοντας με άλλον τρόπο πληροφορίες σε μια επικεφαλίδα, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να παραπλανήσουν τους αποδέκτες ως προς την προέλευση τυχόν Περιεχομένου που μεταδίδεται μέσω της Υπηρεσίας ("spoofing"),

η. να φορτώσετε (upload), δημοσιεύσετε, αποστείλετε, μεταφέρετε, αποθηκεύσετε ή καταστήσετε διαθέσιμο με άλλον τρόπο οποιοδήποτε υλικό το οποίο περιέχει ιούς ή οποιοδήποτε άλλο ηλεκτρονικό κώδικα (computer code), αρχεία ή προγράμματα σχεδιασμένα να βλάψουν, να επηρεάσουν ή να περιορίσουν την κανονική λειτουργία της Υπηρεσίας (ή οποιουδήποτε μέρους της), ή οποιοδήποτε άλλο λογισμικό (software) ή εξοπλισμό (hardware) ηλεκτρονικών υπολογιστών,

θ. να παρέμβετε ή να διακόψετε την Υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένης της πρόσβασης στην Υπηρεσία με οποιαδήποτε αυτοματοποιημένα μέσα (συμπεριλαμβανομένων προγραμμάτων λογισμικού όπως scripts ή web crawlers), ή τους διακομιστές (servers) ή τα δίκτυα που συνδέονται με την Υπηρεσία, ή τις πολιτικές, τις απαιτήσεις ή τους κανονισμούς των δικτύων που συνδέονται με την Υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένης της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης, της χρήσης ή της παρακολούθησης δεδομένων ή της κίνησής δεδομένων σε αυτή),

ι. να σχεδιάσετε ή να προβείτε σε οποιαδήποτε παράνομη δραστηριότητα ή/ και

ια. να συγκεντρώσετε και να αποθηκεύσετε προσωπικές πληροφορίες για οποιουσδήποτε άλλους χρήστες της Υπηρεσίας, προκειμένου να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό με οποιεσδήποτε από τις ανωτέρω απαγορευμένες δραστηριότητες.

Αφαίρεση Περιεχομένου

Αναγνωρίζετε ότι η Apple δεν φέρει ευθύνη ή υποχρέωση σε καμία περίπτωση για οποιοδήποτε Περιεχόμενο παρέχεται από άλλους και δεν έχει καμία υποχρέωση να ελέγξει από πριν αυτό το Περιεχόμενο. Ωστόσο, η Apple διατηρεί το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να διαπιστώσει αν το Περιεχόμενο είναι κατάλληλο και σύμφωνο με την παρούσα Σύμβαση, και μπορεί να ελέγξει από πριν, να απομακρύνει, να αρνηθεί, να τροποποιήσει ή/ και να αφαιρέσει Περιεχόμενο οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς προειδοποίηση και κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, αν το Περιεχόμενο αυτό διαπιστωθεί ότι παραβιάζει την παρούσα Σύμβαση ή ότι είναι αμφισβητήσιμο με άλλον τρόπο.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του Περιεχομένου σας

Είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας, στον δικό σας υπολογιστή ή σε άλλη συσκευή, οποιωνδήποτε σημαντικών εγγράφων, εικόνων ή άλλου Περιεχομένου που αποθηκεύετε ή στο οποίο αποκτάτε πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας. Η Apple παρέχει την Υπηρεσία με εύλογη επιμέλεια και προσοχή, αλλά δεν εγγυάται ούτε βεβαιώνει ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο που ενδεχομένως αποθηκεύετε ή στο οποίο αποκτάτε πρόσβαση μέσω της Υπηρεσίας δεν θα υποστεί ακούσια ζημιά, φθορά ή απώλεια.

Πρόσβαση στο Λογαριασμό και το Περιεχόμενό σας

Η Apple επιφυλάσσεται του δικαιώματος να προβεί στις ενέργειες που θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητες ή κατάλληλες για εφαρμόσει ή/και να διαπιστώσει τη συμμόρφωση προς οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Σύμβασης. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Apple μπορεί, χωρίς ευθύνη απέναντί σας, να έχει πρόσβαση, να χρησιμοποιεί, να διατηρεί ή / και να γνωστοποιεί τις πληροφορίες του Λογαριασμού και το Περιεχόμενό σας σε αρχές επιβολής του νόμου, κυβερνητικούς αξιωματούχους, ή/ και σε τρίτους, όπως η Apple θεωρεί ότι είναι ευλόγως απαραίτητο ή σκόπιμο, αν απαιτείται από το νόμο ή αν θεωρούμε, με καλή πίστη, ότι αυτή η πρόσβαση, χρήση, αποκάλυψη ή διατήρηση είναι ευλόγως αναγκαία για: (α) τη συμμόρφωση με νομικές διαδικασίες ή αιτήματα, (β) την εφαρμογή της παρούσας Σύμβασης, συμπεριλαμβανομένης της διερεύνησης κάθε πιθανής παραβίασής της, (γ) τον εντοπισμό, την αποτροπή ή άλλως την αντιμετώπιση προβλημάτων ασφάλειας, απάτης ή τεχνικών θεμάτων, ή (δ) την προστασία των δικαιωμάτων, της ιδιοκτησίας ή της ασφάλειας της Apple, των χρηστών της, τρίτων ή του κοινού, όπως απαιτείται ή επιτρέπεται από το νόμο.

Αναφορά Παραβίασης Δικαιωμάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας - DMCA

Εάν πιστεύετε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο του οποίου έχετε την πνευματική ιδιοκτησία έχει παραβιαστεί από οποιονδήποτε που χρησιμοποιεί την Υπηρεσία, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον εκπρόσωπο Πνευματικών Δικαιωμάτων της Apple (Copyright Agent), όπως περιγράφεται στην Πολιτική Προστασίας Πνευματικών Δικαιωμάτων μας http://www.apple.com/legal/trademark/claimsofcopyright.html. Η Apple μπορεί, κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια, να αναστείλει ή/ και να κλείσει τους Λογαριασμούς των χρηστών που διαπιστώνεται ότι είναι παραβάτες κατ' επανάληψη.

Παραβιάσεις της παρούσας Σύμβασης

Εάν κατά τη χρήση της Υπηρεσίας, συναντήσετε Περιεχόμενο το οποίο διαπιστώσετε ότι είναι ακατάλληλο, ή θεωρείτε ότι αποτελεί παραβίαση της παρούσας Σύμβασης με άλλον τρόπο, μπορείτε να το αναφέρετε, στέλνοντας email στο abuse@iCloud.com.

Περιεχόμενο που υποβάλλεται ή διατίθεται από Εσάς στην Υπηρεσία

Άδεια χρήσης από Εσάς

Εκτός από υλικό που μπορεί να σας παράσχει με άδεια, η Apple δεν διεκδικεί την κυριότητα των υλικών ή / και του Περιεχομένου που υποβάλλετε ή που καθιστάτε διαθέσιμο μέσω της Υπηρεσίας. Ωστόσο, με την υποβολή ή την δημοσίευση αυτού του Περιεχομένου στις περιοχές της Υπηρεσίας που είναι προσβάσιμες από το κοινό ή άλλους χρήστες με τους οποίους δίνετε τη συγκατάθεσή σας να μοιραστείτε αυτό το Περιεχόμενο, παραχωρείτε στην Apple μια παγκόσμια, άνευ ανταλλάγματος, μη αποκλειστική άδεια να χρησιμοποιήσει, διανείμει, αναπαράγει, τροποποιήσει, διασκευάσει, δημοσιεύσει, μεταφράσει, παρουσιάσει δημόσια και προβάλει δημόσια αυτό το Περιεχόμενο στην Υπηρεσία, αποκλειστικά για το σκοπό για τον οποίο υποβλήθηκε ή διατέθηκε το Περιεχόμενο, χωρίς καμιά αποζημίωση ή υποχρέωση απέναντί σας. Συμφωνείτε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο, το οποίο υποβάλλετε ή δημοσιεύετε εσείς, θα αποτελεί αποκλειστικά δική σας ευθύνη, δεν πρέπει να παραβιάζει ή να αθετεί τα δικαιώματα άλλων ή να παραβιάζει οποιουσδήποτε νόμους, ούτε και να συμβάλει ή να ενθαρρύνει την παραβίαση ή οποιαδήποτε άλλη παράνομη συμπεριφορά, διαφορετικά η χρήση σας θα είναι ακατάλληλη, απαγορευμένη ή απρεπής. Με την υποβολή ή τη δημοσίευση αυτού του Περιεχομένου στις περιοχές της Υπηρεσίας που είναι προσβάσιμες από το κοινό ή άλλους χρήστες, δηλώνετε ότι είστε ο ιδιοκτήτης του εν λόγω υλικού ή/ και ότι διαθέτετε όλα τα απαραίτητα δικαιώματα, τις άδειες, και την άδεια να το διανείμετε.

Αλλαγές του Περιεχομένου

Κατανοείτε ότι για να παράσχετε την Υπηρεσία και καταστήσετε διαθέσιμο το Περιεχόμενό σας σε αυτήν, η Apple μπορεί να διαβιβάζει το Περιεχόμενό σας σε διάφορα δημόσια δίκτυα, σε διάφορα μέσα και να τροποποιήσει ή να αλλάξει το Περιεχόμενό σας για να συμμορφωθεί με τις τεχνικές απαιτήσεις της σύνδεσης δικτύων ή συσκευών ή υπολογιστών. Συμφωνείτε ότι η παρούσα άδεια χρήσης θα επιτρέπει στην Apple να προβαίνει στις ανωτέρω ενέργειες.

Πληροφορίες για τα Εμπορικά σήματα

Η Apple, το λογότυπο της Apple, το iCloud, το λογότυπο iCloud και άλλα εμπορικά σήματα της Apple, σήματα υπηρεσιών, γραφικά και λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την Υπηρεσία, αποτελούν εμπορικά σήματα ή επίσημα σήματα της Apple Inc. στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες. Μπορείτε να βρείτε μια λίστα με τα εμπορικά σήματα της Apple στη διεύθυνση - http://www.apple.com/legal/trademark/appletmlist.html. Άλλα εμπορικά σήματα, σήματα υπηρεσιών, γραφικά και λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με την Υπηρεσία είναι δυνατό να αποτελούν εμπορικά σήματα των αντίστοιχων ιδιοκτητών τους. Δεν σας χορηγείται κανένα δικαίωμα ή άδεια για κανένα από τα εν λόγω εμπορικά σήματα, και περαιτέρω συμφωνείτε ότι δεν θα αφαιρέσετε, αποκρύψετε, ή μεταβάλετε οποιεσδήποτε δηλώσεις ιδιοκτησίας (συμπεριλαμβανομένων των δηλώσεων περί εμπορικών σημάτων και πνευματικών δικαιωμάτων) που μπορεί να είναι συνημμένα ή να περιέχονται στην Υπηρεσία.

Λογισμικό

Δικαιώματα Κυριότητας της Apple

Αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι η Apple ή/ και οι δικαιοπάροχοί της έχουν κάθε νόμιμο δικαίωμα, τίτλο και συμφέρον στην Υπηρεσία και από αυτήν, συμπεριλαμβανομένων, μεταξύ άλλων, γραφικών, διεπαφής χρήστη (user interface), προγραμμάτων υπολογιστών (scripts) και λογισμικού που χρησιμοποιούνται για τη λειτουργία της Υπηρεσίας, καθώς και κάθε λογισμικού που παρέχεται σε εσάς στο πλαίσιο ή/ και σε σχέση με την Υπηρεσία (το "Λογισμικό"), συμπεριλαμβανομένων και όλων των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας που υπάρχουν σ 'αυτήν, είτε είναι καταχωρισμένα είτε όχι, και οπουδήποτε στον κόσμο μπορεί να υπάρχουν. Επιπλέον, συμφωνείτε ότι η Υπηρεσία (συμπεριλαμβανομένου του Λογισμικού, ή οποιουδήποτε άλλου μέρους της) περιέχει αποκλειστικές και εμπιστευτικές πληροφορίες που προστατεύονται από τους ισχύοντες νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλους, που περιλαμβάνουν, μεταξύ άλλων, τα πνευματικά δικαιώματα (copyright). Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις εν λόγω ιδιοκτησιακές πληροφορίες ή τα υλικά για κανέναν απολύτως σκοπό, παρά μόνο για τη χρήση της Υπηρεσίας σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση. Κανένα τμήμα της Υπηρεσίας δεν επιτρέπεται να αναπαραχθεί υπό οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο όπως ορίζεται ρητά στις παρούσες διατάξεις.

Άδεια χρήσης από την Apple

Η Apple σας παραχωρεί μία προσωπική, μη αποκλειστική, μη μεταβιβάσιμη, περιορισμένη άδεια χρήσης του Λογισμικού όπως αυτό σας παρέχεται από την Apple ως μέρος της Υπηρεσίας και σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση, υπό τον όρο ότι δεν πρόκειται (και ότι δεν θα επιτρέψετε σε κανέναν άλλο) να αντιγράψετε, να τροποποιήσετε, να ενοικιάσετε, να δανείσετε, να διανείμετε, να δημιουργήσετε παράγωγο έργο, να προβείτε σε αντίστροφη μηχανίκευση (reverse -engineer), σε αποσυμπίληση (decompile) ή με άλλο τρόπο να επιχειρήσετε να ανακαλύψετε τον πηγαίο κώδικα (source code) (εκτός αν ρητά επιτρέπεται ή απαιτείται από το νόμο), να πωλήσετε, να ενοικιάσετε, να παραχωρήσετε άδεια εκμετάλλευση, να εκχωρήσετε, να χορηγήσετε εμπράγματη ασφάλεια ή να μεταβιβάσετε με άλλο τρόπο οποιοδήποτε δικαίωμα επί του Λογισμικού, και να μην εκμεταλλευθείτε την Υπηρεσία με κανέναν μη επιτρεπόμενο τρόπο, συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της μη εξουσιοδοτημένης πρόσβασης ή της επιβάρυνσης της λειτουργίας του δικτύου. Η ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΥΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ, ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΠΙΘΑΝΩΝ ΧΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΝ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ.

Έλεγχος Εξαγωγών

Η χρήση της Υπηρεσίας και του Λογισμικού, συμπεριλαμβανομένης της διαβίβασης, της δημοσίευσης ή της φόρτωσης δεδομένων (uploading), λογισμικού ή άλλου Περιεχομένου μέσω της Υπηρεσίας, μπορεί να υπόκειται στους νόμους περί εξαγωγών και εισαγωγών των Ηνωμένων Πολιτειών και άλλων χωρών. Συμφωνείτε να τηρείτε όλους τους ισχύοντες νόμους και κανονισμούς περί εισαγωγών και εξαγωγών. Συγκεκριμένα, μεταξύ άλλων, το Λογισμικό δεν είναι δυνατό να εξαχθεί ή να επανεξαχθεί (α) σε χώρες στις οποίες έχουν κηρύξει εμπορικό αποκλεισμό οι Η.Π.Α. ή (β) σε οποιονδήποτε από τον Ειδικό Κατάλογο Πολιτών (Specially Designated Nationals) του Υπουργείου Οικονομικών των Η.Π.Α. ή από τον Κατάλογο Αποκλεισμένων Φυσικών Προσώπων (Denied Person’s List) ή Νομικών Προσώπων (Entity List) του Υπουργείου Εμπορίου των Η.Π.Α. Χρησιμοποιώντας το Λογισμικό ή την Υπηρεσία, δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν βρίσκεστε σε καμία τέτοια χώρα ή κατάλογο. Αποδέχεστε επίσης ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε ούτε το Λογισμικό ούτε την Υπηρεσία για κανένα λόγο που αποκλείεται από τη νομοθεσία των Η.Π.Α., συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της ανάπτυξης, σχεδιασμού, κατασκευής ή παραγωγής πυρηνικών, αντιπυραυλικών ή χημικών ή βιολογικών όπλων. Επιπλέον, συμφωνείτε να μην ανεβάσετε (upload) στο Λογαριασμό σας οποιαδήποτε δεδομένα ή λογισμικό που δεν μπορούν να εξαχθούν χωρίς προηγούμενη έγγραφη άδεια της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, ορισμένων ειδών λογισμικού κρυπτογράφησης, χωρίς να λάβετε προηγουμένως την εν λόγω άδεια. Η διαβεβαίωση και η δέσμευση αυτή θα ισχύουν και μετά τη λύση της παρούσας Σύμβασης.

Ενημερώσεις (Updates)

Στο πλαίσιο της Υπηρεσίας, θα μπορείτε περιστασιακά να λαμβάνετε ενημερώσεις του Λογισμικού από την Apple, οι οποίες μπορεί να λαμβάνονται (download) αυτόματα και να εγκαθίστανται στη συσκευή ή τον υπολογιστή σας. Οι ενημερώσεις αυτές μπορούν να περιλαμβάνουν διορθώσεις σφαλμάτων (bug fixes), ενισχύσεις ή βελτιώσεις των λειτουργιών ή εντελώς νέες εκδόσεις του Λογισμικού. Συμφωνείτε ότι η Apple μπορεί να σας παράσχει αυτόματα τις εν λόγω ενημερώσεις στο πλαίσιο της Υπηρεσίας και ότι εσείς θα τις λάβετε και θα τις εγκαταστήσετε, όπως απαιτείται.

Καταγγελία

Καταγγελία από Εσάς.

Μπορείτε να καταργήσετε το λογαριασμό σας ή/ και να σταματήσετε τη χρήση της Υπηρεσίας ανά πάσα στιγμή. Εάν επιθυμείτε να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε το iCloud στη συσκευή σας, μπορείτε να αφαιρέσετε το Λογαριασμό iCloud σας από τη συσκευή, από τις Ρυθμίσεις της συσκευής σας, κάνοντας κλικ στο iCloud, και πατώντας το κουμπί Διαγραφή Λογαριασμού. Για να καταργήσετε το Λογαριασμό σας, επικοινωνήστε με την Υποστήριξη iCloud στη διεύθυνση www.apple.com/support/icloud. Τυχόν χρεώσεις που είχατε καταβάλει πριν από την καταγγελία σας δεν επιστρέφονται (εκτός αν επιτρέπεται ρητά το αντίθετο από την παρούσα Σύμβαση), συμπεριλαμβανομένων όλων των χρεώσεων που καταβάλλονται εκ των προτέρων για το έτος τιμολόγησης στη διάρκεια της οποίας πραγματοποιείται η καταγγελία. Η κατάργηση του Λογαριασμού σας δεν σας απαλλάσσει από οποιαδήποτε υποχρέωση να καταβάλετε οποιεσδήποτε εκκρεμούσες χρεώσεις ή επιβαρύνσεις.

Καταγγελία από την Apple.

Η Apple μπορεί ανά πάσα στιγμή, υπό ορισμένες προϋποθέσεις και χωρίς προειδοποίηση, άμεσα να καταργήσει ή να αναστείλει το σύνολο ή μέρος του Λογαριασμού σας ή/ και την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία. Μεταξύ των αιτίων για την εν λόγω καταγγελία συμπεριλαμβάνονται: (α) παραβιάσεις της παρούσας Σύμβασης ή οποιωνδήποτε άλλων πολιτικών ή κατευθυντήριων γραμμών που αναφέρονται στο παρόν ή/ και είναι δημοσιευμένες στην Υπηρεσία, (β) δική σας αίτηση για ακύρωση ή κατάργηση του Λογαριασμού σας, (γ) αίτηση ή/ και εντολή των αρχών επιβολής του νόμου, ενός δικαστικού οργάνου ή άλλων κυβερνητικών υπηρεσιών, (δ) αν η παροχή της Υπηρεσίας σε εσάς είναι ή μπορεί να καταστεί παράνομη, (ε) απροσδόκητα τεχνικά θέματα ή θέματα ασφάλειας ή προβλήματα, (στ) η συμμετοχή σας σε απατηλές ή παράνομες δραστηριότητες, (ζ) μη εξόφληση τυχόν χρεώσεων που οφείλετε σε σχέση με την Υπηρεσία. Οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία ή αναστολή θα γίνεται από την Apple κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και η Apple δεν θα είναι υπεύθυνη απέναντι σε εσάς ή σε οποιοδήποτε τρίτο μέρος για τυχόν ζημιές που μπορεί να επέλθουν ως αποτέλεσμα ή να προκύψουν από τον τερματισμό ή την αναστολή του Λογαριασμού σας ή/ και της πρόσβασής σας στην Υπηρεσία. Επιπλέον, η Apple μπορεί να καταργήσει το Λογαριασμό σας αφού σας προειδοποιήσει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση που σχετίζεται με το Λογαριασμό σας εάν (α) ο Λογαριασμός σας έχει παραμείνει ανενεργός για ένα (1) έτος, (β) υπάρχει μια γενική διακοπή ή ουσιαστική τροποποίηση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε μέρους της. Οποιαδήποτε τέτοια καταγγελία ή αναστολή θα γίνεται από την Apple κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια και η Apple δεν θα είναι υπεύθυνη απέναντι σε εσάς ή οποιονδήποτε τρίτο για τυχόν ζημιές που μπορεί να επέλθουν ως αποτέλεσμα ή να προκύψουν από την κατάργηση ή την αναστολή του Λογαριασμού σας ή/ και την πρόσβασής σας στην Υπηρεσία.

Συνέπειες καταγγελίας

Με την κατάργηση του Λογαριασμού σας, θα χάσετε κάθε πρόσβαση στην Υπηρεσία και οποιαδήποτε μέρη της, συμπεριλαμβανομένου, ενδεικτικά, του Λογαριασμού σας, της Apple Ταυτότητά σας (Apple ID), του λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και του Περιεχομένου σας. Επιπλέον, μετά από ένα χρονικό διάστημα η Apple θα διαγράψει τις πληροφορίες και τα δεδομένα που είναι αποθηκευμένα στο λογαριασμό (στους λογαριασμούς) σας ή ως μέρος του(ς). Όλα τα επιμέρους στοιχεία της Υπηρεσίας που μπορεί να χρησιμοποιήσατε, δυνάμει ξεχωριστών συμφωνιών άδειας χρήσης λογισμικού, θα καταργηθούν σύμφωνα με τις εν λόγω συμφωνίες άδειας χρήσης.

Σύνδεσμοι και Λοιπό Υλικό Τρίτων

Σύνδεσμοι

Κάποιο Περιεχόμενο, στοιχεία ή λειτουργίες της Υπηρεσίας μπορεί να περιλαμβάνουν υλικά που προέρχονται από τρίτους ή / και υπερσυνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους, πόρους ή Περιεχόμενο. Καθώς η Apple δεν μπορεί να έχει κανέναν έλεγχο επί των εν λόγω δικτυακών τόπων τρίτων ή/ και των υλικών τους, αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι η Apple δεν είναι υπεύθυνη για τη διαθεσιμότητα των εν λόγω δικτυακών τόπων ή των πόρων και ότι δεν επιδοκιμάζει ούτε και εγγυάται την ακρίβεια των αυτών των τοποθεσιών ή πόρων και σε καμία περίπτωση δεν θεωρείται υπεύθυνη ή αρμόδια για οποιοδήποτε Περιεχόμενο, διαφημίσεις προϊόντων ή υλικό που διατίθεται από τέτοιες τοποθεσίες ή πόρους. Επιπλέον, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Apple δεν θα ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τυχόν ζημίες που θα προκύψουν, ή τις οποίες θα ισχυρίζεστε ότι υπεστήκατε είτε άμεσα είτε έμμεσα, ως αποτέλεσμα της χρήσης σας ή/ και τις εξάρτησής σας από Περιεχόμενο, τη διαφήμιση, τα προϊόντα ή τα υλικά που διατίθενται από τις εν λόγω τοποθεσίες ή τους πόρους.

Υπηρεσία Google Maps

Η χρήση της υπηρεσίας Google Maps υπόκειται στους ακόλουθους πρόσθετους όρους: Οι Όροι Παροχής Υπηρεσίας Google Maps διατίθενται στη διεύθυνση http://maps.google.com/help/terms_maps.html και οι Νομικές Πληροφορίες για τη Google Maps στη διεύθυνση http://maps.google.com/help/legalnotices_maps.html.

Αποποίηση Ευθυνών

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΟΡΙΣΜΕΝΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ, ΩΣ ΤΕΤΟΙΕΣ, ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΙΘΕΝΤΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Η APPLE ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΥΛΟΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΑΚΟΛΟΥΘΕΣ ΑΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΥΘΗΝΗΣ ΥΠΟΚΕΙΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΡΗΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ.

Η APPLE ΔΕΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΖΕΙ, ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ Ή ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΣΤΑΣΙΑΚΑ Η APPLE ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΚΟΠΤΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΓΙΑ ΑΟΡΙΣΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ Ή ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ.

ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ "ΩΣ ΕΧΕΙ" ΚΑΙ "ΩΣ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ". Η APPLE ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΠΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΡΗΤΕΣ Ή ΣΙΩΠΗΡΕΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΣΙΩΠΗΡΩΝ ΕΓΓΥΗΣΕΩΝ ΕΜΠΟΡΕΥΣΙΜΟΤΗΤΑΣ, ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΣΚΟΠΟ ΚΑΙ ΜΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗΣ. ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ, Η APPLE ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ, ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΩΝΤΑΙ ΟΤΙ (I) Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΘΑ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ, (ΙΙ) Η ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΑΙΡΗ, ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΗ, ΑΣΦΑΛΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΦΑΛΜΑΤΑ, (ΙΙΙ) ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΙΣ Ή ΑΞΙΟΠΙΣΤΕΣ ΚΑΙ (IV) ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΑ Ή ΣΦΑΛΜΑΤΑ ΣΤΟ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΩΣ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΘΟΥΝ.

Η APPLE ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ, ΦΘΟΡΑ, ΕΠΙΘΕΣΗ, ΙΟΥΣ, ΠΑΡΕΜΒΟΛΗ, ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΠΗΓΑΙΟΥ ΚΩΔΙΚΑ Ή ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΑΠΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΝΕΤΑΙ (DOWNLOAD) Ή ΠΟΥ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΚΙΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΣΥΣΚΕΥΗ, ΤΟΝ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ Ή ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ (DOWNLOAD) ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟΥ ΥΛΙΚΟΥ. ΕΠΙΣΗΣ, ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΓΙΑ ΧΡΗΣΗ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ Ή ΣΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΟΠΟΥ Η ΒΛΑΒΗ Ή ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ Ή ΤΑ ΣΦΑΛΜΑΤΑ Ή ΟΙ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ Ή ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ, ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ Ή ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ Ή ΖΗΜΙΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.

Περιορισμός της Ευθύνης

ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΕΣ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΣΗ Ή ΤΟΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΧΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ. ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΟΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΡΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ Ή ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΚΑΤΩΤΕΡΩ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ.

Η APPLE ΠΑΡΕΧΕΙ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΜΕ ΕΥΛΟΓΗ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΧΗ. ΟΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΑΠΩΛΕΙΑ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ (Α) ΣΤΟ ΟΤΙ Η APPLE ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΛΕ ΕΥΛΟΓΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΟΥΣΑ ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ, (Β) ΣΕ ΒΑΡΙΑ ΑΜΕΛΕΙΑ ΤΗΣ APPLE, ΔΟΛΙΟ ΠΑΡΑΠΤΩΜΑ Ή ΑΠΑΤΗ, (Γ) ΣΕ ΘΑΝΑΤΟ Ή ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ.

ΚΑΤΑΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΡΗΤΑ ΟΤΙ Η APPLE ΚΑΙ ΟΙ ΘΥΓΑΤΡΙΚΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΣΥΝΔΕΔΕΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΤΗΣ, ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ, ΟΙ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ, ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΟΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΙ ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΑΙΟΠΑΡΟΧΟΙ ΤΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΡΟΣ ΕΣΑΣ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΣΗ, ΕΜΜΕΣΗ, ΤΥΧΑΙΑ, ΕΙΔΙΚΗ, Ή ΠΑΡΕΠΟΜΕΝΗ ΖΗΜΙΑ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ, ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΑ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΝ ΑΠΟ ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΕΡΔΩΝ, ΦΗΜΗΣ, ΧΡΗΣΗΣ, ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ, ΚΟΣΤΟΥΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑΣ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΑΤΩΝ ΑΓΑΘΩΝ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ, Ή ΑΛΛΩΝ ΑΥΛΩΝ ΑΠΩΛΕΙΩΝ (ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ Η APPLE ΕΧΕΙ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΕΤΟΙΩΝ ΖΗΜΙΩΝ), ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΑΠΟ: (Ι) ΤΗ ΧΡΗΣΗ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ (ΙΙ) ΤΥΧΟΝ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ Ή ΜΟΝΙΜΗ ΠΑΥΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ Ή ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΗΣ, (III) ΤΗ ΜΗ ΕΞΟΥΣΙΟΔΟΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ Ή ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ Ή ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ, (IV) ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ, ΤΗ ΦΘΟΡΑ Ή ΤΗΝ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ Ή/ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ Ή ΛΗΨΗΣ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ Ή ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ Ή ΜΕΣΩ ΑΥΤΗΣ, (V) ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ή ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΤΡΙΤΟΥ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ (VI) ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπίσετε, να αποζημιώσετε και απαλλάξετε την Apple, τις συνδεδεμένες, τις θυγατρικές της εταιρείες, τους διευθυντές, τα στελέχη, τους υπαλλήλους, τους εκπροσώπους, αντιπροσώπους, τους συνεργάτες, τους αναδόχους, και τους δικαιοπαρόχους της από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων εύλογων δικηγορικών αμοιβών, από τρίτους, οι οποίες σχετίζονται ή προκύπτουν από: (α) οποιοδήποτε Περιεχόμενο που υποβάλλετε, δημοσιεύετε, μεταδίδετε ή καθιστάτε άλλως διαθέσιμο μέσω της Υπηρεσίας, (β) τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, (γ) κάθε παραβίαση από μέρους σας της παρούσας Σύμβασης, (δ) τυχόν μέτρα που ελήφθησαν από την Apple στο πλαίσιο της έρευνάς της για μια πιθανή παραβίαση της παρούσας Σύμβασης ή ως αποτέλεσμα των διαπιστώσεων ή της ή απόφασης ότι πραγματοποιήθηκε παραβίαση της παρούσας Σύμβασης, ή (ε) την παραβίαση των δικαιωμάτων τρίτων. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να υποβάλετε μήνυση κατά της Apple, των θυγατρικών και των συνδεδεμένων εταιρειών της, των διευθυντών, των στελεχών, των υπαλλήλων, των εκπροσώπων, των συνεργατών, των αναδόχων ή των δικαιοπαρόχων της, ως αποτέλεσμα της απόφασής της να αφαιρέσει ή να αρνηθεί να επεξεργαστεί τυχόν πληροφορίες ή Περιεχόμενο, να αναστείλει ή να τερματίσει την πρόσβασή σας στην Υπηρεσία ή να λάβει άλλη δράση κατά την έρευνα υποπτευόμενης παραβίασης ή ως αποτέλεσμα της απόφασης της Apple ότι σημειώθηκε παραβίαση της παρούσας Σύμβασης. Αυτή η διάταξη παραίτησης και απαλλαγής ισχύει για όλες τις παραβιάσεις που περιγράφονται ή που εξετάζονται από την παρούσα Σύμβαση. Η υποχρέωση αυτή θα ισχύει και μετά την καταγγελία ή τη λήξη της παρούσας Σύμβασης ή/ και τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς. Αποδέχεστε ότι είστε υπεύθυνος για κάθε χρήση της Υπηρεσίας από το Λογαριασμό σας, και ότι η παρούσα Σύμβαση ισχύει για οποιαδήποτε και κάθε χρήση του Λογαριασμού σας. Συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με την παρούσα Σύμβαση και να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε την Apple από και ενάντια σε οποιαδήποτε και όλες τις αξιώσεις και απαιτήσεις που προκύπτουν από τη χρήση του Λογαριασμού σας, έστω και αν η χρήση αυτή επιτρέπεται ρητά από εσάς.

Κοινοποιήσεις

Η Apple μπορεί να σας παράσχει ειδοποιήσεις σχετικά με την Υπηρεσία, συμπεριλαμβανομένων αλλαγών της παρούσας Σύμβασης, μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου iCloud σας (ή/ και σε άλλη εναλλακτική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το Λογαριασμό σας, εάν παρέχεται), μέσω ταχυδρομείου, ή με δημοσιεύσεις στην ιστοσελίδα μας ή/ και την Υπηρεσία.

Εφαρμοστέο δίκαιο

Εκτός από το βαθμό που προβλέπεται ρητά στην επόμενη παράγραφο, η παρούσα Σύμβαση και η σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Apple διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνια, εκτός από τις προβλέψεις της περί σύγκρουσης νόμων. Εσείς και η Apple συμφωνείτε για την προσωπική και αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται εντός της κομητείας Santa Clara, στην Καλιφόρνια για την επίλυση τυχόν διαφορών ή αξιώσεων που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση. Σε περίπτωση που (α) δεν είστε πολίτης των ΗΠΑ, (β) δεν διαμένετε στις ΗΠΑ, (γ) δεν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από τις ΗΠΑ, (δ) είστε πολίτης μιας από τις χώρες που παρουσιάζονται παρακάτω, με το παρόν συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που απορρέει από την παρούσα Σύμβαση διέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο που παρατίθεται παρακάτω, χωρίς να λαμβάνεται υπόψη τυχόν προβλέψεις περί σύγκρουσης νόμων, και δια του παρόντος αμετάκλητα υπάγεστε στην μη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην πολιτεία, επαρχία ή χώρα που προσδιορίζεται παρακάτω, της οποίας το δίκαιο υπερισχύει:

Εάν είστε πολίτης της:

Κάθε χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης της Ελβετίας, της Νορβηγίας ή της Ισλανδίας;Εφαρμοστέο δίκαιο και δωσιδικία:

Οι νόμοι και τα δικαστήρια του τόπου της συνήθους διαμονής σας.

Εξαιρείται συγκεκριμένα από την εφαρμογή της παρούσας Σύμβασης η νομοθεσία που είναι γνωστή ως η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τη Διεθνή Πώληση Αγαθών.

Γενικά

Η παρούσα Σύμβαση αποτελεί ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ υμών και της Apple και διέπει τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, αντικαθιστώντας πλήρως κάθε προηγούμενη συμφωνία μεταξύ υμών και της Apple σε σχέση με την Υπηρεσία. Είναι επίσης δυνατό να υπόκεισθε σε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίες μπορεί να ισχύουν όταν χρησιμοποιείτε συγγενείς υπηρεσίες, περιεχόμενο τρίτων ή λογισμικό τρίτων. Αν οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Σύμβασης κριθεί άκυρο ή μη εφαρμόσιμο, το μέρος αυτό θα ερμηνεύεται κατά τρόπο σύννομο με την ισχύουσα νομοθεσία ούτως ώστε να αντικατοπτρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις αρχικές προθέσεις των αντισυμβαλλομένων και οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και θα παράγουν πλήρη αποτελέσματα. Σε περίπτωση που η Apple δεν καταφέρει να ασκήσει ή να επιβάλλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη της παρούσας Σύμβασης, αυτό δεν συνιστά παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη. Συμφωνείτε ότι, εκτός αν προβλέπεται άλλως στην παρούσα Σύμβαση, δε θα υπάρχουν τρίτοι δικαιούχοι σε αυτήν τη σύμβαση.

ΑΛΛΑΓΕΣ

Η Apple επιφυλάσσεται του δικαιώματος ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει την παρούσα Σύμβαση και να επιβάλει νέους ή επιπρόσθετους όρους ή προϋποθέσεις για τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς. Αν δεν συμφωνείτε με αυτούς, θα πρέπει να σταματήσετε να χρησιμοποιείτε την Υπηρεσία και επικοινωνήστε με το τμήμα Υποστήριξης iCloud για να ανακτήσετε το Περιεχόμενό σας. Η συνέχιση της χρήσης της Υπηρεσίας θα θεωρηθεί ως αποδοχή των τροποποιήσεων αυτών και των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων.

ΣΥΝΑΨΗ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ

Η χρήση της Υπηρεσίας που κάνετε συμπεριλαμβάνει τη δυνατότητα σύναψης ηλεκτρονικών συμβάσεων ή/ και πραγματοποίησης ηλεκτρονικών συναλλαγών. ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΣΑΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΝ ΛΟΓΩ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ. Η ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΘΕΣΗ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΣΜΕΥΕΣΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΥΠΟΒΟΛΕΣ ΣΑΣ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΠΑΡΟΥΣΑΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΩΝ ΑΚΥΡΩΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΣΥΜΒΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ. Προκειμένου να αποκτήσετε πρόσβαση και να τηρήσετε τα ηλεκτρονικά αρχεία σας, ενδέχεται να απαιτηθεί να διαθέτετε συγκεκριμένο εξοπλισμό και λογισμικό, για το οποίο αποκλειστικά υπεύθυνοι είστε εσείς.

Τελευταία αναθεώρηση: 18 Σεπτεμβρίου 2013