Legal

TERMENI ŞI CONDIŢII

A. TERMENI DE VÂNZARE
B. TERMENI ŞI CONDIŢII ITUNES STORE
C. TERMENI ŞI CONDIŢII MAC APP STORE, APP STORE, APP STORE pentru APPLE TV ŞI IBOOKS STORE
D. TERMENI ŞI CONDIŢII APPLE MUSIC

CONTRACTELE DE MAI JOS SUNT DINTRE DVS ŞI ITUNES SARL („ITUNES”) ŞI REGLEMENTEAZĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE, APP STORE pentru APPLE TV, IBOOKS STORE („MAGAZINELE”) ŞI APPLE MUSIC. PENTRU A ACCEPTA ACEŞTI TERMENI, APĂSAŢI „ACCEPT”. ÎN CAZUL ÎN CARE NU DORIŢI SĂ ACCEPTAŢI ACEŞTI TERMENI, NU APĂSAŢI „ACCEPT” ŞI NU UTILIZAŢI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SAU IBOOKS STORE. PREZENTUL CONTRACT SE APLICĂ FĂRĂ A AFECTA LICENŢELE DE SOFTWARE PE CARE LE-AŢI FI PUTUT ÎNCHEIA, AŞA CUM AR FI CEA DE UTILIZARE A APLICAŢIEI ITUNES.

PENTRU MAI MULTE INFORMAŢII DESPRE PRODUSELE ŞI SERVICIILE NOASTRE, VĂ RUGĂM SĂ VIZITAŢI http://www.apple.com/support/.

A. TERMENI DE VÂNZARE

PLĂŢI, TAXE ŞI POLITICA DE RAMBURSARE

Dacă pentru o tranzacţie utilizaţi un card de credit sau debit , iTunes poate obţine o autorizare prealabilă pentru o sumă până la suma comenzii. Debitarea cardului de credit are loc la momentul cumpărării sau la puţin timp după. Când faceţi achiziţii, mai întâi vor fi utilizate creditele de conţinut, urmate de creditele aferente Certificatului de Cadou, Cardului iTunes sau Allowance Account, după care cardul de credit sau debit al dumneavoastră va fi debitat pentru orice solduri rămase.

Dumneavoastră acceptaţi să plătiţi pentru toate produsele pe care le procuraţi prin intermediul Magazinelor şi acceptaţi ca iTunes vă poate debita modalitatea dvs. de plată pentru orice produse procurate şi pentru orice sume adiţionale (inclusiv plăti de întârziere, după caz) care pot fi acumulate din sau în legătură cu Contul dumneavoastră. Sunteţi răspunzător pentru plata la timp a tuturor taxelor şi pentru prezentarea către iTunes a unei metode de plată valabile în vederea plăţii tuturor taxelor.

Sunteţi responsabil de oricare obligaţii fiscale în Moldova. Orice plăţi datorate către iTunes constituie sume nete, libere de orice comisioane aplicabile.

Toate vânzările produselor sunt finale.

Preţul produselor oferite prin intermediul Magazinelor se poate schimba, din timp în timp, şi Magazinele nu asigură protecţia preţurilor sau rambursări in cazul reducerii preturilor sau ofertei promoţionale.

Dacă un produs devine indisponibil în urma unei tranzacţii, însă înainte de descărcare, singura măsură reparatorie pe care o puteţi obţine o reprezintă rambursarea. Dacă problemele tehnice împiedică sau întârzie nemotivat livrarea produsului, singura şi unica dumneavoastră măsură reparatorie poate fi înlocuirea sau rambursarea preţului plătit, după cum decideţi dumneavoastră.

1-CLICK®

1-Click este o marcă de servicii înregistrată al cărei titular este Amazon.com, Inc., folosită pe bază de licenţă. 1-Click este o aplicaţie comoda care vă permite sa faceţi achiziţii prin intermediul Magazinelor cu un singur click al mouse-ului dumneavoastră sau a unui alt dispozitiv input. În momentul accesării Magazinelor de pe calculatorul dumneavoastră, funcţionalitatea de achiziţie 1-Click se activează prin intermediul dialogului care apare după ce apăsaţi butonul “Cumpără”. (Dumneavoastră puteţi să resetaţi această selecţie în orice moment prin apăsarea butonului “Resetare avertizări” în informaţiile privind contul dumneavoastră). În momentul accesării Magazinelor de pe produsele dumneavoastră marca Apple cu sistem de operare iOS, cum ar fi iPad, iPod touch sau iPhone ("Dispozitiv iOS"), 1-Click se activează pentru fiecare tranzacţie prin apăsarea butonului care indică preţul produsului, care activează butonul “Cumpără”. Cand 1-Click este activat, accesarea sau apăsarea butonului “Cumpără” iniţializează descărcarea imediată şi încheie tranzacţia dumneavoastră fără a fi necesară urmarea altor paşi.

CODURILE DE CONŢINUT

Codurile de conţinut nu sunt revendicabile în numerar şi nu pot fi returnate în schimbul rambursării de numerar (cu excepţia cazurilor prevăzute de lege); schimbate; revândute; folosite pentru achiziţionarea cadourilor; utilizate pentru achiziţii în Magazinul Apple Online sau utilizate în Magazinele Apple Retail. Soldurile neutilizate nu sunt transferabile.

Codurile de conţinut destinate distribuirii în Moldova pot fi răscumpărate prin intermediul Magazinelor doar în Moldova.

iTunes nu este responsabil pentru Codurile de conţinut pierdute sau furate.

iTunes îşi rezervă dreptul de a închide conturile şi a cere forme alternative de plata în cazul în care un Cod de conţinut este obţinut sau utilizat în mod fraudulos în cadrul Magazinelor.

ITUNES ŞI LICENTIAŢII, AFILIAŢII ŞI LICENŢIATORII SĂI NU OFERĂ GARANŢII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, CU PRIVIRE LA CODURILE DE CONŢINUT SAU MAGAZINE, INCLUSIV, FĂRĂ LIMITARE, ORICE GARANŢIE EXPRESĂ SAU IMPLICITĂ DE COMERCIALIZARE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. ÎN CAZUL ÎN CARE UN COD DE CONŢINUT ESTE NEFUNCŢIONAL, SINGURUL DUMNEAVOASTRĂ REMEDIU, ŞI SINGURA NOASTRĂ RESPONSABILITATE, VA FI SCHIMBUL UNUI ASTFEL DE COD DE CONŢINUT. ACESTE LIMITĂRI AR PUTEA SĂ NU FIE APLICABILE PENTRU DVS. ANUMITE JURISDICŢII NU PERMIT LIMITĂRI ALE GARANŢIILOR IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE. DACĂ ACESTE LEGI SE APLICĂ DUMNEAVOASTRĂ, UNELE SAU TOATE PREVEDERILE, EXCLUDERILE SAU LIMITĂRILE JURIDICE DE MAI SUS AR PUTEA SĂ NU SE APLICE PENTRU DVS. ŞI PUTEŢI AVEA, DE ASEMENEA, DREPTURI SUPLIMENTARE.

CADOURILE

Cadourile cumpărate prin intermediul Magazinelor pot fi cumpărate doar pentru şi pot fi primite doar de persoanele din Moldova. Pentru utilizarea unor cadouri primitorii cadourilor trebuie să dispună de echipament compatibil şi de setări de control părintesc.

INFORMAŢII IMPORTANTE PRIVIND SIGURANŢA

Pentru a evita durerile musculare, ale articulaţiilor sau ale ochilor în timpul folosirii de către dvs. a produselor oferite prin intermediul Magazinelor, este necesar să luaţi, întotdeauna, pauze frecvente şi să luaţi o pauză mai îndelungată în cazul în care simţiţi durere, oboseală sau disconfort. Un procent foarte scăzut de persoane pot manifesta crize sau pierderi de cunoştinţă când sunt expuse la lumini puternice sau la scene repetitive, incluzând, dar fără a se limita la, momentele când joacă jocuri video sau urmăresc filme. Simptomele pot include amețeli, greaţă, mişcări involuntare, pierderi de atenție, tulburări de vedere, parestezie, amorțeală sau alte simptome neplăcute. Consultați un medic înainte de a folosi produsele oferite prin intermediul Magazinelor în cazul în care aţi manifestat vreodată astfel de simptome sau simptome similare, şi opriți-vă imediat de la folosirea respectivelor produse şi consultați un medic dacă manifestați astfel de simptome în timpul folosirii de către Dvs. a respectivelor produse. Părinţii trebuie să supravegheze folosirea de către copiii lor a produselor oferite prin intermediul Magazinelor pentru a vedea dacă aceștia manifestă astfel de simptome.

COMENZILE ANTICIPATE

Comandând anticipat produsele, dumneavoastră autorizați Magazinele în mod automat să vă debiteze contul şi să descărcaţi produsul atunci când acesta devine disponibil. Puteți revoca comanda anticipată înainte de momentul când produsul devine disponibil.

PARTAJAREA FAMILIALĂ

Partajarea familială vă permite să partajaţi produsele iTunes, App Store, Mac App Store şi iBooks Store eligibile cu până la şase membri (inclusiv dvs.) ai unei „Familii”. În cazul în care configuraţi o Familie sau vă alăturaţi unei Familii, veţi putea vedea produsele eligibile ale celorlalţi membri ai Familiei şi veţi putea descărca aceste produse pe dispozitivul sau computerul compatibil. De asemenea, puteţi alege să ascundeţi achiziţiile, caz în care ceilalţi membri ai familiei nu vor putea vizualiza sau descărca aceste achiziţii de la dvs. Puteţi partaja fotografii şi clipuri video prin intermediul Aplicaţiei Photos, evenimente prin intermediul aplicaţiei Family Calendar, mementouri prin intermediul aplicaţiei Reminders, informaţii despre locaţie prin intermediul aplicaţiei Find My Friends şi locaţia dispozitivului prin intermediul aplicaţiei Find My iPhone. Partajarea familială este destinată utilizării personale, necomerciale. Sunt necesare conturi iTunes şi iCloud; iOS 8 şi/sau OS X Yosemite pentru a iniţia o familie şi pentru a vă alătura unei Familii. Este posibil ca anumite tranzacţii şi caracteristici să nu fie compatibile cu componente software mai vechi, putând fi necesară o actualizare a acestor componente software. Dacă vă alăturaţi unei Familii, caracteristicile funcţiei Partajare familială vor fi activate automat pe dispozitivele şi computerele compatibile.

„Organizatorul” unei Familii poate invita alţi membri să facă parte din Familie. Organizatorul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani şi trebuie să aibă înregistrată o metodă de plată eligibilă pentru iTunes. Dacă sunteţi Organizator, declaraţi că sunteţi părintele sau tutorele unui membru al Familiei cu vârsta maximă de 13 ani. Metoda de plată a organizatorului este utilizată pentru a plăti toate achiziţiile iniţiate de către un membru al Familiei, achiziţii care depăşesc creditele de magazin ale membrului respectiv al Familiei. Atunci când se utilizează metoda de plată a Organizatorului, membrii Familiei acţionează drept agenţi ai Organizatorului. Produsele sunt asociate cu contul membrului Familiei care a iniţiat tranzacţia. PRIN INVITAREA MEMBRILOR SĂ SE ALĂTURE UNEI FAMILII, ORGANIZATORUL ÎŞI EXPRIMĂ ACORDUL CĂ TOATE TAXELE AFERENTE ACHIZIŢIILOR INIŢIATE DE CĂTRE MEMBRII FAMILIEI SUNT AUTORIZATE ŞI REPREZINTĂ RESPONSABILITATEA ORGANIZATORULUI, CHIAR DACĂ ORGANIZATORUL NU A AVUT CUNOŞTINŢĂ DE O ANUMITĂ TRANZACŢIE, DACĂ UN MEMBRU AL FAMILIEI DEPĂŞEŞTE AUTORITATEA ACORDATĂ DE ORGANIZATOR SAU DACĂ MAI MULŢI MEMBRI AI FAMILIEI INIŢIAZĂ ACHIZIŢII CARE VIZEAZĂ ACELAŞI PRODUS. ORGANIZATORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU CONFORMAREA CU ORICE ACORD ÎNCHEIAT CU FURNIZORUL METODEI DE PLATĂ ŞI ÎŞI ASUMĂ TOATE RISCURILE ÎN EVENTUALITATEA ÎN CARE PARTAJAREA ACCESULUI LA ACEASTĂ METODĂ DE PLATĂ DETERMINĂ LIMITAREA PROTECŢIEI OFERITE DE CĂTRE FURNIZORUL METODEI DE PLATĂ. Organizatorul poate schimba în orice moment metoda de plată utilizată. O înregistrare a achiziţiei va fi trimisă către membrul Familiei care a iniţiat achiziţia ŞI către Organizator, chiar dacă achiziţia respectivă este ascunsă de către membrul în cauză al Familiei. Folosiţi legătura Report a Problem (Raportaţi o problemă) de pe chitanţă în cazul în care dvs. sau membrii familiei dvs. nu recunoaşteţi taxele de pe chitanţă sau de pe extrasul aferent metodei de plată.

Organizatorul poate utiliza funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) pentru a solicita copiilor cu vârsta de până la 18 ani să obţină permisiunea Organizatorului şi/sau a altor adulţi desemnaţi de către Organizator în vederea descărcării produselor gratuite sau cu plată, înainte de iniţierea unei achiziţii sau descărcări. Produsele descărcate de la membrii Familiei şi produsele achiziţionate prin intermediul codurilor de răscumpărare nu fac obiectul funcţiei Ask to Buy (Cerere de cumpărare). Dacă sunteţi Organizator, declaraţi că dvs. şi/sau orice adult desemnat de către dvs. este părintele sau tutorele oricărui membru al Familiei pentru care este activată funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare). Funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) este optimizată pentru iOS 8 şi OS X Yosemite. Solicitările de achiziţionare sau descărcare de produse iniţiate cu software-uri mai vechi pot prezenta utilizatorilor un proces diferit de acordare a permisiunilor sau pot preveni complet efectuarea de achiziţii, motiv pentru care poate fi necesară o actualizare a software-ului. iTunes nu este responsabilă pentru daunele rezultate ca urmare a întârzierii aprobărilor pentru funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) sau pentru refuzarea achiziţiilor prin această funcţie.

Organizatorul poate elimina orice membru al Familiei din Familie, iar acest lucru va duce la incapacitatea membrului respectiv de a iniţia achiziţii autorizate prin intermediul metodei de plată a Organizatorului. În plus, membrul în cauză al Familiei nu va mai avea posibilitatea de a vizualiza ŞI partaja produsele ŞI informaţiile celorlalţi membri ai Familiei. Atunci când un membru al Familiei părăseşte o Familie sau este eliminat din aceasta, ceilalţi membri ai Familiei nu vor mai putea vizualiza sau descărca produsele sau informaţiile membrului respectiv ŞI nu vor mai putea accesa produsele descărcate anterior de către membrul respectiv al familiei (inclusiv achiziţiile efectuate prin intermediul metodei de plată a Organizatorului pe vremea când membrul respectiv făcea parte din Familie). În mod similar, dacă părăsiţi o Familie, nu veţi mai putea vizualiza ŞI descărca produsele sau informaţiile celorlalţi membri ai Familiei şi nu veţi mai putea accesa produsele pe care le-aţi descărcat de la membrii Familiei cât timp aţi făcut parte din Familie. Dacă aţi efectuat achiziţii în cadrul unei aplicaţii achiziţionată iniţial de către un membru care a părăsit Familia sau dacă aţi descărcat conţinut de la un membru al Familiei, iar dvs. nu mai aparţineţi Familiei, va trebui să achiziţionaţi aplicaţia ŞI să restauraţi achiziţiile din cadrul acestora pentru a le putea accesa din nou. Consultaţi politicile dezvoltatorului şi secţiunea din acest acord denumită „Achiziţii din cadrul aplicaţiilor”. Deoarece conturile personale pentru utilizatorii cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create numai ca parte a funcţiei Partajare familială, ştergerea unui astfel de cont în vederea eliminării acestuia din Familie va determina eliminarea ID-ului Apple al membrului respectiv al Familiei, precum şi incapacitatea acestuia de a accesa serviciile Apple care necesită un ID Apple sau orice conţinut asociat cu ID-ul Apple respectiv.

Puteţi aparţine unei singure Familii la un moment dat şi vă puteţi alătura oricărei Familii, dar de cel mult două ori pe an. Puteţi schimba contul de magazin pe care îl asociaţi cu o familie, însă cel mult o dată la 90 de zile. Toţi membrii unei familii trebuie să utilizeze aceleaşi setări pentru ţară sau regiune pentru iTunes Store. Muzica, filmele, emisiunile TV şi cărţile pot fi descărcate cu ajutorul serviciului iTunes pe cel mult 10 dispozitive per cont, dintre care cel mult cinci pot fi computere. Aplicaţiile eligibile pot fi descărcate pe oricare din dispozitivele pe care membrul respectiv al Familiei le deţine sau le controlează. Nu toate produsele (inclusiv achiziţiile din cadrul aplicaţiilor, conţinutul care nu este disponibil pentru redescărcare, abonamentele şi o parte din aplicaţiile achiziţionate anterior) sunt eligibile pentru Partajarea familială. Apple îşi rezervă dreptul de a desfiinţa o Familie, în conformitate cu secţiunea „Desfiinţare” a acestui acord.

CONTRACTELE ELECTRONICE

Utilizarea Magazinelor de către dumneavoastră include posibilitatea de a încheia contracte şi/sau tranzacții în mod electronic. CONFIRMAŢI CĂ TRANSMITERILE DUMNEAVOASTRĂ ELECTRONICE REPREZINTĂ ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI INTENŢIA DE A FI OBLIGAT PRIN ŞI DE A PLĂTI PENTRU ASTFEL DE CONTRACTE ŞI TRANZACŢII. ACORDUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI INTENŢIA DE A FI OBLIGAT PRIN DATELE TRANSMISE ELECTRONIC SE APLICĂ TUTUROR ÎNREGISTRĂRILOR LEGATE DE TOATE TRANZACŢIILE LA CARE SUNTEŢI PARTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE, INCLUSIV NOTIFICĂRILE DE REZILIERE, POLITICILE, CONTRACTELE ŞI APLICAŢIILE. Pentru a accesa şi a păstra înregistrările dumneavoastră electronice, vi se poate cere să dispuneți de anumite echipamente hardware şi programe, ceea ce reprezintă responsabilitatea dumneavoastră exclusivă.

ALTE MĂRCI DE DISPOZITIVE

Dacă vă înregistraţi pentru un Cont sau utilizaţi Serviciile şi/sau Magazinele noastre acoperite de acest Acord, pe un dispozitiv de altă marcă sau pe calculator, este posibil să aveţi acces numai la un set limitat de funcţionalităţi ale Contului sau Serviciilor şi/sau Magazinelor. Ca şi condiţie pentru accesarea Contului sau Serviciilor şi/sau Magazinelor de pe un dispozitiv de altă marcă sau de pe un calculator, sunteţi de acord cu toţi termenii şi condiţiile relevante care se află în acest Acord, incluzând, dar fără a se limita la toate cerinţele privind utilizarea unui Cont sau a Serviciilor şi/sau Magazinelor, privind limitarea utilizării, disponibilităţii, renunţărilor la garanţii, a regulilor privind conţinutul şi comportamentul dumneavoastră, precum şi la reziliere. Termenii din acest Acord referitori la funcţiile şi Serviciile care nu sunt disponibile dispozitivelor de altă marcă sau utilizatorilor de calculatoare vu vă sunt aplicabile dumneavoastră. Aici este inclus, de exemplu, App Store. Dacă mai târziu alegeţi să accesaţi Contul dumneavoastră sau un serviciu de pe un dispozitiv marca Apple sau de pe un calculator Apple, sunteţi de acord ca toţi termenii şi condiţiile din acest Acord să fie aplicabili utilizării de către dumneavoastră a Contului sau Serviciului.

iTunes nu este răspunzător pentru greșelile tipografice.

B. TERMENI ŞI CONDIŢII ITUNES STORE

PREZENTUL CONTRACT DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ŞI ITUNES S.A.R.L. ("ITUNES") REGLEMENTEAZĂ MODUL ÎN CARE DUMNEAVOASTRĂ BENEFICIAŢI DE SERVICIUL ITUNES STORE („SERVICIUL”).

SERVICIUL ITUNES STORE

iTunes este furnizorul Serviciului, care vă permite să accesaţi, achiziţionaţi sau să închiriaţi o licenţă de conţinut digital („Produse iTunes”) destinate utilizării de către utilizatori finali, numai cu respectarea termenilor şi condiţiilor din acest acord. iTunes nu este furnizoarea aplicaţiei iTunes sau a dispozitivelor iPad, iPod şi iPhone.

CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA SERVICIULUI

Numai persoanele cu vârsta minimă de 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoanele cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create de către un părinte sau tutore, prin utilizarea caracteristicii Partajare familială. Copiii cu vârsta mai mică de 18 ani trebuie să consulte acest acord împreună cu părintele sau tutorele, pentru a avea siguranţa că atât copiii, cât ŞI părinţii şi tutorii înţeleg acordul.

Serviciul este disponibil numai în Moldova. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să încercaţi să utilizaţi Serviciul din afara acestei locaţii. iTunes poate folosi anumite tehnologii pentru a verifica dacă vă conformaţi cu această cerinţă.

Utilizarea Serviciului necesită dispozitive compatibile, acces la internet şi anumite software-uri (este posibil să se aplice taxe), poate necesita actualizări periodice şi poate fi afectată de alţi factori. Este recomandat să aveţi acces regulat la internet de mare viteză, acces care este obligatoriu pentru închirierea filmelor. Se recomandă instalarea celei mai recente versiuni a software-ului iTunes pentru accesarea serviciului, iar această versiune poate fi obligatorie pentru anumite tranzacţii sau caracteristici, precum şi pentru descărcarea unor Produse iTunes achiziţionate anterior prin intermediul Serviciului. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dvs. să respectaţi aceste condiţii, care periodic pot suferi modificări. Serviciul nu face parte din niciun produs şi din nicio ofertă, astfel că prin nicio achiziţie sau obţinere a oricărui alt produs nu se va garanta că puteţi accesa Serviciul.

CONTUL DVS.

În calitate de utilizator înregistrat al Serviciului, aveţi posibilitatea de a crea un cont („Contul”). Nu transmiteţi niciunei alte persoane informaţiile contului dvs. Sunteţi singurul responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii şi securităţii Contului dvs., precum şi ale tuturor activităţilor care au loc pe sau prin intermediul Contului dvs. De asemenea, sunteţi de acord să înştiinţaţi de îndată iTunes în cazul constatării unei breşe de securitate în cazul Contului dvs. iTunes nu va fi responsabilă pentru pierderile care decurg din utilizarea neautorizată a Contului dvs.

Pentru a putea achiziţiona şi descărca Produse iTunes prin intermediul Serviciului, trebuie să introduceţi ID-ul Apple şi parola sau să utilizaţi funcţia Touch ID pentru autentificarea Contului în vederea efectuării tranzacţiilor. După ce aţi autentificat Contul prin utilizarea ID-ului Apple şi parolei, va trebui să realizaţi din nou autentificarea pe computer sau pe dispozitivul iOS, timp de cincisprezece minute. Puteţi alege să permiteţi computerului sau televizorului Apple să vă reţină parola, astfel încât dvs. să rămâneţi autentificat. În acest timp, veţi putea achiziţiona şi descărca Produse iTunes fără a fi necesar să reintroduceţi parola. Puteţi dezactiva opţiunea de efectuare a tranzacţiilor cu Produse iTunes sau puteţi modifica setările de pe computer, de pe dispozitivul iOS sau Apple TV astfel încât să se solicite o parolă pentru fiecare tranzacţie. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi http://support.apple.com/kb/HT1904 ŞI http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteţi de acord să furnizaţi informaţii corecte şi complete în momentul înregistrării şi în timpul utilizării Serviciului („Date de înregistrare”) şi sunteţi de acord să actualizaţi Datele de înregistrare pentru ca acestea să fie corecte şi complete în permanenţă. Sunteţi de acord cu faptul că iTunes poate stoca şi utiliza Datele de înregistrare pe care le furnizaţi cu scopul în administrării şi facturării comisioanelor în Contul dvs.

LIVRAREA AUTOMATĂ ŞI DESCĂRCAREA ACHIZIŢIILOR ANTERIOARE

Atunci când achiziţionaţi pentru prima dată muzică, produse iTunes (neînchiriate) de natura filmelor, emisiunilor TV şi videoclipurilor muzicale (denumite colectiv „Conţinut eligibil iTunes”), puteţi alege să primiţi în mod automat (prin „descărcare automată”) copii ale acestui Conţinut eligibil iTunes pe dispozitive iOS compatibile (cu excepţia Produselor iTunes de natura filmelor ŞI emisiunilor TV) şi pe computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată şi pe care este instalat software compatibil, prin asocierea acestor dispozitive iOS şi computere în conformitate cu regulile de asociere de mai jos (fiecare dintre acestea reprezentând un „Dispozitiv asociat”). Pentru fiecare Dispozitiv asociat, puteţi să specificaţi ce tip de Conţinut eligibil iTunes (dacă este cazul) poate fi descărcat. Pe un Dispozitiv asociat care poate primi notificări push („Compatibil push”), inclusiv dispozitivele iOS, Conţinutul eligibil iTunes va fi descărcat automat pe Dispozitivul asociat respectiv atunci când există o conexiune la internet. Pe un Dispozitiv asociat care nu poate primi notificări push, Conţinutul eligibil iTunes va apărea în mod automat în coada de descărcări, iar dvs. veţi putea iniţia manual descărcarea din cadrul iTunes.

Ca un avantaj suplimentar pentru dvs., după achiziţionarea de Conţinuturi eligibile iTunes, veţi putea descărca anumite Conţinuturi eligibile iTunes pe orice Dispozitiv asociat. Este posibil ca unele Conţinuturi eligibile iTunes pe care le-aţi achiziţionat anterior să nu fie disponibile ulterior pentru descărcare la un anumit moment dat, iar iTunes nu va avea nicio responsabilitate în astfel de cazuri. Deoarece este posibil să nu puteţi descărca ulterior anumite Conţinuturi eligibile iTunes achiziţionate anterior, după ce descărcaţi un articol de natura Conţinuturilor eligibile iTunes este responsabilitatea dvs. să nu pierdeţi, distrugeţi sau deterioraţi conţinutul respectiv, fiind recomandată copierea de rezervă a acestuia.

Asocierea Dispozitivelor asociate trebuie să respecte următoarele condiţii:

(i) puteţi să utilizaţi un cont pentru descărcarea automată a Conţinuturilor eligibile iTunes sau pentru descărcarea Conţinuturilor eligibile iTunes achiziţionate anterior pe maximum 10 Dispozitive asociate, condiţia fiind ca nu mai mult de 5 din aceste dispozitive să fie computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată;

(ii) un Dispozitiv asociat poate fi asociat cu un singur Cont la un moment dat;

(iii) puteţi transfera un Dispozitiv asociat către un Cont diferit o dată la fiecare 90 de zile;

(iv) puteţi să descărcaţi conţinuturi gratuite obţinute anterior pe un număr nelimitat de dispozitive, cât timp conţinuturile respective sunt gratuite prin intermediul Serviciului iTunes, însă nu pe mai mult de 5 computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată.

Un televizor Apple nu este un „Dispozitiv asociat”. Cu toate acestea, Produsele iTunes de natura emisiunilor TV ŞI Produsele iTunes de natura filmelor achiziţionate (adică nu închiriate) pot fi redate pe televizoare Apple compatibile, cu menţiunea că veţi putea reda emisiunea TV sau filmul respectiv pe un număr limitat de televizoare Apple în acelaşi timp.

Anumite Conţinuturi eligibile iTunes pot avea dimensiuni mari, ceea ce va conduce la taxe considerabile cu transferul de date ca urmare a transmiterii Conţinuturilor eligibile iTunes respective prin intermediul unei conexiuni de date.

ITUNES MATCH

iTunes Match vă permite să accesați de la distanţă melodiile potrivite sau încărcate, precum şi videoclipurile muzicale pe care le-ați cumpărat prin Contul dumneavoastră, împreuna cu metadatele, listele de melodii şi orice alte informații despre Biblioteca dumneavoastră iTunes („Conţinutul Match iTunes”).

Vă puteți abona la iTunes Match plătind o taxă anuală. Trebuie să aveţi înregistrat card de credit valabil pe iTunes pentru a vă abona. Abonamentul este non-returnabil (cu excepțiile prevăzute de legislația aplicabilă) şi se va reînnoi automat pentru o perioada de un an, până la anularea acestuia de către dumneavoastră. Contul dumneavoastră va fi taxat cu cel mult 24 de ore înainte de expirarea perioadei abonamentului curent. Dumneavoastră puteți anula reînnoirile automate prin ajustarea setărilor contului Magazinului iTunes pe computerul dumneavoastră. Nu veți putea să accesați în continuare Conținutul dumneavoastră iTunes Match din iTunes Match după încetarea perioadei de abonare.

iTunes Match lucrează cu librării care conţin până la 100.000 de melodii care sunt fie (i) indisponibile momentan în Serviciul iTunes, sau (ii) nu sunt cumpărate de pe Serviciul iTunes cu Contul dumneavoastră. Melodiile care nu întrunesc anumite criterii sau care nu sunt autorizate pentru computerul dumneavoastră, nu sunt eligibile pentru iTunes Match.

Pentru a configura şi utiliza iTunes Meci, informaţiile despre conţinutul media din biblioteca iTunes, sistemul dumneavoastră de operare şi identificatorii hardware vor fi colectate şi asociate cu Contul şi dumneavoastră şi serverele Apple. iTunes Match scanează automat fişierele cu melodii şi colectează informații care pot fi folosite la identificarea conținutului media în librăria dumneavoastră iTunes, precum numele melodiilor, artiștii sau durata melodiilor. iTunes Match va folosi această informație pentru a potrivi melodiile cu cele care sunt disponibile în mod curent în Magazinul iTunes şi vă va pune la dispoziție melodiile potrivite într-un format care va fi apoi disponibil pe Magazinul iTunes. Dacă melodia nu este potrivită cu succes, copia dumneavoastră a melodiei va fi încărcată pe iTunes în același format sau într-un format stabilit de iTunes. iTunes îşi rezervă dreptul de a limita tipurile de conținut încărcat (spre exemplu, fişierele excesiv de mari). Melodiile potrivite sau încărcate şi metadatele asociate vor fi disponibile spre accesare de pe un Dispozitiv Asociat care a fost activat pentru iTunes Match. Asocierea de Dispozitive Asociate pentru iTunes Match se supune acelorași termeni ca şi Livrarea Automată şi Descărcarea Cumpărăturilor Precedente şi melodiile încărcate sau potrivite şi informația asociată reprezintă „Conținut Eligibil iTunes”. De asemenea, puteți accesa Conținutul iTunes Match de pe TV-urile Apple care sunt compatibile, cu condiția ca îl puteţi accesa de pe un număr limitat de TV-uri Apple în același timp.

Atunci când folosiți iTunes Match, iTunes va jurnaliza informaţii precum melodiile pe care le ascultaţi, opriţi sau omiteţi, dispozitivele pe care le utilizaţi şi durata audiţiei. Utilizând iTunes Match, sunteţi de acord şi consimţiţi la transmiterea, colectarea, păstrarea, procesarea şi utilizarea de către iTunes şi filialele sale ale acestor informaţii, inclusiv a informaţiilor de utilizare a serviciului iTunes Match, pentru a raporta către licenţiatori şi a plăţi redevenţe, furnizarea şi îmbunătăţirea produselor şi serviciilor iTunes şi a altor produse şi servicii Apple, precum şi în alte scopuri permise conform Politicii privind confidenţialitatea a Apple, disponibilă aici: http://www.apple.com/legal/privacy/.

Prin prezenții Termeni şi condiţii dumneavoastră acceptaţi să folosiţi iTunes Match doar pentru conținutul achiziționat în mod legal. Orice folosire a acestuia pentru un conținut ilegal încalcă drepturile terților şi poate fi sancționată prin sancțiuni civile şi penale, inclusiv încasarea unor posibile prejudicii pecuniare pentru încălcări ce ţin de proprietatea intelectuală.

iTunes Match este oferit „Asa cum este” şi poate conţine erori sau inexactităţi care pot cauza defecțiuni, coruperea sau pierderea datelor şi / sau informaţiilor, inclusiv a muzicii, listei de melodii şi a istoricului melodiilor ascultate, de pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră sau de pe dispozitive periferice (incluzând, dar fără a se limita la aceasta, de pe servere şi alte calculatoare) care sunt conectate la acestea. Ar trebui să copiaţi de rezervă toate datele şi informațiile aflate pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastră şi pe orice dispozitive periferice, înainte de a folosi iTunes Match. Consimţişi şi acceptați in mod expres că utilizarea iTunes Match o veţi efectua pe riscul propriu. În măsura permisă de legislație, iTunes nu va purta nicio răspundere cu privire la folosirea de către dumneavoastră a iTunes Match, inclusiv cu privire la imposibilitate de a accesa conținutul potrivit sau încărcat.

CONFIDENŢIALITATEA

iTunes Store se supune Politicii privind Confidenţialitatea a Apple Inc.'s (“Apple”), disponibilă la adresa http://www.apple.com/legal/privacy. Politica privind Confidenţialitatea a Apple nu se referă la termenii colectării electronice de informaţii personale, aşa cum este prevăzut în secţiunea 51 a Legii privind Comunicaţiile şi Tranzacţiile Electronice din 2002.

Atunci când optaţi pentru caracteristica Genius, Apple va colecta în mod periodic şi automat informaţii care pot fi utilizate pentru identificarea conţinuturilor multimedia din biblioteca dvs. iTunes pe orice dispozitiv pe care este activată caracteristica Genius, cum ar fi istoricul de redare şi listele de redare. Sunt incluse conţinuturile multimedia achiziţionate sau obţinute prin intermediul iTunes şi conţinuturile multimedia obţinute din alte surse. Aceste informaţii vor fi stocate anonim ŞI nu vor fi asociate cu numele sau Contul dvs. Atunci când utilizaţi caracteristica Genius, Apple va utiliza aceste informaţii şi conţinuturile din biblioteca dvs. iTunes, precum ŞI alte informaţii, pentru a vă oferi recomandări personalizate.

Apple poate utiliza aceste informaţii şi le poate combina cu informaţii agregate din bibliotecile iTunes ale altor utilizatori care optează pentru această caracteristică, cu datele din istoricul de achiziţii din iTunes Store, cu datele agregate din istoricul de achiziţii al altor utilizatori ai iTunes Store, precum ŞI cu alte informaţii obţinute de la terţi pentru a:

• crea liste de redare personalizate pentru dvs. din cadrul bibliotecii iTunes;

• vă oferi recomandări cu privire la conţinuturile multimedia ŞI alte produse ŞI servicii pe care aţi putea dori să le achiziţionaţi sau obţineţi;

• oferi recomandări altor utilizatori cu privire la produse ŞI servicii.

Informaţiile dvs. vor fi tratate în permanenţă în conformitate cu Politica de confidenţialitate Apple.

După ce optaţi pentru caracteristica Genius, veţi putea să creaţi liste de redare Genius pe dispozitivele compatibile cu această caracteristică.

Dacă preferaţi să nu colectăm şi să nu utilizăm informaţiile din biblioteca dvs. iTunes de această manieră, nu activaţi caracteristica Genius. Puteţi revoca opţiunea în orice moment prin dezactivarea caracteristicii Genius din meniul Magazinului din aplicaţia iTunes de pe computer sau prin dezactivarea caracteristicii Genius din secţiunea Settings (Setări) a dispozitivului dvs. După ce revocaţi opţiunea, iTunes nu va mai putea trimite către Apple informaţii despre biblioteca iTunes. Dacă aţi ales să partajaţi biblioteca de pe mai multe dispozitive, va trebui să dezactivaţi caracteristica Genius de pe fiecare din aceste dispozitive.

Optând pentru caracteristica Genius, vă daţi consimţământul ca informaţiile dvs. să fie utilizate aşa cum se descrie mai sus şi în Politica de confidenţialitate Apple.

DISPONIBILITATEA CONŢINUTULUI

iTunes îşi rezervă dreptul de a schimba opțiunile privind conținutul (inclusiv eligibilitatea anumitor caracteristici) fără notificare.

UTILIZAREA CONŢINUTULUI

Acceptați că Produsele iTunes vă sunt oferite doar cu titlu de licență. Serviciul şi anumite Produse iTunes includ o tehnologie de securitate ce limitează utilizarea Produselor iTunes şi că, indiferent dacă Produsele iTunes sunt sau nu limitate de o tehnologie de securitate, dumneavoastră acceptați să utilizați Produsele iTunes în conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de iTunes şi licențiatori (“Reguli de Utilizare”) şi că orice altă utilizare a Produselor iTunes poate constitui o încălcare a dreptului de autor. Orice tehnologie de securitate este o parte inseparabila a Produselor iTunes. iTunes îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment Regulile de Utilizare cu privire la tranzacțiile care au loc după intrarea în vigoare a unei astfel de modificări. Acceptați să nu încălcaţi, opriți, refaceți, decompilați, dezasamblați sau să modificați în altfel orice tehnologii de securitate legate de asemenea Reguli de Utilizare, indiferent de motiv, cât şi să nu încercați sau să asistați o altă persoană să procedeze în aşa mod. Regulile de Utilizare pot fi controlate şi monitorizate de către iTunes în vederea asigurării respectării lor şi iTunes îşi rezervă dreptul de a pune în executare Regulile de Utilizare fără a vă notifica. Sunteţi de acord să nu accesaţi Serviciul iTunes prin intermediul niciunui alt mijloc decât prin intermediul software-ului furnizat de iTunes pentru accesarea Serviciului iTunes. Nu veți accesa sau încerca să accesați un Cont pe care nu sunteți autorizați să îl accesați. Sunteţi de acord să nu modificați software-ul în niciun fel sau în nicio formă sau să utilizați versiuni modificate ale software-ului pentru orice scopuri, inclusiv pentru obținerea unui acces neautorizat la Serviciul iTunes. Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate atrage răspunderea civilă, contravențională sau penală.

REGULI DE UTILIZARE

(i) Veți fi autorizat să utilizați Produsele iTunes doar în scop personal, necomercial.

(ii) Veţi fi autorizat să utilizaţi Produsele iTunes pe cinci dispozitive autorizate iTunes, în orice moment.

(iii) Veţi putea stoca Produsele iTunes din până la cinci Conturi diferite în acelaşi timp, pe dispozitive compatibile, cu condiţia ca fiecare iPhone să poată sincroniza tonurile Produselor iTunes cu doar un singur dispozitiv autorizat iTunes o dată, iar sincronizarea unui iPhone cu un alt dispozitiv autorizat iTunes va cauza ştergerea tonurilor Produselor iTunes de pe iPhone-ul respectiv.

(iv) Veţi fi autorizat să înregistrați o listă de melodii de şapte ori maximum.

(v) Nu veţi avea dreptul să înregistrați Produse video iTunes sau Produse ton iTunes.

(vi) Produsele iTunes Plus nu conţin tehnologie de securitate care limitează folosirea de către dumneavoastră a acestor Produse şi Regulile de Utilizare (ii) – (v) nu se aplica Produselor iTunes Plus. Puteţi copia, stoca şi înregistra Produse iTunes Plus după cum este necesar, în mod rezonabil, pentru utilizarea personală, necomercială.

Unele Produse iTunes pot fi descărcate doar o dată şi nu pot fi înlocuite dacă sunt pierdute din orice motiv. Este răspunderea dumneavoastră de a nu pierde, distruge sau deteriora Produsele iTunes imediat ce sunt descărcate, fiind util să le copiaţi de rezervă.

Livrarea Produselor iTunes nu transferă către dumneavoastră niciun drept de utilizare comercială sau promoţională a Produselor iTunes. Orice capacitate de înregistrare pe alta memorie sau export sunt doar o comoditate pentru dumneavoastră şi nu va constitui o acordare, renunţare sau altă limitare a oricăror drepturi ale titularilor drepturilor de autor privitor la orice conţinut inclus în orice Produs iTunes.

Consimţiţi că anumite aspecte privind Serviciul iTunes, Produsele iTunes şi administrarea Regulilor de Utilizare impun implicarea permanentă a iTunes, în cazul în care iTunes, la alegerea sa, va modifica orice parte sau va întrerupe Serviciul iTunes, acceptaţi că nu veţi mai putea utiliza Produsele iTunes în aceeași măsura ca până la o asemenea modificare sau întrerupere, şi că iTunes nu este responsabil faţă de dumneavoastră în asemenea caz.

OPŢIUNILE SEASON PASS, MULTI-PASS, ITUNES PASS

În momentul cumpărării se percepe preţul complet pentru opţiunile Season Pass, Multi-Pass şi iTunes Pass. Restituirea fondurilor se poate face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea chitanţei, prin completarea formularului e-mail disponibil la adresa http://www.apple.com/uk/support/itunes/store/passes. Nicio altă rambursare, returnare sau revocare nu este posibilă după achiziţionare. Trebuie să vă conectaţi la Serviciu şi să descărcaţi întregul conţinut al opţiunii în decurs de 90 de zile din momentul în care acesta devine disponibil (sau în orice altă perioadă de timp, după cum se poate specifica pe pagina de achiziţionare), după care conţinutul nu va mai putea fi descărcat ca parte a achiziţiei. Dacă selectaţi opţiunea de reînnoire atunci când achiziţionaţi o opţiune Multi-Pass, se va percepe preţul complet pentru fiecare ciclu Multi-Pass ulterior, cu excepţia cazului în care revocaţi reînnoirea automată înainte de începerea unui nou ciclu Multi-Pass (în secţiunea Manage Passes (Gestionare opţiuni Pass) din Account information (Informaţii cont)). Dacă o reţea sau un studio de producţie livrează mai puţine episoade ale unei emisiuni TV decât era planificat în momentul în care aţi achiziţionat o opţiune Season Pass, vom credita în contul dvs. valoarea comercială a numărului de episoade corespunzător.

TRANSMITERILE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI

Serviciul poate oferi aplicaţii interactive care vă permit să postaţi materiale (inclusiv link-uri către conținuturile aparținând unor terţi) în spaţiile Serviciului care sunt accesibile şi vizibile publicului. Sunteţi de acord ca orice utilizare de către dumneavoastră a acestor aplicaţii, inclusiv a oricăror materiale postate de dumneavoastră, atrage numai răspunderea dumneavoastră, nu va încălca sau viola drepturile oricărei alte parți sau oricare prevederi legale, nu va contribui la sau va încuraja încălcarea sau orice alt comportament ilegal, sau va fi obscen, contestabil sau de prost gust. De asemenea, acceptați că aţi obţinut toate drepturile şi licenţele necesare. Acceptaţi, de asemenea, să furnizaţi informaţii complete şi exacte în legătură cu postarea de către dumneavoastră a oricăror materiale în cadrul Serviciului. Prin prezenta oferiți iTunes la nivel mondial, o licență gratuită şi neexclusivă pentru a folosi aceste materiale ca parte a Serviciului sau în ceea ce privește Produsele iTunes, fără nicio compensație sau obligație faţă de dumneavoastră. iTunes îşi rezervă dreptul să nu posteze sau să nu publice orice materiale şi să şteargă sau să editeze materialele în orice moment, la propria discreție, fără notificare sau răspundere.

iTunes are dreptul, dar nu şi obligația, de a supraveghea toate materialele postate de dumneavoastră sau care sunt disponibile în alt mod în cadrul Serviciului, să investigheze orice încălcare raportată sau aparentă a prezentului Contract şi să ia orice măsură pe care iTunes o consideră în mod discreţionar potrivită, incluzând dar fără a se limitata la aceasta, rezilierea Contractului în conformitate cu condiţiile prevăzute în acesta sau în conformitate cu Politicile Dreptului de Autor ale Apple (http://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALELE PROVENIND DE LA TERŢI

Anumite conţinuturi, Produse iTunes şi servicii disponibile prin intermediul Serviciului pot include materiale provenind de la terţi. iTunes poate oferi link-uri către paginile web ale terţilor ca un avantaj pentru dumneavoastră. Consimţiţi şi acceptaţi faptul că iTunes nu răspunde pentru examinarea şi evaluarea conţinutului sau a exactităţii şi nu garantează, nu îşi asumă şi nu va fi responsabil sau nu va răspunde pentru oricare materiale sau pagini web ale terţilor şi nici pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terţilor. Acceptaţi să nu folosiți materiale ale unor terți într-un mod care ar putea încălca sau viola drepturile oricărei alte părţi, precum şi faptul că iTunes nu răspunde pentru aceste utilizări efectuate de dumneavoastră.

MATERIALELE CONTESTABILE

Înţelegeţi că prin utilizarea Serviciului puteți întâlni materiale care pot fi considerate ofensatoare, indecente sau contestabile, a căror conţinut poate fi sau nu identificat drept conținând material explicit. Totuși, acceptați să utilizaţi Serviciul pe riscul dumneavoastră, precum şi faptul că iTunes nu răspunde faţă de dumneavoastră pentru conținutul ce poate fi considerat ca fiind ofensator, indecent sau contestabil. Tipurile de produse şi descrierile sunt furnizate pentru comoditatea dumneavoastră şi consimţiţi şi acceptați faptul că iTunes nu garantează exactitatea acestora.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Consimţiţi că Serviciul, incluzând dar fără a se limita la Produse iTunes, reprezentări grafice, interfața cu utilizatorul, clipurile audio, clipurile video, conținut editorial şi scripturi şi software folosite pentru a implementa Serviciul, conțin informații sau materiale care aparţin iTunes şi/sau licenţiatorilor săi şi sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuală aplicabile şi prin alte legi, incluzând dar fără a se limita la drepturile de autor. Dumneavoastră consimţiţi faptul că nu veţi utiliza aceste informaţii sau materiale în niciun alt mod decât pentru utilizarea Serviciului în conformitate cu prezentul Contract. Nicio parte a Serviciului nu poate fi reprodusă în nicio formă şi prin niciun mijloc, decât atunci când este permis acest lucru în mod expres în termenii prezentului Contract. Acceptați să nu modificați, daţi în locaţiune, în leasing, să acordaţi cu titlu de împrumut, să vindeţi, distribuiţi sau să creaţi opere derivate pe baza Serviciului, în niciun fel, şi să nu exploataţi Serviciul în niciun mod neautorizat, incluzând dar fără a se limita la acestea, prin abuzarea sau supraîncărcarea capacitații rețelei.

Fără a aduce atingere oricărei alte dispoziţii a prezentului Contract, iTunes şi licenţiatorii acestuia îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda, înlătura sau întrerupe accesul la orice Produse iTunes, conținut sau alte materiale care conțin o parte a Serviciului oricând şi fără notificare. iTunes nu va răspunde în niciun caz pentru efectuarea acestor modificări. iTunes poate, de asemenea, să impună limite de utilizare sau acces la anumite aplicații sau părți ale Serviciului, în orice situaţie şi fără notificare sau posibilitate de a fi tras la răspundere. Înlăturarea Produselor din cadrul Magazinelor nu va afecta Produsele pe care deja le-ați procurat sau pentru care ați obținut deja o licență.

Toate drepturile de autor legate de Serviciu (inclusiv compilarea de conținut, postările, link-urile către alte resurse Internet şi descrierile acestor resurse) şi de aplicația software respectivă, sunt proprietatea iTunes şi/sau a licențiatorilor acestuia care îşi rezervă totalitatea drepturilor conform legii. UTILIZAREA APLICAŢIEI SOFTWARE SAU A ORICĂREI PĂRŢI A SERVICIULUI, CU EXCEPŢIA UTILIZĂRII SERVICIULUI ASTFEL CUM ESTE PREVAZUT DE PREZENTUL CONTRACT, ESTE STRICT INTERZISĂ ŞI ÎNCALCĂ DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE TERŢILOR ŞI POATE ATRAGE SANCŢIUNI CIVILE, CONTRAVENŢIONALE SAU PENALE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ, INCLUSIV POSIBILE DAUNE MATERIALE, PENTRU ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.

Apple, logo-ul Apple, iTunes şi alte mărci comerciale Apple, mărci de servicii, reprezentări grafice şi logo-uri folosite în legătură cu Serviciul sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc. în S.U.A. şi/sau în alte ţări. Alte mărci comerciale, mărci de servicii, reprezentări grafice şi logo-uri folosite în legătură cu Serviciul pot fi mărcile comerciale ale titularilor respectivi. Nu vi se acordă niciun drept sau licență cu privire la niciuna dintre mărcile menționate mai sus sau cu privire la orice utilizare a unor astfel de mărci.

În calitate de deţinător al unui Cont al Serviciului fără datorii, dumneavoastră vă poate fi oferit acces limitat la descărcarea anumitor aplicaţii de artă a copertei albumelor pentru muzica stocată în Biblioteca iTunes pentru aplicaţia dumneavoastră iTunes. Un asemenea acces este oferit ca o facilitate şi iTunes nu garantează şi nu va purta nici o responsabilitate sau răspundere pentru o astfel de aplicaţie de arta a copertei albumelor, pentru utilizarea de către dumneavoastră a acesteia. Puteți accesa aplicația de artă a copertei albumelor doar pentru muzica a cărui proprietar legal sunteţi. Aplicația de artă a copertei albumelor este oferită doar pentru utilizare personală, necomercială. Acceptați că nu veţi folosi aplicația de arta a copertei albumelor în orice modalitate care ar încălca sau viola prezentul Contrat sau drepturile oricărei alte parți şi că iTunes nu este în niciun fel responsabil pentru orice astfel de folosință de către dumneavoastră.

ÎNCETAREA

În cazul în care nu respectați sau iTunes consideră că nu aţi respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la propria sa discreție şi fără a vă notifica poate: (i) să înceteze prezentul Contract şi/sau să închidă Contul dumneavoastră, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate în baza Contului dumneavoastră până la şi incluzând data încetării; şi/sau (ii) să înceteze contractul de licență pentru software; şi/sau (iii) să împiedice accesul la Serviciu (sau la orice parte a acestora).

iTunes îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe Serviciul (sau orice parte sau conținut al acestuia) şi iTunes nu va fi responsabil faţă de dumneavoastră sau un terţ în cazul în care îşi va exercita asemenea drepturi. În măsura în care este posibil, iTunes vă va avertiza în prealabil cu privire la orice modificare, suspendare sau întrerupere a Magazinelor. Încetarea Serviciilor nu va afecta Produsele iTunes pentru care ați achiziționat deja o licență. Cu toate acestea, nu veți putea autoriza utilizarea Produselor protejate de tehnologiile de securitate pentru computere suplimentare.

EXCLUDEREA GARANŢIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

ITUNES NU ASIGURĂ, DECLARĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI ITUNES VA FI NEÎNTRERUPTĂ ŞI FĂRĂ ERORI ŞI DUMNEAVOASTRĂ ACCEPTAŢI CĂ ITUNES POATE UNEORI SĂ RETRAGĂ SERVICIUL ITUNES PENTRU PERIOADE DE TIMP NEDETERMINATE, SAU SĂ ÎNTRERUPĂ SERVICIUL ITUNES ORICÂND DIN MOTIVE TEHNICE SAU OPERAŢIONALE ŞI CĂ, ÎN MĂSURA POSIBILULUI, VĂ VA NOTIFICA ÎN ACEST SENS.

ACCEPTAŢI EXPRES CĂ UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZĂRII SERVICIULUI ITUNES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ESTE REALIZATĂ PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ PROPRIU. SERVICIUL ITUNES ŞI TOATE PRODUSELE ŞI SERVICIILE LIVRATE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI ITUNES SUNT (CU EXCEPŢIA CAZULUI EXPRES PREVĂZUT DE ITUNES) PRESTATE „AŞA CUM SUNT” SAU „CUM SUNT DISPONIBILE” PENTRU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ, FĂRĂ GARANŢII DE ORICE FEL, FIE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV TOATE GARANŢIILE COMERCIALE IMPLICITE, CORESPUNDEREA UNUI ANUMIT SCOP, TITLU ŞI NEÎNCĂLCARE. DEOARECE UNELE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANŢIILOR IMPLICITE, EXCLUDEREA DE MAI SUS A GARANŢIILOR IMPLICITE POATE SĂ NU SE APLICE ÎN PRIVINŢA DUMNEAVOASTRĂ.

ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII, SAU LICENŢIATORII SĂI NU VOR FI ÎN NICIUN CAZ RĂSPUNZĂTORI PENTRU ORICE PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE, SPECIALE SAU DE CONSECINŢĂ APĂRUTE ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ORICĂRUI SERVICIU ITUNES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ SAU PENTRU ORICE ALTĂ PRETENŢIE CARE SE REFERĂ ÎN ORICE MOD LA UTILIZAREA SERVICIULUI ITUNES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ, INCLUZÂND DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ACESTEA, ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONŢINUT, SAU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU DE ORICE FEL APĂRUTE CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONTINUT (SAU PRODUS) POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZIŢIE ÎNTR-UN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI ITUNES, CHIAR DACĂ SUNT AVERTIZAŢI DESPRE POSIBILITATEA APARIŢIEI ACESTORA. DEOARECE UNELE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PREJUDICIILE INCIDENTALE SAU INDIRECTE, ÎN ASEMENEA ŢĂRI SAU JURISDICŢII RĂSPUNDEREA ITUNES VA FI LIMITATĂ ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE. NICIO DISPOZIŢIE DIN PREZENTUL CONTRACT NU EXCLUDE ŞI NU LIMITEAZĂ RĂSPUNDEREA ITUNES PENTRU FRAUDĂ, DECES SAU VĂTĂMARE CORPORALĂ CAUZATĂ PRIN NEGLIJENŢA SA.

ITUNES VA DEPUNE EFORTURI REZONABILE ÎN VEDEREA PROTEJĂRII INFORMAŢIILOR TRANSMISE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU SERVICIUL ITUNES, ÎNSĂ DUMNEAVOASTRĂ CONSIMŢIŢI ŞI ACCEPTAŢI CĂ TRANSMITEREA ACESTOR INFORMAŢII A FOST REALIZATĂ PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI CĂ ITUNES EXCLUDE PRIN PREZENTUL CONTRACT ORICE ŞI TOATĂ RASPUNDEREA FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU CARE AU O LEGATURĂ DE ORICE FEL CU ACESTE INFORMAŢII.

ITUNES NU DECLARĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ SERVICIUL ITUNES VA FI LIPSIT DE ORICE PIERDERE, CORUPERE, ATAC, VIRUŞI, INTERFERENŢE, HACKING SAU ALTE ATINGERI ADUSE SECURITĂŢII ŞI ITUNES EXCLUDE ORICE RĂSPUNDERE LEGATĂ DE ACESTE EVENIMENTE. UNELE PRODUSE ITUNES POT FI DESCĂRCATE DOAR O SINGURĂ DATĂ; DUPĂ CE AU FOST DESCARCATE, ACESTEA NU POT FI ÎNLOCUITE DACĂ SUNT PIERDUTE PENTRU ORICE MOTIV. SUNTEŢI RESPONSABIL PENTRU EFECTUAREA COPIILOR DE REZERVĂ ALE PROPRIULUI SISTEM, INCLUSIV A PRODUSELOR ITUNES ACHIZIŢIONATE, OBŢINUTE SAU ÎNCHIRIATE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI.

RENUNŢAREA ŞI DESPĂGUBIREA

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI ITUNES, ACCEPTAŢI, ÎN LIMITA PERMISĂ DE LEGE, SĂ GARANTAŢI ŞI SĂ DESPĂGUBIŢI ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII SAU LICENŢIATORII SĂI ÎN PRIVINŢA ORICĂROR PRETENŢII APĂRUTE ÎN LEGĂTURA CU ÎNCĂLCAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A PREZENTULUI CONTRACT SAU DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI ITUNES, SAU DIN ORICE ACŢIUNE ÎNTREPRINSĂ DE ITUNES CA PARTE A CERCETĂRII UNEI PRESUPUSE ÎNCAĂCĂRI A PREZENTULUI CONTRACT, SAU CA URMARE A REZULTATELOR CERCETĂRII SAU A DECIZIEI CĂ EXISTĂ O ÎNCĂLCARE A PREZENTULUI CONTRACT. ACEASTA INSEAMNA CĂ, ÎN LIMITA PERMISĂ DE LEGISLAŢIA APLICABILĂ, DUMNEAVOASTRĂ NU VEŢI PUTEA INTENTA UN PROCES SAU RECUPERA ORICE PREJUDICII DE LA ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII SAU LICENŢIATORII SĂI ÎN LEGĂTURĂ CU DECIZIA LOR DE A ÎNLĂTURA SAU DE A REFUZA PROCESAREA ORICĂROR INFORMAŢII SAU CONŢINUT, DE A VĂ AVERTIZA, DE A SUSPENDA, DE A ÎNCETA ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA SERVICIUL ITUNES SAU DE A LUA ORICE ALTĂ MĂSURĂ ÎN TIMPUL CERCETĂRII UNEI PRESUPUSE ÎNCĂLCĂRI SAU CA O CONSECINŢĂ A CONCLUZIEI iTUNES CA O ASTFEL DE ÎNCĂLCARE A PREZENTULUI CONTRACT A AVUT LOC. PREZENTA CLAUZĂ DE RENUNŢARE ŞI DESPĂGUBIRE SE APLICĂ ASUPRA ORICĂROR INCĂLCĂRI DESCRISE SAU PREVĂZUTE DE PREZENTUL CONTRACT.

MODIFICĂRILE

iTunes îşi rezervă dreptul, oricând, de a schimba prezentul Contract şi de a impune termeni sau condiţii noi sau suplimentare cu privire la utilizarea Serviciului de către dumneavoastră. Astfel de modificări precum şi termenii şi condiţiile suplimentare vă vor fi comunicate şi, dacă le acceptaţi, vor intra în vigoare imediat şi vor fi încorporate în prezentul Contract. În cazul în care refuzaţi să acceptaţi aceste modificări, iTunes va avea dreptul de a înceta Contractul şi de a vă împiedica să efectuați tranzacții ulterioare pe Serviciul iTunes.

PREVEDERI DIVERSE

Prezentul Contract reprezintă acordul complet încheiat între dumneavoastră şi iTunes şi guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului, înlocuind orice alte contracte anterioare încheiate între dumneavoastră şi iTunes. Vi se aplică, de asemenea, termenii şi condiţiile suplimentare care pot să se aplice atunci când utilizați servicii asociate, anumite Produse iTunes, conținut sau software aparținând unui terț. În cazul în care orice parte din prezentul Contract este considerată nulă sau neexecutorie, asemenea parte va fi interpretată într-un mod corespunzător legii aplicabile care să reflecte cât de mult posibil intenția inițiala a părților, iar celelalte prevederi rămân în vigoare şi îşi produc efectele. Faptul că iTunes nu pune în executare oricare drept sau prevederi din prezentul Contract nu reprezintă o renunțare la acestea sau la orice alte prevederi. iTunes nu răspunde pentru imposibilitatea de a-şi îndeplini obligațiile cauzată de evenimente pe care nu le poate controla.

Serviciul este operat de către iTunes de la sediul său aflat în Luxemburg. Acceptați să respectați toate legile, statutele, ordinele, regulamentele adoptate la nivel local, de stat, federal şi naţional aplicabile utilizării de către dumneavoastră a Serviciului. Toate tranzacțiile în cadrul Serviciului sunt guvernate de legile Statului California, cu excepţia normelor sale conflictuale. Utilizarea Serviciului de către dumneavoastră, de asemenea, poate fi supusă şi altor legi. Acceptați expres că competenţa exclusivă asupra oricărei pretenții sau litigiu împotriva iTunes sau în legătură cu orice utilizare a Serviciului de către dumneavoastră, să aparțină instanțelor judecătorești ale Statului California, cu condiția ca prezentul Contract şi orice drepturi ale iTunes care apar din sau în legătură cu prezentul Contract, pot, la discreția iTunes, să fie exercitate de iTunes în instanțele judecătorești competente ale Republicii Moldova sau în oricare alte instanțe competente. Riscul pierderii şi drepturile asupra tuturor tranzacțiilor încheiate în format electronic trec la cumpărător în Luxemburg odată cu transmiterea electronică la destinatar. Niciun angajat sau agent al iTunes nu este autorizat să schimbe prezentul Contract.

iTunes vă poate transmite notificări cu privire la Serviciu prin e-mail, la adresa de e-mail menționată în informațiile dumneavoastră de contact din Contul iTunes, prin trimiterea unei scrisori prin poştă, la adresa menționată în informațiile dumneavoastră de contact din Contul iTunes sau prin postare în cadrul Serviciului. Notificările îşi produc efectele imediat.

iTunes îşi rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră necesare în mod rezonabil sau potrivite pentru executarea şi/sau verificarea respectării oricărei părți a prezentului Contract. Acceptați faptul că iTunes are dreptul, fără a fi răspunzător faţă de dumneavoastră, de a dezvălui orice Date de Înregistrare şi/sau Informații privind Contul către autoritățile de aplicare a legii, funcționarii guvernamentali şi/sau terţi atunci când iTunes consideră că acest lucru este necesar în mod rezonabil sau este potrivit pentru executarea şi/sau verificarea respectării oricărei părți a prezentului Contract (incluzând dar fără a se limita la dreptul iTunes de a participa în orice procedură judiciară cu privire la utilizarea Serviciului şi/sau a Produselor iTunes de către dumneavoastră şi/sau în legătură cu orice pretenție a unui terț cu privire la faptul că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului şi/sau a Produselor iTunes este ilegală şi/sau încalcă drepturile acestui terţ).

Despre iTunes: numărul nostru de înregistrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostru este în 31 – 33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg.

C. TERMENI ŞI CONDIŢII ALE MAC APP STORE, APP STORE, APP STORE PENTRU APPLE TV ŞI IBOOKS STORE

PREZENTUL CONTRACT DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ŞI ITUNES S.A.R.L. ("ITUNES") REGLEMENTEAZĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A MAC APP STORE, APP STORE, APP STORE PENTRU APPLE TV ŞI IBOOKS STORE („ APP ŞI BOOK STORES”) ŞI CUMPĂRAREA LICENŢELOR DE LA ACEŞTIA, CARE VĂ SUNT VÂNDUTE DE CĂTRE ITUNES.

MAC APP STORE, APP STORE, APP STORE PENTRU APPLE TV ŞI IBOOKS STORE.

iTunes este furnizorul App şi Book Stores, care vă permite să cumpărați de la iTunes licențe pentru produsele software de la App Store şi Mac App Store (denumite împreună „Produse App Store”) şi conținutul cărţilor digitale (“Produsele iBooks Store”) pentru folosința exclusivă a utilizatorilor finali, doar în baza termenilor şi condițiilor stabilite în prezentul Contract. Pentru Produsele App Store, utilizatorii finali pot fi persoane fizice care acționează în nume propriu, sau societăţi comerciale sau instituții educaționale. Produsele App Store şi Produsele iBooks Store vor fi denumite în continuare, împreună, „Produse App şi Book”.

CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA MAGAZINELOR

Numai persoanele cu vârsta minimă de 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoanele cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create de către un părinte sau tutore, prin utilizarea caracteristicii Partajare familială. Copiii cu vârsta mai mică de 18 ani trebuie să consulte acest acord împreună cu părintele sau tutorele, pentru a avea siguranţa că atât copiii, cât ŞI părinţii şi tutorii înţeleg acordul.

Magazinele sunt disponibile numai în Moldova. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să încercaţi să utilizaţi Magazinele din afara acestei locaţii. iTunes poate folosi anumite tehnologii pentru a verifica dacă vă conformaţi cu această cerinţă.

Utilizarea Magazinelor necesită dispozitive compatibile, acces la internet şi anumite software-uri (este posibil să se aplice taxe), poate necesita actualizări periodice şi/sau descărcarea la cerere a conţinutului în funcţie de utilizarea aplicaţiei şi limitările resursei (care poate utiliza date celulare) şi poate fi afectată de alţi factori. Se recomandă insistent să aveţi o conexiune la internet de mare viteză. Se recomandă să aveţi instalate cele mai recente versiuni ale software-urilor obligatorii (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, software-urile iOS, iTunes şi Mac App Store) în vederea accesării Magazinelor, iar aceste versiuni pot fi obligatorii pentru anumite tranzacţii sau caracteristici, precum şi pentru descărcarea Produselor achiziţionate sau obţinute anterior prin intermediul Magazinelor. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dvs. să respectaţi aceste condiţii, care periodic pot suferi modificări. Magazinele nu fac parte din niciun produs şi din nicio ofertă, astfel că prin nicio achiziţie sau obţinere a oricărui alt produs nu se va garanta că puteţi accesa Serviciul.

CONTUL DVS.

În calitate de utilizator înregistrat al Magazinelor, aveţi posibilitatea de a crea un cont („Contul”). Nu transmiteţi niciunei alte persoane informaţiile contului dvs. Sunteţi singurul responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii şi securităţii Contului dvs., precum şi ale tuturor activităţilor care au loc pe sau prin intermediul Contului dvs. De asemenea, sunteţi de acord să înştiinţaţi de îndată iTunes în cazul constatării unei breşe de securitate în cazul Contului dvs. iTunes nu va fi responsabil pentru pierderile care decurg din utilizarea neautorizată a Contului dvs.

Pentru a putea achiziţiona şi descărca Produse App Store prin intermediul Magazinelor, trebuie să introduceţi ID-ul Apple şi parola sau să utilizaţi funcţia Touch ID pentru autentificarea Contului în vederea efectuării tranzacţiilor. După ce aţi autentificat Contul prin utilizarea ID-ului Apple şi parolei, va trebui să realizaţi din nou autentificarea timp de cincisprezece minute. În acest timp, veţi putea achiziţiona şi descărca Produse App Store fără a fi necesar să reintroduceţi parola. De asemenea, puteţi alege ca pentru fiecare tranzacţie efectuată să fie solicitată parola şi separat, să setaţi ca dispozitivul să reamintească parolele dvs. numai pentru tranzacţiile gratuite. Puteţi dezactiva opţiunea de efectuare a tranzacţiilor cu Produse App Store sau puteţi modifica setările de pe dispozitivul dvs. astfel încât să se solicite o parolă pentru fiecare tranzacţie. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi http://support.apple.com/kb/HT1904 ŞI http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteţi de acord să furnizaţi informaţii corecte şi complete în momentul înregistrării şi în timpul utilizării Magazinelor („Date de înregistrare”) şi sunteţi de acord să actualizaţi Datele de înregistrare pentru ca acestea să fie corecte şi complete în permanenţă. Sunteţi de acord cu faptul că iTunes poate stoca şi utiliza Datele de înregistrare pe care le furnizaţi cu scopul administrării şi facturării comisioanelor în Contul dvs.

LIVRAREA AUTOMATĂ ŞI DESCĂRCAREA ACHIZIŢIILOR ANTERIOARE

Atunci când achiziţionaţi Produse pentru prima oară (excluzând produsele achiziţionate din Mac App Store) prin intermediul Magazinelor (denumite în mod colectiv „Conţinut eligibil”), puteţi alege să primiţi în mod automat (prin „descărcare automată”) copii ale acestui Conţinut eligibil pe alte dispozitive hardware marca Apple compatibile pe care este instalat software compatibil, prin asocierea acestor dispozitive hardware în conformitate cu regulile de asociere de mai jos (fiecare dintre acestea reprezentând un „Dispozitiv asociat”). Pentru fiecare Dispozitiv asociat, puteţi să specificaţi ce tip de Conţinut eligibil (dacă este cazul) poate fi descărcat. Pe un Dispozitiv asociat care poate primi notificări push („Compatibil push”), inclusiv dispozitivele iOS, Produsele vor fi descărcate automat pe Dispozitivul asociat respectiv atunci când există o conexiune la internet. Pe un Dispozitiv asociat care nu poate primi notificări push, inclusiv pe cele pe care se execută sistemul de operare Windows, Conţinutul eligibil va apărea în mod automat în coada de descărcări, iar dvs. veţi putea iniţia manual descărcarea din cadrul iTunes.

Ca un avantaj suplimentar pentru dvs., după achiziţionarea de Conţinuturi eligibile, veţi putea descărca anumite Conţinuturi eligibile pe orice Dispozitiv asociat. Este posibil ca unele Conţinuturi eligibile pe care le-aţi achiziţionat anterior să nu fie disponibile ulterior pentru descărcare la un anumit moment dat, iar iTunes nu va avea nicio responsabilitate în astfel de cazuri. Deoarece este posibil să nu puteţi descărca ulterior anumite Conţinuturi eligibile achiziţionate anterior, după ce descărcaţi un articol de natura Conţinuturilor eligibile iTunes este responsabilitatea dvs. să nu pierdeţi, distrugeţi sau deterioraţi conţinutul respectiv, fiind recomandată copierea de rezervă a acestuia.

Asocierea Dispozitivelor asociate trebuie să respecte următoarele condiţii:

(i) puteţi să utilizaţi un cont pentru descărcarea automată a Conţinuturilor eligibile sau pentru descărcarea Conţinuturilor eligibile achiziţionate anterior pe maximum 10 Dispozitive asociate, condiţia fiind ca nu mai mult de 5 din aceste dispozitive să fie computere pe care aplicaţia iTunes a fost autorizată;

(ii) un Dispozitiv asociat poate fi asociat cu un singur Cont la un moment dat;

(iii) puteţi transfera un Dispozitiv asociat către un Cont diferit o dată la fiecare 90 de zile;

(iv) puteţi să descărcaţi conţinuturi gratuite obţinute anterior pe un număr nelimitat de dispozitive, cât timp conţinuturile respective sunt gratuite prin intermediul Magazinelor, însă nu pe mai mult de 5 computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată.

Condiţiile (i) - (iv) de mai sus nu se aplică Produselor App Store.

Anumite Conţinuturi eligibile pot avea dimensiuni mari sau pot iniţia livrarea continuă a conţinutului în funcţie de restricţiile de utilizare şi cele ale resursei, ceea ce va conduce la taxe considerabile cu transferul de date ca urmare a transmiterii Conţinuturilor eligibile respective prin intermediul unei conexiuni de date.

FURNIZAREA AUTOMATĂ A ACTUALIZĂRILOR

Dispozitivul sau computerul dvs. se va conecta periodic la App Store, App Store pentru Apple TV şi Mac App Store pentru actualizarea aplicaţiilor de pe dispozitivul sau computerul dvs. şi, dacă este disponibilă, actualizarea poate fi descărcată şi instalată automat. Anumite Produse App Store pot descărca în continuare şi conţinut suplimentar, cum ar fi niveluri sau capitole ale unor jocuri, în funcţie de restricţiile de utilizare şi de cele ale resursei. Sunteți de acord că Apple, prin App Store, App Store pentru Apple TV şi Mac App Store, poate să descarce şi să instaleze automat actualizări şi conţinut pe dispozitivele sau computerul dvs. Puteți dezactiva complet actualizările automate în orice moment modificând setările actualizărilor automate de pe dispozitiv sau computer. Pentru a preveni descărcarea conţinutului la cerere împreună cu un Produs App Store, ştergeţi Produsul App Store din dispozitivul dvs.

SETURI DE APLICAŢII

Unele Produse App Store pot conţine mai multe componente („Seturi de aplicaţii”). Preţul afişat împreună cu un Set de aplicaţii este preţul care va fi perceput în momentul achiziţionării Setului de aplicaţii respectiv. Preţul Setului de aplicaţii poate fi redus pentru a reflecta achiziţiile sau obţinerile anterioare de Produse App Store, însă poate fi necesară efectuarea unei plăţi minime în vederea finalizării Setului de aplicaţii.

CONFIDENTIALITATEA

App şi Book Stores sunt supuse Politicii privind Confidențialitatea a Apple, accesibile la http://www.apple.com/legal/privacy/

UTILIZAREA PRODUSELOR APP ŞI BOOK ŞI APP ŞI BOOK STORES

iTunes va vinde o licență pentru folosirea Produselor App şi Book. După ce a fost procurată de la iTunes, licența respectivă reprezintă un contract obligatoriu încheiat între dumneavoastră şi editorul Produsului respectiv („Editorul”), care reglementează utilizarea de către dumneavoastră a respectivului Produs. Dumneavoastră înţelegeţi că App şi Book Stores şi anumite Produse App şi Book includ o tehnologie de securitate ce limitează utilizarea acestor Produse şi că, indiferent dacă Produsele App şi Book sunt sau nu limitate de o tehnologie de securitate, dumneavoastră acceptați să utilizați aceste Produse în conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de iTunes şi Editori (“Reguli de Utilizare”) şi că orice altă utilizare a Produselor poate constitui o încălcare a dreptului de autor. Orice tehnologie de securitate este o parte inseparabilă a Produselor App şi Book. iTunes îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment Regulile de Utilizare. Acceptați să nu încălcaţi, opriți, refaceți, decompilați, dezasamblați sau să modificați în alt mod orice tehnologii de securitate legate de asemenea Reguli de Utilizare, indiferent de motiv, cât şi să nu încercați sau să asistați o altă persoană să procedeze în aşa mod. Regulile de Utilizare pot fi controlate şi monitorizate de către iTunes în vederea asigurării respectării lor şi iTunes îşi rezervă dreptul de a pune în executare Regulile de Utilizare fără a vă notifica. Nu veți accesa App şi Book Stores prin intermediul niciunui alt mijloc decât prin intermediul software-ului furnizat de iTunes pentru accesarea App şi Book Stores. Nu veţi accesa sau încerca să accesați un Cont pe care nu sunteți autorizați să îl accesați. Acceptați să nu modificați software-ul în orice mod sau formă sau să utilizați versiuni modificate ale software-ului pentru orice scopuri, inclusiv pentru obținerea unui acces neautorizat la App şi Book Stores. Încălcarea securității sistemului sau a rețelei poate atrage răspunderea civilă sau penală.

Livrarea Produselor nu transferă către dumneavoastră niciun drept de utilizare promoționala a Produselor.

Consimţiţi că anumite aspecte privind App şi Book Stores, Produsele App şi Book şi administrarea Regulilor de Utilizare impun implicarea permanentă a iTunes, chiar dacă iTunes nu este parte la licența dintre dumneavoastră şi Editorii Produselor App şi Book, în cazul în care iTunes, la alegerea sa, va modifica orice parte sau va întrerupe App şi Book Stores, acceptați că nu veți mai putea utiliza Produsele App şi Book în aceeaşi măsură ca până la o asemenea modificare sau întrerupere şi că iTunes nu poartă nicio răspundere faţă de dumneavoastră în asemenea caz.

TRANSMITERILE PRIN INTERMEDIUL APP ŞI BOOKSTORES

App şi Book Stores pot oferi aplicații interactive care vă permit să postați materiale (inclusiv link-urile către conținuturile aparținând unor terți) în spaţiile App şi Books Stores care sunt accesibile şi vizibile altor utilizatori App şi Book Stores şi publicului. Acceptați că orice utilizare de către dumneavoastră a acestor aplicații, inclusiv a oricăror materiale postate de dumneavoastră, atrage numai răspunderea dumneavoastră, nu va încălca sau viola drepturile oricărei alte părți sau oricare prevederi legale, nu va contribui la sau va încuraja încălcarea sau orice alt comportament ilegal, sau va fi obscen, contestabil sau de prost gust. De asemenea, acceptați că ați obținut toate drepturile şi licențele necesare. Acceptați, de asemenea, să furnizați informații complete şi exacte în legătură cu postarea de către dumneavoastră a oricăror materiale în cadrul App şi Book Stores. Prin prezenta, oferiți iTunes la nivel mondial, o licența gratuită şi neexclusivă pentru a folosi aceste materiale ca parte a App şi Book Stores sau în ceea ce privește Produsele App şi Book, fără nicio compensație sau obligație faţă de dumneavoastră. iTunes îşi rezervă dreptul să nu posteze sau să nu publice oricare materiale şi să şteargă sau să editeze materialele în orice moment, la propria discreție, fără notificare sau răspundere. Nu veți putea trimite comentarii sau evaluări pentru Produsele App şi Book Store care au fost descărcate folosind un Cod de conţinut promoțional.

iTunes are dreptul, dar nu şi obligația, de a supraveghea toate materialele postate de dumneavoastră sau care sunt disponibile în alt mod în cadrul App şi Book Stores, să investigheze orice încălcare raportată sau aparentă a prezentului Contract şi să ia orice măsură pe care iTunes o consideră în mod discreționar potrivită, incluzând dar fără a se limita la aceasta, rezilierea Contractului în conformitate cu condițiile prevăzute în acesta sau în conformitate cu Politicile Dreptului de Autor ale Apple Inc. (http://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALELE PROVENIND DE LA TERŢI

Anumite conţinuturi, Produse App şi Book şi servicii disponibile prin intermediul App şi Book Stores pot include materiale provenind de la terţi. iTunes poate oferi link-uri către paginile web ale terților ca un avantaj pentru dumneavoastră. Consimţiţi şi acceptați faptul că iTunes nu răspunde pentru examinarea şi evaluarea conținutului sau a exactității şi nu garantează, nu îşi asumă şi nu va fi responsabil sau nu va răspunde pentru oricare materiale sau pagini web ale terților şi nici pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale terților. Acceptați să nu folosiți materiale ale unor terți intr-un mod care ar putea încălca sau viola drepturile oricărei alte părți, precum şi faptul că iTunes nu răspunde pentru aceste utilizări efectuate de către dumneavoastră.

MATERIALELE CONTESTABILE

Înţelegeţi că prin utilizarea App şi Book Stores puteți întâlni materiale care pot fi considerate ofensatoare, indecente sau contestabile, a căror conținut poate fi sau nu identificat drept conținând material explicit. Totuși, acceptați să utilizați App şi Book Stores pe riscul dumneavoastră, precum şi faptul că iTunes nu răspunde faţă de dumneavoastră pentru conținutul ce poate fi considerat ca fiind ofensator, indecent sau contestabil. Tipurile de Produse App şi Book şi descrierile sunt furnizate pentru comoditatea dumneavoastră şi consimţiţi şi acceptați faptul că iTunes nu garantează exactitatea acestora.

PROPRIETATEA INTELECTUALA

Consimţiţi că App şi Book Stores, incluzând dar fără a se limita la Produse App şi Book, reprezentări grafice, interfața cu utilizatorul, clipurile audio, conținut editorial şi scripturi şi software folosite pentru a implementa App şi Book Stores, conțin informații sau materiale care aparțin iTunes şi/sau Editorilor şi sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuală aplicabile şi prin alte legi, incluzând dar fără a se limita la drepturile de autor. Dumneavoastră consimţiţi faptul că nu veți utiliza aceste informații sau materiale în niciun alt mod decât pentru utilizarea App şi Book Stores în conformitate cu prezentul Contract. Nicio parte a App şi Book Stores nu poate fi reprodusă în nicio formă şi prin niciun mijloc, decât atunci când este permis acest lucru în mod expres în termenii prezentului Contract. Acceptați să nu modificați, dați în locațiune, în leasing, să acordați cu titlu de împrumut, vindeți, distribuiți sau să creați opere derivate pe baza App şi Book Stores, în niciun fel şi să nu exploatați App şi Book Stores în niciun mod neautorizat, incluzând dar fără a se limita la acestea, prin abuzarea sau supraîncărcarea capacitații rețelei.

Fără a aduce atingere oricărei alte dispoziții a prezentului Contract, iTunes şi Editorii îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda, înlătura sau întrerupe accesul la orice Produse App şi Book, conținut sau alte materiale care conțin o parte a App şi Book Stores oricând şi fără notificare. iTunes nu va răspunde in niciun caz pentru efectuarea acestor modificări. iTunes poate, de asemenea, să impună limite de utilizare sau acces la anumite aplicații sau părți ale App şi Book Stores, în orice caz şi fără notificare sau posibilitate de a fi tras la răspundere.

Toate drepturile de autor legate de App şi Book Stores, inclusiv compilarea de conținut, postările, link-urile către alte resurse Internet şi descrierile acestor resurse şi software-ul aferent, sunt proprietatea iTunes şi/sau a licențiatorilor acestuia care îşi rezervă totalitatea drepturilor conform legii.

UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI SAU A ORICĂREI PĂRŢI A APP ŞI BOOKSTORES, CU EXCEPŢIA UTILIZĂRII APP ŞI BOOK STORES ASTFEL CUM ESTE PREVĂZUT DE PREZENTUL CONTRACT, ESTE STRICT INTERZISĂ ŞI ÎNCALCĂ DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE TERŢILOR ŞI POATE ATRAGE SANCŢIUNI CIVILE SAU PENALE PENTRU DUMNEAVOASTRĂ, INCLUSIV POSIBILE DAUNE MATERIALE, PENTRU ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.

Apple, logo-ul Apple, iTunes, App Store şi alte mărci comerciale Apple, mărci de servicii, reprezentări grafice şi logo-uri folosite în legătură cu App şi Book Stores sunt mărci comerciale sau mărci comerciale înregistrate ale Apple Inc. în S.U.A. şi/sau în alte ţări. Alte mărci comerciale, mărci de servicii, reprezentări grafice şi logo-uri folosite în legătura cu App şi Book Stores pot fi mărcile comerciale ale titularilor respectivi. Nu vi se acordă niciun drept sau licență cu privire la niciuna dintre mărcile comerciale menționate mai sus sau cu privire la orice utilizare a unor astfel de mărci comerciale.

ÎNCETAREA

În cazul în care nu respectați sau iTunes consideră că nu aţi respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la propria sa discreție şi fără a vă notifica poate: (i) să înceteze prezentul Contract şi/sau să închidă Contul dumneavoastră, iar dumneavoastră veți rămâne răspunzător pentru toate sumele datorate în baza Contului dumneavoastră până la şi incluzând data încetării; şi/sau (ii) să înceteze contractul de licență pentru software; şi/sau (iii) să împiedice accesul la la App şi Book Stores (sau la orice parte a acestora).

iTunes îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda sau întrerupe App şi Book Stores (sau orice parte sau conținut al acestora) în orice moment, şi iTunes nu va fi responsabil faţă de dumneavoastră sau un terţ în cazul în care îşi va exercita asemenea drepturi.

EXCLUDEREA GARANŢIILOR; LIMITAREA RĂSPUNDERII

ITUNES NU ASIGURĂ, DECLARĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A APP ŞI BOOK STORES VA FI NEÎNTRERUPTĂ ŞI FĂRĂ ERORI ŞI DUMNEAVOASTRĂ ACCEPTAŢI CĂ ITUNES POATE UNEORI SĂ RETRAGĂ APP ŞI BOOK STORES PENTRU PERIOADE DE TIMP NEDETERMINATE, SAU SĂ ÎNTRERUPĂ APP ŞI BOOK STORES ORICÂND VĂ VA NOTIFICA ÎN ACEST SENS.

ACCEPTAŢI EXPRES CĂ UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZĂRII APP ŞI BOOK STORES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ESTE REALIZATĂ PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ PROPRIU. APP ŞI BOOK STORES ŞI TOATE PRODUSELE ŞI SERVICIILE LIVRATE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ PRIN INTERMEDIUL APP ŞI BOOK STORES SUNT (CU EXCEPŢIA CAZULUI EXPRES PREVĂZUT DE ITUNES) PRESTATE „AŞA CUM SUNT” SAU „CUM SUNT DISPONIBILE” PENTRU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRĂ, FĂRĂ GARANŢII DE ORICE FEL, FIE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV TOATE GARANŢIILE COMERCIALE IMPLICITE, CORESPUNDEREA UNUI ANUMIT SCOP, TITLU ŞI NEÎNCĂLCARE. DEOARECE UNELE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANŢIILOR IMPLICITE, EXCLUDEREA DE MAI SUS A GARANŢIILOR IMPLICITE POATE SĂ NU SE APLICE ÎN PRIVINŢA DUMNEAVOASTRĂ.

ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII, ADMINISTRATORII SAU LICENŢIATORII SĂI NU VOR FI ÎN NICIUN CAZ RĂSPUNZĂTORI PENTRU ORICE PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE, SPECIALE SAU DE CONSECINŢĂ APĂRUTE ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA ORICĂRUI APP ŞI BOOK STORES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ SAU PENTRU ORICE ALTĂ PRETENŢIE CARE SE REFERĂ ÎN ORICE MOD LA UTILIZAREA APP ŞI BOOK STORES DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ, INCLUZÂND DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ACESTEA, ORICE ERORI SAU OMISIUNI ÎN ORICE CONŢINUT, SAU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU DE ORICE FEL APĂRUTE CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONTINUT (SAU PRODUS) POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZIŢIE ÎNTR-UN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL APP ŞI BOOK STORES, CHIAR DACĂ SUNT AVERTIZAŢI DESPRE POSIBILITATEA APARIŢIEI ACESTORA. DEOARECE UNELE ŢĂRI SAU JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU PREJUDICIILE INCIDENTALE SAU INDIRECTE, ÎN ASEMENEA ŢĂRI SAU JURISDICŢII RĂSPUNDEREA ITUNES VA FI LIMITATĂ ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE.

ITUNES VA DEPUNE EFORTURI REZONABILE ÎN VEDEREA PROTEJĂRII INFORMAŢIILOR TRANSMISE DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ ÎN LEGĂTURĂ CU APP ŞI BOOK STORES, ÎNSĂ DUMNEAVOASTRĂ CONSIMŢIŢI ŞI ACCEPTAŢI CĂ TRANSMITEREA ACESTOR INFORMAŢII A FOST REALIZATĂ PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI CĂ ITUNES EXCLUDE PRIN PREZENTUL CONTRACT ORICE ŞI TOATĂ RASPUNDEREA FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU CARE AU O LEGATURĂ DE ORICE FEL CU ACESTE INFORMAŢII.

ITUNES NU DECLARĂ SAU GARANTEAZĂ CĂ APP ŞI BOOK STORES VA FI LIPSIT DE ORICE PIERDERE, CORUPERE, ATAC, VIRUŞI, INTERFERENŢE, HACKING SAU ALTE ATINGERI ADUSE SECURITĂŢII ŞI ITUNES EXCLUDE ORICE RĂSPUNDERE LEGATĂ DE ACESTE EVENIMENTE. UNELE PRODUSE APP ŞI BOOK STORES POT FI DESCĂRCATE DOAR O SINGURĂ DATĂ; DUPĂ CE AU FOST DESCARCATE, ACESTEA NU POT FI ÎNLOCUITE DACĂ SUNT PIERDUTE PENTRU ORICE MOTIV. SUNTEŢI RESPONSABIL PENTRU EFECTUAREA COPIILOR DE REZERVĂ ALE PROPRIULUI SISTEM, INCLUSIV A PRODUSELOR ITUNES ACHIZIŢIONATE, OBŢINUTE SAU ÎNCHIRIATE PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR.

RENUNŢAREA ŞI DESPĂGUBIREA

PRIN UTILIZAREA APP ŞI BOOK STORES, ACCEPTAŢI, ÎN LIMITA PERMISĂ DE LEGE, SĂ GARANTAŢI ŞI SĂ DESPĂGUBIŢI ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII, ADMINISTRATORII SAU LICENŢIATORII SĂI ÎN PRIVINŢA ORICĂROR PRETENŢII APĂRUTE ÎN LEGĂTURA CU ÎNCĂLCAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A PREZENTULUI CONTRACT SAU DIN UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A APP ŞI BOOK STORES, SAU DIN ORICE ACŢIUNE ÎNTREPRINSĂ DE ITUNES CA PARTE A CERCETĂRII UNEI PRESUPUSE ÎNCAĂCĂRI A PREZENTULUI CONTRACT, SAU CA URMARE A REZULTATELOR CERCETĂRII SAU A DECIZIEI CĂ EXISTĂ O ÎNCĂLCARE A PREZENTULUI CONTRACT. ACEASTA INSEAMNA CĂ DUMNEAVOASTRĂ NU VEŢI PUTEA INTENTA UN PROCES SAU RECUPERA ORICE PREJUDICII DE LA ITUNES, DIRECTORII, FUNCŢIONARII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTANŢII, ADMINISTRATORII SAU LICENŢIATORII SĂI ÎN LEGĂTURĂ CU DECIZIA LOR DE A ÎNLĂTURA SAU DE A REFUZA PROCESAREA ORICĂROR INFORMAŢII SAU CONŢINUT, DE A VĂ AVERTIZA, DE A SUSPENDA, DE A ÎNCETA ACCESUL DUMNEAVOASTRĂ LA APP ŞI BOOK STORES SAU DE A LUA ORICE ALTĂ MĂSURĂ ÎN TIMPUL CERCETĂRII UNEI PRESUPUSE ÎNCĂLCĂRI SAU CA O CONSECINŢĂ A CONCLUZIEI iTUNES CA O ASTFEL DE ÎNCĂLCARE A PREZENTULUI CONTRACT A AVUT LOC. PREZENTA CLAUZĂ DE RENUNŢARE ŞI DESPĂGUBIRE SE APLICĂ ASUPRA ORICĂROR INCĂLCĂRI DESCRISE SAU PREVĂZUTE DE PREZENTUL CONTRACT.

MODIFICĂRILE

iTunes îşi rezervă dreptul, oricând, de a schimba prezentul Contract şi de a impune termeni sau condiţii noi sau suplimentare cu privire la utilizarea App şi Book Stores de către dumneavoastră. Astfel de modificări precum şi termenii şi condiţiile suplimentare vor intra în vigoare imediat şi vor fi încorporate în prezentul Contract. Folosirea în continuare de către dumneavoastră a App şi Book Stores va constitui acceptarea modificărilor de către dumneavoastră.

PREVEDERI DIVERSE

Prezentul Contract reprezintă acordul complet încheiat între dumneavoastră şi iTunes şi guvernează utilizarea de către dumneavoastră a App ŞI Book Stores, înlocuind orice alte contracte anterioare încheiate între dumneavoastră şi iTunes. Vi se aplică, de asemenea, termenii şi condiţiile suplimentare care pot să se aplice atunci când utilizați servicii asociate, anumite Produse App şi Book Stores, conținut sau software aparținând unui terț. În cazul în care orice parte din prezentul Contract este considerată nulă sau neexecutorie, asemenea parte va fi interpretată într-un mod corespunzător legii aplicabile care să reflecte cât de mult posibil intenția inițiala a părților, iar celelalte prevederi rămân în vigoare şi îşi produc efectele. Faptul că iTunes nu pune în executare oricare drept sau prevederi din prezentul Contract nu reprezintă o renunțare la acestea sau la orice alte prevederi. iTunes nu răspunde pentru imposibilitatea de a-şi îndeplini obligațiile cauzată de evenimente pe care nu le poate controla

Magazinele sunt operate de către iTunes de la sediul său aflat în Luxemburg. Acceptați să respectați toate legile, statutele, ordinele, regulamentele adoptate la nivel local, de stat, federal şi naţional aplicabile utilizării de către dumneavoastră a App şi Book Stores. Prezentul Contract şi utilizarea Magazinelor sunt guvernate de legile Statului California, cu excepţia normelor sale conflictuale. Utilizarea Magazinelor de către dumneavoastră, de asemenea, poate fi supusă şi altor legi. Acceptați expres că competenţa exclusivă asupra oricărei pretenții sau litigiu împotriva iTunes sau în legătură cu orice utilizare a Magazinelor de către dumneavoastră, să aparțină instanțelor judecătorești ale Statului California, cu condiția ca prezentul Contract şi orice drepturi ale iTunes care apar din sau în legătură cu prezentul Contract, pot, la discreția iTunes, să fie exercitate de iTunes în instanțele judecătorești competente ale Republicii Moldova sau în oricare alte instanțe competente. Riscul pierderii şi drepturile asupra tuturor tranzacțiilor încheiate în format electronic trec la cumpărător în Luxemburg odată cu transmiterea electronică la destinatar. Niciun angajat sau agent al iTunes nu este autorizat să schimbe prezentul Contract.

iTunes vă poate transmite notificări cu privire la App şi Book Stores prin e-mail, la adresa de e-mail menționată în informațiile dumneavoastră de contact din Contul iTunes, prin trimiterea unei scrisori prin poştă, la adresa menționată în informațiile dumneavoastră de contact din Contul iTunes sau prin postare în cadrul App şi Book Stores. Notificările îşi produc efectele imediat.

iTunes îşi rezervă dreptul de a lua măsurile pe care le consideră necesare în mod rezonabil sau potrivite pentru executarea şi/sau verificarea respectării oricărei părți a prezentului Contract. Acceptați faptul că iTunes are dreptul, fără a fi răspunzător faţă de dumneavoastră, de a dezvălui orice Date de Înregistrare App şi Book şi/sau Informații privind Contul către autoritățile de aplicare a legii, funcționarii guvernamentali şi/sau terţi atunci când iTunes consideră că acest lucru este necesar în mod rezonabil sau este potrivit pentru executarea şi/sau verificarea respectării oricărei părți a prezentului Contract (incluzând dar fără a se limita la dreptul iTunes de a participa în orice procedură judiciară cu privire la utilizarea App şi Book Stores şi/sau a Produselor App şi Book de către dumneavoastră şi/sau în legătură cu orice pretenție a unui terț cu privire la faptul că utilizarea de către dumneavoastră a App şi Book Stores şi/sau a Produselor App şi Book este ilegală şi/sau încalcă drepturile acestui terţ).

Despre iTunes: numărul nostru de înregistrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostru este în 31 – 33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg .

CONDIŢII SUPLIMENTARE MAC APP STORE ŞI APP STORE

LICENŢĂ PENTRU PRODUSELE DIN MAGAZINELE MAC APP STORE ŞI APP STORE

iTunes vă vinde o licenţă destinată utilizării produselor software. Această licenţă vă este pusă la dispoziţie prin intermediul magazinelor Mac App Store şi App Store (colectiv, aceste produse poartă denumirea de „Produse App Store”). Există două (2) categorii de Produse App Store, după cum urmează: (i) acele Produse App Store care au fost dezvoltate de către Apple ŞI care vă sunt licenţiate de către iTunes („Produse Apple”); ŞI (ii) acele Produse App Store care au fost dezvoltate ŞI care vă sunt licenţiate de către un dezvoltator terţ („Produse ale terţilor”). Categoria unui anumit Produs App Store (Produs Apple sau Produs al unui terţ) este identificată în aplicaţia Mac App Store sau în aplicaţia App Store.

Licenţa dvs. pentru fiecare Produs App Store face obiectul Acordului de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate, inclus mai jos, iar dvs. sunteţi de acord cu aceste condiţii, care se aplică exceptând cazul în care Produsul App Store este acoperit printr-un acord de licenţiere a utilizatorului final încheiat între dvs. şi editorul Produsului App Store respectiv („Editorul”), caz în care pentru Produsul App Store în cauză se va aplica acordul de licenţiere a utilizatorului final al Editorului. Editorul îşi rezervă toate drepturile referitoare la Produsul App Store care nu vă sunt acordate dvs. în mod explicit.

Luaţi la cunoştinţă faptul că licenţa pentru fiecare Produs Apple pe care îl obţineţi prin intermediul aplicaţiei Mac App Store sau App Store sau pe care îl asociaţi cu Contul dvs. reprezintă un acord obligatoriu încheiat între dvs. şi iTunes. Luaţi la cunoştinţă următoarele: după ce obţineţi un Produs de la terţi prin intermediul iTunes, luaţi parte la un acord obligatoriu încheiat direct cu Editorul Produsului de la terţi respectiv, acord care guvernează modul de utilizare a acestui Produs de la terţi. De asemenea, iTunes nu reprezintă o parte în acordul de licenţă încheiat între dvs. şi Editor ŞI al cărui obiect este Produsul de la terţi respectiv. Editorul fiecărui Produs de la terţi este singurul responsabil pentru Produsul de la terţi respectiv, pentru conţinutul acestuia, pentru orice garanţii, în măsura în care acestea nu au fost declinate, ŞI pentru orice reclamaţii pe care dvs. sau orice altă parte le înaintează în legătură cu Produsul de la terţi respectiv.

Luaţi la cunoştinţă ŞI sunteţi de acord cu faptul că iTunes şi afiliaţii acesteia sunt beneficiari terţi ai Acordului de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate sau ai acordului de licenţiere a utilizatorului final al Editorului, după caz, pentru fiecare Produs de la terţi. De asemenea, sunteţi de acord, în urma acceptării termenilor ŞI condiţiilor licenţei pentru Produsul de la terţi în cauză, că iTunes va avea dreptul (şi se va considera că a acceptat acest drept) de a pune în aplicare această licenţă împotriva dvs., în calitate de beneficiar terţ al licenţei respective.

CUMPĂRĂTURI IN-APP

Anumite Produse App Store ar putea include o funcționalitate ce vă permite să cumpărați servicii suplimentare sau licențe pentru o funcționalitate suplimentară sau conținut pentru utilizare în cadrul Produsului App Store ("Cumparaturi In App"). Cumpărăturile In App care se consumă în timpul utilizării Produsului App Store (de exemplu, muniția virtuală) nu pot fi transferate între dispozitive; pot fi descărcate doar o singură dată, iar după ce au fost descărcate, ele nu pot fi înlocuite. Odată ce o Cumpărătură In App consumabilă este cumpărata şi primită de dumneavoastră, iTunes nu va purta nicio răspundere faţă de dumneavoastră în cazul oricărei pierderi, distrugeri sau deteriorări. Toate Cumpărăturile In App se consideră Produse App Store şi Cumpărăturile In App efectuate în raport cu Produsele Terţe se consideră Produse Terţe şi sunt tratate ca atare, în sensul prezenţilor termeni şi condiții.

Dumneavoastră trebuie sa vă autentificați pentru a achiziționa Cumpărăturile In-App, separat de orice autentificare necesară pentru a obține Produsele, prin introducerea parolei dumneavoastră când vi se solicită, dar după autentificarea în vederea obţinerii Cumpărăturilor In-App, veţi putea sa achiziționați Cumpărături In-App suplimentare timp de cincisprezece minute, fără a reintroduce parola. Aveți posibilitatea să dezactivați capacitatea de a face Cumpărături In-App pe Dispozitivele dumneavoastră iOS, urmând paşii prezentaţi la http://support.apple.com/kb/HT4213.

ABONAMENTE CARE POT FI ACHIZIŢIONARE DIN CADRUL APLICAŢIILOR

Anumite Produse App Store pot include funcţii care vă permit să obţineţi conţinut pe bază de abonament („Abonamente care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor”). Abonamentele care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor vor fi reînnoite în mod automat pentru perioada de timp pe care aţi selectat-o şi, atunci când este cazul. Contul dvs. va fi debitat cu nu mai mult de 24 de ore înainte de expirarea perioadei curente a Abonamentului achiziţionat din cadrul aplicaţiei. Puteţi să revocaţi reînnoirea automată a Abonamentelor achiziţionate din cadrul aplicaţiilor prin selectarea opţiunii Manage App Subscriptions (Gestionare abonamente aplicaţii) ŞI apoi a abonamentului pe care doriţi să îl modificaţi. În cazul unei creşteri a preţului, Abonamentul App poate continua la noul preţ, după ce aţi fost notificat în prealabil, cu excepţia cazului în care aţi revocat reînnoirea automată. Puteţi să revocaţi Abonamentele care pot fi obţinute gratuit din cadrul aplicaţiilor prin ştergerea Produsului App Store din dispozitiv. Anumite Abonamente care pot fi achiziţionate cu plată din cadrul aplicaţiilor pot oferi o perioadă de încercare gratuită înainte de debitarea Contului dvs. Dacă decideţi că nu doriţi să achiziţionaţi Abonamentul din cadrul aplicaţiei, dezactivaţi opţiunea de reînnoire automată din secţiunea Account settings (Setări cont) în timpul perioadei de încercare gratuită. Anumite Abonamente care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor pot fi din categoria revistelor şi ziarelor. Vă recomandăm consultaţi ŞI alte informaţii cu privire la oferta de Abonamente la reviste şi ziare din punctul de vânzare al Produsului App Store. Este posibil să vă solicităm permisiunea de a furniza numele, adresa de e-mail şi codul poştal din Contul dvs. Editorului unor astfel de abonamente la reviste şi ziare, astfel încât Editorul să vă poată trimite mesaje de marketing cu privire la produsele sale, în conformitate cu politica sa de confidenţialitate. După ce Editorul primeşte aceste informaţii, acesta trebuie să le trateze în conformitate cu politica de confidenţialitate postată public. Vă recomandăm să vă informaţi cu privire la practicile de confidenţialitate ale Editorului înainte de a vă exprima acordul de a-i transmite informaţiile dvs. personale. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi politica de confidenţialitate a Editorului sau contactaţi Editorul în mod direct. Restituirea fondurilor se poate face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea chitanţei aferente Abonamentului achiziţionat din cadrul aplicaţiei, prin completarea formularului e-mail disponibil la adresa http://www.apple.com/uk/support/itunes/. Nicio altă rambursare, returnare sau revocare nu este posibilă după achiziţionare.

SERVICIUL POPULAR NEAR ME

Atunci când optaţi pentru serviciul Popular Near Me prin activarea serviciilor de localizare, periodic, Apple va colecta informaţii legate de anumite Produse App store, cum ar fi durata pentru care aţi utilizat fiecare Produs App Store şi numărul de lansări ale Produsului App Store. Aceste informaţii vor fi stocate anonim ŞI nu vor fi asociate cu numele sau Contul dvs. Apple va utiliza aceste informaţii, precum şi alte informaţii, precum istoricul de descărcări ale Produselor App Store, cu scopul de a vă oferi recomandări personalizate.

Apple poate utiliza aceste informaţii şi le poate combina cu informaţii agregate de la alţi utilizatori care optează pentru această caracteristică, cu datele din istoricul de achiziţii din iTunes Store, cu datele descărcate din App Store, cu datele agregate referitoare la descărcările de Produse App Store ale altor utilizatori, precum şi cu alte informaţii, cum ar fi recenziile clienţilor pentru Produsele App Store, pentru a:

• vă oferi recomandări cu privire la Produsele App Store, conţinuturile multimedia ŞI alte produse ŞI servicii pe care aţi putea dori să le achiziţionaţi, descărcaţi sau utilizaţi;

• oferi recomandări altor utilizatori.

Informaţiile dvs. vor fi tratate în permanenţă în conformitate cu Politica de confidenţialitate Apple.

Dacă preferaţi să nu colectăm şi să nu utilizăm informaţii din dispozitivul sau sistemul dvs. de această manieră, nu activaţi serviciile de localizare sau nu utilizaţi serviciul Popular Near Me. Puteţi să renunţaţi la acest serviciu în orice moment prin dezactivarea acestuia din meniul System Services (Servicii sistem) aflat în secţiunea de setări Location Services (Servicii de localizare) a dispozitivului dvs.

REGULI DE UTILIZARE A PRODUSELOR MAC APP STORE

Cu excepţia unor dispoziţii contrare celor stipulat în prezentul contract,

(i) dacă sunteți o persoană fizică acționând în nume propriu, puteți să descărcați şi să utilizați o aplicație de pe Mac App Store („Produs Mac App Store”) pentru uz personal, necomercial, pe orice produs marca Apple pe care operează Mac OS X („Computer Mac”) pe care îl dețineți sau controlați;

(ii) dacă sunteți o societate comercială sau instituție de învăţământ, puteți să descărcați un Produs Mac App Store pentru utilizare fie de către (a) un singur individ, pe fiecare Computer(e) Mac utilizat(e) de acel individ, pe care îl(le) dețineţi sau controlați sau (b) mai mulți indivizi, pe un singur Computer Mac comun pe care îl dețineți sau controlați. De exemplu, un singur angajat poate utiliza Produsul Mac App Store atât pe Computerul Mac desktop, cât şi pe Computerul Mac laptop ale angajatorului, sau mai mulți studenți pot utiliza pe rând Produsul Mac App Store pe un singur Computer Mac situat la un centru de resurse sau la bibliotecă. Pentru clarificare, fiecare Computer Mac utilizat în serie de mai mulți utilizatori necesită o licență separată;

(iii) utilizarea Produselor Mac App Store poate cere înregistrarea cu identitatea Apple folosită pentru descărcarea Produsului Mac App Store de pe Mac App Store. Produsele Mac App Store pot fi descărcate doar de pe Mac App Store.

REGULI DE UTILIZARE A PRODUSELOR APP STORE şi APP STORE PENTRU APPLE TV

(i) Dacă sunteți o persoană fizică acționând în nume propriu, puteți să descărcați şi să utilizați un Produs App Store pentru uz personal, necomercial, pe orice Dispozitiv iOS sau tvOS pe care îl deţineţi sau controlați.

(ii) Dacă sunteți o societate comercială sau instituție de învăţământ, puteți să descărcați şi să sincronizaţi un Produs App Store pentru utilizare fie (a) de către un singur individ, pe unul sau mai multe Dispozitive iOS sau tvOS utilizate de acel individ, pe care le dețineţi sau controlați sau (b) de către mai mulți indivizi, pe un singur Dispozitiv iOS sau tvOS comun pe care îl dețineți sau controlați. De exemplu, un singur angajat poate utiliza un Produs App Store atât pe iPhone-ul, cât şi pe iPad-ul angajatorului, sau mai mulți studenți pot utiliza pe rând un Produs App Store pe un singur iPad situat la un centru de resurse sau la bibliotecă. Pentru clarificare, fiecare Dispozitiv iOS sau tvOS utilizat în serie sau în grup de mai mulți utilizatori necesită o licență separată.

(iii) Veți putea să stocați concomitent Produsele App Store de pe maxim cinci Conturi diferite pe un Dispozitiv iOS sau tvOS compatibil.

(iv) Veți putea să sincronizați manual Produsele App Store de pe cel puțin un dispozitiv autorizat de iTunes pe Dispozitivele iOS care au modul de sincronizare manual, cu condiția ca Produsul App Store să fie asociat cu un Cont de pe dispozitivul principal autorizat de iTunes, unde dispozitivul principal autorizat de iTunes este acela care a fost primul sincronizat cu Dispozitivul iOS sau acela pe care dumneavoastră ulterior îl desemnați ca principalul dispozitiv ce utilizează aplicația iTunes.

JOCURILE IPOD

Actualizările firmware-ului dumneavoastră existent, compatibil cu dispozitivul iPod pot face versiunea achiziționată de dumneavoastră a unui Joc iPod incompatibilă. Jocurile achiziționate de la iPod Store pot să fie incompatibile cu generațiile viitoare de iPod.

INTREŢINEREA ŞI ASISTENŢA PENTRU PRODUSELE MAC APP STORE ŞI APP STORE

iTunes va fi responsabil pentru prestarea oricăror servicii de întreținere şi asistenţă numai pentru Produselor Apple, după cum este prevăzut de Acordul de Licență pentru Utilizatorul Final privind Aplicația Licențiată sau de un acordul de licență pentru utilizatorul final separat, după caz, sau de prevederile legii aplicabile. Editorul oricărui Produs Terț este singurul răspunzător pentru acordarea oricăror servicii de întreținere şi asistenţă cu privire la acel Produs, după cum este prevăzut de Acordul de Licență pentru Utilizatorul Final privind Aplicația Licențiată sau de acordul de licență pentru utilizatorul final al Editorului, după caz, sau conform cerințelor legii aplicabile.

ACORDUL DE LICENŢĂ A UTILIZATORULUI FINAL AL APLICAŢIEI LICENŢIATE

Produsele Mac App Store, produsele App Store şi Produsele App Store pentru Apple TV (denumite colectiv „Produse App Store”) care vă sunt puse la dispoziţie prin intermediul magazinelor Mac App Store, App Store şi App Store pentru Apple TV (denumite colectiv „Magazinele App”) vă sunt licenţiate, nu vândute. Licenţa dvs. de a utiliza fiecare Produs App Store pe care îl obţineţi prin intermediul Magazinelor App sau pe care îl asociaţi cu Contul dvs, face obiectul acceptării în prealabil a acestui acord de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate („Acord EULA standard”). Sunteţi de acord cu faptul că termenii acestui Acord EULA standard se vor aplica pentru fiecare Produs App Store pe care îl licenţiaţi prin intermediul Magazinelor App, cu excepţia cazului în care Produsul App Store este acoperit printr-un acord de licenţiere a utilizatorului final încheiat între dvs. şi editorul Produsului App Store respectiv, caz în care se vor aplica termenii respectivului acord de licenţiere a utilizatorului final. Licenţa dvs. în raport cu orice Produs Apple în temeiul acestui Acord EULA standard sau al unui acord de licenţiere a utilizatorului final separat este oferită de către iTunes, iar licenţa dvs. în raport cu orice Produs de la terţi în temeiul acestui Acord EULA standard sau al unui acord de licenţiere a utilizatorului final separat este oferit de către Editorul Produsului de la terţi respectiv. Toate Produsele App Store care fac obiectul licenţei acordate în temeiul acestui Acord EULA standard sunt denumite în prezentul document „Aplicaţii licenţiate”. Editorul sau iTunes, după caz, („Licenţiatorul”) îşi rezervă toate drepturile legate de Aplicaţia licenţiată care nu vă sunt acordate în mod explicit în temeiul acestui Acord EULA standard.

a. Obiectul Licenței: prezenta licență care vi se acordă pentru Aplicația Licențiată de către Licențiator este limitată la o licență netransferabilă, în vederea utilizării Aplicației Licențiate pe orice produs marca Apple cu sistem de operare iOS (inclusiv, fără limitări, iPad, iPhone şi iPod touch) ("Dispozitive iOS"), Mac OS X ("Computere Mac"), Apple Watch şi Apple TV, după cum este aplicabil (împreună “Dispozitiv(e) Apple”)) care se află în proprietatea sau sub controlul dumneavoastră şi astfel cum este permis de regulile de utilizare stabilite în Termenii şi Condițiile Mac App Store, App Store şi iBooks Store (“Regulile de Utilizare”). Prezenta licență nu vă permite să utilizați Aplicația Licențiată pe niciun Dispozitiv Apple care nu se află în proprietatea sau sub controlul dumneavoastră, şi, exceptând cazurile stabilite în Regulile de Utilizare, nu puteți distribui sau face disponibilă Aplicația Licențiată în cadrul unei rețele unde aceasta ar putea fi folosită de mai multe dispozitive în același timp. Nu aveți voie să dați în locațiune, în leasing, să acordați cu titlu de împrumut, să vindeți, să transferați, să redistribuiți sau să sublicenţiaţi Aplicația Licențiată si, dacă vindeți Dispozitivul dvs. Apple unui terţ, sunteţi obligați să îndepărtaţi Aplicația Licențiată de pe Dispozitivul Apple înainte de vânzare. Nu aveți voie să copiați (cu excepția cazului în care acest lucru este permis în mod expres de prezenta licență şi de Regulile de Utilizare), să decompilați, să refaceți programul sursă, să dezasamblați, să încercați să derivați codul sursă, să modificați sau să creați opere derivate pe baza Aplicației Licențiate, orice actualizări sau orice parte a acesteia (cu excepția cazului în care şi în măsura în care orice restricție anterioară este interzisă de legea aplicabilă sau în măsura în care este permis prin termenii de licențiere care guvernează utilizarea oricăror componente open source încorporate de Aplicația Licențiată). Orice încercare de a întreprinde aceste acțiuni reprezintă o încălcare a drepturilor Licențiatorului, precum şi a licențiatorilor acestuia. În cazul în care încălcaţi această restricție, riscați să fiți urmărit şi să vi se solicite despăgubiri.

Termenii prezentului contract de licență vor guverna oricare upgrade-uri furnizate de Licențiator, care înlocuiesc şi/sau vin în completarea Aplicației Licențiate originale, cu excepția cazului în care un astfel de upgrade este însoţit de o licență separată, caz în care termenii acestei din urmă licenţe se vor aplica.

b. Acceptul privind Folosirea Datelor: acceptaţi ca Licențiatorul să poată colecta şi folosi date tehnice şi informații legate de acestea, incluzând dar fără a se limita la informațiile tehnice privind dispozitivul dumneavoastră, software-ul sistemului, al aplicației şi perifericelor, informații care sunt colectate periodic în vederea facilitării furnizării către dumneavoastră a actualizărilor software-urilor, suportului pentru produs şi a altor servicii (dacă este cazul) în legătură cu Aplicația Licențiată. Furnizorul Aplicației poate utiliza aceste informații atâta timp cât acestea sunt într-o formă care nu permite identificarea dumneavoastră, în vederea îmbunătăţirii produselor sale sau furnizării de servicii şi tehnologii către dumneavoastră.

c. Încetarea. Licența îşi produce efectele până la momentul în care este încetată de dumneavoastră sau de către Licențiator. Drepturile care v-au fost acordate prin prezenta licență vor înceta în mod automat, fără notificare din partea Licențiatorului în cazul nerespectării de către dumneavoastră a oricărui/oricăror termen(i) din prezenta licență. Din momentul încetării licenței veţi înceta orice utilizare a Aplicației Licențiate şi veți distruge toate copiile, integrale sau parţiale, ale Aplicației Licențiate.

d. Serviciile. Materialele Aparținând Terților. Aplicația Licențiată vă poate acorda posibilitatea de a accesa servicii şi pagini web ale Licențiatorului şi/sau ale terților, (împreună şi individual, "Servicii Externe"). Utilizarea Serviciilor Externe necesită acces la Internet şi utilizarea anumitor Servicii Externe necesită acceptarea de către dumneavoastră a condițiilor suplimentare. Prin utilizarea acestui software în conexiune cu un cont iTunes Store, dumneavoastră sunteți de acord cu ultima versiune a Termenilor şi Condițiilor şi a Regulilor de Utilizare iTunes Store, pe care le puteți accesa şi revizui pe http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ww/.

Înţelegeţi că prin utilizarea oricăruia dintre Serviciile Externe puteți întâlni conținut care poate fi considerat ofensator, indecent sau contestabil, conținut care poate fi sau nu identificat ca având un limbaj explicit, precum şi faptul că rezultatele oricărei căutări sau accesări a unui anume URL pot genera în mod automat şi neintenționat legături sau referiri la materiale contestabile. Cu toate acestea, acceptați sa utilizați Serviciile doar pe riscul dumneavoastră şi că nici Licențiatorul şi nici mandatarii săi nu vor avea nicio răspundere faţă de dumneavoastră pentru conținutul ce poate fi considerat ofensator, indecent sau contestabil.

Anumite Servicii Externe pot prezenta, încorpora sau pune la dispoziție conținut, date, informații, aplicații sau materiale aparținând terților ("Materiale Aparținând Terților") sau furniza legături către pagini web ale terților. Prin utilizarea Serviciilor Externe consimţiţi şi acceptați faptul că nici Licențiatorul şi nici mandatarii săi nu sunt responsabili de examinarea sau evaluarea conținutului, exactității, caracterului complet, punctual, a validității, respectării drepturilor de autor, legalității, decenţei, calităţii sau a altor aspecte ale unor astfel de Materiale Aparținând Terților sau pagini web. Licențiatorul, mandatarii, persoanele cu funcții de răspundere, afiliații şi subsidiarii săi nu garantează sau susțin şi nu îşi asumă şi nu vor avea nici o responsabilitate sau răspundere faţă de dumneavoastră sau faţă de orice altă persoană pentru Serviciile Externe, Materialele Aparținând Terților sau paginile web, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii aparținând terților. Materiale Aparținând Terților şi link-urile către alte pagini web sunt fumizate numai pentru comoditatea dumneavoastră.

Informaţiile financiare afişate de către orice Serviciu Extern au scop exclusiv de informare şi nu trebuie să fie considerate sfaturi pentru investiţii. Înainte de a executa orice tranzacţie cu titluri de valoare pe baza informaţiilor obţinute prin intermediul Serviciilor Externe, trebuie să vă consultaţi cu un profesionist în domeniul financiar sau al titlurilor de valoare, care are calificarea legală de a oferi consultanţă financiară în ţara sau regiunea dvs. Informaţiile medicale afişate de către orice Serviciu extern au scop exclusiv de informare şi nu trebuie să fie utilizate pentru diagnosticare medicală sau tratament, cu excepţia cazurilor indicate de către un medic. Trebuie să vă consultaţi cu un profesionist în domeniul medical înainte de a folosi informaţiile medicale disponibile în cadrul unui Produs App Store. Datele despre locaţie furnizate de către un Serviciu extern au scop exclusiv de navigare elementară şi nu trebuie considerate a fi surse sigure în situaţii în care sunt necesare informaţii precise cu privire la locaţie sau în situaţii în care obţinerea unor informaţii eronate, imprecise, decalate în timp sau incomplete ar putea duce la deces, rănire personală sau la deteriorarea bunurilor materiale ori a mediului. Licenţiatorul, agenţii sau furnizorii de conţinuturi ai acestuia nu garantează disponibilitatea, acurateţea, completitudinea, fiabilitatea sau livrarea la timp a informaţiilor despre acţiuni, a datelor despre locaţie sau a oricăror alte date afişate de către orice Serviciu extern.

Acceptați ca Serviciile Externe încorporează conținut patentat, informații şi materiale care sunt în proprietatea Licențiatorului şi/sau a mandatarilor sau licențiatorilor săi şi care sunt protejate prin legile privind drepturile de proprietate intelectuală aplicabile şi orice alte legi, incluzând dar fără a se limita la drepturile de autor şi faptul că nu veți utiliza conţinutul, informațiile sau materialele în niciun alt mod decât pentru utilizarea permisă a Serviciilor Externe sau în niciun mod care este contrar termenilor prezentului Contract Standard EULA sau care încalcă orice drepturi de proprietate intelectuală ale unui terţ, ale iTunes sau ale Apple. Nicio parte a Serviciilor Externe nu poate fi reprodusă sub nicio formă sau prin orice mijloace. Acceptați să nu modificați, dați în locațiune, în leasing, acordați cu titlu de împrumut, vindeți, distribuiți sau să creați opere derivate pe baza Serviciilor Externe, în niciun mod şi să nu exploatați Serviciile Externe în niciun mod neautorizat, incluzând dar fără a se limita la utilizarea Serviciilor Externe pentru transmiterea unor viruși de computere, viermi de reţea, troieni sau alte elemente dăunătoare, sau prin abuzarea sau supraîncărcarea capacitații rețelei. Acceptați, de asemenea, să nu utilizați Serviciile Externe în orice mod pentru a hărţui, abuza, urmări, amenința, ofensa ori încălca sau viola în orice alt mod drepturile oricărei alte parți şi că nici Licențiatorul şi nici mandatarii săi nu răspund în niciun mod pentru nicio astfel de utilizare realizată de dumneavoastră şi nici pentru orice mesaje sau transmisiuni de hărţuire, amenințare, defăimătoare, ofensatoare, încălcări sau ilegale pe care le puteți primi ca o consecință a utilizării oricăruia dintre Serviciile Externe.

În plus, Serviciile Externe şi Materialele Aparținând Terților care pot fi accesate de pe Dispozitivele Apple, afișate pe Dispozitivele Apple sau către care se poate face legături de pe Dispozitivele Apple nu sunt disponibile în toate limbile şi în toate ţările sau regiunile. Licențiatorul nu garantează faptul că aceste Servicii Externe şi Materiale sunt permise şi disponibile pentru utilizare în orice locație anume. În cazul în care dumneavoastră alegeți să utilizați sau să accesați astfel de Servicii Externe sau Materiale, faceți acest lucru din proprie inițiativă şi sunteți responsabil să respectați orice legi aplicabile, incluzând dar fără a se limita la legile locale aplicabile. Licențiatorul îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda, înceta sau întrerupe accesul la oricare dintre Servicii Externe oricând, fără notificare. În niciun caz, Licențiatorul nu va fi răspunzător pentru încetarea sau întreruperea accesului la oricare dintre asemenea Servicii Externe. Licențiatorul poate, de asemenea, să impună limitări cu privire la utilizarea sau accesul la anumite Servicii Externe în orice caz şi fără notificare sau răspundere.

e. FĂRĂ GARANŢII: ACCEPTAŢI ŞI SUNTEŢI DE ACORD EXPRES CĂ UTILIZAREA APLICAŢIEI LICENŢIATE SE REALIZEAZĂ PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI CĂ ÎNTREGUL RISC PENTRU CALITATEA CORESPUNZATOARE, PERFORMANŢĂ, EXACTITATE ŞI EFORT VĂ APARŢINE. ÎN MĂSURA MAXIMĂ PERMISĂ DE LEGISLAŢIA APLICABILĂ, APLICAŢIA LICENŢIATĂ ŞI ORICARE SERVICII REALIZATE SAU FURNIZATE DE APLICAŢIA LICENŢIATĂ SUNT FURNIZATE „AŞA CUM SUNT” ŞI „CUM SUNT DISPONIBILE” CU TOATE ERORILE ŞI FĂRĂ ORICE FEL DE GARANŢIE, IAR LICENŢIATORUL, PRIN PREZENTA, EXCLUDE TOATE GARANŢIILE ŞI CONDIŢIILE ÎN PRIVINŢA APLICAŢIEI LICENŢIATE ŞI A ORICĂROR SERVICII FIE EXPRESE, IMPLICITE SAU LEGALE, INCLUZÂND DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA GARANŢIILE IMPLICITE ŞI/SAU CONDIŢIILE COMERCIALE, DE CALITATE CORESPUNZĂTOARE, CORESPUNDERE CU UN SCOP DETERMINAT, DE EXACTITATE, DE UTILIZARE NEÎNTRERUPTĂ ŞI NEÎNCĂLCARE A DREPTURILOR TERŢILOR. LICENŢIATORUL NU GARANTEAZĂ IMPOTRIVA INTERFERENŢEI ÎN UTILIZARERA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A APLICAŢIEI LICENŢIATE, CĂ FUNCŢIILE DEŢINUTE DE ACEASTA SAU SERVICIILE REALIZATE SAU LIVRATE DE APLICAŢIA LICENŢIATĂ VOR CORESPUNDE CERINŢELOR DUMNEAVOASTRĂ, CĂ OPERAREA APLICAŢIEI LICENŢIATE SAU A SERVICIILOR VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU FĂRĂ ERORI SAU CĂ DEFICIENŢELE APLICAŢIEI LICENŢIATE SAU ALE SERVICIILOR VOR FI REPARATE. NICIO INFORMAŢIE SAU RECOMANDARE VERBALĂ SAU SCRISĂ OFERITĂ DE LICENŢIATOR SAU REPREZENTANTUL AUTORIZAT AL ACESTUIA NU VA REPREZENTA O GARANŢIE. ÎN CAZUL ÎN CARE APLICAŢIA LICENŢIATĂ SAU SERVICIILE SE DOVEDESC A FI DEFECTE, VĂ ASUMAŢI ÎNTREGUL COST AL TUTUROR ACŢIUNILOR DE DESERVIRE, REPARARE ŞI CORECTARE NECESARE. UNELE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANŢIILOR IMPLICITE SAU LIMITĂRI ALE DREPTURILOR LEGALE ALE UNUI CONSUMATOR, ÎN CONSECINŢĂ, EXCLUDEREA ŞI LIMITĂRILE DE MAI SUS POT SĂ NU SE APLICE ÎN PRIVINŢA DUMNEAVOASTRĂ

f. Limitarea răspunderii. ÎN MĂSURA NEINTERZISP DE LEGE, LICENŢIATORUL ÎN NICIUN CAZ NU VA FI RĂSPUNZATOR PENTRU VĂTĂMAREA CORPORALĂ SAU ORICE PREJUDICII INCIDENTALE, SPECIALE, INDIRECTE SAU DE CONSECINŢĂ, INCLUZÂND DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA PREJUDICII PENTRU PIERDEREA PROFITULUI, PIERDEREA INFORMAŢIILOR, ÎNTRERUPEREA ACTIVITĂŢII ECONOMICE SAU ORICE ALTE PREJUDICII SAU PIERDERI COMERCIALE APĂRUTE DIN SAU ÎN LEGĂTURĂ CU UTILIZAREA SAU INCAPCITATEA DUMNEAVOASTRĂ DE UTILIZARE A APLICAŢIEI LICENŢIATE, CAUZATE TOTUŞI, INDIFERENT DE TEORIA RAĂSPUNDERII CIVILE (CONTRACTUALĂ, DELICTUALĂ SAU ALTA) ŞI CHIAR DACĂ LICENŢIATORUL A FOST INFORMAT ASUPRA POSIBILITĂŢII UNOR ASEMENEA PREJUDICII. UNELE JURISDICŢII NU PERMIT LIMITAREA RĂSPUNDERII PENTRU VĂTĂMARE CORPORALĂ SAU PREJUDICII INCIDENTALE SAU DE CONSECINŢĂ, ASTFEL, ASEMENEA LIMITĂRI POT SĂ NU FIE APLICATE ÎN PRIVINŢA DUMNEAVOASTRĂ. În niciun caz răspunderea totală a Licențiatorului faţă de dumneavoastră pentru toate prejudiciile cauzate (alta decât cea care poate fi cerută de legea aplicabilă în cazurile care implică vătămarea corporală) nu va depăși suma de 50 de dolari ($ 50, 00). Limitările de mai sus se vor aplica chiar dacă remediul stabilit mai sus decade din scopul său esențial. NICIO DISPOZIŢIE DIN PREZENTUL CONTRACT NU EXCLUDE ŞI NU LIMITEAZĂ RĂSPUNDEREA LICENŢIATORULUI PENTRU FRAUDĂ, DECES SAU VĂTĂMARE CORPORALĂ CAUZATE PRIN NEGLIJENŢA SA.

g. Nu aveți dreptul de a utiliza, nici exporta sau re-exporta Aplicația Licențiată în alt mod decât astfel cum este prevăzut de legislația Statelor Unite ale Americii şi legislația jurisdicției în care a fost obținută Aplicația Licențiată. În special, dar fără limitare, Aplicația Licențiată nu poate fi exportată sau re-exportată:(a) în statele aflate sub embargou S.U.A. sau (b) oricărei persoane aflate pe Lista de cetățeni desemnați special a Trezoreriei S.U.A. sau pe Lista de persoane sau entităţi interzise a Departamentului de Comerţ al S.U.A. Prin utilizarea Aplicației Licențiate declarați şi garantați faptul că nu vă aflați în asemenea ţări sau pe asemenea liste. Acceptați, de asemenea, să nu folosiți aceste produse în niciun scop interzis de legislația Statelor Unite ale Americii, incluzând dar fără a se limita la dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau producerea de arme nucleare, rachete, arme chimice sau biologice.

h. Aplicația Licențiată şi documentația legată de aceasta reprezintă “Bunuri Comerciale”, astfel cum acest termen este definit în 48 C.F.R. §2.101, cu privire la "Software-ul Comercial pentru Computer" şi "Documentația Software-ului Comercial pentru Computer", astfel cum acești termeni sunt folosiți în 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202, oricare ar fi aplicabilă. În conformitate cu 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202-1 prin 227.7202-4, oricare ar fi aplicabilă, Software-ul Comercial pentru Computer şi Documentația Software-ului Comercial pentru Computer sunt licențiate utilizatorilor finali ai guvernului S.U.A. (a) numai ca Bunuri Comerciale şi (b) numai cu acele drepturi astfel cum sunt acordate oricăror altor utilizatori finali, în conformitate cu termenii şi condițiile de faţă. Drepturile nepublicate sunt rezervate în baza legilor privind drepturile de autor din Statele Unite ale Americii.

i. Legile din Moldova guvernează această licență şi utilizarea de către dumneavoastră a Aplicației Licențiate. Utilizarea de către dumneavoastră a Aplicației Licențiate poate fi supusă şi altor legi adoptate la nivel local, de stat, naţional sau internaţional.

TERMENI ŞI CONDIŢII IBOOKS STORE SUPLIMENTARE

LICENTIEREA PRODUSELOR IBOOKS STORE

Dumneavoastră consimţiţi că ITunes vă vinde o licență pentru utilizarea conţinutului disponibil prin intermediul iBooks Store (“Produsele iBooks Store”). După procurarea de la iTunes, acordul de licență respectiv constituie un contract direct obligatoriu între dumneavoastră şi terţul editor al acelui Produs iBooks Store (“Editorul”), care reglementează utilizarea de către dumneavoastră a Produsului iBooks Store respectiv; iTunes nu este o parte a acordului de licență dintre dumneavoastră şi Editor în privința acelui Produs iBooks Store; Editorul fiecărui Produs iBooks Store îşi rezervă dreptul de a pune în executare termenii de utilizare a acelui Produs iBooks Store. Editorul fiecărui Produs iBooks Store este singurul răspunzător pentru acel Produs iBooks Store, pentru conținutul acestuia, orice garanții, cu condiția ca aceste garanții să nu fi făcut obiectul unei renunțări, precum şi orice pretenții pe care dumneavoastră sau cealaltă parte le puteţi ridica în legătură cu Produsul iBooks Store sau cu utilizarea Produsului iBooks Store de către dumneavoastră.

Consimţiţi că orice Produs iBooks Store cumpărat pe un computer nu va fi vizualizat pe orice computer, ci va fi vizualizat doar pe un dispozitiv iOS cu software compatibil.

REGULILE DE UTILIZARE IBOOKS STORE

(i) Veți fi împuternicit să utilizați Produsele iBooks Store numai pentru utilizare personală, necomercială.

(ii) Veți putea stoca Produsele iBooks Store de la cel mult cinci Conturi diferite concomitent pe anumite dispozitive bazate pe iOS, așa cum sunt iPad, iPod touch sau iPhone.

(iii) Veți putea stoca oricând Produsele iBooks Store pe cinci dispozitive diferite autorizate de iTunes în orice moment.

(iv) Livrarea Produselor iBooks Store nu transferă către dumneavoastră niciun drept de utilizare promoțională a Produselor iBooks Store sau niciun drept de a înscrie Produsele iBooks Store pe disc.

(v) Veți putea să sincronizați manual Produsele iBooks Store de la cel puțin un dispozitiv autorizat de iTunes la dispozitive care dispun de modul de sincronizare manuală, cu condiția ca Produsul iBooks Store să fie asociat cu un Cont pe dispozitivul principal autorizat de iTunes, unde dispozitivul principal autorizat de iTunes este acela care a fost primul sincronizat cu dispozitivul sau acela pe care îl desemnați ulterior ca fiind dispozitivul principal folosind aplicația iTunes.

Despre iTunes: numărul nostru de înregistrare este RCS Luxemburg B 101 120 ŞI sediul nostru este situat pe str. Sainte Zithe, nr. 31 - 33, L-2763 Luxemburg.

D. TERMENII ŞI CONDIŢIILE SERVICIULUI APPLE MUSIC

ACEST ACORD JURIDIC DINTRE DUMNEAVOASTRĂ ŞI ITUNES SARL („ITUNES”) GUVERNEAZĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC ŞI A ORICĂROR FUNCŢII ACCESIBILE DE ACOLO (DENUMIT „SERVICIUL APPLE MUSIC”).

SERVICIUL APPLE MUSIC

iTunes este furnizorul Serviciului Apple Music, care vă permite să accesaţi muzică şi alte conţinuturi digitale (denumite „Produse Apple Music”) numai pentru utilizarea în calitate de utilizator final, conform termenilor şi condiţiilor stabilite în acest Acord.

CERINŢE PRIVIND UTILIZAREA SERVICIULUI APPLE MUSIC

Serviciul Apple Music este disponibil numai pentru persoanele cu vârsta de cel puţin 13 ani (sau vârsta minimă echivalentă conform legislaţiei locale), cu excepţia cazului în care ID-ul dvs. Apple v-a fost furnizat ca urmare a solicitării unei instituţii educaţionale aprobate sau a fost stabilit ca parte a unei opţiuni Family Sharing de către părintele sau tutorele dumneavoastră. Copii sub vârsta majoratului trebuie să revizuiască acest Acord împreună cu un părinte sau cu tutorele lor, pentru a se asigura că părintele sau tutorele legal şi copilul îl înţeleg. Noi nu colectăm, utilizăm sau divulgăm în cunoştinţă de cauză informaţii personale de la copii sub 13 ani sau echivalentul vârstei minime din jurisdicţia relevantă, fără consimţământul verificabil al părintelui. Părinţii sau tutorii trebuie să reamintească oricărui minor faptul că purtarea de conversaţii cu persoane străine pe Internet poate fi periculoasă şi trebuie să ia măsurile corespunzătoare pentru protejarea copiilor, inclusiv prin monitorizarea utilizării de către aceştia a Serviciului Apple Music.

Serviciul Apple Music este disponibil pentru dumneavoastră numai în Republica Moldova. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să încercaţi să utilizaţi Serviciul Apple Music din afara acestor locaţii. iTunes poate utiliza tehnologii pentru a verifica dacă respectaţi această regulă.

Utilizarea Serviciului Apple Music necesită un dispozitiv compatibil, acces la Internet şi un anumit software; poate necesita actualizări periodice; şi poate fi afectat de performanţa acestor factori. Accesul la Internet de mare viteză este recomandat cu tărie pentru utilizarea regulată şi este necesar pentru video; pot să apară costuri pentru accesul sau utilizarea datelor celulare. Necesită iOS 8.4, iTunes 12.2 sau Android 4.1 sau ulterior. Este recomandat să dispuneţi de cea mai recentă versiune a software-ului necesar şi poate fi necesară pentru anumite tranzacţii sau funcţii. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dumneavoastră să respectaţi aceste cerinţe care se pot modifica din când în când,

CONTUL DUMNEAVOASTRĂ APPLE MUSIC

În calitate de utilizator înregistrat al Serviciului Apple Music, vă puteţi crea un Cont aşa cum este prevăzut în continuare şi conform termenilor paragrafului „Contul dumneavoastră” din Termenii şi condiţiile iTunes Store. Pentru a putea utiliza anumite funcţii ale Serviciului Apple Music, trebuie să introduceţi ID-ul şi parola dumneavoastră Apple sau să utilizaţi Touch ID pentru autentificarea Contului dumneavoastră. Sunteţi de acord să furnizaţi Date de înregistrare iTunes exacte şi complete cu ocazia înregistrării şi pe parcursul utilizării Serviciului Apple Music.

iTunes jurnalizează informaţiile referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music. Aceste informaţii includ, dar fără a se limita la Produsele Apple Music pe care le ascultaţi (chiar dacă le omiteţi sau le opriţi) şi la durata sesiunii dumneavoastră de ascultare. iTunes poate colecta, de asemenea, informaţii despre dispozitiv, cum ar fi adresa IP, tipul dispozitivului, versiunea şi tipul sistemul de operare şi datele unice de identificare ale dispozitivului. Orice preferinţă muzicală pe care o furnizaţi către iTunes va fi, de asemenea, stocată împreună cu Contul dumneavoastră. Aceste informaţii vor fi utilizate de iTunes în scopuri precum furnizarea Serviciului Apple Music, personalizarea recomandărilor pe care vi le facem, raportarea către licenţiatori şi plata redevenţelor, personalizarea şi îmbunătăţirea produselor şi Serviciilor Apple, inclusiv a Serviciului Apple Music, oferirea de reclame relevante, protejarea împotriva escrocheriilor şi aplicarea acestui Acord.

Prin utilizarea Serviciului Apple Music, sunteţi de acord cu şi consimţiţi transmiterea, colectarea, păstrarea, procesarea şi utilizarea acestor informaţii de către iTunes şi filialele şi agenţii săi în scopurile menţionate anterior şi în alte moduri permise conform Politicii privind confidenţialitatea a Apple, disponibilă aici: http://www.apple.com/legal/privacy/.

ABONAMENTUL APPLE MUSIC

Dacă achiziţionaţi un abonament la Serviciul Apple Music (un „Abonament Apple Music”), iTunes va utiliza automat metoda de plată asociată ID-ului dumneavoastră Apple sau metoda de plată asociată contului dumneavoastră Family Sharing Organizer în mod recurent, până opriţi funcţia de reînnoire automată. Puteţi opri în orice moment funcţia de reînnoire automată a Abonamentului dumneavoastră Apple Music din meniul Setări Cont de pe dispozitivul sau calculatorul dumneavoastră sau în aplicaţia Setări pe dispozitivul dumneavoastră. Dacă opriţi funcţia de reînnoire automată, veţi continua să aveţi acces la Serviciul Apple Music pe perioada rămasă din Abonamentul dumneavoastră Apple Music. Când Abonamentul dumneavoastră Apple Music ia sfârşit, veţi pierde accesul la orice funcţie a Serviciului Apple Music care necesită un Abonament Apple Music, incluzând, dar fără a se limita la accesul la Produsele Apple Music accesibile prin intermediul Serviciului Apple Music sau stocate pe dispozitivul dumneavoastră, cât şi la toate melodiile stocate în Biblioteca dumneavoastră iCloud Music. Achiziţionarea Abonamentului Apple Music este definitivă. Metoda dumneavoastră de plată va fi debitată cu nu mai mult de 24 de ore înainte de expirarea perioadei Abonamentului Apple Music actual.

Pentru a fi eligibil pentru un Abonament Apple Music la un tarif familial (dacă este disponibil), trebuie să fiţi înrolat în Family Sharing. Dacă sunteţi Organizatorul unei Familii, sunteţi de acord ca iTunes să debiteze automat metoda dumneavoastră de plată, în mod recurent, pentru orice achiziţie a unui Abonament Apple Music iniţiată de membrii Familiei dumneavoastră, până când funcţia de reînnoire automată este oprită pe dispozitivul sau calculatorul respectivului membru al Familiei.

DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI RESPONSABIL DE PLATA LA TIMP A TUTUROR COSTURILOR PENTRU ABONAMENTELE APPLE MUSIC ŞI PENTRU FURNIZAREA UNEI METODE VALABILE DE PLATĂ CĂTRE ITUNES. Dacă iTunes nu poate debita cu succes metoda dumneavoastră de plată pentru preţul Abonamentului Apple Music datorat, iTunes îşi rezervă dreptul să anuleze Abonamentul dumneavoastră Apple Music. Dacă Abonamentul dumneavoastră Apple Music este anulat, veţi pierde accesul la orice funcţie a Serviciului Apple Music care necesită un Abonament Apple Music.

dacă doriţi să desemnaţi o altă metodă de plată sau dacă există vreo modificare în starea metodei dumneavoastră de plată, trebuie să modificaţi informaţiile în meniul Setări Cont de pe dispozitivul sau calculatorul dumneavoastră; este posibil ca acest lucru să perturbe temporar accesul la Serviciul Apple Music pe perioada cât iTunes verifică noile dumneavoastră informaţii de plată.

Este posibil să vă contactăm prin e-mail sau notificare push cu privire la Contul dumneavoastră sau la orice funcţie a Serviciului Apple Music, pentru motive incluzând, dar fără a se limita la faptul să Abonamentul dumneavoastră Apple Music nu se va reînnoi automat sau va fi anulat.

Dacă este posibil, vi se va oferi un Abonament Apple Music prin intermediul operatorului dumneavoastră (un „Abonament de la Operator”). Dacă achiziţionaţi un Abonament de la Operator, operatorul dumneavoastră vă va taxa pentru costul Abonamentului Apple Music. Relaţia dumneavoastră cu operatorul este guvernată de termenii şi condiţiile operatorului, şi nu de acest Acord, şi orice litigii referitoare la un Abonament de la Operator trebuie îndreptate către operatorul dumneavoastră, nu către iTunes. Prin utilizarea Serviciului Apple Music, sunteţi de acord cu faptul că operatorul dumneavoastră poate schimba cu iTunes informaţiile contului operatorului, numărul de telefon şi informaţiile privind abonamentul şi iTunes poate utiliza aceste informaţii pentru a determina starea Abonamentului dumneavoastră de la Operator.

BIBLIOTECA ICLOUD MUSIC

Funcţia Bibliotecă iCloud Music este disponibilă pentru abonaţii Serviciului Apple Music care se conectează cu in ID Apple. Biblioteca iCloud Music stochează şi vă permite să accesaţi de la distanţă melodii şi videoclipuri muzicale achiziţionate din iTunes Store şi alte melodii, împreună cu metadatele relevante, listele de redare şi alte informaţii din alte dispozitive cu Apple Music activat. Biblioteca iCloud Music este pornită automat când configuraţi Abonamentul dumneavoastră Apple Music. Vi se va solicita să activaţi Biblioteca iCloud Music atunci când vă conectaţi la Serviciul Apple Music pe alte dispozitive. Puteţi activa Biblioteca iCloud Music în setările aplicaţiei Apple Music de pe dispozitivul dumneavoastră şi în Preferinţe generale iTunes de pe calculatorul dumneavoastră. Puteţi stoca în Biblioteca iCloud Music până la 100.000 de melodii. Melodiile cumpărate din iTunes Store nu se iau în considerare în această limită. Melodiile care nu îndeplinesc anumite criterii sau care nu sunt autorizate pentru dispozitivul sau calculatorul dumneavoastră nu sunt eligibile pentru Biblioteca iCloud Music. Nu veţi putea accesa conţinutul stocat în Biblioteca iCloud Music atunci când Abonamentul dumneavoastră Apple Music se termină, dar puteţi descărca melodiile care au fost obţinute anterior din iTunes Store, aşa cum este prevăzut în continuare, şi conform termenilor paragrafului „Livrarea automată şi descărcarea achiziţiilor anterioare” din Termenii şi condiţiile iTunes Store. Prin prezentul Acord sunteţi de acord să utilizaţi Biblioteca iCloud Music numai pentru conţinutul obţinut în mod legal. Utilizarea oricărui conţinut ilegal încalcă drepturile altora şi poate atrage sancţiuni civile şi penale, inclusiv posibile daune-interese, pentru încălcarea drepturilor de autor.

Când vă configuraţi Abonamentul Apple Music sau activaţi Biblioteca iCloud Music, Serviciul Apple Music va scana fişierele de melodii din dispozitivul sau calculatorul dumneavoastră şi va colecta alte informaţii care pot fi utilizate pentru a identifica conţinutul media din Biblioteca dumneavoastră Muzicală, cum ar fi numele melodiilor, artiştii care interpretează melodiile sau durata melodiilor. Biblioteca iCloud Music va utiliza aceste informaţii pentru a identifica melodiile care sunt disponibile momentan în Serviciul Apple Music şi va face disponibile pentru dumneavoastră melodiile identificate, într-un format, apoi disponibile în Serviciul Apple Music. Melodiile neidentificate din dispozitivul dumneavoastră vor rămâne în memoria locală, iar melodiile neidentificate din calculatorul dumneavoastră sunt încărcate în Biblioteca iCloud Music în acelaşi format sau într-un format determinat de iTunes. Ar trebui să efectuaţi o copie de rezervă a Bibliotecii Muzicale înainte de a seta Abonamentul dumneavoastră Apple Music sau de a activa Biblioteca iCloud Music. Apple nu îşi asumă nicio responsabilitate pentru conţinutul pierdut, aferent Bibliotecii iCloud Music. Biblioteca nu trebuie folosită ca stocare de rezervă pentru conţinut. iTunes ăşi rezervă dreptul să limiteze tipurile de conţinut încărcat (de exemplu, fişierele extrem de mari). Melodiile identificate sau încărcate şi metadatele aferente vor fi disponibile pentru a fi accesate de pe un dispozitiv compatibil Apple Music pe care v-aţi conectat cu Contul dumneavoastră şi care a fost activat pentru Biblioteca iCloud Music.

Când configuraţi Abonamentul Apple Music sau activaţi Biblioteca iCloud Music, iTunes jurnalizează informaţii precum melodiile pe care le ascultaţi, opriţi sau omiteţi, dispozitivele utilizate şi ora şi durata redării. Utilizând Biblioteca iCloud Music, sunteţi de acord şi consimţiţi ca iTunes şi filialele şi agenţii săi să transmită, colecteze, păstreze, proceseze şi utilizeze aceste informaţii, inclusiv informaţiile privind utilizarea Bibliotecii iCloud Music, pentru a raporta licenţiatorilor şi a plăti redevenţele, pentru a furniza şi îmbunătăţi funcţiile şi serviciile Apple Music şi alte produse şi servicii Apple şi în alte moduri permise conform Politicii privind confidenţialitatea a Apple, disponibilă aici: http://www.apple.com/legal/privacy/.

TRIMITERILE CĂTRE SERVICIUL APPLE MUSIC

Serviciul Apple Music poate oferi funcţii interactive care vă permit să trimiteţi materiale (incluzând, dar fără a se limita la numele, fotografia, conţinutul, informaţiile dumneavoastră şi conţinutul de la o terţă-parte) în domeniile Serviciului Apple Music, accesibile şi vizualizabile de public. Sunteţi de acord că utilizarea de către dumneavoastră a oricăreia dintre aceste funcţii, incluzând orice materiale trimise de dumneavoastră, va fi numai responsabilitatea dumneavoastră, nu va încălca sau viola drepturile niciunei alte părţi, nu va încălca legile, nu va contribui la sau nu va încuraja încălcarea sau comportamentul ilegal, nu va fi obscen, inacceptabil sau de prost gust. De asemenea, confirmaţi că aţi obţinut toate drepturile şi licenţele necesare pentru astfel de materiale şi pentru distribuirea lor. Sunteţi de acord să furnizaţi informaţii precise şi complete referitoare la orice material trimis de dumneavoastră prin Serviciul Apple Music. Prin prezenta, garantaţi iTunes o licenţă internaţională, gratuită şi nonexclusivă pentru utilizarea acestor materiale ca parte a Serviciului Apple Music sau în relaţie cu Produsele Apple Music şi promovarea Serviciului Apple Music, fără nicio compensaţie sau obligaţie faţă de dumneavoastră. iTunes îşi rezervă dreptul de a nu posta sau publica orice materiale şi de a şterge sau edita orice material, în orice moment, la discreţia sa, fără notificare sau fără a fi răspunzător pentru aceasta.

iTunes are dreptul, dar nu şi obligaţia, de a monitoriza orice materiale trimise de dumneavoastră sau disponibile în alt mod în Serviciul Apple Music, de a investiga orice încălcare raportată sau aparentă a acestui Acord şi de a lua orice măsură pe care iTunes, la discreţia sa, o consideră potrivită, incluzând, dar fără a se limita la reziliere conform prezentului Acord sau conform Politicii privind drepturile de autor a Apple (http://www.apple.com/legal/copyright.html).

REGULI PRIVIND TRIMITERILE CĂTRE APPLE MUSIC

Conţinutul trimis către Serviciul Apple Music se supune următoarelor reguli („Regulile”), care pot fi actualizate din când în când. Dacă observaţi un conţinut trimis către Serviciul Apple Music care nu corespunde acestor Reguli, utilizaţi funcţia Raportaţi o problemă.

Nu puteţi utiliza Serviciul Apple Music pentru:

- a posta un conţinut inacceptabil, jignitor sau dăunător, incluzând, dar fără a se limita la conţinutul ilegal, hărţuitor, ameninţător, defăimător, calomnios, abuziv, violent, obscen, vulgar, invaziv sau referitor la confidenţialitatea altei persoanei, rău-voitor, jignitor din punct de vedere rasial sau etnic sau inacceptabil din alte puncte de vedere;

- a posta informaţii personale, private sau confidenţiale aparţinând altor persoane, incluzând, dar fără a se limita la numere de telefon, informaţii de facturare sau fotografii sau videoclipuri efectuate sau distribuite fără permisiunea proprietarului;

- a solicita informaţii personale de la un minor;

 

- a vă da drept altcineva sau a denatura identitatea dumneavoastră, pretinzând că sunteţi altă persoană, un artist, o entitate, alt utilizator Apple Music, un angajat Apple sau un lider civic sau guvernamental sau pentru a denatura afilierea dumneavoastră cu o persoană sau o entitate (iTunes îşi rezervă dreptul, în orice moment, să respingă, revendice, modifice sau blocheze orice ID Apple, orice nume de utilizator, pseudonim sau alte informaţii de identificare care pot fi considerate ca schimbând sau denaturând identitatea dumneavoastră, sau ca o însuşire pe nedrept a numelui sau identităţii altei persoane, sau din orice alt motiv, la discreţia iTunes);

 

- a vă implica în activităţi care încalcă drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate (incluzând postarea unui conţinut care nu vă aparţine sau pentru care nu aveţi permisiunea de a-l posta) sau pentru a divulga secrete comerciale sau informaţii confidenţiale care ar încălca acordul privind confidenţialitatea, angajarea sau nedivulgarea;

 

- a posta sau transmite spam-uri, incluzând, dar fără a se limita la publicitatea nesolicitată sau neautorizată, materiale promoţionale sau anunţuri informative;

 

- a planifica sau a vă implica într-o activitate ilegală.

DISPONIBILITATEA CONŢINUTULUI

iTunes şi licenţiatorii săi îşi rezervă dreptul de a modifica, suspenda, şterge, întrerupe sau dezactiva accesul la Serviciul Apple Music şi la orice Produs Apple Music, conţinut sau alte materiale care conţin o parte a Serviciului Apple Music în orice moment şi fără notificare. În niciun caz, iTunes nu va fi responsabilă pentru efectuarea acestor modificări. iTunes poate, de asemenea, să impună limitarea utilizării sau a accesului la anumite funcţii sau porţiuni ale serviciului Apple Music, în orice situaţia şi fără notificare sau răspundere.

UTILIZAREA CONŢINUTULUI

Sunteţi de acord cu faptul că Serviciul Apple Music include o tehnologie de securitate care limitează utilizarea de către dumneavoastră a Produselor Apple Music şi că, chiar dacă Produsele Apple Music sunt sau nu limitate de tehnologia de securitate, dumneavoastră trebuie să utilizaţi Produsele Apple Music în conformitate cu regulile de utilizare aplicabile, stabilite de iTunes şi licenţiatorii săi („Reguli de utilizare Apple Music”) şi că orice altă utilizare a Produselor Apple Music poate constitui o încălcare a drepturilor de autor. Orice tehnologie de securitate este o parte inseparabilă a Produselor Apple Music şi a Serviciului Apple Music. iTunes îşi rezervă dreptul de a modifica în orice moment Regulile de utilizare Apple Music. Sunteţi de acord să nu violaţi, eludaţi, efectuaţi activităţi de inginerie inversă, decompilaţi, demontaţi sau să modificaţi, în niciun fel şi în niciun scop, niciuna dintre tehnologiile de securitate aferente acestor Reguli de utilizare Apple Music sau să încercaţi sau să asistaţi altă persoană în acest sens. Regulile de utilizare Apple Music pot fi controlate şi monitorizate de iTunes în vederea respectării conformităţii, iar iTunes îşi rezervă dreptul de a aplica, fără notificare, Regulile de utilizare Apple Music. Sunteţi de acord să nu accesaţi Serviciul Apple Music prin nicio altă metodă decât prin intermediul software-ului furnizat de iTunes pentru accesarea Serviciului Apple Music. Nu trebuie să accesaţi sau să încercaţi să accesaţi un Cont pe care nu sunteţi autorizat să îl accesaţi. Sunteţi de acord să nu modificaţi software-ul în niciun fel sau în nicio formă sau să utilizaţi versiuni modificate ale software-ului, în niciun scop, incluzând obţinerea accesului neautorizat la Serviciul Apple Music. Violarea securităţii sistemului sau reţelei poate avea ca rezultat răspunderea civilă sau penală.

REGULI DE UTILIZARE APPLE MUSIC

- Veţi fi autorizat să utilizaţi Serviciul Apple Music şi Produsele Apple Music numai pentru utilizare personală, necomercială, cu excepţia cazului în care iTunes v-a acordat altă autorizaţie.

- Veţi fi autorizat să utilizaţi Serviciul Apple Music pe zece dispozitive asociate Contului dumneavoastră, dintre care numai cinci pot fi calculatoare. Un abonament individual Apple Music vă permite să transmiteţi Produsele Apple Music către un singur dispozitiv odată; un Abonament de familie Apple Music vă permite dumneavoastră şi membrilor familiei dumneavoastră să transmiteţi Produsele Apple Music către până la şase dispozitive în acelaşi timp.

- Nu aveţi dreptul să copiaţi Produsele Apple Music.

- Furnizarea Serviciului Apple Music sau a Produselor Apple Music nu vă transferă niciun drept de utilizare comercial sau promoţional a Serviciului Apple Music sau a Produselor Apple Music.

MATERIALELE DE LA TERŢE-PĂRŢI

Anumite Produse Apple Music, conţinuturi şi servicii disponibile prin Serviciul Apple Music pot include materiale de la terţe-părţi. iTunes poate furniza link-uri către site-urile web, produsele sau serviciile terţelor-părţi pentru a vă uşura utilizarea. Sunteţi de acord cu faptul că iTunes nu este responsabil pentru examinarea şi evaluarea conţinutului sau a acurateţii şi iTunes nu garantează şi nu va fi răspunzător în niciun fel pentru materialele, site-urile web, produsele sau serviciile terţelor-părţi. Sunteţi de acord că nu veţi utiliza niciun material aparţinând unei terţe-părţi într-un mod care ar încălca sau viola drepturile unei alte părţi şi că iTunes nu este, în niciun fel, responsabil pentru o astfel de utilizare efectuată de dumneavoastră.

MATERIALUL INACCEPTABIL

Dumneavoastră înţelegeţi că prin utilizarea Serviciului Apple Music puteţi întâlni materiale pe care le puteţi considera ofensatoare, indecente sau inacceptabile şi că un astfel de conţinut poate sau nu să fie considerat drept conţinând un material explicit. Sunteţi de acord să utilizaţi Serviciul Apple Music pe riscul dumneavoastră şi iTunes nu va fi în niciun fel responsabil faţă de dumneavoastră pentru materialul pe care l-aţi putea considera ofensator, indecent sau inacceptabil. Tipurile de Produse Apple Music şi descrierile acestora sunt oferite cu scopul de a v ajuta şi sunteţi de acord cu faptul că iTunes nu garantează acurateţea lor.

PROPRIETATEA INTELECTUALĂ

Sunteţi de acord că Serviciul Apple Music, incluzând, dar fără a se limita la Produsele Apple Music, grafica, interfaţa de utilizator, clipurile audio, videoclipurile, conţinutul editorial şi textele şi software-ul utilizate pentru implementarea Serviciului Apple Music, conţin informaţii şi materiale pentru care există drepturi de proprietate deţinute de iTunes şi/sau licenţiatorii săi, fiind protejate prin legile aplicabile privind proprietatea intelectuală şi alte legi, incluzând, dar fără a se limita la drepturile de autor. Sunteţi de acord că nu veţi utiliza informaţiile şi materialele pentru care există drepturi de autor în niciun fel, decât în vederea utilizării Serviciului Apple Music în conformitate cu prezentul Acord. Nicio secţiune a Serviciului Apple Music nu poate fi reprodusă în nicio formă şi prin niciun mijloc, decât în măsura permisă prin prezenţii termeni. Sunteţi de acord să nu modificaţi, închiriaţi, concesionaţi, împrumutaţi, vindeţi, distribuiţi sau creaţi, în niciun fel, lucrări derivate pornind de la Serviciul Apple Music şi să nu exploataţi Serviciul Apple Music în niciun mod neautorizat, incluzând, dar fără a se limita la încălcarea limitelor sau încărcarea capacităţii reţelei.

Toate drepturile de autor aferente Serviciului Apple Music (inclusiv compilaţia conţinutului, postările, link-urile pe alte resurse Internet şi descrierile acelor resurse) şi software-ul aferent sunt deţinute de iTunes şi/sau de licenţiatorii săi, care îşi rezervă toate drepturile legale şi echitabile. UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI SAU A ORICĂREI SECŢIUNI A SERVICIULUI APPLE MUSIC, CU EXCEPŢIA UTILIZĂRII SERVICIULUI APPLE MUSIC CONFORM PREZENTULUI ACORD, ESTE STRICT INTERZISĂ ŞI ÎNCĂLCAREA DREPTURILOR DE PROPRIETATE INTELECTUALĂ ALE ALTOR PERSOANE POT ATRAGE SACŢIONAREA DUMNEAVOASTRĂ CIVILP SAU PENALĂ, INCLUSIV DAUNE INTERESE, PENTRU ÎNCĂLCAREA DREOTULUI DE AUTOR.

În calitate de utilizator de bună credinţă a Serviciului Apple Music, este posibil să vi de acorde acces limitat la descărcarea unor anumite coperţi de albume pentru muzica stocată pe un dispozitiv. Acest tip de acces este oferit numai pentru acomodare şi iTunes nu garantează şi nu va avea nicio răspundere sau responsabilitate pentru aceste coperţi de album sau pentru utilizarea dumneavoastră. Puteţi accesa coperţile albumelor numai în conexiune cu Serviciul Apple Music. Coperţile albumelor sunt furnizate numai pentru utilizare personală, necomercială. Sunteţi de acord că nu veţi utiliza coperţile în niciun mod care ar încălca sau viola acest Acord şi că iTunes nu este, în niciun fel, responsabil pentru o astfel de utilizare efectuată de dumneavoastră.

REZILIEREA

Dacă nu respectaţi, sau dacă iTunes suspectează că nu aţi respectat oricare dintre prevederile acestui Acord, la discreţia sa, iTunes, fără să vă notifice şi fără să renunţe la răspunderea dumneavoastră pentru toate sumele datorate conform acestui Acord, poate: (i) să rezilieze acest Acord şi/sau să închidă Contul dumneavoastră; şi/sau (ii) să rezilieze licenţa pentru software; şi/sau (iii) să blocheze accesul la Serviciul Apple Music (sau la oricare secţiune a acestuia).

RENUNŢAREA LA GARANŢII; LIMITAREA RESPONSABILITĂŢII

ITUNES NU GARANTEAZĂ, REPREZINTĂ SAU DĂ NICIO ASIGURARE CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC VA FI NEÎNTRERUPTĂ SAU FĂRĂ NICIO EROARE ŞI DUMNEAVOASTRĂ SUNTEŢI DE ACORD CĂ, DIN CÂND ÎN CÂND, ITUNES POATE ELIMINA SERVICIUL APPLE MUSIC PENTRU PERIOADE NEDEFINITE DE TIMP SAU POATE RENUNŢA LA SERVICIUL APPLE MUSIC ÎN ORICE MOMENT, FĂRĂ SĂ VĂ NOTIFICE.

SUNTEŢI DE ACORD ÎN MOD EXPRES CĂ UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC SAU INPOSIBILITATEA DE A-L UTILIZA ESTE PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ. SERVICIUL APPLE MUSIC ŞI TOATE PRODUSELE ŞI SERVICIILE OFERITE DUMNEAVOASTRĂ PRI INTERMEDIUL SERVICIULUI APPLE MUSIC SUNT (CU EXCEPŢIA CAZULUI ÎN CARE SE SPECIFICĂ ÎN MOD EXPRES DE ITUNES) OFERITE PENTRU UTILIZARE „CA ATARE ŞI „CONFORM DISPONIBILITĂŢII”, FĂRĂ GARANŢII DE NICIUN FEL, FIE ELE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZÂND TOATE GARANŢIILE IMPLICATE DE VANDABILITATE, POTRIVIRE PENTRU UN SCOP ANUME, DENUMIRE ŞI NEÎNCĂLCARE. DEOARECE ANUMITE JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANŢIILOR IMPLICITE, ESTE POSIBIL CA EXCLUDEREA DE MAI SUS A GARANŢIILOR IMPLICITE SĂ NU VĂ FIE APLICABILĂ DUMNEAVOASTRĂ.

IN NICIUN CAZ, ITUNES, DIRECTORII, ADMINISTRATORII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTORII SAU LICENŢIATORII SĂI, NU VOR FI RESPONSABILI PENTRU NICIUN FEL DE DAUNE DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE, SPECIALE SAU CONSECVENŢIALE CARE APAR CA URMARE A UTILIZĂRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC SAU PENTRU NICIO PLÂNGERE CARE PRIVEŞTE ÎN ORICE MOD UTILIZAREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC, INCLUZÂND, DAR FĂRĂ A SE LIMITA LA ORICE ERORI SAU OMISIUNI AFERENTE ORICĂRUI CONŢINUT SAU PRODUSELOR APPLE MUSIC, SAU ORICE PIERDERE SAU DAUNĂ DE ORICE FEL APĂRUTĂ CA URMARE A UTILIZĂRII ORICĂRUI CONŢINUT SAU PRODUS APPLE MUSIC POSTAT, TRANSMIS SAU FĂCUT DISPONIBIL ÎN ORICE ALT MOD PRIN SERVICIUL APPLE MUSIC, CHIAR DACĂ AŢI FOST INFORMAT DE ACEASTĂ POSIBILITATE. DEOARECE UNELE STATE SAU JURISDICŢII NU PERMIT EXCLUDEREA LIMITĂRII RESPONSABILITĂŢII PENTRU DAUNELE CONSECVENŢIALE SAU INCIDENTALE, ÎN ACESTE STATE SAU JURISDICŢII RESPONSABILITATEA ITUNES VA FI LIMITATĂ ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE.

APPLE VA FACE EFORTURI REZONABILE PENTRU A PROTEJA INFORMAŢIILE TRIMISE DE DUMNEAVOASTRĂ ÎN CONEXIUNE CU SERVICIUL APPLE MUSIC, DAR SUNTEŢI DE ACORD CĂ TRIMITEREA DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A UNOR ASTFEL DE INFORMAŢII O REALIZAŢI PE RISCUL DUMNEAVOASTRĂ ŞI ITUNES, PRIN PREZENTA, RENUNŢĂ LA ORICARE ŞI LA TOATĂ RESPONSABILITATEA FAŢĂ DE DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ORICE PIERDERE SAU RESPONSABILITATE REFERITOARE LA ACESTE INFORMAŢII, ÎN ORICE MOD.

ITUNES NU REPREZINTĂ SAU GARANTEAZĂ FAPTUL CĂ SERVICIUL APPLE MUSIC VA FI LIPSIT DE ORICE PIERDERE, CORUPERE, ATAC, VIRUŞI, INTERFERENŢĂ, HACKING SAU ALTE INTRUZIUNI DE SECURITATE, IAR ITUNES NU ÎŞI ASUMĂ NICIO RESPONSABILITATE REFERITOARE LA ACESTEA. DUMNEAVOASTRĂ VEŢI FI RESPONSABIL PENTRU CONSOLIDAREA PROPRIULUI SISTEM ÎNAINTE, ÎN TIMPUL ŞI DUPĂ UTILIZAREA SERVICIULUI APPLE SERVICE, INCLUSIV PENTRU ORICE CONŢINUT SAU DATE UTILIZATE ÎN CONEXIUNE CU SAU OBŢINUTE PRIN SERVICIUL APPLE MUSIC.

RENUNŢAREA ŞI DESPĂGUBIREA

UTILIZÂND SERVICIUL APPLE MUSIC, SUNTEŢI DE ACORD CA, ÎN MĂSURA PERMISĂ DE LEGE, SĂ DESPĂGUBIŢI ŞI SĂ EXONERAŢI PE ITUNES, DIRECTORII, ADMINISTRATORII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTORII SAU LICENŢIATORII SĂI, DE ORICE RĂSPUNDERE REFERITOARE LA ORICE PLÂNGERE CARE APARE CA URMARE A ÎNCĂLCĂRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A ACESTUI ACORD, A UTILIZĂRII DE CĂTRE DUMNEAVOASTRĂ A SERVICIULUI APPLE MUSIC SAU A ORICĂREI ACŢIUNI ÎNTREPRINSE DE ITUNES CA PARTE A INVESTIGĂRII UNEI VIOLĂRI SUSPECTATE A ACESTUI ACORD SAU CA REZULTAT A DESCOPERIRILOR SAU DECIZIEI SALE CUM CĂ O ASTFEL DE VIOLARE A ACESTUI ACORD A AVUT LOC. ACEASTA ÎNSEAMNĂ CĂ NU PUTEŢI ACŢIONA ÎN INSTANŢĂ SAU RECUPERA NICIO DAUNĂ DE LA ITUNES, DIRECTORII, ADMINISTRATORII, ANGAJAŢII, AFILIAŢII, AGENŢII, CONTRACTORII SAU LICENŢIATORII SĂI, CA URMARE A DECIZIEI SALE DE A ŞTERGE SAU A REFUZA PROCESAREA ORICĂREI INFORMAŢII SAU CONŢINUT, DE A VĂ GARANTA, SUSPENDA SAU BLOCA ACCESUL LA SERVICIUL APPLE MUSIC, SAU DE A ÎNTREPRINDE ORICE ALTE ACŞIUNI PE PARCURSUL INVESTIGĂRI UNEI VIOLĂRI SUSPECTATE SAU CA REZULTAT A CONCLUZIEI ITUNES CUM CĂ O ASTFEL DE VIOLARE A ACESTUI ACORD A AVUT LOC. ACEASTĂ CLAUZĂ PRIVIND RENUNŢAREA ŞI DESPĂGUBIREA SE APLICĂ TUTUROR ÎNCĂLCĂRILOR DESCRISE SAU PREVĂZUTE ÎN ACEST ACORD.

MODIFICĂRILE

iTunes îşi rezervă dreptul ca, în orice moment, să modifice acest Acord şi să impună termeni şi condiţii noi sau suplimentare referitoare la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music. Aceste modificări şi termenii şi condiţiile suplimentare vor intra în vigoare imediat şi vor fi înglobate în acest Acord. Continuarea utilizării Serviciului Apple Music de către dumneavoastră va fi considerată ca o acceptare a acestora.

NOTIFICARE PRIVIND DREPTUL DE AUTOR

 

În cazul în care credeţi că oricare Produs Apple Music sau orice conţinut disponibil prin Serviciul Apple Music încalcă un drept de autor deţinut de dumneavoastră, vă rugăm să contactaţi Agentul pentru probleme de drepturi de autor al Apple, aşa cum este descris în Politica noastră privind Dreptul de autor, care este disponibilă la adresa http://www.apple.com/legal/trademark/claimsofcopyright.html. iTunes poate, la discreţia sa, să suspende şi/sau să închidă Conturile utilizatorilor care încalcă în mod repetat regulile.

DIVERSE

Aceste acord reprezintă acordul complet dintre dumneavoastră şi iTunes şi guvernează utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music, suspendând orice acorduri anterioare încheiate între dumneavoastră şi iTunes. De asemenea, este posibil să fiţi supuşi termenilor şi condiţiilor suplimentare care se pot aplica atunci când utilizaţi servicii afiliate, conţinuturi sau software de la terţe-părţi. Dacă orice secţiune a acestui Acord este considerată invalidă sau neaplicabilă, acea secţiune va fi interpretată într-o manieră consistentă cu legislaţia aplicabilă pentru a reflecta, cât mai fidel posibil, intenţiile originale ale părţilor, iar secţiunile rămase rămân în vigoare în totalitate. Neaplicarea de către Apple a oricărui drept sau prevedere din acest Acord nu va constitui o renunţare la acel drept sau la acea prevedere. iTunes nu va fi responsabil pentru neîndeplinirea oricărei obligaţii datorate unor cauze aflate în afara controlului său.

Serviciul Apple Music este operat de iTunes din birourile sale din Luxembourg. Sunteţi de acord să respectaţi legislaţia locală, statală, federală şi naţională, statutele, ordonanţele şi regulamentele aplicabile utilizării de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music. Toate tranzacţiile efectuate prin Serviciul Apple Music sunt guvernate de legislaţia Republica Moldova, fără a genera orice efect referitor la conflictul prevederilor legislative. Utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music poate fi supusă şi altor legi. Sunteţi de acord în mod expres că competenţa exclusivă pentru soluţionarea oricărei plângeri sau a oricărui litigiu cu iTunes sau referitoare, în orice fel, la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music, aparţine instanţelor din Republica Moldova. Riscul pierderii şi denumirea tuturor tranzacţiilor efectuate electronic trece în sarcina cumpărătorului din Republica Moldova, după transmiterea electronică către destinatar. Niciun angajat sau agent iTunes nu are autoritatea să modifice acest Acord.

iTunes vă poate notifica cu privire la Serviciul Apple Music prin trimiterea unui e-mail către dumneavoastră, sau a unei scrisori prin poştă pe adresa de corespondenţă din Contul dumneavoastră, sau prin postarea unei notificări în Serviciul Apple Music. Notificările vor intra în vigoare imediat.

iTunes îşi rezervă dreptul să întreprindă măsurile pe care le consideră necesare în mod rezonabil sau corespunzătoare pentru a aplica şi/sau verifica respectarea oricărei secţiuni a acestui Acord. Sunteţi de acord că iTunes are dreptul, fără nicio răspundere faţă de dumneavoastră, să divulge orice informaţii aferente Contului către autorităţile responsabile cu aplicarea legii, oficialii guvernamentali şi/sau o terţă-parte, aşa cum iTunes crede că este necesar în mod rezonabil sau corespunzător pentru a aplica şi/sau verifica respectarea oricărei secţiuni a acestui Acord (incluzând, dar fără a se limita la dreptul iTunes de a colabora în orice proces juridic referitor la utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music şi/sau a Produselor Apple Music, şi/sau la sesizarea unei terţe-părţi cum că utilizarea de către dumneavoastră a Serviciului Apple Music şi/sau a Produselor Apple Music este ilegală şi/sau încalcă drepturile de proprietate ale terţei-părţi).

Ultima actualizare: 21 octombrie 2015