iMovie-support

Få mer gjort med iMovie

Skapa en film

Lär dig hur du kan skapa och finjustera din film, lägga till video- och ljudeffekter samt dela den med andra.

Flytta ditt bibliotek

Du kan spara ditt iMovie-bibliotek på en extern hårddisk om du behöver mer lagringsutrymme på din Mac.

Kameror som stöds

Ett brett utbud av digitala videor och stillbildskameror fungerar med iMovie.

Uppdatera projekt och händelser

Du kan automatiskt eller manuellt uppdatera projekt och händelser som skapats i tidigare iMovie-versioner så att de fungerar med den senaste versionen för macOS.

Resurser

Användarhandböcker

Läs mer om funktioner och upptäck allt som iMovie kan göra på din MaciPhone eller iPad.

Feedback

Berätta vad du tycker om iMovie för macOS eller iOS och iPadOS.