Luotamme sinuun.
Ja sinä voit luottaa meihin.

Applen ainutlaatuisuus perustuu maailman omistau­tuneimpiin työntekijöihin, joiden työllä on todella vaikutusta asiakkaidemme elämässä. Se taas inspiroi meitä vaikuttamaan myönteisesti työntekijöidemme elämässä.

Työntekijöitä Steve Jobs Theaterin portaissa Apple Parkissa.

Myymälää avaamassa,
Apple Orchard Road

Näemme sinut kokonaisuutena. Me Applella todella välitämme ihmisten omasta tavasta kokea asioita ja huomioimme sen koko toimin­nassamme. Huomaat sen tuotteissamme, myymälöissämme ja tavoissamme panostaa työntekijöihimme.

Kaikkien on saatava kukoistaa omana yksilönään saamalla käyttöönsä omia tarpeitaan vastaavat resurssit. Niinpä Apple tarjoaa monenlaisia keinoja saavuttaa hyvinvointi, itsevarmuus ja tyytyväisyys. Kun olosi on hyvä, voit tuntea yltäväsi parhaisiin suorituksiin ja nauttivasi elämästä täysillä.

Hyvä olo kehossa ja mielessä.

Kaikilla on erilaiset tarpeet ja aikataulut, ja siksi tarjoamme sairaus­kuluvakuutukset kattamaan sekä fyysisen että henkisen hyvinvoinnin. Lisäksi työntekijät saavat apua terveyden­huoltoon lähes missä tahansa sekä luottamuk­sellista neuvontaa maksutta – etäyhteydellä tai toimipisteissä. Saatat myös olla oikeutettu saamaan tukea kuntoilu­kuluihin.

Applen työntekijä - Katie

Katie, Retail Market Development

Cupertino, Yhdysvallat

Hyvä olo koko perheelle.

Tiedämme että lapsi voi saapua perheeseen monella tapaa, joten tuemme kaikenlaisia tuoreita vanhempia palkallisella vapaalla ja asteittaisen työhönpaluun ohjelmallamme. Saat palkallista vapaata myös sairastuneen perheen­jäsenen hoitamista varten sekä maksutonta opastusta muun muassa lasten- ja vanhustenhoidon järjestämiseen tai lakiasioissa.

Apple Retail ‑työntekijä - Cris

Cris, Apple Store

Glendale, Yhdysvallat

Hyvä olo taloudellisesti.

Me Applella varmistamme, että naiset saavat saman­laisesta työstä saman palkan kuin miehet. Tämän vuoksi emme myöskään kysy aikaisempaa palkkaasi. Jokaisella työntekijällämme on myös mahdollisuus ryhtyä Applen osakkeen­omistajaksi, koska kaikki ovat oikeutettuja osake­ohjelmaan sekä alennukseen ostaessaan Applen osakkeita. Eläkeohjelmamme voi auttaa saavuttamaan eläke­säästötavoitteesi. Meillä on myös monenlaisia ratkaisuja avuksi toimeen­tulosi turvaamiseen odotta­mattomien asioiden varalta.

Apple Retail ‑työntekijä - Roger

Roger, Apple Store

Singapore

Hyvä olo kehittyessä.

Suunnittele kasvuasi sekä ammatti­laisena että ihmisenä. Apple University tuottaa oppitunteja, seminaareja ja työkaluja oppimiseen luokkien ulkopuolella auttaak­seen työntekijöitä pereh­tymään Applen kulttuuriin, organisaatioon, arvoihin ja rooliin maailmassa. Voit vahvistaa yleistä liiketoiminta- ja ohjelmisto-osaamistasi verkko-oppitunneilla. Jos olet kiinnostunut edistämään uraasi Applella muodollisem­man koulutuksen kautta, korvaamme sinulle tiettyjä koulutus­kuluja, myös lukukausi­maksujen osalta.

Zoe, Apple Support

Zoe, Apple Support

Austin, Yhdysvallat

Hyvä olo kun uudistut tai toivut.

Suhtaudumme työhömme into­himoisesti, mutta uskomme myös palautumisen voimaan, rentoutu­miseen ja muista huolehtimiseen. Olipa kyse sitten omista hankkeistasi, vasta­tulleesta pieno­kaisesta tai perheen­jäsenen hoidosta, meidän palkalliseen vapaaseen voit luottaa, kun sitä eniten tarvitset.

Qhatijah, Apple Store

Qhatijah, Apple Store

Singapore

Hyvä olo hyvää tehdessä.

Kun lahjoitat rahaa ehdot täyttävälle järjestölle, me teemme samanarvoisen lahjoituksen, joten kohteesi saa tuplasti apua. Jos taas päätät antaa aikaasi, me lahjoitamme 25 USD jokaisesta vapaaehtois­­työtun­nistasi. Annatpa sitten aikaa tai rahaa, Apple lahjoittaa vastaavan summan 10 000 USD saakka vuodessa.

Lavina, Apple Media Products Data Science

Lavina, Apple Media Products Data Science

Cupertino, Yhdysvallat

Hyvä olo hyvää saadessa.

Hanki maailman parhaaseen hintaan maailman parhaita tuotteita – Applelta. Saat myös muiden valmistajien lisä­varusteita tarjous­hinnoilla.

Ed, People

Ed, People

Cupertino, Yhdysvallat

Työskentely meillä inspiroi monilla muillakin tavoilla.

Suunnittelemme sopivat resurssit Applen työntekijöille toimi­paikkoihimme ympäri maailmaa. Kysy tarjonnasta omalla alueellasi.*

* Applen etuohjelmat vaihtelevat maittain ja edellyt­tävät kelpoisuutta ohjelmaan. Niitä voidaan myös muuttaa ajoittain.