Marketing

Ha egy termék inspirál minket, másoknak is át tudjuk adni ezt a lelkesedést.

Az Apple marketinges csapatának tagjai együtt dolgoznak a tervezőkkel és a mérnökökkel a termékek fejlesztése közben. Az ilyen szintű együttműködés megerősíti a termékek iránti elkötelezettséget, és egy fókuszpontban egyesíti a csapat szerteágazó tudását, hogy a világ ugyanolyan szenvedéllyel használhassa a termékeinket, mint amivel készítjük őket.

Találd meg a csapatod, és légy
a történet részese.

Szolgáltatásmarketing

Ahogy az Apple-szolgáltatások köre nő, úgy növekszik vele a csapat is, újabb és újabb megközelítéseket kifejlesztve munkájuk során. Csatlakozz hozzájuk, és segíts irányítani valamennyi előfizetéses médiaplatformunk és szolgáltatásunk – úgymint az Apple Pay és az iCloud – ügyféléletciklus-marketingjét. Az Apple-nél közösen fejlesztjük a hardvereket, a szoftvereket és a szolgáltatásokat, hogy olyan történeteket írjunk, amelyeket te is segíthetsz elmesélni a világnak. A csapat a digitális marketing, a közösségi marketing, a direktmarketing, a partnerkapcsolati marketing, az ökoszisztéma-marketing, a bevételi/üzleti stratégia, a tartalommarketing, a termékmarketing, a kreatív tervezés, a márkamarketing, az ügyféléletciklus-marketing, a termékmenedzsment, az üzleti fejlesztés és a fizetési marketing területén tevékenykedik.

Az aktuális szolgáltatásmarketinges munkakörök megtekintése

Termékmarketing

Az ebben a csapatban dolgozó kollégák olyan szakemberek, akik töviről hegyire ismerik a termékeiket és a piacokat. És ez nem is lehet máshogy, mivel a termék teljes életciklusát végigkövetik a koncepciótervtől a fejlesztésen át a piacra kerülésig. A csoport tagjaként olyan termékek és szolgáltatások marketingfolyamatait felügyelheted, mint az iPhone, a macOS és az iTunes. Számos csapattal dolgozol majd együtt – tervezőkkel, fejlesztőkkel, jogászokkal, pénzügyesekkel, értékesítőkkel, marketingkommunikációs szakemberekkel és támogatási szakemberekkel. A csapat a termékmarketing, a termékmenedzsment, a fejlesztői marketing, az alkalmazásmarketing és az üzleti marketing területén tevékenykedik.

Az aktuális termékmarketinges munkakörök megtekintése

Marketingkommunikáció

Ez a csapat állítja össze az üzeneteket, amelyek célja, hogy a világ az őket megillető módon ismerje meg termékeinket és szolgáltatásainkat: a maguk egyszerű, gyönyörű és személyiséggel felruházott módján. A csapat a grafikai tervezés, a szövegírás, a felhasználói élmény, a tartalomkezelés, a gyártás, a kreatív tevékenységek, a kutatás és elemzés, a hirdetés, a közösségi oldalak, a vásárlásösztönzés, a videók és animációk, valamint a csomagolástervezés területén tevékenykedik.

Az aktuális marketingkommunikációs munkakörök megtekintése

Vállalati kommunikáció

Globális kommunikációs csapatunk mutatja be a világnak az Apple-t, innovatív termékeinket és szolgáltatásainkat, valamint a vállalat központi értékeit. A csapat a PR, a vállalati események, az alkalmazott-tájékoztatás és a szóbeszédmarketing területén tevékenykedik.

Állásajánlatok a vállalati kommunikáció területéről