LEHDISTÖTIEDOTE kesäkuuta 19, 2013

Applelle 30 miljoonan dollarin iPad-sopimus Los Angelesin koulupiiriltä

CUPERTINO, Kalifornia – 19. kesäkuuta 2013 – Apple ilmoitti tänään Los Angelesin opetuslautakunnan hyväksyneen iPadien laajamittaisen käyttöönoton Los Angelesin koulupiirin oppilaiden parissa ensi syksystä alkaen. Tämä 30 miljoonan dollarin arvoinen iPad-sopimus on ensimmäinen vaihe Yhdysvaltain toiseksi suurimman julkisen koulupiirin laajemmassa käyttöönottohankkeessa.
”Oppiminen on Applen ytimessä. Olemme innoissamme saadessamme tehdä yhteistyötä Los Angelesin julkisten koulujen kanssa ja viedä eteenpäin tätä suurhanketta, jonka myötä iPadit jaetaan syksyllä kaikille oppilaille 47 kampuksella”, sanoi Applen maailmanlaajuisesta tuotemarkkinoinnista vastaava varatoimitusjohtaja Philip Schiller. ”Koulut ympäri maailmaa ovat ottaneet avosylin vastaan iPadin innostavat ja vuorovaikutteiset ominaisuudet. iPadeja on kouluissa nykyisin jo lähes 10 miljoonaa kappaletta.”
”Lautakunta äänesti yksimielisesti Applen puolesta, koska iPad sijoittui kärkeen laadullisesti, oli edullisin vaihtoehto ja sai parhaat pisteet arviointipaneelilta, johon kuului opettajia ja oppilaita”, kertoi Los Angelesin yhtyneiden koulupiirien opetuksen varajohtaja Jaime Aquino. ”Äänestys on askel eteenpäin koulupiirin suunnitelmassa tarjota kaikille oppilailleen vastaava laite vuoteen 2014 mennessä. Kun tavoite on saavutettu, meistä tulee Yhdysvaltain suurin koulupiiri, joka tarjoaa tämän teknologian kaikille oppilailleen.”
Applen toimittamiin iPadeihin on integroitu uudessa ohjelmassa toimiva Pearson Common Core System of Courses -kurssijärjestelmä. Laitteissa on myös esimerkiksi iWork, iLife ja iTunes sekä valikoima muiden valmistajien oppimisohjelmia.
Yhteystiedot medialle:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8 703 3056
Mariam Rguibi
mariam.rguibi@pilgrim.fi
+358 44 2645 683

    © 2013 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, iWork, iLife ja iTunes ovat Applen tavaramerkkejä. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.