LEHDISTÖTIEDOTE syyskuuta 12, 2013

iPhone 5s esillä Burberryn kevät/kesä 2014 -muotinäytöksessä

Burberry ja Apple tarjoavat yhdessä muotinäytöskokemuksen

CUPERTINO, Kalifornia ja LONTOO – 12. syyskuuta 2013 – Apple ja Burberry ilmoittivat tänään, että Lontoossa maanantaina 16. syyskuuta pidettävän Burberryn muotinäytöksen tyylikkäät kuvat ja video kuvataan ja jaetaan iPhone 5s:llä. iPhone 5s:n täysin uutta iSight-kameraa käyttäen Burberry tallentaa korkealaatuiset kuvat ja videon muotinäytöksen asuista ja tyyleistä, tuotteiden yksityiskohdista ja lavan takaisista hetkistä. Yhteistyön tarkoitus on luoda mielikuvaa Burberryn tavasta kiinnittää kuluttajien huomio ja viitoittaa tietä merkittäville muutoksille siinä, miten yritys kuvaa ja jakaa sisältöä.
”iPhone 5s:llä on entistä helpompaa ottaa upeita kuvia maailman suosituimmalla kameralla”, sanoi Applen iPhonen ja iOS:n tuotemarkkinoinnista vastaava johtaja Greg Joswiak. ”Odotamme innolla tyylikkäitä kuvia ja HD-videota, jonka Burberry kuvaa täysin uudella uskomattomalla iSight-kameralla.”
”Tämä yhteistyö juhlistaa kumppanuuttamme ja yhteisiä designiin ja käsityötaitoon perustuvia lähtökohtia. Meillä molemmilla on intohimo luoda kauniita tuotteita ja herättää tunnepitoisia kokemuksia teknologian kautta, minkä johdosta iPhone 5s:n ominaisuuksiin tutustuminen on ollut erittäin kiinnostavaa”, totesi Burberryn luova johtaja Christopher Bailey. ”Olemme innostuneita siitä, mikä merkitys tällä voisi olla tulevaisuudessa, kun jatkamme paneutumista fyysisten ja digitaalisten kokemusten yhdistämiseen.”
Vain iPhone 5s:llä otetut kuvat ja video välittävät näytöksen ennakkotunnelmat sekä näytöspäivän jännityksen eri puolilla maailmaa oleville kuluttajille Burberryn sosiaalisen median kanavilla ja osoitteessa www.burberry.com tästä päivästä alkaen. Asiakkaat voivat myös katsoa näytöksen reaaliajassa maanantaina 16. syyskuuta 14.30 paikallista aikaa osoitteessa www.burberry.com.
Hinnat ja saatavuus
iPhone 5 on saatavana kullan, hopean ja teräksenharmaan väreissä ja se tulee saataville Yhdysvalloissa, Australiassa, Kanadassa, Kiinassa, Ranskassa, Saksassa, Hong Kongissa, Japanissa, Puerto Ricossa, Singaporessa ja Isossa-Britanniassa perjantaina 20. syyskuuta.
Burberry on maailman johtava digitaalinen luksusmerkki ja sen pääkonttori sijaitsee Lontoossa. Yhtiö on perustettu vuonna 1856, se on listattu Lontoon pörssissä (BRBY.L) ja on osa FTSE 100 -indeksiä.Burberry Prorsum Spring/Summer 2014 -muotinäytös järjestetään maanantaina 16. syyskuuta 14.30 paikallista aikaa, ja se on katsottavissa reaaliajassa ja haluttuna ajankohtana osoitteessa www.burberry.com.
Yhteystiedot medialle:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8 703 3056
Maria Vostrikova
Burberry
maria.vostrikova@burberry.com
+44 (0)20 3367 3602

    © 2013 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPhone ja iSight ovat Applen tavaramerkkejä. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.