LEHDISTÖTIEDOTE helmikuuta 11, 2014

Apple tuo iTunes Radion Australiaan

SYDNEY—11. helmikuuta 2014—Apple ilmoitti tänään, että iTunes Radio on nyt musiikinystävien saatavilla Australiassa. iTunes Radio on ilmainen internet-radiopalvelu, jossa on yli 100 kanavaa ja uskomaton kokoelma iTunes Store -musiikkia yhdistettynä ominaisuuksiin, joita vain iTunes voi tarjota. Kun avaat iTunes Radion iPhonella, iPadilla, iPod touchilla, Macilla, PC:llä tai Apple TV:llä, voit kuunnella kanavia, jotka pohjautuvat jo kuuntelemaasi musiikkiin. Lisäksi voit käyttää Applen kokoamia esittelyssä olevia kanavia sekä lajityyppeihin perustuvia, juuri sinulle räätälöityjä kanavia. iTunes Radio kehittyy toistamasi ja lataamasi musiikin perusteella. Mitä enemmän käytät iTunes Radiota ja iTunesia, sitä paremmin se oppii tuntemaan kuuntelumieltymyksesi ja sitä yksilöllisempi kokemuksestasi tulee. iTunes Radiossa pääset myös kuuntelemaan huippuartistien yksinoikeudella julkaistuja ”First Play” -ensisoittoja. Lisäksi voit merkitä tai ostaa mitä tahansa kuulemaasi vain yhdellä klikkauksella.
iTunes Radio tarjoaa musiikinystäville tuhansittain uusia kappaleita viikossa ja esittelee uusien suosikkiartistien musiikkia yksinoikeudella ennen kuin sitä voi kuulla missään muualla. Olipa kyseessä sitten lupaavan yhtyeen yksinoikeudella julkaistu kappale tai kokonaisen albumin suoratoisto ennakkoon, iTunes Radiosta löydät kaiken. iTunes Radio myös suoratoistaa erityistapahtumia reaaliajassa, kuten iTunes Festivalin Lontoosta ja muita iTunes-pohjaisia tapahtumia.
iTunes Radio on mainospohjainen ja kaikille ilmainen. iTunes Match -käyttäjät voivat kuunnella iTunes Radion mainoksetonta versiota, joten voit välttää satunnaiset mainokset iTunes Radiossa hankkimalla iTunes Matchin. iTunes Matchin ansiosta kaikki musiikkisi – jopa CD-levyiltä tuomasi kappaleet – tallennetaan iCloudiin. iTunes Radio voi käyttää koko musiikkikokoelmaasi koskevia tietoja tehdäkseen kanavistasi entistäkin yksilöllisempiä. iTunes Match maksaa 34,99 Australian dollaria (sis. GST) vuodessa.
Yhteystiedot medialle:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
+46 8 703 3056
Mariam Rguibi
mariam.rguibi@pilgrim.fi
+358 44 2645 683

    © 2014 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iTunes Radio, iTunes Store, iTunes, iPhone, iPad, iPod touch, Mac, Apple TV, iTunes Match ja iCloud ovat Applen tavaramerkkejä. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.