LEHDISTÖTIEDOTE huhtikuuta 1, 2014

LTE-suorituskyvyllä varustetut iPad Air ja iPad mini saatavilla tänään Kiinassa

PEKING – 1. huhtikuuta 2014 – Apple ilmoitti tänään, että nyt ovat saatavilla  TD-LTE-suorituskykyiset* iPad Air- ja iPad mini Retina-näytöllä -mallit, jotka tuovat erittäin nopean LTE-suorituskyvyn iPad-asiakkaille Kiinassa. Uusien iPad-mallien myötä asiakkailla on mahdollisuus muodostaa yhteys nykypäivän edistyksellisimpiin mobiilitietoverkkoihin uskomattomalla nopeudella. Nyt käyttäjät voivat surffata verkossa tai ladata sähköpostia ja ohjelmia entistäkin nopeammin.
TD-LTE:tä tukevat iPad Air- ja iPad mini Retina-näytöllä -mallit tukevat myös TD-SCDMA -mobiilistandardia. Olemassa olevien WLAN + Cellular -mallin iPad Airin ja Retina-näytöllä varustetun iPad minin tavoin ne tukevat Personal Hotspot -verkkoyhteyksiä ja muita edistyksellisiä mobiiliteknologioita (GSM/EDGE, DC-HSDPA, HSPA), joilla asiakkaat Kiinassa pääsevät käyttämään mobiiliyhteyksiä nopeasti valitsemastaan iPad-mallista riippumatta.
iPad Airissa on kirkas  9,7 tuuman Retina-näyttö ohuessa ja kevyessä muodossa. Tarkkuustyöstetty ja kapeilla kehyksillä varustettu iPad Air painaa vain noin puoli kiloa, ja sen reunat tekevät sisällöstä entistäkin houkuttelevampaa. iPad mini Retina-näytöllä tuo kaikki 9,7 tuuman iPadin pikselit omalle 7,9 tuuman näytölleen tarjoten näin veitsenterävää tekstiä ja yksityiskohtia muodossa, jossa on 35 prosenttia enemmän näyttötilaa kuin 7 tuuman tableteissa. iPad Airissa ja Retina-näytöllä varustetussa iPad minissä on Applen suunnittelema tehokas ja energiaa säästävä A7-siru 64-bittisellä pöytäkonetason arkkitehtuurilla, huippunopeat langattomat yhteydet sisäisellä WLAN:illa, tuki nopeille mobiiliverkoille ympäri maailman, hämmästyttävät 10 tuntia akunkestoa** sekä iOS 7, jossa on satoja upeita ominaisuuksia ja pääsy yli 500 000 varta vasten iPadille suunniteltuun ohjelmaan.
WLAN:illa varustetut iPad Air -mallit ovat saatavilla hopean- tai tähtiharmaan värisenä 3 588 (RMB) OVH-hintaan 16 Gt mallissa, 4 288 (RMB) 32 Gt mallissa, 4 988 (RMB) 64 Gt mallissa ja 5 688 (RMB) 128 Gt mallissa. TD-LTE:tä tukevat iPad Airin WLAN + Cellular -mallit seuraavat nykyisten iPad Airin WLAN + Cellular -mallien linjaa Kiinassa OVH-hintaan 4 488 (RMB) 16 Gt mallissa, 5 188 (RMB) 32 Gt mallissa, 5 888 (RMB) 64 Gt mallissa ja 6 588 (RMB) 128 Gt mallissa. Retina-näytöllä varustetun iPad minin WLAN-mallit hopeanvärisenä tai tähtiharmaana ovat saatavilla OVH-hintaan 2 888 (RMB) 16 Gt mallissa, 3 588 (RMB) 32 Gt mallissa, 4 288 (RMB) 64 Gt mallissa ja 4 988 (RMB) 128 Gt mallissa. TD-LTE:tä tukevat, Retina-näytöllä varustetun iPad minin WLAN + Cellular -mallit seuraavat nykyisten Retina-näytöllä varustetun iPad minin WLAN + Cellular -mallien linjaa Kiinassa OVH-hintaan 3 788 (RMB) 16 Gt mallissa, 4 488 (RMB) 32 Gt mallissa, 5 188 (RMB) 64 Gt mallissa ja 5 888 (RMB) 128 Gt mallissa. Lisäksi edullisin 9,7 tuuman iPad, iPad Retina-näytöllä, on nyt tarjolla mustana tai valkoisena OVH-hintaan 2 888 (RMB) 16 Gt WLAN-mallissa ja 3 788 (RMB) 16 Gt WLAN + Cellular -mallissa. Alkuperäinen hopeanvärinen tai tähtiharmaa iPad mini on saatavilla hintaan 2 098 (RMB) 16 Gt mallissa ja 2 988 (RMB) 16 Gt WLAN + Cellular -mallissa. Kiinassa kaikki iPad-mallit ovat saatavilla Apple Retail Store -myymälöistä, Apple Online Store -verkkokaupasta(www.apple.com/cn) ja valikoiduilta valtuutetuilta Apple-jälleenmyyjiltä. 
*Verkkonopeudet riippuvat operaattorin verkosta. Tarkista yksityiskohdat operaattoriltasi.
**Akun käyttöaika riippuu laitteen asetuksista, käyttötavasta ja muista tekijöistä. Todelliset tulokset vaihtelevat.
Apple suunnittelee maailman parhaat henkilökohtaiset tietokoneet Macit sekä OS X:n, iLifen, iWorkin ja ammattilaisohjelmistoja. Apple on digitaalisen musiikin kehityksen kärjessä iPodien ja iTunes-verkkokaupan ansiosta. Apple on uudistanut matkapuhelimen kehittämällä mullistavan iPhonen ja App Storen ja luo kannettavien medialaitteiden ja tietokoneiden tulevaisuutta iPadilla.
Yhteystiedot medialle: 
Carolyn Wu
Apple
carolyn_wu@apple.com
+861 085255952
Trudy Muller
Apple
tmuller@apple.com
+1 (408) 862-7426

    © 2014 Apple Inc. Kaikki oikeudet pidätetään. Apple, Apple-logo, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad Air, iPad mini, Retina ja iPad ovat Applen tavaramerkkejä. Muut yritys- ja tuotenimet voivat olla omistajiensa tavaramerkkejä.