Een krachtige nieuwe
manier van werken.

Elke Mac zit boordevol geavanceerde hardware en software, ingebouwde productiviteitsapps en handige hulpmiddelen waarmee IT-afdelingen Macs kunnen beheren en implementeren in een bedrijfsnetwerk. En met de elegante nieuwe vormgeving van OS X Yosemite en de verbeterde samenwerking met iPhone en iPad is het nu makkelijker dan ooit om de productiviteit binnen je bedrijf eens flink op te schroeven.

OS X Yosemite.

Je werk in een nieuw jasje.

Elke Mac is uitgerust met het krachtige besturingssysteem OS X, waarmee iedere gebruiker volledig intuïtief aan de slag kan in een geïntegreerde omgeving.

Compleet nieuw ontwerp.

In OS X Yosemite hebben alle apps een opknapbeurt gehad, functie voor functie en pixel voor pixel. Het resultaat is een frisse vormgeving, maar wel met de kracht en eenvoud die je gewend bent. Spotlight verschijnt nu midden in beeld en maakt gebruik van nog meer informatiebronnen. Bovendien kun je direct een interactieve voorvertoning van je materiaal bekijken. Zelfs Berichtencentrum is volledig vernieuwd, met een nieuwe Vandaag-weergave en widgets waarop je in één oogopslag alles ziet wat je moet weten.

Geavanceerde nieuwe functies.

De apps die in elke Mac zijn ingebouwd, geven je een nieuwe kijk op je bedrijf, brengen je in contact met collega’s en helpen je om nog efficiënter te werken. In OS X Yosemite hebben al deze apps nieuwe functies gekregen zodat het nog makkelijker is om doelgericht en productief te werken. Safari biedt nieuwe manieren om naar je favoriete sites te gaan, overzicht te houden over je tabbladen en je privacy-instellingen te beheren. En in Mail kun je nu eenvoudig vormen, tekst, handtekeningen en meer toevoegen aan bijlagen.

Erg aan elkaar gehecht.

Dankzij OS X Yosemite en iOS 8 werken je Mac en iOS-apparaten beter samen dan ooit. Met Handoff kun je op je Mac aan een e-mail beginnen of een document aanmaken en daar later op een ander apparaat mee verdergaan. Ook de verbinding met je iPhone is beter geworden. Je kunt nu met je Mac telefoongesprekken voeren, internetverbinding maken via Persoonlijke hotspot en zelfs sms- en mms-berichten versturen met de Berichten-app.*

Bijzondere hardware.

Gemaakt om te presteren.

Er is altijd wel een Mac die aansluit bij wat je nodig hebt voor je bedrijf, van notebooks met een batterij die de hele dag meegaat tot snelle desktopcomputers. De software en hardware van elke Mac werken naadloos samen, zodat alles wat je doet
eenvoudig en intuïtief gaat.

Uitstekende prestaties.

Elke Mac bestaat uit innovatieve onderdelen die zorgen voor een vloeiendere beeldweergave, snellere opslag en uitstekende prestaties. Alle Modellen, van de schitterende iMac met Retina 5K-display tot de dunne en lichte MacBook Air, zijn uitgerust met snelle processors, verbluffende grafische voorzieningen en geavanceerde opslagmogelijkheden. Welke Mac je ook kiest, je hebt alles in huis om de klus te klaren.

Volledig geïntegreerd.

OS X is gemaakt om het beste uit je Mac te halen. Je profiteert daardoor van een volledig geïntegreerd systeem waarvan de hardware en software naadloos samenwerken. OS X maakt gebruik van geavanceerde technologieën in je Mac voor een langere gebruiksduur van de batterij en de best mogelijke prestaties. En omdat OS X speciaal is ontworpen voor de schitterende Mac-schermen – zoals het Retina-display – komen zowel lettertypen als beeldmateriaal helemaal tot hun recht.

Eenvoudig en intuïtief.

Wat je ook zoekt en wat je ook wilt delen of doen voor je bedrijf, op een Mac is het allemaal even eenvoudig. Alles is ontworpen met eenvoud en intuïtie als uitgangspunt. Dat geldt voor het bureaublad dat je ziet als je de Mac opstart, maar ook voor de apps die je elke dag voor je werk gebruikt. De apps op je Mac werken ook naadloos samen met die op je iOS-apparaat.
Als je al een iPhone of iPad gebruikt, zul je ook op de Mac gemakkelijk je weg kunnen vinden.

Apps om je productiviteit
mee op te schroeven.

Direct te gebruiken op elke Mac.

Macs staan boordevol geavanceerde, prachtige apps waar je met plezier gebruik van zult maken. Zo kun je nog productiever werken.

Ingebouwde productiviteitsapps.

Je Mac bevat allerlei apps die van pas komen bij je werk, bijvoorbeeld om te e-mailen, berichten te versturen, je agenda bij te houden en te internetten. In OS X Yosemite zien al deze apps er simpeler en fraaier uit. En apps zoals Safari, Mail, Berichten en de Finder hebben gloednieuwe functies gekregen zodat het nog makkelijker is om doelgericht en productief te werk te gaan.

Eenvoudige samenwerking.

Elke Mac is standaard voorzien van Pages, Numbers en Keynote. Met deze krachtige apps kun je documenten, spreadsheets en presentaties maken en delen – zelfs in de Microsoft Office-structuur. Met iCloud Drive in OS X Yosemite kun je nog eenvoudiger je bestanden beheren en synchroniseren op verschillende apparaten. En via AirDrop deel je ze direct met iOS-apparaten van collega’s.

Meer in de Mac App Store.

In de Mac App Store vind je duizenden zakelijke apps. Voor iedere taak is dus wel een handige app te vinden. Dankzij extensies werken deze apps nog beter, bijvoorbeeld als widget in het Berichtencentrum of door gebruikers direct vanuit de Finder toegang te geven tot bestanden uit diensten van derden. Via programma’s zoals het Volume Purchase Program voor bedrijven kun je eenvoudig apps aanschaffen voor je medewerkers.

Klaar voor IT.

Probleemloos implementeren en beheren.

Elke Mac is uitgerust met geavanceerde technologieën om je computer te beschermen.
En omdat IT-afdelingen Macs eenvoudig kunnen configureren en beheren, is de Mac ideaal voor gebruik in bedrijfsnetwerken.

Veiligheid voor alles.

OS X Yosemite is gebaseerd op het oersolide UNIX. Het zit boordevol geavanceerde technologieën die nauw samenwerken om gegevens continu te controleren, te versleutelen en bij te werken, allemaal voor een veilige Mac. FileVault beschermt je gegevens met behulp van krachtige versleutelingstechnologieën. Dankzij Gatekeeper kun je veiliger apps downloaden en installeren. En sandboxing beschermt je Mac door apps gescheiden te houden van elkaar, van je systeem en van je eigen gegevens.

Verbinding met bedrijfsnetwerken.

Net als iPhone en iPad voelt een Mac zich thuis in elke bedrijfsomgeving, ook in een Windows-netwerk. Je kunt eenvoudig diensten zoals Microsoft Exchange configureren of verbinding maken met een bedrijfsnetwerk via VPN. Het configureren, installeren en beheren van een Mac is een fluitje van een cent, dus gebruikers hebben geen hulp nodig van de IT-afdeling. Bovendien ondersteunt Mac dezelfde industriestandaarden als iOS-apparaten.

Moeiteloos beheer.

Achter de schermen maken OS X en iOS gebruik van dezelfde frameworks die de IT-afdeling gebruikt voor het beheer en de implementatie van apparaten.
De IT-afdeling kan profielen aanmaken voor het beheren van gebruikersaccounts, systeeminstellingen configureren en beperkingen en wachtwoordbeleid opleggen. En dat allemaal via dezelfde oplossing voor mobiel-apparaatbeheer die ze nu al gebruiken voor iPhone en iPad.