iMac

Prestaties en vormgeving op scherp gezet.

21,5-inch model nu vanaf € 1.129

27-inch model vanaf € 1.849

Doordacht tot in de kleinste details. En de allerkleinste.

Zo’n ongelooflijk dun ontwerp vergde ongelooflijk veel technologische innovatie. We hebben elk detail van iMac helemaal opnieuw ontworpen en opnieuw uitgedacht, aan de binnen- én buitenkant. Het resultaat is een geavanceerde, elegante all-in-one-computer die niet alleen in technologisch opzicht maar ook qua vormgeving een waar kunstwerk is.

Meer informatie

X-Men: Days of Future Past is verkrijgbaar via iTunes.

Briljant op én achter de schermen.

Als je naar het prachtige breedbeeldscherm van iMac kijkt, zul je merken dat er helemaal niets is wat je afleidt. Dat komt omdat het speciaal ontworpen is om reflecties te verminderen. En het lcd-scherm zit echt vlak tegen het glas van het beeldscherm aan. Je foto’s, games, films en wat dan ook komen daardoor helder en levendig in beeld.

Meer informatie

Hoogwaardige technologieën.

Met Intel Core-processors van de vierde generatie, snelle grafische voorzieningen, Thunderbolt I/O-technologie en een optie voor de geavanceerde Fusion Drive is deze Mac veel meer dan slechts een lust voor het oog. Hij is namelijk ook ongekend krachtig.

Meer informatie

Mooie ingebouwde apps voor alles wat nuttig is, en leuk.

Elke nieuwe Mac wordt standaard geleverd met iPhoto, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers en Keynote. Je kunt dus meteen aan de slag met je foto’s, video’s, muziek, documenten, spreadsheets en presentaties. Al deze apps zijn vernieuwd, zodat ze naadloos aansluiten op de prachtige vormgeving van OS X Yosemite. Er staan ook handige apps op om mee te e‑mailen, te internetten, te sms’en en FaceTime-gesprekken te voeren. En zelfs een app om nieuwe apps te ontdekken.

Meer informatie

Het meest geavanceerde desktopbesturings-systeem ter wereld.

OS X Yosemite is gebruiksvriendelijk, ziet er prachtig uit en maakt optimaal gebruik van de hardware van je Mac. Dit is dan ook het meest geavanceerde desktop­besturings­systeem ter wereld. Het bevat allerlei apps voor de dingen die je iedere dag doet. En het laat je Mac en je iOS-apparatuur op voortreffelijke wijze samenwerken.

Meer informatie

De nieuwe 27-inch iMac met Retina 5K-display.

Meer informatie