GarageBand voor iOS

Muziek maken. Net zo makkelijk als luisteren.

GarageBand voor iOS is de populairste iPad, iPhone en iPod touch-app voor het maken van muziek. Waarom dat zo is, ligt voor de hand. Je kunt er namelijk je eigen nummers mee opnemen, mixen en afspelen. Verstuur je nummers in een mum van tijd naar de kamer naast je. Of naar de andere kant van de wereld. Muziek maken en delen met de rest van de wereld was nog nooit zo eenvoudig.

Muziek maken

Met of zonder instrumenten.

Zodra je GarageBand opent, kun je meteen aan de slag. Er zijn allerlei prachtige loops en verbazingwekkend realistische Touch-instrumenten ingebouwd. Je eigen instrumenten inpluggen kan ook. Het is zelfs mogelijk om in GarageBand met andere muziekapps te werken. Of jam samen met je vrienden, ieder op z’n eigen iOS‑apparaat. Wat je ook wilt doen, je hebt het zo in de vingers.

Opnemen. Arrangeren. Mixen.

Een complete draagbare opnamestudio. Altijd bij de hand.

In de nieuwe, mooie en intuïtievere interface is het makkelijker dan ooit om je optreden op te nemen, te finetunen en af te mixen. Met de Touch-instrumenten, audio-opnamen en loops kun je tot wel 32 sporen tegelijk opnemen. Ook kun je losse noten of hele passages editen door ze simpelweg te verslepen.

Supersnel delen

Lanceer je nummer. Wereldwijd.

Je muziek mag gehoord worden. Overal. In GarageBand kun je eenvoudig je nummers met je vrienden delen. Of met het hele internet via social media. Of hou het klein en gebruik je track als ringtone. Dan hoor je ’m nog eens. Via AirDrop kun je zelfs complete projecten draadloos delen met iemand die vlakbij is. Handig als je snel muzikale ideeën wilt uitwisselen. En via Apple Music Connect3 kun je nu je eigen remixes, demo’s of creatieve ingevingen rechtstreeks vanuit GarageBand delen met je fans.

Stuur je muziek de wijde wereld in.

Zet je nummers direct op Facebook, YouTube en SoundCloud. Of verstuur ze rechtstreeks vanuit GarageBand naar Apple Music Connect3, zodat de hele wereld getuige is van jouw nieuwste creatie.

iCloud

Muziek maken kun je overal.

Dankzij iCloud kun je je GarageBand-sessies op al je iOS-apparaten up-to-date houden. Ook kun je op je iPad, iPhone of iPod touch beginnen met componeren en de voorlopige versie draadloos op je Mac importeren, om ’m daar te perfectioneren.