Huidige kortingsacties

Kortingsacties

Er lopen momenteel geen kortingsacties.

Eerdere aanbiedingen

In aanmerking komende onderwijsklanten kunnen een van de volgende artikelen ontvangen: (1) een Beats Solo2 draadloze koptelefoon bij aankoop van een in aanmerking komende Mac met onderwijskorting, of (2) een Powerbeats2 draadloze koptelefoon bij aankoop van een in aanmerking komende iPhone of een in aanmerking komende iPad met onderwijskorting, of upgraden naar een Beats Solo2 draadloze koptelefoon voor € 100. De aanbieding is geldig vanaf 15 juni 2016 bij deelnemende Apple Stores of een deelnemende Apple Online Store voor individuele gebruikers in het onderwijs. De aanbieding eindigt op 5 september 2016. Alle voorwaarden zijn van toepassing.

Als je een in aanmerking komende Mac met onderwijskorting koopt, krijg je gratis een Beats Solo2 On-Ear-koptelefoon of kun je voor € 100 upgraden naar een Beats Solo2 draadloze koptelefoon. Deze aanbieding gaat op 7 augustus 2015 van start en is geldig bij de Apple Online Store en alle Apple Stores. De aanbieding eindigt op 18 september 2015. Onderworpen aan bepaalde voorwaarden.

Ontvang een Apple Store-cadeaubon van € 70 als je voor 9 september 2014 bij Apple een Mac voor je studie koopt. Of van € 35 als je een iPad of iPhone koopt. Lees de voorwaarden.