Support til skærme

Kom godt i gang

Indstil Studio Display

Læs mere om Studio Display og om, hvordan du bruger det med din Mac.

Juster skærmindstillinger

Angiv opløsning, lysstyrke og andre indstillinger i Systemindstillinger.

Rengør din skærm

Læs om, hvordan du rengør glasset eller nanoglasset uden at beskadige din skærm.

Brug referencetilstande

Skift mellem referencetilstande, og vælg at få vist dine foretrukne tilstande i menuen.

Ressourcer

Brugerhåndbog til Studio Display

Læs om funktionerne i Studio Display, og find ud af, hvordan du kommer i gang.

Brugerhåndbog til Pro Display XDR

Læs om funktionerne, og find ud af, hvordan du får mest muligt ud af Pro Display XDR.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.