Support til iMac

Indstil din iMac

Brug Indstillingsassistent til at guide dig igennem de enkle trin, der skal udføres, før du kan begynde at bruge din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac.

Tilslut til en anden skærm

Tilslut en ekstern skærm til din iMac ved hjælp af Thunderbolt/USB 4-portene.

Sådan tilslutter du andre enheder

Hvis kablet fra din eksterne skærm, harddisk eller en anden enhed ikke kan sluttes til Thunderbolt/USB 4-portene på din iMac, skal du muligvis bruge et mellemstik.

Indstil dine trådløse enheder

Tastaturet, musen eller pegefeltet, der leveres med iMac, er allerede parret. Følg disse trin, hvis du har brug for at parre dem igen, eller hvis du har købt dem separat.

Din vejledning til iMac

Grundlæggende funktioner i iMac

Læs mere om funktioner, og opdag alt det, din iMac kan.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om macOS-funktioner, og hvordan du kan få det meste ud af din Mac.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til din specifikke model af iMac.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.