Support til uddannelsesinstitutioner

Tilmeld dig eller log ind

Kom i gang med at bruge Apple School Manager.

Håndbog til implementering i uddannelsesinstitutioner

Læs om, hvordan du forbereder dit miljø og implementerer Apple-enheder.

Brugerhåndbog til Apple School Manager

Gennemse guiden for at lære om administration af enheder på ét sted.

Skolearbejde

Nyheder

Læs om de nye funktioner og forbedringer i den nyeste version af appen Skolearbejde.

Brugerhåndbøger til Skolearbejde

Læs om, hvordan du kan dele arkiver, og hvordan du kan integrere aktiviteter i Skolearbejde i instruktioner og opgaver til klassen.

Klasseværelse

Nyheder

Udforsk de nyeste funktioner og seneste forbedringer til appen Klasseværelse til Mac og iPad.

Brugerhåndbog til lærere

Læs om, hvordan du konfigurerer din klasse, ser dine elevers skærme og underviser i en lektion i Klasseværelse.

Administration og betaling

Hold dine enheder beskyttet

Læs om, hvordan du bruger Aktiveringslås og funktionen Mistet på din organisations enheder.

Apple-apps og betalingsmetoder

Læs om, hvilke Apple-apps og betalingsmetoder der er tilgængelige for uddannelsesinstitutioner i dit område.

Om fortrolighed og sikkerhed

Alle vores produkter, inklusive dem, der er udviklet til uddannelsesbrug, har indbyggede fortroligheds- og kontrolfunktioner. Vi designer vores produkter til at begrænse dataindsamlingen, bruger behandling af data på enheder, når det er muligt, og sikrer gennemsigtighed og kontrol over, hvordan oplysninger deles.

Læs mere om fortrolighed og sikkerhed for Apple-produkter i uddannelsesinstitutioner

Kontakt os

Få support

Få hjælp til at bruge administrerede id'er, implementere apps eller administrere enheder.

Problemer med tilmelding?

Få hjælp, hvis du har problemer med at tilmelde dig Apple Education Community.

Support til mængdekøb

Få hjælp til konti til mængdekøb og fakturering.

Support til AppleCare-tilmelding

Få hjælp til tilmelding i Apple School Manager og opdatering af eksisterende konti.

Apple-fællesskaber

Find virksomheds- og uddannelsesløsninger til iPhoneiPad og Mac fra brugere i hele verden.