Support til Mac Pro

Kom godt i gang

Konfigurer din Mac

Brug Indstillingsassistent til at gå gennem de simple trin, så du kan komme i gang med din nye Mac.

Flyt indhold til din nye Mac

Brug Overførselsassistent til at kopiere alle dokumenter, apps, brugerkonti og indstillinger til en ny Mac.

Gør mere med din Mac Pro

Tilslut flere skærme

Du kan tilslutte op til otte eksterne skærme med opløsninger på op til 8K afhængigt af din Mac-model og opdateringshastighed.

Om PCle-kort

Mac Pro kan tilpasses med forskellige PCIe-kort for yderligere funktionalitet.

Installation og udskiftning af dele i Mac Pro

Læs mere om de forskellige dele, du kan installere og udskifte i Mac Pro.

Sådan installeres SSD-moduler

Du kan udskifte og installere SSD-moduler i Mac Pro.

Om statusindikatorlyset

Mac Pro bruger forskellige mønstre for statusindikatorlys. Læs mere om, hvad de betyder hver især.

Ressourcer

Grundlæggende funktioner i Mac Pro

Læs mere om funktioner, og opdag alt det, din Mac Pro kan.

Tekniske specifikationer

Find de tekniske specifikationer til din specifikke model af Mac Pro.

Brugerhåndbog for macOS

Læs mere om funktioner, og opdag alt det, macOS kan.

Det er ikke noget problem med AppleCare+

Få ubegrænsede reparationer ved skade som følge af uheld, prioriteret adgang til Apple-eksperter og meget mere.