Apple Business
Manager -tuki

Applen laitteet, ohjelmistot ja palvelut tarjoavat yhdessä yrityksesi tarvitseman tehokkuuden ja joustavuuden.

Apple Business Manager

Yksinkertainen, verkkopohjainen portaali, jonka avulla Apple-laitteita on nopeaa ja selkeää ottaa käyttöön.

Käyttöönotto

Tarkista saatavuus

Tarkista Apple Business Managerin saatavuus alueellasi sekä tuetut maksutavat.

Apple Configurator

Apple Configurator on integroitu laiterekisteröintiohjelman kanssa, joten voit automatisoida MDM-rekisteröinnin ja määrittää laitteita sekä jakaa appeja saumattomasti.

Aloittaminen

Lue ohjeet esimerkiksi rekisteröitymiseen, ylläpitäjien luomiseen ja laitteiden käyttöönoton aloittamiseen.

Valmistele laitteita etätyöhön

Valmistele tiimien jäsenille laitteita, jotta nämä voivat työskennellä etänä tai kotonaan.

Rekisteröinti ja käyttöönotto

Apple Business Managerin avulla voit automatisoida laitteiden käyttöönoton ja valvoa laitteita etänä.

Automaattinen laiterekisteröinti

Helpota laitteen ensimmäistä käyttöönottoa automaattisella laiterekisteröinnillä.

Laitetoimittajien hallinta

Katso, miten voit lisätä laitteita Apple Business Manageriin oston yhteydessä.

Mobiililaitteiden hallinta

Ota käyttöön ja hallitse Applen laitteita, ohjelmistoja ja palveluita helposti.

Sisällön jakaminen ja identiteetin hallinta

Apple Business Managerin avulla voit hallita käyttäjiesi Apple ID:itä ja jakaa appeja ja kirjoja erissä.

Kerberos-kertakirjautuminen

Kerberos SSO -laajennus tekee Kerberos-kertakirjautumisen käyttämisestä helppoa organisaatiosi Apple-laitteilla.

Sisällön jakaminen Apit ja kirjat -toiminnon avulla

Voit jakaa Apit ja kirjat -osiossa ostettua sisältöä suoraan koulusi tai yrityksesi käyttäjille.

Tietoja hallituista Apple ID:istä

Apple Business Manager tekee organisaatiosi Apple ID:iden luomisesta ja hallitsemisesta helppoa.

Apple at Work

Olipa organisaatiossasi sitten kymmenen tai kymmenentuhatta laitetta, Apple sopii helposti olemassa olevaan infrastruktuuriin.

Resources

Käyttöopas

Lue lisätietoja Apple Business Managerin ominaisuuksista ja siitä, mitä voit tehdä sillä.

Julkaisutiedot

Lue, mikä on muuttunut kunkin Apple Business Manager -päivityksen myötä.

AppleCare Professional -tuki

Hanki räätälöityä tukea asiantuntijoilta, jotka auttavat takaamaan IT-toimintojesi sujuvuuden.

Applen yhteisöt

Etsi iPhonen, iPadin tai Macin yritysratkaisuja käyttäjiltä eri puolilta maailmaa.

Ota yhteyttä tukeen

Hanki apua hallittujen Apple ID:iden käyttöön, appien käyttöönottoon tai laitteiden hallintaan.