Legal

TERMENI SI CONDITII

A. CONDITII DE VANZARE ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE
B. TERMENI SI CONDITII ITUNES STORE
C. TERMENI SI CONDITII MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE
D. TERMENI SI CONDITII APPLE MUSIC

CONTRACTELE PREZENTATE MAI JOS SE INCHEIE INTRE DVS. SI ITUNES SARL („ITUNES”) SI REGLEMENTEAZA MODUL IN CARE UTILIZATI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE. PENTRU A ACCEPTA ACESTI TERMENI, FACETI CLICK PE „AGREE" [„ACCEPT"]. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI, NU FACETI CLICK PE „AGREE" [„ACCEPT"] SI NU UTILIZATI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SAU IBOOKS STORE (“MAGAZINELE”). PREZENTUL CONTRACT SE APLICA FARA A ADUCE ATINGERE LICENTELOR DE SOFTWARE PE CARE DVS. ESTE POSIBIL SA LE FI INCHEIAT, CUM SUNT CELE PENTRU UTILIZAREA APLICATIEI ITUNES.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE NOASTRE VA RUGAM SA VIZITATI http://www.apple.com/support

A. CONDITII DE VANZARE ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE

PLATI, TAXE ȘI POLITICA PRIVIND RAMBURSĂRILE

In cazul in care un card de credit sau de debit sunt folosite pentru o tranzactie, iTunes poate obtine aprobarea prealabila pentru o suma pana la concurenta sumei comenzii. Facturarea se realizeaza la momentul tranzactiei Dvs. sau la scurt timp dupa aceasta. Atunci cand faceti cumparaturi, in prima faza se utilizeaza creditele de continut, urmate de creditele aferente Gift Certificate, iTunes Card sau Allowance Account; apoi, cardul Dvs. de credit sau de debit este debitat pentru orice suma ramasa. Sunteți de acord cu primirea tuturor facturilor în format electronic, ceea ce poate include primirea pe e-mail. Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul Magazinelor, si ca iTunes sa poata debita metoda Dvs. de plata pentru orice produse achizitionate si orice sume suplimentare (inclusiv orice taxe si comisioane de intarziere, dupa caz) care se pot acumula prin sau in legatura cu Contul Dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia iTunes o metoda de plata valabila pentru plata tuturor comisioanelor. Folosind magazinul din România, indicați că aceasta este țara Dvs. de rezidență fiscală.

Pretul Dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabila (in vigoare la data descarcarii).

Sunteti responsabil pentru orice obligatii fiscale suplimentare in Romania. Platile datorate catre iTunes sunt calculate net, fara impozite si taxe suplimentare aplicabile.

Dreptul de anulare: Dacă decideți să anulați o comandă, puteți face acest lucru în interval de 14 zile de la primirea chitanței fără a indica niciun motiv, cu excepția comenzilor iTunes Gifts care nu pot fi rambursate după revendicarea codului.

Pentru a anula o comandă, trebuie să ne informați cu privire la decizia Dvs. Pentru a asigura procesarea imediată, vă recomandăm să folosiți formularul Raportați o problemă pentru a anula toate articolele cu excepția Serviciului Apple Music, a și a articolelor nerevendicate iTunes Gift și Allowances achiziționate direct de la Apple. Articolele exceptate pot fi anulate contactând serviciul de Asistență iTunes. De asemenea, aveți dreptul de a ne informa folosind modelul de formular de anulare de mai jos sau prin orice altă afirmație clară. Dacă folosiți formularul Raportați o problemă vă vom transmite fără întârziere confirmarea de primire a anulării Dvs.

Pentru a respecta termenul-limită de anulare, trebuie să transmiteți anularea înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Efectele anulării: Vă vom rambursa în maxim 14 zile de la ziua când primim notificarea anulării. Vom folosi aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o Dvs. la efectuarea tranzacției și nu va trebui să plătiți nicio taxă pentru o astfel de rambursare.

Excepție de la dreptul de anulare: Nu puteți anula o comandă de furnizare de conținut digital dacă livrarea a început la solicitarea Dvs. și după ce confirmați că astfel pierdeți dreptul de anulare.

Model de formular de anulare:

- Către iTunes S.à r.l., 31-33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxemburg:

- Prin prezenta, vă notific cu privire faptul că mă retrag din contractul referitor la următoarele: [INTRODUCEȚI ID-UL COMENZII, ARTICOLUL, ARTISTUL ȘI TIPUL]

- Comandă efectuată la [INTRODUCEȚI DATA] / primită la [INTRODUCEȚI DATA]

- Numele consumatorului

- Adresa consumatorului

- E-mailul consumatorului (opțional)

- Data

Pana la realizarea unei achizitii, iTunes isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul Magazinelor in orice moment, iar Magazinele nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

In cazul in care un produs devine indisponibil in urma unei tranzactii dar inainte de descarcare, este posibil ca unicul remediu de care puteti beneficia sa fie limitat la o rambursare a pretului platit pentru produsul indisponibil. In cazul in care in urma unor probleme tehnice livrarea produsului Dvs. este impiedicata sau intarziata in mod nerezonabil, remediul unic si exclusiv de care puteti beneficia este fie inlocuirea, fie rambursarea pretului platit, in functie de decizia iTunes.

1-Click®

1-Click este o marca inregistrata a Amazon.com, Inc., utilizata sub licenta. 1-Click este o caracteristica convenabila care va permite sa realizati o achizitie din Magazine cu un singur click al mouse-ului sau al altui dispozitiv de indicare. Cu ocazia accesarii Magazinelor de pe computerul personal, achizitia 1-Click poate fi activata prin dialogul ce apare atunci cand apasati un buton Buy [Cumparare]. (Puteti reseta aceasta selectie in orice moment, apasand Reset Warnings [Reseteaza Avertizari] in Informatiile Dvs. de Cont). La accesarea Magazinelor de pe produsele Apple care ruleaza iOS, cum sunt iPad, iPod touch, sau iPhone („Dispozitiv iOS”), 1-Click se activeaza pentru fiecare tranzactie prin apasarea butonului care indica pretul produsului, care, la randul sau, dezvaluie butonul Buy [Cumparare]. Dupa activarea 1-Click, prin apasare sau click pe butonul Buy [Cumparare] se incepe imediat descarcarea si tranzactia Dvs. este finalizata fara nicio alta etapa suplimentara.

GIFT CERTIFICATES, CARDURI SI CODURI ITUNES, ALLOWANCES SI CODURI DE CONTINUT

Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Codurile de Continut si Allowances, pe langa soldurile neutilizate, nu pot fi revendicabile in numerar si nu pot fi returnate in vederea unei rambursari in numerar (cu excepția situațiilor indicate în politica privind rambursările de mai sus, care se aplică în cazul în care articolul a fost achiziționat din iTunes Store; sau cu excepția situațiilor în care distribuitorul de la care a fost achiziționat articolul aplică o politică diferită privind rambursările), fara a aduce atingere vreunui drept statutar aplicabil de rambursare in caz de cadouri defecte sau descrise gresit; schimbate; revandute; folosite in vederea achizitionarii de Cadouri, Gift Certificates sau Cardurile si Codurile iTunes; utilizate pentru asigurarea de Allowance; folosite pentru achizitii in Magazinul Apple Online; sau folosite in Magazinele Apple Retail. Diferentele neutilizate nu pot fi transferate.

Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Codurile de Continut si Allowances din Romania pot fi revendicate prin intermediul Magazinelor numai in Romania.

iTunes nu raspunde pentru Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Coduri de Continut sau Allowances pierdute sau furate. Riscul in caz de pierdere si titlul asupra Gift Certificates, Cardurilor si Codurilor iTunes si Allowances care sunt transmise electronic sunt transferate cumparatorului in Romania odata cu transmiterea electronica. Riscul de pierdere si titlul asupra Codurilor de Continut care sunt transmise electronic sunt transferate de la iTunes din Luxembourg odata cu transmiterea electronica.

iTunes isi rezerva dreptul de a inchide conturi si de a solicita forme alternative de plata, in cazul in care un Gift Certificate, Card sau Cod iTunes, Cod de Continut sau Allowance este obtinut(a) sau folosit(a) in mod fraudulos in cadrul Magazinelor.

CADOURI

Cadourile achizitionate din Magazine pot fi cumparate numai pentru, si revendicate numai de persoane din Romania. Destinatarii cadourilor trebuie sa dispuna de hardware compatibil si setari de control parental pentru a utiliza anumite cadouri.

INFORMATII IMPORTANTE DE SIGURANTA

Pentru a evita suprasolicitarea muschilor, articulatiilor sau vatamarea ochilor in timpul utilizarii produselor oferite prin Magazine, ar trebui sa faceti pauze dese si sa va odihniti pentru o perioada mai indelungata in cazul in care simtiti orice durere, oboseala sau disconfort. Un procent extrem de redus al populatiei poate experimenta crize sau stari de lesin la expunerea la lumini sau tipare intermitente, inclusiv, dar fara a se limita la, in timpul jocurilor video sau vizualizarii clipurilor video. Printre simptome se numara ameteala, greata, miscari necontrolate, pierderea cunostintei, vedere distorsionata, mancarimi, amorteala sau alte semne de disconfort. Consultati un medic inainte de a utiliza produsele oferite prin Magazine, in cazul in care ati suferit vreodata de simptomele enumerate mai sus sau de simptome similare si intrerupeti imediat utilizarea acestor produse. Consultati un medic in cazul in care acestea apar in timp ce utilizati produsele in cauza. Parintii ar trebui sa supravegheze utilizarea, de catre copii, a produselor oferite prin Magazine pentru a depista indicii ale acestor simptome.

PRE-COMENZI

Prin precomandarea produselor, autorizati Magazinele sa debiteze automat conturile Dvs. si, dacă ați activat descărcările automate, sa descarce produsul cand acesta devine disponibil. Puteti anula precomanda oricând inainte de momentul in care articolul devine disponibil și așa cum este indicat în politica privind rambursările de mai sus.

FAMILY SHARING (Utilizare in comun in cadrul familiei)

Family Sharing va permite sa utilizati in comun anumite produse eligibile iTunes, App Store, Mac App Store si iBooks Store cu un numar de maximum sase membri (inclusiv Dvs.) ai unei „Familii.” Daca infiintati o Familie sau va alaturati unei Familii, puteti vizualiza produsele eligibile ale altor membri ai Familiei si puteti descarca aceste produse in dispozitivul Dvs. compatibil sau in computerul Dvs. Puteti de asemenea alege sa ascundeti achizitiile, astfel incat alti membri ai Familiei sa nu le poata vizualiza sau descarca de la Dvs. Puteti folosi in comun informatii precum poze si clipuri video prin aplicatia Poze (Photos app), evenimente prin Calendarul Familiei Dvs. (Family Calendar), memento-uri prin aplicatia Mementouri (Reminders), informatii privind localizarea prin Gasire Prieteni (Find My Friends) si localizarea dispozitivului prin Gasire iPhone (Find My iPhone). Family Sharing este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Sunt necesare conturi iTunes si iCloud; sunt necesare iOS 8 si/sau OS X Yosemite pentru a initia si a va alatura unei Familii. Anumite tranzactii si caracteristici pot sa nu fie compatibile cu o versiune anterioara a software-ului si pot necesita o actualizare a software-ului. Daca va alaturati unei Familii, caracteristicile Family Sharing sunt activate in mod automat pe dispozitivele Dvs. compatibile si computerele Dvs.

“Organizatorul” unei Familii poate invita alti membri sa participe in cadrul Familiei. Organizatorul trebuie sa fi implinit sau depasit varsta de 18 ani si trebuie sa dispuna de o metoda eligibila de plata inregistrata la iTunes.