Support voor iMac

Een iMac configureren

Gebruik de configuratie-assistent om de eenvoudige stappen te doorlopen die nodig zijn om je nieuwe Mac te gebruiken.

Materiaal verplaatsen naar een nieuwe Mac

Met de migratie-assistent kun je alle documenten, programma's, gebruikersaccounts en instellingen kopiëren naar een nieuwe Mac.

Sluit aan op een ander beeldscherm

Sluit een extern beeldscherm aan op je iMac via de Thunderbolt-/USB 4-poorten.

Verbinding maken met andere apparaten

Als de kabel van je externe beeldscherm, harde schijf of een ander apparaat niet kan worden aangesloten op de Thunderbolt-/USB 4-poorten van je iMac, heb je misschien een adapter nodig.

Draadloze apparaten configureren

Het toetsenbord, de muis of de trackpad waarmee je iMac wordt geleverd, zijn al gekoppeld. Volg deze stappen als je ze opnieuw moet koppelen of wanneer je ze apart hebt gekocht.

Je gids voor iMac

Basisbeginselen voor de iMac

Kom meer te weten over functies en ontdek wat je iMac allemaal kan.

macOS-gebruikershandleiding

Kom meer te weten over macOS-functies en hoe je het meeste uit je Mac kunt halen.

Technische specificaties

Zoek de technische specificaties voor het specifieke model van je iMac.

Het is geen probleem met AppleCare+

Onbeperkte reparaties voor onopzettelijke schade, toegang met prioriteit tot Apple deskundigen en meer.