Support voor iTunes

Support voor je aankopen

Vind antwoorden op je vragen over facturering, betaalgegevens, iTunes Store-aankopen of een abonnement op Apple Music.

De Apple Music-app gebruiken

Ontdek hoe je je kunt abonneren op Apple Music, naar wereldwijde radiostations kunt luisteren, muziek kunt kopen of een cadeau kunt versturen.

Over iTunes voor Windows

Ontdek waar je iTunes voor Windows kunt downloaden of de Apple Music-app, Apple TV-app en Apple Devices-app in Windows 10 of nieuwer kunt krijgen.