Kundestøtte for Apple-ID

Apple-ID-en din er kontoen du bruker for å få tilgang til Apple-tjenester, og den sikrer at enhetene dine fungerer sømløst sammen.

Beskytt kontoen din

Apple-ID-sikkerhet

Her er noen anbefalte fremgangsmåter for å øke sikkerheten for kontoen din og personopplysningene dine.

Unngå phishing

Finn ut hvordan du unngår phishing og annen svindel, og finn ut hva du bør gjøre hvis du mottar mistenkelige e-poster, telefonsamtaler eller meldinger.

Del med familien

Familiedeling

Med Familiedeling kan du og familien dele kjøp fra iTunes og App Store, Apple-abonnementer som iCloud+ med mer. Foreldre kan også bruke Spør om kjøp for å godkjenne et barns kjøp.

Apple-ID-er for familien din

Ikke del Apple-ID-en din, selv ikke hvis du vil dele kjøp eller abonnement. Bruk heller Familiedeling, slik at alle har sin egen.