Kundestøtte for Mail

Sjekke innstillingene for Mail

Skriv inn e-postadressen din nedenfor, så bekrefter vi Mail-innstillingene dine.

Gyldige inndata Ugyldige inndata
Oppgi en e-postadresse som er riktig formatert. Innstillingene for e-postleverandøren din i Mail er ikke kjent. Ta kontakt med leverandøren din for å få riktige innstillinger.
Innstillingene for Mail ble funnet.

Server for innkommende e-post

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for utgående e-post

Server for utgående e-post (Mac OS)

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for innkommende e-post

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Server for utgående e-post (iOS)

Kontotype

Brukernavn

Serverport

Godkjenning

Passord

MD5-utfordringssvar

Kerberos versjon 5 (GSSAPI)

Godkjent POP (APOP)

NTLM

Ingen

SSL/TLS

Ja

Nei

Vertsnavn for server

Merk: Apple kan innhente og bruke domeneadressen din (dvs. yahoo.com, gmail.com osv.) med formål om å forbedre produktene og tjenestene våre. Ellers vil den fullstendige e-postadressen din ikke bli lagret eller brukt av Apple eller delt med andre enheter.

Gjør mer med Mail

Angre sending

Hvis du har gjort en feil eller sendt en e-post ved et uhell, kan du angre sending av en e-post med Angre sending.

Planlegg sending av e-post

Du kan velge Send senere hvis du vil at Mail skal sende en e-post til et planlagt tidspunkt.

Minn meg på det

Få Mail til å minne deg på en e-post om en time, i kveld, i morgen eller hvilket som helst annet tidspunkt.

Legg til en e-postkonto på iOS-enheten din

Du kan konfigurere en e-postkonto i Mail-appen på iPhone, iPad eller iPod touch på to måter – automatisk eller manuelt. Finn ut hvilket alternativ som er best for deg.

Hvis informasjonen din i iCloud ikke synkroniseres

Se hva du kan gjøre hvis du trenger hjelp. F.eks. hvis endringene dine i Kontakter, Kalender eller Påminnelser på en enhet ikke gjenspeiles på alle enhetene dine.

Organiser e-post på Mac

Slik får du kontroll over innboksen din og gjør det lettere å fokusere på meldinger som er viktige for deg.

Veiledningen din for Mail

Finn ut mer om funksjonene og hvordan du bruker Mail.