AppleCare for Enterprise

Asiantuntijatiimimme auttaa sinua ja tiimiäsi.

Oma tiimisi saa yksilöllistä neuvontaa asiantuntijoiltamme, joilta löytyvät taidot IT-toimintojesi ylläpitoon jouhevasti – aina ympärivuorokautisesta puhelintuesta nopeisiin korjauksiin paikan päällä.

Oma AppleCare Account Managerisi.

AppleCare for Enterprise alkaa AppleCare Account Managerista, joka on oma AppleCaren yhteyshenkilösi. AppleCare Account Managerisi auttaa arvioimaan IT-infrastruktuurisi, seuraamaan mahdollisia ongelmia sekä laatimaan kuukausittaisia tapahtumaraportteja tukipuheluista ja korjauksista. AppleCare Account Managerin tauoton tuki maksimoi sinun ja tiimisi saamat hyödyt AppleCare for Enterprise -sopimuksesta.

Turvaa kuin IT-osasto.

Apple valmistaa laitteistot, käyttöjärjestelmät ja monet ohjelmista Applen tuotteille itse, joten AppleCare for Enterprisen kaltaista integroitua tukea ja palvelua et löydä mistään muualta. Saat IT-osaston tasoista tukea puhelimitse tai sähköpostitse kaikille Applen laitteistoille ja ohjelmistoille. Tarjoamme tukea monimutkaisiin käyttöönotto- ja integrointimenetelmiin, mobiililaitteiden hallinta (MDM) ja Active Directory mukaan lukien. Jos tarvitset apua IBM MobileFirst for iOS -ohjelmien kanssa, autamme vianmäärityksessä ja teemme yhteistyötä IBM:n kanssa ongelman ratkaisemiseksi.

AppleCare for Enterprise tarjoaa IT-osaston tasoista tukea nimeämillesi kuudelle tekniselle yhteyshenkilölle. Tuki on käytettävissä vuorokauden ympäri tunnin vasteajoilla kiireellisimmän vakavuusluokan ongelmissa, kuten tuotantopalvelun lakatessa toimimasta. Voit myös lisätä teknisten yhteyshenkilöiden määrää lisämaksusta.

Tukea tukipalveluillesi.

AppleCare for Enterprise voi auttaa vähentämään sisäisten tukipalveluidesi kuormitusta tarjoamalla teknistä tukea työntekijöillesi puhelimitse ympäri vuorokauden. Apple tarjoaa teknistä tukea Applen laitteille ja käyttöjärjestelmille, Applen ohjelmille (kuten Keynote, Pages ja Numbers) sekä henkilökohtaisille tileille tai asetuksille.

Turvaa jokaiselle Macille, iPhonelle ja iPadille.

AppleCare for Enterprise sisältää joustavia palveluvaihtoehtoja, nopeat paikan päällä tapahtuvat huollot ja laitteen korjauksen tai vaihtamisen viimeistään seuraavan arkipäivän aikana.

Laitteistohuolto paikan päällä.

Sinulla on mahdollisuus saada tukea laiteongelmiin paikan päällä kahden tai kolmen vuoden ajaksi laitteistosi ostopäivästä alkaen. Jos sinulla on laitteisto-ongelmia kyseisenä aikana, AppleCare for Enterprisen avulla pääset pian takaisin työn touhuun. Maailmanlaajuinen Applen valtuuttama palveluntarjoaja, IBM Global Technology Services, tarjoaa huoltopalvelun paikan päällä seuraavan arkipäivän aikana.

Muiden laitteiden korjaaminen tai vaihtaminen.

Paikan päällä olevien laitteiden turvan lisäksi voit korjauttaa jopa kaksi prosenttia sopimuksen kattamista Mac-tietokoneista tai jopa viisi prosenttia sopimuksen kattamista iPad- tai iPhone-laitteista mistä tahansa syystä. Joten jos työntekijä vaurioittaa laitetta vahingossa, AppleCare for Enterprise voi kattaa senkin. Useimmissa tapauksissa Apple voi korjata tai vaihtaa laitteen yhden arkipäivän kuluessa.