ТБ‑провайдер і приватність
Функцію «ТБ‑провайдер» спроєктовано так, щоб захищати вашу інформацію і давати вам змогу обирати, що поширювати.
Функція «ТБ‑провайдер» надає вашому ТБ‑провайдеру і стороннім програмам доступ і можливість обмінюватися інформацією про ваш рахунок ТБ‑підписки, щоб ви могли ввійти в обліковий запис свого ТБ‑провайдера, і потім автоматично отримати доступ до шоу, фільмів й іншого вмісту, що є в складі вашої підписки ТБ‑провайдера, у сторонніх програмах без потреби щоразу виконувати вхід.
Коли ви входите в обліковий запис свого ТБ‑провайдера, програми, що підтримують вашого ТБ‑провайдера, вмикаються для використання вашого облікового запису. Увійшовши в обліковий запис свого ТБ‑провайдера, інші програми можуть запитати у вас доступ до облікового запису вашого ТБ‑провайдера.
Коли ви входите в обліковий запис свого ТБ‑провайдера, ваш пристрій зберігатиме певну інформацію про ваш обліковий запис ТБ‑підписки на цьому пристрої, як‑от назва ТБ‑провайдера і ваше екранне імʼя користувача. Ця інформація використовується для активації функції та обміну інформацією про підписку між вашим ТБ‑провайдером і сторонніми програмами. Ваш ТБ‑провайдер може поширювати інформацію про ваш підписний обліковий запис для будь-якої програми, якій ви дозволити перевірити ваш доступ до деяких їхніх пропозицій підписки чи вмісту. Ця інформація може містити ваш ID користувача підписки, ID оселі і обліковий поштовий індекс, разом із деталями пакета підписки.
Після вашого входу до облікового запису свого ТБ‑провайдера дані про вашу підписку буде використано для пошуку сторонніх програм із вмістом, доступним через вашу підписку, що придатні для підʼєднання до програми TV від Apple.
Ви будь-коли можете вимкнути функцію «ТБ‑провайдер». Для цього на пристрої iOS чи visionOS перейдіть у Параметри > Загальні > ТБ‑провайдер > Вилучити ТБ‑провайдера. У tvOS перейдіть у меню Параметри > Користувачі й облікові записи > ТБ‑провайдер > Вилучити ТБ‑провайдера. Після цього ви вийдете з облікового запису свого ТБ‑провайдера. Ви також можете вимикати програми індивідуально.
Увімкнувши функцію ТБ‑провайдера, ви дозволяєте своєму ТБ‑провайдеру і всім стороннім програмам, увімкненим вами, обмінюватися даними і використовувати вашу облікову інформацію ТБ‑підписки. На їх спільний доступ до такої інформації та її використання поширюються їх умови використання, політики конфіденційності й практичні настанови. Вам також слід переглянути умови, політики конфіденційності та практики вашого ТБ‑провайдера і будь-яких сторонніх програм-учасниць, щоб збагнути, як вони використовують і поширюють ваші дані відтворення і повʼязану інформацію.
Інформація, яку збирає Apple, завжди оброблятиметься відповідно до Політики конфіденційності Apple, наведеної на вебсторінці www.apple.com/ua/privacy.
2026-10-30