PERSBERICHT januari 9, 2012

Nieuwe stukken voor aandeelhouders van Apple nu online

CUPERTINO, 9 januari 2012 – Apple maakt vandaag bekend dat de stukken voor aandeelhouders voor 2012 conform de regels voor de publicatie en verspreiding van informatie van de Amerikaanse Securities and Exchange Commission zijn gepubliceerd op www.apple.com/investor. Dankzij deze regels hoeft Apple minder papieren stukken te produceren en te verspreiden, wat veel beter is voor het milieu.
De aandeelhouders van Apple kunnen de stukken echter nog steeds op papier ontvangen, zonder extra kosten. Hoe ze die kunnen aanvragen, staat op www.apple.com/investor en in het e-mailbericht over de onlinepublicatie van de stukken dat alle particulieren ontvangen die per 27 december 2011 aandeelhouder van Apple zijn. Het Form 10-K 2011 van Apple is op 26 oktober 2011 ingediend en is ook op www.apple.com/investor geplaatst.
Perscontact:
Juriaan Bosman
Apple
bosman.j@apple.com
+447515847664
AAN DE REDACTIE: Bezoek voor aanvullende informatie Apple's PR website of bel Apple's Media Helplijn op 020 5352728

    © 2012 Apple Inc. Alle rechten voorbehouden. Apple, het Apple logo, Mac, Mac OS en Macintosh zijn handelsmerken van Apple. Andere bedrijfs- of productnamen kunnen handelsmerken zijn van hun respectieve eigenaars.