FOTO’S 17 november 2017

Bezoekerscentrum Apple Park open voor publiek

Het bezoekerscentrum hoort bij de nieuwe campus van Apple.
Het bezoekerscentrum van Apple Park in Cupertino heeft vrijdagochtend zijn deuren geopend. Buren en gasten uit de buurt konden komen kennismaken met de innovaties van Apple Park. Het bezoekerscentrum van Apple Park heeft een uniek ontwerp, dat aansluit op de architectuur van de nieuwe campus met soortgelijke trappenhuizen, stenen muren en terrazzovloeren. Het van koolstofvezels gemaakte cantileverdak lijkt wel te zweven: het wordt alleen ondersteund door de met steen beklede kernen.
Gasten uit de plaatselijke omgeving hebben als eerste kunnen kennismaken met het bezoekerscentrum.
Aan de hand van een driedimensionaal model en augmented reality kunnen bezoekers de Apple Park campus op een fascinerende manier ervaren. Zo komen ze meer te weten over het grootste gebouw ter wereld dat op natuurlijke wijze wordt geventileerd, en kunnen ze een van de grootste on-site zonne-energie-installaties ter wereld bekijken. Daarnaast kunnen bezoekers het complete dak van het gebouw tillen om de werkplekken te bekijken, die op samenwerking zijn toegespitst. 
De gasten kunnen ook naar het dakterras. Daar hebben ze een prachtig uitzicht op het hoofdgebouw en de droogtebestendige inheemse bomen op het terrein, waarvan er in totaal zo’n 9000 zijn. Terug op de begane grond kunnen ze het door olijfbomen omgeven café bezoeken, of de Store waarin het hele Apple assortiment te vinden is, evenals exclusieve merchandise van Apple en Apple Park.
Vanaf het dakterras heb je het beste uitzicht op het hoofdgebouw van Apple Park.
In het café zijn hapjes en drankjes te bestellen. Zowel binnen als buiten zijn zitplaatsen.
In het bezoekerscentrum is ook het hele Apple assortiment te vinden.

Afbeeldingen van het bezoekerscentrum van Apple Park

Contactpersoon voor de pers:

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728