FOTO’S november 12, 2019

Truth Be Told in première, vanaf 6 december te zien op Apple TV+

De met een Academy Award bekroonde Octavia Spencer, Emmy Award-winnaar Aaron Paul, Lizzy Caplan, Elizabeth Perkins, Michael Beach, Mekhi Phifer, Tracie Thoms, Haneefah Wood en Emmy Award-winnaar Ron Cephas Jones

Reese Witherspoon, Nichelle Tramble Spellman and Octavia Spencer.
Uitvoerend producent Reese Witherspoon, uitvoerend producent, schrijver en hoofd uitvoerend producent Nichelle Tramble Spellman en uitvoerend producent en ster Octavia Spencer op de wereldpremière van Truth Be Told in het Samuel Goldwyn Theater in Los Angeles.
Truth Be Told van Apple beleefde vandaag zijn wereldwijde première in het Samuel Goldwyn Theater in Los Angeles. Deze dramaserie volgt Poppy Parnell (Octavia Spencer), een podcastmaker die zich opnieuw moet buigen over de moordzaak die haar beroemd maakte. Hierdoor komt ze oog in oog te staan met Warren Cave (Aaron Paul), de man die mede door haar toedoen achter de tralies is beland. Ze betwijfelt nu of dat wel terecht is. Het verhaal is gebaseerd op de roman Are You Sleeping van Kathleen Barber, en geeft een inkijkje in Amerika’s obsessieve voorliefde voor true-crimepodcasts. De serie maakt duidelijk wat de gevolgen kunnen zijn als een rechtszaak ontaardt in een mediacircus.
Vanaf 6 december zijn de eerste drie afleveringen van Truth Be Told in meer dan 100 landen en regio’s over de hele wereld te zien op Apple TV+. Daarna komt er elke vrijdag een nieuwe aflevering uit.
Octavia Spencer.
Octavia Spencer op de wereldpremière van Truth Be Told, vanaf 6 december te zien op Apple TV+.
Reese Witherspoon.
Uitvoerend producent Reese Witherspoon op de wereldpremière van Truth Be Told.
Cast en crew van Truth Be Told.
Vanavond beleefde Truth Be Told zijn wereldpremière in het Samuel Goldwyn Theater in aanwezigheid van de cast en uitvoerend producenten. Van links naar rechts: Haneefah Wood, Mekhi Phifer, Ron Cephas Jones, Annabella Sciorra, Elizabeth Perkins, Reese Witherspoon, Nichelle Tramble Spellman, Octavia Spencer, Aaron Paul, Michael Beach.
Aaron Paul and Lizzy Caplan.
Aaron Paul en Lizzy Caplan op de wereldpremière van Truth Be Told in het Samuel Goldwyn Theater in Los Angeles.
Tracie Thoms.
Tracie Thoms op de wereldpremière van Truth Be Told.
Tracie Thoms.
Uitvoerend producenten Lauren Neustadter, Nichelle Tramble Spellman, Octavia Spencer en Kristen Campo op de wereldpremière van Truth Be Told.
Michael Beach.
Michael Beach op de wereldpremière van Truth Be Told in Los Angeles.
Apple TV+ is de eerste videoabonnementsdienst met alleen originele programma’s en de creatiefste storytellers van het moment, en werd op 1 november gelanceerd in ruim 100 landen en regio’s. De dienst is verkrijgbaar via de Apple TV-app op iPhone, iPad, Apple TV, iPod touch, Mac, sommige smart-tv’s van Samsung, Roku- en Amazon Fire TV-devices, en online via tv.apple.com. Een abonnement kost € 4,99 per maand met een gratis proefperiode van zeven dagen. Klanten die na 10 september 2019 een nieuwe iPhone, iPad, Apple TV, Mac of iPod touch kopen, mogen Apple TV+ een jaar lang gratis proberen.1 Vanaf 1 november kunnen deze klanten de gratis proefperiode van een jaar activeren via de Apple TV-app op het aangeschafte device. Daarvoor moet de nieuwste versie van de software zijn geïnstalleerd. 

Media

Beeldmateriaal van de première van Truth Be Told

    1 € 4,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode. Eén abonnement per Delen met gezin-groep. Aanbieding geldt tot drie maanden na activering op het in aanmerking komend device. Geldig vanaf 1 november 2019. Abonnement wordt automatisch verlengd totdat het wordt opgezegd. Zie www.apple.com/promo.

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728