opent in nieuw venster
PERSBERICHT november 6, 2022

Nieuws over de levertijd van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max

CUPERTINO, Californië De belangrijkste assemblagefabriek voor iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max in het Chinese Zhengzhou heeft momenteel te maken met beperkingen wegens COVID-19. Als gevolg hiervan is de productiecapaciteit sterk verminderd. Zoals vanaf het begin van de COVID-19-pandemie staat de gezondheid en veiligheid van de werknemers in onze toeleveringsketen voorop.
De vraag naar de iPhone 14 Pro- en iPhone 14 Pro Max-modellen is nog altijd groot. Er worden nu echter minder exemplaren van iPhone 14 Pro en iPhone 14 Pro Max geleverd dan voorzien en dit heeft tot gevolg dat klanten langer op hun nieuwe producten moeten wachten.
We werken nauw samen met onze leverancier om weer het geplande productieniveau te halen zonder dat daarbij de gezondheid en veiligheid van werknemers in het gedrang komt.

Contactpersoon voor de pers

Martijn Kroonstuiver

Apple

mkroonstuiver@apple.com

+31 (0)20 5352821

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728