opent in nieuw venster
Klanten lopen Apple Tysons Corner in terwijl medewerkers voor hen klappen.
Medewerkers begroeten de eerste klanten in het opnieuw ontworpen Apple Tysons Corner, dat nu heropend is in het hart van Fairfax County, Virginia.
Vandaag vindt de heropening plaats van Apple Tysons Corner in het hart van Fairfax County, Virginia. Toen deze Store 22 jaar geleden, op 19 mei 2001, zijn deuren opende voor klanten, kon de wereld voor het eerst op deze magische manier kennismaken met de producten van Apple. Sindsdien heeft Apple wereldwijd meer dan 500 Apple Stores geopend.
“Sinds de opening van onze eerste Store in Tysons Corner in het noorden van Virginia creëren wij vol trots een weergaloze winkelervaring. Klanten kunnen producten en diensten ontdekken waarmee ze hun creativiteit de vrije loop kunnen laten, en waarmee ze allerlei mooie dingen kunnen doen”, aldus Tim Cook, CEO van Apple. “En we vinden het geweldig dat we klanten vanaf vandaag welkom kunnen heten in het opnieuw ontworpen Apple Tysons Corner.”
“We werken al 22 jaar aan de relatie met onze klanten bij Apple Tysons Corner en we zijn dus des te blijer dat we deze community kunnen verwelkomen in deze nieuwe ruimte, waar het beste van Apple onder één dak te zien is”, zegt Deirdre O’Brien, Senior Vice President Retail bij Apple. “Onze medewerkers staan klaar om klanten terzijde te staan en iedereen te helpen zoveel mogelijk uit de nieuwste producten en diensten van Apple te halen.”
Het interieur van Apple Tysons Corner in Fairfax County, Virginia.
Op deze locatie, die op 19 mei 2001 voor het eerst openging, kunnen de klanten opnieuw genieten van de magie van de Apple Store.
Een medewerker van Apple, een klant, Deirdre O’Brien en nog een klant poseren bij de heropening van Apple Tysons Corner.
Deirdre O’Brien (tweede van rechts) verwelkomt samen met de plaatselijke Apple medewerkers klanten bij de heropening van de Store.
Een medewerker laat een klant de nieuwste Mac-modellen zien.
Een medewerker laat een klant de nieuwste Mac-modellen zien.
De voorkant van Apple Tysons Corner in het winkelcentrum, waar klanten elkaar ontmoeten.
Klanten ontmoeten elkaar voor de deur van Apple Tysons Corner tijdens de heropening van de Store.
Twee klanten in Apple kleding; de ene houdt een tas van Apple omhoog, de andere draagt een peuter.
Klanten vieren de heropening van Apple Tysons Corner.

Shoppen in de Apple Store

Klanten van Apple Tysons Corner krijgen ondersteuning van ruim 100 getalenteerde medewerkers. Die kunnen de community helpen met het ontdekken van de iPhone 14-modellen, met hun ongelooflijke camerafuncties, fantastische batterijduur en een baanbrekend pakket met features voor gezondheid en veiligheid.
Een klant bekijkt de iPhone 14-serie in Apple Tysons Corner.
Een medewerker van Apple laat een klant de iPhone 14-serie zien.
Een klant laat vol trots haar net gekochte iPhone 14 Pro zien.
Een klant laat vol trots haar net gekochte iPhone 14 Pro zien.
Klanten kunnen zich in de Apple Watch-serie verdiepen in een opnieuw ontworpen gedeelte, waar ze op een nog persoonlijkere manier kunnen shoppen. De Genius Bar heeft een nieuwe balie, die ideaal is voor direct contact met klanten tijdens praktische hulp bij techniek en hardware. 
Apple Watch Studio zoals ingericht bij Apple Tysons Corner.
Bij de Apple Watch Studio kunnen klanten in de Store hun device personaliseren door de combinatie van kast en bandje te kiezen die ze het mooist vinden.
Een medewerker helpt een klant bij een opstelling van Apple Watch-modellen.
De ruim 100 medewerkers van de Store laten de klanten graag de hele Apple Watch-serie zien.
Klanten lopen Apple Tysons Corner in terwijl medewerkers voor hen klappen.
De Genius Bar heeft een nieuwe balie voor direct contact met klanten tijdens praktische hulp bij techniek en hardware.
Bij Apple Tysons Corner kunnen deelnemers van Today at Apple kennismaken met de nieuwste Apple producten en leren hoe ze aan de slag kunnen met hun nieuwe device. Het gratis programma van Apple omvat:
  • Skills: Aan de slag met de Mac.
  • Video Skills: Filmen met iPhone.
  • Art Skills: Aan de slag met Procreate.
  • Photo Skills: Fotograferen met iPhone.

Universeel ontwerp

Apple Tysons Corner is gebaseerd op universele ontwerpprincipes, waardoor iedereen zich er welkom kan voelen. Er zijn tafels en stoelen van verschillende hoogte en toegangsroutes waar rolstoelgebruikers meer manoeuvreerruimte hebben. Mensen met een gehoorapparaat kunnen in de Store een draagbare ringleiding meekrijgen die overal te gebruiken is. En bij de tafel van Today at Apple kunnen klanten met behulp van een vaste ringleiding meeluisteren met de sessie, wat het allemaal nog toegankelijker maakt.
Klanten rondom de tafel van Today at Apple bij Apple Tysons Corner.
Apple Tysons Corner is gebaseerd op universele ontwerpprincipes, waardoor iedereen zich er welkom kan voelen.

Duurzaamheid in Apple Stores

Als onderdeel van de inspanningen van Apple op het gebied van duurzaamheid wordt er in Apple Tysons Corner aanzienlijk minder gebruikgemaakt van petrochemische en koolstofintensieve materialen. Het unieke plafond is gemaakt van biogene akoestische panelen en schotten, met een minimum aan metalen, en voor de vloer zijn biopolymeren gebruikt, zodat er minder chemische harsen nodig zijn. Net als alle gebouwen van Apple draait Apple Tysons Corner op 100 procent vernieuwbare energie en is het CO₂-neutraal. 
Detailfoto van het plafond van Apple Tysons Corner.
Het unieke plafond is gemaakt van biogene akoestische panelen en schotten, met een minimum aan metalen.
Van links naar rechts: (1) Bij Apple Tysons Corner kunnen klanten alle producten en diensten van Apple ontdekken. (2) Medewerkers van Apple kunnen klanten een iPad helpen kiezen en assisteren bij de configuratie.
Van boven naar beneden: (1) Bij Apple Tysons Corner kunnen klanten alle producten en diensten van Apple ontdekken. (2) Medewerkers van Apple kunnen klanten een iPad helpen kiezen en assisteren bij de configuratie.
Deel artikel

Media

  • Tekst van dit artikel

  • Afbeeldingen in dit artikel

Contactpersonen voor de pers

Apple Media Helpline

media.nl@apple.com

020 535 2728