Support voor Safari

Maak kennis met Safari

Safari-profielen

Maak afzonderlijke profielen voor zaken als werk en privé, zodat je je surfactiviteiten georganiseerd kunt houden.

Passkeys gebruiken

Passkeys vervangen wachtwoorden zodat er een makkelijkere en veiligere manier is om in te loggen bij je accounts. Daarnaast kun je ze op je apparaat zelf vinden.

Webapps

Voeg je favoriete websites toe aan het Dock om ze als app te gebruiken.

Je startpagina aanpassen

Kies een achtergrondafbeelding en andere opties, zoals Favorieten, Siri-suggesties, iCloud-tabbladen en Leeslijst.

Extensies toevoegen

Safari-extensies voegen functionaliteit toe en zijn een geweldige manier om je browse-ervaring te personaliseren en verbeteren.

Privacyrapport

Zie een lijst met bekende trackers die zijn tegengehouden op alle websites die je hebt bezocht.

Wachtwoorden automatisch invullen

Gebruik de functie voor automatisch invullen om bewaarde gebruikersnamen en wachtwoorden eenvoudig in te vullen en sterke wachtwoorden te genereren wanneer je je aanmeldt voor websites.

Bladwijzers importeren

Je kunt je bladwijzers, geschiedenis en bewaarde wachtwoorden importeren uit Google Chrome of Mozilla Firefox en verdergaan waar je was gebleven.

Je online veiligheid verbeteren

Lees hoe je phishing en andere oplichtingspraktijken kunt herkennen en voorkomen en hoe je een waarschuwing krijgt als de bezochte site vermoedelijk een phishing-website is.

Informatiebronnen

Gebruikershandleiding

Kom meer te weten over functies en ontdek wat Safari allemaal kan.

iCloud configureren

Selecteer en configureer de iCloud-functies die je wilt gebruiken, zoals Foto's, Contacten, Agenda's en meer.