Kundestøtte for Numbers

Overlat regnestykkene til Numbers

Opprett formler som kan utføre kalkulasjoner eller behandle data, med hundrevis av innebygde funksjoner.

Opprett og bruk kategorier

Organiser og sammenfatt tabeller raskt for å få spesifikk informasjon fra dataene.

Bruk og administrer maler

Opprett en egendefinert mal som du kan bruke om igjen mange ganger, og del filer med andre.

Konverter og del

Del Numbers-regneark ved å konvertere dem til kompatible formater, for eksempel Microsoft Excel, CSV og PDF.

Ressurser

Brukerhåndbøker

Finn ut mer om funksjoner og utforsk alt Numbers kan gjøre på Mac, iPad eller iPhone.

Numbers for iCloud

Opprett eller rediger regneark på en nettleser med Numbers for iCloud.