Wij rekenen op jou.
En jij kunt op ons rekenen.

Apple is Apple dankzij de meest toegewijde, enthousiaste mensen
ter wereld die een verschil maken in de levens van onze klanten.
En daarom willen wij graag een verschil maken in de levens van onze medewerkers.

Medewerkers op de trap in het Steve Jobs Theater in Apple Park.

De Store wordt geopend,
Apple Orchard Road

Wij hebben oog voor jouw hele persoon. Bij Apple kijken we bij alles wat we doen ook goed naar het welzijn en de persoonlijke behoeften en ervaringen van onze medewerkers. Dat zie je terug in onze producten, onze Stores en ook in de manier waarop we in onze medewerkers investeren.

We zijn allemaal individuen, die het beste gedijen wanneer we over de middelen beschikken om aan onze eigen, unieke behoeften te voldoen. Daarom staat Apple op allerlei manieren klaar om bij te kunnen dragen aan jouw welzijn, zelfvertrouwen en tevredenheid. Want als je lekker in je vel zit, heb je het gevoel dat je de hele wereld aankunt en presteer je op je best.

Voel je goed in lichaam en geest.

Iedereen heeft andere behoeften en een ander ritme. Daarom bieden we een flexibele zorgverzekering waarmee je verzekerd bent voor zowel lichamelijke als geestelijke gezondheidszorg. Daarnaast kunnen medewerkers vrijwel overal bij een medische professional terecht voor gratis en vertrouwelijke counseling, virtueel of persoonlijk. Mogelijk kom je ook in aanmerking voor een fitnessvergoeding.

Katie, medewerker bij Apple

Katie, Retail Market Development

Cupertino, VS

Voel je goed voor het hele gezin.

Gezinsuitbreiding kent verschillende vormen. Daarom bieden we betaald verlof en een re-integratieprogramma voor alle soorten kersverse ouders. Je hebt ook recht op betaald verlof als je voor een ziek familielid moet zorgen. Daarnaast kun je gratis hulp krijgen als je op zoek bent naar bijvoorbeeld juridisch advies of hulp bij de zorg voor kinderen of ouderen.

Cris, medewerker bij Apple Retail

Cris, Apple Store

Glendale, VS

Voel je goed op financieel gebied.

Bij Apple zorgen we ervoor dat vrouwen hetzelfde verdienen als mannen bij gelijksoortig werk. Daarom vragen we je niet naar je vorige salaris. Iedere medewerker krijgt daarnaast bij ons de kans om een Apple aandeelhouder te worden. Alle medewerkers komen namelijk in aanmerking voor aandelentoekenningen en krijgen korting bij aankoop van Apple aandelen. Verder helpt ons pensioenplan je om voldoende pensioen op te bouwen voor later. En dankzij onze verschillende regelingen voor inkomensbescherming ben je voorbereid op onverwachte gebeurtenissen.

Roger, medewerker bij Apple Retail

Roger, Apple Store

Singapore

Voel je goed terwijl je je ontwikkelt.

Maak een plan voor zowel je professionele als persoonlijke ontwikkeling. Apple University biedt cursussen, seminars en andere hulpmiddelen om medewerkers inzicht te geven in de cultuur, organisatie en waarden van Apple en onze rol in de wereld. Via online lessen kun je je algemene vaardigheden op het gebied van ondernemen en software verbeteren. Als je een formele opleiding wilt volgen die ten goede komt aan je werk bij Apple, vergoeden we bepaalde onderwijskosten,
zoals cursusgeld.

Zoe, Apple Support

Zoe, Apple Support

Austin, VS

Voel je goed terwijl je jezelf oplaadt of herstelt.

Ons werk betekent heel veel voor ons, maar we vinden het ook belangrijk om vrij te nemen om onszelf weer op te laden, te ontspannen en voor anderen te zorgen. Of het nu gaat om persoonlijke kwesties, een baby die op komst is of om mantelzorg, je kunt rekenen op betaald verlof wanneer je dat het hardst nodig hebt.

Qhatijah, Apple Store

Qhatijah, Apple Store

Singapore

Voel je goed wanneer je iets terugdoet.

Wanneer je doneert aan een in aanmerking komende instelling, verdubbelen wij het bedrag dat je doneert. En als je vrijwilligerswerk doet, doneren we USD 25 voor elk uur dat je je inzet voor het goede doel. Jouw donaties (in de vorm van geld of vrijwilligersuren) worden door Apple aangevuld tot een maximum
van 10.000 dollar per jaar.

Lavina, Apple Media Products Data Science

Lavina, Apple Media Products Data Science

Cupertino, VS

Voel je goed wanneer je iets krijgt.

Profiteer van de voordeligste prijzen voor de beste producten – van Apple natuurlijk. Je krijgt ook korting op talloze accessoires, producten en diensten
van derden.

Ed, People

Ed, People

Cupertino, VS

Er zijn een heleboel manieren om je goed te voelen bij Apple.

De voorzieningen voor onze medewerkers verschillen per locatie, afhankelijk van de bestaande plaatselijke regelingen. Vraag na wat er in jouw land beschikbaar is.*

* De secundaire arbeidsvoorwaarden van Apple verschillen per land en per arbeidssituatie, en kunnen van tijd tot tijd worden aangepast.