Drie Apple stagiairs zitten buiten op een bank te praten op een Apple campus.

Kom als student bij Apple werken en je team zal je verwelkomen als een volwaardige medewerker. Dat is slechts één van de redenen waarom je hier zo’n impact kunt maken. Je doet praktijkervaring op terwijl je samenwerkt met de knapste koppen ter wereld. Natuurlijk zul jij van hen leren, maar ze verwachten ook iets van jou te kunnen leren.

Drie vrouwelijke Apple medewerkers zitten samen op een bankje achter een MacBook.
Twee Apple medewerkers zijn met elkaar in gesprek in een koffiebar op een Apple campus.
Twee Apple medewerkers zijn met elkaar in gesprek in een koffiebar op een Apple campus.

Mogelijkheden terwijl je nog in opleiding bent

Stages voor bachelor- en masterstudenten

Bij Apple vormen stagiairs een wezenlijk onderdeel van het team. Of je nu kiest voor een zomerstage of een langere stage midden in het studiejaar, op een Apple campus werk je altijd mee aan belangrijke projecten. Als onderdeel van de Apple gemeenschap krijg je een kijkje in de keuken en kom je meer te weten over onze manier van werken en de mensen die de grote lijnen uitzetten. Om voor deelname aan een studentenprogramma van Apple in aanmerking te komen, moet je als student ingeschreven zijn bij een universiteit, hogeschool of masteropleiding.

Naar onze stageplekken

Apple Store en Retail Partner Store

Werken in een Apple Store of in een Apple Shop bij een van onze retailpartners is niet alleen een leuke uitdaging, maar ook een mooie kans om waardevolle werkervaring op te doen. Veel functies zijn beschikbaar als parttime baan, en alle functies zijn beschikbaar als fulltime positie. In beide gevallen bieden we je alle training die je nodig hebt voor het contact met klanten en collega’s.

Naar onze Apple Store- en Retail Partner Store-vacatures

Mogelijkheden als je bent afgestudeerd

Functies binnen Apple

In onze visie bevindt Apple zich op het snijvlak van technologie en kunst. Daarom zoeken we naar uitblinkers uit elke studierichting. Er zijn zo veel manieren om een bijdrage te leveren, dat er bijna altijd wel iets te doen is dat aansluit bij je passies. Of je nu werkt bij een van onze kantoren over de hele wereld, in een Apple Store of thuis, een baan bij Apple vergt veel van je. Maar goede ideeën en hard werken worden altijd beloond.

Bekijk alle Apple teams
Naar onze Apple Store- en Retail Partner Store-vacatures