Όροι και Προϋποθέσεις Υπηρεσιών Apple Media

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις δημιουργούν μια σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Apple (η «Σύμβαση»). Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τη Σύμβαση.

A. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Η παρούσα Σύμβαση διέπει την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών της Apple συμπεριλαμβανομένων («Υπηρεσίες» - π.χ., και αναλόγως της διαθεσιμότητας, App Store, Apple Arcade, Apple Books, Apple Fitness+, Apple Music, Apple News, Apple News+, Apple One, Apple Podcasts, συνδρομές Apple Podcast, Apple TV, Apple TV+, Apple TV Channels, Game Center,και iTunes («Υπηρεσίες»), μέσω των οποίων μπορείτε να αγοράσετε, να αποκτήσετε, να λάβετε άδεια, να ενοικιάσετε και να εγγραφείτε ως συνδρομητής σε περιεχόμενο, Εφαρμογές (όπως ορίζεται παρακάτω) και άλλες υπηρεσίες εντός εφαρμογών (συλλογικά, «Περιεχόμενο»). Το περιεχόμενο μπορεί να προσφέρεται μέσω των Υπηρεσιών της Apple ή τρίτων, και σε κάθε περίπτωση προστατεύεστε από την ισχύουσα νομοθεσία για την προστασία των καταναλωτών.. Οι Υπηρεσίες μας είναι διαθέσιμες προς χρήση από εσάς στη χώρα ή στον τόπο διαμονής σας («Χώρα Διαμονής»), καθώς και σε οποιοδήποτε άλλο κράτος - μέλος της ΕΕ στο οποίο βρίσκεστε προσωρινά. Με τη δημιουργία ενός λογαριασμού για χρήση των Υπηρεσιών σε κάποια συγκεκριμένη χώρα ή κάποιο συγκεκριμένο τόπο, ορίζετε την εν λόγω χώρα ή τον εν λόγω τόπο ως τη Χώρα Διαμονής σας. Για να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας θα πρέπει να διαθέτετε συμβατό υλικό, λογισμικό (συνιστάται και ενίοτε απαιτείται η τελευταία έκδοση) και πρόσβαση στο Διαδίκτυο (ενδέχεται να ισχύουν χρεώσεις). Η απόδοση των Υπηρεσιών μας μπορεί να επηρεαστεί από αυτούς τους παράγοντες.

Β. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ, ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Μπορείτε να αποκτήσετε Περιεχόμενο από τις Υπηρεσίες μας δωρεάν ή έναντι χρέωσης. Και οι δύο περιπτώσεις αποκαλούνται «Συναλλαγή». Με κάθε Συναλλαγή αποκτάτε άδεια χρήσης του Περιεχομένου και μόνο. Κάθε Συναλλαγή αποτελεί μια ηλεκτρονική σύμβαση ανάμεσα σε εσάς και την Apple ή/και ανάμεσα σε εσάς και την εταιρεία που παρέχει το Περιεχόμενο μέσω των Υπηρεσιών μας. Ωστόσο, εάν είστε πελάτης της Apple Distribution International Ltd., η Apple Distribution International Ltd. είναι ο επίσημος έμπορος για κάποιο Περιεχόμενο που αποκτάτε από τα Apple Books, τα Apple Podcasts ή το App Store, όπως εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος ή/και κατά τη διάρκεια της διαδικασίας απόκτησης της σχετικής Υπηρεσίας. Σε αυτήν την περίπτωση, αποκτάτε το Περιεχόμενο από την Apple Distribution International Ltd., η οποία έχει άδεια από τον Πάροχο Περιεχομένου (π.χ., Πάροχος Εφαρμογών (όπως ορίζεται παρακάτω), εκδότης βιβλίων κ.λπ.). Μόλις κάνετε την πρώτη σας Συναλλαγή, θα σας ζητηθεί να επιλέξετε πόσο συχνά επιθυμείτε να σας ζητούμε τον κωδικό πρόσβασης για μελλοντικές Συναλλαγές. Στον κατάλληλο υλικοτεχνικό εξοπλισμό της Apple Ααν ενεργοποιήσετε το Touch ID για Συναλλαγές θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώνετε όλες τις Συναλλαγές με το δακτυλικό σας αποτύπωμα και αν ενεργοποιήσετε το Face ID για Συναλλαγές θα σας ζητηθεί να επιβεβαιώνετε όλες τις Συναλλαγές χρησιμοποιώντας αναγνώριση προσώπου. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να διαχειριστείτε τις ρυθμίσεις κωδικού πρόσβασης ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες: https://support.apple.com/HT204030.

Η Apple θα σας χρεώνει με βάση τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει (όπως πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, δωροκάρτα/εξαργύρωση κωδικού, ή άλλη διαθέσιμη μέθοδο στη Χώρα διαμονής σας) για οποιεσδήποτε Συναλλαγές επί πληρωμή, συμπεριλαμβανομένων των σχετικών φόρων. Αν έχετε επίσης προσθέσει τη μέθοδο πληρωμής σας στο Apple Wallet σας, η Apple μπορεί να χρεώσει το Apple Wallet σας με τη χρήση Apple Pay. Μπορείτε να συσχετίσετε πολλαπλούς τρόπους πληρωμής με το Apple ID σας και συναινείτε να μπορεί η Apple να αποθηκεύει και να χρεώνει αυτούς τους τρόπους πληρωμής για Συναλλαγές. Ο κύριος τρόπος πληρωμής σας εμφανίζεται στο πάνω μέρος της σελίδας πληρωμών των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας.

Εάν ο κύριος τρόπος πληρωμής σας δεν μπορεί να χρεωθεί για οποιονδήποτε λόγο (όπως λήξη ή ανεπαρκή κεφάλαια), εξουσιοδοτείτε την Apple να επιχειρήσει να χρεώσει τους άλλους επιλέξιμους τρόπους πληρωμής σας με σειρά από πάνω προς τα κάτω, όπως εμφανίζονται στη σελίδα πληρωμών των ρυθμίσεων του λογαριασμού σας. Αν δεν μπορούμε να σας χρεώσουμε, εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνος για τυχόν ποσά που δεν έχουν συλλεχθεί και θα επιχειρήσουμε ξανά να σας χρεώσουμε ή να σας ζητήσουμε να ορίσετε άλλο τρόπο πληρωμής. Αν προπαραγγείλετε Περιεχόμενο, η χρέωσή σας θα γίνει όταν το Περιεχόμενο σας παραδοθεί (εκτός αν ακυρώσετε πριν τη διαθεσιμότητα του Περιεχομένου). Σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, η Apple μπορεί να ενημερώνει τις πληροφορίες που αφορούν τους τρόπους πληρωμής σας, εφόσον λάβει τις εν λόγω πληροφορίες από τα δίκτυα πληρωμών ή τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα με τα οποία συνεργάζεστε. Οι όροι που ισχύουν για το πιστωτικό υπόλοιπο του καταστήματος και τις δωροκάρτες/κωδικούς εξαργύρωσης είναι διαθέσιμοι εδώ: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/giftcards/. Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο τιμολόγησης των Συναλλαγών, επισκεφθείτε τη διεύθυνση http://support.apple.com/HT201359. Συμφωνείτε η παραλαβή όλων των τιμολογίων να γίνεται σε ηλεκτρονική μορφή, η οποία μπορεί να περιλαμβάνει email. Οι τιμές Περιεχομένου μπορεί να αλλάξουν ανά πάσα στιγμή. Σε περίπτωση που τεχνικά προβλήματα εμποδίζουν ή καθυστερούν αδικαιολόγητα την παράδοση του Περιεχομένου, ο αποκλειστικός και μόνος τρόπος αποζημίωσης είναι είτε η εκ νέου παράδοσηαντικατάσταση του Περιεχομένου (αν είναι δυνατή) είτε η επιστροφή του καταβληθέντος ποσού, όπως ορίζει η Apple. Κατά καιρούς, η Apple μπορεί να αναστείλει ή να ακυρώσει ή να απορρίψει κάποιο αίτημα επιστροφής χρημάτων εάν διαπιστωθεί απάτη, κατάχρηση προνομίου επιστροφής χρημάτων ή παράνομη ή άλλη παραπλανητική συμπεριφορά που παρέχει το δικαίωμα στην Apple να υποβάλει αντίστοιχη ανταπαίτηση.

Δικαίωμα ακύρωσης: Εάν επιλέξετε να ακυρώσετε την παραγγελία σας, μπορείτε να το κάνετε εντός 14 ημερών από τη λήψη της απόδειξής σας χωρίς να επικαλεστείτε οποιονδήποτε λόγο.

Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας, πρέπει να μας ενημερώσετε για την απόφασή σας. Για να εξασφαλίσετε άμεση επεξεργασία, συνιστάται να χρησιμοποιήσετε την «Αναφορά προβλήματος» για να ακυρώσετε όλα τα στοιχεία πλην της υπηρεσίας Complete My Season , που μπορείτε να ακυρώσετε επικοινωνώντας με την Υποστήριξη iTunes. Οι Υπηρεσίες συνδρομής μπορούν να ακυρωθούν μόνο μετά την αρχική συνδρομή και όχι μετά από κάθε αυτόματη ανανέωση. Επίσης, έχετε το δικαίωμα να μας ενημερώσετε χρησιμοποιώντας το παρακάτω πρότυπο έντυπο ακύρωσης ή κάνοντας οποιαδήποτε άλλη σαφή δήλωση. Εάν χρησιμοποιήσετε την «Αναφορά προβλήματος», θα επιβεβαιώσουμε την παραλαβή της ακύρωσής σας χωρίς καθυστέρηση.

Για να ικανοποιήσετε την προθεσμία ακύρωσης, πρέπει να στείλετε την επικοινωνία της ακύρωσής σας πριν το τέλος της περιόδου 14 ημερών.

Συνέπειες ακύρωσης: Θα σας αποζημιώσουμε τουλάχιστον 14 ημέρες από την ημέρα που λάβαμε την ειδοποίηση ακύρωσής σας. Θα χρησιμοποιήσουμε τον ίδιο τρόπο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε εσείς για τη συναλλαγήΣυναλλαγή, και δεν θα επιβαρυνθείτε με καμία χρέωση για μια τέτοια αποζημίωση.

Εξαίρεση για το δικαίωμα ακύρωσης: Δεν είναι δυνατό να ακυρώσετε την παραγγελία σας για την παροχή Περιεχομένου εάν η παράδοση έχει ξεκινήσει κατόπιν δικού σας αιτήματος και εκ μέρους σας αναγνώριση ότι, με αυτόν τον τρόπο, θα χάσετε το δικαίωμα σας για ακύρωση.

Πρότυπο έντυπο ακύρωσης:

- Προς Apple Distribution International Ltd., iTunes Store Customer Support, Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Republic of Ireland , rightofwithdrawal@apple.com:.

- Με το παρόν, ειδοποιώ ότι υπαναχωρώ από την σύμβασή μου για τα ακόλουθα:

[ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ, ΣΤΟΙΧΕΙΟ, ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΗ ΚΑΙ ΤΥΠΟ]

- Η παραγγελία έγινε [ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ] / λήφθηκε [ΕΙΣΑΓΑΓΕΤΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ]

- Όνομα καταναλωτή

- Διεύθυνση καταναλωτή

- Διεύθυνση email καταναλωτή (προαιρετικό)

- Ημερομηνία

ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ

Η χρήση των Υπηρεσιών μας και η πρόσβαση στο Περιεχόμενό σας μπορεί να προϋποθέτει μια Ταυτότητα Apple (Apple ID). Το Apple ID είναι ο λογαριασμός που χρησιμοποιείτε σε όλο το οικοσύστημα της Apple. Η χρήση του Κέντρου Παιχνιδιών υπόκειται στην παρούσα Συμφωνία και απαιτεί επίσης έναν λογαριασμό Κέντρου Παιχνιδιών. Ο λογαριασμός σας είναι πολύτιμος, και οφείλετε να τον διατηρείτε απόρρητο και ασφαλή. Η Apple δεν ευθύνεται για τυχόν ζημίες που προκύπτουν από τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του λογαριασμού σας. Παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε με την Apple αν έχετε υπόνοιες ότι έχει παραβιαστεί η ασφάλεια του λογαριασμού σας.

Για να δημιουργήσετε ένα λογαριασμό και να χρησιμοποιήσετε τις Υπηρεσίες μας πρέπει να είστε τουλάχιστον 13 ετών (ή να έχετε συμπληρώσει την ελάχιστη νόμιμη ηλικία στη Χώρα διαμονής σας, όπως ορίζεται στη διαδικασία εγγραφής δημιουργίας Apple ID). Μπορούν να δημιουργηθούν Apple ID για πρόσωπα που δεν έχουν συμπληρώσει αυτή την ηλικία από τον γονέα ή τον νόμιμο κηδεμόνα χρησιμοποιώντας την υπηρεσία Οικογενειακή κοινή χρήση (Family Sharing) ή από κάποιο εγκεκριμένο εκπαιδευτικό ίδρυμα. Γονέας ή κηδεμόνας που δημιουργεί λογαριασμό για ανήλικο θα πρέπει να εξετάσει από κοινού με το ανήλικο άτομο την παρούσα Συμφωνία για να εξασφαλιστεί ότι την κατανοούν και οι δύο.

Μπορείτε να προσθέσετε, να ειδοποιήσετε ή να καταργήσετε μια Επαφή Παλαιού Τύπου για το Apple ID σας, όπως περιγράφεται στη σελίδα http://support.apple.com/HT212360. Η πρόσβαση μιας Επαφής Παλαιού Τύπου στο Apple ID σας είναι περιορισμένη, όπως περιγράφεται στη σελίδα http://support.apple.com/HT212361.

ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Η από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών μας υπόκειται στην Πολιτική Απορρήτου της Apple, η οποία είναι διαθέσιμη στη διεύθυνση http://www.apple.com/legal/privacy/.

ΚΑΝΟΝΕΣ ΧΡΗΣΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

Η από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών και του Περιεχομένου πρέπει να συνάδει με τους κανόνες που ορίζονται στην παρούσα ενότητα («Κανόνες χρήσης»). Κάθε άλλη χρήση των Υπηρεσιών και του Περιεχομένου συνιστά ουσιώδη παραβίαση της παρούσας Σύμβασης. Η Apple έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί την από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών και του Περιεχομένου για να διασφαλίσει ότι ακολουθείτε τους εν λόγω Κανόνες χρήσης.

Όλες οι Υπηρεσίες:

- Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες και το Περιεχόμενο μόνο για προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς (πλην όσων ορίζονται στην παρακάτω ενότητα Περιεχόμενο App Store, ή όπως ορίζεται διαφορετικά από την Apple).

- Η παράδοση Υπηρεσιών ή Περιεχομένου από την Apple δεν σας παρέχει δικαιώματα χρήσης για εμπορικούς σκοπούς ή σκοπούς προώθησης και δεν συνιστά χορήγηση ή παραίτηση δικαιωμάτων των κατόχων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

- Μπορείτε να χρησιμοποιείτε Περιεχόμενο από μέχρι και πέντε διαφορετικά Apple ID σε κάθε συσκευή.

- Σε κάθε Υπηρεσία μπορείτε να συνδεθείτε ανά πάσα στιγμή με έως 10 συσκευές (αλλά μόνο με έως 5 υπολογιστές), ωστόσο η ταυτόχρονη ροή ή λήψη Περιεχομένου ενδέχεται να περιορίζεται σε λιγότερες συσκευές. Σύμφωνα με τα οριζόμενα στους παρακάτω όρους σχετικά με το περιεχόμενο του Apple Music και του Apple TV. Κάθε υπολογιστής πρέπει επίσης να εξουσιοδοτηθεί χρησιμοποιώντας το ίδιο Apple ID (για να μάθετε περισσότερα για την εξουσιοδότηση των υπολογιστών επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://support.apple.com/HT201251). Συσκευές μπορούν να συσχετίζονται με διαφορετικό Apple ID μία φορά κάθε 90 ημέρες.

- Παρεμβάσεις στην καταμέτρηση παιχνιδιών, λήψεων, αξιολογήσεων ή κριτικών με οποιοδήποτε μέσο - όπως (i) μέσω δικτυακών ρομπότ, κώδικα ή αυτοματοποιημένη διαδικασία, ή (ii) μέσω παροχής ή αποδοχής κάθε είδους αποζημίωσης ή κινήτρου - απαγορεύεται.

- Είναι δική σας ευθύνη να μην χάσετε, καταστρέψετε ή προκαλέσετε φθορά στο Περιεχόμενο μετά την λήψη του. Σας συνιστούμε να δημιουργείτε αντίγραφο ασφαλείας του Περιεχομένου σας ανά τακτά διαστήματα.

- Απαγορεύεται η παραποίηση ή η παράκαμψη οποιασδήποτε τεχνολογίας ασφάλειας που περιλαμβάνεται στις Υπηρεσίες ή το Περιεχόμενο.

- H πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας επιτρέπεται μόνο με τη χρήση λογισμικού της Apple και απαγορεύεται η τροποποίηση ή η χρήση τροποποιημένων εκδόσεων του εν λόγω λογισμικού.

- Μπορείτε να συμβουλευτείτε την σελίδα προϊόντος για κάθε Υπηρεσία ή Εφαρμογή Τρίτων στο App Store ώστε να προσδιοριστεί η συμβατότητα.

- Το Περιεχόμενο βίντεο απαιτεί σύνδεση HDCP.

Πωλήσεις και ενοικιάσεις Περιεχομένου Ήχου και Βίντεο:

- Μπορείτε να χρησιμοποιείτε Περιεχόμενο που δεν προστατεύεται από Ψηφιακή Διαχείριση Δικαιωμάτων (DRM) σε εύλογο αριθμό συμβατών συσκευών που κατέχετε ή ελέγχετε. Το Περιεχόμενο που προστατεύεται από DRM μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μέχρι και πέντε υπολογιστές και σε οποιονδήποτε αριθμό συσκευών που συγχρονίζετε από αυτούς τους υπολογιστές.

- Οι ενοικιάσεις Περιεχομένου παρέχουν τη δυνατότητα προβολής του Περιεχομένου σε μία μόνο συσκευή κάθε φορά και η αναπαραγωγή του πρέπει να γίνει εντός 30 ημερών και να ολοκληρωθεί εντός 48 ωρών από την έναρξη αναπαραγωγής (διακοπή, παύση ή επανεκκίνηση δεν παρατείνει την περίοδο αυτή).

- Μπορείτε να εγγράψετε μια λίστα αναπαραγωγής ήχου από αγορασμένη μουσική σε δίσκο για σκοπούς ακρόασης μέχρι και επτά φορές· ο περιορισμός αυτός δεν ισχύει για Περιεχόμενο που δεν προστατεύεται από DRM. Άλλο περιεχόμενο μπορεί να εγγράφεται στον δίσκο. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το CD ήχου, στο οποίο εγγράψατε το Περιεχόμενό σας κατά τους ίδιους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα CD ήχου, το οποίο αγοράσατε από ένα κατάστημα λιανικής, σύμφωνα με τους τοπικούς νόμους περί προστασίας των πνευματικών δικαιωμάτων.

-Το αγορασμένο Περιεχόμενο θα παραμείνει γενικά διαθέσιμο για λήψη, επαναφόρτωση ή άλλη πρόσβαση από την Apple. Αν και είναι απίθανο, μετά την αγορά σας, το Περιεχόμενο μπορεί να αφαιρεθεί από τις Υπηρεσίες (για παράδειγμα, επειδή ο πάροχος το αφαίρεσε) και να μην είναι διαθέσιμο για περαιτέρω λήψη ή πρόσβαση από την Apple. Για να διασφαλίσετε τη δυνατότητά σας να συνεχίσετε να απολαμβάνετε Περιεχόμενο, σας ενθαρρύνουμε να κατεβάσετε όλο το αγορασμένο Περιεχόμενο σε μια συσκευή που έχετε στην κατοχή σας και να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας.

Περιεχόμενο App Store:

- Ο όρος «Εφαρμογές» («Apps») περιλαμβάνει εφαρμογές και App Clips εφαρμογές για οποιαδήποτε πλατφόρμα Apple και/ή λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων των αγορών εντός εφαρμογών, επεκτάσεων (όπως πληκτρολόγια), αυτοκόλλητων (stickers) και συνδρομών που διατίθενται μέσω των εφαρμογής ή των App Clips.

- Άτομα που ενεργούν για λογαριασμό μιας εμπορικής επιχείρησης, κυβερνητικής οργάνωσης ή εκπαιδευτικού ιδρύματος («Επιχείρηση») μπορούν να κάνουν λήψη (download) και συγχρονισμό (sync) Εφαρμογών μη-Arcade για χρήση είτε (i) από ένα μεμονωμένο άτομο σε μία ή περισσότερες συσκευές που κατέχει ή ελέγχει μια Επιχείρηση· είτε (ii) από πολλά άτομα σε μία κοινή συσκευή που ανήκει ή ελέγχεται από μια Επιχείρηση. Διευκρινίζεται ότι, κάθε συσκευή που χρησιμοποιείται κατά σειρά ή συλλογικά από πολλούς χρήστες απαιτεί ξεχωριστή άδεια.

Apple Music:

- Η Ατομική συνδρομή Apple Music σας δίνει τη δυνατότητα να πραγματοποιήσετε ροή (steaming) σε μία μόνο συσκευή κάθε φορά.Η Οικογενειακή συνδρομή επιτρέπει σε εσάς και τα μέλη της Οικογένειάς σας να πραγματοποιήσετε ροή (streaming) σε μέχρι και έξι συσκευές ταυτόχρονα.

Apple Arcade:

-Μπορεί να γίνεται λήψη ή λήψη εκ νέου εφαρμογών Apple Arcade με μία έγκυρη δοκιμαστική Apple Arcade ή συνδρομή.

-Αν η συνδρομή σας λήξει, οι εφαρμογές οι οποίες έχουν ληφθεί μέσω Apple Arcade δεν είναι πλέον προσβάσιμες για σας.

Περιεχόμενο Apple TV:

-Για τα περισσότερα κανάλια, μπορείτε να πραγματοποιήσετε λήψη του Περιεχόμενου βίντεο σε έως τρεις συσκευές συγχρόνως.

-Μάθετε περισσότερα σχετικά με τους Κανόνες Χρήσης του Περιεχομένου Apple TV στη διεύθυνση https://support.apple.com/HT210074.

ΛΗΨΕΙΣ (DOWNLOADS)

Μπορεί να υφίστανται περιορισμοί σχετικά με την ποσότητα του Περιεχομένου που μπορεί να ληφθεί και κάποιο Περιεχόμενο που ελήφθη μπορεί να λήγει μετά από μία δεδομένη χρονική διάρκεια από τη λήψη ή την πρώτη αναπαραγωγή. Συγκεκριμένο Περιεχόμενο μπορεί να μην είναι καθόλου διαθέσιμο για λήψη.

Μπορεί να έχετε τη δυνατότητα εκ νέου λήψης (redownload) Περιεχομένου που έχετε προηγουμένως αποκτήσει («Εκ νέου λήψη») στις συσκευές σας, στις οποίες έχετε συνδεθεί με το ίδιο Apple ID («Συσχετισμένες συσκευές»). Μπορείτε να δείτε τα είδη Περιεχομένου που διατίθενται για Εκ νέου λήψη στη Χώρα διαμονής σας στο https://support.apple.com/HT204632. Μπορεί κάποιο Περιεχόμενο να μην είναι διαθέσιμο για Εκ νέου λήψη εάν το εν λόγω Περιεχόμενο δεν προσφέρεται πλέον στις Υπηρεσίες μας.

Το περιεχόμενο μπορεί επίσης να αφαιρεθεί από τις Υπηρεσίες μας ανά πάσα στιγμή (παραδείγματος χάριν επειδή το αφαίρεσε ο πάροχος) και έπειτα από αυτό το χρονικό σημείο δεν μπορεί να γίνει λήψη, επαναφόρτωση ή πρόσβαση με άλλο τρόπο από την Apple.

ΣΥΝΔΡΟΜΕΣ

Οι Υπηρεσίες και ορισμένες Εφαρμογές ενδέχεται να σάς επιτρέπουν να αγοράσετε πρόσβαση σε Περιεχόμενο ή Υπηρεσίες κατόπιν συνδρομής («Συνδρομές επί πληρωμή»). Οι Συνδρομές επί πληρωμή ανανεώνονται αυτόματα μέχρι να ακυρωθούν στην ενότητα Διαχείριση Συνδρομών, στις ρυθμίσεις λογαριασμού σας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την ακύρωση των συνδρομών σας, επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://support.apple.com/HT202039. Θα σας ειδοποιήσουμεειδοποιηθείτε σε περίπτωση αύξησης της τιμής μιας Συνδρομής επί πληρωμή και, αν απαιτείται, θα ζητήσουμε τηη συγκατάθεσή σας απαιτείται για τη συνέχισή της. Η χρέωσή σας θα πραγματοποιηθεί 24 ώρες πριν την έναρξη της τελευταίας περιόδου Συνδρομής επί πληρωμή. Αν για οποιονδήποτε λόγο (όπως σε περίπτωση λήξης ή ανεπαρκούς υπολοίπου) δεν μπορούμε να χρεώσουμε τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει και δεν έχετε ακυρώσει τη Συνδρομή επί πληρωμή, εξακολουθείτε να είστε υπεύθυνος για τυχόν ποσά που δεν έχουν συλλεχθεί και θα επιχειρήσουμε να χρεώσουμε τον τρόπο πληρωμής σας, καθώς ενδέχεται να ενημερώσετε τις πληροφορίες του τρόπου πληρωμής σας. Αυτό ενδέχεται να έχει ως αποτέλεσμα την αλλαγή της έναρξης της επόμενης περιόδου Συνδρομής επί πληρωμή και ενδέχεται να αλλάξει την ημερομηνία κατά την οποία χρεώνεστε για κάθε περίοδο, όπως εμφανίζεται στην απόδειξή σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να ακυρώσουμε την πληρωμένη συνδρομή σας αν δεν μπορούμε να χρεώσουμε με επιτυχία τη μέθοδο πληρωμής σας ώστε να ανανεωθεί η συνδρομή σας. Ορισμένες Συνδρομές επί πληρωμή ενδέχεται να προσφέρουν δωρεάν δοκιμαστική περίοδο πριν τη χρέωσή σας με τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει. Αν αποφασίσετε να διακόψετε μια Συνδρομή επί πληρωμή προτού αρχίσουμε να σας χρεώνουμε με βάση τον τρόπο πληρωμής που έχετε επιλέξει, ακυρώστε τη συνδρομή τουλάχιστον 24 ώρες πριν τη λήξη της δοκιμαστικής περιόδου.

Εάν ξεκινήσετε μια δωρεάν δοκιμή σε μια επί πληρωμή Συνδρομή που προσφέρει η Apple ως πάροχος περιεχομένου (μια «Συνδρομή επί Πληρωμή Apple») και την ακυρώσετε πριν λήξει, δεν μπορείτε να ενεργοποιήσετε ξανά τη δωρεάν δοκιμή. Δωρεάν δοκιμές ή δωρεάν προσφορές για Συνδρομές επί Πληρωμή Apple, εξαιρουμένου του iCloud+, δεν μπορούν να συνδυαστούν με δωρεάν δοκιμές ή προσφορές του Apple One. Εάν κάνετε χρήση δωρεάν δοκιμής ή δωρεάν προσφοράς για οποιαδήποτε Συνδρομή επί Πληρωμή Apple και εγγραφείτε στο Apple One, η (οι) δωρεάν δοκιμή (-ές) ή προσφορά (-ές) σας δεν θα διακοπούν, ακόμη και αν έχετε πρόσβαση σε τέτοιες Συνδρομές επί Πληρωμή Apple μέσω της συνδρομής σας στο Apple One. Αναγνωρίζετε ότι η δωρεάν δοκιμή ή δωρεάν προσφορά μπορεί να λήξει ενώ είστε Συνδρομητής επί Πληρωμή στο Apple One και η Apple δεν θα έχει καμία υποχρέωση να σας αποκαταστήσει, να σας επιστέψει χρήματα ή να σας αποζημιώσει με οποιονδήποτε άλλον τρόπο για οποιοδήποτε μέρος αυτής της δωρεάν δοκιμής ή δωρεάν προσφοράς που έχει λήξει.

Όταν λήξει η Συνδρομή επί Πληρωμή σε οποιαδήποτε Υπηρεσία ή Περιεχόμενο, θα χάσετε την πρόσβαση σε οποιαδήποτε λειτουργικότητα ή Περιεχόμενο αυτής της Υπηρεσίας που προϋποθέτει Συνδρομή επί Πληρωμή.

ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Οι όροι που περιλαμβάνονται στην παρούσα Σύμβαση και αφορούν Υπηρεσίες, Περιεχόμενο, είδη, χαρακτηριστικά ή λειτουργίες που δεν διατίθενται στη Χώρα διαμονής σας δεν εφαρμόζονται στην περίπτωσή σας εκτός εάν και μέχρις ότου καταστούν διαθέσιμα για εσάς. Για να δείτε τα διαθέσιμα είδη Περιεχομένου στη Χώρα διαμονής σας, μεταβείτε στις Υπηρεσίες ή επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://support.apple.com/HT204411. Συγκεκριμένες Υπηρεσίες και Περιεχόμενο που είναι διαθέσιμα σε εσάς στη Χώρα Διαμονής σας μπορεί να μην είναι διαθέσιμα σε εσάς όταν ταξιδεύετε εξωτερικά της Χώρας Διαμονής σας εκτός εάν απαιτείται από το νόμο.

ΣΥΣΚΕΥΕΣ ΚΑΙ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΤΡΙΤΩΝ

Ενδέχεται να μην μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες τωνστις ΥπηρεσιώνΥπηρεσίες ή συγκεκριμένες λειτουργίες των Υπηρεσιών, όταν κάνετε χρήση των Υπηρεσιών από συσκευές που δεν φέρουν την επωνυμία Apple. Συμβουλευτείτε το app store σχετικά με την συσκευή τρίτων για να προσδιοριστεί αν υποστηρίζεται η Υπηρεσία. Επιπλέον, ορισμένες Υπηρεσίες ενδέχεται να απαιτούν, να ζητούν ή να προτείνουν τη χρήση εξοπλισμού τρίτων σε ορισμένες περιπτώσεις και/ή για ορισμένες δραστηριότητες· η χρήση αυτή υπόκειται στους όρους και τις προϋποθέσεις αυτού του εξοπλισμού και πρέπει να γίνεται σύμφωνα με τις οδηγίες του εκάστοτε κατασκευαστή. Χρησιμοποιώντας τις Υπηρεσίες, συμφωνείτε ότι η Apple ενδέχεται περιστασιακά να πραγματοποιεί αυτόματη λήψη και εγκατάσταση μικρών ενημερώσεων στο λογισμικό της σε εξοπλισμό τρίτων μερών.

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ

Αν έχετε ερωτήσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες μας, όπου συμπεριλαμβάνονται, παραδείγματος χάριν, σχετικά με την τιμολόγηση και τις συνδρομές ή το Apple ID σας, επισκεφθείτε την διεύθυνση https://getsupport.apple.com, όπου μπορείτε να συνδεθείτε μαζί μας τηλεφωνικά, με email, ή με διαδικτυακή συνομιλία κατόπιν επιλογής του πλέον σχετικού με την περίπτωσή σας θέματος. Αν επιλέξετε την διαδικτυακή συνομιλία μαζί μας, έχετε τη επιλογή να λάβετε ένα αντίγραφο της συνομιλίας σας, που θα περιλαμβάνει την ημερομηνία και την ώρα διεξαγωγής της συνομιλίας.

Παρέχουμε υποστήριξη για όλες τις Υπηρεσίες εκτός από το App Store, για το οποίο ισχύουν τα ακόλουθα: Η Apple παρέχει υποστήριξη για οποιαδήποτε θέματα σχετικά με την Συναλλαγή, όπου συμπεριλαμβάνονται μεταξύ άλλων πληρωμή, παράδοση και επιστροφές·, delivery and refunds; Για οποιαδήποτε θέματα αφορούν το περιεχόμενο και την λειτουργικότητα μιας εφαρμογής επικοινωνήστε με τον Πάροχο της εφαρμογής (όπως εμφανίζεται στην σελίδα προϊόντος της εφαρμογής στο App Store).

Γ. ΥΠΟΒΟΛΗ ΥΛΙΚΟΥ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Οι Υπηρεσίες μας ενδέχεται να σας επιτρέψουν να υποβάλετε υλικό όπως σχόλια, αξιολογήσεις, κριτικές, εικόνες, βίντεο και podcast (συμπεριλαμβανομένων συνοδευτικών μεταδεδομένων και εικαστικών στοιχείων). Η χρήση των εν λόγω λειτουργιών από εσάς πρέπει να γίνεται σε συμμόρφωση προς τις ακόλουθες Οδηγίες Υποβολής Υλικού, οι οποίες μπορεί να επικαιροποιούνται κατά καιρούς, και σε περίπτωση που αντιληφθούμε την ύπαρξη υλικού που παραβιάζει τις Οδηγίες Υποβολής Υλικού μας, θα αφαιρέσουμε το υλικό αυτό. Αν εντοπίσετε υλικό που δεν συμμορφώνεται με αυτές τις Οδηγίες, παρακαλείσθε να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία «Αναφορά ζητήματος». Στο βαθμό που αυτό δεν απαγορεύεται από τη νομοθεσία, με το παρόν παρέχετε στην Apple παγκόσμια, άνευ ανταλλάγματος, διαρκή, μη αποκλειστική άδεια χρήσης του υλικού που υποβάλλετε στο πλαίσιο των Υπηρεσιών για σχετική εμπορική προώθηση, όπως επίσης χρήσης του υλικού που υποβάλλετε καθώς για εσωτερικούς σκοπούς της Apple. Η Apple έχει το δικαίωμα να παρακολουθεί και να αποφασίσει να αφαιρέσει ή να επεξεργαστεί οποιοδήποτε υποβληθέν υλικό. Η Apple δεν παρακολουθεί ή επιβεβαιώνει αν χρησιμοποιήσατε μία Υπηρεσία ή καταναλώσατε οποιοδήποτε Περιεχόμενο πριν υποβάλλετε ένα σχόλιο, μια αξιολόγηση ή μια κριτική για αυτή την Υπηρεσία ή Περιεχόμενο.

Οδηγίες υποβολής υλικού: Δεν επιτρέπεται η χρήση των Υπηρεσιών για:

- να δημοσιεύσετε οποιοδήποτε υλικό (i) για το οποίο δεν διαθέτετε εξουσιοδότηση, δικαίωμα ή άδεια χρήσης ή (ii) παραβιάζει τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας οποιουδήποτε τρίτου μέρους·

- να δημοσιεύσετε ανάρμοστο, προσβλητικό, παράνομο, παραπλανητικό, ανακριβές ή επιβλαβές περιεχόμενο·

- να δημοσιεύσετε προσωπικές, ιδιωτικές ή εμπιστευτικές πληροφορίες που ανήκουν σε τρίτους·

- να ζητήσετε προσωπικές πληροφορίες από ανηλίκους·

- να υποδυθείτε κάποιο άλλο πρόσωπο ή να διαστρεβλώσετε τη σχέση σας με άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο·

- να δημοσιεύσετε ή να μεταδώσετε ανεπιθύμητη ηλεκτρονική αλληλογραφία (spam), συμπεριλαμβανομένης, ενδεικτικά, της αυτόκλητης ή μη εξουσιοδοτημένης διαφήμισης, αποστολής προωθητικού υλικού ή ενημερωτικών ανακοινώσεων·

- να δημοσιεύσετε, τροποποιήσετε ή αφαιρέσετε αξιολόγηση ή κριτική με αντάλλαγμα κάθε είδους αποζημίωση ή κίνητρο·

- δημοσιεύστε μια ανέντιμη, καταχρηστική, επιβλαβή, παραπλανητική ή κακόπιστη αξιολόγηση ή κριτική ή μία αξιολόγηση ή κριτική άσχετη με το Περιεχόμενο που εξετάζεται·

- να σχεδιάσετε ή να προβείτε σε οποιαδήποτε παράνομη, δόλια ή παραπλανητική δραστηριότητα.

Δ. ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΚΟΙΝΗ ΧΡΗΣΗ (FAMILY SHARING)

Ο διοργανωτής μιας Οικογένειας («Διοργανωτής») πρέπει να είναι 18 ετών (ή ισοδύναμης ηλικίας ενηλικίωσης στην Χώρα σας) και άνω και να είναι ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας τυχόν μέλους της Οικογένειας κάτω των 13 ετών ή άλλης νόμιμης ελάχιστης ηλικίας στη Χώρα διαμονής τους (όπως ορίζεται στη διαδικασία εγγραφής). Για πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της υπηρεσίας Οικογενειακή κοινή χρήση απαιτούνται συσκευές Apple. Η Οικογενειακή Kοινή Xρήση, επιτρέπει να μοιράζεστε επιλέξιμες συνδρομές μεταξύ έως και έξι μελών μιας Οικογένειας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την Οικογενειακή Kοινή Xρήση επισκεφτείτε: https://support.apple.com/HT201060

Κοινή χρήση αγορών: Η Κοινή χρήση αγορών της Οικογενειακής κοινής χρήσης, επιτρέπει να μοιράζεστε επιλεγμένο Περιεχόμενο μεταξύ έως και έξι μελών μιας Οικογένειας. Ο Διοργανωτής προσκαλεί άλλα μέλη να συμμετάσχουν και συμφωνεί να πληρώσει για όλες τις Συναλλαγές που εκκινούν τα μέλη της Οικογένειας. Οι τρόποι πληρωμής που έχει επιλέξει ο Διοργανωτής χρησιμοποιούνται για την πληρωμή κάθε Συναλλαγής που διενεργείται από μέλος της Οικογένειας (εκτός αν στο λογαριασμό του μέλους της Οικογένειας υπάρχει πιστωτικό υπόλοιπο του καταστήματος, το οποίο χρησιμοποιείται πάντα πρώτα). Τα μέλη της Οικογένειας ενεργούν ως αντιπρόσωποι του Διοργανωτή όταν χρησιμοποιούνται οι τρόποι πληρωμής του Διοργανωτή. Ο Διοργανωτής με το παρόν συμφωνεί (1) να πληρώσει για τις εν λόγω Συναλλαγές, (2) ότι οι Συναλλαγές που διενεργούν τα μέλη της Οικογένειας είναι εγκεκριμένες και (3) οι Συναλλαγές θα χρεωθούν σε εγκεκριμένους τρόπους πληρωμής κατά τον τρόπο που περιγράφεται στο Τμήμα Β ως άνω. Οι Διοργανωτές ευθύνονται για τη συμμόρφωση προς τις συμβάσεις τρόπου πληρωμής τους και αναλαμβάνουν κάθε κίνδυνο που ενέχει η πρόσβαση στους τρόπους πληρωμής τους από κοινού με τα μέλη της Οικογένειας. Απόδειξη ή τιμολόγιο για κάθε Συναλλαγή μέλους της Οικογένειας αποστέλλεται στο μέλος της Οικογένειας που την εκκίνησε και, αν τιμολογήθηκε με τον τρόπο πληρωμής του Διοργανωτή, επίσης στον Διοργανωτή.

Αίτημα για Αγορά (Ask to Buy): Το Αίτημα για Αγορά είναι μια χρήσιμη λειτουργία που επιτρέπει στον Διοργανωτή να εγκρίνει Συναλλαγές που εκκινούνται από μέλος της Οικογένειάς του κάτω των 18 ετών (ή άλλης ηλικίας ενηλικίωσης που ισχύει στη Χώρα διαμονής σας). Το Περιεχόμενο που μοιράζονται τα μέλη της Οικογένειας ή αποκτούν μέσω κωδικών περιεχομένου γενικά δεν αποτελεί αντικείμενο Αιτήματος για Αγορά· οι κωδικοί περιεχομένου που διευκολύνουν την πρόσβαση σε συνδρομές αποτελούν αντικείμενο Αιτήματος για Αγορά, Ο Διοργανωτής πρέπει να είναι ο γονέας ή ο νόμιμος κηδεμόνας τυχόν μέλους της Οικογένειας για το οποίο ενεργοποιείται η λειτουργία Αίτημα για Αγορά. Η λειτουργία Αίτημα για Αγορά ενεργοποείται με προεπιλογή από οποιοδήποτε μέλος της Οικογένειας ηλικίας κάτω των 13 (ή την ισοδύναμη ελάχιστη ηλικία στην Χώρα τους) και παραμένει ενεργή μέχρι να απενεργοποιηθεί από τον γονέα ή νόμιμο κηδεμόνα. Αν η λειτουργία Αίτημα για Αγορά απενεργοποιηθεί όταν το μέλος της Οικογένειας συμπληρώσει τα 18 χρόνια δεν μπορεί πλέον να ενεργοποιηθεί. Το Περιεχόμενο το οποίο μοιράζονται μέλη της Οικογένειας ή αποκτάται μέσω κωδικών περιεχομένου πιθανόν να μην υπόκειται στη λειτουργία Αίτημα για Αγορά.

Αλλαγές στα μέλη Οικογένειας: Όταν ένα μέλος Οικογένειας αποχωρήσει ή καταργηθεί από την Οικογένεια, τα εναπομείναντα μέλη της Οικογένειας ενδέχεται να μην έχουν πλέον πρόσβαση στο Περιεχόμενο του πρώην μέλους, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου που αποκτήθηκε με τον τρόπο πληρωμής του Διοργανωτή.

Κανόνες Οικογενειακής κοινής χρήσης: Μπορείτε να ανήκετε μόνο σε μία Οικογένεια κάθε φορά, και έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε οποιαδήποτε Οικογένεια μόνο μέχρι δύο φορές κάθε χρόνο. Μπορείτε να αλλάξετε το Apple ID, το οποίο συσχετίζετε με μία Οικογένεια, μία φορά κάθε 90 ημέρες. Όλα τα μέλη της Οικογένειας πρέπει να έχουν την ίδια Χώρα διαμονής. Δεν είναι όλο το Περιεχόμενο επιλεγμένο για Κοινή χρήση αγορών, στο οποίο περιλαμβάνονται In-App Αγορές, συνδρομές και ορισμένες προηγουμένως αγορασμένες Εφαρμογές. Οι συνδρομές Apple TV+, Apple TV Channels, Apple One Family, Apple One Premier, Apple Music Family, Apple Arcade, Apple News+και Apple Fitness+ενεργοποιούνται αυτόματα για Οικογενειακή Κοινή Χρήση. Συνδρομές κοινής χρήσης σε μία Οικογένεια είναι δυνατόν να υπόκεινται σε περιορισμούς χρήσης Περιεχομένου σε μία βάση ανά συνδρομή.

Ε. ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΟΠΟΙΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΤΑΣΕΩΝ

Οι Υπηρεσίες μπορεί να σας προτείνουν Περιεχόμενο με βάση τις λήψεις (downloads) που πραγματοποιείτε, τις αγορές και άλλες δραστηριότητές σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη τέτοιου είδους προσωποποιημένων προτάσεων για κάποιες Υπηρεσίες στις ρυθμίσεις λογαριασμού σας.

ΣΤ.ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ITUNES STORE

Ε. ΠΑΣΟ ΣΕΖΟΝ (SEASON PASS) ΚΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΠΑΣΟ (MULTI-PASS)

Το Πάσο (Pass) σάς επιτρέπει να αγοράζετε και να πραγματοποιήτε λήψη τηλεοπτικού Περιεχομένου όταν αυτό καθίσταται διαθέσιμο. Το Πάσο σεζόν (Season Pass) ισχύει για τηλεοπτικό Περιεχόμενο που έχει περιορισμένο αριθμό επεισοδίων ανά σεζόν.Το Πολλαπλό πάσο (Multi-Pass) ισχύει για τηλεοπτικό Περιεχόμενο που διατίθεται σε διαρκή βάση. Η πλήρης τιμή ενός Season Pass ή Multi-Pass χρεώνεται κατά το χρόνο της Συναλλαγής. Το Περιεχόμενο του Season Pass ή Multi-Pass είναι διαθέσιμο για λήψη (download) έως και 90 ημέρες αφότου καταστεί διαθέσιμο το τελευταίο επεισόδιο. Εάν κατά την αγορά ενός Multi-Pass επιλέξετε αυτόματη ανανέωση, θα χρεωθείτε για την πλήρη τιμή κάθε επακόλουθου κύκλου Multi-Pass. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε την επιλογή αυτόματης ανανέωσης τουλάχιστον 24 ώρες πριν την έναρξη του επόμενου κύκλου Multi-Pass στις ρυθμίσεις λογαριασμού σας. Αν κάποιος πάροχος Περιεχομένου παραδώσει στην Apple λιγότερα τηλεοπτικά επεισόδια απ’ ότι ήταν προγραμματισμένα όταν αγοράσατε το Season Pass, θα πιστώσουμε στο λογαριασμό Apple ID σας τη λιανική αξία του αντίστοιχου αριθμού επεισοδίων που δεν παρασχέθηκαν στην Apple.

ΖΣΤ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ APP STORE (ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΩΝ ΤΩΝ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ APPLE ARCADE)

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΤΟΥ APP STORE

Οι άδειες χρήσης Εφαρμογών παρέχονται σε εσάς από την Apple ή από τρίτο προγραμματιστή («Πάροχος εφαρμογής»). Η Apple ενεργεί ως αντιπρόσωπος των Παρόχων εφαρμογής κατά την παροχή του App Store και δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος στη σύμβαση πώλησης ή στη συμφωνία άδειας χρήστη μεταξύ εσάς και του Παρόχου εφαρμογής Αν αν είστε πελάτης της Apple Distribution International Ltd., ο επίσημος έμπορος (merchant of record) είναι η Apple Distribution International Ltd., γεγονός που σημαίνει ότι αποκτάτε την άδεια χρήσης της Εφαρμογής από την Apple Distribution International Ltd., ωστόσο η Εφαρμογή παρέχεται με άδεια από τον Πάροχο εφαρμογής. Κάθε Εφαρμογή που παρέχεται με άδεια από την Apple αποτελεί «Εφαρμογή Apple».Κάθε Εφαρμογή που παρέχεται με άδεια από Πάροχο εφαρμογής αποτελεί «Εφαρμογή τρίτου μέρους». Η Apple ενεργεί ως αντιπρόσωπος των Παρόχων εφαρμογής κατά την παροχή του App Store και δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος στη σύμβαση πώλησης ή στη συμφωνία άδειας χρήστη μεταξύ εσάς και του Παρόχου εφαρμογής. Κάθε Εφαρμογή που αγοράζετε διέπεται από την Άδεια Χρήσης Τελικού Χρήστη Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής («Βασική άδεια χρήσης») που ορίζεται κατωτέρω, εκτός αν η Apple ή ο Πάροχος εφαρμογής παράσχει κάποια υπερισχύουσα ειδική άδεια χρήσης («Ειδική άδεια χρήσης»). Ο Πάροχος εφαρμογής οποιασδήποτε Εφαρμογής τρίτου μέρους ευθύνεται αποκλειστικά για το περιεχόμενό της, τις εγγυήσεις και απαιτήσεις που ενδεχομένως έχετε όσον αφορά την Εφαρμογή τρίτου μέρους. Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι η Apple είναι τρίτος δικαιούχος της Βασικής άδειας χρήσης ή της Ειδικής άδειας χρήσης που ισχύει για κάθε Εφαρμογή τρίτου μέρους και ως εκ τούτου μπορεί να επιβάλει την εκτέλεση της εν λόγω συμφωνίας. Ορισμένες Εφαρμογές, όπως τα αυτοκόλλητα (stickers) και οι εφαρμογές iMessage, ενδέχεται να μην εμφανίζονται στην αρχική οθόνη (springboard) της συσκευής, μπορείτε ωστόσο να αποκτήσετε πρόσβαση και να τα χρησιμοποιήσετε στο Messages app drawer.

ΑΓΟΡΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Οι Εφαρμογές μπορεί να προσφέρουν περιεχόμενο, υπηρεσίες ή λειτουργίες για χρήση εντός των εν λόγω Εφαρμογών («Αγορές εντός εφαρμογών»). Οι Αγορές In-App, οι οποίες αναλώνονται κατά τη χρήση της Εφαρμογής (π.χ. εικονικά πετράδια) δεν μπορούν να μεταφερθούν σε άλλες συσκευές και μπορούν να ληφθούν (download) μόνο μία φορά. Πρέπει να επικυρώσετε την ταυτότητα του λογαριασμού σας προτού πραγματοποιήσετε Αγορές εντός εφαρμογών – επιπρόσθετα από τυχόν επικύρωσης που απαιτείται για τη κτήση άλλου Περιεχομένου – εισάγοντας τον κωδικό πρόσβασής σας ή χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Touch ID ή Face ID. Μπορείτε να πραγματοποιήσετε πρόσθετες Αγορές εντός εφαρμογών εντός δεκαπέντε λεπτών χωρίς να απαιτείται εκ νέου επικύρωση της ταυτότητάς εκτός αν μας έχετε ζητήσει να απαιτούμε κωδικό πρόσβασης για κάθε αγορά ή έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία Touch ID ή Face ID. Μπορείτε να απενεργοποιήσετε τη δυνατότητα πραγματοποίησης Αγορών εντός εφαρμογών ακολουθώντας αυτές τις οδηγίες: https://support.apple.com/HT201304.

ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Η Apple είναι υπεύθυνη για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης που αφορούν αποκλειστικά Εφαρμογές της Apple, ή όπως απαιτείται σύμφωνα με το εφαρμοστέο δίκαιο. Οι Πάροχοι εφαρμογής είναι υπεύθυνοι για την παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης όσον αφορά τις Εφαρμογές τρίτων.

ΠΑΚΕΤΑ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ

Μερικές Εφαρμογές μπορούν να πωληθούν μαζί ως πακέτο («Πακέτο εφαρμογών»). Η τιμή που αναγράφεται σε ένα Πακέτο εφαρμογών είναι η τιμή που θα χρεωθείτε κατά την αγορά του Πακέτου εφαρμογών. Η τιμή του Πακέτου εφαρμογών μπορεί να μειωθεί για να ληφθεί υπόψη το ποσό των Εφαρμογών που έχετε ήδη αγοράσει ή αποκτήσει, αλλά μπορεί και να περιλαμβάνει μια ελάχιστη χρέωση για την ολοκλήρωση του Πακέτου εφαρμογών.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΙΣ

Όταν ορίζεται πως να παραγγείλετε τις εφαρμογές στα αποτελέσματα αναζήτησης οι κύριες παράμετροι που συνυπολογίζονται είναι τα μεταδεδομένα που παρέχονται από τους παρόχους της εφαρμογής, το πως συνδέθηκαν οι πελάτες με τις εφαρμγές και το App Store, και η δημοφιλία των εφαρμογών στο App Store. Αυτές οι κύριες παράμετροι παρέχουν τα πλέον σχετικά αποτελέσματα στα ερωτήματα αναζήτησης πελατών.

ΑΔΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ ΤΕΛΙΚΟΥ ΧΡΗΣΤΗ ΑΔΕΙΟΔΟΤΟΥΜΕΝΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ

Οι Εφαρμογές που διατίθενται σε εσάς μέσω της υπηρεσίας App Store φέρουν άδεια χρήσης και δεν πωλούνται σε εσάς. Η άδεια χρήσης που αποκτάτε για κάθε Εφαρμογή υπόκειται σε προηγούμενη αποδοχή εκ μέρους σας της παρούσας Άδειας χρήσης τελικού χρήστη αδειοδοτούμενης εφαρμογής («Βασική άδεια χρήσης»), ή σε τυχόν παρεχόμενη ειδική άδεια χρήσης τελικού χρήστη ανάμεσα σε εσάς και τον Πάροχο εφαρμογής («Ειδική άδεια χρήσης»). Η άδεια χρήσης οποιασδήποτε Εφαρμογής Apple σύμφωνα με την παρούσα Βασική άδεια χρήσης ή την Ειδική άδεια χρήσης παραχωρείται από την Apple, και η άδεια χρήσης οποιασδήποτε Εφαρμογής τρίτου μέρους σύμφωνα με την παρούσα Βασική άδεια χρήσης ή την Ειδική άδεια χρήσης παραχωρείται από τον Πάροχο εφαρμογής της σχετικής Εφαρμογής τρίτου μέρους. Κάθε Εφαρμογή που υπόκειται στην παρούσα Βασική άδεια χρήσης αναφέρεται στο παρόν έγγραφο ως η «Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή». Ο Πάροχος εφαρμογής ή η Apple κατά περίπτωση (ο «Δικαιοπάροχος») διατηρεί κάθε δικαίωμα επί της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής που δεν παραχωρείται ρητά σε εσάς σύμφωνα με την παρούσα Βασική άδεια χρήσης.

α. Πεδίο εφαρμογής της άδειας χρήσης: Ο Δικαιοπάροχος σας παραχωρεί μια μη μεταβιβάσιμη άδεια χρήσης της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής σε οποιοδήποτε προϊόν με την επωνυμία Apple, το οποίο ανήκει ή ελέγχεται από εσάς καθώς και όπως επιτρέπεται από τους Κανόνες χρήσης. Οι όροι της παρούσας Βασικής άδειας χρήσης διέπουν οποιοδήποτε περιεχόμενο, υλικό ή υπηρεσία που είναι προσβάσιμο(-η) από ή έχει αγοραστεί εντός της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής, καθώς και τυχόν αναβαθμίσεις που παρέχονται από το Δικαιοπάροχο και αντικαθιστούν ή συμπληρώνουν την αρχική Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή, εκτός αν η εν λόγω αναβάθμιση συνοδεύεται από Ειδική άδεια χρήσης. Με εξαίρεση τα όσα προβλέπονται στους Κανόνες χρήσης, απαγορεύεται να διανείμετε ή να καταστήσετε την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή διαθέσιμη μέσω δικτύου, από το οποίο θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές συσκευές. Απαγορεύεται να μεταφέρετε, αναδιανείμετε ή παραχωρήσετε παρεπόμενη άδεια χρήσης της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής και, εάν πωλήσετε τη Συσκευή Apple που διαθέτετε σε κάποιον τρίτο, πρέπει προηγουμένως να αφαιρέσετε την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή από τη Συσκευή Apple. Απαγορεύεται να αντιγράψετε (εκτός όπως ρητά επιτρέπεται από την παρούσα άδεια χρήσης και τους Κανόνες χρήσης), να προβείτε σε αντίστροφη μηχανίκευση (reverse-engineer), αποσυναρμολόγηση, να επιχειρήσετε να εξαγάγετε τον πηγαίο κώδικα, να τροποποιήσετε ή να δημιουργήσετε παράγωγα έργα από την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή, τυχόν ενημερώσεις ή μέρος αυτών (εκτός από και μόνο στο βαθμό που τυχόν προηγούμενοι περιορισμοί αποκλείονται από το εφαρμοστέο δίκαιο ή στο βαθμό που ενδέχεται να επιτρέπεται από τους όρους άδειας χρήσης που διέπουν τη χρήση κάθε συστατικού ανοιχτού λογισμικού που περιλαμβάνεται στην Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή).

β. Συγκατάθεση ως προς τη χρήση δεδομένων: Αποδέχεστε ότι ο Δικαιοπάροχος ενδέχεται να συλλέξει και χρησιμοποιήσει τεχνικά δεδομένα και σχετικές πληροφορίες – ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένων των τεχνικών πληροφοριών αναφορικά με τη συσκευή σας, του λογισμικού συστήματος και εφαρμογής, καθώς και των περιφερειακών μονάδων – που συλλέγονται κατά περιόδους ώστε να διευκολύνουν την παροχή ενημερώσεων λογισμικού, υποστήριξης του προϊόντος και άλλων υπηρεσιών σε εσάς (εάν υπάρχουν) που σχετίζονται με την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή. Ο Δικαιοπάροχος ενδέχεται να χρησιμοποιήσει τις πληροφορίες αυτές, εφόσον είναι σε μορφή που δεν ταυτοποιεί προσωπικά εσάς, προκειμένου να βελτιώσει τα προϊόντα του ή να παρέχει υπηρεσίες ή τεχνολογίες σε εσάς.

γ. Καταγγελία. Η παρούσα Βασική άδεια χρήσης ισχύει έως ότου καταγγελθεί από εσάς ή το Δικαιοπάροχο. Τα δικαιώματά που έχετε δυνάμει της παρούσας Βασικής άδειας χρήσης θα πάψουν αυτομάτως να ισχύουν σε περίπτωση που δεν συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε από τους όρους της.

δ. Εξωτερικές υπηρεσίες. Η Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή ενδέχεται να καταστήσει δυνατή την πρόσβαση σε υπηρεσίες και ιστότοπους του Δικαιοπάροχου και/ή τρίτου (συλλογικά και ατομικά, «Εξωτερικές Υπηρεσίες»). Αναγνωρίζετε ότι η χρήση των Εξωτερικών Υπηρεσιών γίνεται με δική σας ευθύνη. Ο Δικαιοπάροχος δεν υποχρεούται να εξετάσει ή να αξιολογήσει το περιεχόμενο ή την ακρίβεια οποιωνδήποτε Εξωτερικών Υπηρεσιών τρίτου μέρους, και δεν ευθύνεται για τις εν λόγω Εξωτερικές Υπηρεσίες τρίτου. Τα δεδομένα που εμφανίζονται σε οποιαδήποτε Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή ή Εξωτερική Υπηρεσία, όπως ενδεικτικά οικονομικές και ιατρικής φύσεως πληροφορίες και πληροφορίες για την τοποθεσία, εξυπηρετούν γενικούς ενημερωτικούς σκοπούς και ο Δικαιοπάροχος ή οι αντιπρόσωποί του δεν εγγυώνται για αυτές. Δεν θα χρησιμοποιήσετε τις Εξωτερικές Υπηρεσίες με οποιονδήποτε τρόπο ο οποίος δεν συνάδει με τους όρους της παρούσας Βασικής άδειας χρήσης ή ο οποίος παραβιάζει τα δικαιώματα διανοητικής ιδιοκτησίας του Δικαιοπαρόχου ή οποιουδήποτε τρίτου. Συμφωνείτε να μην χρησιμοποιήσετε τις Εξωτερικές Υπηρεσίες προκειμένου να παρενοχλήσετε, εξαπατήσετε, παρακολουθήσετε, απειλήσετε ή δυσφημίσετε οποιοδήποτε φυσικό ή νομικό πρόσωπο, καθώς και ότι ο Δικαιοπάροχος δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε τέτοια χρήση. Οι Εξωτερικές Υπηρεσίες ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις γλώσσες ή στη Χώρα διαμονής σας και ενδεχομένως να μην είναι κατάλληλες ή διαθέσιμες προς χρήση σε κάποια συγκεκριμένη τοποθεσία. Εφόσον επιλέξετε να χρησιμοποιήσετε τις εν λόγω Εξωτερικές Υπηρεσίες, ευθύνεστε αποκλειστικά για τη συμμόρφωση με τυχόν εφαρμοστέους νόμους. Ο Δικαιοπάροχος διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει, αναστείλει, αφαιρέσει, απενεργοποιήσει ή να επιβάλει περιορισμούς πρόσβασης σε οποιαδήποτε Εξωτερική Υπηρεσία, οποιαδήποτε στιγμή και χωρίς προειδοποίηση ή ευθύνη έναντι σας.

ε. ΚΑΜΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ: Ο Δικαιοπάροχος θα επιδείξει τη δέουσα φροντίδα και δεξιότητα σε σχέση με την παροχή της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής και τυχόν Εξωτερικών Υπηρεσιών που εκτελούνται ή παρέχονται από την Αδειοδοτούμενη Υπηρεσία προς εσάς. Με την επιφύλαξη της τοπικής νομοθεσίας, ενδέχεται να έχετε νομική εγγύηση συμμόρφωσης για το Περιεχόμενο που αγοράσατε με ελάχιστη διάρκεια δύο ετών και για το Περιεχόμενο στο οποίο έχετε συνδρομή κατά τη διάρκεια της συμβατικής περιόδου προμήθειας. Ο Δικαιοπάροχος δεν υπόσχεται ούτε εγγυάται τίποτα παραπάνω σχετικά με τις Εξωτερικές Υπηρεσίες και πιο συγκεκριμένα δεν εγγυάται ότι:

(i) η χρήση των Εξωτερικών Υπηρεσιών από εσάς θα είναι απρόσκοπτη ή χωρίς σφάλματα,

(ii) οι Εξωτερικές Υπηρεσίες δεν υπόκεινται σε απώλειες, βλάβες, επιθέσεις, ιούς, παρεμβολές, κακόβουλες παρεμβάσεις (hacking) ή άλλες παραβιάσεις ασφαλείας, ενώ ο Δικαιοπάροχος αποποιείται οποιασδήποτε ευθύνης που σχετίζεται με τα παραπάνω. Θα είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του συστήματός σας, συμπεριλαμβανομένης οποιασδήποτε Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής που είναι αποθηκευμένη στο σύστημά σας.

στ. Περιορισμός Ευθύνης.

(i) Εκτός των όσων ορίζονται στην ενότητα(ii) παρακάτω, σε καμία περίπτωση ο Δικαιοπάροχος, οι διευθυντές του, οι αξιωματούχοι, οι υπάλληλοί του, οι συνδεδεμένες με αυτόν εταιρείες, οι αντιπρόσωποί του, οι εργολάβοι του, οι προϊστάμενοί του ή οι δικαιοπάροχοί του δε θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν απώλειες ή ζημιές που προκλήθηκαν από τον Δικαιοπάροχο, τους υπαλλήλους του ή τους αντιπροσώπους του όπου:

(1) δεν υπάρχει παράβαση καθήκοντος επιμέλειας που σας οφείλει ο Δικαιοπάροχος ή κάποιος από τους υπαλλήλους ή αντιπροσώπους του,

(2) δεν πρόκειται για εύλογα προβλέψιμο αποτέλεσμα μιας τέτοιας παράβασης,

(3) τυχόν αύξηση των απωλειών ή ζημιών προέρχεται από παραβίαση εκ μέρους σας οποιουδήποτε όρου της παρούσας Σύμβαση Άδειας Χρήσης Τελικού Χρήστη («Σύμβαση»),

(4) απορρέει από μια απόφαση του Δικαιοπάροχου να σας ειδοποιήσει, να αναστείλει ή τερματίσει την πρόσβασή σας στις Εξωτερικές Υπηρεσίες ή να προβεί σε περαιτέρω ενέργεια κατά την διερεύνηση υποπτευόμενης παραβίασης ή ως αποτέλεσμα του συμπεράσματος του Δικαιοπαρόχου ότι έχει προκύψει παραβίαση της παρούσας Άδειας,

(5) σχετίζεται με απώλεια εσόδων, επιχείρησης ή κερδών ή οποιαδήποτε απώλεια ή διαφθορά δεδομένων σε σχέση με την χρήση της Αδειοδοτούμενης Εφαρμογής από εσάς.

(ii) Τίποτα στην παρούσα Άδεια δεν αφαιρεί ή περιορίζει την ευθύνη του Δικαιοπάροχου για απάτη, βαριά αμέλεια, εκ προθέσεως παράπτωμα ή θάνατο ή σωματική βλάβη που προκλήθηκε από την αμέλειά του.

ζ. Δεν σας επιτρέπεται να χρησιμοποιήσετε ή άλλως να εξάγετε ή να εξάγετε εκ νέου την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή παρά μόνο όπως επιτρέπεται από τη νομοθεσία των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής και τη νομοθεσία της δικαιοδοσίας στην οποία αποκτήθηκε η Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή. Ειδικότερα, αλλά χωρίς περιορισμό, η Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή δεν επιτρέπεται να εξαχθεί ή να εξαχθεί εκ νέου (α) σε χώρες όπου έχει επιβληθεί εμπορικός αποκλεισμός από την κυβέρνηση των ΗΠΑ ή (β) σε οποιονδήποτε περιλαμβάνεται στον Κατάλογο Ειδικά Καθορισμένων Υπηκόων (Specially Designated Nationals List) του Υπουργείου Οικονομικών των ΗΠΑ ή στον Κατάλογο Μη Αποδεκτών Φυσικών ή Νομικών Προσώπων (Denied Persons List or Entity List) του Υπουργείου Εμπορίου των ΗΠΑ. Χρησιμοποιώντας την Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή, δηλώνετε και εγγυάστε ότι δεν διαμένετε σε καμία από αυτές τις χώρες ή ότι δεν συμπεριλαμβάνεστε σε κανέναν από αυτούς τους καταλόγους. Αποδέχεστε επίσης ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τα προϊόντα αυτά για κανένα λόγο που αποκλείεται από την νομοθεσία των ΗΠΑ, συμπεριλαμβανομένης, χωρίς περιορισμό, της ανάπτυξης, του σχεδιασμού, της κατασκευής ή παραγωγής πυρηνικών, αντιπυραυλικών ή χημικών ή βιολογικών όπλων.

η. Τελικοί χρήστες της κυβέρνησης των ΗΠΑ. Η Αδειοδοτούμενη Εφαρμογή και η σχετική τεκμηρίωση αποτελούν «Εμπορικά στοιχεία», όπως ο όρος αυτός καθορίζεται στον Κώδικα Ομοσπονδιακών Κανονισμών 48 C.F.R. §2.101, που αποτελείται από «Εμπορικό Λογισμικό Υπολογιστή» και «Τεκμηρίωση Εμπορικού Λογισμικού Υπολογιστή», όπως οι όροι αυτοί χρησιμοποιούνται στον C.F.R. 48 §12.212 ή στον C.F.R. 48 §227.7202, κατά περίπτωση. Σύμφωνα με τον C.F.R. 48 §12.212 ή τον C.F.R. 48 §227.7202-1 έως 227.7202-4, κατά περίπτωση, παραχωρείται η άδεια χρήσης για το Εμπορικό Λογισμικό Υπολογιστή και την Τεκμηρίωση Εμπορικού Λογισμικού Υπολογιστή στους τελικούς χρήστες της κυβέρνησης των ΗΠΑ (α) μόνον ως Εμπορικά στοιχεία και (β) με εκείνα μόνο τα δικαιώματα, όπως παραχωρούνται σε όλους τους άλλους τελικούς χρήστες σύμφωνα με τους όρους και τις προϋποθέσεις στο παρόν έγγραφο. Με επιφύλαξη των δικαιωμάτων που δεν έχουν κοινοποιηθεί σύμφωνα με τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας των ΗΠΑ.

θ. Εκτός από το βαθμό που προβλέπεται ρητά στην επόμενη παράγραφο, η παρούσα Σύμβαση και η σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Apple διέπεται από τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνια, με την εξαίρεση των σχετικών κανόνων σύγκρουσης. Εσείς και η Apple συμφωνείτε ότι τίθεστε την προσωπική και αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται εντός της κομητείας Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια, για την επίλυση τυχόν διαφορών ή αξιώσεων που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση. Σε περίπτωση που (α) δεν είστε πολίτης των ΗΠΑ, (β) δεν διαμένετε στις ΗΠΑ, (γ) δεν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από τις ΗΠΑ, (δ) είστε πολίτης μιας από τις χώρες που παρουσιάζονται παρακάτω, με το παρόν συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που απορρέει από την παρούσα Σύμβαση διέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο που παρατίθεται παρακάτω, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν κανόνες σύγκρουσης, και δια του παρόντος αμετάκλητα τίθεστε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Πολιτεία, επαρχία ή χώρα που προσδιορίζεται παρακάτω, της οποίας το δίκαιο υπερισχύει:

Αν είστε κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας, της Νορβηγίας ή της Ισλανδίας, το εφαρμοστέο δίκαιο και forum θα είναι η νομοθεσία και τα δικαστήρια του συνήθη τόπου κατοικίας σας.

Στα πλαίσια της παρούσας Σύμβασης ειδικά εξαιρείται η εφαρμογή της νομοθεσίας που είναι γνωστή ως η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τις Διεθνείς Πωλήσεις Αγαθών.

ΗZ. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΠΟΚΤΑΤΑΙ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Ορισμένο περιεχόμενο που διατίθεται στα Apple Books, App Store και Apple Podcasts (συμπεριλαμβανομένων των Συνδρομών Podcast της Apple) αποκτάται από εσάς από τον πάροχο αυτού του Περιεχομένου που αποτελεί τρίτο μέρος (όπως εμφανίζεται στη σελίδα του προϊόντος και/ή κατά τη διαδικασία απόκτησης του σχετικού Περιεχομένου), όχι από την Apple. Για παράδειγμα, το Περιεχόμενο των Apple Books αποκτάται από εκδότες βιβλίων και όχι από την Apple. Σε τέτοια περίπτωση, η Apple ενεργεί ως αντιπρόσωπος του Παρόχου Περιεχομένου κατά την παροχή Περιεχομένου σε εσάς και ως εκ τούτου η Apple δεν αποτελεί συμβαλλόμενο μέρος στη Συναλλαγή ανάμεσα σε εσάς και τον Πάροχο Περιεχομένου. Ωστόσο, αν είστε πελάτης της Apple Distribution International Ltd., ο επίσημος έμπορος για το Περιεχόμενο που αποκτάτε είναι η Apple Distribution International Ltd., ωστόσο το Περιεχόμενο παρέχεται με άδεια από τον Πάροχο Περιεχομένου. Ο Πάροχος Περιεχομένου διατηρεί το δικαίωμα να επιβάλει την εκτέλεση των όρων χρήσης του εν λόγω Περιεχομένου. Ο Πάροχος Περιεχομένου ευθύνεται αποκλειστικά για το εν λόγω Περιεχόμενο, τυχόν εγγυήσεις στο βαθμό που δεν έχει γίνει αποποίηση αυτών, και τυχόν αξιώσεις που εσείς ή τρίτο μέρος ενδέχεται να εγείρετε σχετικά με το εν λόγω Περιεχόμενο.

ΘH. ΠΡΟΣΘΕΤΟΙ ΟΡΟΙ APPLE MUSIC

Η Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud είναι μια λειτουργία του Apple Music που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα τραγούδια που έχετε αντιστοιχήσει (match) ή ανεβάσει (upload), στις λίστες αναπαραγωγής (playlists) και στα βίντεο μουσικής που έχετε αγοράσει από το Apple Music, το iTunes Store ή από μία άλλη πηγή («Περιεχόμενο Βιβλιοθήκης Μουσικής iCloud»), από τις συσκευές σας στις οποίες έχετε ενεργοποιήσει την υπηρεσία Apple Music.Η Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud ενεργοποιείται αυτόματα όταν δημιουργείτε τη συνδρομή σας στο Apple Music. Η Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud συλλέγει πληροφορίες σχετικά με το Περιεχόμενο Βιβλιοθήκης Μουσικής iCloud που διαθέτετε. Οι πληροφορίες αυτές συνδέονται με το Apple ID σας και συγκρίνονται με το Περιεχόμενο Βιβλιοθήκης Μουσικής iCloud που είναι επί του παρόντος διαθέσιμο στο Apple Music. Μπορείτε να ανεβάσετε (upload) έως και 100.000 τραγούδια. Τραγούδια τα οποία έχουν αγοραστεί από το iTunes Store (Κατάστημα iTunes) δεν προσμετρούνται για τον υπολογισμό του παραπάνω ορίου. Τραγούδια τα οποία έχουν αγοραστεί από το iTunes Store (Κατάστημα iTunes) ή το Apple Music δεν προσμετρούνται για τον υπολογισμό του παραπάνω ορίου.Τα τραγούδια που δεν πληρούν ορισμένα κριτήρια (για παράδειγμα, υπερβολικά μεγάλα αρχεία) ή τα οποία δεν είναι εγκεκριμένα για τη συσκευή σας δεν μπορούν να προστεθούν στη Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud. Όταν χρησιμοποιείτε τη Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud, η Apple θα καταγράφει πληροφορίες, όπως τα κομμάτια που αναπαράγετε, διακόπτετε ή παραλείπετε, τις συσκευές που χρησιμοποιείτε, καθώς και το χρόνο και τη διάρκεια της αναπαραγωγής. Συμφωνείτε να χρησιμοποιείτε τη Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud μόνο για περιεχόμενο που έχετε αποκτήσει νόμιμα.Η Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud παρέχεται «ΩΣ ΕΧΕΙ» και ενδέχεται να περιέχει σφάλματα ή ανακρίβειες. Πριν τη χρήση της Βιβλιοθήκης Μουσικής iCloud, σας συνιστούμε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας για τα δεδομένα και τις πληροφορίες σας. Αν δεν είστε συνδρομητής στο Apple Music, μπορείτε να αγοράσετε μια συνδρομή iTunes Match, η οποία χρησιμοποιεί τη Βιβλιοθήκη Μουσικής iCloud. Με τη λήξη της συνδρομής σας στο Apple Music, χάνετε την πρόσβαση στη Βιβλιοθήκη Μουσικής του iCloud σας, συμπεριλαμβανομένου του Περιεχομένου της Βιβλιοθήκης Μουσικής του iCloud που έχει φορτωθεί στους διακομιστές της Βιβλιοθήκης Μουσικής του iCloud.

ΙΘ. ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΟΡΟΙ ΓΙΑ APPLE FITNESS+

Το Apple Fitness+ προορίζεται μόνο για ψυχαγωγικούς και/ή ενημερωτικούς σκοπούς και δεν προορίζεται για ιατρικές συμβουλές. Θα πρέπει πάντα να ζητάτε τη συμβουλή ενός κατάλληλα καταρτισμένου επαγγελματία υγείας σχετικά με (α) την ασφάλεια και τη σκοπιμότητα οποιασδήποτε συγκεκριμένης δραστηριότητας ή (β) οποιαδήποτε συγκεκριμένη ιατρική κατάσταση ή συμπτώματα.

ΚΙ. ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΠΑΡΟΧΟΥ

Όπου η επιλογή είναι διαθέσιμη, μπορεί να σας προσφερθεί συνδρομή σε Υπηρεσία μέσω του παρόχου ασύρματων τηλεπικοινωνιών σας (η «Συνδρομή Παρόχου»). Αν αγοράσετε μια Συνδρομή Παρόχου, ο τηλεπικοινωνιακός σας πάροχος είναι ο επίσημος έμπορος, γεγονός που σημαίνει πως αποκτάτε την Υπηρεσία από τον πάροχό σας, ο οποίος θα σας χρεώσει για το κόστος της συνδρομής σας στην Υπηρεσία, ωστόσο η Υπηρεσία παρέχεται από την Apple και με την άδεια της Apple. Η σχέση αγοράς σας με τον πάροχο τηλεπικοινωνιών διέπεται από τους όρους και τις προϋποθέσεις του παρόχου και όχι την παρούσα Σύμβαση, και οποιαδήποτε διαφορά τιμολογιακής φύσεως που σχετίζεται με τη Συνδρομή παρόχου θα πρέπει να απευθύνεται στον πάροχό σας και όχι στην Apple. Με τη χρήση μιας Υπηρεσίας μέσω Συνδρομής Παρόχου, συμφωνείτε ότι ο τηλεπικοινωνιακός σας πάροχος μπορεί να ανταλλάσσει με την Apple τα στοιχεία λογαριασμού παρόχου σας, τον αριθμό τηλεφώνου και τα στοιχεία συνδρομής σας και ότι η Apple μπορεί να χρησιμοποιεί αυτές τις πληροφορίες για να προσδιορίσει το καθεστώς της Συνδρομής Παρόχου σας.

Κ. ΔΙΑΦΟΡΟΙ ΟΡΟΙ ΠΟΥ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ APPLE

Ανάλογα με τη Χώρα διαμονής σας, ως «Apple» νοείται:

Η Apple Inc., που βρίσκεται στη διεύθυνση One Apple Park Way, Cupertino, Καλιφόρνια, για χρήστες στις Ηνωμένες Πολιτείες, συμπεριλαμβανομένου του Πουέρτο Ρίκο·

Η Apple Canada Inc., που βρίσκεται στη διεύθυνση 120 Bremner Blvd., Suite 1600, Τορόντο ON M5J 0A8, Καναδάς, για χρήστες στον Καναδά·

Η Apple Services LATAM LLC, που εδρεύει στη διεύθυνση 1 Alhambra Plaza, Ste 700 Coral Gables, Φλόριντα, για χρήστες στο Μεξικό, την Κεντρική ή Νότια Αμερική ή οποιαδήποτε χώρα ή έδαφος της Καραϊβικής (εξαιρουμένου του Πουέρτο Ρίκο)·

η iTunes K.K., που βρίσκεται στη διεύθυνση Roppongi Hills, 6-10-1 Roppongi, Minato-ku, Τόκυο 106-6140, Τόκυο, για χρήστες στην Ιαπωνία·

Η Apple Pty Limited, που εδρεύει στη διεύθυνση Level 3, 20 Martin Place, Σίδνεϊ NSW 2000, Αυστραλία, για χρήστες στην Αυστραλία ή τη Νέα Ζηλανδία, συμπεριλαμβανομένων των νησιωτικών τους εδαφών και συνδεδεμένων δικαιοδοσιών· και

Η Apple Distribution International Ltd., που βρίσκεται στη διεύθυνση Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Κορκ, Δημοκρατία της Ιρλανδίας, για όλους τους άλλους χρήστες.

ΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΑΣΗ

Η Apple επιφυλάσσεται του δικαιώματος ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσει την παρούσα Σύμβαση και να προσθέσει νέους ή επιπρόσθετους όρους ή προϋποθέσεις που για τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς μπορεί να είναι απαραίτητοι αν παραδείγματος χάριν η Apple προσθέσει μία νέα υπηρεσία ή αλλάξει η ισχύουσα νομοθεσία. Αυτές οι τροποποιήσεις, οι πρόσθετοι όροι και οι προϋποθέσεις θα σας γνωστοποιηθούν και, αν γίνουν δεκτοί, θα τεθούν σε ισχύ αμέσως και θα ενσωματωθούν στην παρούσα Σύμβαση. Σε περίπτωση που αρνηθείτε να αποδεχθείτε τις εν λόγω αλλαγές, η Apple έχει δικαίωμα να καταγγείλει την παρούσα Σύμβαση., και/ή ενδέχεται να μην μπορείτε να κάνετε μελλοντικά αγορές σχετικά με οποιεσδήποτε Υπηρεσίες ή Περιεχόμενο διέπεται από την παρούσα Σύμβαση. Αυτό δεν επηρεάζει το Περιεχόμενο που έχετε ήδη αποκτήσει και λάβει.

ΥΛΙΚΑ ΤΡΙΤΩΝ

Η Apple δεν ευθύνεται ούτε είναι υπόλογη για υλικά τρίτων που περιλαμβάνονται ή συνδέονται με το Περιεχόμενο ή τις Υπηρεσίες.

ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ

Συμφωνείτε ότι οι Υπηρεσίες, συμπεριλαμβανομένου, μεταξύ άλλων, του Περιεχομένου, των γραφικών, της διεπαφής χρήστη, των ηχητικών κομματιών, των κομματιών βίντεο, του συντακτικού περιεχομένου και των σεναρίων (scripts) και του λογισμικού που χρησιμοποιείται για την υλοποίηση των Υπηρεσιών, περιέχει ιδιοκτησιακές πληροφορίες και υλικό το οποίο ανήκει στην Apple ή/και στους δικαιοπαρόχους της ή/και στους παρόχους Περιεχομένου και προστατεύεται από την ισχύουσα νομοθεσία περί διανοητικής ιδιοκτησίας, και από άλλες νομοθεσίες, ενδεικτικά συμπεριλαμβανομένης της προστασίας πνευματικών δικαιωμάτων (copyright). Συμφωνείτε ότι δεν θα χρησιμοποιήσετε τις εν λόγω ιδιοκτησιακές πληροφορίες ή τα υλικά για κανέναν απολύτως σκοπό, παρά μόνο για τη χρήση των Υπηρεσιών για προσωπικούς, μη εμπορικούς σκοπούς σύμφωνα με την παρούσα Σύμβαση. Κανένα τμήμα του Περιεχομένου ή των Υπηρεσιών δεν επιτρέπεται να μεταφερθεί ή να αναπαραχθεί υπό οποιαδήποτε μορφή ή με οποιονδήποτε τρόπο, παρά μόνο όπως ορίζεται ρητά στην παρούσα Σύμβαση. Συμφωνείτε να μην τροποποιήσετε, ενοικιάσετε, δανείσετε, πωλήσετε, μοιραστείτε, ή διανείμετε τις Υπηρεσίες ή το Περιεχόμενο με οποιονδήποτε τρόπο, και ότι δεν θα εκμεταλλευτείτε τις Υπηρεσίες με οποιονδήποτε τρόπο για τον οποίο δεν έχετε εξουσιοδοτηθεί ρητά.

Η επωνυμία Apple, το λογότυπο της Apple, τα iTunes, iTunes Store, App Store, Apple Books, Apple Music, Apple TV, Apple TV+, Apple Arcade, Apple News, Apple News+, Apple One, Apple Podcasts, Apple Fitness+, και άλλα εμπορικά σήματα της Apple, σήματα υπηρεσιών, γραφικά και λογότυπα που χρησιμοποιούνται σε σχέση με τις Υπηρεσίες, αποτελούν εμπορικά σήματα ή καταχωρημένα εμπορικά σήματα της Apple στις ΗΠΑ αλλά και σε άλλες χώρες σε όλον τον κόσμο. Δεν σας παραχωρείτε κανένα δικαίωμα ή άδεια χρήσης όσον αφορά οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα εμπορικά σήματα.

ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ (COPYRIGHT)

Εκτός εάν αναφέρεται διαφορετικά, οι Υπηρεσίες και το Περιεχόμενο που παρέχονται από την Apple αποτελούν πνευματικά δικαιώματα της Apple Inc. και των θυγατρικών της.

Αν θεωρείτε ότι οποιοδήποτε Περιεχόμενο, το οποίο είναι διαθέσιμο μέσω των Υπηρεσιών, παραβιάζει τα πνευματικά δικαιώματα (copyright) που ισχυρίζεστε ότι κατέχετε, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την Apple στις ακόλουθες διευθύνσεις:

- Εφαρμογές τρίτου μέρους: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/appstorenotices/

- Apple Books: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/applebooksnotices/

- Apple TV+ και Apple Fitness+: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/appletvplusnotices/

- Apple News: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/applenewsnotices/

- Ringtones: https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ringtonestorenotices/

- Όλες οι άλλες Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων μη περιοριστικώς των iTunes Store, Apple Music και Apple Podcasts): http://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/itunesstorenotices/

Αυτός είναι ο γρηγορότερος τρόπος για να επεξεργαστούμε την ειδοποίησή σας για παραβίαση. Η πιο αργή μέθοδος για να επικοινωνήσετε με τον καθορισμένο αντιπρόσωπό μας και να εξεταστεί η ειδοποίησή σας είναι να στείλετε μια σωστή και πλήρη ειδοποίηση σχετικά με την αξίωση παραβίασης στην ταχυδρομική διεύθυνση που αναφέρεται παρακάτω.

Apple Inc.

Υπ΄όψη: Αντιπρόσωπος πνευματικών δικαιωμάτων

One Apple Park Way

MS: 1IPL

Cupertino, CA 95014

Phone: 408.996.1010

Email: copyrightnotices@apple.com

Η Apple έχει υιοθετήσει μια πολιτική για την απενεργοποίηση και/ή την λήξη, υπό κατάλληλες συνθήκες, των λογαριασμών χρηστών που διαπιστώθηκε ότι παραβιάζουν επανειλημμένα ή υποστηρίζεται επανειλημμένα ότι παραβιάζουν τα πνευματικά δικαιώματα τρίτων. Ως μέρος της εφαρμογής αυτής της πολιτικής, η Apple μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια να αναστείλει, να απενεργοποιήσει ή/και να λήξει τους λογαριασμούς των χρηστών που έχουν αναγνωριστεί ότι εμπλέκονται επανειλημμένα σε δραστηριότητες παραβίασης ή για άλλους σχετικούς λόγους.

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ

Αν δεν καταφέρετε ή αν η Apple έχει υπόνοιες ότι δεν καταφέρατε να συμμορφωθείτε με τις οποιεσδήποτε διατάξεις της παρούσας Σύμβασης, η Apple δύναται, χωρίς να σας προειδοποιήσει: (i) να καταγγείλει την παρούσα Σύμβαση ή/και να απενεργοποιήσει το Apple ID σας και θα παραμείνετε υπεύθυνος για όλα τα ποσά που οφείλετε στο πλαίσιο του Apple ID σας μέχρι και την ημερομηνία καταγγελίας ή/και (ii) να καταγγείλει την άδεια χρήσης του λογισμικού ή/και (iii) να σας αποκλείσει την πρόσβαση στις Υπηρεσίες.

Η Apple επιφυλάσσεται επίσης του δικαιώματος να τροποποιήσει, να αναστείλει ή να διακόψει τις Υπηρεσίες (ή οποιοδήποτε τμήμα ή Περιεχόμενό τους) ανά πάσα στιγμή για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους, με ή χωρίς ειδοποίηση προς εσάς, και η Apple ουδεμία ευθύνη φέρει έναντι σας ή έναντι οποιουδήποτε τρίτου, σε περίπτωση που ασκήσει τα εν λόγω δικαιώματα. Στο βαθμό που είναι δυνατό, η Apple θα σας προειδοποιήσει για οποιαδήποτε τροποποίηση, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας. Η λήξη της Υπηρεσίας δεν θα επηρεάσει το Περιεχόμενο που έχετε ήδη αγοράσει και λάβει. Εντούτοις, ίσως να μην μπορείτε να εξουσιοδοτήσετε επιπλέον ηλεκτρονικούς υπολογιστές να χρησιμοποιήσουν τέτοιοτο Περιεχόμενο. Αν η Apple διακόψει μια Υπηρεσία η οποία είναι μια συνδρομή για την οποία έχετε ήδη πληρώσει, η Apple θα σας επιστρέψει τα χρήματα.

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΩΝ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ, ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

α. Η Apple θα παράσχει τις Υπηρεσίες με εύλογη φροντίδα και δεξιότητα. Με την επιφύλαξη της τοπικής νομοθεσίας, ενδέχεται να έχετε νομική εγγύηση συμμόρφωσης για το Περιεχόμενο που αγοράσατε με ελάχιστη διάρκεια δύο ετών και για το Περιεχόμενο στο οποίο έχετε συνδρομή κατά τη διάρκεια της συμβατικής περιόδου προμήθειας.Η Apple δεν δίνει άλλες υποσχέσεις ή εγγυητικές διαβεβαιώσεις σχετικά με τις Υπηρεσίες και ειδικότερα δεν εγγυάται ότι πέραν της νόμιμης εγγύησης:

(i) η χρήση των Υπηρεσιών από εσάς θα είναι απρόσκοπτη και χωρίς σφάλματα. Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς η Apple δύναται για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους, να αφαιρεί τις Υπηρεσίες επ' αόριστο, ή να ακυρώνει τις Υπηρεσίες ανά πάσα στιγμή για τεχνικούς ή λειτουργικούς λόγους, ενημερώνοντάς σας σχετικά, στο βαθμό που αυτό είναι δυνατό., Εάν η Apple διακόψει μια Υπηρεσία που είναι μια συνδρομή για την οποία έχετε ήδη πληρώσει, η Apple θα σας επιστρέψει τα χρήματα. Εάν η Apple διακόψει μια Υπηρεσία που δεν είναι συνδρομή, αυτό δεν θα επηρεάσει το Περιεχόμενο που έχετε ήδη αποκτήσει και λάβει.

(ii) Οι Υπηρεσίες δεν θα έχουν απώλειες, βλάβες, επιθέσεις, ιούς, παρεμβολές, κακόβουλες παρεμβάσεις (hacking) ή άλλες παραβιάσεις ασφαλείας, τα οποία θα είναι συμβάντα Ανωτέρας Βίας, και η Apple αποποιείται κάθε ευθύνης που σχετίζεται με αυτά. Θα είστε υπεύθυνοι για τη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας του συστήματός σας, συμπεριλαμβανομένου Περιεχομένου, το οποίο αγοράσατε, ή αποκτήσατε ή ενοικιάσατε από τις Υπηρεσίες.

β. ΣΥΜΦΩΝΕΙΤΕ ΟΤΙ ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ, Η APPLE ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ Η APPLE ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΑΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟΥ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ, ΠΑΥΣΕΙ ΝΑ ΔΙΑΤΙΘΕΤΑΙ ΓΙΑ ΛΗΨΗΚΑΤΕΒΑΣΜΑ, ΕΚ ΝΕΟΥ ΛΗΨΗ Ή ΜΕΤΑΦΟΡΤΩΣΗ.

γ. Με εξαίρεση ως προς όσα ορίζονται στο (ε) παρακάτω ή σε περίπτωση που ασκείτε κάποιο ισχύον νομικό σας δικαίωμα για επιστροφή χρημάτων ή αποζημίωση, σε καμία περίπτωση η Apple, οι διευθυντές, τα στελέχη, οι υπάλληλοι, τα συνδεδεμένα με αυτήν πρόσωπα, οι αντιπρόσωποι, οι υπεργολάβοι ή οι δικαιοπάροχοί της δεν θα είναι υπεύθυνοι για τυχόν απώλεια ή ζημία που προκλήθηκε από την Apple, τους υπαλλήλους ή τους αντιπροσώπους της όταν:

(i) δεν υπάρχει παράβαση καθήκοντος επιμέλειας προς εσάς από την Apple ή από οποιονδήποτε εκ των υπαλλήλων ή αντιπροσώπων της,

(ii) δεν πρόκειται για ευλόγως προβλέψιμο αποτέλεσμα της εν λόγω παράβασης,

(iii) οποιαδήποτε αύξηση στην απώλεια ή τη ζημία οφείλεται σε αθέτηση εκ μέρους σας οποιουδήποτε όρου της παρούσας Σύμβασης,

(iv) προκύπτει από απόφαση της Apple για την αφαίρεση ή την άρνηση επεξεργασίας πληροφοριών ή περιεχομένου, για να σας προειδοποιήσει, να αναστείλει ή να τερματίσει την πρόσβασή σας στις Υπηρεσίες ή για να προβεί σε οποιαδήποτε άλλη ενέργεια κατά την διερεύνηση έρευνα υποπτευόμενης παραβίασης ή ως αποτέλεσμα απόφασης της Apple ότι σημειώθηκε παραβίαση της παρούσας Σύμβασης,

(v) έχει να κάνει με την απώλεια εισοδημάτων, επιχειρηματικών δραστηριοτήτων ή κερδών ή σε οποιαδήποτε απώλεια δεδομένων ή την καταστροφή δεδομένων σε σχέση με τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς.

δ. Η Apple θα καταβάλει κάθε εύλογη προσπάθεια για να προστατέψει τις πληροφορίες που της υποβάλατε σε σχέση με τις Υπηρεσίες, μεταξύ άλλων, από δόλια χρήση.

ε. Κανένα στοιχείο της παρούσας Σύμβασης δεν αφαιρεί ούτε και περιορίζει την ευθύνη της Apple για βαριά αμέλεια, εκ προθέσεως παράπτωμα, απάτη ή για θάνατο ή σωματική βλάβη.

στ. Αν παραβείτε την παρούσα Σύμβαση, θα είστε υπόλογος έναντι της Apple, των διευθυντών, στελεχών, υπαλλήλων, συνδεδεμένων με αυτή προσώπων, αντιπροσώπων, υπεργολάβων και δικαιοπαρόχων της για οποιαδήποτε αξίωση η οποία προκύπτει από την εκ μέρους σας παράβαση σας. Επίσης, θα είστε υπεύθυνος για οποιαδήποτε μέτρα που η Apple τυχόν λάβει στα πλαίσια διερεύνησης υποπτευόμενης παραβίασης της παρούσας Σύμβασης ή ως αποτέλεσμα των ευρημάτων της ή για απόφαση ότι έχει σημειωθεί παραβίαση της παρούσας Σύμβασης.

ζ. Η APPLE ΔΕΝ ΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΥΧΟΝ ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΚΥΨΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΑΣ ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ.

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΕΚ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ

Αν είστε δημόσιο εκπαιδευτικό ή κρατικό ίδρυμα που πληροί τις προβλεπόμενες προϋποθέσεις και οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Σύμβασης, όπως για παράδειγμα το σύνολο ή μέρος της ενότητας περί αποζημίωσης, είναι άκυρο ή μη εκτελεστό έναντι σας λόγω της κείμενης τοπικής, εθνικής, πολιτειακής ή ομοσπονδιακής νομοθεσίας, τότε το εν λόγω τμήμα θα θεωρείται άκυρο ή μη εκτελεστό, κατά περίπτωση, και αντ’ αυτού θα ερμηνεύεται κατά τον τρόπο που συνάδει περισσότερο με την εφαρμοστέα ισχύουσα νομοθεσία.

ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΟ ΔΙΚΑΙΟ

Με εξαίρεση το βαθμό που προβλέπεται ρητά στην επόμενη παράγραφο ή στον βαθμό που απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, η παρούσα Σύμβαση και η σχέση ανάμεσα σε εσάς και την Apple, καθώς και όλες οι Συναλλαγές που πραγματοποιούνται μέσω των Υπηρεσιών, διέπονται από τους νόμους της Πολιτείας της Καλιφόρνια, αποκλειόμενης της εφαρμογής των σχετικών κανόνων σύγκρουσης. Εσείς και η Apple συμφωνείτε ότι τίθεστε την προσωπική και αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται εντός της κομητείας Σάντα Κλάρα, Καλιφόρνια, για την επίλυση τυχόν διαφορών ή αξιώσεων που απορρέουν από την παρούσα Σύμβαση. Σε περίπτωση που (α) δεν είστε πολίτης των ΗΠΑ, (β) δεν διαμένετε στις ΗΠΑ, (γ) δεν έχετε πρόσβαση στην Υπηρεσία από τις ΗΠΑ, (δ) είστε πολίτης μιας από τις χώρες που παρουσιάζονται παρακάτω, με το παρόν συμφωνείτε ότι οποιαδήποτε διαφορά ή αξίωση που απορρέει από την παρούσα Σύμβαση διέπεται από το εφαρμοστέο δίκαιο που παρατίθεται παρακάτω, χωρίς να λαμβάνονται υπόψη τυχόν κανόνες σύγκρουσης, και δια του παρόντος αμετάκλητα τίθεστε στη μη αποκλειστική δικαιοδοσία των δικαστηρίων που βρίσκονται στην Πολιτεία, επαρχία ή χώρα που προσδιορίζεται παρακάτω, της οποίας το δίκαιο υπερισχύει:

Αν είστε κάτοικος χώρας της Ευρωπαϊκής Ένωσης ή του Ηνωμένου Βασιλείου, της Ελβετίας, της Νορβηγίας ή της Ισλανδίας, το εφαρμοστέο δίκαιο και forum θα είναι η νομοθεσία και τα δικαστήρια του συνήθη τόπου κατοικίας σας.

Στα πλαίσια της παρούσας Σύμβασης ειδικά εξαιρείται η εφαρμογή της νομοθεσίας που είναι γνωστή ως η Σύμβαση των Ηνωμένων Εθνών για τις Διεθνείς Πωλήσεις Αγαθών.

ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ

Η παρούσα Σύμβαση αποτελεί ολόκληρη τη συμφωνία μεταξύ εσάς και της Apple και διέπει τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς, αντικαθιστώντας πλήρως κάθε προηγούμενη συμφωνία μεταξύ εσάς και της Apple ως προς το ίδιο αντικείμενο. Μπορεί επίσης να υπόκεισθε σε πρόσθετους όρους και προϋποθέσεις, οι οποίοι μπορεί να ισχύουν όταν κάνετε Συναλλαγές ή χρησιμοποιείτε συγγενείς υπηρεσίες, περιεχόμενο τρίτων, λογισμικό τρίτων ή πρόσθετες υπηρεσίες όπως το Πρόγραμμα μαζικών αγορών (Volume Purchase Program). Αν οποιοδήποτε μέρος της παρούσας Σύμβασης κριθεί άκυρο ή μη εφαρμόσιμο, το μέρος αυτό θα ερμηνεύεται κατά τρόπο σύμμορφο με την ισχύουσα νομοθεσία ούτως ώστε να αντικατοπτρίζει όσο το δυνατόν περισσότερο τις πραγματικές προθέσεις των αντισυμβαλλομένων και οι υπόλοιπες διατάξεις θα παραμείνουν σε πλήρη ισχύ και επίδραση. Τυχόν αδυναμία της Apple να επιβάλει οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη της παρούσας Σύμβασης δεν θα αποτελεί παραίτηση από την εν λόγω ή οποιαδήποτε άλλη διάταξη. Η Apple δεν ευθύνεται για τυχόν αδυναμία εκπλήρωσης οποιωνδήποτε υποχρεώσεών της για λόγους πέραν του ελέγχου της.

Συμφωνείτε να συμμορφωθείτε με όλους τους τοπικούς, πολιτειακούς, ομοσπονδιακούς και εθνικούς νόμους, καταστατικά, διατάγματα και κανονισμούς που ισχύουν για τη χρήση των Υπηρεσιών από εσάς. Η χρήση των Υπηρεσιών από εσάς μπορεί επίσης να υπόκειται και σε άλλα δίκαια. Ο κίνδυνος απώλειας για όλες τις Συναλλαγές που παραδίδονται ηλεκτρονικά μεταβιβάζεται στο μέρος που αποκτά με την ηλεκτρονική μετάδοσή στον παραλήπτη. Ουδείς υπάλληλος ή αντιπρόσωπος της Apple έχει την εξουσία να τροποποιήσει την παρούσα Σύμβαση.

Η Apple δύναται να σας ενημερώσει όσον αφορά τις Υπηρεσίες, αποστέλλοντας μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνσή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή επιστολή μέσω συμβατικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση επικοινωνίας σας, ή κάνοντας δημοσίευση εντός των Υπηρεσιών. Οι ειδοποιήσεις τίθενται άμεσα σε ισχύ. Η Apple ενδέχεται επίσης να επικοινωνήσει μαζί σας μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ειδοποίησης push προκειμένου να σας στείλει επιπλέον πληροφορίες για τις Υπηρεσίες.

Εναλλακτική επίλυση διαφορών. Η Ευρωπαϊκή Ένωση λειτουργεί μια πλατφόρμα εθελούσιας Ηλεκτρονικής Επίλυσης Διαφορών, η οποία είναι προσβάσιμη μέσω του εξής συνδέσμου: http://ec.europa.eu/consumers/odr, στην οποία η Apple Distribution International Ltd. επέλεξε να μην συμμετέχει. Αν αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα, επικοινωνήστε με το Τμήμα Υποστήριξης της iTunes στο http://www.apple.com/support/itunes/contact/.

Με την παρούσα παρέχετε στην Apple το δικαίωμα να προβεί στις ενέργειες που θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητες ή πρόσφορες για να επιβάλει ή/και να διαπιστώσει τη συμμόρφωση προς οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Σύμβασης. Συμφωνείτε ότι η Apple δικαιούται, χωρίς ευθύνη απέναντι σας, να αποκαλύψει οποιαδήποτε δεδομένα ή/και πληροφορίες στις αρχές επιβολής του νόμου, σε κρατικούς λειτουργούς ή/και σε τρίτους, εφόσον η Apple θεωρεί ότι είναι εύλογα απαραίτητο ή κατάλληλο για να επιβάλει ή/και για να διαπιστώσει τη συμμόρφωση προς οποιοδήποτε τμήμα της παρούσας Σύμβασης (συμπεριλαμβανομένου, μεταξύ άλλων, του δικαιώματος της Apple να συνεργάζεται στο πλαίσιο οποιασδήποτε νομικής διαδικασίας όσον αφορά τη χρήση των Υπηρεσιών ή/και του Περιεχομένου από εσάς ή/και αξίωσης τρίτου ότι η από μέρους σας χρήση των Υπηρεσιών ή/και του Περιεχομένου είναι παράνομη ή/και ότι παραβιάζει τα δικαιώματα των εν λόγω τρίτων).

Τελευταία ενημέρωση: 24 Οκτώβριος 2022