Legal

TERMENI SI CONDITII

A. TERMENI DE VINZARE ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE
B. TERMENI SI CONDITII ITUNES STORE
C. TERMENI SI CONDITII MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE
D. POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

CONTRACTELE DE MAI JOS SUNT DINTRE DVS SI ITUNES SARL („ITUNES”) si REGLEMENTEAZA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE („MAGAZINELE”). PENTRU A ACCEPTA ACESTI TERMENI, APASATI „ACCEPT”. IN CAZUL IN CARE NU DORITI SA ACCEPTATI ACESTI TERMENI, NU APASATI „ACCEPT” SI NU UTILIZATI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SAU IBOOKS STORE. PREZENTUL CONTRACT SE APLICA FARA A AFECTA LICENTELE DE SOFTWARE PE CARE LE-ATI FI PUTUT INCHEIA, ASA CUM AR FI CEA DE UTILIZARE A APLICATIEI ITUNES.

PENTRU MAI MULTA INFORMATIE DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE NOASTRE, VA RUGAM SA VIZITATI https://www.apple.com/support/.

A. TERMENI DE VINZARE ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE

PLATI, TAXE SI POLITICA DE RAMBURSARI

Daca pentru o tranzactie utilizati un card de credit sau debit , iTunes poate obtine o autorizare prealabila pentru o suma pana la suma comenzii. Debitarea cardului de credit are loc la momentul cumpararii sau la putin timp dupa. Cand faceti procurari, mai intai vor fi utilizate creditele de content, urmate de creditele aferente Certificatului de Cadou, Cardului iTunes sau Contului de Alocatii, dupa care cardul de credit sau debit al dumneavoastra va fi debitat pentru orice solduri ramase.

Dumneavoastra acceptati sa platiti pentru toate produsele pe care le procurati prin intermediul Magazinelor si acceptati ca iTunes va poate debita modalitatea dvs de plata pentru orice produse procurate si pentru orice sume aditionale (inclusiv plati de intarziere, dupa caz) care pot fi acumulate din sau in legatura cu Contul dumneavoastra. Sunteti raspunzator pentru plata la timp a tuturor taxelor si pentru prezentarea catre iTunes a unei metode de plata valabile in vederea platii tuturor taxelor.

Sunteti responsabil de oricare obligatii fiscale in Moldova. Orice plati datorate catre iTunes constituie sume nete, libere de careva impozite aplicabile.

Toate vanzarile produselor sunt finale.

Pretul produselor oferite prin intermediul Magazinelor se poate schimba, din timp in timp, si Magazinele nu asigura protectia preturilor sau rambursari in cazul reducerii preturilor sau ofertei promotionale.

Daca un produs devine indisponibil in urma unei tranzactii, insa inainte de descarcare, singura masura reparatorie pe care o puteti obtine o reprezinta rambursarea. Daca problemele tehnice impiedica sau intirzie nemotivat livrarea produsului, exclusiva si unica dumneavoastra masura reparatorie poate fi inlocuirea sau rambursarea pretului platit, dupa cum decideti dumneavoastra.

1-CLICK®

1-Click este o marca de servicii inregistrata al carei titular este Amazon.com, Inc., folosita in baza de licenta. 1-Click este o aplicatie comoda care va permite sa faceti procurari prin intermediul Magazinelor cu un singur click al mouse-ului dumneavoastra sau a unui alt dispozitiv input. In momentul accesarii Magazinelor de pe calculatorul dumneavoastra, procurarea 1-Click se activeaza prin intermediul dialogului care apare dupa ce apasati butonul “Cumpara”. (Dumneavoastra puteti sa resetati aceasta selectie in orice timp prin apasarea butonului “Resetarea Avertizarilor”in informatia privind Contul dumneavoastra). In momentul accesarii Magazinelor de pe produsele dumneavoastra marca Apple care opereaza pe baza iOS, cum ar fi iPad-ul, iPod touch sau iPhone-ul ("Dispozitiv iOS"), 1-Click se activeaza pentru fiecare tranzactie prin apasarea butonului care indica pretul produsului, care va arata butonul “Cumpara”. Cand 1-Click este activat, accesarea sau apasarea butonului “Cumpara” initializeaza descarcarea imediata si incheie tranzactia dumneavoastra fara alte masuri suplimentare.

CONTENT CODURI

Content Codurile nu sunt rambursabile contra bani si nu pot fi returnate in schimbul rambursarii de numerar (cu exceptia cazurilor prevazute de lege); schimbate; revandute; folosite pentru achizitionarea cadourilor; utilizate pentru achizitii pe Magazinul Apple Online sau utilizate in Magazinele Apple Retail. Soldurile neutilizate nu sunt transferabile.

Content Codurile destinate distribuirii in Moldova pot fi rascumparate prin intermediul Magazinelor doar in Moldova.

iTunes nu este responsabil pentru Content Codurile pierdute sau furate.

iTunes isi rezerva dreptul de a inchide conturile si a cere forme alternative de plata in cazul in care un Content Cod este obtinut sau utilizat in mod fraudulos in cadrul Magazinelor.

ITUNES SI LICENTIATII, AFILIATII SI LICENTIATORII SAI NU OFERA GARANTII, EXPLICITE SAU IMPLICITE, CU PRIVIRE LA CONTENT CODURI SAU MAGAZINE, INCLUSIV, FARA LIMITARE, ORICE GARANTIE EXPRESA SAU IMPLICITA DE COMERCIALIZARE SAU POTRIVIRE PENTRU UN ANUMIT SCOP. IN CAZUL IN CARE UN CONTENT COD ESTE NEFUNCTIONAL, SINGURUL DUMNEAVOASTRA REMEDIU, SI SINGURA NOASTRA RESPONSABILITATE, VA FI SCHIMBUL UNUI ASTFEL DE CONTENT COD. ACESTE LIMITARI AR PUTEA SA NU FIE APLICABILE PENTRU DVS. ANUMITE JURISDICTII NU PERMIT LIMITARI ALE GARANTIILOR IMPLICITE SAU EXCLUDEREA SAU LIMITAREA ANUMITOR DAUNE. DACA ACESTE LEGI SE APLICA DUMNEAVOASTRA, UNELE SAU TOATE PREVEDERILE, EXCLUDERILE SAU LIMITARILE JURIDICE DE MAI SUS AR PUTEA SA NU SE APLICE PENTRU DVS. SI PUTETI AVEA DE ASEMENEA DREPTURI SUPLIMENTARE.

CADOURILE

Cadourile cumparate prin intermediul Magazinelor pot fi cumparate doar pentru si pot fi primite doar de persoanele din Moldova. Pentru utilizarea unor cadouri primitorii cadourilor trebuie sa dispuna de echipament compatibil si de setari de control parintesc.

INFORMATII IMPORTANTE PRIVIND SIGURANTA

Pentru a evita durerile musculare, ale articulatiilor sau ale ochilor in timpul folosirii de catre Dvs. a produselor oferite prin intermediul Magazinelor, este necesar sa luati, intotdeauna, pauze frecvente si sa luati o pauza mai indelungata in cazul in care simtiti durere, oboseala sau discomfort. Un procent foarte scazut de persoane pot manifesta crize sau pierderi de cunostinta cind sunt expuse la lumini puternici sau la scene repetitive, inclusiv, dar fara a se limita la, momentele cind joaca jocuri video sau urmaresc filme. Simptomele pot include ameteli, greata, miscari involuntare pierderi de atentie, tulburari de vedere, parestezie, amorteala sai alte simptome neplacute. Consultati un medic inainte de a folosi produsele oferite prin intermediul Magazinelor in cazul in care ati manifestat vreodata astfel de simptome sau simptome similare, si opriti-va imediat de la folosirea respectivelor produse si consultati un medic daca manifestati astfel de simptome in timpul folosirii de catre Dvs. a respectivelor produse. Parintii trebuie supravegheze folosirea de catre copiii lor a produselor oferite prin intermediul Magazinelor pentru a vedea daca acestia manifesta astfel de simptome.

COMENZILE ANTICIPATE

Comandand anticipat produsele, dumneavoastra autorizati Magazinele in mod automat sa va debiteze contul si sa descarcati produsul atunci cand acesta devine disponibil. Puteti revoca comanda anticipat inainte de momentul cand produsul devine disponibil.

PARTAJARE FAMILIALĂ

Partajarea familială vă permite să partajaţi produsele iTunes, App Store, Mac App Store şi iBooks Store eligibile cu până la şase membri (inclusiv dvs.) ai unei „Familii”. În cazul în care configuraţi o Familie sau vă alăturaţi unei Familii, veţi putea vedea produsele eligibile ale celorlalţi membri ai Familiei şi veţi putea descărca aceste produse pe dispozitivul sau computerul compatibil. De asemenea, puteţi alege să ascundeţi achiziţiile, caz în care ceilalţi membri ai familiei nu vor putea vizualiza sau descărca aceste achiziţii de la dvs. Puteţi partaja fotografii şi clipuri video prin intermediul Aplicaţiei Photo, evenimente prin intermediul aplicaţiei Family Calendar, mementouri prin intermediul aplicaţiei Reminders, informaţii despre locaţie prin intermediul aplicaţiei Find My Friends şi locaţia dispozitivului prin intermediul aplicaţiei Find My iPhone. Partajarea familială este destinată utilizării personale, necomerciale. Sunt necesare conturi iTunes şi iCloud; iOS 8 şi/sau OS X Yosemite sunt necesare pentru a iniţia o familie şi pentru a vă alătura unei Familii. Este posibil ca anumite tranzacţii şi caracteristici să nu fie compatibile cu componente software mai vechi, putând fi necesară o actualizare a acestor componente software. Dacă vă alăturaţi unei Familii, caracteristicile funcţiei Partajare familială vor fi activate automat pe dispozitivele şi computerele compatibile.

„Organizatorul” unei Familii poate invita alţi membri să facă parte din Familie. Organizatorul trebuie să aibă vârsta minimă de 18 ani şi trebuie să aibă înregistrată o metodă de plată eligibilă pentru iTunes. Dacă sunteţi Organizator, declaraţi că sunteţi părintele sau tutorele unui membru al Familiei cu vârsta maximă de 13 ani. Metoda de plată a organizatorului este utilizată pentru a plăti toate achiziţiile iniţiate de către un membru al Familiei, achiziţii care depăşesc creditele de magazin ale membrului respectiv al Familiei. Atunci când se utilizează metoda de plată a Organizatorului, membrii Familiei acţionează drept agenţi ai Organizatorului. Produsele sunt asociate cu contul membrului Familiei care a iniţiat tranzacţia. PRIN INVITAREA MEMBRILOR SĂ SE ALĂTURE UNEI FAMILII, ORGANIZATORUL ÎŞI EXPRIMĂ ACORDUL CĂ TOATE TAXELE AFERENTE ACHIZIŢIILOR INIŢIATE DE CĂTRE MEMBRII FAMILIEI SUNT AUTORIZATE ŞI REPREZINTĂ RESPONSABILITATEA ORGANIZATORULUI, CHIAR DACĂ ORGANIZATORUL NU A AVUT CUNOŞTINŢĂ DE O ANUMITĂ TRANZACŢIE, DACĂ UN MEMBRU AL FAMILIEI DEPĂŞEŞTE AUTORITATEA ACORDATĂ DE ORGANIZATOR SAU DACĂ MAI MULŢI MEMBRI AI FAMILIEI INIŢIAZĂ ACHIZIŢII CARE VIZEAZĂ ACELAŞI PRODUS. ORGANIZATORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU CONFORMAREA CU ORICE ACORD ÎNCHEIAT CU FURNIZORUL METODEI DE PLATĂ ŞI ÎŞI ASUMĂ TOATE RISCURILE ÎN EVENTUALITATEA ÎN CARE PARTAJAREA ACCESULUI LA ACEASTĂ METODĂ DE PLATĂ DETERMINĂ LIMITAREA PROTECŢIEI OFERITE DE CĂTRE FURNIZORUL METODEI DE PLATĂ. Organizatorul poate schimba în orice moment metoda de plată utilizată. O înregistrare a achiziţiei va fi trimisă către membrul Familiei care a iniţiat achiziţia şi către Organizator, chiar dacă achiziţia respectivă este ascunsă de către membrul în cauză al Familiei. Folosiţi legătura Report a Problem (Raportaţi o problemă) de pe chitanţă în cazul în care dvs. sau membrii familiei dvs. nu recunoaşteţi taxele de pe chitanţă sau de pe extrasul aferent metodei de plată.

Organizatorul poate utiliza funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) pentru a solicita copiilor cu vârsta de până la 18 ani să obţină permisiunea Organizatorului şi/sau a altor adulţi desemnaţi de către Organizator în vederea descărcării produselor gratuite sau cu plată, înainte de iniţierea unei achiziţii sau descărcări. Produsele descărcate de la membrii Familiei şi produsele achiziţionate prin intermediul codurilor de răscumpărare nu fac obiectul funcţiei Ask to Buy (Cerere de cumpărare). Dacă sunteţi Organizator, declaraţi că dvs. şi/sau orice adult desemnat de către dvs. este părintele sau tutorele oricărui membru al Familiei pentru care este activată funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare). Funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) este optimizată pentru iOS 8 şi OS X Yosemite. Solicitările de achiziţionare sau descărcare de produse iniţiate cu software-uri mai vechi pot prezenta utilizatorilor un proces diferit de acordare a permisiunilor sau pot preveni complet efectuarea de achiziţii, motiv pentru care poate fi necesară o actualizare a software-ului. iTunes nu este responsabilă pentru daunele rezultate ca urmare a întârzierii aprobărilor pentru funcţia Ask to Buy (Cerere de cumpărare) sau pentru refuzarea achiziţiilor prin această funcţie.

Organizatorul poate elimina orice membru al Familiei din Familie, iar acest lucru va duce la incapacitatea membrului respectiv de a iniţia achiziţii autorizate prin intermediul metodei de plată a Organizatorului. În plus, membrul în cauză al Familiei nu va mai avea posibilitatea de a vizualiza şi partaja produsele şi informaţiile celorlalţi membri ai Familiei. Atunci când un membru al Familiei părăseşte o Familie sau este eliminat din aceasta, ceilalţi membri ai Familiei nu vor mai putea vizualiza sau descărca produsele sau informaţiile membrului respectiv şi nu vor mai putea accesa produsele descărcate anterior de către membrul respectiv al familiei (inclusiv achiziţiile efectuate prin intermediul metodei de plată a Organizatorului pe vremea când membrul respectiv făcea parte din Familie). În mod similar, dacă părăsiţi o Familie, nu veţi mai putea vizualiza şi descărca produsele sau informaţiile celorlalţi membri ai Familiei şi nu veţi mai putea accesa produsele pe care le-aţi descărcat de la membrii Familiei cât timp aţi făcut parte din Familie. Dacă aţi efectuat achiziţii în cadrul unei aplicaţii achiziţionată iniţial de către un membru care a părăsit Familia sau dacă aţi descărcat conţinut de la un membru al Familiei, iar dvs. nu mai aparţineţi Familiei, va trebui să achiziţionaţi aplicaţia şi să restauraţi achiziţiile din cadrul acestora pentru a le putea accesa din nou. Consultaţi politicile dezvoltatorului şi secţiunea din acest acord denumită „Achiziţii din cadrul aplicaţiilor”. Deoarece conturile personale pentru utilizatorii cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create numai ca parte a funcţiei Partajare familială, ştergerea unui astfel de cont în vederea eliminării acestuia din Familie va determina eliminarea ID-ului Apple al membrului respectiv al Familiei, precum şi incapacitatea acestuia de a accesa serviciile Apple care necesită un ID Apple sau orice conţinut asociat cu ID-ul Apple respectiv.

Puteţi aparţine unei singure Familii la un moment dat şi vă puteţi alătura oricărei Familii, dar de cel mult două ori pe an. Puteţi schimba contul de magazin pe care îl asociaţi cu o familie, însă cel mult o dată la 90 de zile. Toţi membrii unei familii trebuie să utilizeze aceleaşi setări pentru ţară sau regiune pentru iTunes Store. Muzica, filmele, emisiunile TV şi cărţile pot fi descărcate cu ajutorul serviciului iTunes pe cel mult 10 dispozitive per cont, dintre care cel mult cinci pot fi computere. Aplicaţiile eligibile pot fi descărcate pe oricare din dispozitivele pe care membrul respectiv al Familiei le deţine sau le controlează. Nu toate produsele (inclusiv achiziţiile din cadrul aplicaţiilor, conţinutul care nu este disponibil pentru redescărcare, abonamentele şi o parte din aplicaţiile achiziţionate anterior) sunt eligibile pentru Partajarea familială. Apple îşi rezervă dreptul de a desfiinţa o Familie, în conformitate cu secţiunea „Desfiinţare” a acestui acord.

CONTRACTE ELECTRONICE

Utilizarea Magazinelor de catre dumneavoastra include posibilitatea de a incheia contracte si/sau tranzactii in mod electronic. RECUNOASTETI CA TRANSMITERILE DUMNEAVOASTRA ELECTRONICE REPREZINTA ACORDUL DUMNEAVOASTRA SI INTENTIA DE A FI OBLIGAT PRIN SI DE A PLATI PENTRU ASTFEL DE CONTRACTE SI TRANZACTII. ACORDUL DUMNEAVOASTRA SI INTENTIA DE A FI OBLIGAT PRIN DATELE TRANSMISE ELECTRONIC SE APLICA TUTUROR INREGISTRARILOR LEGATE DE TOATE TRANZACTIILE LA CARE SUNTETI PARTE PRIN INTERMEDIUL ACESTUI SITE, INCLUSIV NOTIFICARILE DE REZILIERE, POLITICILE, CONTRACTELE SI APLICATIILE. Pentru a accesa si a pastra inregistrarile dumnevoastra electronice, vi se poate cere sa dispuneti de anumite hardware si software, ceea ce reprezinta responsabilitatea dumneavoastra exclusiva.

iTunes nu poarta raspundere pentru greselile tipografice.

B. TERMENI SI CONDITII ITUNES STORE

PREZENTUL CONTRACT DINTRE DUMNEAVOASTRA SI ITUNES S.A.R.L. ("ITUNES") REGLEMENTEAZA BENEFICIEREA DUMNEAVOASTRA DE SERVICIUL ITUNES STORE („SERVICIUL”).

SERVICIUL ITUNES STORE

iTunes este furnizorul Serviciului, care vă permite să accesaţi, achiziţionaţi sau închiriaţi o licenţă de conţinut digital („Produse iTunes”) destinate utilizării de către utilizatori finali, numai cu respectarea termenilor şi condiţiilor din acest acord. iTunes nu este furnizoarea aplicaţiei iTunes sau a dispozitivelor iPad, iPod şi iPhone.

CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA SERVICIULUI

Numai persoanele cu vârsta minimă de 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoanele cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create de către un părinte sau tutore, prin utilizarea caracteristicii Partajare familială. Copiii cu vârsta mai mică de 18 ani trebuie să consulte acest acord împreună cu părintele sau tutorele, pentru a avea siguranţa că atât copiii, cât şi părinţii şi tutorii înţeleg acordul.

Serviciul este disponibil numai în Moldova. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să încercaţi să utilizaţi Serviciul din afara acestei locaţii. iTunes poate folosi anumite tehnologii pentru a verifica dacă vă conformaţi cu această cerinţă.

Utilizarea Serviciului necesită dispozitive compatibile, acces la internet şi anumite software-uri (este posibil să se aplice taxe), poate necesita actualizări periodice şi poate fi afectată de alţi factori. Este recomandat să aveţi acces regulat la internet de mare viteză, acces care este obligatoriu pentru închirierea filmelor. Se recomandă instalarea celei mai recente versiuni a software-ului iTunes pentru accesarea serviciului, iar această versiune poate fi obligatorie pentru anumite tranzacţii sau caracteristici, precum şi pentru descărcarea unor Produse iTunes achiziţionate anterior prin intermediul Serviciului. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dvs. să respectaţi aceste condiţii, care periodic pot suferi modificări. Serviciul nu face parte din niciun produs şi din nicio ofertă, astfel că prin nicio achiziţie sau obţinere a oricărui alt produs nu se va garanta că puteţi accesa Serviciul.

CONTUL DVS.

În calitate de utilizator înregistrat al Serviciului, aveţi posibilitatea de a crea un cont („Contul”). Nu transmiteţi niciunei alte persoane informaţiile contului dvs. Sunteţi singurul responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii şi securităţii Contului dvs., precum şi ale tuturor activităţilor care au loc pe sau prin intermediul Contului dvs. De asemenea, sunteţi de acord să înştiinţaţi de îndată iTunes în cazul constatării unei breşe de securitate în cazul Contului dvs. iTunes nu va fi responsabilă pentru pierderile care decurg din utilizarea neautorizată a Contului dvs.

Pentru a putea achiziţiona şi descărca Produse iTunes prin intermediul Serviciului, trebuie să introduceţi ID-ul Apple şi parola sau să utilizaţi funcţia Touch ID pentru autentificarea Contului în vederea efectuării tranzacţiilor. După ce aţi autentificat Contul prin utilizarea ID-ului Apple şi parolei, va trebui să realizaţi din nou autentificarea pe computer sau pe dispozitivul iOS, timp de cincisprezece minute. Puteţi alege să permiteţi computerului sau televizorului Apple să vă reţină parola, astfel încât dvs. să rămâneţi autentificat. În acest timp, veţi putea achiziţiona şi descărca Produse iTunes fără a fi necesar să reintroduceţi parola. Puteţi dezactiva opţiunea de efectuare a tranzacţiilor cu Produse iTunes sau puteţi modifica setările de pe computer, de pe dispozitivul iOS sau de pe televizorul Apple astfel încât să se solicite o parolă pentru fiecare tranzacţie. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi http://support.apple.com/kb/HT1904 şi http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteţi de acord să furnizaţi informaţii corecte şi complete în momentul înregistrării şi în timpul utilizării Serviciului („Date de înregistrare”) şi sunteţi de acord să actualizaţi Datele de înregistrare pentru ca acestea să fie corecte şi complete în permanenţă. Sunteţi de acord cu faptul că iTunes poate stoca şi utiliza Datele de înregistrare pe care le furnizaţi cu scopul în administrării şi facturării comisioanelor în Contul dvs.

LIVRAREA AUTOMATĂ ŞI DESCĂRCAREA ACHIZIŢIILOR ANTERIOARE

Atunci când achiziţionaţi pentru prima dată muzică, produse iTunes (neînchiriate) de natura filmelor, emisiunilor TV şi videoclipurilor muzicale (denumite colectiv „Conţinut eligibil iTunes”), puteţi alege să primiţi în mod automat (prin „descărcare automată”) copii ale acestui Conţinut eligibil iTunes pe dispozitive iOS compatibile (cu excepţia Produselor iTunes de natura filmelor şi emisiunilor TV) şi pe computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată şi pe care este instalat software compatibil, prin asocierea acestor dispozitive iOS şi computere în conformitate cu regulile de asociere de mai jos (fiecare dintre acestea reprezentând un „Dispozitiv asociat”). Pentru fiecare Dispozitiv asociat, puteţi să specificaţi ce tip de Conţinut eligibil iTunes (dacă este cazul) poate fi descărcat. Pe un Dispozitiv asociat care poate primi notificări push („Compatibil push”), inclusiv dispozitivele iOS, Conţinutul eligibil iTunes va fi descărcat automat pe Dispozitivul asociat respectiv atunci când există o conexiune la internet. Pe un Dispozitiv asociat care nu poate primi notificări push, Conţinutul eligibil iTunes va apărea în mod automat în coada de descărcări, iar dvs. veţi putea iniţia manual descărcarea din cadrul iTunes.

Ca un avantaj suplimentar pentru dvs., după achiziţionarea de Conţinuturi eligibile iTunes, veţi putea descărca anumite Conţinuturi eligibile iTunes pe orice Dispozitiv asociat. Este posibil ca unele Conţinuturi eligibile iTunes pe care le-aţi achiziţionat anterior să nu fie disponibile ulterior pentru descărcare la un anumit moment dat, iar iTunes nu va avea nicio responsabilitate în astfel de cazuri. Deoarece este posibil să nu puteţi descărca ulterior anumite Conţinuturi eligibile iTunes achiziţionate anterior, după ce descărcaţi un articol de natura Conţinuturilor eligibile iTunes este responsabilitatea dvs. să nu pierdeţi, distrugeţi sau deterioraţi conţinutul respectiv, fiind recomandată copierea de rezervă a acestuia.

Asocierea Dispozitivelor asociate trebuie să respecte următoarele condiţii:

(i) puteţi să utilizaţi un cont pentru descărcarea automată a Conţinuturilor eligibile iTunes sau pentru descărcarea Conţinuturilor eligibile iTunes achiziţionate anterior pe maximum 10 Dispozitive asociate, condiţia fiind ca nu mai mult de 5 din aceste dispozitive să fie computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată;

(ii) un Dispozitiv asociat poate fi asociat cu un singur Cont la un moment dat;

(iii) puteţi transfera un Dispozitiv asociat către un Cont diferit o dată la fiecare 90 de zile;

(iv) puteţi să descărcaţi conţinuturi gratuite obţinute anterior pe un număr nelimitat de dispozitive, cât timp conţinuturile respective sunt gratuite prin intermediul Serviciului iTunes, însă nu pe mai mult de 5 computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată.

Un televizor Apple nu este un „Dispozitiv asociat”. Cu toate acestea, Produsele iTunes de natura emisiunilor TV şi Produsele iTunes de natura filmelor achiziţionate (adică nu închiriate) pot fi redate pe televizoare Apple compatibile, cu menţiunea că veţi putea reda emisiunea TV sau filmul respectiv pe un număr limitat de televizoare Apple în acelaşi timp.

Anumite Conţinuturi eligibile iTunes pot avea dimensiuni mari, ceea ce va conduce la taxe considerabile cu transferul de date ca urmare a transmiterii Conţinuturilor eligibile iTunes respective prin intermediul unei conexiuni de date.

ITUNES MATCH

iTunes Match va permite sa accesati la distanta melodiile potrivite sau uplodate, precum si video-urile muzicale pe care le-ati cumparat prin Contul dumneavoastra, impreuna cu metadatele, listele de cantece si orice alte informatii legate de acestea despre Biblioteca dumneavoastra iTunes („Continutul Match iTunes”).

Va puteti abona la iTunes Match pentru o plata anuala. Trebuie sa dispuneti de o cartela de credit valabila la dosarul iTunes pentru a va abona. Abonamentul este non-returnabil (cu exceptiile prevazute de legislatia aplicabila), si se va reinnoi automat pe o perioada de un an, pana la anularea acestuia de catre dumneavoastra. Contul dumneavoastra va fi taxat nu mai tarziu de 24 de ore inainte de expirarea perioadei abonamentului curent. Dumneavoastra puteti anula reinnoirile automate prin ajustarea setarilor contului Magazinului iTunes pe computerul dumneavoastra. Nu veti putea sa accesati in continuare Continutul Meci iTunes al dumneavoastra din iTunes Match dupa incetarea perioadei de abonare.

iTunes Match lucreaza cu librarii care contina pana la 25.000 cantece care sunt fie (i) nedisponibile curent pe Serviciul iTunes, sau (ii) nu sunt cumparate de pe Serviciul iTunes cu Contul dumneavoastra. Cantecele care nu intrunesc anumite criterii, sau care nu sunt autorizate pentru computerul dumneavoastra, nu sunt eligibile pentru iTunes Match.

iTunes Match va scana automat file-urile de cantece si va colecta informatii care pot fi folosite la identificarea continutului media in libraria dumneavoastra iTunes, precum numele cantecelor, artistii sau durata cantecelor. iTunes Match va folosi aceasta informatie pentru a potrivi cantecele la cantecele care sunt disponibile in mod curent in Magazinul iTunes si va va pune la dispozitie cantecele potrivite astfel intr-un format care va fi apoi disponibil pe Magazinul iTunes. Daca cantecul nu este potrivit cu succes, copia dumneavoastra a cantecului va fi uplodata pe iTunes in acelasi format sau intr-un format stabilit de iTunes. iTunes isi rezerva dreptul de a limita tipurile de continut uplodat (spre exemplu, file-urile excesiv de mari). Cantecele potrivite sau uplodate si metadatele asociate vor fi disponibile spre accesare de pe un Dispozitiv Asociat care a fost activat pentru iTunes Match. Asocierea de Dispozitive Asociate pentru iTunes Match se supune acelorasi termeni ca si Livrarea Automata si Descarcarea Cumparaturilor Precedente si cantecele uplodate sau potrivite si informatia asociata reprezinta „Continut Eligibil iTunes”. Puteti, la fel, accesa Continutul iTunes Match de pe TV-urile Apple care sunt compatibile, cu conditia ca il puteti accesa de pe un numar limitat de TV-uri Apple in acelasi timp.

Atunci cand folositi iTunes Match, Genius va incepe sa asocieze informatia despre continutul media din libraria dumneavoastra iTunes cu Contul dumneavoastra; asocierea cu Contul dumneavoastra va continua pentru o perioada de timp dupa ce abonamentul dumneavoastra inceteaza. iTunes va folosi informatia data dupa cum este descris in Sectiunea Confidentialitate a prezentului Contractului. Dumneavoastra nu veti putea dezactiva Genius in timpul folosirii iTunes Match, respectiv, daca preferati ca noi sa nu colectam si sa nu folosim informatia din libraria dumneavoastra iTunes in asemenea mod, nu veti folosi iTunes Match.

Prin prezentii Termeni si Conditii dumneavoastra acceptati sa folositi iTunes Match doar pentru continutul achizitionat in mod legal. Orice folosire a acestuia pentru un continut ilegal incalca drepturile tertilor si poate fi sanctionata prin sanctiuni civile si penale, inclusiv incasarea unor posibile prejudicii pecuniare pentru incalcari ce tin de proprietatea intelectuala.

iTunes Match este oferit „Asa cum este” si poate contine erori sau inexactitati care pot cauza defectiuni, coruperea sau pierderea datelor si/ sau informatiei, inclusiv a muzicii, listei de cantece, si istoricul cantecelor ascultate, de pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra sau si de pe dispozitive periferice (inclusiv, dar fara a se limita la aceasta, de pe servere si alte calculatoare) care sunt conectate la acestea. Ar trebui sa faceti copii de pe toate datele si informatiile aflate pe calculatorul sau dispozitivul dumneavoastra si orice dispozitive periferice, inainte de a folosi iTunes Match. Dumneavoastra recunoasteti si acceptati in mod expres ca toate utilizarile iTunes Match se vor efectua pe riscul propriu. In masura permisa de legislatie, iTunes nu va purta nici o raspundere cu privire la folosirea de catre dumneavoastra a iTunes Match, inclusiv cu privire la imposibilitate de a accesa continutul potrivit sau uplodat.

CONFIDENŢIALITATE

Serviciul face obiectul Politicii de confidenţialitate Apple, care poate fi accesată la adresa https://www.apple.com/privacy/.

Atunci când optaţi pentru caracteristica Genius, Apple va colecta în mod periodic şi automat informaţii care pot fi utilizate pentru identificarea conţinuturilor multimedia din biblioteca dvs. iTunes pe orice dispozitiv pe care este activată caracteristica Genius, cum ar fi istoricul de redare şi listele de redare Sunt incluse conţinuturile multimedia achiziţionate sau obţinute prin intermediul iTunes şi conţinuturile multimedia obţinute din alte surse. Aceste informaţii vor fi stocate anonim şi nu vor fi asociate cu numele sau Contul dvs. Atunci când utilizaţi caracteristica Genius, Apple va utiliza aceste informaţii şi conţinuturile din biblioteca dvs. iTunes, precum şi alte informaţii, pentru a vă oferi recomandări personalizate.

Apple poate utiliza aceste informaţii şi le poate combina cu informaţii agregate din bibliotecile iTunes ale altor utilizatori care optează pentru această caracteristică, cu datele din istoricul de achiziţii din iTunes Store, cu datele agregate din istoricul de achiziţii al altor utilizatori ai iTunes Store, precum şi cu alte informaţii obţinute de la terţi pentru a:

• crea liste de redare personalizate pentru dvs. din cadrul bibliotecii iTunes;

• vă oferi recomandări cu privire la conţinuturile multimedia şi alte produse şi servicii pe care aţi putea dori să le achiziţionaţi sau obţineţi;

• oferi recomandări altor utilizatori cu privire la produse şi servicii.

Informaţiile dvs. vor fi tratate în permanenţă în conformitate cu Politica de confidenţialitate Apple.

După ce optaţi pentru caracteristica Genius, veţi putea să creaţi liste de redare Genius pe dispozitivele compatibile cu această caracteristică.

Dacă preferaţi să nu colectăm şi să nu utilizăm informaţiile din biblioteca dvs. iTunes de această manieră, nu activaţi caracteristica Genius. Puteţi revoca opţiunea în orice moment prin dezactivarea caracteristicii Genius din meniul Magazinului din aplicaţia iTunes de pe computer sau prin dezactivarea caracteristicii Genius din secţiunea Settings (Setări) a dispozitivului dvs. După ce revocaţi opţiunea, iTunes nu va mai putea trimite către Apple informaţii despre biblioteca iTunes. Dacă aţi ales să partajaţi biblioteca de pe mai multe dispozitive, va trebui să dezactivaţi caracteristica Genius de pe fiecare din aceste dispozitive.

Optând pentru caracteristica Genius, vă daţi consimţământul ca informaţiile dvs. să fie utilizate aşa cum se descrie mai sus şi în Politica de confidenţialitate Apple.

DISPONIBILITATEA CONTINUTULUI

iTunes isi rezerva dreptul de a schimba optiunile privind continutul (inclusiv eligibilitatea anumitor caracteristici) fara notificare.

UTILIZAREA CONŢINUTULUI

Acceptati ca Produsele iTunes va sunt oferite doar cu titlu de licenta. Serviciul si anumite Produse iTunes includ o tehnologie de securitate ce limiteaza utilizarea Produselor iTunes si ca, indiferent daca Produsele iTunes sunt sau nu limitate de o tehnologie de securitate, dumneavoastra acceptati sa utilizati Produsele iTunes in conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de iTunes si licentiatorii (“Reguli de Utilizare”) si ca orice alta utilizare a Produselor iTunes poate constitui o incalcare a dreptului de autor. Orice tehnologie de securitate este o parte inseparabila a Produselor iTunes. iTunes isi rezera dreptul de a modifica in orice timp Regulile de Utilizare cu privire la tranzactiile care au loc dupa intrarea in vigoare a unei astfel modificari. Acceptati sa nu incalcati, opriti, refaceti, decompilati, dezasamblati sau altfel sa modificati orice tehnologii de securitate legate de asemenea Reguli de Utilizare, indiferent de motiv, cit si sa nu incercati sau sa asistati o alta persoana sa procedeze in asa mod. Regulile de Utilizare pot fi controlate si monitorizate de catre iTunes in vederea asigurarii respectarii lor si iTunes isi rezerva dreptul de a pune in executare Regulile de Utilizare fara a va notifica. Nu veti accesa Serviciul iTunes prin intermediul niciunui alt mijloc decat prin intermediul software-ului furnizat de iTunes pentru accesarea Serviciului iTunes. Nu veti accesa sau incerca sa accesati un Cont pe care nu sunteti autorizati sa il accesati. Acceptati sa nu modificati software-ul in orice mod sau forma sau sa utilizati versiuni modificate ale software-ului pentru orice scopuri, inclusiv pentru obtinerea unui acces neautorizat la Serviciul iTunes. Incalcarea securitatii sistemului sau a retelei pot atrage raspunderea civila, contraventionala sau penala.

REGULI DE UTILIZARE

(i) Veti fi autorizat sa utilizati Produsele iTunes doar in scop personal, necomercial.

(ii) Veti fi autorizat sa utilizatii Produsele iTunes pe cinci dispozitive autorizate iTunes, in orice moment.

(iii) Veti putea stoca Produsele iTunes de pe pana la cinci Conturi diferite in acelasi timp, pe dispozitive compatibile, cu conditia ca fiecare iPhone poate sincroniza tonurile Produselor iTunes cu doar un singur dispozitiv autorizat iTunes la o singura data, iar sincronizarea unui iPhone cu un alt dispozitiv autorizat iTunes va cauza stergerea tonurilor Produselor iTunes de pe iPhone-ul respectiv sa se stearga.

(iv) Veti fi autorizat sa inregistrati o lista de cantece de sapte ori maximum.

(v) Nu veti avea dreptul sa inregistrati Produse video iTunes sau Produse ton iTunes.

(vi) Produsele iTunes Plus nu contin tehnologie de securitate care limiteaza folosirea de catre dumneavoastra a acestor Produse si Regulile de Utilizare (ii) – (v) nu se aplica Produselor iTunes Plus. Puteti copia, stoca si inregistra Produse iTunes Plus dupa cum aceasta este necesar in mod rezonabil pentru utilizarea personala, necomerciala.

Unele Produse iTunes pot fi descarcate doar o data si nu pot fi inlocuite daca sunt pierdute din orice motiv. Este raspunderea dumneavoastra de a nu pierde, distruge sau deteriora Produsele iTunes deindata ce sunt descarcate, astfel ar fi util sa le faceti back up.

Livrarea Produselor iTunes nu transfera catre dumneavoastra careva drepturi de utilizare comerciala sau promotionala a Produselor iTunes. Orice capacitate de inregistrare pe alta memorie sau export sunt doar o comoditate pentru dumneavoastra si nu va constitui o acordare, renuntare sau alta limitare a oricaror drepturi ale titularilor drepturilor de autor privitor la orice continut inclus in orice Produs iTunes.

Recunoasteti ca anumite aspecte privind Serviciul iTunes, Produsele iTunes si administrarea Regulilor de Utilizare impun implicarea permanenta a iTunes, in cazul in care iTunes, la alegerea sa, va modifica orice parte sau va intrerupe Serviciul iTunes, acceptati ca nu veti mai putea utiliza Produsele iTunes in aceeasi masura ca pina la o asemenea modificare sau intrerupere, si ca iTunes nu poarta raspundere fata de dumneavoastra in asemenea caz.

OPŢIUNILE SEASON PASS, MULTI-PASS, ITUNES PASS

În momentul cumpărării se percepe preţul complet pentru opţiunile Season Pass, Multi-Pass şi iTunes Pass. Restituirea fondurilor se poate face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea chitanţei, prin completarea formularului e-mail disponibil la adresa https://www.apple.com/uk/support/itunes/store/passes. Nicio altă rambursare, returnare sau revocare nu este posibilă după achiziţionare. Trebuie să vă conectaţi la Serviciu şi să descărcaţi întregul conţinut al opţiunii în decurs de 90 de zile din momentul în care acesta devine disponibil (sau în orice altă perioadă de timp, după cum se poate specifica pe pagina de achiziţionare), după care conţinutul nu va mai putea fi descărcat ca parte a achiziţiei. Dacă selectaţi opţiunea de reînnoire atunci când achiziţionaţi o opţiune Multi-Pass, se va percepe preţul complet pentru fiecare ciclu Multi-Pass ulterior, cu excepţia cazului în care revocaţi reînnoirea automată înainte de începerea unui nou ciclu Multi-Pass (în secţiunea Manage Passes (Gestionare opţiuni Pass) din Account information (Informaţii cont)). Dacă o reţea sau un studio de producţie livrează mai puţine episoade ale unei emisiuni TV decât era planificat în momentul în care aţi achiziţionat o opţiune Season Pass, vom credita în contul dvs. valoarea comercială a numărului de episoade corespunzător.

TRANSMITERILE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI

Serviciul poate oferi aplicatii interactive care va permit sa postati materiale (inclusiv link-urile catre continuturile apartinand unor terti) in spatiile Serviciului care sunt accesibile si vizibile publicului. Acceptati ca orice utilizare de catre dumneavoastra a acestor aplicatii, inclusiv a oricaror materiale postate de dumneavoastra, atrage numai raspunderea dumneavoastra, nu va incalca sau viola drepturile oricarei alte parti sau oricare prevederi legale, nu va contribui la sau va incuraja incalcarea sau orice alt comportament ilegal, sau va fi obscen, contestabil sau de prost gust. De asemenea acceptati ca ati obtinut toate drepturile si licentele necesare. Acceptati, de asemenea, sa furnizati informatii complete si exacte in legatura cu postarea de catre dumneavoastra a oricaror materiale in cadrul Serviciului. Prin prezenta oferiti iTunes la nivel mondial, o licenta libera de plata royalty si neexclusiva pentru a folosi aceste materiale ca parte a Serviciului si, in ceea ce priveste Produsele iTunes, fara nici o compensatie sau obligatie fata de dumneavoastra. iTunes isi rezerveaza dreptul sa nu posteze sau sa nu publice oricare materiale, si sa stearga sau sa editeze materialele in orice timp, la propria discretie fara notificare sau raspundere.

iTunes are dreptul, dar nu si obligatia, de a supraveghea toate materialele postate de dumneavoastra sau care sunt disponibile in alt mod in cadrul Serviciului, sa investigheze orice incalcare raportata sau aparenta a prezentului Contract si sa ia orice masura pe care iTunes o considera in mod discretionar potrivita, incluzind, fara a fi limitat la aceasta, rezilierea Contractului in conformitate cu conditiile prevazute in acesta sau in conformitate cu Politicile Dreptului de Autor ale Apple (https://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALELE PROVENIND DE LA TERTI

Anumit continut, Produse iTunes si servicii disponibile prin intermediul Serviciului pot include materiale provenind de la terti. iTunes poate oferi link-uri catre paginile-web ale tertilor ca un avantaj pentru dumneavoastra. Recunoasteti si acceptati faptul ca iTunes nu raspunde pentru examinarea si evaluarea continutului sau a exactitatii si nu garanteaza, nu isi asuma si nu va fi responsabil sau nu va raspunde pentru oricare materiale sau pagini-web ale tertilor si nici pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale tertilor. Acceptati sa nu folositi materiale ale unor terti intr-un mod care ar putea incalca sau viola drepturile oricarei alte parti, precum si faptul ca iTunes nu raspunde pentru aceste utilizari efectuate de catre dumneavoastra.

MATERIALE CONTESTABILE

Intelegeti ca prin utilizarea Serviciului puteti intalni materiale care pot fi considerate ofensatoare, indecente sau contestabile, a caror continut poate fi sau nu identificat drept continand material explicit. Totusi, acceptati sa utilizati Serviciul pe riscul dumneavoastra, precum si faptul ca iTunes nu raspunde fata de dumneavoastra pentru continutul ce poate fi considerat ca fiind ofensator, indecent sau contestabil. Tipurile de produse si descrierile sunt furnizate pentru comoditatea dumneavoastra si recunoasteti si acceptati faptul ca iTunes nu garanteaza exactitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Recunoasteti ca Serviciul, incluzand dar fara a fi limitate la Produse iTunes, reprezentari grafice, interfata cu utilizatorul, clipurile audio, clipurile video, continut editorial, si scripte si software folosit pentru a implementa Serviciul, contin informatii sau materiale care apartin iTunes si/sau licentiatorii sai si sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si prin alte legi, incluzand dar fara a fi limitate la drepturile de autor. Dumneavoastra recunoasteti faptul ca nu veti utiliza aceste informatii sau materiale in nici un alt mod decat pentru utilizarea Serviciului in conformitate cu prezentul Contract. Nicio parte a Serviciului nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc, decat atunci cand este permis acest lucru in mod expres in termenii prezentului Contract. Acceptati sa nu modificati, dati in locatiune, in leasing, acordati cu titlu de imprumut, vindeti, distribuiti sau sa creati opere derivate pe baza Serviciului, in niciun fel, si sa nu exploatati Serviciul in nici un mod neautorizat, incluzand dar fara a fi limitat la acestea, prin abuzarea sau supraincarcarea capacitatii retelei.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii a prezentului Contract, iTunes si licentiatorii acestuia isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, inlatura sau intrerupe accesul la orice Produse iTunes, continut sau alte materiale care contin o parte a Serviciului oricand si fara notificare. iTunes nu va raspunde in niciun caz pentru efectuarea acestor modificari. iTunes poate, de asemenea, sa impuna limite de utilizare sau acces la anumite aplicatii sau parti ale Serviciului, in orice caz si fara notificare sau posibilitate de a fi tras la raspundere. Inlaturarea Produselor din cadrul Magazinelor nu va afecta Produsele pe care deja le-ati procurat sau pentru care dumneavoastra ati obtinut deja o licenta.

Toate drepturile de autor legate de Serviciu (inclusiv compilarea de continut, postarile, link-urile catre alte resurse Internet si descrierile acestor resurse) si de aplicatia software respectiva, sunt proprietatea iTunes si/sau a licentiatorilor acestuia care isi rezerva totalitatea drepturilor conform legii. UTILIZAREA APLICATIEI SOFTWARE SAU A ORICAREI PARTI A SERVICIULUI, CU EXCEPTIA UTILIZARII SERVICIULUI ASTFEL CUM ESTE PREVAZUT DE PREZENTUL CONTRACT, ESTE STRICT INTERZISA SI INCALCA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA ALE TERTILOR SI POATE ATRAGE SANCTIUNI CIVILE, CONTRAVENTIONALE SAU PENALE PENTRU DUMNEAVOASTRA, INCLUSIV POSIBILE DAUNE MATERIALE, PENTRU INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.

Apple, logo-ul Apple, iTunes si alte marci Apple, marci de servicii, reprezentari grafice si logo-uri folosite in legatura cu Serviciul sunt marci sau marci inregistrate ale Apple Inc. in S.U.A. si/sau in alte tari. Alte marci, marci de servicii, reprezentari grafice si logo-uri folosite in legatura cu Serviciul pot fi marci ale titularilor respectivi. Nu vi se acorda niciun drept sau licenta cu privire la niciuna dintre marcile mentionate mai sus sau cu privire la orice utilizare a unor astfel de marci.

In calitate de detinator al unui Cont al Serviciului intr-o stare buna, dumneavoastra va poate fi oferit acces limitat la descarcarea anumitor aplicatii de arta a copertei albumelor pentru muzica stocata in Biblioteca iTunes pentru aplicatia dumneavoastra iTunes. Un asemenea acces este oferit ca o facilitate si iTunes nu garanteaza si nu va purta nici o responsabilitate sau raspundere pentru o astfel de aplicatie de arta a copertei albumelor, pentru utilizarea de catre dumneavoastra a acesteia. Puteti accesa aplicatia de arta a copertei albumelor doar pentru muzica pe care o detineti in proprietate in baza unui exemplar legal. Aplicatia de arta a copertei albumelor este oferita doar pentru folosinta personala, necomerciala. Acceptati ca nu veti folosi aplicatia de arta a copertei albumelor in orice modalitate care ar incalca sau viola prezentul Contrat sau drepturile oricarei alte parti si ca iTunes nu este in nici un fel responsabil pentru orice astfel de folosinta de catre dumneavoastra.

INCETARE

In cazul in care nu respectati sau iTunes considera ca nu ati respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la propria sa discretie si fara a va notifica poate: (i) sa inceteze prezentul Contract si/sau sa inchida Contul dumneavoastra, iar dumneavoastra veti ramane raspunzator pentru toate sumele datorate in baza Contului dumneavoastra pana la si incluzand data de incetare; si/sau (ii) sa inceteze contractul de licenta pentru software; si/sau (iii) sa impiedice accesul la Serviciu (sau la orice parte a acestora).

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciul (sau orice parte sau continut al acestora), si iTunes nu va fi responsabil fata de dumneavoastra sau un tert in cazul in care isi va exercita asemenea drepturi. In masura in care este posibil, iTunes va va avertiza in prealabil cu privire la orice modificare, suspendare sau intrerupere a Magazinelor. Incetarea Serviciilor nu va afecta Produsele iTunes in privinta carora ati achizitionat deja o licenta. Cu toate acestea, nu veti putea autoriza utilizarea Produselor protejate de tehnologiile de securitate pentru computere suplimentare.

EXCLUDEREA GARANTIILOR; LIMITAREA RASPUNDERII

ITUNES NU ASIGURA, DECLARA SAU GARANTEAZA CA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SERVICIULUI ITUNES VA FI NEINTRERUPTA SI FARA ERORI SI DUMNEAVOASTRA ACCEPTATI CA ITUNES POATE UNEORI SA RETRAGA SERVICIUL ITUNES PENTRU PERIOADE DE TIMP NEDETERMINATE, SAU SA INTRERUPA SERVICIUL ITUNES ORICAND DIN MOTIVE TEHNICE SAU OPERATIONALE SI CA, IN MASURA POSIBILULUI, VA VA NOTIFICA IN ACEST SENS.

ACCEPTATI EXPRES CA UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZARII SERVICIULUI ITUNES DE CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE REALIZATA PE RISCUL DUMNEAVOASTRA PROPRIU. SERVICIUL ITUNES SI TOATE PRODUSELE SI SERVICIILE LIVRATE CATRE DUMNEAVOASTRA PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI ITUNES SUNT (CU EXCEPTIA CAZULUI EXPRES PREVAZUT DE ITUNES) PRESTATE „CUM SUNT” SAU „CUM SUNT DISPONIBILE” PENTRU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRA, FARA GARANTII DE ORICE FEL, FIE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV TOATE GARANTIILE COMERCIALE IMPLICITE, CORESPUNDEREA UNUI ANUMIT SCOP, TITLU SI NEINCALCARE. DEOARECE UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE, EXCLUDEREA DE MAI SUS A GARANTIILOR IMPLICITE POATE SA NU SE APLICE IN PRIVINTA DUMNEAVOASTRA.

ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, SAU LICENTIATORII SAI NU VOR FI NICI INTR-UN CAZ RASPUNZATORI PENTRU ORICE PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE, SPECIALE SAU DE CONSECINTA APARUTE IN LEGATURA CU UTILIZAREA ORICARUI SERVICIU ITUNES DE CATRE DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU ORICE ALTA PRETENTIE CARE SE REFERA IN ORICE MOD LA UTILIZAREA SERVICIULUI ITUNES DE CATRE DUMNEAVOASTRA, INCLUZIND, FARA A FI LIMITATE LA ACESTEA, ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT, SAU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU DE ORICE FEL APARUT IN REZULTATUL UTILIZARII ORICARUI CONTINUT (SAU PRODUS) POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZITIE INTR-UN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI ITUNES, CHIAR DACA SUNT AVERTIZATI DESPRE POSIBILITATEA APARITIEI ACESTORA. DEOARECE UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PREJUDICIILE INCEDINTALE SAU INDIRECTE, IN ASEMENEA TARI SAU JURISDICTII RASPUNDEREA ITUNES VA FI LIMITATA IN MASURA PERMISA DE LEGE. NICIO DISPOZITIE DIN PREZENTUL CONTRACT NU EXCLUDE SI NU LIMITEAZA RASPUNDEREA ITUNES PENTRU FRAUDA, DECES SAU VATAMARE CORPORALA CAUZATA PRIN NEGLIJENTA SA.

ITUNES VA DEPUNE EFORTURI REZONABILE IN VEDEREA PROTEJARII INFORMATIILOR TRANSMISE DE CATRE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU SERVICIUL ITUNES, INSA DUMNEAVOASTRA RECUNOASTETI SI ACCEPTATI CA TRANSMITEREA ACESTOR INFORMATII A FOST REALIZATA PE RISCUL DUMNEAVOASTRA SI CA ITUNES EXCLUDE PRIN PREZENTUL CONTRACT ORICE SI TOATA RASPUNDEREA FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU CARE AU LEGATURA DE ORICE FEL CU ACESTE INFORMATII.

ITUNES NU DECLARA SAU GARANTEAZA CA SERVICIUL ITUNES VOR FI LIBERE DE ORICE PIERDERE, CORUPERE, ATAC, VIRUSI, INTERFERENTA, HACKING SAU ALTE ATINGERI ADUSE SECURITATII SI ITUNES EXCLUDE ORICE RASPUNDERE LEGATA DE ACESTE EVENIMENTE. UNELE PRODUSE ITUNES POT FI DESCARCATE DOAR O SINGURA DATA; IAR DUPA CE AU FOST DESCARCATE, ACESTEA NU POT FI INLOCUITE DACA SUNT PIERDUTE PENTRU ORICE MOTIV. SUNTEŢI RESPONSABIL PENTRU EFECTUAREA COPIILOR DE REZERVĂ ALE PROPRIULUI SISTEM, INCLUSIV A PRODUSELOR ITUNES ACHIZIŢIONATE, OBŢINUTE SAU ÎNCHIRIATE PRIN INTERMEDIUL SERVICIULUI.

RENUNTARE SI DESPAGUBIRE

PRIN UTILIZAREA SERVICIULUI ITUNES, ACCEPTATI, IN LIMITA PERMISA DE LEGE, SA GARANTATI SI SA DESPAGUBITI ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, SAU LICENTIATORII SAI IN PRIVINTA ORICAROR PRETENTII APARUTE IN LEGATURA CU INCALCAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A PREZENTULUI CONTRACT SAU DIN UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A SERVICIULUI ITUNES, SAU DIN ORICE ACTIUNE INTREPRINSA DE ITUNES CA PARTE A CERCETARII UNEI PRESUPUSE INCALCARI A PREZENTULUI CONTRACT SAU CA URMARE A REZULTATELOR CERCETARII SAU A DECIZIEI CA EXISTA O INCALCARE A PREZENTULUI CONTRACT. ACEASTA INSEAMNA CA, IN LIMITA PERMISA DE LEGISLATIA APLICABILA, DUMNEAVOASTRA NU VETI PUTEA INTENTA UN PROCES SAU RECUPERA ORICE PREJUDICII DE LA ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, SAU LICENTIATORII SAI IN LEGATURA CU DECIZIA LOR DE A INLATURA SAU DE A REFUZA PROCESAREA ORICAROR INFORMATII SAU CONTINUT, DE A VA AVERTIZA, DE A SUSPENDA, DE A INCETA ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA SERVICIUL ITUNES SAU DE A LUA ORICE ALTA MASURA IN TIMPUL CERCETARII UNEI PRESUPUSE INCALCARI SAU CA O CONSECINTA A CONCLUZIEI iTUNES CA O ASTFEL DE INCALCARE A PREZENTULUI CONTRACT A AVUT LOC. PREZENTA CLAUZA DE RENUNTARE SI DESPAGUBIRE SE APLICA IN PRIVINTA ORICAROR INCALCARI DESCRISE SAU PREVAZUTE DE PREZENTUL CONTRACT.

MODIFICARI

iTunes isi rezerva dreptul, oricand de a schimba prezentul Contract si de a impune termeni sau conditii noi sau suplimentare cu privire la utilizarea Serviciului de catre dumneavoastra. Astfel de modificari precum si termeni si conditii suplimentare va vor fi comunicate si, daca le acceptati, vor intra in vigoare imediat si vor fi incorporate in prezentul Contract. In cazul in care refuzati sa acceptati aceste modificari, iTunes va avea dreptul de a inceta Contractul si de a va impiedica sa efectuati tranzactii ulterioare pe Serviciul iTunes.

PREVEDERI DIVERSE

Prezentul Contract reprezinta intregul contract incheiat intre dumneavoastra si iTunes si guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului, inlocuind orice alte contracte anterioare incheiate intre dumneavoastra si iTunes. Vi se aplica, de asemenea, termenii si conditiile suplimentare care pot sa se aplice atunci cand utilizati servicii asociate, anumite Produse iTunes, continut sau software apartinand unui tert. In cazul in care orice parte din prezentul Contract este recunoscuta nula sau neexecutorie, asemenea parte va fi interpretata intr-un mod corespunzator legii aplicabile care sa reflecte cit de mult posibil intentia initiala a partilor, si celelalte prevederi raman in vigoare si isi produc efectele. Faptul ca iTunes nu pune in executare oricare drept sau prevederi din prezentul Contract nu reprezinta o renuntare la aceasta sau la orice alte prevederi. iTunes nu raspunde pentru imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile cauzate de evenimente pe care nu le poate controla.

Serviciul este operat de catre iTunes de la sediul sau aflat in Luxemburg. Acceptati sa respectati toate legile, statutele, ordinele, regulamentele adoptate la nivel local, de stat, federal si national aplicabile utilizarii de catre dumneavoastra a Serviciului. Toate tranzactiile in cadrul Serviciului sunt guvernate de legile Statului California, cu exceptia normelor sale conflictuale. Utilizarea Serviciului de catre dumneavoastra, de asemenea, poate fi supusa si altor legi. Acceptati expres ca competenta exclusiva asupra oricarei pretentii sau litigiu impotriva iTunes sau in legatura cu orice utilizare a Serviciului de catre dumneavoastra, sa apartina instantelor judecatoresti ale Statului California, cu conditia ca prezentul Contract si orice drepturi ale iTunes care apar din sau in legatura cu prezentul Contract, pot, la discretia iTunes, sa fie exercitate de iTunes in instantele judecatoresti competente ale Republicii Moldova sau in oricare alte instante competente. Riscul pierderii si drepturile asupra tuturor tranzactiilor incheiate in forma electronica trec la cumparator in Luxemburg odata cu transmiterea electronica la destinatar. Nici un angajat sau agent al iTunes nu este in drept sa schimbe prezentul Contract.

iTunes va poate transmite notificari cu privire la Serviciu prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in informatiile dumneavoastra de contact din Contul iTunes, prin trimiterea unei scrisori prin posta, la adresa mentionata in informatiile dumneavoastra de contact din Contul iTunes sau prin postare in cadrul Serviciului. Notificarile isi produc efectele imediat.

iTunes isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera necesare in mod rezonabil sau potrivite pentru executarea si/sau verificarea respectarii oricarei parti a prezentului Contract. Acceptati faptul ca iTunes are dreptul, fara a fi raspunzator fata de dumneavoastra, de a dezvalui orice Date de Inregistrare si/sau Informatii privind Contul catre autoritatile de ocrotire a ordinii de dept, functionarii publici si/sau terti atunci cand iTunes considera ca acest lucru este necesar in mod rezonabil sau este potrivit pentru executarea si/sau verificarea respectarii oricarei parti a prezentului Contract (incluzand dar fara a fi limitat la dreptul iTunes de a participa in orice procedura judiciara cu privire la utilizarea Serviciului si/sau a Produselor iTunes de catre dumneavoastra si/sau in legatura cu orice pretentie a unui tert cu privire la faptul ca utilizarea de catre dumneavoastra a Serviciului si/sau a Produselor iTunes este ilegala si/sau incalca drepturile acestui tert).

Despre iTunes: Numarul nostrum de inregstrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostrum este in 31 – 33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg.

C. TERMENI SI CONDITII ALE MAC APP STORE, APP STORE si IBOOKS STORE

PREZENTUL CONTRACT DINTRE DUMNEAVOASTRA SI ITUNES S.A.R.L. ("ITUNES") REGLEMENTEAZA BENEFICIEREA DUMNEAVOASTRA DE MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE („ APP SI BOOK STORES”) SI CUMPARAREA LICENTELOR DE LA ACESTIA, CARE VA ESTE VANDUTA DUMNEAVOASTRA DE CATRE ITUNES.

MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE.

iTunes este furnizorul App si Book Stores, care va permite sa cumparati de la iTunes licente pentru produsele soft de la App Store si Mac App Store (denumite impreuna „Produse App Store”) si continutul digital de carte (“Produsele iBooks Store”) pentru folosinta exclusiva a utilizatorilor finali doar in baza termenilor si conditiilor stabilite de prezentul Contract. Pentru Produsele App Store, utilizatorii finali pot fi persoane fizice care actioneaza din nume propriu, sau intreprinderi comerciale sau institutii educationale. Produsele App Store si Produsele iBooks Store vor fi denumite in continuare, impreuna, „Produse App si Book”.

CONDIŢII PENTRU UTILIZAREA MAGAZINELOR

Numai persoanele cu vârsta minimă de 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoanele cu vârsta mai mică de 13 ani pot fi create de către un părinte sau tutore, prin utilizarea caracteristicii Partajare familială. Copiii cu vârsta mai mică de 18 ani trebuie să consulte acest acord împreună cu părintele sau tutorele, pentru a avea siguranţa că atât copiii, cât şi părinţii şi tutorii înţeleg acordul.

Magazinele sunt disponibile numai în Moldova. Sunteţi de acord să nu utilizaţi sau să încercaţi să utilizaţi Magazinele din afara acestei locaţii. iTunes poate folosi anumite tehnologii pentru a verifica dacă vă conformaţi cu această cerinţă.

Utilizarea Magazinelor necesită dispozitive compatibile, acces la internet şi anumite software-uri (este posibil să se aplice taxe), poate necesita actualizări periodice şi poate fi afectată de alţi factori. Se recomandă insistent să aveţi o conexiune la internet de mare viteză. Se recomandă să aveţi instalate cele mai recente versiuni ale software-urilor obligatorii (inclusiv, dar fără a se limita la acestea, software-urile iTunes şi Mac App Store) în vederea accesării Magazinelor, iar aceste versiuni pot fi obligatorii pentru anumite tranzacţii sau caracteristici, precum şi pentru descărcarea Produselor achiziţionate sau obţinute anterior prin intermediul Magazinelor. Sunteţi de acord că este responsabilitatea dvs. să respectaţi aceste condiţii, care periodic pot suferi modificări. Magazinele nu fac parte din niciun produs şi din nicio ofertă, astfel că prin nicio achiziţie sau obţinere a oricărui alt produs nu se va garanta că puteţi accesa Serviciul.

CONTUL DVS.

În calitate de utilizator înregistrat al Magazinelor, aveţi posibilitatea de a crea un cont („Contul”). Nu transmiteţi niciunei alte persoane informaţiile contului dvs. Sunteţi singurul responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii şi securităţii Contului dvs., precum şi ale tuturor activităţilor care au loc pe sau prin intermediul Contului dvs. De asemenea, sunteţi de acord să înştiinţaţi de îndată iTunes în cazul constatării unei breşe de securitate în cazul Contului dvs. iTunes nu va fi responsabilă pentru pierderile care decurg din utilizarea neautorizată a Contului dvs.

Pentru a putea achiziţiona şi descărca Produse App Store prin intermediul Magazinelor, trebuie să introduceţi ID-ul Apple şi parola sau să utilizaţi funcţia Touch ID pentru autentificarea Contului în vederea efectuării tranzacţiilor. După ce aţi autentificat Contul prin utilizarea ID-ului Apple şi parolei, va trebui să realizaţi din nou autentificarea timp de cincisprezece minute. Puteţi alege să permiteţi computerului să vă reţină parola, astfel încât dvs. să rămâneţi autentificat. În acest timp, veţi putea achiziţiona şi descărca Produse App Store fără a fi necesar să reintroduceţi parola. Puteţi dezactiva opţiunea de efectuare a tranzacţiilor cu Produse App Store sau puteţi modifica setările de pe computer sau de pe dispozitivul iOS astfel încât să se solicite o parolă pentru fiecare tranzacţie. Pentru informaţii suplimentare, accesaţi http://support.apple.com/kb/HT1904 şi http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteţi de acord să furnizaţi informaţii corecte şi complete în momentul înregistrării şi în timpul utilizării Magazinelor („Date de înregistrare”) şi sunteţi de acord să actualizaţi Datele de înregistrare pentru ca acestea să fie corecte şi complete în permanenţă. Sunteţi de acord cu faptul că iTunes poate stoca şi utiliza Datele de înregistrare pe care le furnizaţi cu scopul administrării şi facturării comisioanelor în Contul dvs.

LIVRAREA AUTOMATĂ ŞI DESCĂRCAREA ACHIZIŢIILOR ANTERIOARE

Atunci când achiziţionaţi Produse pentru prima oară (excluzând produsele achiziţionate din Mac App Store) prin intermediul Magazinelor (denumite în mod colectiv „Conţinut eligibil”), puteţi alege să primiţi în mod automat (prin „descărcare automată”) copii ale acestui Conţinut eligibil pe dispozitive iOS compatibile şi pe computere pe care aplicaţia iTunes a fost autorizată şi pe care este instalat software compatibil, prin asocierea acestor dispozitive iOS şi computere în conformitate cu regulile de asociere de mai jos (fiecare dintre acestea reprezentând un „Dispozitiv asociat”). Pentru fiecare Dispozitiv asociat, puteţi să specificaţi ce tip de Conţinut eligibil (dacă este cazul) poate fi descărcat. Pe un Dispozitiv asociat care poate primi notificări push („Compatibil push”), inclusiv dispozitivele iOS, Produsele vor fi descărcate automat pe Dispozitivul asociat respectiv atunci când există o conexiune la internet. Pe un Dispozitiv asociat care nu poate primi notificări push, inclusiv pe cele pe care se execută sistemul de operare Windows, Conţinutul eligibil va apărea în mod automat în coada de descărcări, iar dvs. veţi putea iniţia manual descărcarea din cadrul iTunes.

Ca un avantaj suplimentar pentru dvs., după achiziţionarea de Conţinuturi eligibile, veţi putea descărca anumite Conţinuturi eligibile pe orice Dispozitiv asociat. Este posibil ca unele Conţinuturi eligibile pe care le-aţi achiziţionat anterior să nu fie disponibile ulterior pentru descărcare la un anumit moment dat, iar iTunes nu va avea nicio responsabilitate în astfel de cazuri. Deoarece este posibil să nu puteţi descărca ulterior anumite Conţinuturi eligibile achiziţionate anterior, după ce descărcaţi un articol de natura Conţinuturilor eligibile iTunes este responsabilitatea dvs. să nu pierdeţi, distrugeţi sau deterioraţi conţinutul respectiv, fiind recomandată copierea de rezervă a acestuia.

Asocierea Dispozitivelor asociate trebuie să respecte următoarele condiţii:

(i) puteţi să utilizaţi un cont pentru descărcarea automată a Conţinuturilor eligibile sau pentru descărcarea Conţinuturilor eligibile achiziţionate anterior pe maximum 10 Dispozitive asociate, condiţia fiind ca nu mai mult de 5 din aceste dispozitive să fie computere pe care aplicaţia iTunes a fost autorizată;

(ii) un Dispozitiv asociat poate fi asociat cu un singur Cont la un moment dat;

(iii) puteţi transfera un Dispozitiv asociat către un Cont diferit o dată la fiecare 90 de zile;

(iv) puteţi să descărcaţi conţinuturi gratuite obţinute anterior pe un număr nelimitat de dispozitive, cât timp conţinuturile respective sunt gratuite prin intermediul Magazinelor, însă nu pe mai mult de 5 computere pe care aplicaţia iTunes este autorizată.

Condiţiile (i) - (iv) de mai sus nu se aplică Produselor App Store.

Anumite Conţinuturi eligibile pot avea dimensiuni mari, ceea ce va conduce la taxe considerabile cu transferul de date ca urmare a transmiterii Conţinuturilor eligibile respective prin intermediul unei conexiuni de date.

FURNIZAREA AUTOMATA A ACTUALIZARILOR

Dispozitivul sau computerul dvs. se va conecta periodic la App Store si Mac App Store pentru actualizari la aplicatiile de pe dispozitivul sau computerul dvs. si, daca este disponibila, actualizarea poate fi descarcata si instalata automat. Sunteti de acord ca Apple, prin App Store si Mac App Store, poate sa descarce si sa instaleze automat actualizari pe dispozitivele sau computerul dvs. Puteti dezactiva complet actualizarile automate in orice moment modificand setarile actualizarilor automate de pe dispozitiv sau computer.

SETURI DE APLICAŢII

Unele Produse App Store pot conţine mai multe componente („Seturi de aplicaţii”). Preţul afişat împreună cu un Set de aplicaţii este preţul care va fi perceput în momentul achiziţionării Setului de aplicaţii respectiv. Preţul Setului de aplicaţii poate fi redus pentru a reflecta achiziţiile sau obţinerile anterioare de Produse App Store, însă poate fi necesară efectuarea unei plăţi minime în vederea finalizării Setului de aplicaţii.

CONFIDENTIALITATEA

App si Book Stores sunt supuse Politicii privind Confidentialitatea a Apple, accesibile la https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/appstore/md/terms.html#PRIVACY

UTILIZAREA PRODUSELOR APP SI BOOK SI APP SI BOOK BOOKSTORES

iTunes va vinde o licenta pentru folosirea Produselor App si Book. Dupa ce a fost procurata de la iTunes, licenta respectiva reprezinta un contract obligatoriu incheiat intre dumneavoastra si editorul Produsului respectiv („Editorul”) care reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a respectivului Produs. Dumneavoastra intelegeti ca App si Book Stores si anumite Produse App si Book includ o tehnologie de securitate ce limiteaza utilizarea acestor Produse si ca, indiferent daca Produsele App si Book sunt sau nu limitate de o tehnologie de securitate, dumneavoastra acceptati sa utilizati aceste Produse in conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de iTunes si Editorii (“Reguli de Utilizare”) si ca orice alta utilizare a Produselor poate constitui o incalcare a dreptului de autor. Orice tehnologie de securitate este o parte inseparabila a Produselor App si Book. iTunes isi rezera dreptul de a modifica in orice timp Regulile de Utilizare. Acceptati sa nu incalcati, opriti, refaceti, decompilati, dezasamblati sau altfel sa modificati orice tehnologii de securitate legate de asemenea Reguli de Utilizare, indiferent de motiv, cit si sa nu incercati sau sa asistati o alta persoana sa procedeze in asa mod. Regulile de Utilizare pot fi controlate si monitorizate de catre iTunes in vederea asigurarii respectarii lor si iTunes isi rezerva dreptul de a pune in executare Regulile de Utilizare fara a va notifica. Nu veti accesa App si Book Stores prin intermediul niciunui alt mijloc decat prin intermediul software-ului furnizat de iTunes pentru accesarea App si Book Stores. Nu veti accesa sau incerca sa accesati un Cont pe care nu sunteti autorizati sa il accesati. Acceptati sa nu modificati software-ul in orice mod sau forma sau sa utilizati versiuni modificate ale software-ului pentru orice scopuri, inclusiv pentru obtinerea unui acces neautorizat la App sii Book Stores. Incalcarea securitatii sistemului sau a retelei pot atrage raspunderea civila sau penala.

Livrarea Produselor nu transfera catre dumneavoastra careva drepturi de utilizare promotionala a Produselor.

Recunoasteti ca anumite aspecte privind App si Book Stores, Produsele App si Book si administrarea Regulilor de Utilizare impun implicarea permanenta a iTunes, chiar daca iTunes nu este parte la licenta dintre dumneavoastra si Editorii Produselor App si Book, in cazul in care iTunes, la alegerea sa, va modifica orice parte sau va intrerupe App si Book Stores, acceptati ca nu veti mai putea utiliza Produsele App si Book in aceeasi masura ca pina la o asemenea modificare sau intrerupere, si ca iTunes nu poarta raspundere fata de dumneavoastra in asemenea caz.

TRANSMITERILE PRIN INTERMEDIUL APP SI BOOKSTORES

App si Book Stores pot oferi aplicatii interactive care va permit sa postati materiale (inclusiv link-urile catre continuturile apartinand unor terti) in spatiile App si Books Stores care sunt accesibile si vizibile altor utilizatori App si Book Stores si publicului. Acceptati ca orice utilizare de catre dumneavoastra a acestor aplicatii, inclusiv a oricaror materiale postate de dumneavoastra, atrage numai raspunderea dumneavoastra, nu va incalca sau viola drepturile oricarei alte parti sau oricare prevederi legale, nu va contribui la sau va incuraja incalcarea sau orice alt comportament ilegal, sau va fi obscen, contestabil sau de prost gust. De asemenea acceptati ca ati obtinut toate drepturile si licentele necesare. Acceptati, de asemenea, sa furnizati informatii complete si exacte in legatura cu postarea de catre dumneavoastra a oricaror materiale in cadrul App si Book Stores. Prin prezenta oferiti iTunes la nivel mondial, o licenta libera de plata royalty si neexclusiva pentru a folosi aceste materiale ca parte a App si Book Stores si, in ceea ce priveste Produsele App si Book, fara nici o compensatie sau obligatie fata de dumneavoastra. iTunes isi rezerveaza dreptul sa nu posteze sau sa nu publice oricare materiale, si sa stearga sau sa editeze materialele in orice timp, la propria discretie fara notificare sau raspundere. Nu veti putea trimite comentarii sau evaluari pentru Produsele App si Book Store care au fost descarcate folosind un Content Cod promotional.

iTunes are dreptul, dar nu si obligatia, de a supraveghea toate materialele postate de dumneavoastra sau care sunt disponibile in alt mod in cadrul App si Book Stores, sa investigheze orice incalcare raportata sau aparenta a prezentului Contract si sa ia orice masura pe care iTunes o considera in mod discretionar potrivita, incluzind, fara a fi limitat la aceasta, rezilierea Contractului in conformitate cu conditiile prevazute in acesta sau in conformitate cu Politicile Dreptului de Autor ale Apple Inc. (https://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALELE PROVENIND DE LA TERTI

Anumit continut, Produse App si Book si servicii disponibile prin intermediul App si Book Stores pot include materiale provenind de la terti. iTunes poate oferi link-uri catre paginile-web ale tertilor ca un avantaj pentru dumneavoastra. Recunoasteti si acceptati faptul ca iTunes nu raspunde pentru examinarea si evaluarea continutului sau a exactitatii si nu garanteaza, nu isi asuma si nu va fi responsabil sau nu va raspunde pentru oricare materiale sau pagini-web ale tertilor si nici pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale tertilor. Acceptati sa nu folositi materiale ale unor terti intr-un mod care ar putea incalca sau viola drepturile oricarei alte parti, precum si faptul ca iTunes nu raspunde pentru aceste utilizari efectuate de catre dumneavoastra.

MATERIALE CONTESTABILE

Intelegeti ca prin utilizarea App si Book Stores puteti intalni materiale care pot fi considerate ofensatoare, indecente sau contestabile, a caror continut poate fi sau nu identificat drept continand material explicit. Totusi, acceptati sa utilizati App si Book Stores pe riscul dumneavoastra, precum si faptul ca iTunes nu raspunde fata de dumneavoastra pentru continutul ce poate fi considerat ca fiind ofensator, indecent sau contestabil. Tipurile de Produse App si Book si descrierile sunt furnizate pentru comoditatea dumneavoastra si recunoasteti si acceptati faptul ca iTunes nu garanteaza exactitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Recunoasteti ca App si Book Stores, incluzand dar fara a fi limitate la Produse App si Book, reprezentari grafice, interfata cu utilizatorul, clipurile audio, continut editorial, si scripte si software folosit pentru a implementa App si Book Stores, contin informatii sau materiale care apartin iTunes si/sau Editorilor si sunt protejate prin drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si prin alte legi, incluzand dar fara a fi limitate la drepturile de autor. Dumneavoastra recunoasteti faptul ca nu veti utiliza aceste informatii sau materiale in nici un alt mod decat pentru utilizarea App si Book Stores in conformitate cu prezentul Contract. Nicio parte a App si Book Stores nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc, decat atunci cand este permis acest lucru in mod expres in termenii prezentului Contract. Acceptati sa nu modificati, dati in locatiune, in leasing, acordati cu titlu de imprumut, vindeti, distribuiti sau sa creati opere derivate pe baza App si Book Stores, in niciun fel, si sa nu exploatati App si Book Stores in nici un mod neautorizat, incluzand dar fara a fi limitat la acestea, prin abuzarea sau supraincarcarea capacitatii retelei.

Fara a aduce atingere oricarei alte dispozitii a prezentului Contract, iTunes si Editorii isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, inlatura sau intrerupe accesul la orice Produse App si Book, continut sau alte materiale care contin o parte a App si Book Stores oricand si fara notificare. iTunes nu va raspunde in niciun caz pentru efectuarea acestor modificari. iTunes poate, de asemenea, sa impuna limite de utilizare sau acces la anumite aplicatii sau parti ale App si Book Stores, in orice caz si fara notificare sau posibilitate de a fi tras la raspundere.

Toate drepturile de autor legate de App si Book Stores inclusiv compilarea de continut, postarile, link-urile catre alte resurse Internet si descrierile acestor resurse si de aplicatia software respectiva, sunt proprietatea iTunes si/sau a licentiatorilor acestuia care isi rezerva totalitatea drepturilor conform legii.

UTILIZAREA APLICATIEI SOFTWARE SAU A ORICAREI PARTI A APP SI BOOKSTORES, CU EXCEPTIA UTILIZARII APP SI BOOK STORES ASTFEL CUM ESTE PREVAZUT DE PREZENTUL CONTRACT, ESTE STRICT INTERZISA SI INCALCA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA ALE TERTILOR SI POATE ATRAGE SANCTIUNI CIVILE SAU PENALE PENTRU DUMNEAVOASTRA, INCLUSIV POSIBILE DAUNE MATERIALE, PENTRU INCALCAREA DREPTURILOR DE AUTOR.

Apple, logo-ul Apple, iTunes, App Store si alte marci Apple, marci de servicii, reprezentari grafice si logo-uri folosite in legatura cu App si Book Stores sunt marci sau marci inregistrate ale Apple Inc. in S.U.A. si/sau in alte tari. Alte marci, marci de servicii, reprezentari grafice si logo-uri folosite in legatura cu App si Book Stores pot fi marci ale titularilor respectivi. Nu vi se acorda niciun drept sau licenta cu privire la niciuna dintre marcile mentionate mai sus sau cu privire la orice utilizare a unor astfel de marci.

INCETARE

In cazul in care nu respectati sau iTunes considera ca nu ati respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la propria sa discretie si fara a va notifica poate: (i) sa inceteze prezentul Contract si/sau sa inchida Contul dumneavoastra, iar dumneavoastra veti ramane raspunzator pentru toate sumele datorate in baza Contului dumneavoastra pana la si incluzand data de incetare; si/sau (ii) sa inceteze contractul de licenta pentru software; si/sau (iii) sa impiedice accesul la App si Book Stores (sau la orice parte a acestora).

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe App si Book Stores (sau orice parte sau continut al acestora) in orice moment, si iTunes nu va fi responsabil fata de dumneavoastra sau un tert in cazul in care isi va exercita asemenea drepturi.

EXCLUDEREA GARANTIILOR; LIMITARI ALE RASPUNDERII

ITUNES NU ASIGURA, DECLARA SAU GARANTEAZA CA UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A APP SI BOOK STORES VA FI NEINTRERUPTA SI FARA ERORI SI DUMNEAVOASTRA ACCEPTATI CA ITUNES POATE UNEORI SA RETRAGA APP SI BOOK STORES PENTRU PERIOADE DE TIMP NEDETERMINATE, SAU SA INTRERUPA APP SI BOOK STORES ORICAND FARA A VA EXPEDIA DUMNEAVOASTRA O NOTIFICARE IN ACEST SENS.

ACCEPTATI EXPRES CA UTILIZAREA SAU IMPOSIBILITATEA UTILIZARII APP SI BOOK STORES DE CATRE DUMNEAVOASTRA ESTE REALIZATA PE RISCUL DUMNEAVOASTRA PROPRIU. APP SI BOOK STORES SI TOATE PRODUSELE SI SERVICIILE LIVRATE CATRE DUMNEAVOASTRA PRIN INTERMEDIUL APP SI BOOK STORES SUNT (CU EXCEPTIA CAZULUI EXPRES PREVAZUT DE ITUNES) PRESTATE „CUM SUNT” SAU „CUM SUNT DISPONIBILE” PENTRU UTILIZAREA DUMNEAVOASTRA, FARA GARANTII DE ORICE FEL, FIE EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUSIV TOATE GARANTIILE COMERCIALE IMPLICITE, CORESPUNDEREA UNUI ANUMIT SCOP, TITLU SI NEINCALCARE. DEOARECE UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE, EXCLUDEREA DE MAI SUS A GARANTIILOR IMPLICITE POATE SA NU SE APLICE IN PRIVINTA DUMNEAVOASTRA.

ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, ADMINISTRATORII SAU LICENTIATORII SAI NU VOR FI NICI INTR-UN CAZ RASPUNZATORI PENTRU ORICE PREJUDICII DIRECTE, INDIRECTE, INCIDENTALE, PUNITIVE, SPECIALE SAU DE CONSECINTA APARUTE IN LEGATURA CU UTILIZAREA ORICARUI APP SI BOOK STORES DE CATRE DUMNEAVOASTRA SAU PENTRU ORICE ALTA PRETENTIE CARE SE REFERA IN ORICE MOD LA UTILIZAREA APP SI BOOK STORES DE CATRE DUMNEAVOASTRA, INCLUZIND, FARA A FI LIMITATE LA ACESTEA, ORICE ERORI SAU OMISIUNI IN ORICE CONTINUT, SAU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU DE ORICE FEL APARUT IN REZULTATUL UTILIZARII ORICARUI CONTINUT (SAU PRODUS) POSTAT, TRANSMIS SAU PUS LA DISPOZITIE INTR-UN ALT MOD PRIN INTERMEDIUL APP SI BOOK STORES, CHIAR DACA SUNT AVERTIZATI DESPRE POSIBILITATEA APARITIEI ACESTORA. DEOARECE UNELE TARI SAU JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA SAU LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU PREJUDICIILE INCEDINTALE SAU INDIRECTE, IN ASEMENEA TARI SAU JURISDICTII RASPUNDEREA ITUNES VA FI LIMITATA IN MASURA PERMISA DE LEGE.

ITUNES VA DEPUNE EFORTURI REZONABILE IN VEDEREA PROTEJARII INFORMATIILOR TRANSMISE DE CATRE DUMNEAVOASTRA IN LEGATURA CU APP SI BOOK STORES, INSA DUMNEAVOASTRA RECUNOASTETI SI ACCEPTATI CA TRANSMITEREA ACESTOR INFORMATII A FOST REALIZATA PE RISCUL DUMNEAVOASTRA SI CA ITUNES EXCLUDE PRIN PREZENTUL CONTRACT ORICE SI TOATA RASPUNDEREA FATA DE DUMNEAVOASTRA PENTRU ORICE PIERDERE SAU PREJUDICIU CARE AU LEGATURA DE ORICE FEL CU ACESTE INFORMATII.

ITUNES NU DECLARA SAU GARANTEAZA CA APP SI BOOK STORES VOR FI LIBERE DE ORICE PIERDERE, CORUPERE, ATAC, VIRUSI, INTERFERENTA, HACKING SAU ALTE ATINGERI ADUSE SECURITATII SI ITUNES EXCLUDE ORICE RASPUNDERE LEGATA DE ACESTE EVENIMENTE. UNELE PRODUSE APP SI BOOK POT FI DESCARCATE DOAR O SINGURA DATA; IAR DUPA CE AU FOST DESCARCATE, ACESTEA NU POT FI INLOCUITE DACA SUNT PIERDUTE PENTRU ORICE MOTIV. SUNTEŢI RESPONSABIL PENTRU EFECTUAREA COPIILOR DE REZERVĂ ALE PROPRIULUI SISTEM, INCLUSIV A PRODUSELOR ACHIZIŢIONATE SAU OBŢINUTE PRIN INTERMEDIUL MAGAZINELOR.

RENUNTARE SI DESPAGUBIRE

PRIN UTILIZAREA APP SI BOOK STORES, ACCEPTATI, IN LIMITA PERMISA DE LEGE, SA GARANTATI SI SA DESPAGUBITI ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, ADMINISTRATORII SAU LICENTIATORII SAI IN PRIVINTA ORICAROR PRETENTII APARUTE IN LEGATURA CU INCALCAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A PREZENTULUI CONTRACT SAU DIN UTILIZAREA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A APP SI BOOK STORES, SAU DIN ORICE ACTIUNE INTREPRINSA DE ITUNES CA PARTE A CERCETARII UNEI PRESUPUSE INCALCARI A PREZENTULUI CONTRACT SAU CA URMARE A REZULTATELOR CERCETARII SAU A DECIZIEI CA EXISTA O INCALCARE A PREZENTULUI CONTRACT. ACEASTA INSEAMNA CA DUMNEAVOASTRA NU VETI PUTEA INTENTA UN PROCES SAU RECUPERA ORICE PREJUDICII DE LA ITUNES, DIRECTORII, FUNCTIONARII, ANGAJATII, AFILIATII, AGENTII, CONTRACTANTII, ADMINISTRATORII SAU LICENTIATORII SAI IN LEGATURA CU DECIZIA LOR DE A INLATURA SAU DE A REFUZA PROCESAREA ORICAROR INFORMATII SAU CONTINUT, DE A VA AVERTIZA, DE A SUSPENDA, DE A INCETA ACCESUL DUMNEAVOASTRA LA APP SI BOOK STORES ITUNES SAU DE A LUA ORICE ALTA MASURA IN TIMPUL CERCETARII UNEI PRESUPUSE INCALCARI SAU CA O CONSECINTA A CONCLUZIEI iTUNES CA O ASTFEL DE INCALCARE A PREZENTULUI CONTRACT A AVUT LOC. PREZENTA CLAUZA DE RENUNTARE SI DESPAGUBIRE SE APLICA IN PRIVINTA ORICAROR INCALCARI DESCRISE SAU PREVAZUTE DE PREZENTUL CONTRACT.

MODIFICARI

iTunes isi rezerva dreptul, oricand de a schimba prezentul Contract si de a impune termeni sau conditii noi sau suplimentare cu privire la utilizarea App si Book Stores de catre dumneavoastra. Astfel de modificari precum si termeni si conditii suplimentare vor intra in vigoare imediat si vor fi incorporate in prezentul Contract. Folosirea in continuare de catre dumneavoastra a App si Book Stores va constitui acceptarea modificarilor de catre dumneavoastra.

PREVEDERI DIVERSE

Prezentul Contract reprezinta intregul contract incheiat intre dumneavoastra si iTunes si guverneaza utilizarea de catre dumneavoastra a App si Book Stores, inlocuind orice alte contracte anterioare incheiate intre dumneavoastra si iTunes. Vi se aplica, de asemenea, termenii si conditiile suplimentare care pot sa se aplice atunci cand utilizati servicii asociate, anumite Produse App si Book, continut sau software apartinand unui tert. In cazul in care orice parte din prezentul Contract este recunoscuta nula sau neexecutorie, asemenea parte va fi interpretata intr-un mod corespunzator legii aplicabile care sa reflecte cit de mult posibil intentia initiala a partilor, si celelalte prevederi raman in vigoare si isi produc efectele. Faptul ca iTunes nu pune in executare oricare drept sau prevederi din prezentul Contract nu reprezinta o renuntare la aceasta sau la orice alte prevederi. iTunes nu raspunde pentru imposibilitatea de a-si indeplini obligatiile cauzate de evenimente pe care nu le poate controla.

Stores sunt operate de catre iTunes de la sediul sau aflat in Luxemburg. Acceptati sa respectati toate legile, statutele, ordinele, regulamentele adoptate la nivel local, de stat, federal si national aplicabile utilizarii de catre dumneavoastra a App si Book Stores. Prezentul Contract si utilizarea Stores sunt guvernate de legile Statului California, cu exceptia normelor sale conflictuale. Utilizarea Stores de catre dumneavoastra, de asemenea, poate fi supusa si altor legi. Acceptati expres ca competenta exclusiva asupra oricarei pretentii sau litigiu impotriva iTunes sau in legatura cu orice utilizare a Stores de catre dumneavoastra, sa apartina instantelor judecatoresti ale Statului California, cu conditia ca prezentul Contract si orice drepturi ale iTunes care apar din sau in legatura cu prezentul Contract, pot, la discretia iTunes, sa fie exercitate de iTunes in instantele judecatoresti competente ale Republicii Moldova sau in oricare alte instante competente. Riscul pierderii si drepturile asupra tuturor tranzactiilor incheiate in forma electronica trec la cumparator in Luxemburg odata cu transmiterea electronica la destinatar. Nici un angajat sau agent al iTunes nu este in drept sa schimbe prezentul Contract.

iTunes va poate transmite notificari cu privire la App si Book Stores prin e-mail, la adresa de e-mail mentionata in informatiile dumneavoastra de contact din Contul iTunes, prin trimiterea unei scrisori prin posta, la adresa mentionata in informatiile dumneavoastra de contact din Contul iTunes sau prin postare in cadrul App si Book Stores. Notificarile isi produc efectele imediat.

iTunes isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care le considera necesare in mod rezonabil sau potrivite pentru executarea si/sau verificarea respectarii oricarei parti a prezentului Contract. Acceptati faptul ca iTunes are dreptul, fara a fi raspunzator fata de dumneavoastra, de a dezvalui orice Date de Inregistrare App si Book si/sau Informatii privind Contul catre autoritatile de ocrotire a ordinii de dept, functionarii publici si/sau terti atunci cand iTunes considera ca acest lucru este necesar in mod rezonabil sau este potrivit pentru executarea si/sau verificarea respectarii oricarei parti a prezentului Contract (incluzand dar fara a fi limitat la dreptul iTunes de a participa in orice procedura judiciara cu privire la utilizarea App si Book Stores si/sau a Produselor App si Book de catre dumneavoastra si/sau in legatura cu orice pretentie a unui tert cu privire la faptul ca utilizarea de catre dumneavoastra a App si Book Stores si/sau a Produselor App si Book este ilegala si/sau incalca drepturile acestui tert).

Despre iTunes: Numarul nostrum de inregstrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostrum este in 31 – 33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg .

CONDITII SUPLIMENTARE MAC APP STORE SI APP STORE

LICENŢĂ PENTRU PRODUSELE DIN MAGAZINELE MAC APP STORE ŞI APP STORE

iTunes vă vinde o licenţă destinată utilizării produselor software. Această licenţă vă este pusă la dispoziţie prin intermediul magazinelor Mac App Store şi App Store (colectiv, aceste produse poartă denumirea de „Produse App Store”). Există două (2) categorii de Produse App Store, după cum urmează: (i) acele Produse App Store care au fost dezvoltate de către Apple şi care vă sunt licenţiate de către iTunes („Produse Apple”); şi (ii) acele Produse App Store care au fost dezvoltate şi care vă sunt licenţiate de către un dezvoltator terţ („Produse ale terţilor”). Categoria unui anumit Produs App Store (Produs Apple sau Produs al unui terţ) este identificată în aplicaţia Mac App Store sau în aplicaţia App Store.

Licenţa dvs. pentru fiecare Produs App Store face obiectul Acordului de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate, inclus mai jos, iar dvs. sunteţi de acord cu aceste condiţii, care se aplică exceptând cazul în care Produsul App Store este acoperit printr-un acord de licenţiere a utilizatorului final încheiat între dvs. şi editorul Produsului App Store respectiv („Editorul”), caz în care pentru Produsul App Store în cauză se va aplica acordul de licenţiere a utilizatorului final al Editorului. Editorul îşi rezervă toate drepturile referitoare la Produsul App Store care nu vă sunt acordate dvs. în mod explicit.

Luaţi la cunoştinţă faptul că licenţa pentru fiecare Produs Apple pe care îl obţineţi prin intermediul aplicaţiei Mac App Store sau App Store sau pe care îl asociaţi cu Contul dvs. reprezintă un acord obligatoriu încheiat între dvs. şi iTunes. Luaţi la cunoştinţă următoarele: după ce obţineţi un Produs de la terţi prin intermediul iTunes, luaţi parte la un acord obligatoriu încheiat direct cu Editorul Produsului de la terţi respectiv, acord care guvernează modul de utilizare a acestui Produs de la terţi. De asemenea, iTunes nu reprezintă o parte în acordul de licenţă încheiat între dvs. şi Editor şi al cărui obiect este Produsul de la terţi respectiv. Editorul fiecărui Produs de la terţi este singurul responsabil pentru Produsul de la terţi respectiv, pentru conţinutul acestuia, pentru orice garanţii, în măsura în care acestea nu au fost declinate, şi pentru orice reclamaţii pe care dvs. sau orice altă parte le înaintează în legătură cu Produsul de la terţi respectiv.

Luaţi la cunoştinţă şi sunteţi de acord cu faptul că iTunes şi afiliaţii acesteia sunt beneficiari terţi ai Acordului de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate sau ai acordului de licenţiere a utilizatorului final al Editorului, după caz, pentru fiecare Produs de la terţi. De asemenea, sunteţi de acord, în urma acceptării termenilor şi condiţiilor licenţei pentru Produsul de la terţi în cauză, că iTunes va avea dreptul (şi se va considera că a acceptat acest drept) de a pune în aplicare această licenţă împotriva dvs., în calitate de beneficiar terţ al licenţei respective.

CUMPARATURI IN-APP

Anumite Produse App Store ar putea include functionalitatea ce va permite sa cumparati servicii suplimentare, sau licente pentru functionalitate suplimentara sau continut pentru utilizare in cadrul Produsului App Store ("Cumparaturi In App"). Cumparaturile In App care se consuma in timpul utilizarii Produsului App Store (de exemplu, amunitia virtuala) nu pot fi transferate intre dispositive; poate fi descarcata doar o singura data; si dupa ce a fost descarcata, ele nu pot fi inlocuite. Odata ce o Cumparatura In App consumabila este cumparata si primita de dumneavoastra, iTunes nu va purta raspundere fata de dumneavoastra in cazul oricarei pierderi, distrugeri sau deteriorari. Toate Cumparaturile In App se considera Produse App Store, si Cumparaturile In App efectuate in raport cu Produsele Terte se considera Produse Terte, si sunt tratate ca atare, in scopurile prezentelor termeni si conditii.

Dumneavoatra trebuie sa va autentificati pentru a achizitiona Cumparaturile In-App separat de orice autentificare necesara pentru a obtine Produsele prin introducerea parolei dumneavoastra cand vi se solicita, dar dupa ce ati autentificat sa obtineti Cumparatura In-App, veti putea sa achizitionati Cumparaturi In-App suplimentare timp de cincisprezece minute, fara a reintroduce parola. Aveti posibilitatea sa dezactivati capacitatea de a face Cumparaturi In-App pe Dispozitivele dumneavoastra iOS, urmand pasii schitati la http://support.apple.com/kb/HT4213.

ABONAMENTE CARE POT FI ACHIZIŢIONARE DIN CADRUL APLICAŢIILOR

Anumite Produse App Store pot include funcţii care vă permit să obţineţi conţinut pe bază de abonament („Abonamente care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor”). Abonamentele care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor vor fi reînnoite în mod automat pentru perioada de timp pe care aţi selectat-o şi, atunci când este cazul. Contul dvs. va fi debitat cu nu mai mult de 24 de ore înainte de expirarea perioadei curente a Abonamentului achiziţionat din cadrul aplicaţiei. Puteţi să revocaţi reînnoirea automată a Abonamentelor achiziţionate din cadrul aplicaţiilor prin selectarea opţiunii Manage App Subscriptions (Gestionare abonamente aplicaţii) şi apoi a abonamentului pe care doriţi să îl modificaţi. Funcţia de reînnoire automată a abonamentului va fi dezactivată în cazul în care Editorul măreşte preţul abonamentului. Puteţi să revocaţi Abonamentele care pot fi obţinute gratuit din cadrul aplicaţiilor prin ştergerea Produsului App Store din dispozitiv. Anumite Abonamente care pot fi achiziţionate cu plată din cadrul aplicaţiilor pot oferi o perioadă de încercare gratuită înainte de debitarea Contului dvs. Dacă decideţi că nu doriţi să achiziţionaţi Abonamentul din cadrul aplicaţiei, dezactivaţi opţiunea de reînnoire automată din secţiunea Account settings (Setări cont) în timpul perioadei de încercare gratuită. Anumite Abonamente care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor pot fi din categoria produselor „Newsstand”, caz în care, după descărcare, acestea vor apărea numai în aplicaţia Newsstand de pe dispozitiv. Vă recomandăm de asemenea să consultaţi şi alte informaţii cu privire la Abonamentele care pot fi achiziţionate din cadrul aplicaţiilor, din punctul de vânzare al Produsului App Store. Este posibil să vă solicităm permisiunea de a furniza numele, adresa de e-mail şi codul poştal din Contul dvs. Editorului, astfel încât Editorul să vă poată trimite mesaje de marketing cu privire la produsele sale, în conformitate cu politica sa de confidenţialitate. După ce Editorul primeşte aceste informaţii, acesta trebuie să le trateze în conformitate cu politica de confidenţialitate postată public. Vă recomandăm să vă informaţi cu privire la practicile de confidenţialitate ale Editorului înainte de a vă exprima acordul de a-i transmite informaţiile dvs. personale. Pentru informaţii suplimentare, consultaţi politica de confidenţialitate a Editorului sau contactaţi Editorul în mod direct. Restituirea fondurilor se poate face în decurs de 14 zile calendaristice de la primirea chitanţei aferente Abonamentului achiziţionat din cadrul aplicaţiei, prin completarea formularului e-mail disponibil la adresa https://www.apple.com/uk/support/itunes/. Nicio altă rambursare, returnare sau revocare nu este posibilă după achiziţionare.

SERVICIUL POPULAR NEAR ME

Atunci când optaţi pentru serviciul Popular Near Me prin activarea serviciilor de localizare, periodic, Apple va colecta informaţii legate de anumite Produse App store, cum ar fi durata pentru care aţi utilizat fiecare Produs App Store şi numărul de lansări ale Produsului App Store. Aceste informaţii vor fi stocate anonim şi nu vor fi asociate cu numele sau Contul dvs. Apple va utiliza aceste informaţii, precum şi alte informaţii, precum istoricul de descărcări ale Produselor App Store, cu scopul de a vă oferi recomandări personalizate.

Apple poate utiliza aceste informaţii şi le poate combina cu informaţii agregate de la alţi utilizatori care optează pentru această caracteristică, cu datele din istoricul de achiziţii din iTunes Store, cu datele descărcate din App Store, cu datele agregate referitoare la descărcările de Produse App Store ale altor utilizatori, precum şi cu alte informaţii, cum ar fi recenziile clienţilor pentru Produsele App Store, pentru a:

• vă oferi recomandări cu privire la Produsele App Store, conţinuturile multimedia şi alte produse şi servicii pe care aţi putea dori să le achiziţionaţi, descărcaţi sau utilizaţi;

• oferi recomandări altor utilizatori.

Informaţiile dvs. vor fi tratate în permanenţă în conformitate cu Politica de confidenţialitate Apple.

Dacă preferaţi să nu colectăm şi să nu utilizăm informaţii din dispozitivul sau sistemul dvs. de această manieră, nu activaţi serviciile de localizare sau nu utilizaţi serviciul Popular Near Me. Puteţi să renunţaţi la acest serviciu în orice moment prin dezactivarea acestuia din meniul System Services (Servicii sistem) aflat în secţiunea de setări Location Services (Servicii de localizare) a dispozitivului dvs.

REGULI DE UTILIZARE A PRODUSELOR MAC APP STORE

Cu exceptia daca altceva nu este stipulat in prezentul,

(i) Daca sunteti persoana fizica actionand in capacitatea sa proprie, puteti sa descarcati si sa utilizati o aplicatie de pe Mac App Store („Produs Mac App Store”) pentru uz personal, necomercial pe orice produs de marca Apple care opereaza pe Mac OS X („Computer Mac”) pe care il detineti sau controlati.

(ii) Daca sunteti o intreprindere comerciala sau institutie de invatamant, dumneavoastra puteti sa descarcati un Produs Mac App Store pentru utilizare fie de catre (a) un singur individ, pe fiecare Computer(e) Mac utilizate de acel individ, pe care il (le) detineti sau controlati sau (b) mai multi indivizi, pe un singur Computer Mac comun pe care il detineti sau controlati. De exemplu, un singur angajat poate utiliza Produsul Mac App Store atit pe Computerul Mac desktop cit si pe Computerul Mac laptop ale angajatorului, sau mai multi studenti pot utiliza pe rind Produsul Mac App Store pe un singur Computer Mac situat la un centru de resurse sau biblioteca. Pentru clarificare, fiecare Computer Mac utilizat in serie de catre mai multi utilizatori necesita o licenta separata.

(iii) Utilizarea Produselor Mac App Store poate cere inregistrarea cu identitatea Apple folosita pentru descarcarea Produsului Mac App Store de pe Mac App Store. Produsele Mac App Store pot fi descarcate doar de pe Mac App Store.

REGULI DE UTILIZARE A PRODUSELOR APP STORE

(i) Daca sunteti persoana fizica actionand in capacitatea sa proprie, puteti sa descarcati si sa sincronizati un Produs App Store pentru uz personal, necomercial pe orice Dispozitiv iOS pe care il detineti sau controlati.

(ii) Daca sunteti o intreprindere comerciala sau institutie de invatamant, dumneavoastra puteti sa descarcati si sa sincronizati un Produs App Store pentru utilizare fie (a) de catre un singur individ, pe unul sau mai multe Dispozitive iOS utilizate de acel individ pe care le detineti sau controlati sau (b) de catre mai multi indivizi, pe un singur Dispozitiv iOS comun pe care il detineti sau controlati. De exemplu, un singur angajat poate utiliza un Produs App Store atit pe iPhone-ul cit si pe iPad-ul angajatorului, ori mai multi studenti pot utiliza pe rind un Produs App Store pe un singur iPad situat la un centru de resurse sau biblioteca. Pentru clarificare, fiecare Dispozitivele iOS utilizat in serie de catre mai multi utilizatori necesita o licenta separata.

(iii) Veti putea sa stocati concomitent Produsele App Store de pe maxim cinci Conturi diferite pe un Dispozitiv iOS compatibil.

(iv) Veti putea sa sincronizati manual Produsele App Store de pe cel putin un dispozitiv autorizat de iTunes pe Dispozitivele iOS care au modul de sincronizare manual, cu conditia ca Produsul App Store este asociat cu un Cont de pe dispozitivul principal autorizat de iTunes, unde dispozitivul principal autorizat de iTunes este acela care a fost primul sincronizat cu Dispozitivul iOS sau acela pe care dumneavoastra ulterior il desemnati ca principalul dispozitiv ce utilizeaza aplicatia iTunes.

JOCURI IPOD

Actualizari la firmware-ul dumneavoastra existent compatibil cu dispozitivul iPod poate face versiunea achizitionata de dumneavoastra a unui Joc iPod incompatibila. Jocurile achizitionate de la iPod Store pot sa fie incompatibile cu generatiile viitoare de iPod.

INTRETINERE SI SUPORT A PRODUSELOR MAC APP STORE Si APP STORE

iTunes va fi responsabil pentru prestarea oricaror servicii de intretinere si suport numai a Produselor Apple, dupa cum este prevazut de Contractul de Licenta pentru Utilizatorul Final privind Aplicatia Licentiata sau de un contract de licenta pentru utilizatorul final separat, dupa caz, sau de prevederile legii aplicabile. Editorul oricarui Produs Tert este singurul raspunzator pentru acordarea oricaror servicii de intretinere si suport cu privire la acel Produs, dupa cum este prevazut de Contractul de Licenta pentru Utilizatorul Final privind Aplicatia Licentiata sau de contractul de licenta pentru utilizatorul final al Editorului, dupa caz, sau conform cerintelor legii aplicabile.

ACORDUL DE LICENŢIERE A UTILIZATORULUI FINAL AL APLICAŢIEI LICENŢIATE

Produsele Mac App Store şi produsele App Store (denumite colectiv „Produse App Store”) care vă sunt puse la dispoziţie prin intermediul magazinelor Mac App Store şi App Store (denumite colectiv „Magazinele App”) vă sunt licenţiate, nu vândute. Licenţa dvs. de a utiliza fiecare Produs App Store pe care îl obţineţi prin intermediul Magazinelor App sau pe care îl asociaţi cu Contul dvs, face obiectul acceptării în prealabil a acestui acord de licenţiere a utilizatorului final al aplicaţiei licenţiate („Acord EULA standard”). Sunteţi de acord cu faptul că termenii acestui Acord EULA standard se vor aplica pentru fiecare Produs App Store pe care îl licenţiaţi prin intermediul Magazinelor App, cu excepţia cazului în care Produsul App Store este acoperit printr-un acord de licenţiere a utilizatorului final încheiat între dvs. şi editorul Produsului App Store respectiv, caz în care se vor aplica termenii respectivului acord de licenţiere a utilizatorului final. Licenţa dvs. în raport cu orice Produs Apple în temeiul acestui Acord EULA standard sau al unui acord de licenţiere a utilizatorului final separat este oferită de către iTunes, iar licenţa dvs. în raport cu orice Produs de la terţi în temeiul acestui Acord EULA standard sau al unui acord de licenţiere a utilizatorului final separat este oferit de către Editorul Produsului de la terţi respectiv. Toate Produsele App Store care fac obiectul licenţei acordate în temeiul acestui Acord EULA standard sunt denumite în prezentul document „Aplicaţii licenţiate”. Editorul sau iTunes, după caz, („Licenţiatorul”) îşi rezervă toate drepturile legate de Aplicaţia licenţiată care nu vă sunt acordate în mod explicit în temeiul acestui Acord EULA standard.

a. Obiectul Licentei: Prezenta licenta care vi se acorda pentru Aplicatia Licentiata de catre Licentiator este limitata la o licenta netransferabila in vederea utilizarii Aplicatiei Licentiate pe orice produs marca Apple bazat pe iOS (inclusiv, fara limitari, iPad, iPhone si iPod touch) ("Dispozitive iOS") sau Mac OS X ("Computere Mac"), dupa cum este aplicabil (impreuna “Dispozitiv(e) Apple”)) care se afla in proprietatea sau sub controlul dumneavoastra si astfel cum este permis de regulile de utilizare stabilite in Termenii si Conditiile Mac App Store, App Store si iBooks Store (“Regulile de Utilizare”). Prezenta licenta nu va permite sa utilizati Aplicatia Licentiata pe niciun Dispozitiv Apple care nu se afla in proprietatea sau sub controlul dumneavoastra, si exceptind cazurile stabilite in Regulile de Utilizare, nu puteti distribui sau face disponibila Aplicatia Licentiata in cadrul unei retele unde aceasta ar putea fi folosita de mai multe dispozitive in acelasi timp. Nu aveti voie sa dati in locatiune, in leasing, sa acordati cu titlu de imprumut, sa vindeti, sa transferati, sa redistribuiti sau sa sublicentiati Aplicatia Licentiata si, daca vindeti Computerul Mac sau Dispozitivul iOS ale dumneavoastra unui tert, sunt obligati sa indepartati Aplicatia Licentiata de pe Computerul Mac sau Dispozitivul iOS inainte de vinzare. Nu aveti voie sa copiati (cu exceptia cazului in care acest lucru este permis in mod expres de prezenta licenta si de Regulile de Utilizare), sa decompilati, sa refaceti programul sursa, sa dezasamblati, sa incercati sa derivati codul sursa, sa modificati sau sa creati opere derivate pe baza Aplicatiei Licentiate, orice actualizari sau orice parte a acesteia (cu exceptia cazului in care si in masura in care orice restrictie anterioara este interzisa de legea aplicabila sau in masura in care este permis prin termenii de licentiere care guverneaza utilizarea oricaror componente open source incorporate de Aplicatia Licentiata). Orice incercare de a intreprinde aceste actiuni reprezinta o incalcare a drepturilor Licentiatorului, precum si a licentiatorilor acestuia. In cazul in care incalcati aceasta restrictie, riscati sa fiti urmarit si sa vi se solicite despagubiri.

Termenii prezentului contract de licenta vor guverna oricare upgrade-uri furnizate de catre Licentiator care inlocuiesc si/sau vin in completarea Aplicatiei Licentiate originale, cu exceptia cazului in care un astfel de upgrade este insotit de o licenta separata, caz in care termenii acesteia din urma licente se vor aplica.

b. Acceptul privind Folosirea Datelor: Acceptati ca Licentiatorul sa poata colecta si folosi date tehnice si informatii legate de acestea, incluzand dar fara a fi limitate la informatiile tehnice privind dispozitivul dumneavoastra, software-ul sistemului si al aplicatiei si perifericele, informatii care sunt colectate periodic in vederea facilitarii furnizarii catre dumneavoastra a actualizarilor software, suportului pentru produs si a altor servicii (daca este cazul) in legatura cu Aplicatia Licentiata. Furnizorul Aplicatiei poate utiliza aceste informatii atat timp cat acestea sunt intr-o forma care nu permite identificarea dumneavoastra, in vederea imbunatatirii produselor sale sau furnizarii de servicii si tehnologii catre dumneavoastra.

c. Incetare. Licenta isi produce efectele pana la momentul in care este incetata de catre dumneavoastra sau de catre Licentiator. Drepturile care v-au fost acordate prin prezenta licenta vor inceta in mod automat fara notificare din partea Licentiatorului in cazul nerespectarii de catre dumneavoastra a oricarui termen(i) din prezenta licenta. Din momentul incetarii licentei, veti inceta orice utilizare a Aplicatiei Licentiate si veti distruge toate copiile, fie in totalitate, fie in parte, ale Aplicatiei Licentiate.

d. Servicii; Materiale Apartinind Tertilor. Aplicatia Licentiata va poate acorda posibilitatea de a accesa servicii si pagini web ale Licentiatorului si/sau ale tertilor, (impreuna si individual, "Servicii Externe"). Utilizarea Serviciilor Externe necesita acces la Internet, si utilizarea anumitor Servicii Externe necesita acceptarea de catre dumneavoastra a conditiilor suplimentare. Prin utilizarea acestui software in conexiune cu un cont iTunes Store, dumneavoastra sunteti de acord cu ultima versiune a Termenilor si Conditiilor si a Regulilor de Utilizare iTunes Store, pe care le puteti accesa si revizui pe https://www.apple.com/legal/internet-services/itunes/ww/.

Intelegeti ca prin utilizarea oricaruia dintre Serviciile Externe, puteti intalni continut care poate fi considerat ofensator, indecent sau contestabil, continut care poate fi sau nu identificat ca avand un limbaj explicit, precum si faptul ca rezultatele oricarei cautari sau accesari a unui anume URL pot genera in mod automat si neintentionat legaturi sau referiri la materiale contestabile. Cu toate acestea, acceptati sa utilizati Serviciile doar pe riscul dumneavoastra, si ca Licentiatorul si nici mandatarii sai nu vor avea nici o raspundere fata de dumneavoastra pentru continutul ce poate fi considerat ofensator, indecent sau contestabil.

Anumite Servicii Externe pot prezenta, incorpora sau pune la dispozitie continut, date, informatii, aplicatii sau materiale apartinand tertilor ("Materiale Apartinand Tertilor") sau furniza legaturi catre pagini web ale tertilor. Prin utilizarea Serviciilor Externe recunoasteti si acceptati faptul ca Licentiatorul si nici mandatarii sai nu sunt responsabili de examinarea sau evaluarea continutului, exactitatii, caracterului complet, punctual, a validitatii, respectarii drepturilor de autor, legalitatii, decentei, calitatii sau a altor aspecte ale unor astfel de Materiale Apartinind Tertilor sau pagini web. Licentiatorul, mandatarii, persoanele cu functii de raspundere, afiliatii si subsidiarii sai, nu garanteaza sau sustin si nu isi asuma si nu vor avea nici o responsabilitate sau raspundere fata de dumneavoastra sau fata de orice alta persoana pentru Serviciile Externe, Materialele Apartinand Tertilor sau paginile web, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii apartinand tertilor. Materiale Apartinand Tertilor si link-urile catre alte pagini web sunt funizate numai pentru comoditatea dumneavoastra.

Informaţiile financiare afişate de către orice Serviciu extern au scop exclusiv de informare şi nu trebuie să fie considerate sfaturi pentru investiţii. Înainte de a executa orice tranzacţie cu titluri de valoare pe baza informaţiilor obţinute prin intermediul Serviciilor externe, trebuie să vă consultaţi cu un profesionist în domeniul financiar sau al titlurilor de valoare, care are calificarea legală de a oferi consultanţă financiară în ţara sau regiunea dvs. Informaţiile medicale afişate de către orice Serviciu extern au scop exclusiv de informare şi nu trebuie să fie utilizate pentru diagnosticare medicală sau tratament, cu excepţia cazurilor indicate de către un medic. Trebuie să vă consultaţi cu un profesionist în domeniul medical înainte de a folosi informaţiile medicale disponibile în cadrul unui Produs App Store. Datele despre locaţie furnizate de către un Serviciu extern au scop exclusiv de navigare elementară şi nu trebuie considerate a fi surse sigure în situaţii în care sunt necesare informaţii precise cu privire la locaţie sau în situaţii în care obţinerea unor informaţii eronate, imprecise, decalate în timp sau incomplete ar putea duce la deces, rănire personală sau la deteriorarea bunurilor materiale ori a mediului. Licenţiatorul, agenţii sau furnizorii de conţinuturi ai acestuia nu garantează disponibilitatea, acurateţea, completitudinea, fiabilitatea sau livrarea la timp a informaţiilor despre acţiuni, a datelor despre locaţie sau a oricăror alte date afişate de către orice Serviciu extern.

Acceptati ca Serviciile Externe incorporeaza continut patentat, informatii si materiale care sunt in proprietatea Licentiatorului, si/sau mandatarii sau licentiatorilor sai, si care sunt protejate prin legile privind drepturile de proprietate intelectuala aplicabile si orice alte legi, incluzand dar fara a fi limitat la drepturile de autor si faptul ca nu veti utiliza acest continut, informatii sau materiale in niciun alt mod decat pentru utilizarea permisa a Serviciilor Externe sau in nici un mod care este contrar termenilor prezentului Contract Standard EULA sau care incalca orice drepturi de proprietate intelectuala ale unui tert, ale iTunes sau ale Apple. Nici o parte a Serviciilor Externe nu poate fi reprodusa sub nici o forma sau prin orice mijloace. Acceptati sa nu modificati, dati in locatiune, in leasing, acordati cu titlu de imprumut, vindeti, distribuiti sau sa creati opere derivate pe baza Serviciilor Externe, in niciun mod, si sa nu exploatati Serviciile Externe in niciun mod neautorizat, incluzand dar fara limitare, utilizarea Serviciilor Externe pentru transmiterea unor virusi de computere, viermi de retea, cai troiani sau alte elemente daunatoare, sau prin abuzarea sau supraincarcarea capacitatii retelei. Acceptati, de asemenea, sa nu utilizati Serviciile Externe in orice mod pentru a hartui, abuza, urmari, ameninta, ofensa ori incalca sau viola in orice alt mod drepturile oricarei alte parti, si ca Licentiatorul si nici mandatarii sai nu raspund in niciun mod, pentru nicio astfel de utilizare realizata de catre dumneavoastra si nici pentru orice mesaje sau transmisiuni de hartuire, amenintare, defaimatoare, ofensatoare, incalcari sau ilegale pe care le puteti primi ca o consecinta a utilizarii oricarui din Serviciile Externe.

In plus, Serviciile Externe si Materialele Apartinind Tertilor care pot fi accesate de pe Dispozitivele Apple, afisate pe Dispozitivele Apple sau catre care se poate face legaturi de pe Dispozitivele Apple nu sunt disponibile in toate limbile si in toate tarile sau regiunile. Licentiatorul nu garanteaza faptul ca aceste Servicii Externe si Materiale sunt permise si disponibile pentru utilizare in orice locatie anume. In cazul in care, dumneavoastra alegeti sa utilizati sau sa accesati astfel de Servicii Externe sau Materiale, faceti acest lucru din proprie initiativa si sunteti responsabil sa respectati orice legi aplicabile, incluzand dar fara a se limita la legile locale aplicabile. Licentiatorul isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, inceta sau intrerupe accesul la oricare dintre Servicii Externe oricand, fara notificare. In nici un caz, Licentiatorul nu va fi raspunzator pentru incetarea sau intreruperea accesului la oricare dintre asemenea Servicii Externe. Licentiatorul poate, de asemenea, sa impuna limitari cu privire la utilizarea sau accesul la anumite Servicii Externe in orice caz si fara notificare sau raspundere.

e. FARA GARANTII: ACCEPTATI SI SUNTETI DE ACORD EXPRES CA UTILIZAREA APLICATIEI LICENTIATE SE REALIZEAZA PE RISCUL DUMNEAVOASTRA SI CA INTREGUL RISC PENTRU CALITATEA CORESPUNZATOARE, PERFORMANTA, EXACTITATE SI EFORT VA APARTINE. IN MASURA MAXIMA PERMISA DE LEGISLATIA APLICABILA, APLICATIA LICENTIATA SI ORICARE SERVICII REALIZATE SAU FURNIZATE DE APLICATIA LICENTIATA SUNT FURNIZATE „CUM SUNT” SI „CUM SUNT DISPONIBILE” CU TOATE ERORILE SI FARA ORICE FEL DE GARANTIE SI LICENTIATORUL PRIN PREZENTA EXCLUDE TOATE GARANTIILE SI CONDITIILE IN PRIVINTA APLICATIEI LICENTIATE SI A ORICAROR SERVICII FIE EXPRESE, IMPLICITE SAU LEGALE, INCLUZIND DAR FARA A FI LIMITAT LA GARANTIILE IMPLICITE SI/SAU CONDITIILE COMERCIALE, DE CALITATE CORESPUNZATOARE, CORESPUNDERE CU UN SCOP DETERMINAT, DE EXACTITATE, DE UTILIZARE NEINTRERUPTA, SI NEINCALCARE A DREPTURILOR TERTILOR. LICENTIATORUL NU GARANTEAZA IMPOTRIVA INTERFERENTEI IN UTILIZARERA DE CATRE DUMNEAVOASTRA A APLICATIEI LICENTIATE, CA FUNCTIILE DETINUTE DE ACEASTA SAU SERVICIILE REALIZATE SAU LIVRATE DE APLICATIA LICENTIATA VOR CORESPUNDE CERINTELOR DUMNEAVOASTRA, CA OPERAREA APLICATIEI LICENTIATE SAU SERVICIILOR VA FI NEINTRERUPTA SAU LIBERA DE ERORI SAU CA DEFICIENTELE APLICATIEI LICENTIATE SAU SERVICIILOR VOR FI REPARATE. NICIO INFORMATIE SAU RECOMANDARE VERBALA SAU SCRISA OFERITA DE LICENTIATOR SAU REPREZENTANTUL AUTORIZAT AL ACESTUIA NU VA REPREZENTA O GARANTIE. IN CAZUL IN CARE APLICATIA LICENTIATA SAU SERVICIILE SE DOVEDESC A FI DEFECTE, VA ASUMATI INTREGUL COST AL TUTUROR ACTIUNILOR DE DESERVIRE, REPARARE SI CORECTARE NECESARE. UNELE JURISDICTII NU PERMIT EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE SAU LIMITARI ALE DREPTURILOR LEGALE A UNUI CONSUMATOR, IN CONSECINTA EXCLUDEREA SI LIMITARILE DE MAI SUS POT SA NU SE APLICE IN PRIVINTA DUMNEAVOASTRA

f. Limitarea Raspunderii. IN MASURA NEINTERZISA DE LEGE, LICENTIATORUL IN NICI UN CAZ NU VA FI RASPUNZATOR PENTRU VATAMARE CORPORALA SAU ORICE PREJUDICII INCIDENTALE, SPECIALE, INDIRECTE SAU DE CONSECINTA, INCLUZIND DAR FARA A FI LIMITAT LA PREJUDICII PENTRU PIERDEREA PROFITULUI, PIERDEREA INFORMATIEI, INTRERUPEREA ACTIVITATII ECONOMICE, SAU ORICE ALTE PREJUDICII SAU PIERDERI COMERCIALE APARUTE DIN SAU IN LEGATURA CU UTILIZAREA SAU INCAPCITATEA DUMNEAVOASTRA DE UTILIZARE A APLICATIEI LICENTIATE, CAUZATE TOTUSI, INDIFERENT DE TEORIA RASPUNDERII CIVILE (CONTRACTUALA, DELICTUALA SAU ALTA) SI CHIAR DACA LICENTIATORUL A FOST INFORMAT ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PREJUDICII. UNELE JURISDICTII NU PERMIT LIMITAREA RASPUNDERII PENTRU VATAMARE CORPORALA SAU PREJUDICII INCIDENTALE SAU DE CONSECINTA, ASTFEL ASEMENEA LIMITARI POT SA NU FIE APLICATE IN PRIVINTA DUMNEAVOASTRA. In nici un caz raspunderea totala a Licentiatorului fata de dumneavoastra pentru toate prejudiciile cauzate (alta decit cea care poate fi ceruta de legea aplicabila in cazurile care implica vatamare corporala) nu va depasi suma de 50 Dolari ($ 50, 00). Limitarile de mai sus se vor aplica chiar daca remediul stabilit mai sus decade din scopul sau esential. NICIO DISPOZITIE DIN PREZENTUL CONTRACT NU EXCLUDE SI NU LIMITEAZA RASPUNDEREA LICENTIATORULUI PENTRU FRAUDA, DECES SAU VATAMARE CORPORALA CAUZATA PRIN NEGLIJENTA SA.

g. Nu aveti dreptul de a utiliza, nici exporta sau re-exporta Aplicatia Licentiata in alt mod decat astfel cum este prevazut de legislatia Statelor Unite ale Americii si legislatia jurisdictiei in care a fost obtinuta Aplicatia Licentiata. In special, dar fara a fi limitate la acestea, Aplicatia Licentiata nu poate fi exportata sau re-exportata:(a) in statele aflate sub embargou S.U.A. sau (b) oricarei persoane aflate pe Lista de Cetateni Desemnati in mod special a Trezoreriei S.U.A. sau pe Lista de persoane sau entitati interzise a Departamentului de Comert al S.U.A. Prin utilizarea Aplicatiei Licentiate, declarati si garantati faptul ca nu va aflati in asemenea tari sau pe asemenea liste. Acceptati de asemenea sa nu folositi aceste produse in niciun scop interzis de legislatia Statelor Unite ale Americii, incluzand dar fara a fi limitate la dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau producerea de arme nucleare, rachete, arme chimice sau biologice.

h. Aplicatia Licentiata si documentatia legata de aceasta reprezinta “Bunuri Comerciale”, astfel cum acest termen este definit in 48 C.F.R. §2.101, cuprinzand "Software Comercial pentru Computer" si "Documentatia Software-ului Comercial pentru Computer", astfel cum acesti termeni sunt folositi in 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202, dupa cum sunt aplicabile. In conformitate cu 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202-1 prin 227.7202-4, dupa cum sunt aplicabile, Software-ul Comercial pentru Computer si Documentatia Software-ului Comercial pentru Computer sunt licentiate utilizatorilor finali ai guvernului S.U.A. (a) numai ca Bunuri Comerciale si (b) numai cu acele drepturi astfel cum sunt acordate oricaror alti utilizatori finali in conformitate cu termenii si conditiile de fata. Drepturile-nepublicate sunt rezervate in baza legilor privind drepturile de autor din Statele Unite ale Americii.

i. Legile Moldovei guverneaza prezentul contract de licenta si utilizarea de catre dumneavoastra a Aplicatiei Licentiate. Utilizarea de catre dumneavoastra a Aplicatiei Licentiate poate fi supusa si altor legi adoptate la nivel local, de stat, national sau international.

TERMENI SI CONDITII IBOOKS STORE SUPLIMENTARE

LICENTIEREA PRODUSELOR IBOOKS STORE

Dumneavoastra recunoasteti ca ITunes va vinde dumneavoastra o licenta pentru utilizarea contentului disponibil prin intermediul iBooks Store (“Produsele iBooks Store”). Dupa procurarea de la iTunes, acordul de licenta respectiv constituie un contract direct obligatoriu intre dumneavoastra si tertul editor al acelui Produs iBooks Store (“Editorul”) care reglementeaza utilizarea de catre dumneavoastra a Produsului iBooks Store respectiv; iTunes nu este o parte a acordului de licenta intre dumneavoastra si Editor in privinta acelui Produs iBooks Store; si Editorul fiecarui Produs iBooks Store isi rezerveaza dreptul de a pune in executare termenii de utilizare a acelui Produs iBooks Store. Editorul fiecarui Produs iBooks Store este singurul raspunzator pentru acel Produs iBooks Store, continutul acestuia, orice garantii, cu conditia ca aceste garantii sa nu fi facut obiectul unei renuntari, precum si orice pretentii pe care dumneavoastra sau cealalta parte le puteti ridica in legatura cu Produsul iBooks Store sau cu utilizarea Produsului iBooks Store de catre dumneavoastra.

Recunoasteti ca orice Produs iBooks Store cumparat pe un computer nu va fi vizualizat pe orice computer, si va fi vizualizat doar pe un dispozitiv iOS cu software compatibil.

REGULILE DE UTILIZARE IBOOKS STORE

(i) Veti fi imputernicit sa utilizati Produsele iBooks Store numai pentru utilizare personala, necomerciala.

(ii) Veti putea stoca Produsele iBooks Store de la cel mult cinci Conturi diferite concomitent pe anumite dispozitive bazate pe iOS, asa cum sunt iPad, iPod touch, sau iPhone.

(iii) Veti putea stoca oricand Produsele iBooks Store pe cinci dispozitive diferite autorizate de iTunes in orice timp.

(iv) Livrarea Produselor iBooks Store nu transfera catre Dumneavoastra careva drepturi de utilizare promotionala a Produselor iBooks Store sau a oricarui drept de a inscrie Produsele iBooks Store pe disc.

(v) Veti putea sa sincronizati manual Produsele iBooks Store de la cel putin un dispozitiv autorizat de iTunes la dispozitive care dispun de modul de sincronizare manuala, cu conditia ca Produsul iBooks Store sa fie asociat cu un Cont pe dispozitivul principal autorizat de iTunes, unde dispozitivul principal autorizat de iTunes este acela care a fost primul sincronizat cu dispozitivul sau acela pe care il desemnati ulterior ca fiind dispozitivul principal folosind aplicatia iTunes.

Despre iTunes: Numarul nostru de inregistrare este RCS Luxemburg B 101 120 si sediul nostru este situat pe str. Sainte Zithe, nr. 31 - 33, L-2763 Luxemburg.

Ultima actualizare: 17 septembrie 2014

D. POLITICA PRIVIND CONFIDENTIALITATEA

Apple acorda o atentie deosebita vietii Dvs. private. Prin urmare, am elaborat o Politica de Confidentialitate care prezinta modul in care colectam, utilizam, dezvaluim, transferam si pastram informatiile Dvs. Va rugam sa luati cunostinta de practicile noastre de confidentialitate si sa ne anuntati in cazul in care aveti intrebari.

Colectarea si utilizarea informatiilor cu caracter personal

Informatiile cu caracter personal constau din datele care pot fi utilizate pentru a identifica in mod unic sau a contacta o anumita persoana.

Vi se poate solicita sa furnizati informatii cu caracter personal in orice moment in care sunteti in contact cu Apple sau cu o societate afiliata Apple. Apple si afiliatii acesteia isi pot comunica unii altora informatiile respective cu caracter personal si le pot utiliza in conformitate cu prezenta Politica de Confidentialitate. De asemenea, le pot combina cu alte informatii in vederea furnizarii si imbunatatirii produselor, serviciilor, continuturilor si publicitatii noastre.

In continuare, sunt prezentate cateva exemple de tipuri de informatii cu caracter personal pe care Apple le poate colecta si modul in care le putem utiliza.

Care sunt informatiile cu caracter personal pe care le colectam

■ In momentul in care va creati un ID Apple, va inregistrati produsele, transmiteti o cerere pentru credit comercial, achizitionati un produs, descarcati o actualizare pentru software, va inregistrati pentru o clasa intr-un Magazin de Desfacere Apple, sau participati la un chestionar online, este posibil sa colectam o varietate de informatii, inclusiv numele, adresa postala, numarul de telefon, adresa de email, preferinte de contact si informatii referitoare la cardul Dvs. de credit.

■ In momentul in care folositi continuturi in comun cu familia si prietenii, prin intermediul produselor Apple, trimiteti certificate si produse cadou, sau invitati alte persoane sa vi se alature pe forumuri Apple, Apple poate colecta informatiile pe care le furnizati in legatura cu persoanele respective, cum ar fi numele, adresa postala, adresa de email si numarul de telefon.

■ Este posibil ca in S.U.A. sa va solicitam numarul de Asistenta Sociala (SSN) dar numai in anumite conditii, cum ar fi in momentul in care deschideti un cont wireless si va activati dispozitivul iPhone sau cand va hotarati daca sa prelungiti sau nu creditul comercial.

Modul in care utilizam informatiile Dvs. cu caracter personal

■ Informatiile cu caracter personal pe care le colectam ne permit sa va tinem la curent prin anunturi privind cele mai recente produse Apple, actualizari ale software-urilor si cu evenimentele in pregatire. De asemenea, ne ajuta sa ne imbunatatim serviciile, continuturile si publicitatea. In cazul in care nu doriti sa va aflati pe lista noastra de corespondenta, puteti opta in orice moment sa optati pentru a nu mai primi aceste anunturi prin actualizarea preferintelor.

■ De asemenea, utilizam informatiile Dvs. cu caracter personal in vederea dezvoltarii, furnizarii si imbunatatirii produselor, serviciilor, continuturilor si publicitatii noastre.

■ Periodic, putem utiliza informatiile Dvs. cu caracter personal pentru a transmite instiintari importante, cum ar fi comunicari privind achizitiile si modificarile intervenite in termenii, conditiile si politicile noastre. Deoarece aceste informatii sunt importante in interactiunea Dvs. cu Apple, nu puteti opta sa nu mai primiti aceste comunicari.

■ In acelasi timp, putem utiliza informatiile Dvs. cu caracter personal in scopuri interne, precum audituri, analize de date si cercetari in vederea imbunatatirii produselor, serviciilor Apple si a comunicarilor cu clientii.

■ In cazul in care participati la loterii, concursuri sau promotii de acest fel, putem utiliza informatiile pe care ni le furnizati in vederea administrarii programelor respective.

Colectarea si utilizarea informatiilor fara caracter personal

In acelasi timp, colectam informatii fara caracter personal – date intr-o forma care nu permite asocierea directa cu nicio persoana specifica. Putem colecta, utiliza, transfera si dezvalui informatii fara caracter personal in orice scop. In continuare, gasiti cateva exemple de informatii fara caracter personal pe care le colectam si modul in care le putem utiliza:

■ Putem colecta informatii precum ocupatia, limba, codul postal, codul de zona, identificatorul unic pentru dispozitiv, locul si fusul orar in care este utilizat un produs Apple, astfel incat sa putem avea o intelegere mai buna a comportamentului clientilor si a ne imbunatati produsele, serviciile si publicitatea.

■ De asemenea, putem colecta informatii referitoare la activitatile clientilor pe paginile noastre de internet, serviciul MobileMe si Magazinul iTunes si de pe alte produse si servicii ale noastre. Aceste informatii sunt agregate si utilizate pentru a ne ajuta in furnizarea catre clientii nostri de informatii mai utile si pentru a intelege care parti din paginile noastre de internet, produsele si serviciile noastre prezinta cel mai mare interes. Datele agregate sunt considerate informatii fara caracter personal, in sensul prezentei Politici de Confidentialitate.

In cazul in care combinam informatii fara caracter personal cu informatii cu caracter personal, informatiile combinate vor fi tratate drept informatii cu caracter personal, in masura in care acestea raman combinate.

Cookies si alte tehnologii

Pagina de internet, serviciile online, aplicatiile interactive, mesajele email si mesajele publicitare ale Apple pot utiliza „cookies” si alte tehnologii, cum ar fi pixel tags-uri si web beacon-uri. Aceste tehnologii ne ajuta sa obtinem o intelegere mai buna a comportamentului utilizatorilor, ne indica partile din pagina noastra de internet care au fost vizitate si usureaza si masoara eficienta publicitatii si a cautarilor pe internet. Informatiile colectate prin cookies si alte tehnologii sunt tratate drept informatii fara caracter personal. Totusi, in masura in care adresele de IP (Internet Protocol) sau alte elemente de identificare similare sunt considerate informatii cu caracter personal, in temeiul legislatiei locale, vom trata si noi aceste elemente de identificare drept informatii cu caracter personal. In mod similar, in masura in care informatiile fara caracter personal sunt combinate cu informatii cu caracter personal, informatiile combinate vor fi tratate drept informatii cu caracter personal in sensul prezentei Politici de Confidentialitate.

Apple si partenerii sai folosesc cookies si alte tehnologii in cadrul serviciilor de publicitate mobila pentru a controla de cate ori vedeti un anumit anunt publicitar, pentru a furniza anunturi publicitare care au legatura cu interesele Dvs. si a masura eficienta campaniilor publicitare. In cazul in care nu doriti sa primit anunturi publicitare cu acest nivel de relevanta pe dispozitivul Dvs. mobil, puteti opta in acest sens accesand urmatorul link de pe dispozitivul Dvs.: http://oo.apple.com. In situatia in care ati optat conform celor de mai sus, veti continua sa primiti acelasi numar de anunturi publicitare mobile, dar acestea pot fi mai putin relevante, deoarece nu vor fi bazate pe interesele Dvs. Puteti vedea in continuare anunturi publicitare in legatura cu continutul unei pagini de internet sau intr-o aplicatie sau bazate pe alte informatii fara caracter personal. Aceasta optiune de retragere se aplica numai serviciilor de publicitate ale Apple si nu afecteaza publicitatea bazata pe interese provenind de la alte retele publicitare.

Apple si partenerii nostri utilizeaza cookies si alte tehnologii si in scopul retinerii informatiilor cu caracter personal atunci cand utilizati pagina noastra de internet, serviciile online si aplicatiile. Telul nostru in aceste cazuri este de a face in asa fel incat experienta Dvs. la Apple sa fie mai convenabila si mai personala. De exempplu, faptul ca va cunoastem prenumele ne permite sa va intampinam data urmatoare cand vizitati Magazinul Apple Online. Cunoscand tara si limba Dvs. – iar in cazul in care lucrati in sistemul de invatamant, scoala – ne ajuta sa va asiguram o experienta de cumparaturi personalizata si mai utila. Cunoscand faptul ca o anumita persoana a folosit computerul sau dispozitivul Dvs. pentru a achizitiona un anumit produs sau a utilizat un anumit serviciu ne ajuta sa facem in asa fel incat publicitatea si comunicarile noastre prin email sa prezinte mai multa relevanta pentru interesele Dvs. Si cunoscandu-va informatiile de contact, numerele de serie ale produselor si informatii referitoare la computerul sau dispozitivul Dvs. ne ajuta sa inregistram produsele Dvs., sa personalizam sistemul Dvs. de operare, sa instalam serviciul Dvs. MobileMe si sa va punem la dispozitie un serviciu cu clientii de calitate superioara.

In cazul in care doriti sa dezactivati cookies si folositi browserul de internet Safari, mergeti la preferintele Safari si apoi la sectiunea de Securitate pentru a dezactiva cookies. Pe dispozitivul Dvs. mobil Apple, mergeti la Reglaje, apoi Safari, si apoi la sectiunea Cookies. Pentru alte browsere, consultati furnizorul pentru a afla modul in care se pot dezactiva cookies. Retineti ca anumite caracteristici ale paginii de internet a Apple nu vor mai fi disponibile dupa dezactivarea acestor cookies.

Asa cum se intampla pe majoritatea paginilor de internet, Apple aduna anumite informatii in mod automat si le pastreaza in fisiere de jurnal. Aceste informatii includ adrese IP (Internet Protocol), tipul si limba browser-ului, furnizorul de servicii de Internet (Internet service provider - ISP), pagini de referinta si iesire, sistem de operare, marca de data/timp si date privind fluxul de clickuri.

Aceste informatii sunt utilizate pentru a intelege si analiza tendintele, pentru administrarea paginii, pentru a afla mai multe despre comportamentul utilizatorilor in legatura cu pagina si pentru a aduna informatii demografice cu privire la baza noastra de utilizatori per ansamblu. Apple poate utiliza aceste informatii in cadrul serviciilor noastre de comercializare si promovare.

In unele dintre mesajele noastre email, folosim un „click-through URL” conectat la continut de pe pagina de internet a Apple. Atunci cand clientii fac click pe unul dintre aceste URL-uri, trec printr-un server de internet separat inainte de a ajunge la pagina de destinatie de pe pagina noastra de internet. Urmarim aceste date obtinute prin intermediul click-urilor pentru a stabili interesul pentru anumite subiecte si a masura eficienta comunicarii cu clientii nostri. In cazul in care preferati sa nu fiti urmariti astfel, este recomandat sa nu faceti click pe linkuri de tip text sau grafice din mesajele email.

Pixel tags ne ajuta sa trimitem mesaje email intr-un format pe care clientii il pot citi si ne spun daca emailul a fost deschis. Putem utiliza aceste informatii pentru a reduce sau elimina mesajele trimise clientilor.

Dezvaluire catre terti

Uneori, Apple poate pune anumite informatii cu caracter personal la dispozitia partenerilor strategici care colaboreaza cu Apple in furnizarea de produse si servicii, sau care contribuie la comercializarea Apple catre clienti. De exemplu, atunci cand achizitionati si activati un dispozitiv iPhone, autorizati Apple si transportatorul acestuia sa isi comunice informatiile pe care le-ati furnizat in timpul procesului de activare, in scopul prestarii serviciului. In cazul in care serviciul va este aprobat, contul Dvs. va face obiectul politicilor de confidentialitate ale Apple si, respectiv, ale transportatorului acesteia. Informatiile cu caracter personal vor fi comunicate de Apple numai in scopul furnizarii sau imbunatatirii produselor, serviciilor si publicitatii noastre; acestea nu vor fi comunicate tertilor in scopuri de comercializare ale acestora.

Furnizorii de servicii

Apple comunica informatiile cu caracter personal societatilor care furnizeaza servicii de tipul prelucrarii informatiilor, prelungirii creditelor, onorarii comenzilor de la clienti, livrarii produselor catre Dvs., administrarii si imbunatatirii datelor referitoare la clienti, prestarii de servicii pentru clienti, evaluarii interesului Dvs. pentru produsele si serviciile noastre si realizarii de cercetari in randul clientilor sau a unor chestionare privind satisfactia. Aceste societati sunt obligate sa va protejeze informatiile si isi pot avea sediul in orice locatie in care Apple isi desfasoara activitatea.

Diverse

Poate fi necesar – in baza legii, a procedurii legale, a unui litigiu si/sau in urma solicitarilor din partea autoritatilor publice de pe teritoriul sau din afara tarii unde va aveti resedinta – ca Apple sa dezvaluie informatiile Dvs. cu caracter personal. Este posibil sa dezvaluim, de asemenea, informatii referitoare la Dvs. in cazul in care se stabileste ca dezvaluirea este necesara sau adecvata in scopul securitatii nationale, aplicarii legii sau din alte considerente de importanta publica.

In acelasi timp, putem dezvalui informatii referitoare la Dvs. in situatia in care se stabileste ca dezvaluirea este necesara, in mod rezonabil, pentru punerea in aplicare a termenilor si conditiilor noastre sau pentru protejarea operatiunilor sau utilizatorilor nostri. In plus, in eventualitatea unei reorganizari, fuziuni sau vanzari, putem transfera oricare si toate informatiile cu caracter personal pe care le colectam tertului relevant.

Protectia informatiilor cu caracter personal

Apple ia masuri de precautie — inclusiv masuri administrative, tehnice si fizice — pentru a proteja informatiile Dvs. cu caracter personal impotriva pierderii, furtului si abuzului, precum si impotriva accesului neautorizat, dezvaluirii, modificarii si distrugerii.

Serviciile Apple online, precum Magazinul Apple Online si Magazinul iTunes, utilizeaza criptare de tip Secure Sockets Layer (SSL) pe toate paginile de internet pe care sunt colectate informatii cu caracter personal. Pentru a realiza achizitii de pe aceste servicii, trebuie sa utilizati un browser care permite SSL, precum Safari, Firefox sau Internet Explorer. In acest fel, protejati confidentialitatea informatiilor Dvs. cu caracter personal in timpul transmiterii acestora prin Internet.

Atunci cand utilizati produse, servicii sau aplicatii Apple sau postati pe un forum, chat room sau serviciu de socializare Apple, informatiile cu caracter personal pe care le comunicati sunt vizibile pentru alti utilizatori si pot fi citite, colectate sau utilizate de acestia. Sunteti responsabil de informatiile cu caracter personal pe care alegeti sa le furnizati in aceste situatii. De exemplu, in cazul in care va introduceti numele si adresa de email intr-o postare pe forum, informatia respectiva este publica. Procedati cu grija cand utilizati aceste sectiuni.

Integritatea si retinerea informatiilor cu caracter personal

Apple vine in intampinarea Dvs. pentru ca informatiile Dvs. cu caracter personal sa fie exacte, complete si actualizate. Vom retine informatiile Dvs. cu caracter personal pentru perioada necesara indeplinirii scopurilor prezentate prin prezenta Politica de Confidentialitate, cu exceptia cazului in care este impusa sau permisa, prin prevederile legale, o perioada de retinere mai lunga.

Acces la informatiile cu caracter personal

Ne puteti ajuta sa ne asiguram ca informatiile Dvs. de contact si preferintele Dvs. sunt exacte, complete si actualizate autentificandu-va pe contul Dvs. la adresa https://appleid.apple.com/. Pentru alte informatii cu caracter personal, depunem eforturi cu buna credinta pentru a va asigura accesul, astfel incat sa ne puteti solicita corectarea datelor, in cazul in care acestea sunt inexacte, sau stergerea datelor, in cazul in care Apple nu trebuie sa le retina, in temeiul legii sau pentru scopuri comerciale legitime. Putem refuza prelucrarea solicitarilor care sunt repetitive in mod nerezonabil, care necesita un efort tehnic disproportionat, care pun in pericol viata privata a altor persoane, care sunt extrem de nepractice sau pentru care nu se cere accesul in alt fel prin legislatia locala. Solicitarile de acces, corectare sau stergere pot fi transmise la Adresele de email pentru confidentialitate regionale.

Copii

Nu colectam in mod intentionat informatii cu caracter personal de la copii cu varsta mai mica de 13 ani. In situatia in care aflam ca am colectat informatii cu caracter personal apartinand unui copil cu varsta mai mica de 13 ani, vom intreprinde demersuri pentru stergerea informatiilor in cel mai scurt timp posibil.

Servicii in functie de loc

Pentru a furniza servicii in functie de loc pe produsele Apple, Apple si partenerii si beneficiarii nostri de licenta pot colecta, utiliza si comunica date exacte privind locul, inclusiv localizarea geografica in timp real a computerului sau dispozitivului Dvs. Apple. Aceste date privind locul sunt colectate in mod anonim, intr-o forma care nu va identifica personal si sunt utilizate de Apple si de partenerii si de beneficiarii nostri de licenta in vederea furnizarii si imbunatatirii produselor si serviciilor in functie de loc. De exemplu, putem comunica localizarea geografica a furnizorilor de aplicatii in momentul in care optati in favoarea serviciilor de locatie ale acestora.

Anumite servicii in functie de loc oferite de Apple, precum caracteristica „Find My iPhone” („Gasire iPhone”) din cadrul MobileMe, necesita informatiile Dvs. personale pentru ca aceasta caracteristica sa functioneze.

Pagini de internet si servicii ale tertilor

Paginile de internet, produsele, aplicatiile si serviciile Apple pot contine link-uri catre pagini de internet, produse si servicii ale tertilor. Produsele si serviciile noastre pot, de asemenea, utiliza sau oferi produse sau servicii provenind de la terti – de exemplu, o aplicatie iPhone provenind de la un tert. Informatiile colectate de terti, care pot include elemente precum date privind locul sau detalii de contact, sunt guvernate de practicile de confidentialitate ale acestora. Apple va recomanda sa luati cunostinta de practicile de confidentialitate ale tertilor respectivi.

Utilizatori internationali

Informatiile pe care ni le furnizati pot fi transferate sau accesate de entitati din intreaga lume, dupa cum se descrie in prezenta Politica de Confidentialitate. Apple respecta cadrul „safe harbor” („port sigur”) stabilit de Departamentul de Comert al S.U.A. cu privire la colectarea, utilizarea si retinerea informatiilor cu caracter personal colectate de organizatii din Spatiul Economic European si Elvetia. Aflati informatii suplimentare in legatura cu Programul Safe Harbor al Departamentului de Comert al S.U.A.

Subliniem faptul ca informatiile cu caracter personal cu privire la persoanele fizice avand rezidenta intr-un stat membru al Spatiului Economic European (SEE) sunt controlate in comun de Apple Distribution International din Cork, Irlanda, si de Apple UK Limited din Uxbridge, Marea Britanie. Informatiile cu caracter personal colectate in SEE in momentul utilizarii iTunes sunt controlate de iTunes SARL din Luxemburg.

Angajamentul la nivel de societate fata de viata Dvs. privata

Pentru a ne asigura ca informatiile Dvs. cu caracter personal sunt in siguranta, comunicam ghidul nostru de confidentialitate si securitate angajatilor Apple si aplicam cu strictete procedurile de securitate ale confidentialitatii la nivelul societatii.

Intrebari referitoare la confidentialitate

In cazul in care aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la Politica de Confidentialitate a Apple sau la prelucrarea datelor de catre aceasta, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email corespunzatoare regiunii Dvs. pentru Inspectorul de Date local al Apple enunerate mai jos.

Tara sau Regiunea Informatii de contact

Statele Unite https://www.apple.com/privacy/contact/ Canada https://www.apple.com/privacy/contact/ America Latina https://www.apple.com/privacy/contact/ Europa https://www.apple.com/privacy/contact/ Japonia https://www.apple.com/privacy/contact/ Australia https://www.apple.com/privacy/contact/ Asia/Pacific https://www.apple.com/privacy/contact/

Apple isi poate actualiza periodic Politica de Confidentialitate. In momentul in care ne schimbam politica in mod semnificativ, pe pagina noastra de internet va fi afisata o notificare, impreuna cu Politica de Confidentialitate actualizata.

Apple Inc., 1 Infinite Loop, Cupertino, California, SUA 95014

Ultima actualizare 21 iunie 2010