Legal

TERMENI SI CONDITII

A. CONDITII DE VANZARE
B. TERMENI SI CONDITII ITUNES STORE
C. TERMENI SI CONDITII MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE
D. TERMENI SI CONDITII APPLE MUSIC

CONTRACTELE PREZENTATE MAI JOS SE INCHEIE INTRE DVS. SI ITUNES SARL („ITUNES”) SI REGLEMENTEAZA MODUL IN CARE UTILIZATI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE, IBOOKS STORE SI APPLE MUSIC. PENTRU A ACCEPTA ACESTI TERMENI, FACETI CLICK PE „AGREE" [„ACCEPT"]. IN CAZUL IN CARE NU SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI, NU FACETI CLICK PE „AGREE" [„ACCEPT"] SI NU UTILIZATI ITUNES STORE, MAC APP STORE, APP STORE SAU IBOOKS STORE (“MAGAZINELE”). PREZENTUL CONTRACT SE APLICA FARA A ADUCE ATINGERE LICENTELOR DE SOFTWARE PE CARE DVS. ESTE POSIBIL SA LE FI INCHEIAT, CUM SUNT CELE PENTRU UTILIZAREA APLICATIEI ITUNES.

PENTRU MAI MULTE INFORMATII DESPRE PRODUSELE SI SERVICIILE NOASTRE VA RUGAM SA VIZITATI https://www.apple.com/support

A. CONDITII DE VANZARE

PLATI, TAXE ȘI POLITICA PRIVIND RAMBURSĂRILE   

In cazul in care un card de credit sau de debit sunt folosite pentru o tranzactie, iTunes poate obtine aprobarea prealabila pentru o suma pana la concurenta sumei comenzii. Facturarea se realizeaza la momentul tranzactiei Dvs. sau la scurt timp dupa aceasta. Atunci cand faceti cumparaturi, in prima faza se utilizeaza creditele de continut, urmate de creditele aferente Gift Certificate, iTunes Card sau Allowance Account; apoi, cardul Dvs. de credit sau de debit este debitat pentru orice suma ramasa. Sunteți de acord cu primirea tuturor facturilor în format electronic, ceea ce poate include primirea pe e-mail.

Sunteti de acord sa platiti pentru toate produsele pe care le achizitionati prin intermediul Magazinelor, si ca iTunes sa poata debita metoda Dvs. de plata pentru orice produse achizitionate si orice sume suplimentare (inclusiv orice taxe si comisioane de intarziere, dupa caz) care se pot acumula prin sau in legatura cu Contul Dvs. Sunteti responsabil pentru plata la timp a tuturor comisioanelor si pentru a pune la dispozitia iTunes o metoda de plata valabila pentru plata tuturor comisioanelor. Folosind magazinul din România, indicați că aceasta este țara Dvs. de rezidență fiscală.

Pretul Dvs. total va include pretul produsului plus orice TVA aplicabila (in vigoare la data descarcarii).

Sunteti responsabil pentru orice obligatii fiscale suplimentare in Romania. Platile datorate catre iTunes sunt calculate net, fara impozite si taxe suplimentare aplicabile.

Dreptul de anulare: Dacă decideți să anulați o comandă, puteți face acest lucru în interval de 14 zile de la primirea chitanței fără a indica niciun motiv, cu excepția comenzilor iTunes Gifts care nu pot fi rambursate după revendicarea codului.

Pentru a anula o comandă, trebuie să ne informați cu privire la decizia Dvs. Pentru a asigura procesarea imediată, vă recomandăm să folosiți formularul Raportați o problemă pentru a anula toate articolele cu excepția Serviciului Apple Music, a și a articolelor nerevendicate iTunes Gift și Allowances achiziționate direct de la Apple. Articolele exceptate pot fi anulate contactând serviciul de Asistență iTunes. De asemenea, aveți dreptul de a ne informa folosind modelul de formular de anulare de mai jos sau prin orice altă afirmație clară. Dacă folosiți formularul Raportați o problemă vă vom transmite fără întârziere confirmarea de primire a anulării Dvs.

Pentru a respecta termenul-limită de anulare, trebuie să transmiteți anularea înainte de expirarea perioadei de 14 zile.

Efectele anulării: Vă vom rambursa în maxim 14 zile de la ziua când primim notificarea anulării. Vom folosi aceeași metodă de plată pe care ați folosit-o Dvs. la efectuarea tranzacției și nu va trebui să plătiți nicio taxă pentru o astfel de rambursare.

Excepție de la dreptul de anulare: Nu puteți anula o comandă de furnizare de conținut digital dacă livrarea a început la solicitarea Dvs. și după ce confirmați că astfel pierdeți dreptul de anulare.

Model de formular de anulare:

- Către iTunes S.à r.l., 31-33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxemburg:

- Prin prezenta, vă notific cu privire faptul că mă retrag din contractul referitor la următoarele: [INTRODUCEȚI ID-UL COMENZII, ARTICOLUL, ARTISTUL ȘI TIPUL]

- Comandă efectuată la [INTRODUCEȚI DATA] / primită la [INTRODUCEȚI DATA]

- Numele consumatorului

- Adresa consumatorului

- E-mailul consumatorului (opțional)

- Data

Pana la realizarea unei achizitii, iTunes isi rezerva dreptul de a modifica preturile pentru produsele oferite prin intermediul Magazinelor in orice moment, iar Magazinele nu ofera garantii de pret sau rambursari in situatia unei reduceri a pretului sau a unei oferte promotionale ulterior achizitiei.

In cazul in care un produs devine indisponibil in urma unei tranzactii dar inainte de descarcare, este posibil ca unicul remediu de care puteti beneficia sa fie limitat la o rambursare a pretului platit pentru produsul indisponibil. In cazul in care in urma unor probleme tehnice livrarea produsului Dvs. este impiedicata sau intarziata in mod nerezonabil, remediul unic si exclusiv de care puteti beneficia este fie inlocuirea, fie rambursarea pretului platit, in functie de decizia iTunes.

1-Click®

1-Click este o marca inregistrata a Amazon.com, Inc., utilizata sub licenta. 1-Click este o caracteristica convenabila care va permite sa realizati o achizitie din Magazine cu un singur click al mouse-ului sau al altui dispozitiv de indicare. Cu ocazia accesarii Magazinelor de pe computerul personal, achizitia 1-Click poate fi activata prin dialogul ce apare atunci cand apasati un buton Buy [Cumparare]. (Puteti reseta aceasta selectie in orice moment, apasand Reset Warnings [Reseteaza Avertizari] in Informatiile Dvs. de Cont). La accesarea Magazinelor de pe produsele Apple care ruleaza iOS, cum sunt iPad, iPod touch, sau iPhone („Dispozitiv iOS”), 1-Click se activeaza pentru fiecare tranzactie prin apasarea butonului care indica pretul produsului, care, la randul sau, dezvaluie butonul Buy [Cumparare]. Dupa activarea 1-Click, prin apasare sau click pe butonul Buy [Cumparare] se incepe imediat descarcarea si tranzactia Dvs. este finalizata fara nicio alta etapa suplimentara.

GIFT CERTIFICATES, CARDURI SI CODURI ITUNES, ALLOWANCES SI CODURI DE CONTINUT

Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Codurile de Continut si Allowances, pe langa soldurile neutilizate, nu pot fi revendicabile in numerar si nu pot fi returnate in vederea unei rambursari in numerar (cu excepția situațiilor indicate în politica privind rambursările de mai sus, care se aplică în cazul în care articolul a fost achiziționat din iTunes Store; sau cu excepția situațiilor în care distribuitorul de la care a fost achiziționat articolul aplică o politică diferită privind rambursările), fara a aduce atingere vreunui drept statutar aplicabil de rambursare in caz de cadouri defecte sau descrise gresit; schimbate; revandute; folosite in vederea achizitionarii de Cadouri, Gift Certificates sau Cardurile si Codurile iTunes; utilizate pentru asigurarea de Allowance; folosite pentru achizitii in Magazinul Apple Online; sau folosite in Magazinele Apple Retail. Diferentele neutilizate nu pot fi transferate.

Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Codurile de Continut si Allowances din Romania pot fi revendicate prin intermediul Magazinelor numai in Romania.

iTunes nu raspunde pentru Gift Certificates, Cardurile si Codurile iTunes, Coduri de Continut sau Allowances pierdute sau furate. Riscul in caz de pierdere si titlul asupra Gift Certificates, Cardurilor si Codurilor iTunes si Allowances care sunt transmise electronic sunt transferate cumparatorului in Romania odata cu transmiterea electronica. Riscul de pierdere si titlul asupra Codurilor de Continut care sunt transmise electronic sunt transferate de la iTunes din Luxembourg odata cu transmiterea electronica.

iTunes isi rezerva dreptul de a inchide conturi si de a solicita forme alternative de plata, in cazul in care un Gift Certificate, Card sau Cod iTunes, Cod de Continut sau Allowance este obtinut(a) sau folosit(a) in mod fraudulos in cadrul Magazinelor.

CADOURI

Cadourile achizitionate din Magazine pot fi cumparate numai pentru, si revendicate numai de persoane din Romania. Destinatarii cadourilor trebuie sa dispuna de hardware compatibil si setari de control parental pentru a utiliza anumite cadouri.

INFORMATII IMPORTANTE DE SIGURANTA

Pentru a evita suprasolicitarea muschilor, articulatiilor sau vatamarea ochilor in timpul utilizarii produselor oferite prin Magazine, ar trebui sa faceti pauze dese si sa va odihniti pentru o perioada mai indelungata in cazul in care simtiti orice durere, oboseala sau disconfort. Un procent extrem de redus al populatiei poate experimenta crize sau stari de lesin la expunerea la lumini sau tipare intermitente, inclusiv, dar fara a se limita la, in timpul jocurilor video sau vizualizarii clipurilor video. Printre simptome se numara ameteala, greata, miscari necontrolate, pierderea cunostintei, vedere distorsionata, mancarimi, amorteala sau alte semne de disconfort. Consultati un medic inainte de a utiliza produsele oferite prin Magazine, in cazul in care ati suferit vreodata de simptomele enumerate mai sus sau de simptome similare si intrerupeti imediat utilizarea acestor produse. Consultati un medic in cazul in care acestea apar in timp ce utilizati produsele in cauza. Parintii ar trebui sa supravegheze utilizarea, de catre copii, a produselor oferite prin Magazine pentru a depista indicii ale acestor simptome.

PRE-COMENZI

Prin precomandarea produselor, autorizati Magazinele sa debiteze automat conturile Dvs. si, dacă ați activat descărcările automate, sa descarce produsul cand acesta devine disponibil. Puteti anula precomanda oricând inainte de momentul in care articolul devine disponibil și așa cum este indicat în politica privind rambursările de mai sus.

FAMILY SHARING (Utilizare in comun in cadrul familiei)

Family Sharing va permite sa utilizati in comun anumite produse eligibile iTunes, App Store, Mac App Store si iBooks Store cu un numar de maximum sase membri (inclusiv Dvs.) ai unei „Familii.” Daca infiintati o Familie sau va alaturati unei Familii, puteti vizualiza produsele eligibile ale altor membri ai Familiei si puteti descarca aceste produse in dispozitivul Dvs. compatibil sau in computerul Dvs. Puteti de asemenea alege sa ascundeti achizitiile, astfel incat alti membri ai Familiei sa nu le poata vizualiza sau descarca de la Dvs. Puteti folosi in comun informatii precum poze si clipuri video prin aplicatia Poze (Photos app), evenimente prin Calendarul Familiei Dvs. (Family Calendar), memento-uri prin aplicatia Mementouri (Reminders), informatii privind localizarea prin Gasire Prieteni (Find My Friends) si localizarea dispozitivului prin Gasire iPhone (Find My iPhone). Family Sharing este destinat exclusiv pentru uz personal, necomercial. Sunt necesare conturi iTunes si iCloud; sunt necesare iOS 8 si/sau OS X Yosemite pentru a initia si a va alatura unei Familii. Anumite tranzactii si caracteristici pot sa nu fie compatibile cu o versiune anterioara a software-ului si pot necesita o actualizare a software-ului. Daca va alaturati unei Familii, caracteristicile Family Sharing sunt activate in mod automat pe dispozitivele Dvs. compatibile si computerele Dvs.

“Organizatorul” unei Familii poate invita alti membri sa participe in cadrul Familiei. Organizatorul trebuie sa fi implinit sau depasit varsta de 18 ani si trebuie sa dispuna de o metoda eligibila de plata inregistrata la iTunes. Daca sunteti Organizator, declarati ca sunteti parintele sau tutorele legal al oricarui membru al Familiei cu varsta mai mica de 13 ani. Metoda de plata a Organizatorului este folosita pentru a plati orice achizitie initiata de un membru al Familiei, care depaseste orice credit la magazin, din contul respectivului membru al Familiei care initiaza achizitia. Membrii Familiei actioneaza ca agenti ai Organizatorului atunci cand este folosita metoda de plata a Organizatorului. Produsele sunt asociate contului membrului Familiei care a initiat tranzactia. PRIN INVITAREA MEMBRILOR FAMILIEI SA SE ALATURE UNEI FAMILII, ORGANIZATORUL ESTE DE ACORD CA TOATE COSTURILE PENTRU ACHIZITIILE INITIATE DE DE MEMBRII FAMILIEI SUNT AUTORIZATE DE SI CAD IN SARCINA ORGANIZATORULUI, CHIAR DACA ORGANIZATORUL NU A AVUT CUNOSTINTA DE O ANUMITA TRANZACTIE, CHIAR DACA UN MEMBRU AL FAMILIEI SI-A DEPASIT APROBAREA ACORDATA DE ORGANIZATOR, SAU CHIAR DACA MAI MULTI MEMBRI AI FAMILIEI INITIAZA ACHIZITII ALE ACELUIAȘI PRODUS. ORGANIZATORUL ESTE RESPONSABIL PENTRU RESPECTAREA ORICARUI ACORD INCHEIAT CU FURNIZORUL METODEI SALE DE PLATA SI ISI ASUMA TOATE RISCURILE IN CAZUL IN CARE FOLOSIREA IN COMUN A RESPECTIVEI METODE DE PLATA LIMITEAZA ORICE PROTECTIE OFERITA DE FURNIZORUL METODEI DE PLATA. Organizatorul poate schimba in orice moment metoda de plata inregistrata. Un raport al achizitiei va fi transmis membrului Familiei initiator al tranzactiei si Organizatorului, chiar daca achizitia a fost ascunsa de membrul Familiei; va rugam sa folositi formularul Raportati o Problema de pe chitanta dumneavoastra daca dumneavoastra sau membrii Familiei dumneavoastra nu recunosc costurile de pe chitanta sau de pe extrasul de cont al metodei de plata.

Organizatorul va putea utiliza functia Solicita Permisiunea de Cumparare (Ask to Buy) pentru a impune obtinerea permisiunii Organizatorului minorilor si/sau a celorlalti adulti desemnati de Organizator pentru a descarca continut gratuit sau cu plata inainte de inceperea achiziţiei sau descarcarii. Produsele descarcate de la membrii Familiei si produsele achizitionate prin revendicarea codurilor nu se supun functiei Solicita Permisiunea de Cumparare (Ask to Buy). Daca sunteti Organizator, declarati ca Dvs. si/sau orice persoana adulta desemnata sunteti/este parintele sau tutorele legal al oricarui membru al Familiei pentru care este activata functia Solicita Permisiunea de Cumparare (Ask to Buy). Functia Solicita Permisiunea de Cumparare (Ask to Buy) este optimizata pentru iOS 8 si OS X Yosemite; achizitia de produse sau cererile de descarcare printr-o versiune anterioara a software-ului pot impune utilizatorilor un proces alternativ de solicitare a permisiunii sau pot impiedica achizitiile cu totul si pot solicita o actualizare a software-ului. iTunes nu este raspunzator pentru niciun prejudiciu rezultat in urma unei intarzieri a acceptarilor sau respingerilor in cadrul functiei Solicita Permisiunea de Cumparare (Ask to Buy).

Organizatorul poate elimina orice membru al Familiei din Familie, fapt ce va duce la incetarea capacitatii respectivului membru al Familiei de a initia achizitii autorizate prin metoda de plata a Organizatorului si de a vizualiza si folosi in comun alte produse si informatii ale membrilor Familiei. In momentul in care un membru al Familiei paraseste sau este eliminat dintr-o Familie sau daca ID-ul Apple al Organizatorului este desfiintat din orice motiv, restul membrilor Familiei nu vor mai putea vizualiza sau descarca produsele sau informatiile membrului plecat, sau accesa produse descarcate anterior de la membrul Familiei plecat, inclusiv achizitiile facute prin metoda de plata a Organizatorului, in perioada in care membrul plecat facea parte din Familie. In mod similar, daca Dvs. parasiti o Familie, nu veti mai putea vizualiza sau descarca produsele sau informatiile celorlalti membri ai Familiei si produsele descarcate de Dvs. de la alti membri ai Familiei, in timp ce erati un membru al Familiei, nu vor mai fi accesibile. Daca ati efectuat Achizitii In-App printr-o aplicatie achizitionata initial de un membru al Familiei plecat sau descarcata de la un membru al Familiei iar Dvs. nu mai faceti parte din Familie, trebuie sa achizitionati si Dvs. aplicatia si sa refaceti Achizitiile In-App pentru a reobtine accesul la acestea; va rugam sa consultati politicile dezvoltatorului si sectiunea din prezentul Contract intitulata „Achizitiile In-App” inainte de a cumpara Achizitiile In-App. Deoarece conturile personale ale utilizatorilor cu varsta sub 13 ani pot fi create doar in cadrul Family Sharing, stergerea unui astfel de cont in scopul eliminarii acestuia din Familie va duce la stergerea ID-ului Apple al respectivului membru al Familiei si incetarea capacitatii acestuia de a accesa orice servicii Apple care necesita un ID Apple sau orice continut asociat respectivului ID Apple.

Puteti face parte dintr-o singura Familie odata si va puteti alatura oricarei Familii de maxim doua ori pe an. Puteti schimba contul magazinului pe care l-ati asociat unei Familii maxim o data la 90 de zile. Toti membrii Familiei trebuie sa foloseasca aceeasi tara sau regiune a iTunes Store. Muzica, filmele, show-urile TV si cartile pot fi descarcate prin Serviciul iTunes pe un numar de pana la 10 dispozitive per cont, dintre care numai cinci pot fi computere; anumite aplicatii eligibile pot fi descarcate pe orice dispozitive detinute sau controlate de un membru al Familiei. Nu toate produsele, inclusiv Achizitiile In-App, continutul care nu este disponibil pentru re-descarcare, abonamentele, si anumite aplicatii achizitionate in trecut, sunt eligibile pentru Family Sharing. Apple isi rezerva dreptul de a desfiinta o Familie in conformitate cu sectiunea „Incetare” din prezentul Contract.

CONTRACTARE ELECTRONICA

Prin faptul ca utilizati Magazinele dispuneti si de posibilitatea de a incheia contracte si/sau de a face tranzactii electronic. Confirmati ca cererile Dvs. electronice reprezinta acordul Dvs. si ca va obligati prin si veti plati pentru aceste contracte si tranzactii. Acordul Dvs. si intentia de a fi obligati prin cererile electronice se aplica tuturor inregistrarilor referitoare la toate tranzactiile pe care le incheiati pe acest site, inclusiv notificarile de anulare, politicile, contractele si aplicatiile. Pentru a accesa si a pastra inregistrarile Dvs. electronice, este posibil sa vi se solicite sa dispuneti de anumite hardware si software, pentru care purtati intreaga responsabilitate.

DISPOZITIVE CARE NU SUNT PRODUSE DE APPLE

Daca va creati un Cont sau utilizati Serviciile si/sau Magazinele prevazute in prezentul Contract pe un dispozitiv sau computer care nu sunt produse de Apple, puteti avea acces doar la un numar limitat de functii ale Contului sau ale Serviciilor si/sau Magazinelor. Ca o conditie pentru a putea accesa Contul sau Serviciile si/sau Magazinele pe un dispozitiv sau computer care nu sunt produse de Apple, sunteti de acord cu toti termenii si conditiile relevante prevazute in prezentul Contract, inclusiv, dar fara a se limita la, toate cerintele de utilizare a unui Cont sau a Serviciilor si/sau Magazinelor, limitarile in ceea ce priveste utilizarea, disponibilitatea, declinarea raspunderii pentru garantii, regulile privind continutul si comportamentul Dvs., precum si incetarea. Conditiile prevazute in prezentul Contract in legatura cu functiile sau Serviciile care nu sunt disponibile pentru utilizatorii unor dispozitive sau computere care nu sunt produse de Apple nu va vor fi aplicabile. Acestea includ, de exemplu, App Store. In cazul in care optati ulterior pentru accesarea Contului Dvs. sau a unui Serviciu de pe un dispozitiv sau computer Apple, sunteti de acord ca toti termenii si conditiile continute in prezentul Contract sa se aplice in legatura cu modul in care utilizati Contul sau Serviciile si/sau Magazinele respective.

iTunes nu este responsabila pentru erori materiale.

B. TERMENI SI CONDITII ITUNES STORE

PREZENTUL CONTRACT INCHEIAT INTRE DVS. SI ITUNES SARL. („ITUNES") REGLEMENTEAZA MODUL IN CARE UTILIZATI SERVICIILE ITUNES STORE („SERVICIILE”).

SERVICIILE ITUNES STORE

iTunes este furnizorul Serviciilor, care va permit sa accesati, sa achizitionati sau sa inchiriati o licenta pentru continut digital („Produsele iTunes ") pentru a fi folosite de utilizatorii finali numai in baza termenilor si conditiilor prevazute prin prezentul Contract. iTunes nu este furnizorul aplicatiei iTunes sau a iPad, iPod sau iPhone.

CERINTE PENTRU UTILIZAREA SERVICIILOR

Doar persoanele cu varsta de cel putin 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoane cu varsta mai mica de 13 ani pot fi create de un parinte sau tutore legal utilizator al Family Sharing. Copiii cu varsta mai mica de 18 ani ar trebui sa analizeze prezentul Contract impreuna cu parintele sau tutorele sau legal pentru a se asigura ca respectivul copil si parintele sau tutorele legal il inteleg.

Serviciile va sunt puse la dispozitie numai in Romania. Sunteti de acord sa nu utilizati si sa nu incercati sa utilizati Serviciile din afara acestui teritoriu. iTunes poate utiliza tehnologii pentru verificarea respectarii, de catre Dvs., a acestei cerinte.

Pentru a putea utiliza Serviciile, veti avea nevoie de dispozitive compatibile, acces la internet si anumite elemente software (este posibila perceperea de taxe); este posibil sa se solicite actualizari periodice; iar Serviciile pot fi afectate de performantele acestor elemente. Se recomanda insistent accesul la internet de mare viteza pentru utilizarea curenta si este obligatoriu pentru Inchiriere de Filme. Cea mai recenta versiune a software-ului iTunes este recomandata pentru accesarea Serviciilor si poate fi obligatorie pentru anumite tranzactii sau caracteristici si pentru descarcarea Produselor iTunes cumparate sau achizitionate in prealabil din Servicii. Sunteti de acord ca indeplinirea acestor cerinte, care se pot modifica periodic, intra in responsabilitatea Dvs. Serviciile nu fac parte din niciun alt produs sau oferta, si nicio achizitie sau dobandire a vreunui alt produs nu va fi interpretata a reprezenta sau garanta accesul Dvs. la Servicii.

CONTUL DVS.

In calitate de utilizator inregistrat al Serviciilor, puteti crea un cont („Cont"). Nu dezvaluiti nimanui informatiile Contului Dvs. Sunteti singurul responsabil pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii Contului Dvs. si pentru toate activitatile care au loc pe sau prin intermediul Contului Dvs. si sunteti de acord sa anuntati imediat iTunes in legatura cu orice incalcare de securitate produsa la Contul Dvs. iTunes nu va fi responsabila pentru nicio pierdere ce se produce ca urmare a utilizarii neautorizate a Contului Dvs.

Pentru a cumpara si descarca Produse iTunes prin intermediul Serviciilor, trebuie sa introduceti ID-ul Apple si parola Dvs. Apple sau sa utilizati functia Touch ID pentru autentificarea Contului Dvs. in vederea efectuarii tranzactiilor. Dupa autentificarea Contului Dvs. utilizand ID-ul Apple si parola, nu va mai fi necesara autentificarea pentru un interval de cincisprezece minute pe computer sau Dispozitivul iOS; puteti opta pentru a permite computerului sau dispozitivului Apple TV memorarea parolei pentru a ramane autentificat. In acest interval, veti putea achizitiona si descarca Produse iTunes fara a introduce inca o data parola. Puteti dezactiva posibilitatea de a face tranzactii cu Produse iTunes sau sa modificati setarile pentru a solicita o parola pentru fiecare tranzactie prin modificarea setarilor din computerul, Dispozitivul Dvs. iOS sau Apple TV. Pentru mai multe informatii, accesati http://support.apple.com/kb/HT1904 si http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete cu ocazia inregistrarii si pe parcursul utilizarii Serviciilor („Datele de Inregistrare"), si sunteti de acord sa va actualizati Datele de Inregistrare pentru mentinerea acestora exacte si complete. Sunteti de acord ca iTunes poate stoca si utiliza Datele de Inregistrare pe care le furnizati in vederea administrarii si facturarii taxelor pentru Contul Dvs.

CONFIDENTIALITATE

Serviciile intra sub incidenta Politicii de Confidentialitate a Apple, disponibila la adresa https://www.apple.com/legal/privacy/.

In momentul in care alegeti sa utilizati functia Genius, Apple va colecta periodic, in mod automat, informatii care pot fi utilizate in vederea identificarii componentelor media din biblioteca Dvs. iTunes de pe orice dispozitiv care are activata functia Genius, cum ar fi istoricul si playlist-urile. Aceasta include componentele media cumparate sau achizitionate prin intermediul iTunes si componentele media obtinute din alte surse. Aceste informatii vor fi pastrate sub anonimat, nefiind asociate cu numele sau Contul Dvs . Atunci cand utilizati functia Genius, Apple va utiliza aceste informatii si continuturile bibliotecii Dvs. iTunes, precum si alte informatii, pentru a va oferi recomandari personalizate.

Apple poate folosi numai aceste informatii si le poate combina cu informatiile centralizate din bibliotecile iTunes a altor utilizatori care aleg, de asemenea, sa foloseasca aceasta functie, informatiile legate de istoricul Dvs. de achizitii iTunes Store, informatii centralizate legate de istoricul de achizitii al altor utilizatori iTunes Store si alte informatii obtinute de la terti, pentru a:

• crea playlist-uri personalizate pentru Dvs. din biblioteca Dvs. iTunes.

• va furniza recomandari privitoare la componente media si alte produse si servicii pe care ati dori sa le cumparati sau achizitionati.

• va furniza recomandari cu privire la produse si servicii altor utilizatori.

Informatiile Dvs. vor fi tratate in permanenta in conformitate cu Politica de Confidentialitate a Apple.

Dupa ce ati ales sa folositi functia Genius, veti putea crea playlist-uri Genius pe dispozitive compatibile cu functia Genius.

In cazul in care preferati sa nu colectam si sa nu utilizam informatii din biblioteca Dvs. iTunes in acest mod, nu activati functia Genius. Puteti revoca alegerea Dvs. de a o activa in orice moment, oprind functia Genius din meniul Store in iTunes de pe computerul Dvs. sau oprind functia Genius din Setarile dispozitivului Dvs. Dupa ce faceti optiunea de dezactivare, iTunes nu va mai trimite informatii referitoare la biblioteca Dvs. iTunes catre Apple. In cazul in care ati selectat folosirea in comun a bibliotecii Dvs. de pe mai multe dispozitive , este necesar sa dezactivati functia Genius de pe fiecare dispozitiv .

DISPONIBILITATEA CONTINUTULUI

iTunes isi rezerva dreptul de a schimba optiunile de continut (inclusiv eligibilitate pentru anumite functii) fara notificare.

UTILIZAREA CONTINUTULUI

Sunteti de acord cu faptul ca Produsele iTunes va sunt puse la dispozitie numai in baza unei licente. Intelegeti ca Serviciile si anumite Produse iTunes includ un cadru de securitate pe baza de tehnologie care protejeaza informatii digitale si restrictioneaza utilizarea, de catre Dvs., a Produselor iTunes in limitele anumitor reguli de utilizare („Cadru de Securitate”) stabilite de iTunes si licentiatorii acesteia si ca, indiferent daca Produsele iTunes sunt restrictionate prin tehnologie de securitate, veti folosi Produsele iTunes in conformitate cu regulile de utilizare aplicabile impuse de iTunes si licentiatorii acesteia („Reguli de Utilizare”), si ca orice utilizare in alt mod a Produselor iTunes poate reprezenta o violare a drepturilor de autor. Orice tehnologie de securitate face parte integranta din Produsele iTunes. iTunes isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment Regulile de Utilizare pentru achizitii viitoare cu ajutorul Serviciilor. Cu toate acestea, asemenea modificari nu se vor aplica Produselor iTunes pe care le-ati achizitionat deja. Orice modificare a Regulilor de Utilizare va va fi adusa la cunostinta. In situatia in care refuzati acceptarea noilor Reguli de Utilizare, nu veti mai putea achizitiona Produse iTunes prin intermediul Serviciilor.

REGULI DE UTILIZARE

(i) Veti fi autorizat sa utilizati Produsele iTunes numai in scop personal, non-profit. Pentru detalii privind drepturile Dvs. si restrictiile aplicabile drepturilor Dvs. pentru utilizarea Produselor iTunes, va rugam consultati:

http://www.prsformusic.com

http://www.warnerchappell.com

http://www.sacem.fr

http://www.sdrm.fr

http://www.sesam.org

http://www.ucmr-ada.ro/utilizatori.php?page=7

UCMR-ADA a emis pentru teritoriul Romaniei licenta nr. 18/27.09.2011.

(ii) Veti fi autorizat sa utilizati in orice moment Produsele iTunes pe cinci computere care au instalata aplicatia iTunes, cu exceptia Inchirierilor de Filme (vezi mai jos).

(iii) Veti putea pastra simultan Produse iTunes de pe un numar de pana la cinci Conturi diferite pe un dispozitiv compatibil, cum ar fi un iPad, iPod, iPhone si Apple TV, cu mentiunea ca fiecare iPhone poate sincroniza Produse iTunes tonuri pe un singur dispozitiv autorizat iTunes la un moment dat, iar sincronizarea unui iPhone cu un alt dispozitiv autorizat iTunes va conduce la stergerea Produsului iTunes ton pastrat pe aparatul iPhone respectiv.

(iv) Veti fi autorizat sa inscrieti un playlist audio nu mai mult de sapte ori. Puteti utiliza CD-ul audio pe care ati inscris Produsele Dvs. iTunes in aceleasi moduri in care puteti utiliza un CD audio achizitionat dintr-un magazin de desfacere, sub rezerva legilor privind drepturile de autor din Romania.

(v) Nu veti avea dreptul de a inscrie Produse iTunes video sau Produse iTunes tonuri decat in scopuri de backup, iar copiile de siguranta ale Produselor iTunes video vor fi rulate prin aplicatia iTunes.

(vi) Produsele iTunes Plus nu contin tehnologie de securitate care restrictioneaza utilizarea, de catre Dvs., a Produselor iTunes respective, iar Regulile de Utilizare (ii) – (v) nu se aplica Produselor iTunes Plus. Puteti copia, pastra si inscrie Produsele iTunes Plus dupa cum poate fi necesar, in mod rezonabil, pentru uz personal, non-profit.

(vii) Veti putea sincroniza manual un film de pe cel putin un dispozitiv autorizat iTunes cu dispozitive dotate cu modul de sincronizare manual, cu conditia ca filmul sa fie asociat cu un Cont pe dispozitivul principal autorizat iTunes, unde dispozitivul principal autorizat iTunes este cel care a fost primul sincronizat cu dispozitivul sau cel pe care l-ati desemnat ulterior drept principal utilizand aplicatia iTunes.

(viii) Este necesara o conexiune HDCP pentru a viziona filmele si show-urile TV transmise prin HDMI.

(ix) Filme inchiriate

(a) Filmele inchiriate nu pot fi vazute pe mai multe dispozitive odata. Trebuie sa fiti contectat la Servicii in momentul in care transferati filme inchiriate, iar aceasta operatiune poate fi realizata numai intre computerul Dvs. si alte dispozitive compatibile. Filmele inchiriate prin folosirea aparatului Dvs. Apple TV sau iPad, iPhone 4 sau iPod touch nu pot fi mutate. In situatia in care mutati un film pe un dispozitiv compatibil si apoi utilizati Serviciile pentru reinstalarea dispozitivului respectiv, sau alegeti Reglaje > Resetare > Stergere intregul continut si reglajele de pe dispozitivul in cauza, filmul va fi sters definitiv.

(b) Dupa ce ati achizitionat un film inchiriat, trebuie sa descarcati respectivul film intr-un interval de treizeci (30) de zile. Aveti la dispozitie treizeci (30) de zile dupa descarcarea unui film pentru a incepe vizionarea sa. Dupa inceperea vizionarii, aveti la dispozitie patruzeci si opt (48) de ore pentru a finaliza vizualizarea filmului. Oprirea, pauza, sau reluarea de la inceput a filmului nu prelungesc perioada de timp in care este posibila vizionarea acestuia.

Anumite Produse iTunes, inclusiv, dar fara a se limita la Filmele inchiriate, pot fi descarcate o singura data si nu pot fi inlocuite daca se pierd din orice motiv; este responsabilitatea Dvs. sa nu pierdeti, distrugeti sau deteriorati Produsele iTunes dupa ce le descarcati, precum si sa le faceti copii de siguranta.

Livrarea Produselor iTunes nu va transfera niciun drept de utilizare comerciala sau promotionala asupra Produselor iTunes. Orice posibilitati de inscriere sau exportare au scopul de a va usura folosirea si nu vor reprezenta o acordare, renuntare sau alta limitare a niciunor drepturi ale titularilor drepturilor de autor asupra continutului inclus in niciun Produs iTunes.

Confirmati ca anumite aspecte ale Serviciilor, Produselor iTunes si administrarea Regulilor de Utilizare presupune implicarea neintrerupta a iTunes.

SECURITATEA CONTINUTULUI

Sunteti de acord sa nu incalcati, sa nu va sustrageti, sa nu apelati la inginerie inversa, descompuneti, dezasamblati sau sa interveniti in alt fel asupra niciunui element al Cadrului de Securitate —si sa nu incercati sau sa ajutati o alta persoana in aceste operatiuni. Fara derogare de la nicio alta prevedere, puteti inscrie Produse iTunes audio pe CD, in limitele Regulilor de Utilizare. Regulile de Utilizare pot fi controlate si monitorizate de iTunes in scopuri ce tin de conformitate, iar iTunes isi rezerva dreptul de a aplica Regulile de Utilizare fara a va anunta.

SECURITATEA SERVICIILOR

Sunteti de acord sa nu accesati Serviciile in niciun alt mod decat prin utilizarea software-ului pus la dispozitie de Apple Inc. sau societatile afiliate din grupul acesteia („Apple”) pentru accesarea Serviciilor. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care va este pus la dispozitie de Apple pentru accesarea Servicilor in nicio maniera sau forma, si sa nu utilizati versiuni modificate de software, in niciun scop, inclusiv obtinerea accesului neautorizat la Servicii. Nu veti accesa sau incerca sa accesati un Cont pe care nu sunteti autorizati sa il accesati. Incalcarile securitatii sistemului sau a retelei pot atrage raspunderea civila sau penala.

PRODUSE HIGH-DEFINITION (HD)

Produsele HD pot fi vizualizate numai pe dispozitive compatibile HD; cu toate acestea, Produsele HD cumparate (nu inchiriate) includ o versiune standard-definition pentru a fi folosita pe dispozitivele care nu sunt compatibile HD.

TRANSMITEREA CATRE SERVICII

Serviciile pot asigura functii interactive care va permit sa transmiteti materiale (inclusiv legaturi la continut al tertilor) in zone ale Serviciilor care pot fi accesate si vizualizate de public. Sunteti de acord ca orice utilizare, din partea Dvs., a acestor functii, inclusiv orice materiale transmise de Dvs., intra in intregime in responsabilitatea Dvs., nu vor incalca sau contraveni drepturilor niciunei alte parti si nu vor incalca nicio lege, nu vor contribui sau incuraja incalcarea si nicio alta conduita ilegala de alta natura, nefiind ofensatoare in niciun alt mod. De asemenea, sunteti de acord ca ati obtinut toate drepturile si licentele necesare. Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete in legatura cu orice materiale pe care le transmiteti prin Servicii. Prin prezenta clauza, acordati iTunes o licenta neexclusiva, globala, perpetua, fara redevente, de utilizare a materialelor respective in cadrul Serviciilor sau in legatura cu Produsele iTunes, fara nicio compensatie sau obligatie din partea Dvs. iTunes isi rezerva dreptul de a nu posta sau publica niciun material, si de a elimina sau edita orice material, in orice moment, la libera sa alegere fara notificare sau raspundere.

iTunes are dreptul, dar nu obligatia, de a monitoriza orice materiale transmise de Dvs. sau disponibile in alt fel in Servicii, de a investiga orice incalcare raportata sau aparenta a prezentului Contract si de a lua orice masura pe care iTunes, la libera sa alegere, o considera adecvata, inclusiv, dar fara a se limita la, incetarea contractului in baza acestor termeni si conditii sau a Politicii Dreptului de Autor a Apple (https://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALE ALE TERTILOR

Anumit continut, Produsele iTunes si serviciile disponibile prin intermediul Serviciilor pot include materiale provenind de la terti. iTunes poate furniza legaturi la pagini de internet ale tertilor, pentru a va usura utilizarea. Sunteti de acord ca iTunes nu este responsabila de verificarea sau evaluarea continutului sau a corectitudinii si ca iTunes nu garanteaza si nu va purta nicio raspundere sau responsabilitate pentru niciun material sau pagini de internet ale tertilor si pentru niciun alt material, produs sau serviciu al tertilor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza niciun material al tertilor intr-o maniera care ar incalca sau contraveni drepturilor vreunei alte parti si ca iTunes nu va fi tinuta responsabila in niciun fel pentru nicio astfel de utilizare, din partea Dvs.

MATERIALE NEPOTRIVITE

Intelegeti ca prin utilizarea Serviciilor puteti intalni materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente sau nepotrivite si ca acest continut poate fi identificat sau nu a cuprinde materiale explicite. Cu toate acestea, sunteti de acord sa utilizati Serviciile pe propriul risc si ca iTunes nu va avea nicio raspundere fata de Dvs. pentru materiale care ar putea fi considerate ofensatoare, indecente sau nepotrivite. Tipurile de Produse si descrierile sunt prezentate pentru a va usura utilizarea, si sunteti de acord ca iTunes nu garanteaza exactitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Sunteti de acord ca Serviciile, inclusiv, dar fara a se limita la Produsele iTunes, grafica, interfata de utilizator, clipurile audio, videoclipurile, continutul editorial si textele si software-ul utilizate pentru implementarea Serviciilor, contin informatii si materiale proprietare detinute de iTunes si/sau licentiatorii acesteia, fiind protejate prin legile aplicabile privind proprietatea intelectuala sau alte materii, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza informatiile si materialele proprietare in cauza altfel decat in vederea utilizarii Serviciilor in conformitate cu prezentul Contract. Nicio sectiune a Serviciilor nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc, decat in masura permisa prin prezentii termeni. Sunteti de acord sa nu modificati, dati in chirie, luati in chirie, imprumutati, vindeti, distribuiti sau creati in niciun fel lucrari derivate pornind de la Servicii, si sa nu exploatati Serviciile in nicio modalitate neautorizata de niciun fel, inclusiv, dar fara a se limita la, incalcarea limitelor sau incarcarea capacitatii retelei.

Fara derogare de la nicio alta prevedere a prezentului Contract, iTunes si licentiatorii sai isi rezerva dreptul de a schimba, suspenda, elimina sau dezactiva, fara notificare, accesul la orice Produse iTunes, continut sau alte materiale care sunt oferite prin intermediul Serviciilor. iTunes nu va fi tinuta raspunzatoare in niciun caz pentru efectuarea acestor schimbari. De asemenea, iTunes poate impune limite privind utilizarea sau accesul la anumite functii sau sectiuni ale Serviciilor, in orice fel si fara notificare sau atragerea raspunderii. Eliminarea continutului din Servicii nu va afecta produsele pe care le-ati achizitionat deja prin intermediul Serviciilor.

iTunes si/sau licentiatorii sai detin dreptul de autor asupra Serviciilor, inclusiv compilarea continutului, postarilor, legaturilor la alte resurse de pe internet si descrierile acestor resurse. Utilizarea oricarei parti a Serviciilor, cu exceptia utilizarii Serviciilor conform acordurilor cuprinse in prezentii Termeni si Conditii, este strict interzisa si incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane si poate atrage raspunderea Dvs. civila si penala prin penalizari, inclusiv posibile daune-interese pecuniare, pentru incalcarea drepturilor de autor.

Apple, emblema Apple, iTunes si alte marci, marci de servicii, elemente grafice si embleme Apple utilizate in legatura cu Serviciile sunt marci sau marci inregistrate ale Apple Inc. in S.U.A. si/sau alte tari. Alte marci, marci de servicii, elemente grafice si embleme folosite in legatura cu Serviciile pot fi marcile proprietarilor respectivi ai acestora. Nu va este acordat niciun drept sau licenta in legatura cu niciuna dintre marcile enumerate mai sus sau utilizarea oricareia dintre marcile respective.

In calitate de titular al unui Cont de Servicii in stare corespunzatoare, va poate fi asigurat acces limitat pentru descarcarea anumitor elemente de coperta ale albumelor pentru muzica pastrata in iTunes Library a aplicatiei Dvs. iTunes. Acest acces va este acordat numai pentru usurarea utilizarii, iar iTunes nu garanteaza si nu va purta nicio raspundere sau responsabilitate pentru copertile de album sau pentru modul in care Dvs. le utilizati. Puteti accesa coperti de album numai pentru muzica pentru care detineti o copie in mod legal. Copertile de album va sunt furnizate numai pentru folosinta personala, non-profit. Sunteti de acord ca nu veti utiliza coperti de album in niciun mod care ar incalca sau contraveni prezentului Contract sau drepturilor oricarei alte parti, si ca iTunes nu este in niciun fel responsabila pentru utilizarea de catre Dvs. in acest fel.

INCETARE

In situatia in care nu respectati, sau iTunes are motive temeinice sa considere ca nu ati respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la libera sa alegere, fara a va transmite o notificare, poate: (i) denunta prezentul Contract si/sau inchide Contul Dvs., iar Dvs. veti fi in continuare raspunzator pentru toate sumele datorate in baza Contului Dvs. pana la si incluzand data incetarii; si/sau (ii) dispune incetarea licentei de software; si/sau (iii) impiedica accesul la Servicii (sau orice parte a acestora).

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau intrerupe Serviciile (sau orice parte sau continut al acestora) in orice moment si iTunes nu va fi raspunzatoare fata de Dvs. sau orice tert in cazul in care isi exercita aceste drepturi. In masura in care acest lucru este posibil, iTunes va va avertiza din timp de orice modificare, suspendare sau intrerupere a Serviciilor. Inchiderea Serviciilor nu va afecta Produsele iTunes pe care le-ati achizitionat deja. Cu toate acestea, este posibil sa nu mai puteti autoriza alte computere sa utilizeze Produsele iTunes.

DECLINAREA RASPUNDERII PENTRU GARANTII; LIMITAREA RASPUNDERII

a. iTunes va furniza Serviciile cu diligenta si competenta rezonabile. iTunes nu face nicio alta promisiune sau garantie in legatura cu Serviciile si, in special, nu garanteaza faptul ca:

(i) utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor va fi neintrerupta sau lipsita de erori. Sunteti de acord ca iTunes poate elimina periodic Serviciile pentru perioade nedeterminate de timp, sau anula Serviciile in orice moment din motive tehnice sau operationale si, in masura in care acest lucru este posibil, va va transmite o notificare in acest sens;

(ii) nu vor exista pierderi, coruperi, atacuri, virusi, interferente, acte de hacking, sau alte intruziuni de securitate la Servicii care vor constitui evenimente de Forta Majora, iar iTunes denunta orice raspundere in aceasta privinta. Veti purta responsabilitatea pentru realizarea de copii de siguranta ale sistemului propriu, inclusiv orice Produse iTunes cumparate, achizitionate sau inchiriate prin intermediul Serviciilor.

b. In limitele permise de lege, cu exceptia prevederilor literei (d) de mai jos, sau in situatia in care va exercitati vreun drept statutar aplicabil la rambursare sau despagubire, iTunes, administratorii, directorii, salariatii, afiliatii, agentii, contractantii sau licentiatorii acesteia nu vor fi in niciun caz trasi la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu produs de iTunes, salariatii sau agentii sai, in cazul in care:

(i) nu exista nicio incalcare a unei obligatii legale de diligenta pe care iTunes sau oricare dintre salariatii sau agentii nostri o au fata de Dvs.;

(ii) aceasta nu constituie un rezultat predictibil, in mod rezonabil, al vreunei asemenea incalcari;

(iii) orice majorare a pierderii sau daunei rezulta din incalcarea, de catre Dvs., a oricarui termen al prezentului Contract;

(iv) aceasta rezulta dintr-o hotarare a iTunes de a elimina sau respinge prelucrarea oricaror informatii sau continut, de a va avertiza, de a suspenda sau intrerupe accesul Dvs. la Servicii, sau de a intreprinde orice alt demers in timpul investigatiei unei presupuse incalcari sau ca urmare a concluziei iTunes ca prezentul Contract a fost incalcat; sau

(v) are legatura cu pierderea de venituri, afacere sau profituri, sau orice pierdere de date sau corupere de date in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor.

c. iTunes va depune eforturi rezonabile pentru a proteja informatiile pe care le transmiteti in legatura cu Serviciile, inclusiv impotriva utilizarii lor frauduloase.

d. Nicio prevedere a prezentului Contract nu elimina si nu limiteaza raspunderea iTunes pentru frauda, neglijenta grava, abuz intentionat, sau pentru deces sau vatamare personala.

e. In cazul in care incalcati prezentul Contract, veti purta raspunderea fata de iTunes, administratorii, directorii, salariatii, afiliatii, agentii, contractantii si licentiatorii acesteia pentru orice pretentie rezultata din incalcarea pe care ati comis-o. De asemenea, veti fi raspunzator pentru orice demers intreprins de iTunes in cadrul investigatiei sale a unei incalcari suspecatate a prezentului Contract, sau ca urmare a constatarilor sau hotararii acesteia in sensul ca s-a produs o incalcare a prezentului Contract.

MODIFICARI

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul Contract si sa impunea termeni sau conditii noi sau suplimentare privind utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor. Aceste modificari si termenii si conditiile suplimentare va vor fi comunicate si, daca sunt acceptate, vor intra in imediat in vigoare si vor fi integrate in prezentul Contract. In situatia in care refuzati sa acceptati aceste modificari, iTunes va avea dreptul de a denunta Contractul.

DIVERSE

Prezentul Contract reprezinta intregul acord intre Dvs. si iTunes si reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor, prevaland asupra oricaror acorduri prealabile incheiate intre Dvs. si iTunes. De asemenea, este posibil sa intrati sub incidenta unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in situatiile in care utilizati servicii afiliate, anumite Produse iTunes, continut al tertilor, sau software al tertilor. In cazul in care orice parte din prezentul Contract este tinuta a fi invalida sau inaplicabila, partea respectiva va fi interpretata intr-o maniera care sa corespunda legii aplicabile astfel incat sa reflecte, cat mai indeaproape posibil, intentiile initiale ale partilor, iar clauzele ramase vor continua sa fie in deplina vigoare si sa produca efecte. Faptul ca iTunes nu exercita sau nu pune in aplicare orice prevedere a prezentului Contract nu va reprezenta o renuntare la prevederea respectiva si la nicio alta prevedere. iTunes nu va fi responsabila pentru neindeplinirea vreuneia dintre obligatiile sale din cauze ce nu se afla sub controlul sau.

Serviciile sunt operate de iTunes de la sediul din Luxembourg. Sunteti de acord sa respectati toate legile, normele, ordonantele si reglementarile locale, statale, federale si nationale care sunt incidente folosirii, de catre Dvs., a Serviciilor. Prezentul Contract si utilizarea Serviciilor sunt reglementate de legile din Romania.

iTunes poate face un anunt in legatura cu Serviciile prin transmiterea unui mesaj e-mail la adresa de e-mail a Contului Dvs. sau prin scrisoare prin serviciile de posta la adresa de corespondenta aferenta Contului Dvs., sau prin postari facute in cadrul Serviciilor. Notificarile vor intra imediat in vigoare.

iTunes isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care iTunes le considera necesare sau corespunzatoare, in mod rezonabil, pentru punerea in aplicare si /sau verificarea conformitatii cu orice parte a prezentului Contract. Sunteti de acord ca iTunes are dreptul, fara atragerea raspunderii fata de Dvs., de a dezvalui orice Date de Inregistrare si/sau informatii de Cont autoritatilor de aplicare a legii, functionarilor statului si /sau unui tert, dupa cum considera iTunes a fi necesar sau corespunzator in mod rezonabil pentru punerea in aplicare si/sau verificarea respectarii oricarei parti din prezentul Contract (inclusiv, dar fara a se limita la, dreptul iTunes de a colabora in orice proceduri juridice cu privire la utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor si /sau a Produselor iTunes, si/sau pretentiile tertilor in sensul ca utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor si/sau a Produselor iTunes este ilegala si/sau incalca drepturile tertului respectiv).

Despre iTunes: Numarul nostru de inregistrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostru social se afla la adresa 31–33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg.

C. TERMENI SI CONDITII MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE

PREZENTUL CONTRACT INTRE DVS. SI ITUNES SARL („ITUNES") REGLEMENTEAZA UTILIZAREA, DE CATRE DVS., A MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE („MAGAZINELE”) SI ACHIZITIONAREA DE LICENTE DE LA ACESTEA, CARE VA SUNT VANDUTE DE CATRE ITUNES.

MAC APP STORE, APP STORE SI IBOOKS STORE

iTunes este furnizorul Magazinelor care va permit sa achizitionati de la iTunes licente pentru produse software de la App Store si Mac App Store (denumite, impreuna, „Produsele App Store”) si continut de carte digital („Produsele iBooks Store”) pentru utilizarea de catre utilizatorul final numai in baza termenilor si conditiilor stipulati in prezentul Contract. Pentru Produsele AppStore, utilizatorii finali pot fi persoane fizice actionand in nume propriu, sau societati comerciale sau institutii educationale. Produsele App Store si Produsele iBooks Store vor fi denumite, impreuna, „Produsele”.

CERINTE PENTRU UTILIZAREA MAGAZINELOR

Doar persoanele cu varsta de cel putin 13 ani pot crea conturi. Conturile pentru persoane cu o varsta mai mica de 13 ani pot fi create de catre un parinte sau tutore legal care utilizeaza Family Sharing,. Copiii cu varsta mai mica de 18 ani ar trebui sa analizeze prezentul Contract impreuna cu parintele sau tutorele legal pentru a se asigura intelegerea ca respectivul copil si parintele sau tutorele legal il inteleg..

Magazinele va sunt disponibile numai in Romania. Sunteti de acord sa nu utilizati si sa nu incercati sa utilizati Magazine din afara acestor zone. iTunes poate utiliza tehnologii pentru a verifica faptul ca respectati aceasta cerinta.

Utilizarea Magazinelor necesita dispozitive compatibile, acces la Internet si un anumit software (se pot aplica anumite comisioane); poate necesita actualizari periodice si/sau descarcarea de continut la cerere („on-demand”) pe baza folosirii aplicatiilor si limitarilor de resurse (ceea ce poate utiliza trafic de date celulare); si poate fi afectata de functionarea acestor factori. Se recomanda cu tarie acces de mare viteza la internet. Sunt recomandate ultimele versiuni ale software-ului necesar (inclusiv, dar fara a se limita la, iOS, iTunes si Mac App Store) pentru accesarea Magazinelor si poate fi necesara pentru anumite tranzactii sau caracteristici si pentru a descarca Produsele cumparate sau achizitionate anterior din Magazine. Sunteti de acord ca responsabilitatea pentru aceste cerinte, care se pot modifica periodic, va revine. Magazinele nu fac parte din niciun alt produs sau oferta, si nicio achizitie sau obtinere a niciunui alt produs nu va fi interpretata a reprezenta sau a va garanta accesul la Magazine.

CONTUL DVS.

In calitate de utilizator inregistrat al Magazinelor, puteti crea un cont („Cont"). Nu comunicati nimanui informatiile Contului Dvs. Sunteti unicul responsabil pentru pastrarea confidentialitatii si securitatii Contului Dvs., si pentru toate activitatile care sunt realizate din sau prin intermediul Contului Dvs., si sunteti de acord sa instiintati fara intarziere iTunes in legatura cu orice incalcare a securitatii Contului Dvs. iTunes nu va fi responsabila de nicio pierdere produsa ca urmare a utilizarii neautorizate a Contului Dvs.

Pentru a achizitiona si descarca Produsele App Store din Magazine, trebuie sa introduceti ID-ul Dvs. Apple si parola sau sa utilizati functia Touch ID in vederea autentificarii Contului Dvs. in vederea efectuarii tranzactiilor. Dupa autentificarea Contului Dvs. utilizand Apple ID si parola, nu va mai fi nevoie sa va autentificati in urmatoarele cincisprezece minute; in acest interval, veti putea achizitiona si descarca Produse App Store fara a mai introduce parola. Puteti, de asemenea, sa alegeti sa impuneti introducerea parolei pentru fiecare tranzactie si, in mod separat, sa setati dispozitivul Dvs. sa isi aminteasca parola doar pentru tranzactiile gratuite. Puteti dezactiva posibilitatea de a efectua tranzactii privind Produsele App Store sau sa modificati setari pentru a solicita o parola pentru fiecare tranzactie de Produs App si Book prin reglarea setarilor din dispozitivul Dvs. Pentru informatii suplimentare, vizitati http://support.apple.com/kb/HT1904 si http://support.apple.com/kb/HT4213.

Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete la inregistrare, si in timpul utilizarii, Magazinelor („Date de Inregistrare"), si sunteti de acord sa actualizati Datele Dvs. de Inregistrare pentru a le mentine exacte si complete. Sunteti de acord ca iTunes poate depozita si utiliza Datele de Inregistrare pe care le furnizati pentru comisioanele de intretinere si facturare aferente Contului Dvs.

LIVRARE AUTOMATA SI DESCARCAREA ACHIZITIILOR ANTERIOARE

In momentul in care achizitionati pentru prima data Produse (excluzand produsele achizitionate de la Mac App Store) prin intermediul Magazinelor (denumite, impreuna, „Continut Eligibil”), puteti opta pentru a primi automat („descarcare automata”) copii ale Continutului Eligibil respectiv pe echipamente suplimentare compatibile purtand marca Apple cu software compatibil, prin asocierea echipamentelor respective, cu respectarea regulilor de asociere de mai jos (fiecare dintre acestea fiind denumit un „Dispozitiv Asociat”). Pentru fiecare Dispozitiv Asociat, puteti specifica tipul de Continut Eligibil, daca exista, care poate fi descarcat automat pe dispozivul respectiv. Pe un Dispozitiv Asociat care poate receptiona notificari de tip push („Prevazut cu Tehnologia Push”), inclusiv Dispozitivele iOS, Produsele vor fi descarcate automat pe Dispozitivul Asociat atunci cand este conectat la Internet; pe un Dispozitiv Asociat care nu este Prevazut cu Tehnologia Push, inclusiv cele cu sistem de operare Windows, Continutul Eligibil va aparea automat in secventa de descarcare si puteti initia manual descarcarea prin iTunes.

Pentru a va facilita utilizarea, in urma achizitionarii Continutului Eligibil, puteti descarca anumite parti din respectivul Continut Eligibil achizitionat in prealabil pe orice Dispozitiv Asociat. Este posibil ca un anumit Continut Eligibil pe care l-ati achizitionat in prealabil sa nu fie disponibil pentru descarcare ulterioara in orice moment, iar iTunes nu poate fi tinuta raspunzatoare in niciun fel in aceasta situatie. Deoarece este posibil sa nu puteti descarca ulterior un anumit Continut Eligibil achizitionat in prealabil, din momentul in care ati descarcat un element de Continut Eligibil, va revine responsabilitatea de a nu il pierde, distruge sau deteriora si este recomandabil sa ii faceti un back-up.

Asocierea Dispozitivelor Asociate se supune urmatoarelor conditii:

(i) Puteti descarca automat Continut Eligibil sau descarca Continut Eligibil achizitionat in prealabil dintr-un Cont pe un numar de pana la 10 Dispozitive Asociate, cu conditia ca cel mult 5 sa fie computere autorizate de iTunes.

(ii) Un Dispozitiv Asociat poate fi asociat cu un singur Cont in orice moment.

(iii) Puteti muta un Dispozitiv Asociat intr-un Cont diferit numai o data la 90 de zile.

(iv) Puteti descarca continut gratuit achizitionat in prealabil pe un numar nelimitat de dispozitive in masura in care acesta este gratuit in Magazine, dar nu mai mult de 5 computere autorizate de iTunes.

Conditiile (i) - (iv) de mai sus nu se aplica Produselor App Store.

Anumite elemente de Continut Eligibil pot avea dimensiuni mari sau pot initia livrarea continua de continut pe baza utilizarii si a limitarilor de resurse si este posibil sa se perceapa tarife semnificative pentru transfer de date la transferul Continutului Eligibil respectiv printr-o conexiune de date.

FURNIZAREA AUTOMATA A ACTUALIZARILOR

Dispozitivul sau computerul Dvs. se va conecta periodic la App Store si Mac App Store pentru actualizari la aplicatiile de pe dispozitivul sau computerul Dvs. si, daca este disponibila, actualizarea poate fi descarcata si instalata automat. Anumite Produse App Store pot, de asemenea, sa descarce continut suplimentar, cum ar nivele de jocuri sau capitole, in mod continuu pe baza utilizarii si limitarilor de resurse. Sunteti de acord ca Apple, prin App Store si Mac App Store, poate sa descarce si sa instaleze automat actualizari si continut pe dispozitivele sau computerul Dvs. Puteti dezactiva complet actualizarile automate in orice moment modificand setarile actualizarilor automate de pe dispozitiv sau computer. Pentru a impiedica descarcarea de continut la cerere („on-demand”) in cadrul unui Produs App Store, stergeti Produsul App Store din dispozitivul Dvs.

APP BUNDLES

Unele Produse din App Store pot contine mai multe elemente („App Bundles”). Pretul afisat pentru un App Bundle este pretul care vi se va percepe la cumpararea App Bundle-ului. Pretul App Bundle-ului poate fi redus pentru a lua in considerare pretul Produselor din App Store deja cumparate sau achizitionate de Dvs., dar poate include un cost minim de completare a App Bundle.

CONFIDENTIALITATE

Cu exceptia prevederilor diferite din prezentul Contract, Magazinele intra sub incidenta Politicii de Confidentialitate a Apple la https://www.apple.com/legal/privacy/.

UTILIZAREA PRODUSELOR SI A MAGAZINELOR

iTunes va vinde o licenta de utilizare a Produselor. Dupa achizitionarea de la iTunes, licenta respectiva reprezinta un contract direct intre Dvs. si editorul Produsului respectiv („Editorul") care reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a Produsului in cauza. Intelegeti ca Magazinele si anumite Produse includ un cadru de securitate care utilizeaza tehnologie ce protejeaza informatiile digitale si va restrictioneaza utilizarea Produselor la anumite reguli de utilizare („Cadru de Securitate”) stabilite de iTunes si Editori si ca, indiferent daca Produsele sunt limitate sau nu prin tehnologie de securitate, veti utiliza Produsele in conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de catre iTunes si Editori („Reguli de Utilizare”), si ca orice alta utilizare a Produselor poate constitui o incalcare a drepturilor de autor. Orice tehnologie de securitate face parte inseparabila din Produse. iTunes isi rezerva dreptul de a modifica Regulile de Utilizare pentru achizitiile viitoare din Magazine, in orice moment. Cu toate acestea, asemenea modificari nu se vor aplica Produselor pe care le-ati achizitionat deja. Orice modificare a Regulilor de Utilizare va va fi comunicata. In eventualitatea in care refuzati sa acceptati noile Reguli de Utilizare, nu veti mai avea posibilitatea de a achizitiona Produse din Magazine.

SECURITATEA CONTINUTULUI

Sunteti de acord sa nu incalcati, sa nu va sustrageti, sa nu utilizati inginerie inversa, sa nu decompilati, dezasamblati sau sa interferati in alt fel cu niciun element al Cadrului de Securitate—si sa nu incercati sau sa ajutati o alta persoana in acest sens. Regulile de Utilizare pot fi controlate si monitorizate de iTunes in scopuri de conformitate, iar iTunes isi rezerva dreptul de a pune in aplicare Regulile de Utilizare fara a va notifica.

SECURITATEA MAGAZINULUI

Sunteti de acord sa nu accesati Magazinele prin niciun mijloc decat prin utilizarea software-ului care va este furnizat de Apple Inc. sau de societatile din grup afiliate acesteia („Apple”) pentru accesarea Magazinelor. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul care va este furnizat de Apple pentru a accesa Magazinele in niciun fel si in nicio forma, si nici sa utilizati versiuni modificate ale software-ului, in niciun scop, inclusiv obtinerea accesului neautorizat la Magazine. Nu veti accesa si nu veti incerca sa accesati un Cont pe care nu sunteti autorizat sa il accesati. Incalcarile securitatii sistemului sau retelei pot atrage raspunderea civila sau penala.

Livrarea Produselor nu va transfera niciun drept de utilizare promotionala asupra Produselor.

Confirmati ca anumite aspecte ale Magazinelor, Produselor si administrarea Regulilor de Utilizare atrage implicarea continua a iTunes, fara a afecta faptul ca iTunes nu este parte la licenta dintre Dvs. si Editorii Produselor.

TRANSMITEREA CATRE MAGAZINE

Magazinele pot oferi optiuni interactive care va permit sa transmiteti materiale (inclusiv linkuri la continut al tertilor) in zone ale Magazinelor care pot fi accesate si vizualizate de alti utilizatori ai Magazinelor si de public. Sunteti de acord ca orice utilizare, de catre Dvs., a unor asemenea optiuni, inclusiv orice materiale transmise de Dvs., vor intra in responsabilitatea Dvs. exclusiva, nu vor incalca sau viola drepturile niciunei alte parti si nu vor incalca nicio lege, nu vor contribui si nu vor incuraja infractiuni si niciun alt fel de conduita ilegala, si nu vor fi, in niciun alt fel, obscene. De asemenea, sunteti de acord ca ati obtinut toate drepturile si licentele necesare. Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete in legatura cu transmiterea, de catre Dvs., a oricaror materiale pe Magazine. Prin prezenta, acordati iTunes o licenta globala, perpetua, libera de redevente, neexclusiva, de utilizare a materialelor respective ca parte a Magazinelor sau in legatura cu Produsele, fara nicio despagubire sau obligatie fata de Dvs. iTunes isi rezerva dreptul de a nu afisa sau publica niciun material, si de a indeparta sau edita orice material, in orice moment, la libera sa alegere, fara notificare sau atragerea raspunderii. Nu puteti posta comentarii sau ratinguri pentru Produsele App Store descarcate folosind un Cod de Continut promotional.

iTunes are dreptul, dar nu obligatia, de a monitoriza orice materiale transmise de Dvs. sau care sunt disponibile, in orice fel, in Magazine, de a investiga orice incalcare raportata sau aparenta a prezentului Contract si de a intreprinde orice demers pe care iTunes, la libera sa alegere, il considera adecvat, inclusiv, dar fara a se limita la, reziliere in baza prezentului contract sau in baza Politicii Dreptului de Autor a Apple (https://www.apple.com/legal/copyright.html).

MATERIALE ALE TERTILOR

Anumite continuturi, Produse si servicii disponibile prin intermediul Magazinelor pot include materiale de la terti. iTunes poate furniza linkuri la pagini de internet ale tertilor, cu scop orientativ. Sunteti de acord ca iTunes nu poarta responsabilitatea pentru examinarea sau evaluarea continutului sau corectitudinii si ca iTunes nu garanteaza si nu va fi tinuta in niciun fel raspunzatoare sau responsabila pentru niciun material si nicio pagina de internet ale tertilor, si pentru niciun alt material, produs sau serviciu al tertilor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza niciun material al tertilor intr-o maniera care ar incalca sau viola drepturile niciunei alte parti si ca iTunes nu este tinuta in niciun fel responsabila pentru nicio asemenea utilizare a Dvs.

MATERIALE NEPOTRIVITE

Intelegeti ca utilizand Magazinele puteti intalni materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente sau nepotrivite, si ca asemenea continuturi pot fi identificate sau nu a contine materiale explicite. Cu toate acestea, sunteti de acord sa utilizati Magazinele pe propriul Dvs. risc si iTunes nu va raspunde fata de Dvs. pentru materialele pe care le puteti gasi ofensatoare, indecente sau nepotrivite. Tipurile de produse si descrierile acestora sunt furnizate spre informare, si sunteti de acord ca iTunes nu garanteaza exactitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Sunteti de acord ca Magazinele, inclusiv, dar fara a se limita la Produse, grafica, interfata de utilizator, clipuri audio, continut editorial, si textele si software-ul utilizat pentru implementarea Magazinelor, contin informatii si materiale private care sunt proprietatea iTunes si/sau a Editorilor, si sunt protejate de legile aplicabile privind proprietatea intelectuala sau alte aspecte, inclusiv, dar fara a se limita la, drepturile de autor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza asemenea informatii sau materiale private in niciun fel, decat pentru utilizarea Magazinelor in conformitate cu prezentul Contract. Nicio parte a Magazinelor nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc, decat dupa cum se permite in mod expres prin prezentii termeni. Sunteti de acord sa nu modificati, inchiriati, oferiti spre utilizare, imprumutati, vindeti, distribuiti, si sa creati lucrari derivate pe baza Magazinelor in niciun fel, si sa nu exploatati Magazinele in nicio modalitate neautorizata, inclusiv, dar fara a se limita la, prin incalcarea limitelor sau incarcarea capacitatii retelei.

Fara a aduce atingere niciunei alte prevederi din prezentul Contract, iTunes si Editorii isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, elimina sau dezactiva accesul la orice Produse, continut, sau alte materiale ce formeaza o parte a Magazinelor in orice moment fara notificare. In niciun caz iTunes nu va fi raspunzatoare pentru realizarea acestor modificari. De asemenea, iTunes poate impune limite pentru utilizarea sau accesarea anumitor optiuni sau parti ale Magazinelor, in orice fel si fara notificare sau atragerea raspunderii. Eliminarea Produselor din Magazine nu va afecta Produsele pe care Dvs. le-ati achizitionat deja din Magazine.

iTunes si/sau licentiatorii sai detin drepturile de autor asupra Magazinelor, inclusiv compilarea continutului, afisarile, linkurile la alte resurse de Internet, si descrierile acestor produse. Utilizarea oricarei parti a Magazinelor, cu exceptia utilizarii Magazinelor in conformitate cu prevederile prezentului Contract, este strict interzisa si incalca drepturile de proprietate intelectuala ale altor persoane si poate atrage raspunderea Dvs. civila sau penala, inclusiv posibile daune-interese pecuniare, pentru incalcarea drepturilor de autor.

Apple, emblema Apple, iTunes, App Store si alte marci de comert ale Apple, marcile de serviciu, grafica si emblemele utilizate in legatura cu Magazinele sunt marci de comert sau marci inregistrate ale Apple Inc. in SUA si/sau alte tari. Alte marci de comert, marci de serviciu, grafica si embleme utilizate in legatura cu Magazinele pot fi marcile de comert ale proprietarilor respectivi ale acestora . Nu vi se acorda niciun drept sau licenta cu privire la niciuna dintre marcile de comert mentionate mai sus si la nicio utilizare a acestor marci de comert.

INCETARE

In cazul in care nu respectati, sau iTunes are motive intemeiate sa considere ca nu ati respectat, oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la libera sa alegere, fara a va instiinta, poate: (i) rezilia prezentul Contract si/sau Contul Dvs., iar Dvs. veti fi in continuare responsabil pentru plata tuturor sumelor datorate in baza Contului Dvs. pana la si inclusiv din data rezilierii; si/sau (ii) va dispune incetarea licentei asupra software-ului; si/sau (iii) nu va permite accesul la Magazine (sau vreo parte a acestora).

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda sau desfiinta Magazinele (sau orice parte sau continut al acestora) in orice moment si iTunes nu va purta raspunderea fata de Dvs. si fata de niciun tert, in cazul in care isi exercita aceste drepturi. In masura in care acest lucru este posibil, iTunes va va avertiza in prealabil in legatura cu orice modificare, suspendare sau intrerupere a Magazinelor. Desfiintarea Magazinelor nu va afecta Produsele deja achizitionate. Cu toate acestea, este posibil sa nu mai puteti autoriza alte computere sa utilizeze Produsele.

DECLINAREA RASPUNDERII PENTRU GARANTII; LIMITARI ALE RASPUNDERII

a. iTunes va pune la dispozitie Magazinele cu diligenta si competenta rezonabile. iTunes nu face nicio alta promisiune sau garantie in legatura cu Magazinele si, in special, nu garanteaza ca:

(i) utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor va fi neintrerupta sau fara erori. Sunteti de acord ca iTunes poate inchide periodic Magazinele pentru perioade nedeterminate de timp, sau poate anula Magazinele in orice moment din ratiuni tehnice sau functionale si, in masura in care acest lucru este posibil, va va transmite o notificare in acest sens;

(ii) Magazinele vor fi ferite de pierderi, coruptie, atacuri, virusi, interferente, atacuri tip hacking, sau alte intruziuni de securitate care vor constitui evenimente de Forta Majora, iar iTunes isi declina orice raspundere in legatura cu acestea. Anumite Produse pot fi descarcate o singura data; dupa descarcare, aceste nu pot fi inlocuite in caz de pierdere sub nicio forma. Veti fi responsabil pentru realizarea de copii pentru propriul Dvs. sistem, inclusiv pentru orice Produse cumparate sau achizitionate din Magazine.

b. In limitele permise de lege, cu exceptia prevederilor mentionate la litera (d) de mai jos, sau in eventualitatea in care va exercitati orice drept legal aplicabil la rambursare sau despagubire, iTunes, administratorii, directorii, angajatii, afiliatii, agentii, contractantii sau licentiatorii acesteia nu vor fi in niciun caz raspunzatori pentru nicio pierdere sau dauna cauzata de iTunes, angajatii sau agentii acesteia, in cazul in care:

(i) nu exista nicio incalcare a unei obligatii legale de asistenta fata de Dvs. din partea iTunes sau a oricaruia dintre angajatii sau agentii nostri;

(ii) nu este niciun rezultat previzibil in mod rezonabil al vreunei asemenea incalcari;

(iii) orice crestere a pierderii sau daunei rezulta ca urmare a incalcarii, de catre Dvs., a oricaror termeni ai prezentului Contract;

(iv) este consecinta unei decizii luate de iTunes de a elimina sau refuza prelucrarea oricarei informatii sau a oricarui continut, de a va avertiza, de a suspenda sau sista accesul Dvs. la Magazine, sau de a intreprinde orice alt demers in timpul investigatiei cu privire la o incalcare suspectata sau ca urmare a concluziei iTunes ca s-a produs o incalcare a prezentului Contract; sau

(v) are legatura cu pierderea veniturilor, afacerii sau profiturilor, sau orice pierdere de date sau corupere de date in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor.

c. iTunes va depune eforturi rezonabile pentru a proteja informatiile furnizate de catre Dvs. in legatura cu Magazinele, inclusiv impotriva utilizarii frauduloase.

d. Nicio prevedere din prezentul Contract nu elimina si nu limiteaza raspunderea iTunes pentru culpa grava, conduita ilicita intentionata sau frauda, pentru deces sau vatamare corporala.

e. In situatia in care incalcati prezentul Contract, veti purta raspunderea fata de iTunes, administratorii, directorii, angajatii, afiliatii, agentii, contractantii si licentiatorii acesteia pentru orice pretentii ce rezulta din incalcarea Dvs. De asemenea, veti purta raspunderea pentru orice actiune intreprinsa de iTunes ca parte a investigatiei desfasurate in legatura cu o incalcare suspectata a prezentului Contract, sau drept consecinta a constarilor sale sau a deciziei ca s-a produs o incalcare a prezentului Contract.

MODIFICARI

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul Contract si de a impune termeni sau conditii noi sau suplimentare in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor. Aceste modificari si termeni si conditii suplimentare va vor fi comunicate si, in cazul in care sunt acceptate, vor intra in vigoare imediat si vor fi integrate in prezentul Contract. In eventualitatea in care refuzati sa acceptati aceste modificari, iTunes va avea dreptul de a rezilia Contractul.

DIVERSE

Prezentul Contract reprezinta intreaga intelegere intre Dvs. si iTunes si reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor, prevaland asupra oricaror acorduri anterioare dintre Dvs. si iTunes. De asemenea, puteti fi supus la termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in momentul in care utilizati servicii afiliate, anumite Produse, continut al tertilor, sau software al tertilor. In cazul in care orice parte din prezentul Contract este considerat nevalabila sau neexecutabila, partea respectiva va fi interpretata intr-o maniera consecventa cu legea in vigoare astfel incat sa reflecte, in cea mai mare masura posibila, intentiile initiale ale partilor, iar celelalte sectiuni vor ramane in deplina vigoare si efect. Faptul ca iTunes nu poate pune in aplicare vreun drept sau vreo prevedere din prezentul Contract nu va constitui o renuntare la dispozitia respectiva si la nicio alta prevedere. iTunes nu va fi responsabila pentru neindeplinirea niciunei obligatii, din motive ce depasesc controlul acesteia.

Magazinele sunt operate de iTunes din birourile sale din Luxembourg. Sunteti de acord sa respectati toate legile, normele, ordonantele si reglementarile locale, statale, federale si nationale care se aplica utilizarii, de catre Dvs., a Magazinelor. Prezentul Contract si utilizarea Magazinelor sunt reglementate de legea romana.

iTunes va poate instiinta in legatura cu Magazinele, prin transmiterea unui mesaj prin posta electronica la adresa de e-mail a Contului sau a unei scrisori prin serviciul postal la adresa de corespondenta a Contului Dvs., sau prin postarea unui anunt pe Magazine. Notificarile vor intra in vigoare imediat.

iTunes isi rezerva dreptul de a intreprinde demersurile pe care iTunes le considera necesare sau oportune, in mod rezonabil, pentru a pune in aplicare si/sau a verifica respectarea oricarei parti din prezentul Contract. Sunteti de acord ca iTunes are dreptul, fara nicio raspundere fata de Dvs., de a dezvalui orice Date de Inregistrare si/sau informatii de Cont autoritatilor cu prerogative de aplicare a legii, oficialilor guvernamentali si/sau unui tert, dupa cum considera iTunes a fi necesar sau oportun, in mod rezonabil, pentru a pune in aplicare si/sau a verifica respectarea oricarei parti din prezentul Contract (inclusiv, dar fara a se limita la, dreptul iTunes de a colabora in orice proces juridic in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor si/sau Produselor, si/sau unei pretentii a unui tert potrivit careia utilizarea, de catre Dvs., a Magazinelor si/sau Produselor este nelegala si/sau incalca drepturile tertului respectiv).

Despre iTunes: Numarul nostru de inregistrare este RCS Luxembourg B 101 120, iar sediul nostru social se afla la 31–33, rue Sainte Zithe, L-2763 Luxembourg.

TERMENI SI CONDITII SUPLIMENTARE PENTRU MAC APP STORE SI APP STORE

LICENTA PENTRU PRODUSELE MAC APP STORE SI APP STORE

iTunes va vinde o licenta pentru utilizarea produselor software puse la dispozitie prin intermediul Mac App Store si App Store (denumite, impreuna, „Produsele App Store”). Exista doua (2) categorii de Produse App Store, si anume: (i) Produsele App Store care au fost dezvoltate de Apple, si care va sunt date sub licenta de iTunes („Produse Apple”); si (ii) Produsele App Store care au fost dezvoltate, si va sunt date sub licenta, de catre un tert dezvoltator („Produsele Tertului”). Categoria unui anumit Produs App Store (Produsul Apple sau Produsul Tertului) este specificata pe aplicatia Mac App Store sau aplicatia App Store.

Licenta Dvs. pentru fiecare Produs App Store face obiectul Contractului de Licenta a Aplicatiei Licentiate pentru Utilizatorul Final prezentat mai jos si sunteti de acord ca acesti termeni se vor aplica, cu exceptia cazului in care respectivul Produs App Store intra sub incidenta unui contract de licenta valabil al utilizatorului final incheiat intre Dvs. si editorul Produsului App Store („Editorul”), caz in care contractul de licenta al utilizatorului final al Editorului se va aplica Produsului App Store in cauza. Editorul isi rezerva toate drepturile in si asupra Produsului App Store care nu va sunt acordate in mod expres.

Confirmati ca licenta pentru fiecare Produs Apple pe care il obtineti prin intermediul Mac App Store sau App Store sau pe care il asociati Contului Dvs. reprezinta un contract opozabil intre Dvs. si iTunes. Confirmati urmatoarele: cu ocazia achizitiei unui Produs al unui Tert de la iTunes, incheiati un contract direct cu Editorul Produsului respectiv al unui Tert care reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a respectivului Produs al Tertului; iar iTunes nu este parte la licenta dintre Dvs. si Editor in legatura cu Produsul Tertului in cauza. Editorul fiecarui Produs al unui Tert este unicul responsabil pentru Produsul Tertului respectiv, continutul acestuia, orice garantii in masura in care asemenea garantii nu au fost declinate, si orice pretentii pe care Dvs. sau orice alta parte le-ati putea avea in legatura cu Produsul Tertului respectiv.

Confirmati si sunteti de acord ca iTunes si afiliatii sai sunt terti beneficiari ai Contractului de Licenta a Aplicatiei Licentiate pentru Utilizatorul Final sau ai contractului de licenta a utilizatorului final al Editorului, dupa caz, pentru fiecare Produs al unui Tert. De asemenea, sunteti de acord ca, prin acceptarea termenilor si conditiilor licentei asupra oricarui asemenea Produs al unui Tert, iTunes va avea dreptul (si se va considera ca a acceptat dreptul) de a pune in executare licenta respectiva fata de Dvs., in calitate de beneficiar tert al acesteia.

ACHIZITII IN-APP

Anumite Produse App Store pot include o functie care sa va permita sa primiti servicii suplimentare, sau licente pentru functii sau continuturi suplimentare pentru a fi utilizate cu Produsul App Store („Achizitii In-App"). Achizitiile In-App care sunt consumate in cursul utilizarii Produsului App Store (de exemplu, munitie virtuala) nu pot fi transferate intre dispozitive; pot fi descarcate o singura data; si, dupa descarcare, nu pot fi inlocuite. Din momentul in care o Achizitie In-App consumabila a fost obtinuta si primita de Dvs., iTunes nu va mai avea nicio raspundere fata de Dvs. In situatia oricarei pierderi, distrugeri sau deteriorari. Toate Achizitiile In-App sunt considerate Produse App Store, iar Achizitiile In-App receptionate in cadrul Produselor Tertilor sunt considerate Produse ale Tertilor, si tratate ca atare, in sensul prezentilor termeni si conditii.

Trebuie sa va autentificati pentru a efectua Achizitii In-App separat de orice autentificare necesara pentru obtinerea Produselor App Store, prin introducerea parolei la cerere, dar dupa autentificarea in vederea obtinerii unei Achizitii In-App, veti putea efectua Achizitii In-App suplimentare timp de cincisprezece minute fara a mai introduce parola. Puteti dezactiva posibilitatea de a dobandi Achizitii In-App pe Dispozitivul Dvs. iOS din Setari, selectand „General” si apoi selectand butonul „Restrictii”, dupa cum se prezinta la http://support.apple.com/kb/HT4213.

ABONAMENTE IN-APP

Anumite Produse App Store pot include functii care va permit sa obtineti continut pe baza de abonament („Abonamente In-App”). Abonamentele In-App se vor reinnoi automat pentru perioada de timp pe care ati selectat-o iar, acolo unde este aplicabil, Contul Dvs. va fi facturat cu cel mult 24 de ore inainte de expirarea perioadei Abonamentului In-App actual. Puteti anula reinnoirea automata a Abonamentelor In-App Platite selectand Administrare Abonamente App in Contul Dvs. si selectand abonamentul pe care doriti sa il modificati. In cazul in care va creste pretul, Abonamentul In-App va continua la noul pret pe baza unei notificari prealabile, cu exceptia cazului in care veti anula reinnoirea automata. Puteti anula Abonamentele In-App gratuite prin stergerea Produsului App Store de pe dispozitivul Dvs. Anumite Abonamente platite In-App pot oferi o perioada de proba gratuita inainte de taxarea Contului Dvs.. In cazul in care hotarati ca nu doriti sa achizitionati Abonamentul In-App, dezactivati optiunea de reinnoire automata din setarile Contului Dvs. in timpul perioadei de proba gratuite. Anumite Abonamente In-App pot fi desemnate ca produse de tip reviste si ziare. Ar trebui sa consultati informatiile suplimentare referitoare la oferta de abonamente privind revistele si ziarele la punctul de vanzare din cadrul Produsului App Store. Va putem cere permisiunea de a furniza Editorului unor astfel de reviste si ziare numele, adresa de email si codul postal inscrise in Contul Dvs. astfel incat Editorul sa va poata trimite mesaje de marketing referitoare la produsele proprii, in conformitate cu politica sa de confidentialitate. Odata intrate informatiile in posesia Editorului, acestea vor fi tratate in conformitate cu politica de confidentialitate a Editorului, afisata public. Va recomandam sa consultati practicile de confidentialitate ale Editorului inainte de a va exprima acordul pentru comunicarea informatiilor Dvs. cu caracter personal. Pentru informatii suplimentare, consultati politica de confidentialitate a Editorului sau contactati direct Editorul. Rambursarile se vor face așa cum este indicat în politica privind rambursările de mai sus; după achizitionare, nu se vor face niciun alt fel de rambursari, retururi sau anulari.

POPULAR NEAR ME

Atunci cand selectati optiunea Popular Near Me prin activarea Serviciilor de Localizare (Location Services), Apple va colecta periodic, in mod automat, informatii in legatura cu anumite Produse App Store ale Dvs., cum ar fi timpul petrecut pe fiecare Produs App Store si de cate ori a fost lansat fiecare Produs App Store. Aceste informatii sunt pastrate anonim si nu vor fi asociate cu numele Dvs. si nici cu Contul. Apple va utiliza aceasta informatie, precum si alte informatii, precum istoricul descarcarilor Produsului Dvs. App Store, pentru a va face recomandari personalizate.

Apple poate utiliza aceasta informatie si o poate combina cu informatii adunate de la alti utilizatori care aleg aceasta caracteristica, datele Dvs. de istoric al achizitiilor iTunes Store, datele Dvs. de descarcare App Store, date de descarcare ale Produsului App Store colectate de la alti utilizatori, si alte informatii precum clasificarea Produselor App Store, in urmatoarele scopuri:

• A va face recomandari cu privire la Produsele App Store, suporturi si alte produse si servicii pe care puteti dori sa le achizitionati, descarcati sau utilizati.

• A face recomandari altor utilizatori.

Informatiile Dvs. vor fi tratate in permanenta in conformitate cu Politica de Confidentialitate a Apple.

In cazul in care preferati sa nu colectam si sa nu utilizam informatiile de la dispozitivul sau sistemul Dvs. in felul aratat mai sus, nu trebuie sa activati Serviciile de Localizare sau sa folositi Popular Near Me. O puteti dezactiva in orice moment, prin inchiderea caracteristicii Popular Near Me din meniul Serviciile Sistemului din setarile Serviciilor de Localizare ale dispozitivul Dvs.

REGULI DE UTILIZARE PENTRU PRODUSELE MAC APP STORE

Cu exceptia dispozitiilor contrare prevazute prin prezentul document,

(i) Daca sunteti o persoana fizica actionand in nume propriu puteti descarca si utiliza o aplicatie de pe Mac App Store („Produsul Mac App Store”) pentru uzul personal, necomercial pe orice produs marca Apple pe care functioneaza Mac OS X („Computer Mac”) pe care il detineti sau controlati .

(ii) In cazul in care sunteti o societate comerciala sau o institutie de invatamant, puteti descarca un Produs Mac App Store care va fi utilizat fie (a) de o singura persoana pe fiecare dintre Computerul(ele) Mac utilizat de persoana respectiva pe care il/le detineti sau controlati, fie (b) de mai multe persoane pe un singur Computer Mac folosit in comun pe care il detineti sau controlati. De exemplu, un singur angajat poate utiliza un Produs Mac App Store atat pe Computerul Mac desktop, cat si pe Computerul Mac laptop, sau mai multi studenti pot utiliza in serie Produsul Mac App Store pe un singur Computer Mac amplasat intr-un centru de resurse sau biblioteca. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, pentru fiecare Computer Mac utilizat in serie este necesara o licenta separata.

(iii) Pentru utilizarea Produselor Mac App Store poate fi necesara autentificarea cu un ID Apple utilizat pentru descarcarea Produsului Mac App Store din Mac App Store. Produsele Mac App Store pot fi actualizate numai prin intermediul Mac App Store.

REGULI DE UTILIZARE PENTRU PRODUSELE APP STORE

(i) Daca sunteti o persoana fizica actionand in nume propriu puteti descarca si sincroniza un Produs App Store pentru uzul personal, necomercial pe orice Dispozitiv iOS pe care il detineti sau controlati.

(ii) In situatia in care sunteti o societate comerciala sau o institutie de invatamant, puteti descarca si sincroniza un Produs App Store pentru a fi utilizat fie (a) de o singura persoana pe unul sau mai multe Dispozitive iOS utilizate de persoana respectiva pe care le detineti sau le controlati sau (b) mai multe persoane, pe un singur Dispozitiv iOS comun pe care il detineti sau pe care il controlati. De exemplu, un singur angajat poate utiliza un Produs App Store pe terminalele iPhone si iPad ale angajatului, sau mai multi studenti pot utiliza in serie un Produs App Store pe un singur iPad aflat intr-un centru de resurse sau intr-o biblioteca. Pentru evitarea oricaror neintelegeri, pentru fiecare Dispozitiv iOS utilizat in serie sau in mod colectiv de catre mai multi utilizatori este necesara o licenta separata.

(iii) Veti putea stoca Produse App Store de pe un numar de pana la cinci Conturi diferite in acelasi timp, pe un Dispozitiv iOS compatibil.

(iv) Veti putea sincroniza manual Produse App Store de pe cel putin un dispozitiv autorizat iTunes cu Dispozitive iOS care au mod de sincronizare manual, cu conditia ca Produsul App Store sa fie asociat cu un Cont pe dispozitivul autorizat iTunes principal, in cazul in care dispozitivul autorizat iTunes principal este cel care a fost sincronizat primul cu Dispozitivul iOS sau cel pe care l-ati indicat ulterior ca fiind principal pentru utilizarea aplicatiei iTunes.

INTRETINERE SI ASISTENTA PENTRU PRODUSELE MAC APP STORE SI APP STORE

iTunes va fi responsabila cu furnizarea oricaror servicii de intretinere si asistenta numai in legatura cu Produsele Apple, dupa cum se prevede in Contractul de Licenta a Aplicatiei Licentiate pentru Utilizatorul Final sau in contractul de licenta separat al utilizatorului final, dupa caz, sau dupa cum se solicita in baza legii aplicabile. Editorul oricarui Produs al unui Tert va fi unicul responsabil pentru asigurarea serviciilor de intretinere si asistenta in legatura cu Produsul respectiv, dupa cum se indica in Contractul de Licenta a Aplicatiei Licentiate pentru Utilizatorul Final sau in contractul de licenta al utilizatorului final al Editorului, dupa caz, sau dupa cum se impune in baza prevederilor legale aplicabile.

CONTRACT DE LICENTA A APLICATIEI LICENTIATE PENTRU UTILIZATORUL FINAL

Produsele Mac App Store si Produsele App Store (denumite, impreuna, „Produsele App Store”) oferite prin intermediul Mac App Store si App Store (denumite, impreuna, „App Stores”) va sunt licentiate, iar nu vandute. Licenta Dvs. pentru fiecare Produs App Store pe care o obtineti prin intermediul App Stores sau pe care o asociati Contului Dvs. este supusa acceptului Dvs. prealabil a prezentului Contract de Licenta a Aplicatiei Licentiate pentru Utilizatorul Final („EULA Standard”), si sunteti de acord ca termenii acestui EULA Standard se vor aplica fiecarui Produs App Store pe care il licentiati prin intermediul App Stores, cu exceptia cazului in care Produsul App Store respectiv este acoperit de un contract de licenta al utilizatorului final valabil incheiat intre Dvs. si Editorul Produsului App Store in cauza, caz in care vor prevala termenii respectivului contract de licenta al utilizatorului final separat. Licenta Dvs. pentru orice Produs Apple utilizat in baza acestui EULA Standard sau a contractului de licenta al utilizatorului final este acordata de iTunes, iar licenta Dvs. pentru orice Produs al unui Tert in baza acestui EULA Standard sau contract de licenta separat pentru utilizatorul final este acordata de Editorul Produsului Tertului respectiv. Orice Produs App Store care face obiectul licentei acordate in baza acestui EULA Standard este numit in acesta „Aplicatia Licentiata”. Editorul sau iTunes, dupa caz („Licentiatorul”) isi rezerva toate drepturile in si asupra Aplicatiei Licentiate care nu va sunt acordate in mod expres in baza prezentului EULA Standard.

a. Obiectul Licentei: Prezenta licenta, care va este acordata pentru Aplicatia Licentiata de catre Licentiator, este limitata la o licenta netransmisibila de utilizare a Aplicatiei Licentiate pe orice produse marca Apple pe care functioneaza sistemul iOS (inclusiv, dar fara a se limita la iPad, iPhone si iPod touch) („Dispozitive iOS”) sau Mac OS X („Computere Mac”), dupa caz (denumite, impreuna, „Dispozitivele Apple”) pe care le detineti sau controlati si in conformitate cu Regulile de Utilizare prezentate in Termenii si Conditiile Mac App Store, App Store si iBooks Store („Regulile de Utilizare”). Aceasta licenta nu va permite sa utilizati Aplicatia Licentiata pe niciun Dispozitiv Apple pe care nu il detineti sau controlati, si, cu exceptia dispozitiilor prevazute in Regulile de Utilizare, nu puteti distribui sau face disponibila Aplicatia Licentiata pe o retea unde ar putea fi folosita de mai multe dispozitive in mod concomitent. Nu puteti da cu chirie, lua cu chirie, imprumuta, vinde, transfera, redistribui sau sublicentia Aplicatia Licentiata si, in cazul in care vindeti Computerul Mac sau Dispozitivul iOS unui tert, trebuie sa stergeti in prealabil Aplicatia Licentiata din Computerul Mac sau Dispozitivul iOS . Nu puteti copia (decat asa cum se permite expres prin aceasta licenta si Regulile de Utilizare), decompila, utiliza tehnologie inversa, dezasambla, incerca sa derivati codul sursa, modifica, sau crea lucrari derivate ale Aplicatiei Licentiate, nicio actualizare, si nicio parte a acesteia (decat in conformitate cu si numai in masura in care oricare dintre restrictiile de mai sus sunt interzise prin legea aplicabila sau in masura in care s-ar putea permite prin termenii de licenta ce reglementeaza utilizarea oricaror componente cu sursa deschisa incluse in Aplicatia Licentiata). Orice incercare in acest sens reprezinta o incalcare a drepturilor Licentiatorului si a proprietarilor de licenta ai acestuia. In cazul in care nu respectati aceasta restrictie, puteti fi pus sub acuzare si vi se pot solicita daune-interese.

Termenii prezentei licente vor reglementa orice actualizari furnizate de Licentiator care inlocuiesc si/sau completeaza Aplicatia Licentiata initiala, cu exceptia cazului in care actualizarea respectiva este insotita de o licenta separata, caz in care termenii licentei respective vor prevala.

b. Acord pentru utilizarea datelor: Sunteti de acord ca Licentiatorul sa poata colecta si utiliza date tehnice si informatii conexe—inclusiv, dar fara a se limita la, informatii tehnice in legatura cu dispozitivul, sistemul Dvs. si software-ul de aplicatie, precum si componentele periferice—care sunt colectate periodic pentru a facilita furnizarea de actualizari software, asistenta pentru produse si alte servicii ce va sunt prestate (daca este cazul) in legatura cu Aplicatia Licentiata. Licentiatorul poate utiliza aceste informatii, in masura in care se afla intr-o forma care nu va identifica in mod personal, pentru a-si imbunatati produsele sau pentru a va furniza servicii sau tehnologii.

c. Reziliere. Licenta ramane in vigoare pana cand este reziliata de Dvs. sau de Licentiator. Drepturile de care beneficiati in baza prezentei licente vor inceta in mod automat, fara notificare din partea Licentiatorului, in cazul in care nu respectati oricare dintre termenii prezentei licente. Cu ocazia rezilierii licentei, veti sista in intregime utilizarea Aplicatiei Licentiate si veti distruge toate copiile, integrale sau partiale, ale Aplicatiei Licentiate.

d. Servicii; Materiale ale Tertilor. Aplicatia Licentiata poate facilita accesul la servicii si pagini de internet ale Licentiatorului si/sau ale unor terti (denumite, impreuna si separat, „Servicii Externe"). Folosirea Serviciilor Externe necesita acces la Internet si utilizarea anumitor Servicii Externe necesita acceptarea, de catre Dvs., a termenilor suplimentari.

Intelegeti ca, utilizand oricare dintre Serviciile Externe, puteti intalni continut care ar putea fi considerat ofensator, indecent sau nepotrivit, continut care poate fi sau nu identificat ca avand limbaj explicit, si ca rezultatele oricarei cautari sau introduceri a unui anumit URL poate genera, in mod automat si neintentionat, legaturi sau trimiteri la materiale nepotrivite. Cu toate acestea, sunteti de acord sa folositi Serviciile Externe pe propriul Dvs. risc si ca nici Licentiatorul, nici agentii acestuia nu vor avea nicio raspundere fata de Dvs. pentru continutul pe ar putea fi considerat ofensator, indecent sau nepotrivit.

Anumite Servicii Externe pot afisa, include sau pune la dispozitie continuturi, date, informatii, aplicatii sau materiale de la terti („Materialele Tertilor”) sau furniza legaturi la numite pagini de internet ale tertilor. Prin utilizarea Serviciilor, confirmati si sunteti de acord ca nici Licentiatorul, nici agentii acestuia nu sunt responsabili pentru verificarea sau evaluarea continutului, exactitatea, caracterul complet, oportunitatea, valabilitatea, respectarea drepturilor de autor, legalitatea, decenta, calitatea si pentru niciun alt aspect al Materialelor Tertilor sau paginilor de internet respective ale tertilor. Licentiatorul, agentii, directorii, afiliatii si filialele sale nu garanteaza, nu avizeaza, nu isi asuma si nu vor avea nicio raspundere sau responsabilitate fata de Dvs. sau fata de vreo alta persoana in legatura cu niciun Serviciu Extern, Materiale sau pagini de internet ale Tertilor, sau pentru orice alte materiale, produse sau servicii ale tertilor. Materialele Tertilor si legaturile la alte pagini de internet sunt furnizate numai orientativ.

Informatiile financiare afisate de orice Serviciu Extern au numai scop informativ si nu ar trebui considerate sigure pentru consultanta de investitii. Inainte de a semna orice tranzactie cu valori mobiliare pe baza informatiilor obtinute prin intermediul Serviciilor Externe, ar trebui sa consultati un expert financiar sau in domeniul garantiilor, autorizat in mod legal sa ofere consultanta financiara sau in domeniul garantiilor in tara sau regiunea Dvs. Informatiile medicale afisate de orice Produs App Store sau Serviciu Extern au doar scop informativ si nu ar trebui luate in cosiderare in vederea stabilirii unui diagnostic medical sau recomandarii unui tratament, fara o recomandare din partea unui medic. Ar trebuie sa consultati un medic inainte de a va baza pe informatiile medicale disponibile in cadrul unui Produs App Store. Datele referitoare la locatie furnizate de orice Serviciu Extern au numai scop de navigatie primara si nu va veti baza pe acestea in situatii in care sunt necesare informatii precise referitoare la locatie sau in cazul in care datele referitoare la locatie eronate, inexacte, intarziate sau incomplete pot conduce la deces, vatamare personala sau daune ale proprietatii sau mediului. Nici Licentiatorul, nici agentii acestuia si niciunul dintre furnizorii sai de continuturi nu garanteaza disponibilitatea, exactitatea, caracterul complet, increderea sau oportunitatea informatiilor de stoc, a datelor referitoare la locatie sau a oricaror alte date afisate prin vreunul dintre Serviciile Externe.

Sunteti de acord ca Serviciile Externe cuprind continut, informatii si materiale private, detinute de Licentiator si/sau agentii sau licentiatorii sai, si care sunt protejate prin legile aplicabile privind proprietatea intelectuala si alte legi, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor, si ca nu veti utiliza asemenea continut, informatii sau materiale private in niciun fel, decat pentru uzul persmis al Serviciilor Externe si in niciun mod care nu corespunde termenilor prezentei EULA Standard sau care contravin oricaror drepturi de proprietate intelectuala ale unui tert, iTunes sau Apple. Nicio parte din Serviciile Externe nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc. Sunteti de acord sa nu modificati, dati cu chirie, luati cu chirie, imprumutati, vindeti, distribuiti sau creati lucrari derivate pe baza Serviciilor Externe in niciun fel, si nu veti exploata Serviciile Externe in niciun fel neautorizat, inclusiv, dar fara a se limita la, utilizarea Serviciilor Externe pentru a transmite vreun virus, vierme, Trojan horse informatic sau alt malware sau prin depasirea limitelor sau incarcarea capacitatii retelei. In plus, sunteti de acord sa nu utilizati Serviciile Externe in niciun fel pentru a hartui, abuza, urmari, ameninta, defaima sau incalca sau viola in alt fel drepturile vreunei alte parti, si ca nici Licentiatorul, nici agentii sai nu sunt in niciun fel responsabili pentru orice asemenea folosire, de catre Dvs., si nici pentru vreun mesaj sau transmisiune de hartuire, amenintatoare, defaimatoare, ofensatoare, de natura sa incalce orice drept sau ilegale pe care le puteti primi, ca urmare a folosirii oricarora dintre Serviciile Externe.

In plus, Serviciile Externe si Materialele Tertilor care pot fi accesate de pe, afisate pe, sau la care se poate face legatura de pe Dispozitivele Apple nu sunt disponibile in toate limbile sau in toate tarile sau regiunile. Licentiatorul nu face nicio declaratie in sensul ca asemenea Servicii si Materiale Externe sunt adecvate sau disponibile pentru utilizare in vreo anumita locatie. In masura in care alegeti sa utilizati sau sa accesati Serviciile si Materialele Externe respective, faceti acest demers din propria Dvs. initiativa si sunteti responsabil pentru respectarea oricaror legi aplicabile, inclusiv, dar fara a se limita la, legile locale aplicabile. Licentiatorul isi rezerva dreptul de a schimba, suspenda, elimina sau dezactiva accesul la orice Servicii Externe in orice moment, fara notificare. Licentiatorul nu va fi in niciun caz tras la raspundere pentru sistarea sau dezactivarea accesului la orice asemenea Servicii Externe. De asemenea, Licentiatorul poate impune limite referitoare la utilizarea sau accesul la anumite Servicii Externe, in orice caz si fara notificare sau atragerea raspunderii.

e. FARA GARANTIE: Licentiatorul va actiona cu atentia si abilitatile necesare in legatura cu furnizarea Aplicatiei Licentiate si a oricaror Servicii Externe prestate sau furnizate de Aplicatia Licentiata in favoarea Dvs. Licentiatorul nu face nicio alta promisiune si nu da nicio alta garantie in legatura cu Serviciile Externe si, in special, nu garanteaza ca:

(i) utilizarea, de catre Dvs., a Serviciilor Externe va fi neintrerupta sau fara erori;

(ii) Serviciile Externe vor fi ferite de pierdere, coruptie, atacuri, virusuri, interferente, atacuri de tip hacking sau alte abuzuri de securitate, iar Licentiatorul isi declina orice raspundere in legatura cu acestea. Veti fi responsabil pentru realizarea de copii ale sistemului propriu, inclusiv pentru orice Aplicatie Licentiata pe care o pastrati pe propriu sistem.

f. Limitarea raspunderii.

(i) In limitele permise de lege, cu exceptia prevederilor enumerate in sectiunea

(ii) de mai jos, Licentiatorul, administratorii, directorii, angajatii, afiliatii, agentii, contractantii, mandatarii sau licentiatorii acestuia nu vor fi in niciun caz trasi la raspundere pentru nicio pierdere sau dauna cauzata de catre Licentiatorul, angajatii sau agentii acestuia, in cazul in care:

(1) nu exista nicio incalcare a unei obligatii legale de diligenta fata de Dvs. din partea Licentiatorul sau a oricaruia dintre angajatii sau agentii acestuia;

(2) nu este niciun rezultat previzibil in mod rezonabil al vreunei asemenea incalcari;

(3) orice crestere a pierderii sau daunei rezulta ca urmare a incalcarii, de catre Dvs., a oricaror termeni ai prezentului Contract de Licenta pentru Utilizatorul Final („Contractul");

(4) este consecinta unei decizii luate de Licentiator de a va avertiza, de a suspenda sau sista accesul Dvs. la Serviciile Externe, sau de a intreprinde orice alt demers in timpul investigatiei cu privire la o incalcare suspectata sau ca urmare a concluziei Licentiatorului ca s-a produs o incalcare a prezentului Contract;

(5) are legatura cu pierderea veniturilor, afacerii sau profiturilor, sau orice pierdere de date sau corupere de date in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Aplicatiei Licentiate.

(ii) Nicio prevedere a prezentului Contract nu elimina si nu limiteaza raspunderea Licentiatorului pentru culpa grava, conduita ilicita intentionata, frauda, sau pentru decesul sau vatamarea corporala produse din neglijenta sa.

g. Nu puteti utiliza sau exporta sau reexporta in alt fel Aplicatia Licentiata, decat dupa cum se permite in baza legii Statelor Unite si a legilor jurisdictiei in care a fost obtinuta Aplicatia Licentiata. In special, dar fara a se limita la, Aplicatia Licentiata nu poate fi exportata sau reexportata (a) in nicio tara supusa embargo-ului de catre SUA sau (b) catre nimeni de pe Lista entitatilor desemnate in mod special (Specially Designated Nationals) emisa de Departamentul de Trezorerie al SUA sau de pe Lista Persoanelor sau Lista Persoanelor Juridice Interzise (Denied Persons List or Entity List) emisa de Departamentul de Comert al SUA. Prin utilizarea Aplicatiei Licentiate, declarati si garantati ca nu va aflati in niciuna dintre aceste tari si nu apareti pe niciuna dintre aceste liste. De asemenea, sunteti de acord ca nu veti utiliza aceste produse in niciun scop interzis prin legea Statelor Unite, inclusiv, dar fara a se limita la, dezvoltarea, proiectarea, fabricarea sau productia de arme nucleare, rachete, arme chimice sau biologice.

h. Aplicatia Licentiata si documentatia aferenta reprezinta „Elemente Comerciale", dupa cum este definit termenul in 48 C.F.R. §2.101, compus din „Software Comercial de Computer " si „Documentatie pentru Software de Computer Comercial", in acceptiunea in care termenii sunt utilizati in 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202, dupa caz. In conformitate cu 48 C.F.R. §12.212 sau 48 C.F.R. §227.7202-1 pana la 227.7202-4, dupa caz, se acorda licenta pentru Software de Computer Comercial si Documentatia pentru Software de Computer Comercial catre utilizatori finali Guvernul SUA (a) numai in calitate de Elemente Comerciale si (b) numai cu acele drepturi care sunt acordate tuturor celorlalti utilizatori finali, in conformitate cu termenii si conditiile din prezentul Contract. Drepturile nepublicate –sunt rezervate in conformitate cu legile drepturilor de autor ale Statelor Unite.

i. Legile romane reglementeaza prezenta licenta si utilizarea, de catre Dvs., a Aplicatiei Licentiate. Utilizarea, de catre Dvs., a Aplicatiei Licentiate poate intra, de asemenea, sub incidenta altor legi locale, statale, nationale sau internationale.

TERMENI SI CONDITII SUPLIMENTARE PENTRU IBOOKS STORE

LICENTA PENTRU PRODUSELE IBOOKS STORE

Confirmati ca iTunes va vinde o licenta de utilizare a continutului pus la dispozitie prin intermediul iBooks Store („Produsele iBooks Store”). Dupa achizitia de la iTunes, aceasta licenta reprezinta un contract opozabil direct intre Dvs. si furnizorul tert al Produsului iBooks Store respectiv („Editorul”) ce reglementeaza modul in care utilizati Produsul iBooks Store respectiv; iTunes nu este parte a licentei dintre Dvs. si Editor in legatura cu Produsul iBooks Store in cauza; iar Editorul fiecarui Produs iBooks Store isi rezerva dreptul de a pune in aplicare termenii de utilizare aferenti Produsului iBooks Store respectiv. Editorul fiecarui Produs iBooks Store este unicul responsabil pentru Produsul iBooks Store in cauza, continutul acestuia, orice garantii, in masura in care garantiile nu au fost declinate, si orice pretentii pe care Dvs. sau orice alta parte le puteti avea in legatura cu Produsul iBooks Store respectiv sau cu utilizarea, de catre Dvs., a Produsului iBooks Store amintit.

Confirmati ca orice Produs iBooks Store achizitionat pe un computer nu va putea fi vizualizat de pe niciun alt computer si ca va putea fi vizualizat numai pe un dispozitiv iOS echipat cu software compatibil.

REGULI DE UTILIZARE PENTRU PRODUSELE IBOOKS STORE

(i) Veti fi autorizat sa utilizati Produsele iBooks Store numai pentru uz personal, necomercial.

(ii) Veti putea stoca Produse iBooks Store de pe un numar de pana la cinci Conturi diferite in acelasi timp pe anumite dispozitive cu sistem iOS, precum iPad, iPod touch sau iPhone.

(iii) Veti putea stoca Produse iBooks Store pe cinci dispozitive autorizate iTunes (cum ar fi un computer) in acelasi timp.

(iv) Prin livrarea Produselor iBooks Store nu va este transferat niciun drept promotional de utilizare a Produselor iBooks Store si niciun drept de a scrie Produse iBooks Store pe disc.

(v) Veti putea sincroniza manual Produse iBooks Store de pe cel putin un dispozitiv autorizat iTunes cu dispozitive care dispun de mod de sincronizare manual, cu conditia ca Produsul iBooks Store sa fie asociat cu un Cont pe dispozitivul autorizat iTunes principal, in cazul in care dispozitivul autorizat iTunes principal este cel care a fost primul sincronizat cu dispozitivul sau cel pe care l-ati indicat ulterior ca fiind principalul dispozitiv ce utilizeaza iTunes.

D. TERMENI SI CONDITII APPLE MUSIC

PREZENTUL CONTRACT INCHEIAT INTRE DVS. SI ITUNES SARL. („ITUNES") REGLEMENTEAZA MODUL IN CARE UTILIZATI SERVICIUL APPLE MUSIC SI ORICE FUNCTII ACCESIBILE LA NIVELUL ACESTUIA („SERVICIUL APPLE MUSIC”).

SERVICIUL APPLE MUSIC

iTunes este furnizorul Serviciului Apple Music, care va permite sa accesati muzica digitala si alt continut („Produsele Apple Music") pentru a fi folosit de utilizatorii finali numai in baza termenilor si conditiilor prevazute prin prezentul Contract.

CERINTE PENTRU UTILIZAREA SERVICIULUI APPLE MUSIC

Serviciul Apple Music este disponibil doar persoanelor cu varsta de cel putin 13 ani, exceptand cazul in care ID-ul Apple v-a fost alocat ca urmare a unei solicitari adresate de o institutie scolara autorizata sau a fost creat in cadrul functiei Family Sharing de parintele sau tutorele Dvs. Copiii cu varsta mai mica de 18 ani ar trebui sa analizeze prezentul Contract impreuna cu parintele sau tutorele lor pentru a se asigura ca respectivul copil si parintele sau tutorele legal il inteleg. Nu colectam, nu utilizam sau nu dezvaluim cu buna stiinta date cu caracter personal de la copii cu varsta sub 13 ani, fara acordul verificabil al parintilor. Parintii si tutorii trebuie sa le reaminteasca minorilor ca poate fi periculos sa converseze cu strainii pe Internet si trebuie sa ia masurile de precautie corespunzatoare pentru protectia copiilor, inclusiv prin monitorizarea modului in care acestia utilizeaza Serviciul Apple Music.

Serviciul Apple Music va este pus la dispozitie numai in Romania. Sunteti de acord sa nu utilizati si sa nu incercati sa utilizati Serviciul Apple Music din afara acestui teritoriu. iTunes poate utiliza tehnologii pentru verificarea respectarii, de catre Dvs., a acestei cerinte.

Pentru a putea utiliza Serviciul Apple Music, veti avea nevoie de un dispozitiv compatibil, acces la internet si anumite elemente software; este posibil sa se solicite actualizari periodice; iar Serviciul poate fi afectat de performantele acestor elemente. Accesul la internet de mare viteza este recomandat pentru utilizarea curenta si obligatoriu pentru continutul video; se pot aplica taxe de acces sau taxe pentru date celulare. Este necesar sa aveti iOS 8.4, iTunes 12.2 sau Android 4.1 sau o versiune ulterioara. Cea mai recenta versiune de software necesar este recomandata si poate fi obligatorie pentru anumite tranzactii sau functii. Sunteti de acord ca indeplinirea acestor cerinte, care se pot modifica periodic, intra in responsabilitatea Dvs.

CONTUL DVS. APPLE MUSIC

In calitate de utilizator inregistrat al Serviciului Apple Music, puteti crea un Cont conform celor prevazute in, si sub rezerva conditiilor de la alineatul „Contul Dvs.” din Termenii si Conditiile iTunes Store. Pentru a utiliza unele functii ale Serviciului Apple Music, trebuie sa introduceti ID-ul si parola Dvs. Apple sau sa utilizati functia Touch ID pentru autentificarea Contului Dvs. Sunteti de acord sa furnizati Date de Inregistrare iTunes exacte si complete cu ocazia inregistrarii si pe parcursul utilizarii Serviciului Apple Music.

iTunes inregistreaza informatii cu privire la modul in care utilizati Serviciul Apple Music. Aceste informatii includ, fara a se limita la, Produsele Apple Music pe care le ascultati (inclusiv daca sariti sau opriti o melodie) si perioada in care ati ascultat muzica. De asemenea, iTunes poate colecta informatii privind dispozitivul, cum ar fi adresa IP, tipul de dispozitiv, versiunea si tipul sistemului de operare, precum si identificatorii unici ai dispozitivului. Orice informatii privind preferintele Dvs. muzicale pe care le comunicati catre iTunes vor fi, de asemenea, stocate in legatura cu Contul Dvs. Aceste informatii vor fi utilizate de iTunes in scopuri cum ar fi furnizarea Serviciului Apple Music, personalizarea recomandarilor pe care vi le facem, raportarea catre licentiatori si plata redeventelor, personalizarea si imbunatatirea produselor si Serviciilor Apple, inclusiv a Serviciului Apple Music, furnizarea publicitatii relevante, protectia impotriva fraudelor si executarea prezentului Contract.

ABONAREA LA APPLE MUSIC

In cazul in care achizitionati un abonament la Serviciul Apple Music (un „Abonament Apple Music”), iTunes va percepe automat plata in functie de metoda de plata asociata ID-ului Dvs. Apple sau metoda de plata asociata contului Organizatorului Family Sharing, in mod recurent, pana cand dezactivati reinnoirea automata. Puteti dezactiva reinnoirea automata a Abonamentului Apple Music in orice moment din meniul Setarile Contului al dispozitivului sau computerului Dvs., sau din aplicatia „Setari” a dispozitivului Dvs. Daca dezactivati reinnoirea automata, veti avea in continuare acces la Serviciul Apple Music pana la expirarea Abonamentului Apple Music. Dupa expirarea Abonamentului Apple Music, nu veti mai avea acces la nicio functie a Serviciului Apple Music care necesita un Abonament Apple Music, inclusiv, dar fara a se limita la accesul la Produsele Apple Music accesibile prin Serviciul Apple Music sau stocate pe dispozitivul Dvs., si orice melodii stocate in iCloud Music Library. Achizitiile de Abonamente Apple Music sunt definitive (exceptand cele precizate mai sus in politica noastra de rambursare). Vom debita metoda Dvs. de plata cu maxim 24 de ore inainte de expirarea Abonamentului Apple Music curent.

Pentru a fi eligibil pentru un Abonament Apple Music la tarif de familie (daca este oferit), trebuie sa fiti inscris in Family Sharing. Daca sunteti un Organizator de Familie, sunteti de acord ca iTunes va debita automat metoda Dvs. de plata, in mod recurent, pentru orice achizitii de Abonamente Apple Music initiate de membrii Familiei Dvs., pana la dezactivarea reinnoirii automate pe dispozitivul sau computerul membrului de Familie relevant.

RASPUNDETI PENTRU PLATA LA TIMP A TUTUROR ABONAMENTELOR APPLE MUSIC SI PENTRU COMUNICAREA UNEI METODE DE PLATA VALABILE CATRE ITUNES. Daca iTunes nu poate debita cu succes metoda Dvs. de plata pentru Abonamentul Apple Music datorat, isi rezerva dreptul de a va anula Abonamentul Apple Music. Daca Abonamentul Apple Music pe care il detineti este anulat, nu veti mai avea acces la nicio functie a Serviciului Apple Music care necesita un Abonament Apple Music.

Daca doriti sa desemnati o metoda de plata diferita sau daca a aparut o modificare in legatura cu situatia metodei Dvs. de plata, trebuie sa modificati informatiile din meniul Setarilor Contului de pe dispozitivul sau computerul Dvs.; acest lucru poate afecta temporar accesul Dvs. la Serviciul Apple Music, pe durata in care iTunes verifica noile Dvs. informatii de plata.

Va putem contacta prin e-mail sau notificare de tip push in legatura cu Contul Dvs. sau orice functie a Serviciului Apple Music, din motive cum ar fi, dar fara a se limita la, nereinoirea automata sau anularea Abonamentului Apple Music.

Daca este cazul, vi se poate oferi un Abonament Apple Music printr-un intermediar (un „Abonament prin Operator”). In cazul in care achizitionati un Abonament prin Operator, operatorul va va factura costul Abonamentului Apple Music. Relatia Dvs. cu operatorul este guvernata de termenii si conditiile operatorului, nu de prezentul Contract, si, in cazul oricaror dispute in legatura cu un Abonament prin Operator, va veti indrepta impotriva operatorului, nu impotriva iTunes. Prin utilizarea Serviciului Apple Music, sunteti de acord ca operatorul poate face schimb de informatii cu iTunes privind contul Dvs. deschis la acesta, numarul Dvs. de telefon si informatiile privind abonamentul Dvs., iar iTunes poate utiliza aceste informatii pentru a determina situatia Abonamentului prin Operator pe care il aveti.

ICLOUD MUSIC LIBRARY

Functia iCloud Music Library este disponibila abonatilor la Serviciul Apple Music care se conecteaza printr-un ID Apple. iCloud Music Library stocheaza si va permite sa accesati la distanta melodii si videoclipuri muzicale achizitionate din iTunes Store, precum si alte melodii, impreuna cu metadatele aferente, playlist-urile si alte informatii din celelalte dispozitive ale Dvs. pe care este activata functia Apple Music. iCloud Music Library este activata automat atunci cand contractati Abonamentul Apple Music. Vi se va sugera sa activati iCloud Music Library atunci cand va conectati la Serviciul Apple Music de pe dispozitive suplimentare. Puteti activa iCloud Music Library din setarile aplicatiei Apple Music de pe dispozitivul Dvs. si din iTunes General Preferences de pe computerul Dvs. In iCloud Music Library puteti stoca pana la 100.000 de melodii. Melodiile achiziționate din iTunes Store nu se iau în considerare cu privire la această limită. Melodiile care nu intrunesc anumite criterii sau care nu sunt autorizate pe dispozitivul sau computerul Dvs. nu sunt eligibile pentru iCloud Music Library. Nu veti putea accesa continutul stocat in iCloud Music Library dupa incheierea Abonamentului Apple Music, dar puteti descarca melodii care au fost achizitionate anterior din iTunes Store in conformitate cu prevederile si sub conditiile prevazute la alineatul „Livrare automata si descarcarea achizitiilor anterioare” din Termenii si Conditiile iTunes Store. Prin prezentul Contract, sunteti de acord sa utilizati iCloud Music Library doar pentru continut achizitionat in mod legal. Orice utilizare de continut ilicit incalca drepturile altor persoane si poate atrage sanctiuni civile si penale impotriva Dvs., inclusiv posibile daune-interese pecuniare, pentru incalcarea dreptului de autor.

Atunci cand contractati Abonamentul Apple Music sau activati iCloud Music Library, Serviciul Apple Music va scana fisierele care contin melodii de pe dispozitivul sau computerul Dvs. si va colecta si alte informatii care pot fi folosite in vederea identificarii continutului media din Music Library, cum ar fi titlurile melodiilor, numele interpretilor melodiilor sau durata melodiilor. iCloud Music Library va utiliza aceste informatii pentru a identifica melodiile disponibile in prezent in Serviciul Apple Music, si va va pune la dispozitie melodiile identificate intr-un format care este disponibil in cadrul Serviciului Apple Music la momentul respectiv. Melodiile neidentificate din dispozitivul Dvs. vor ramane stocate la nivel local, iar melodiile neidentificate din computerul Dvs. sunt incarcate in iCloud Music Library in acelasi format sau intr-un format stabilit de iTunes. Va recomandam sa faceti o copie de rezerva a Music Library inainte de a contracta Abonamentul Apple Music sau de a activa iCloud Music Library. Apple nu isi asuma nicio raspundere pentru continutul pierdut in legatura cu iCloud Music Library. iCloud Music Library nu ar trebui sa fie utilizata ca o copie de rezerva a continutului. iTunes isi rezerva dreptul de a limita tipurile de continut incarcat (de exemplu, fisierele foarte mari). Melodiile identificate sau incarcate si metadatele conexe vor fi disponibile spre a fi accesate de pe un dispozitiv compatibil cu Apple Music la care v-ati conectat cu Contul Dvs. si pe care a fost activat serviciul iCloud Music Library.

Atunci cand contractati un Abonament Apple Music sau activati iCloud Music Library, iTunes inregistreaza informatii cum ar fi melodiile pe care le ascultati, opriti sau sariti, dispozitivele pe care le utilizati, precum si timpul si durata redarii.

TRANSMITEREA CATRE SERVICIUL APPLE MUSIC

Serviciul Apple Music poate asigura functii interactive care va permit sa transmiteti materiale (inclusiv, dar fara a se limita la, numele, imaginea, continutul, datele Dvs. si continut al tertilor) in zone ale Serviciului Apple Music care pot fi accesate si vizualizate de public. Sunteti de acord ca orice utilizare, din partea Dvs., a acestor functii, inclusiv orice materiale transmise de Dvs., intra in intregime in responsabilitatea Dvs., nu vor incalca sau contraveni drepturilor niciunei alte parti si nu vor incalca nicio lege, nu vor contribui sau incuraja incalcarea si nicio alta conduita ilegala de alta natura, nefiind ofensatoare, nepotrivite sau de prost gust in niciun alt mod. De asemenea, sunteti de acord ca ati obtinut toate drepturile si licentele necesare care sunt aplicabile acestor materiale si distributiei lor. Sunteti de acord sa furnizati informatii exacte si complete in legatura cu orice materiale pe care le transmiteti prin Serviciul Apple Music. Prin prezenta clauza, acordati iTunes o licenta neexclusiva, globala, fara redevente, de utilizare a materialelor respective in cadrul Serviciului Apple Music sau in legatura cu Produsele Apple Music, precum si comercializarea Serviciului Apple Music, fara nicio compensatie sau obligatie din partea noastra catre Dvs. iTunes isi rezerva dreptul de a nu posta sau publica niciun material, si de a elimina sau edita orice material, in orice moment, la libera sa alegere fara notificare sau raspundere.

iTunes are dreptul, dar nu obligatia, de a monitoriza orice materiale transmise de Dvs. sau disponibile in alt fel in Serviciul Apple Music, de a investiga orice incalcare raportata sau aparenta a prezentului Contract si de a lua orice masura pe care iTunes, la libera sa alegere, o considera adecvata, inclusiv, dar fara a se limita la, incetarea contractului in baza acestor termeni si conditii sau a Politicii Dreptului de Autor a Apple (https://www.apple.com/legal/copyright.html).

INSTRUCTIUNI PRIVIND TRANSMITEREA CATRE APPLE MUSIC

Transmiterea de continut catre Serviciul Apple Music se va face in conformitate cu urmatoarele instructiuni („Instructiunile”) ce pot fi actualizate periodic. In cazul in care observati ca s-a trimis catre Serviciul Apple Music continut care nu respecta aceste Instructiuni, va rugam sa utilizati functia Raportati o Ingrijorare (Report a Concern).

Este interzis sa utilizati Serviciul Apple Music in urmatoarele scopuri:

- pentru a posta continut nepotrivit, ofensator sau daunator, inclusiv, dar fara a se limita la continut ilegal, hartuitor, amenintator, defaimator, calomniator, abuziv, violent, obscen, vulgar, de natura sa incalce dreptul la viata privata, care indeamna la ura, jignitor din punct de vedere rasial sau etnic, sau care este nepotrivit in alt mod;

- pentru a posta date cu caracter personal, privat sau confidential ale altor persoane, inclusiv, dar fara a se limita la, numere de telefon, adrese, date de facturare sau fotografii ori videoclipuri facute sau distribuite fara acordul subiectului;

- pentru a solicita date cu caracter personal unui minor;

 

- pentru a va declara in mod fals identitatea sau a va asuma in mod fals identitatea unei alte persoane, a unui alt artist, a unei alte entitati, utilizator de Apple Music, salariat al Apple sau lider al societatii civile ori oficial guvernamental, sau pentru a face alte declaratii false in legatura cu afilierea Dvs. cu o persoana sau entitate (iTunes isi rezerva dreptul de a respinge, revendica, modifica sau bloca in orice moment orice ID Apple, nume de utilizator, user handle sau alt identificator care se poate considera ca reprezinta asumarea sau declararea unei identitati false sau insusirea numelui sau identitatii unei alte persoane sau din orice alt motiv, la libera alegere a iTunes);

 

- pentru a incalca drepturile de autor sau alte drepturi de proprietate intelectuala (inclusiv prin postarea de continut asupra caruia nu aveti drepturi de proprietate sau pe care nu aveti permisiunea sa il postati) sau a dezvalui orice secret comercial sau informatie confidentiala cu incalcarea unui contract de confidentialitate, de munca sau de nedezvaluire;

 

- pentru a posta sau transmite spam, inclusiv, dar fara a se limita la publicitate nesolicitata sau neautorizata, materiale promotionale sau anunturi cu rol informativ;

 

- pentru a planifica sau a va angaja in orice activitate ilicita.

DISPONIBILITATEA CONTINUTULUI

iTunes si licentiatorii sai isi rezerva dreptul de a modifica, suspenda, elimina, opri sau dezactiva accesul la Serviciul Apple Music si la orice Produse Apple Music, continut sau alte materiale care cuprind o parte a Serviciului Apple Music in orice moment, fara notificare. In niciun caz iTunes nu va fi tinuta raspunzatoare pentru efectuarea acestor modificari. De asemenea, iTunes poate impune limite la utilizarea sau accesul la anumite functii sau parti din Serviciul Apple Music, in orice situatie si fara notificare sau fara a fi tinuta raspunzatoare.

UTILIZAREA CONTINUTULUI

Sunteti de acord cu faptul ca Serviciul Apple Music include tehnologie de securitate care limiteaza utilizarea Produselor Apple Music si ca, indiferent daca Produsele Apple Music sunt sau nu limitate prin tehnologie de securitate, veti utiliza Produsele Apple Music in conformitate cu regulile de utilizare aplicabile stabilite de Apple si licentiatorii sai („Regulile de Utilizare a Apple Music”), si ca orice alta utilizare a Produselor Apple Music poate constitui o incalcare a drepturilor de autor. Orice tehnologie de securitate face parte integranta din Produsele Apple Music si din Serviciul Apple Music. iTunes isi rezerva dreptul de a modifica Regulile de Utilizare a Apple Music in orice moment. Sunteti de acord sa nu incalcati, sa nu va sustrageti, sa nu apelati la inginerie inversa, descompuneti, dezasamblati sau sa interveniti in alt fel asupra niciunui element al tehnologiei de securitate aferente respectivelor Produse Apple Music din niciun motiv, si sa nu incercati sau sa ajutati o alta persoana in aceste operatiuni. Regulile de Utilizare a Apple Music pot fi controlate si monitorizate de iTunes in scopuri ce tin de conformitate, iar iTunes isi rezerva dreptul de a aplica Regulile de Utilizare a Apple Music fara a va anunta. Sunteti de acord sa nu accesati ServiciulApple Music in niciun alt mod decat prin utilizarea software-ului pus la dispozitie de iTunes pentru accesarea Serviciului Apple Music. Nu veti accesa sau incerca sa accesati un Cont pe care nu sunteti autorizat sa il accesati. Sunteti de acord sa nu modificati software-ul in nicio maniera sau forma si sa nu utilizati versiuni modificate de software, in niciun scop, inclusiv obtinerea accesului neautorizat la Serviciul Apple Music. Incalcarile securitatii sistemului sau a retelei pot atrage raspunderea civila sau penala.

REGULI DE UTILIZARE A APPLE MUSIC

- Veti fi autorizat sa utilizati Serviciul Apple Music si Produsele Apple Music numai in scop personal, non-profit, daca iTunes nu va autorizeaza altfel.

- Veti fi autorizat sa utilizati Serviciul Apple Music pe un numar de pana la zece dispozitive asociate Contului Dvs., dintre care doar cinci pot fi computere. Un Abonament Apple Music individual va permite sa receptionati prin streaming Produse Apple Music doar pe un singur dispozitiv; un Abonament Family Apple Music va permite Dvs. si membrilor Familiei Dvs. sa receptionati prin streaming Produse Apple Music pe un numar de pana la sase dispozitive simultan.

- Nu veti avea voie sa inscriptionati Produse Apple Music pe CD.

- Livrarea Serviciului Apple Music sau a Produselor Apple Music nu va transfera niciun drept de utilizare comerciala sau promotionala in legatura cu Serviciul Apple Music sau Produsele Apple Music.

MATERIALE ALE TERTILOR

Anumite Produse Apple Music, continut si servicii disponibile prin intermediul Serviciului Apple Music pot include materiale provenind de la terti. iTunes poate furniza legaturi la pagini de internet, produse sau servicii ale tertilor, pentru a va usura utilizarea. Sunteti de acord ca iTunes nu este responsabila de verificarea sau evaluarea continutului sau a corectitudinii si ca iTunes nu garanteaza si nu va purta nicio raspundere sau responsabilitate pentru niciun material, pagini de internet, produse sau servicii ale tertilor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza niciun material al tertilor intr-o maniera care ar incalca sau contraveni drepturilor vreunei alte parti si ca iTunes nu va fi tinuta responsabila in niciun fel pentru nicio astfel de utilizare, din partea Dvs.

MATERIALE NEPOTRIVITE

Intelegeti ca prin utilizarea Serviciului Apple Music puteti intalni materiale pe care le puteti considera ofensatoare, indecente sau nepotrivite si ca acest continut poate fi identificat sau nu a cuprinde continut explicit. Sunteti de acord sa utilizati Serviciul Apple Music pe propriul risc si ca iTunes nu va avea nicio raspundere fata de Dvs. pentru materiale care ar putea fi considerate ofensatoare, indecente sau nepotrivite. Tipurile de Produse Apple Music si descrierile sunt prezentate pentru a va usura utilizarea si sunteti de acord ca iTunes nu garanteaza exactitatea acestora.

PROPRIETATE INTELECTUALA

Sunteti de acord ca Serviciul Apple Music, inclusiv, dar fara a se limita la Produsele Apple Music, grafica, interfata de utilizator, continutul audio, video, continutul editorial si textele si software-ul utilizate pentru implementarea Serviciului Apple Music contin informatii si materiale proprietare detinute de iTunes si/sau licentiatorii acesteia, fiind protejate prin legile aplicabile privind proprietatea intelectuala sau alte materii, inclusiv, dar fara a se limita la drepturile de autor. Sunteti de acord ca nu veti utiliza informatiile si materialele proprietare in cauza altfel decat in vederea utilizarii Serviciului Apple Music in conformitate cu prezentul Contract. Nicio sectiune a Serviciului Apple Music nu poate fi reprodusa in nicio forma si prin niciun mijloc, decat in masura permisa prin prezentii termeni. Sunteti de acord sa nu modificati, dati in chirie, luati in chirie, imprumutati, vindeti, distribuiti sau creati in niciun fel lucrari derivate pornind de la Serviciul Apple Music si sa nu exploatati Serviciul Apple Music in nicio modalitate neautorizata de niciun fel, inclusiv, dar fara a se limita la, incalcarea limitelor sau incarcarea capacitatii retelei.

Toate drepturile de autor asupra si in legatura cu Serviciul Apple Music (inclusiv compilarea continutului, postarilor, legaturilor la alte resurse de pe internet si descrierile acestor resurse) si software-ul conex sunt detinute de iTunes si/sau licentiatorii sai, care isi rezerva toate drepturile pe care le detin conform normelor de drept si principiului echitatii. UTILIZAREA SOFTWARE-ULUI SAU A ORICAREI PARTI A SERVICIULUI APPLE MUSIC IN ALT MOD DECAT IN CONFORMITATE CU PREZENTUL CONTRACT ESTE STRICT INTERZISA, INCALCA DREPTURILE DE PROPRIETATE INTELECTUALA ALE ALTOR PERSOANE SI POATE ATRAGE RASPUNDEREA DVS. IVILA SI PENALA, INCLUSIV POSIBILE DAUNE-INTERESE PECUNIARE, PENTRU INCALCAREA DREPTULUI DE AUTOR.

In calitate de utilizator al Serviciului Apple Music in stare corespunzatoare, va poate fi asigurat acces limitat pentru descarcarea anumitor elemente de coperta ale albumelor pentru muzica pastrata intr-un dispozitiv. Acest acces va este acordat numai pentru usurarea utilizarii, iar iTunes nu garanteaza si nu va purta nicio raspundere sau responsabilitate pentru copertile de album sau pentru modul in care le utilizati. Puteti accesa coperti de album numai in legatura cu Serviciul Apple Music. Copertile de album va sunt furnizate numai pentru folosinta personala, non-profit. Sunteti de acord ca nu veti utiliza coperti de album in niciun mod care ar incalca sau contraveni prezentului Contract sau drepturilor oricarei alte parti, si ca iTunes nu este in niciun fel responsabila pentru acest mod de utilizare de catre Dvs.

INCETARE

In situatia in care nu respectati, sau iTunes suspecteaza faptul ca nu ati respectat oricare dintre prevederile prezentului Contract, iTunes, la libera sa alegere, fara a va transmite o notificare si fara renuntarea la obligatia Dvs. de plata a tuturor sumelor datorate in baza Contului Dvs., poate: (i) denunta prezentul Contract si/sau inchide Contul Dvs.; si/sau (ii) anula licenta de software; si/sau (iii) impiedica accesul la Serviciul Apple Music (sau orice parte a acestuia)

DECLINAREA RASPUNDERII PENTRU GARANTII; LIMITAREA RASPUNDERII

a. iTunes va furniza Serviciul Apple Music cu diligenta si competenta rezonabile. iTunes nu face nicio alta promisiune sau garantie in legatura cu Serviciul Apple Music si, in special, nu garanteaza faptul ca:

(i) utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music va fi neintrerupta sau lipsita de erori. Sunteti de acord ca iTunes poate elimina periodic Serviciul Apple Music pentru perioade nedeterminate de timp, sau anula Serviciul Apple Music in orice moment din motive tehnice sau operationale si, in masura in care acest lucru este posibil, va va transmite o notificare in acest sens;

(ii) nu vor exista pierderi, coruperi, atacuri, virusi, interferente, acte de hacking, sau alte intruziuni de securitate la Serviciul Apple Music care vor constitui evenimente de Forta Majora, iar iTunes denunta orice raspundere in aceasta privinta. Veti purta responsabilitatea pentru realizarea de copii de siguranta ale sistemului propriu, inainte, in timpul si dupa utilizarea Serviciului Apple Music, inclusiv orice continut sau date folosite in legatura cu sau achizitionate prin intermediul Serviciului Apple Music.

b. In limitele permise de lege, cu exceptia prevederilor literei (d) de mai jos, sau in situatia in care va exercitati vreun drept statutar aplicabil la rambursare sau despagubire, iTunes, administratorii, directorii, salariatii, afiliatii, agentii, contractantii sau licentiatorii acesteia nu vor fi in niciun caz trasi la raspundere pentru nicio pierdere sau prejudiciu produs de iTunes, salariatii sau agentii sai, in cazul in care:

(i) nu exista nicio incalcare a unei obligatii legale de diligenta pe care iTunes sau oricare dintre salariatii sau agentii nostri o au fata de Dvs.;

(ii) aceasta nu constituie un rezultat predictibil, in mod rezonabil, al vreunei asemenea incalcari;

(iii) orice majorare a pierderii sau daunei rezulta din incalcarea, de catre Dvs., a oricarui termen al prezentului Contract;

(iv) aceasta rezulta dintr-o hotarare a iTunes de a elimina sau respinge prelucrarea oricaror informatii sau continut, de a va avertiza, de a suspenda sau intrerupe accesul Dvs. la Serviciul Apple Music, sau de a intreprinde orice alt demers in timpul investigatiei unei presupuse incalcari sau ca urmare a concluziei iTunes ca prezentul Contract a fost incalcat; sau

(v) are legatura cu pierderea de venituri, afacere sau profituri, sau orice pierdere de date sau corupere de date in legatura cu utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music.

c. iTunes va depune eforturi rezonabile pentru a proteja informatiile pe care le transmiteti in legatura cu Serviciul Apple Music, inclusiv impotriva utilizarii lor frauduloase.

d. Nicio prevederea prezentului Contract nu elimina si nu limiteaza raspunderea iTunes pentru frauda, neglijenta grava, abuz intentionat, sau pentru deces sau vatamare personala.

e. In cazul in care incalcati prezentul Contract, veti purta raspunderea fata de iTunes, administratorii, directorii, salariatii, afiliatii, agentii, contractantii si licentiatorii acesteia pentru orice pretentie rezultata din incalcarea pe care ati comis-o. De asemenea, veti fi raspunzator pentru orice demers intreprins de iTunes in cadrul investigatiei sale a unei incalcari suspecatate a prezentului Contract, sau ca urmare a constatarilor sau hotararii acesteia in sensul ca s-a produs o incalcare a prezentului Contract.

MODIFICARI

iTunes isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment prezentul Contract si de a impune termeni sau conditii noi sau suplimentare privind utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music. Aceste modificari si termenii si conditiile suplimentare va vor fi comunicate si, daca sunt acceptate, vor intra in imediat in vigoare si vor fi integrate in prezentul Contract. In situatia in care refuzati sa acceptati termenii si conditiile modificate, iTunes va avea dreptul de a denunta Contractul.

NOTIFICARE PRIVIND DREPTURILE DE AUTOR

 

In cazul in care considerati ca orice Produse Apple Music sau orice alt continut pus la dispozitie prin Serviciul Apple Music incalca un drept de autor revendicat de Dvs., va rugam sa il contactati pe Agentul Apple pentru Drepturi de Autor, conform prevederilor din Politica Dreptului de Autor a Apple pe care o puteti gasi la adresa https://www.apple.com/legal/trademark/claimsofcopyright.html. iTunes poate, la libera sa alegere, sa suspende si/sau sa desfiinteze Conturile utilizatorilor care se constata ca au incalcat in mod repetat drepturile de autor.

DIVERSE

Prezentul Contract reprezinta intregul acord intre Dvs. si iTunes si reglementeaza utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music, prevaland asupra oricaror acorduri prealabile incheiate intre Dvs. si iTunes. De asemenea, este posibil sa intrati sub incidenta unor termeni si conditii suplimentare care se pot aplica in situatiile in care utilizati servicii afiliate, continut al tertilor, sau software al tertilor. In cazul in care orice parte din prezentul Contract este tinuta a fi invalida sau inaplicabila, partea respectiva va fi interpretata intr-o maniera care sa corespunda legii aplicabile astfel incat sa reflecte, cat mai indeaproape posibil, intentiile initiale ale partilor, iar clauzele ramase vor continua sa fie in deplina vigoare si sa produca efecte. Faptul ca iTunes nu exercita orice drept sau nu pune in aplicare orice prevedere a prezentului Contract nu va reprezenta o renuntare la prevederea respectiva sau la orice alta prevedere. iTunes nu va fi responsabila pentru neindeplinirea vreuneia dintre obligatiile sale din cauze ce nu se afla sub controlul sau.

Serviciul Apple Music este operat de iTunes de la sediul din Luxembourg. Sunteti de acord sa respectati toate legile, normele, ordonantele si reglementarile locale, statale, federale si nationale care sunt incidente folosirii, de catre Dvs., a ServiciuluiApple Music. In cazul tuturor tranzactiilor realizate in cadrul Serviciului Apple Music, se aplica legislatia romana, cu excluderea normelor sale de drept international conflictul de legi. Utilizarea de catre Dvs. a Serviciului Apple Music poate intra si sub incidenta altor legi. Sunteti de acord in mod expres ca instantele din Romania au competenta exclusiva in legatura cu orice cerere sau litigiu cu iTunes sau care se refera in orice mod la utilizarea de catre Dvs. a Serviciului Apple Music. Riscul de pierdere si titlul asupra tuturor tranzactiilor efectuate electronic sunt transferate cumparatorului in Romania la transmiterea electronica catre destinatar. Niciun salariat sau agent al iTunes nu are autoritatea de a modifica prezentul Contract.

iTunes poate face un anunt in legatura cu Serviciul Apple Music prin transmiterea catre Dvs. a unui mesaj e-mail sau a unei scrisori prin serviciile de posta la adresa de corespondenta aferenta Contului Dvs., sau prin postari facute in cadrul Serviciului Apple Music. Notificarile vor intra imediat in vigoare.

iTunes isi rezerva dreptul de a lua masurile pe care iTunes le considera necesare sau corespunzatoare, in mod rezonabil, pentru punerea in aplicare si /sau verificarea conformitatii cu orice parte a prezentului Contract. Sunteti de acord ca iTunes are dreptul, fara atragerea raspunderii fata de Dvs., de a dezvalui orice informatii referitoare la Cont autoritatilor de aplicare a legii, functionarilor statului si /sau unui tert, dupa cum considera iTunes a fi necesar sau corespunzator in mod rezonabil pentru punerea in aplicare si/sau verificarea respectarii oricarei parti din prezentul Contract (inclusiv, dar fara a se limita la, dreptul iTunes de a colabora in orice proceduri juridice cu privire la utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music si /sau a Produselor Apple Music, si/sau in pretentiile tertilor in sensul ca utilizarea, de catre Dvs., a Serviciului Apple Music si/sau a Produselor Apple Music este ilegala si/sau incalca drepturile tertului respectiv).

Ultima actualizare: 21 octombrie 2015