Kompania filiale e Apple

Për qëllimet e këtij dokumenti, një filial i Apple është një entitet në pronësi të plotë që i nënshtrohet politikës së privatësisë të Apple.

Në varësi të vendit tuaj, Apple mund të përfshijë:

  • Apple Inc., me adresë në One Apple Park Way, Cupertino, California, për përdoruesit në Amerikën e Veriut, atë Qendrore dhe të Jugut (me përjashtim të Kanadasë) dhe territoret dhe trevat e Shteteve të Bashkuara të Amerikës; dhe trevat franceze e britanike në Amerikën e Veriut, Amerikën e Jugut dhe Karaibe.
  • Apple Canada, Inc., me adresë në 120 Bremner Blvd., Suite 1600, Toronto ON M5J 0A8, Canada për përdoruesit në Kanada ose territoret dhe rajonet që i përkasin Kanadasë.
  • iTunes K.K., me adresë në Roppongi Hills, 6-10-1 Roppongi, Minato-ku, Tokyo 106-6140, Tokyo për përdoruesit në Japoni.
  • Apple Pty Limited, me adresë në Level 3, 20 Martin Place, Sydney NSW 2000, Australia, për përdoruesit në Australi, Zelandën e Re, duke përfshirë trevat ishullore, territoret dhe juridiksionet filiale.
  • Apple Distribution International Ltd., me adresë në Hollyhill Industrial Estate, Hollyhill, Cork, Republika e Irlandës, për të gjithë përdoruesit e tjerë.

Informacionet e pikave të shitjes në dyqanet e shitjes me pakicë të Apple jashtë SHBA-së mund të kontrollohen nga entitetet e shitjes me pakicë të Apple në çdo shtet. Informacionet personale të lidhura me dyqanet në linjë të Apple mund të kontrollohen gjithashtu nga entitetet ligjore të Apple jashtë SHBA-së, siç pasqyrohet në kushtet e çdo dyqani.