Apple Retail Sweden AB Köpvillkor för Apple Store

Returrätt

Om du inte är nöjd med ett inköp, kan du returnera produkten tillsammans med originalkvittot och originalförpackningen inom fjorton (14) kalenderdagar efter inköpsdatumet.

Lägg märke till följande:

  • Om produkten returneras i originalförpackningen byter vi den eller gör en återbetalning.
  • Öppnade mjukvaror, minnen och andra medier kan bytas mot en likadan produkt, men kan inte returneras i utbyte mot en återbetalning.
  • Specialanpassade produkter, inklusive personligt graverade iPad-enheter, kan varken returneras eller bytas.

Alla återbetalningar som görs i enlighet med dessa köpvillkor genomförs med den ursprungliga betalningsmetoden. Om betalningen gjorts med kontanter, med kontantlikvärdiga medel eller med check för ett belopp som överstiger 6 500 kronor kommer Apple att överföra återbetalningen till ditt bankkonto inom tio (10) arbetsdagar efter produktreturen.

Apple tillhandahåller säkerhetsfunktioner för att du ska kunna skydda din produkt om den försvinner eller blir stulen.  Om dessa funktioner har aktiverats och inte kan avaktiveras av personen som innehar telefonen, kan Apple neka att ta tillbaka eller byta ut telefonen.

Inköp som har gjorts med finansiering lyder under villkoren för det avtalet och kan eventuellt inte returneras i enlighet med dessa villkor. Kontrollera villkoren i avtalet. 

Olika mobiloperatörer har olika villkor för uppsägning av tjänster. Det är inte säkert att ditt trådlösa abonnemang hävs eller återställs automatiskt för att du returnerar din Apple-produkt. Du ansvarar själv för ditt trådlösa serviceavtal och för eventuella avgifter som associeras till ditt trådlösa abonnemang. Kontakta din mobiloperatör för mer information.

Produkter kan endast returneras i det land där de ursprungligen köptes.

Om du vill lämna tillbaka tio eller fler exemplar av samma produkt måste

du returnera dem i Apple Store-butiken där du köpte dem.

Företagets namn och ägarskap

Apple Store-butikerna i Sverige drivs under det juridiska namnet “Apple Retail Sweden AB” vars organisationsnummer är 556869-1942. Förfrågningar om Apple Store-butikerna hänvisas till Apple Retail Sweden AB, Sergels Torg 12, 111 57 Stockholm, Sverige. Moms: SE556869194201

För ytterligare information om köpvillkor, besök https://www.apple.com/legal/sales-support/sales-policies/retail_se.html