SENASTE NYTT 18 mars 2012

Apples telefonkonferens

VAD: Apples VD Tim Cook och Apples ekonomichef Peter Oppenheimer kommer att hålla en telefonkonferens för att redogöra för företagets diskussioner kring dess ekonomiska tillgångar. Apple kommer inte att presentera någon uppdatering för det aktuella kvartalet eller diskutera andra ämnen än de ekonomiska tillgångarna.
VAR: Via telefonkonferens. Telefonnumret för pressen är +1 (719) 219-0041. Ange koden 592016 för att bekräfta.
NÄR: måndagen den 19 mars 2012 kl. 14.00 svensk tid
REPRISSÄNDNING: En reprissändning av telefonkonferensen kommer att finnas tillgänglig från och med måndagen den 19 mars kl. 17.00 svensk tid fram till måndagen den 2 april kl. 17.00 svensk tid. Telefonnumret till reprissändningen är +1 (719) 457-0820. Ange koden 6274937 för att bekräfta.
WEBBSÄNDNING: Telefonkonferensen kan följas i direktsändning via Apples branschledande multimediaprogram QuickTime. Direktsändningen på webben startar kl. 14.00 svensk tid den 19 mars 2012 på www.apple.com/quicktime/qtv/call31912. Sändningen kan också strömmas i repris under ca. två veckors tid. Webbsändningen kan följas på iPhone, iPad, iPod touch, eller en Mac eller PC med QuickTime 6 eller senare. Om du inte har QuickTime installerat på din PC med Windows kan du hämta programmet på www.apple.com/se/quicktime.
Den här inspelningen tillhör Apple och skyddas av amerikansk upphovsrätt och internationella fördrag. Materialet får ej reproduceras eller distribueras utan Apples skriftliga tillstånd. Kontakta Apple Public Relations eller Investor Relations om du har frågor.
Apple tillverkar Mac-datorerna – världens bästa persondatorer – tillsammans med OS X, iLife, iWork och professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Online Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorenheter med iPad.
Presskontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
08-703 30 56
ahrnstedt.p@apple.com

    © 2012 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, QuickTime, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.