PRESSMEDDELANDEN 16 april 2012

Nya iPad kommer till Sydkorea och elva andra länder den här veckan

CUPERTINO, Kalifornien – 16 april 2012 – Apple meddelade idag att nya iPad, tredje generationen av den revolutionerande mobilenheten som definierade en helt ny produktkategori, kommer till Sydkorea och elva andra länder fredagen den 20 april. Nya iPad har en ny, imponerande Retina-skärm, Apples nya A5X-processor med fyrkärnig grafikprocessor, en iSight-kamera på 5 megapixel och avancerad optik som tar stillbilder av exceptionell kvalitet och filmar HD-video i 1080p-format. Precis som tidigare har iPad hela 10 timmars batteritid* samtidigt som den är otroligt tunn och lätt.
Från fredag 20 april finns nya iPad att köpa i Sydkorea, Brunei, Kroatien, Cypern, Dominikanska republiken, El Salvador, Guatemala, Malaysia, Panama, Saint Martin, Uruguay och Venezuela. Från och med fredag 27 april finns nya iPad att köpa i Colombia, Estland, Indien, Israel, Lettland, Litauen, Montenegro, Sydafrika och Thailand.
Nya iPad Wi-Fi och iPad Wi-Fi + 4G** finns i svart eller vitt, med 16 GB, 32 GB eller 64 GB lagringsutrymme***. Dessutom kan iPad 2 nu köpas till ett förmånligt pris.
*Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och andra faktorer. De faktiska resultaten kan variera.
**4G LTE kan endast användas i AT&T:s och Verizons mobilnät i USA samt Bells, Rogers och Telus mobilnät i Kanada. Dataabonnemang säljs separat.
***Kontakta närmaste Apple-återförsäljare om du vill veta mer om priser och tillgänglighet.
Presskontakter:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
08-703 30 56

    © 2012 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina och iSight är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.