SENASTE NYTT 20 april 2012

Apples telefonkonferens om resultaten för andra kvartalet räkenskapsåret 2012

VAD: Apples telefonkonferens om resultaten för andra kvartalet räkenskapsåret 2012.
VAR: Via telefonkonferens. Telefonnumret för pressen är +1 (816) 581-1579. Ange koden 916659 för att bekräfta.
NÄR: Tisdagen den 24 april 2012 kl. 23.00 svensk tid.
REPRISSÄNDNING: En reprissändning av telefonkonferensen kommer att finnas tillgänglig från och med onsdagen den 25 april kl. 02.30 svensk tid fram till onsdagen den 9 maj kl. 02.30 svensk tid. Telefonnumret till reprissändningen är +1 (719) 457-0820. Ange koden 2646984 för att bekräfta.
WEBBSÄNDNING: Telefonkonferensen om resultaten för andra kvartalet räkenskapsåret 2012 kan följas i direktsändning via Apples branschledande multimedieprogram QuickTime. Direktsändningen på webben startar kl. 23.00 svensk tid den 24 april 2012 på www.apple.com/quicktime/qtv/earningsq212. Sändningen kan också strömmas i repris under ca två veckors tid. Webbsändningen kan följas på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller senare, en Mac med OS X 10.5 eller senare eller en PC med QuickTime 7 eller senare. Om du inte har QuickTime installerat på din PC med Windows kan du hämta programmet på www.apple.com/se/quicktime.
Den här inspelningen tillhör Apple och skyddas av amerikansk upphovsrätt och internationella fördrag. Materialet får ej reproduceras eller distribueras utan Apples skriftliga tillstånd. Kontakta Apple Public Relations eller Investor Relations om du har frågor.
Apple designar Mac-datorerna, världens bästa persondatorer, tillsammans med OS X, iLife, iWork och professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Online Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorenheter med iPad.
Presskontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
08-703 3056

    © 2012 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, QuickTime, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.