PRESSMEDDELANDEN 10 juli 2012

Nya iPad kommer till Kina på fredagen den 20 juli

CUPERTINO, Kalifornien – 10 juli 2012 – Apple meddelade idag att nya iPad, tredje generationen av den revolutionerande mobilenheten som definierade en helt ny produktkategori, kommer till Kina på fredagen den 10 juli. Nya iPad har en ny, imponerande Retina-skärm, Apples nya A5X-processor med fyrkärnig grafikprocessor, en iSight-kamera med 5 megapixlar och avancerad optik som tar stillbilder av exceptionell kvalitet och filmar HD-video i 1080p-format. Precis som tidigare har iPad hela 10 timmars batteritid* samtidigt som den är otroligt tunn och lätt.
Wi-Fi-modellerna av nya iPad kommer att finnas i svart och vitt till ett rekommenderat cirkapris på 499 USD för 16 GB-modellen, 599 USD för 32 GB-modellen och 699 USD för 64 GB-modellen. Wi-Fi + Cellular-modellerna av iPad kommer att finnas till ett rekommenderat cirkapris på 629 USD för 16 GB-modellen, 729 USD för 32 GB-modellen och 829 USD för 64 GB-modellen. I Kina säljs nya iPad via Apple Online Store ( www.apple.com/se), utvalda auktoriserade Apple-återförsäljare och efter reservation från Apple Store-butiker. Reservationsförfrågningar tas emot dagligen kl. 09.00–12.00 med början på torsdagen den 19 juli för avhämtning påföljande dag. Dessutom kan iPad 2 nu köpas till ett förmånligt pris från endast 399 USD.
*Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och andra faktorer. De faktiska resultaten kan variera.
Apple designar Mac-datorerna – världens bästa persondatorer – och OS X, iLife, iWork samt en rad professionella program. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorteknik med iPad.
Presskontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
08-703 3056

    © 2012 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad, Retina och iSight är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.