SENASTE NYTT 24 oktober 2013

Telefonkonferens om resultaten för fjärde kvartalet räkenskapsåret 2013

VAD: Apples telefonkonferens om resultaten för fjärde kvartalet räkenskapsåret 2013
VAR: Via telefonkonferens. Telefonnumret för pressen är +1 (816) 581-1579. Ange koden 869397 för att bekräfta.
NÄR: Måndagen den 28 oktober kl. 23.00 svensk tid.
REPRISSÄNDNING: En reprissändning av telefonkonferensen kommer att finnas tillgänglig från och med tisdagen den 29 oktober kl. 02.00 svensk tid fram till tisdagen den 12 november kl. 02.00 svensk tid. Telefonnumret till reprissändningen är +1 (719) 457-0820. Ange koden 5599516 för att bekräfta.
WEBBSÄNDNING: Telefonkonferensen om resultaten för fjärde kvartalet räkenskapsåret 2013 kan följas i direktsändning via Apples branschledande multimedieprogram QuickTime. Direktsändningen på webben startar kl. 23.00 svensk tid måndagen den 28 oktober påwww.apple.comqtv/quicktime//earningsq413.
Sändningen kan också strömmas i repris under ca två veckors tid. Webbsändningen kan följas på en iPhone, iPad eller iPod touch med iOS 4.2 eller senare, en Mac med OS X 10.5 eller senare eller en PC med QuickTime 7 eller senare. Om du inte har QuickTime installerat på din PC med Windows kan du hämta programmet på www.apple.com/se/quicktime.
Den här inspelningen tillhör Apple och skyddas av amerikansk upphovsrätt och internationella fördrag. Materialet får ej reproduceras eller distribueras utan Apples skriftliga tillstånd. Kontakta Apple Public Relations eller Investor Relations om du har frågor.
Apple designar Mac-datorerna – världens bästa persondatorer – och OS X, iLife, iWork samt en rad professionella mjukvaror. Apple leder den digitala musikrevolutionen med iPod och iTunes Store. Apple har förnyat mobiltelefonen med den banbrytande iPhone och App Store och stakar ut den framtida utvecklingen inom mobila medier och datorteknik med iPad.
Presskontakt:
Petter Ahrnstedt
Apple
ahrnstedt.p@apple.com
08-703 30 56

    © 2013 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, QuickTime, iPhone, iPad och iPod touch är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.