PRESSMEDDELANDEN 1 april 2014

iPad Air och iPad mini med LTE-prestanda tillgängliga i Kina idag

BEIJING, 1 april 2014 – Apple meddelade idag att de modeller av iPad Air och iPad mini med Retina-skärm som har TD-LTE-teknik, och ger maximal LTE-prestanda* till iPad-kunder i Kina, är tillgängliga från och med idag. De nya iPad-modellerna ger möjlighet att ansluta till dagens mest avancerade mobildatanät med blixtsnabba hastigheter så att användarna kan surfa på webben eller ladda ner mejl och appar ännu snabbare.
De modeller av iPad Air och iPad mini med Retina-skärm som stödjer TD-LTE är också kompatibla med mobilstandarden TD-SCDMA. Och precis som befintliga Wi-Fi + Cellular-modeller av iPad Air och iPad mini med Retina-skärm stödjer de anslutning till personlig hotspot och annan avancerad teknik för mobila datanätverk (GSM/EDGE, DC-HSDPA, HSPA+) för att ge kunder i Kina snabb nätverksåtkomst oavsett vilken iPad-modell de väljer.
iPad Air har en imponerande 9,7-tums Retina-skärm i en tunn och lätt design. iPad Air har tillverkats med sådan precision att den bara väger ett halvt kilo, och den tunna ramen gör att innehållet blir ännu mer levande. iPad mini med Retina-skärm har en 7,9-tumsskärm som rymmer lika många pixlar som en 9,7-tums iPad, vilket ger knivskarp text och enastående detaljskärpa i en design som erbjuder 35 procent mer skärmutrymme än 7-tumssurfplattorna. iPad Air och iPad mini med Retina-skärm är utrustade med det kraftfulla och strömsnåla A7-chippet med 64-bitarsarkitektur i klass med en stationär dator, ultrasnabbt trådlöst med inbyggt WLAN, stöd för snabba mobilnät världen över, hela 10 timmars batteritid** och iOS 7 som erbjuder hundratals fantastiska funktioner och tillgång till över 500 000 appar som tagits fram särskilt för iPad.
iPad Air-modellerna med Wi-Fi finns i silver och rymdgrått till ett rekommenderat cirkapris på 3 588 (RMB) för modellen på 16 GB, 4 288 (RMB) för modellen på 32 GB, 4 988 (RMB) för modellen på 64 GB och 5 688 (RMB) för modellen på 128 GB. iPad Air-modellerna med Wi-Fi + Cellular som stödjer TD-LTE utökar det befintliga sortimentet av iPad Air-modeller med Wi-Fi + Cellular i Kina och finns till ett rekommenderat cirkapris på 4 488 (RMB) för modellen på 16 GB, 5 188 (RMB) för modellen på 32 GB, 5 888 (RMB) för modellen på 64 GB och 6 588 (RMB) för modellen på 128 GB. Modeller av iPad mini med Retina-skärm med Wi-Fi, i silver eller rymdgrått, finns till ett rekommenderat cirkapris på 2 888 (RMB) för modellen på 16 GB, 3 588 (RMB) för modellen på 32 GB, 4 288 (RMB) för modellen på 64 GB och 4 988 (RMB) för modellen på 128 GB. Modeller av iPad mini med Retina-skärm med Wi-Fi + Cellular som stödjer TD-LTE utökar det befintliga sortimentet av iPad mini med Retina-skärm med Wi-Fi + Cellular i Kina och finns till ett rekommenderat cirkapris på 3 788 (RMB) för modellen på 16 GB, 4 488 (RMB) för modellen på 32 GB, 5 188 (RMB) för modellen på 64 GB och 5 888 (RMB) för modellen på 128 GB. Dessutom finns nu iPad med Retina-skärm – vår mest prisvänliga 9,7-tums iPad – i både svart och vitt till ett rekommenderat cirkapris på 2 888 (RMB) för Wi-Fi-modellen på 16 GB och 3 788 (RMB) för Wi-Fi + Cellular-modellen på 16 GB. Den första iPad mini-modellen i silver eller rymdgrått finns till priset 2 098 (RMB) för Wi-Fi-modellen på 16 GB och till priset 2 988 (RMB) för Wi-Fi + Cellular-modellen på 16 GB. I Kina kan alla iPad-modeller köpas i Apple Store-butikerna, på Apple Online Store (www.apple.com/cn) och hos utvalda Apple-auktoriserade återförsäljare. 
*Nätverkshastigheten beror på operatörens mobilnät. Kontakta din operatör för mer information.
**Batteritiden beror på enhetens inställningar, användning och andra faktorer. De faktiska resultaten kan variera.
Presskontakt:
Carolyn Wu
Apple
carolyn_wu@apple.com
+861 085255952
Trudy Muller
Apple
tmuller@apple.com
+1 (408) 862-7426

    © 2014 Apple Inc. Alla rättigheter förbehålls. Apple, Apples logotyp, Mac, Mac OS, Macintosh, iPad Air, iPad mini, Retina och iPad är varumärken som tillhör Apple. Namn på andra företag och produkter kan vara varumärken som tillhör respektive ägare.