UPDATE 4 juni 2019

Apple Design Awards hyllar appar och spel med förstklassig design

2019 års Apple Design Award-kub.
2019 års Apple Design Awards hyllar nio app- och spelutvecklare för deras kreativitet, tekniska skicklighet och mycket annat.
Igår anordnade Apple årets Apple Design Awards där nio iOS-utvecklare uppmärksammades för sin enastående kreativitet, tekniska skicklighet, användargränssnitt och appdesign. Utvecklarna kommer från såväl stora som små företag från hela världen, bland annat Australien, England, Frankrike, Italien, Litauen, USA och Österrike. De vinnande apparna representerar en mängd olika kategorier, från fotoredigering och teckning till medicinsk bildbehandling, sport och spel. Var och en av dem närmar sig använda användargränssnitt, ljuddesign, grafik, reglage och speldynamik på unika sätt och drar nytta av banbrytande Apple-teknik såsom haptik, Metal och Core ML. 
”iOS-utvecklarna blir bara bättre och bättre. I år är vi särskilt stolta över att se så många appar och spel med en appupplevelse som sätter hälsa, träning, kreativitet och spännande spelmekanik i fokus”, säger Ron Okamoto, Apples chef för Worldwide Developer Relations. ”Vi gratulerar alla Apple Design Award-vinnare till sin fantastiska kreativitet och uppfinningsrikedom.”
Som alltid erbjuder de nio vinnande apparna banbrytande användarupplevelser inom såväl nya som etablerade appkategorier. Tidigare Apple Design Award-vinnare har omvandlat människors sätt att uppleva världen genom sina Apple-enheter. Utmärkta designkunskaper har revolutionerat appar inom till exempel tolkning (iTranslate Converse), illustrationer (Procreate), anatomiundervisning (Complete Anatomy) och interaktiv underhållning (Florence och Alto’s Odyssey). 
Besök App Store om du vill veta mer om apparna och spelen samt ladda ner dem.
Titta på Apple Design Awards-ceremonin här.

Medier

Bilder från Apple Design Awards 2019

Presskontakter

Caroline Alexandersson

Apple

caroline.alexandersson@apple.com

08-703 30 48

Apples mediesupport

media.se@apple.com

08-703 30 48